Uia Photos & Videos

5 minutes ago

ECZEMA 4TAHUN AKHIRNYA MAKIN BAIK DENGAN SLEEPING MASK. . Alhamdulillah customer kita ni agak merana dengan eczema yang sangat teruk selama 4tahun.Kulit muka rasa pedih dan malu untuk keluar jumpa orang. . Selepas pakai Sleeping Mask Elysian kulit yang pedih makin kurang dan memang nampak perubahan ketara pada wajah dia.Alhamdulillah馃榿. . Jom syantik dengan Elysian Beauty. . . 馃帡JOM JOIN TEAM ELYSIAN DAN DAPAT BUAT DUIT EXTRA. . 馃寛EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN. . 馃摫Whatsapp 012-2811550 to order. - 馃殫COD available in Kota Bharu. - #elysiankelantan #kelantan #kotabharu #serum #foundation #teamelysianfarah #duckscarve #ducktoletgo #sayajualmurah #sayajual #dewiremaja at Kelantan

21
21 minutes ago

testimoni customer verena 馃槏鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 haaa nak tengok colour apa ada juga saiz?鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 check it out next post jam 8 am 馃槏鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 .鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 .鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 .鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 .鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 whatsapp syima di 鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 0178724540鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 0178724540鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 0178724540鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 .鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 .鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 .鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅鉅 #blouse #blouses #uitm #uia #bazaarmalaysia #bazaarpaknil #unisza #upm #upsi #baju #sayajual #tunic #kenduri #kankukejarcintakamu #murah #ctdk #pujaanhatikanda #muslimah #officewearmalaysia #officewear #malaysia #event #riadahpetang #bajumuslimah #openhouse #riadah #meletop #kankukejarcintakamu #wanyhasrita #mamadil

110
28 minutes ago

Sesambil siap2 nak p keje tu bole la jenguk jap wall ai jap ni.. banyak baju cecantiks yang ada.. baju hot selling yang bakal RESTOK pun ada dannn baju baju yang ON SALES pun banyakk姆k.. harga tak masuk akal tau nak bagi 鉁屸湆 . Antaranya HAURA SUIT ni 馃槈.. sebelum ni jual RM 119 sekarang ni juz RM 89 je FREE POS ke semnanjung.. tapii kalau belian COMBO 3 pasang ai nak kasi diskaunnn lagi! Haa besh ke besh sesangatttt .. cepat TAG kenalan uols untuk kongsi pakej jimat berganda ni.. . Sebelum tu jom layanzz #testiboutiqualammaya dari kastemer ai.. acaner rasa nak oder? Berminat nak oder juz WS 0137669088 . . #crazysales #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah#bazaarpaknil #sayajualonline #bajukurungmurah #malaysiaonlineshop #bazaaronline #10yearchallenge #blousemuslimahmurah #upm #blouseplussize #ukm #abayafashion #minikurungmoden #kurungmodenmurah #abayamurah #unisel #ukm #tunicmurah #blousemurah #blousecantik #uia #uitm #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #KKCK #koleksiraya2019

90
42 minutes ago

Di sebabkan tengok kawan pakai nampak CANTIK.. kastemer decided grab ABAYA AIRIZ ni.. Bukan sepasang tau.. bukan jugak 2 pasang.. TAPI sambar 3 PASANG terusss! 3 pasang pun harga masih terlajak MURAH tau sebabnya sekarang ABAYA AIRIZ ON SALES.. . Haaa rugila kalau uols juz tengok aje.. tetambah lagi taim ni PROMO masih lagi ON.. Sepasang RM 89 je FREE POS ke SEMENANJUNG. Grab 3 PASANG ada diskaun baekk punyer nak kasi.. swipe 馃憠 kalau nak tau harganya 馃 . Jom layanzz #testiboutiquealammaya dari kastemer yang berpuas hati ngan abaya AIRIZ 馃槏 banyak kaler kaler yang cecantikss tau ! Skroll my IG kalau nak ushar kaler yg ada! . Berminat nak sunting si cantek manis ni juz WS 0137669088 . . #crazysales #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah#bazaarpaknil #sayajualonline #bajukurungmurah #malaysiaonlineshop #bazaaronline #10yearchallenge #blousemuslimahmurah #upm #blouseplussize #ukm #abayafashion #minikurungmoden #kurungmodenmurah #abayamurah #unisel #ukm #tunicmurah #blousemurah #blousecantik #uia #uitm #pujaanhatikanda #kankukejarcintakamu #KKCK #koleksiraya2019

