Vscocam_my Photos & Videos

8 hours ago

Why buy one if you can get 3? 😏 Get your #aloraraya2019 shades now! See you all at Letop Lebaran, ICC from 29th May 2019 until 1st June 2019🥳😎 . You may also find us at: @its.mudaser @qafahaus @closetculture.bn . And our showcase at kg mata-mata. Check our bio for location 😀 . . . #alorashades #teamalora #hypebeast #hsdailyfeature #sunglassesbrunei #brunei #bruneidarussalam #brunei_ig #vsco #vscocam #bwnclickers #photographer #photography #begawan #fotografi #uebwn #lokalfotografi #sony #sonyalpha #videographer #moment #vscocam_my #cinematography #cinematographer #aloraraya2019 #videography #exklusive_shot #igers #photoshoot #aloracollection. at Kg. Mata-Mata

354
8 hours ago

_ ✨🔆🎉

2261
11 hours ago

. ۞اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ۞ . . “Bumi Allah amatlah luas, namun suatu saat apabila takdir sudah datang, angkasapun menjadi sempit.” . . [Imam Asy-Syafie رحمه الله تعالى] . . . #vscocammy #animalplanet #natgeo #igfeedsmenarik #wownatura #wowmen #wowhavoc #thebestcapture #thesmartigers #wildlifeseekers #silhouette #sunset #wowmaxscape #macrophotography #sunriseandsunsetworld #sunsetoftheearth #silhouettegrams #naturehippys #gfskies #matchsky #naturehippys #wildlifephotography #honor8x #oksunset #bnssunset #mysunset #igweeksunsets #rsaminimal #allsortsofskies #SilhouettesMagazine #Silhouettelicious at Kedah

766
14 hours ago

_ Review Buffet Ramadhan @ Laman Puteh, Seremban 2 🍽 [ https://bit.ly/2Jwniwv ] . “Lebih 50 jenis makanan yang kami sediakan untuk anda dan 10 live stall ala bazar yang akan kami sajikan untuk anda.”

2541
14 hours ago

Lookin’ back at my life made my heart race! 🚀 🔮 #shotoniphone #lightroommasters #teamnike •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• #createexplore #dopeinkedports #tonebox #theimaged #street_vision #streetframe #streetmobs #ikutcarakita #urbanandstreet #hypedmobs #highsnobiety #lfl #my_ig_lah #dopeports #streetleaks #urbanphotography #vscocam_my #agameoftones #pictureoftheday #ig_killerz #mobilegraphy_xv #outfitoftheday #mobilegraphymy #anakmudajohor #pursuitofportraits #streetkekinian #vibegramz @instagram ‘ers

1161
18 hours ago

Мы идем вдвоем Под сиреневым дождем Опоздали на трамвай Ну ничего, мы подождем . . . . . . . . . . . . . . . . . #vscocam #vsco #vscofilter #vscocamonly #vscocamgram #vscorussia #vscox #vscomoscow #vscogood #vscogram #vscobest #vscomood #vscocool #vscolike #vscocamgram #vscoonly #vscocamrussia #vscocamera #vscocam_my #vscocamfullpack #vscocamdaily #vscocamofficial #vscocam_lover #vscocamgood #vscocamgood #vscocamlike #lfl #l4l #like4like #likeforlikes #like #likes

700
18 hours ago

_ Terima Kasih - Winter Words & Warm Memories 📖 [ https://bit.ly/2HBj7fP ] Di sepanjang perjalanan ini, kita akan bertemu, sama orang orang santun, yang bisa menerima kita, dengan apa adanya. Terima kasih, Pada manusia manusia, Yang terus mencintai, Diri ini.

