Visitmalaysia Photos & Videos

19 minutes ago

The sun is shining on me, all praise to the most high!!⁣ ⁣ ⁣ (if u know u know) at Tanarimba, Janda Baik

3812
19 minutes ago

When you draw or paint a tree, you do not imitate the tree; you do not copy it exactly as it is, which would be mere photography. To be free to paint a tree or a flower or a sunset, you have to feel what it conveys to you: the significance, the meaning of it. Jiddu Krishnamurti . . While roaming around taking pictures to portrait the paint 🎨, caught my attention to snap a picture of this plant whereas I really don’t know the name of this flower. P/s; edited via Lightroom . . . #flower #flowerstagram #earthfocus #nature #green #travelphotography #landscape #wanderlust #instatravel #beautifuldestinations #exploremore #neverstopexploring #instagood #malaysiatrulyasia #visitmalaysia #exploremalaysia #ig_color #mondaymotivation #natgeoasia #igermalaya #ishootwhatisee #shotonphone #shotoniphone #iphonephotography #shotoniphonexs at Pullman Putrajaya Lakeside

450
28 minutes ago

@bartrigona is one of KL's most visually dazzling cocktail parlours, an intricate mosaic of glints and glamour. But its substance is even more remarkable than its style, celebrating sustainable Malaysian produce that includes wild turmeric from Pahang, fresh fruits from a Bangi organic farm, and raw honey harvested from the bar's own namesake, the stingless Trigona species of bees. It makes a meaningful debut as one of the city's best bars via @eatdrinkklcom 📷: @mmmiing #MTGNIGHTOUT #MTGKL #mytravelguide #asiatravelguide #malaysiatrulyasia #beautifulmalaysia #tourismmalaysia #cuticutimalaysia #exploremalaysia #visitmalaysia #instakl at Bar Trigona

561
33 minutes ago

_Comme 95% d’entre de vous l’ont deviné hier en story, nous sommes bien arrivé à Bali 🌱 . Cette destination nous tentait énormément, mais nous avons beaucoup hésité à l’inclure dans notre tour d’Asie. De part la météo qui nous faisait un peu peur et par le côté beaucoup trop « destination instagram ». Nous étions à Singapour et nous avions prévu un retour à Bangkok avant de rentrer en France mais notre folie de l’imprévu a refait surface ! Et 2 jours avant le départ notre billet d’avion a finalement changé pour Bali ! . Et les premières heures ici nous font juste rêver ! Dire que on a failli passer à côté ! . _ Vous avez aussi des petits coup de folie de dernière minute ? 😋 . . . . #cameronhighlands #malaysia #ricefield #malaisie #pahang #cameronhighland #tourismmalaysia #visitmalaysia #malaysia🇲🇾 #malaysiatrulyasia #paysage #vacances #voyage #voyageursdumonde #backpackers #backpackersintheworld #asiatrip #frenchtraveler #southeastasia #couplesgoals #coupletravel #couplephoto #lumixgx80 #malaysiatrip #destination #bali🌴 #ubud at Cameron Highlands, Pahang, Malaysia

745
1 hour ago

‘Allow the JOURNEY to find the path, to make the detour, to lead the way’ . . #Melaka - The city known for the historic side of #Malaysia, is a haven on earth, having its own set of historic places & a wonderful river cruising almost the mainstream city . . #Malaysia #VisitMalaysia #MalaysiaTourism #KL #Melacca #Melaka #MelaccaTourism #Tourism #Malacca #Melacca #MalaccaCity #RiverCruiseMelaka #KLTourism #MalaysiaRivers #HistoryOfMalaysia #Visitmalaysia2019 #Kuala #Lumpur #Monuments #History #Tourism #Hills #Vacation #Malaysia #MalaccaTourism #Melaka #VisitMelaka2019 #MelakaRiverCruise at Melaka River Cruise

161
1 hour ago

‘Take the stones people throw at you, and use them to build a monument’ . . #KualaLumpur has got its own set of monuments & historic buildings & one such is - ‘Sultan Abdul Samad Building’ near the Merdaka Square, KL . . #Malaysia #VisitMalaysia #MalaysiaTourism #KL #KualaLumpurCity #KLTourism #MalaysiaHills #HistoryOfMalaysia #Visitmalaysia2019 #Kuala #Lumpur #Monuments #History #Tourism #Hills #Vacation #Malaysia #KualaLumpur #KL #MerdakaSquare #DataranMerdaka at Sultan Abdul Samad Building