120
1 hour ago

Apelidado carinhosamente por mim como 鈥淔ranguinho preto鈥 #uia

20
2 hours ago

Left in orange and peach馃尭 1 Rm29 @ 2 Rm50 | boleh mix kat sini #2helairm50bcs - Free size one measurement : Shoulder 14.1鈥 Bust 40鈥 Hip 46.4鈥 Length 24.2 Sleeve 20.2鈥 Fabric Bubble crepe | Non See Through Button Cuff Back zip - #pahang #kelantan #kedah #perak #terengganu #kl #kualalumpur #poslaju #posbarang #uitm #usm #uia #politeknik #uthm #johor #negerisembilan #seremban #sabah #sarawak #malaysia #melaka #igersmalaysia #malaysian #viralmalaysia #malaysiatrending #tiktokmalaysia #pulaupinang #selangor #perlis

131
2 hours ago

Left in orange and peach馃尭 1 Rm29 @ 2 Rm50 | boleh mix kat sini #2helairm50bcs - Free size one measurement : Shoulder 14.1鈥 Bust 40鈥 Hip 46.4鈥 Length 24.2 Sleeve 20.2鈥 Fabric Bubble crepe | Non See Through Button Cuff Back zip - #pahang #kelantan #kedah #perak #terengganu #kl #kualalumpur #poslaju #posbarang #uitm #usm #uia #politeknik #uthm #johor #negerisembilan #seremban #sabah #sarawak #malaysia #melaka #igersmalaysia #malaysian #viralmalaysia #malaysiatrending #tiktokmalaysia #pulaupinang #selangor #perlis

153
2 hours ago

Left in orange and peach馃尭 1 Rm29 @ 2 Rm50 | boleh mix kat sini #2helairm50dc - Free size one measurement : Shoulder 14.1鈥 Bust 40鈥 Hip 46.4鈥 Length 24.2 Sleeve 20.2鈥 Fabric Bubble crepe | Non See Through Button Cuff Back zip - #pahang #kelantan #kedah #perak #terengganu #kl #kualalumpur #poslaju #posbarang #uitm #usm #uia #politeknik #uthm #johor #negerisembilan #seremban #sabah #sarawak #malaysia #melaka #igersmalaysia #malaysian #viralmalaysia #malaysiatrending #tiktokmalaysia #pulaupinang #selangor #perlis

312
2 hours ago

Left in orange and peach馃尭 1 Rm29 @ 2 Rm50 | boleh mix kat sini #2helairm50dc - Free size one measurement : Shoulder 14.1鈥 Bust 40鈥 Hip 46.4鈥 Length 24.2 Sleeve 20.2鈥 Fabric Bubble crepe | Non See Through Button Cuff Back zip - #pahang #kelantan #kedah #perak #terengganu #kl #kualalumpur #poslaju #posbarang #uitm #usm #uia #politeknik #uthm #johor #negerisembilan #seremban #sabah #sarawak #malaysia #melaka #igersmalaysia #malaysian #viralmalaysia #malaysiatrending #tiktokmalaysia #pulaupinang #selangor #perlis

200
2 hours ago

Left in maroon 馃尭 Rm29/pcs @ 2 pc Rm50 | boleh mix kat sini #2helairm50dc - Free size one measurement : Shoulder 14.5鈥 Bust 42.4鈥 Hip 45.4鈥 Length 27.5鈥 Sleeve 20.8鈥 Back Zip Fabric Chiffon Crepe | Non See Through Sleeve end with plain cuff - #pahang #kelantan #kedah #perak #terengganu #kl #kualalumpur #poslaju #posbarang #uitm #usm #uia #politeknik #uthm #johor #negerisembilan #seremban #sabah #sarawak #malaysia #melaka #igersmalaysia #malaysian #viralmalaysia #malaysiatrending #tiktokmalaysia #pulaupinang #selangor #perlis

