Thalia Mentor Photos & Videos on Instagram

@thalia_rasul  New Single TIKA MERINDU Malay+Pakistan+chinese+malbari+thai Mentor 4 Singer ambassador

3 days ago

๐Ÿ’™

176 0
3 days ago

If 5 seconds of smile can make a photograph more beautiful then just imagine, if you keep always smiling, how beautiful your life will be๐ŸŒน

61 0
5 days ago

Saya tiada kaitan lagi dan harap pihak berkenaan tidak menggunakan suara saya dalam sebarang bentuk lagi.. ๐Ÿ˜Š It's Final.

85 3
6 days ago

I โค๏ธ๐Ÿ˜‘ kids.. And love to see they enjoy... Bila Menyanyi ni jangan syiok sendiri.. Xkesahlah crowd kita budak kecik atau org Dewasa.. Kena pandai tackle crowd" ๐Ÿ’‹๐ŸŒน

100 4
8 days ago

Last nite perfom di Majlis Pelancaran dan Istiadat Legasi Maharaja..

499 71 3
9 days ago

Done show di M3 MALL.. Thanks @kiki_bridal_couture invite nyanyi..harap puas hati dan crowd terhibur ya

58 1
10 days ago

Kaki sy cukup panjang tak untuk sepak hati awak? ๐Ÿคฃ Mcm xkena je pickup line๐Ÿ˜

65 4
11 days ago

Take it or leave it..

89 10
11 days ago

Selamat pagi terima Kasih pampers.. Adik tidur lena sentiasa.. ๐Ÿ˜Š Nak cari Kawan yang takde suami.. So that nanti takde lah DIFITNAH nak jadi si pink sondol๐Ÿ˜‹

64 3
12 days ago

Berangan je lah mampu dik๐Ÿ˜‚

428 45 4
12 days ago

MORNING!!!! terkunjat sikit today bila DIFITNAH melulu.. Nasib baik ada belon2 cinta menceriakan..

36 0
Next ยป