101
1 hour ago

AL - A'RAF (Tempat yang tertinggi di antara syurga dan neraka) #NDVnakKongsikanBersama ___________________________ 🌿 Surah Al-A'raf, ayat 46 & 47,terjemahannya : Dan di antara keduanya (Syurga dan neraka) ada tembok "Al-A'raaf "(yang menjadi) pendinding, dan di atas tembok Al-A'raaf itu ada sebilangan orang-orang lelaki yang mengenal tiap-tiap seorang (dari ahli-ahli Syurga dan neraka) itu, dengan tanda masing-masing. Dan mereka pun menyeru ahli Syurga (dengan memberi salam, katanya): "Salaamun Alaikum" (salam sejahtera kepada kamu). Sedang mereka, sendiri belum lagi masuk Syurga, padahal mereka ingin sangat memasukinya. [46] Dan apabila dialihkan pandangan mereka ke arah ahli neraka, mereka (berdoa dengan) berkata: "Wahai Tuhan kami! Janganlah Engkau jadikan kami bersama orang-orang yang zalim". [47] 🌿 ___________________________ #NawiDaVinci #MarilahKitaBerubahSementaraMasihSempat #nasihatdiri #muhasabahdiri #nasihatbersama #Bukitgasing #petalingjaya #KualaLumpur #jungle #forest #hikers #hiker #hill #jambatangantung #bestplacestogo #tourismmalaysia #VisitMalaysia #travel360 #travel3sixty at Bukit Gasing Hiking Trail

220
2 hours ago

Backpacker story' VERTIGO-Malaysia ya, nama yg unik dan menarik sesuai dengan penyakit yg ku idap akhir-akhir ini... Wkwkwkwk VERTIGO, bagi anda yg takut ketinggian harus dipikirkan kembali untuk mengunjungi Cafe n Lounge yg berada di lantai 59 Banyan Tower Kuala Lumpur. Memang ini bukan tempat umum orang bisa ber-swafoto, tentunya anda harus memesan beberapa makanan di sana yg harganya entah berapa.... Sedikit merusak "citra" kami yg sedang backpacker-an hemat wkwkwkwk (walau yg bayarin nyong Ambon temennya dong dua itu) tapi apa daya suasana melengkapi perjalanan kami di negeri Jiran. Tapi ini spot yg cukup menarik, buka mulai sore hari cukup di satu tempat anda bisa menikmati beberapa ikon khas negara itu, ada Petronas twin tower, ada Malaysia tower, ada juga entah menara pencakar langit apa namanya dan anda bisa menikmati beberapa pemandangan yg jarang anda bisa nikmati dari "bawah". Sore hari menjelang akhir jadwal penerbangan saya kembali ke Singapura, saya tipikal bukan orang yg suka mepet ke bandara, apalagi penerbangan internasional dan berada di negara orang, sekali lagi keindahan suasana di sana membuat saya berkali-kali memberikan toleransi waktu untuk sejenak bersantai. On frame @dheajah_ @vidyamakatita #vertigo #banyantower #malaysia #negerijiran #visitmalaysia #backpakerstory #jalanjalan #travelingindonesia #traveller #djptravelers #udarider at Vertigo

604
2 hours ago

💗post vday date part 2... we are here to fill the gram - a retail concept park @ south msia~ swipe left fer more at Spring Labs at Eco Spring

132
2 hours ago

Flor de la Mar replica located at the bay of Melaka's River 🤷‍♀️. It is a museum tbh. . . . . . . . . p/s : if you are interested with portraits hit up my secondary account @cocowangi 🤷‍♀️ . . . . , . . . #melaka #visitmalaysia #visitmelaka2019 #malaysiatrulyasia🇲🇾 #malaysiatrulyasia #landscape_mf #milliondollarvisuals #illgrammers  #meistershots  #explorecreate #fatalframes  #BeautifulDestinations #DiscoverEarth #ArtOfVisual #canonphotography #depthobsessed  #exploreeverything #wanderlust at Maritime Museum