271
5 hours ago

#clientnews Our client, serial inventor and entrepreneur Brian Fried featured in the #ContenderCast podcast discussing what makes a great idea and how to turn it into a profitable product. The podcast is available on iTunes and Google podcasts. 鈥 鈥 鈥 鈥 鈥 #entrepreneur #invention #inventions #inventor #inventorsmart #gotinvention #ideas #podcast #interview #atl #atlanta #uia #innovate #innovation #sharktank #inspo #client #pr #press #publicity #publicrelations #news #media #newyork #hsn #qvc #asseenontv

214
6 hours ago

馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰 BRAND:DISNEY MEGA PLUS BLACK #disneybyfaa PRICE:RM12.00 EXC POS ! WATER CONTENT:42% SIZE:17.5MM DURATION:6MONTHS NON POWER AVAILABLE ! POWER 1.00 - 8.00 ONLY AVAILABLE ! WHATSAPP:01110156362 (FAA) #contactlenskorea #contactlensmurah #contactlensmalaysia #contactlensdisney #lensmurahmalaysia #contactlens #barbielens #disneylens #lollipoplens #sweetylens #dreamcolor1 #unikl #usm #ukm #uitm #uia #perkahwinan #mua #makeuptutorial #weddingdress #lenskorea #selfie #kawaiilens #korealens

120
6 hours ago

馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰馃尰 BRAND:DISNEY LOLLEY VALLEY MOCHA CHOCO #disneybyfaa PRICE:RM10.00 EXC POS ! WATER CONTENT:42% SIZE:14MM DURATION:6MONTHS NON POWER AVAILABLE ! POWER 1.00 - 8.00 ONLY AVAILABLE ! WHATSAPP:01110156362 (FAA) #contactlenskorea #contactlensmurah #contactlensmalaysia #contactlensdisney #lensmurahmalaysia #contactlens #barbielens #disneylens #lollipoplens #sweetylens #dreamcolor1 #unikl #usm #ukm #uitm #uia #perkahwinan #mua #makeuptutorial #weddingdress #lenskorea #selfie #kawaiilens #korealens

242
7 hours ago

TRIAL PACK!! RM45 sahaja anda akan mendapat: 鉁128g aztec (net wt 100g) 鉁100ml Organic Apple Cider 鉁9 FREE Gift iaitu: Extra 20g aztec clay Mask bowl Stir blade 3 different size of spoon Brush Ziplock plastic Korean sheet mask . . DM/WA 01110582241 @ tekan link di bio . . #aztecclaymask #aztecsecret #aztechealingclay #worldmostpowerfulfacial #aztecclaymaskmalaysia #original #bazaarpaknil #claymask #uum #uitm #uitmpuncakalam #ukm #upm #ump #umt #unimap #unisza #uia #produkkecantikan #umk #aztecclay #uitmshahalam #uitmperlis #uitmmachang #uitmlendu #uitmmelaka #uitmjengka #uitmsegamat #matriktangkak #produkkecantikanmurah