2391
1 day ago

6 NASIHAT UMAR IBN KHATTAB r.a INI PENTING UNTUK KITA INGAT DAN DENGARKAN BAIK-BAIK. 1. Jika engkau menemukan keburukan pada seseorang dan kamu ingin mencacinya, maka cacilah dirimu. Kerana keburukanmu lebih banyak darinya. 2. Jika engkau hendak memusuhi seseorang, maka musuhilah perutmu dahulu. Kerana tidak ada musuh yang lebih berbahaya terhadapmu selain perut. 3. Jika engkau ingin memuji seseorang, maka pujilah Allah SWT. Kerana tidak seorang manusia pun lebih banyak dalam memberi kepadamu dan lebih santun lembut kepadamu selain Allah SWT. 4. Jika engkau ingin meninggalkan sesuatu, maka tinggalkanlah kesenangan dunia. Kerana ketika engkau meninggalkannya, itu bererti engkau terpuji. 5. Jika engkau bersiap-siap untuk sesuatu, maka bersiaplah untuk mati. Kerana jika engkau tidak bersiap untuk mati, maka engkau akan menderita, rugi, dan penuh penyesalan. 6. Jika engkau ingin menuntut sesuatu, maka tuntutlah akhirat. Kerana engkau tidak akan memperolehnya kecuali dengan mencarinya. _________ #huawei #huaweiphoto #huaweiphotography #huaweimalaysia #huaweinova3i #huaweivip #huaweivipservice #thebiddys #thebiddysphotos #themalaya_ig #igersmy #igersmalaya #igersmalaysia #igerpahang #igerskuantan #mobilegraphy #mobilegraphy_xv #mobilegraphymalaysia #ikutcarakita #hasil_kita #remajagrapher #vscocam #vscocam_my #vscox #igfeedsmenarik_ #gallerymalaya #my_ig_lah #my_genggua #founder_igers #anakmudapahang at The Holy Ka'aba الكعبة المشرفة

3363
1 day ago

Сколько же фотографий с Милашкой сделано за три года🙈 Все хочу распечатать ,сделать альбом на память, но никак руки и ноги не доходят 🙅 Иногда хочется волшебную палочку😂, а то совсем простые вещи кажутся нереальными😁 . #фотоизархива #деньрождениедоченьки #тригода #динкипарк #цумкиров #МиланаМаксимовна #мамскийблог #дневникмамы #доченька #babyroom #daughterlove #momofinstagram #instagramlife #tcum #dinkipark #f4follow #l4like #happybirthdaydaughter #hb #vscocam_my #airbrush #lumii #cutebaby #взаимнаяподпискалайки #взаимнаяподпискабезобмана #следуйзамной #фоловер #лайкивзаимно

340
1 day ago

Kita berada di zaman bercakap benda baik tidak disenangi orang. Buat baik pun tidak disukai orang. Kelihatan baik lagi dibenci orang. Semua negativiti ini ternyata bermula dari masalah hati. Bukan orang lain tapi diri kita sendiri. Ya Allah Ya Tuhanku. Jagalah kami dalam redha-Mu selalu. _________ #huawei #huaweiphoto #huaweiphotography #huaweimalaysia #huaweinova3i #huaweivip #huaweivipservice #thebiddys #thebiddysphotos #themalaya_ig #igersmy #igersmalaya #igersmalaysia #igerpahang #igerskuantan #mobilegraphy #mobilegraphy_xv #mobilegraphymalaysia #ikutcarakita #hasil_kita #remajagrapher #vscocam #vscocam_my #vscox #igfeedsmenarik_ #gallerymalaya #my_ig_lah #my_genggua #founder_igers #anakmudapahang at The Holy Ka'aba الكعبة المشرفة

3721
2 days ago

| 14 Ramadhan | . When you don’t understand what’s happening in your life, Just close your eyes, and take a deep breath and say, “Ya Allah, I know this is your plan just help me through it.” . #igfeedsmenarik_ #Igersmy #igersmalaya #igersmalaysia #vscocam #vscomy #my_genggua #thesmart_igers #vscomalaysia #livefolk #vscocam_my #streetmagazine #twt_insta #wow_men #ikutcarakita #symmetricalmonsters #streemobs #tonesbox #inspiration_photography #VSCOcam #VSCO #artventurers #folkmagazine #urbanandstreet #rakansepenjenayah #gengvscocam #physcoart #vscocam_my #shotoniphone at PeaceBeUponYou

872
2 days ago

_ Ciri-ciri Diri Sudah Mencapai Kematangan 🍂 [ https://bit.ly/2YuTjJ0 ] Kematangan dalam diri bukanlah hanya dinilai semata-mata dari segi peringkat umur seseorang. Umur yang meningkat atau ‘lebih makan garam’ bukanlah tanda diri seseorang itu benar-benar matang dan bertindak tanpa mengikut emosi. Ada beberapa ciri yang boleh dilihat apabila seseorang itu telah mencapai peringkat kematangan dalam kehidupannya. Adakah kita benar-benar sudah matang? Antara ciri diri sudah mencapai kematangan: Kita berhenti menilai dan menghukum orang lain, tetapi fokus untuk mengubah diri sendiri. Kita boleh menerima orang lain seadanya. Kita faham makna perbezaan pendapat. Tidak perlu taksub. Kita berani “melepaskan” kenangan lama yang pahit. Tidak berdendam dan simpan dalam hati. Kita berhenti mengharap dan meminta dari orang, tetapi mula memberi. Biar sedikit kita memberi, tetapi jangan pernah meminta.