312
2 hours ago

Majlis Sidang Media dan Countdown Hari Kraf Kebangsaan (HKK 2019). . Acara nasional HKK 2019 akan diadakan mulai 28 Februari 2019 sehingga 11 Mac 2019, di Kompleks Kraf, Kuala Lumpur dan bakal dirasmikan oleh Permaisuri Agong pada 28 Februari 2019. . HKK 2019 akan, membawa tema ‘Membudayakan Kraf Sebagai Gaya Hidup’. . Antara daya tarikan pengunjung selain daripada pemeran dan jualan adalah aktiviti Digital Park visual assistant, AR, Virtual Shop (e-commerce) dan lain-lain. . HKK 2019 juga meraikan penggiat-penggiat industri yang menyumbang kepada kraftangan Malaysia melalui Anugerah Usahawan Kraf Wanita dan Anugerah Usahawan Muda yang berumur 40 tahun ke bawah. . Polis Diraja Malaysia (PDRM) hadir memberi taklimat ringkas pelan dan langkah keselamatan sempena penganjuran HKK 2019 . Selain daripada itu kerjasama DBKL dalam membantu kelancaran penganjuran ini di kawasan tumpuan Kuala Lumpur juga diambil perhatian. . Melalui Sesi Sidang Media oleh Ketua Pengarah Kraftangan, dimaklumkan 4 hotel terpilih dan 7 pusat membeli belah telah dikenalpasti menjadi tarikan pembeli dan pengguna produk kraf dalam memastikan sasaran seramai 45,000 orang pengunjung daripada sekitar Kuala Lumpur. . #MyMoTAC #MyStory#MyMotac #MalaysiaTrulyAsia #SeniBudaya #VisitMalaysia •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Jom ikuti Kami di: / Follow Us On: Facebook : Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia Twitter : Kementerian Pelancongan, Seni dan Budaya Malaysia Instagram : @Mymotac Youtube : MotacTV Website : www.motac.gov.my •••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

50
2 hours ago

GARLIC BREAD & MUSHROOM SOUP akan diberi secara PERCUMA pada setiap pembelian RM 50.00 keatas. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua yob, yong, adik, kakak, abang, sedagha, jiran apa semualah. Haaaa ni Tok Nan nak perkenalkan kat kome antara menu baharu. Garlic Bread & Mushroom Soup. Mesti kome dah telan air liur kan 😏. Tunggu apa lagi. Jangan biarkan rasa kecur lemak dan berkrim tu. Meh sini lepak kat @restorantoknan . #ipoh #ipohcityawesome #streetmeetipoh #streetmeet #perak #malaysia #selerekampung #padu #akusuka #jjcm2018 #tv3 #panas #food #drink #foodporn #tourism #maps #waze #google #kualalumpur #patintempoyak #visitmalaysia at Ipoh, Perak

172
2 hours ago

BIAR SIMPLE TAPI SELESA WAKTU SNORKELING . untuk yang perempuan yang pakai berlengan panjang, saya cadangkan better pakai inner and baju jenis jersey supaya lebih selesa. Inner jersey boleh dapatkan di @decathlon.my and Siapa yang pakai jam pun boleh dapatkan di @decathlon.my DAN jugak siapa nak snorkel and mask sendiri pun boleh dapatkan di @decathlon.my . Selesaaakan diri andaa okay supaya takde masalah pakaian waktu snorkeling activities . . . #projectkravers #perhentiankravers #teamperhentiankravers #kraversfana #PakejPerhentian #PakejPulauPerhentian #PakejPulauPerhentianMurah #PakejPulauPerhentian2019 #PakejPulauPerhentianKecil #PulauPerhentianKecil #PulauPerhentianBesar #PerhentianIsland #PerhentianIslands #PulauPerhentian #PerhentianKecil #longbeachperhentian #kinciranginpulauperhentian #visitterengganu #kualaterengganu #visitmalaysia #malaysiatrip #asiavacation #terengganu #malaysia #kualabesut #pulaumalaysia #perhentiantrip #pakejpulaumalaysia #kakijalan

320
3 hours ago

💗post vday date part 1... we are here to fill the gram - a retail concept park @ south msia~ swipe left fer more at Spring Labs at Iskandar Malaysia