312
7 hours ago

馃敟小褌芯谢懈褑褟 肖褉邪薪褑褨褩 蟹 袣懈褦胁邪 鈥 胁褨写 鈧88 褍 写胁邪 斜芯泻懈! 鉁堬笍孝邪泻邪 褑褨薪邪 屑芯卸谢懈胁邪 蟹邪 褍屑芯胁懈 锌褉懈写斜邪薪薪褟 泻胁懈褌泻褨胁 薪械 屑械薪褕 薪褨卸 蟹邪 8-11 屑褨褋褟褑褨胁 写芯 胁懈谢褜芯褌褍. 馃棑锔徯斝把傂 锌芯写芯褉芯卸械泄: 谢懈褋褌芯锌邪写-谐褉褍写械薪褜 2019 褉芯泻褍 馃憠袣胁懈褌泻懈 屑芯卸薪邪 锌褉懈写斜邪褌懈 薪邪 褋邪泄褌褨 邪胁褨邪泻芯屑锌邪薪褨褩 袦袗校聽flyuia.com #skyscanner #trip #travel #travelling #georgia #锌芯写芯褉芯卸 #锌芯写芯褉芯卸#kiwi #褎褉邪薪褑褨褟 #屑邪褍 #锌邪褉懈卸 #泻懈褩胁 #写械褕械胁褨泻胁懈褌泻懈 #谢芯胁泻芯褋褌 #lowcost #uia #褌褍褉 #褉芯蟹锌褉芯写邪卸 at Ukraine

531
7 hours ago

Des v艙ux en forme d鈥櫭﹍oge et d鈥檈ncouragements, de la part d鈥橧ssouf Baadhio, le nouveau Pr茅sident de l鈥橴nion Internationale des Avocats (UIA), cosign茅s par son pr茅d茅cesseur, le Pr茅sident Pedro Pas de Almeidas. Je suis heureux du travail accompli au sein de cette belle 茅quipe, en qualit茅 de Directeur de la Communication, et me r茅jouis de celui 脿 accomplir comme Pr茅sident de la Commission Droit des m茅dias. Vive le barreau solidaire et ouvert aux autres, vive l鈥橴IA, et vive l鈥橝frique ! Rejoignez-nous, au sein de l鈥橴IA, 脿 la veille de la Journ茅e Internationale de l鈥橝vocat en danger. Et meilleurs v艙ux aux avocates et avocats du monde entier ! #uia #avocats #unioninternationaledesavocats #droitdesmedias #medialaw at Union Internationale des Avocats

170
7 hours ago

Kom innom stand i morgen 氓 vinn gavekort. 鉂わ笍馃挌 #engasjerdeg #uia

60
7 hours ago

Punyamu Kecil? Tidak tahan lama? Kurang puas melayani istrimu? Sekarang kamu bisa menyelesaikannya dgn paket STRONG SUPLEMEN DARI TIENS. Khasiat : 馃敟Memperbesar Mr.p 馃敟Memperpanjang Mr.p 馃敟Mengeraskan Mr.p 馃敟Mengatasi Ejakulasi dini 馃敟Mengatasi Impotensi 馃敟Menambah stamina jadi kuat dan tahan lama. Hasil permanen, Boleh berhenti pakai kalau sdh puas sama hasil. Aman, tanpa efek samping, hasil permanen dan tidak ketergantungan. Apabila hasil yang didapat sudah cukup puas maka pemakaian bisa dihentikan. Cara pemakaian: CARA KONSUMSI PAKET STRONG SUPLEMEN : 1. Muncord Capsule : minum 2 kapsul setiap hari untuk menjaga kebugaran stamina & untuk memperlancar proses penambahan ukuran penis + minum 4 kapsul 30 menit sebelum "bertempur" hubungan intim. 2. Zinc Capsule : minum 2 kapsul setiap pagi & 2 kapsul setiap siang. 3. Vitaline softgel : minum 1 softgel setiap siang + 1 softgel setiap malam sebelum tidur. UNTUK INFORMASI SEPUTAR PRODUK, KONSULTASI & ORDER SILAHKAN HUBUNGI : WA +6287786384616 Line Official: @uyx6221u (pakai @ ya) . . #dandan #parfum #bodylotion #kantongmahasiswa #maskerwajah #masker #maskeralami #maskermurah #maskerherbal #jualmasker #jualmaskerwajah #jualmaskermuka #jualmaskerkomedo #hijabers #penghilangjerawat #komedo #perawatanwajah #perawatankulit #perawatanmuka #maskerjerawat #kosmetikmurah #skincareaman #skincare #beautycare #kencingmanis #nakkurus #kusam #jeragat #kulitkering #uia