2241
2 days ago

Roll up your sleeves, Bun up your hair. We are coming with a total tune of class and femmes. Launching soon! - You may not want to miss out on our special #Jama2.0 & #JamaSuit new collection uber soft launch at Bazaar Tarakucha Raya 2019! @tarakucharaya (now until June 2nd) Visit us at Ground Floor, Booth S13 to feel yourself the luxe with a sophisticated twist of modern women #Jama2.0 #JamaSuit #JaneGang 🍑 at Kuala Lumpur, Malaysia

55231
2 days ago

19 May 2019 Keep your face to the sunshine and you cannot see a shadow. . . .📍Thailand at Thailand

5286
2 days ago

"Being adult is boring as fuck when u are still young just enjoy every moment u got" - wahyuabadi at Di Saat Hati Yang Lagi Rindu

415
2 days ago

The moment we all waiting for.. . . Thank you to all donors, parents and friends who have supporting me from the very beginning. May Allah Bless all of you and reward you with Jannah. . . We will be having the rest of Ramadhan and Eid in Manila, Philippines. Meet you in 2 months time. Pray for us yahh 😘 . . #MyCorps #MyCorpsSEA #Negaraku #ChangingLives #YouthPower #baimXmycorps #youthempowerment #youthopportunity #eMpoweringYouths #beASEAN #vsco #vscocam #qualitytime #together #potrait #fujifilm #canon #canonphotography #vscocam_my #traveler #travelgram #travel #travelphotography #igers #vscocam #moments #awesome #instagram #instagood #photooftheday #photographer #vscocam #igers

840
2 days ago

PENGANGKUTAN ڤڠڠکوتن Antara pengangkutan yang kami guna semasa kembara Trans-Java adalah; Kapal Terbang Air Asia Bas Grab Bajaj (kenderaan beroda 3) Komuter Skuter Mobil Travel Kereta Api Jeep ATV Bot Kuda Serta berjalan kaki! (Most of the time) Dalam gambar ini kelihatan saya membonceng skuter Bayu untuk ke Air Terjun Seribu. Perjalanan mengambil masa hampir 3 jam tanpa henti. Nak gambar cantik, perlu banyak pengorbanan dan kesabaran 😇 #suhamitravel #sweetappletravel #travel3sixty #officialtravel360 #airasia #trip #ilovetravel #mypassion #traveltheworld #travelife #travelers #travelingram #instatravel #instapassport #travelphoto #igtravel #sharetravelpics #worldtravelpics #worldplaces #travellover #vscocammy #transjava #wonderfulindonesia #Indonesia #visitindonesia #backpackers #roadtrip #bogor at Bogor, Indonesia

2588
2 days ago

“Nobody knows about the little melt downs I have when I’m alone. They only know about the smiles and laughs I show them.” at Alor Setar

1143
2 days ago

Orang tanya kenapa gambar aku selalu warna terang-terang, because I love colors. Supaya menggambarkan hidup kita sendiri. Penuh warna-warni. Feeling dia macam bunga yang tengah kembang, tak suka yang kuncup-kuncup ni 😂 . Salam ramadhan ke 14 abang adik kakak kiter 🕌 . #MasjidPutra #PutraMosque at Masjid Putra Putrajaya

673
2 days ago

Она сказала то, что без меня не хочет жить, Но я тебе не верю, как не верю всем чужим. . . . . . . . . . . . . . . #vscocam #vsco #vscofilter #vscocamonly #vscocamgram #vscorussia #vscox #vscomoscow #vscogood #vscogram #vscobest #vscomood #vscocool #vscolike #vscocamgram #vscoonly #vscocamrussia #vscocamera #vscocam_my #vscocamfullpack #vscocamdaily #vscocamofficial #vscocam_lover #vscocamgood #vscocamgood #vscocamlike #lfl #l4l #like4like #likeforlikes #like #likes

931