241
3 hours ago

Follow @malaysiatravelresorts for more hidden places in Malaysia. . . 📍Rawa Island Beach, Besut, Terengganu Malaysia. . ——————————————————— 👉🔥Follow @malaysiatravelresorts for more amazing hidden places in Malaysia.🔥 👉🔥@malaysiatravelresorts🔥 👉🔥@malaysiatravelresorts🔥 👉🔥@malaysiatravelresorts🔥 ————————————————— . Photo credit @nafi_osullivan #malaysia #malaysiatrulyasia #vitaminsea #tropicallife #wonderlust #perhentian #cuticutimalaysia #perhentianisland #pulauperhentian #travelasia #southeastasia #travelmore #paradisefound #whitesand #bestbeach #natureaddict #tourismmalaysia #tropicallife #tropicalvibes #visitmalaysia #bluewater #travelmalaysia #seaview #exploremalaysia #wanderlust #beautifuldestinations #perhentiankecil #theglobewanderer #backpack

5941
3 hours ago

Before Tamagotchi, I was frenzy over Tora, Ding Dang, and Jojo toy box! This mural spotted in Alor Setar, Kedah (specifically in Pekan Melayu) excites me and brought back tons of childhood memories. Any 80s-90s babies remember these toy boxes? 😊 📷: @siewlily (thank you ahlai! ❤) . . . #kinos #tora #dingdang #jojo #tamagotchi #childhood #streetart #mural #wallart #art #travel #travelgram #ArthurRead #Minion #Kedah #AlorSetar #PekanMelayu #VisitMalaysia #KinosToyBox at Alor Setar

322
4 hours ago

Apakah betul ini adalah es favorite Upin-Ipin??😂 Ice ABC. Gak tau kepanjangannya apa. Rasanya mirip sama Es Campur tapi toppingnya pakai Cendol, Kacang, Cincau, Kacang Merah dan Jagung. Rasanya enak KALAU tidak diaduk karena dibawahnya manis bgt gula aren atau apa gitu disini namanya. Untuk terik gini, MANTAP👍🏼 . Capitol Café 📍Jl. Sultan Ismail 46, 48, 50, Bukit Bintang, Kuala Lumpur RM 2.99 . #nonaculinary #nonakulineran #nonaculinaryinkualalumpur #nonaculinaryinmalaysia at Capitol Cafe

60815
4 hours ago

Want to get a taste of the wilds of the Malaysian jungle, but aren't quite ready to give up the creature comforts? Then @borneoeagleresort has got you sorted. 👍 Situated on the jungle-fringed south coast of Pulau Tiga, this luxurious hideaway resort has just 13 exclusive villas, an Asian and Western-inspired restaurant and relaxing spa centre. 😍 And when you're ready to tear yourself away from this blissful sanctuary, jungle treks, kayak tours and snorkelling along the pristine stretch of coral-floored sea await. 🌊🌴 It's like a little slice of heaven in untouched Borneo, and we can't get enough of it. 🙌 . . . #BorneoEagleResort #LuxuryResort #Sabah #VisitSabah #Borneo #VisitBorneo #Malaysia #VisitMalaysia #BorneoMalaysia #SabahTourism #PulauTiga #EaglesNestRestaurant #EchoWellnessSpa #EchoResorts # #TravelAddict #Adventure #RoamThePlanet #TravelInspo #BucketList #DoYouTravel #BeforeYouDie #WeLiveToExplore #WellTravelled #GetOutStayOut #StayAndWander #Wanderlust #Wonderlust #InstaPassport #WildernessPassport #getlostnow at Borneo Eagle Resort

440
4 hours ago

In 2013, ‘The Guardian’ put this mural by Ernest Zacharevic at the top of a ‘Best Graffiti Around the World’ piece. Something that the guide books still love to tell you. I prefer the story that it’s also been vandalised with wax, which was removed with a penknife and hot water by siblings aged 19 and 20, and later dahl was thrown over it, washed off by a ‘graphic designer’. . . . . . #travelstroke #lovetravel #mural #streetart #iamatraveler #penang #visitmalaysia #travelphotography #aroundtheworld #worldingram #wanderlust #instatravelling #igtravel #travelingram #tagsta_travel #aroundtheworld #wsetravel #guardiantravelsnaps #travelphoto #travelersnotebook #neverstopexploring #passionpassport #lensculture #travelwriting #traveltales at Armenian Street