61
7 hours ago

Bismillah. WAH! BERUNTUNG SIAPA YG GRAB #HPPpremium TADI KAN? So macam mana ? In love tak dengan #HPPpremium ? 馃槏 nanti jangan lupa share feedback okiess! . Btw, 2nd part yang paling best, mesti chuols happy giler dapat FREE GIFT LETOPS unnie yg lain dari lain tu kan ? Hihihiii . Rata虏 yang daripada nak grab 1 box je terus up 2 boxes tau! Haa kan unnie udah ngomong rugi if grab 1 je 馃槤馃槤馃槤 . . . Anyway tqsm for those yg COD harini. Esok siapa yang nak join COD boleh dm @ cepat虏 whatsapp unnie : - 馃摬 +60104229171 馃摬 +60104229171 馃摬 +60104229171 . . . ________ #Hpppremium #premium #Gold #launchingday #flower #sakura #HBP #naturalserum #HPP #HelloPeach #HPPGombak #loveliee #Lovelieegombak #gombak #IIUM #UIA #Launched #batucaves #KL #Healthy #LovelieeEssentialsSerum #peachy #LeaderLovelieeGombak #Leader #UnnieDaebakTeam #NaturalSupplement #Serum #Moist #Launching2019 #PINK at IIUM

60
7 hours ago

Kami sediakan postage juga bagi yg jauh...serta dibungkus dgn rapi TQ support The X Vapor鈿狅笍鈿狅笍鈿狅笍 Follow: @thexvapor @thexvaporfeedback @thexvapor2 Cod馃浀馃毑 馃摝Sungai Petani dan sekitarnya Postage 馃殮馃摦馃摤disediakan seluruh malaysia Semenanjung馃捀 rm7-9 sabah sarawak 鉁坮m14-17 Jika berminat sila whatsapp kami di馃摬 01159996881 atau tekan link di atas鈽濓笍 #sungaipetani #vapesungaipetani #vapealorsetar #vapejitra #vapekangar #uum #ukm #uia #vapeseberangperai #vapebaganajam #vapekedah #vapekotabharu #vapekemaman #vapelarkin #vapekuantan #vapekualaselangor #vapeipoh #vapekualaterengganu #vapepontian #vapejitra #vapelangkawi #vapeseremban #vapebukitmertajam #vapekotakinabalu #vapekuching #vapesubangjaya #vapeklang #vapeampangjaya #vapemiri #vapetebrau

90
8 hours ago

RM160 鈿狅笍鈿狅笍鈿狅笍 Follow: @thexvapor @thexvaporfeedback @thexvapor2 Cod馃浀馃毑 馃摝Sungai Petani dan sekitarnya Postage 馃殮馃摦馃摤disediakan seluruh malaysia Semenanjung馃捀 rm7-9 sabah sarawak 鉁坮m14-17 Jika berminat sila whatsapp kami di馃摬 01159996881 atau tekan link di atas鈽濓笍 #sungaipetani #vapesungaipetani #vapealorsetar #vapejitra #vapekangar #uum #ukm #uia #vapeseberangperai #vapebaganajam #vapekedah #vapekotabharu #vapekemaman #vapelarkin #vapekuantan #vapekualaselangor #vapeipoh #vapekualaterengganu #vapepontian #vapejitra #vapelangkawi #vapeseremban #vapebukitmertajam #vapekotakinabalu #vapekuching #vapesubangjaya #vapeklang #vapeampangjaya #vapemiri #vapetebrau

70
8 hours ago

馃帀BERITA BAIK馃帀 . . Atas permintaan ramai, kami buka semula preorder #letsjawi & #kimyrasporty 馃槏 . . Ramai yang mengadu tak sempat nak order sebab gaji tak masuk lagi. Ye dok?馃槅 . . Boleh singgah wall instagram kami @2wins.closet untuk tengok colour apa yang available. Dan jangan lupa follow tau. . . 鉂桱om grab sekarang sebelum 6 Feb 2019鉂 . . #jerseyprinting #jerseymalaysia #jerseymuslimah #jersey4sale #uitm #jerseylabuh #bajucouple #usim #uia #studentchoice