233
4 hours ago

BOOK YOUR SLOT NOW!!! Whitewater Rafting Gopeng, Perak, adventure experience and get connection with Nature, Gopeng Offered the best rafting experience for you with rapids over 20 rapids along the journey, you will get New experience, bring your friends and families here!! At Gopeng, Perak for whitewater Rafting trip.. The rafting trip include pitstop, bodysurfing activity and swimming, the rapids ranging from grade 1 to 3, depending on the water level. Gopeng located about 2 hours drive for KL. Price rm140 per pax Minimum 5 pax Include: lunch, on the river snack, basic first aid, basic facility ( washroom, car park, dining hall), internal transport, rafting equipment, photo and videos Exclude: transportation and insurance Grade: 1 - 3 Distance: 5 KM Duration: 1hrs 30minute Itinerary 0930hrs Meet - Up Raftasia representative at Gopeng Toll Exit and drive to Kampung Jahang, park car at Kampung Jahang 0945hrs from from Kampung Jahang 4wd/lorry transfer to Put In Point Rafting 1020hrs safety briefing 1100hrs rafting begin, raft down Sungai Kampar to Take Out Point. The journey will be take about 1 - 2hrs 1230hrs arrive at Take out point, Shower and Lunch 1330hrs back to destination of origin COMBO PACKAGE: 2Days 1Night 1. Whitewater rafting + camping + Lunch + BBQ Dinner RM210 per pax Minimum: 5 pax 2. Whitewater Rafting + Camping + waterfall abseiling + lunch + snack RM290 per pax Minimum: 5 pax 3. Whitewater Rafting + caving + Lunch + BBQ dinner + camping RM230 per pax Minimum: 5 pax 4. Whitewater Rafting + water tubing + camping + Lunch + BBQ dinner RM270 per pax Minimum: 5 pax For inquiry contact us Wasap.my/+60134670528 Wasap.my/+60134066376 #Raftasia #whitewaterrafting #whitewaterraftingkkb #whitewaterraftinguluslim #whitewaterraftinggopeng #outdoors #hiking #travelmalaysia #adventuremalsysia #hikingmalaysia #4wdadvetures #visitkualalumpur #gentingadventure #riverraftng #waterrafting #kayaking #rafting #waterraftingkkb #waterraftinguluslim #waterraftinggopeng #waterrafting #visitmalaysia #visitselangor #gopeng #travel #ropeswing #kkbwaterrafting #gopengwaterrafting #scubadivingmalaysia

223
5 hours ago

Die Spencer hat schon 4 Monaten hier gelebt bzw. freiwillig gearbeitet, bei SRI Lovely in Sik, Kedah, Malaysia. Hier kann man sich arbeiten und lernen lassen, um wie man den Reis uer euberhaupt produzieren kann, von Anfang an bis zur Verpackung des natur-einheimische-organischen Reis.Gute Sache ist, kann man im Video sehen dass man sich mit der einhimschen Leute gut mischen lassen und gute Verstaendnis ueber den Leute gewinnen. Kommt mal hier her und selbst erleben! #visitkedah #visitmalaysia #reisen #reiseblogger #reisenmachtglücklich #reisefotografie #urlaub #urlaubsguru #kurzurlaub #urlaubundarbeit #arbeiten #workaway #srilovelyorganicfarm at Sri Lovely - Lembah Organik Kampung Lintang

363
5 hours ago

Tak kenal maka tak sayang Tak daftar maka ketinggalan kesempatan . . . . Ada pendaftaran comparative study loh yuk intip linknya di bit.ly/SBCSAPRIL atau klik link yang ada di bio. Buruan daftar karena pendaftaran sampai Seat terbatas. . . . . Kalau bingung boleh tanya mimin? 📱Contact Us: WA : 0822-8608-8821 Web : studentbackpacker.com Instagram : @studback Line@ : @studback . #student #backpacker #studentbackpacker #studentbackpackercom #travelblogger #jalanjalan #visitsingapore #visitmalaysia #visitthailand #travelling #tour #tour3negara #travelphotography #comparative #study

1100
5 hours ago

[www.claexclusive.com] Sopan, bergaya dan exclusive. Ini yang orang akan tengok kalau korang pakai #LUXEKebaya ni. Sopan sebab pada bahagian belakang, ianya labuh. Bergaya, material yang kami guna sangat premium. Akhir sekali Exclusive, daripada segi pemilihan warna dan penampilan korang bila pakai. Cantik kan? 😍😍😍 _ Jangan tunggu lama-lama, stocks sedia ada dah tak banyak. Hurry up and grab them now! 🔥🔥🔥 _ To purchase you may use these method; WA: +6013-7063889 WEBSITE: www.claexclusive.com WALK-IN: C'la Exclusive at C'la Exclusive

392