10
8 hours ago

KEKAYAAN TANAH MELAYU SUDAH DIRAMPAS !!! 鈥 Inggeris mula membawa teknologi perlombongan arang batu dan timah secara terowong dan shaf di Selatan Wales ke Tanah Melayu dengan tujuan mengekstrak emas, perak dan timah secara besar-besaran selain lombong terbuka kering dan basah kapal korek khusus untuk timah. 鈥 Inggeris Berjaya menjarah harta kekayaan emas di Tanah Melayu sedangkan Belanda gagal kerana 鈥渒eliatan鈥 bangsa Melayu, disebabkan Belanda datang dengan misi ekonomi bercampur penyebaran agama mereka tetapi Inggeris tidak menyentuh hal pengembangan agama mereka secara nyata kepada umat Melayu Islam. 鈥 Suatu ketika dahulu tanah melayu kaya dengan perlombongan arang batu dan timah. Tetapi disebabkan kedatangan Inggeris, semuanya habis dibolot oleh mereka. Banyak sejarah yang disembunyikan daripada kita. Apakah tujuan mereka menyembunyikan rahsia-rahsia tersebut? 鈥 Inilah mesej yang cuba dibongkarkan oleh penulisan Ustaz @hadi_fayyadh dalam buku 鈥淭he Last Kingdom鈥 tentang sejarah-sejarah melayu yang cuba untuk dilenyapkan daripada kita semua. JOM dapatkan sekarang koleksi 鈥搆oleksi yang menarik di MPH, Popular atau agen-agen kami yang SAH. . . WHATSAPP SEKARANG! +6018-9138642 . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bukuIslamic #penghijrahan #akuinginberubah #muslimahootd #menujukejlnAllah #sayajualbuku #bukuhadifayyadh #karyahadifayyadh #uia #uum #freeswapreview #swapreviewmalaysia #likeforlike #followforfollow

61
8 hours ago

ISTANA DAJJAL TELAH SIAP DIBINA.. ADAKAH KIAMAT SEMAKIN DEKAT?.." . 鈥淭idak akan terjadi kiamat sehingga waktu terasa pendek, maka setahun dirasakan seperti sebulan, sebulan dirasakan seperti seminggu, seminggu dirasakan seperti sehari, sehari dirasakan seperti satu jam dan satu jam dirasakan seperti satu kilatan api鈥 (HR Tirmizi) . Apakah kita masih merasa selamat untuk tidak melakukan sebarang persiapan untuk menghadapinya? Jangan lengahkan masa anda, dihadapanmu ada suatu FITNAH besar yang bakal melanda. Jangan persiakan masa dan ruang yang telah Allah berikan. . Ayuh bongkarkan sesuatu makna sebuah kembara yang akan membawa kalian masuk ke dimensi yang sukar untuk dibayangkan. Novel Ketika Azazil Berputus Asa, oleh @hadi_fayyadh hasil adaptasi daripada Hadis dan Al Quran merungkai misteri Dunia Akhir . . Harga menarik RM 29.90 sahaja. BELI SATU PERCUMA SATU. . Dapatkan sekarang! +6018-9138642 . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bukuIslamic #penghijrahan #akuinginberubah #muslimahootd #menujukejlnAllah #sayajualbuku #bukuhadifayyadh #karyahadifayyadh #uia #uum #freeswapreview #swapreviewmalaysia #likeforlike #followforfollow

90
8 hours ago

[ SEMUSIM DI MAHSYAR : RENTETAN KISAH BENAR YANG MERUNTUN JIWA ] ..... Apalah makna kehidupan ini jika kamu masih ragu-ragu dengan arah tuju kehidupan selepas kematian. Apakah kamu pernah diberi bayangan Allah SWT sehingga kamu merasa benar-benar ingin kembali kepadaNYA? . Ketahuilah, hanya mereka yang terpilih mampu merasai semua itu sesuai dengan kehendakNYA jua. Iqlima Salsabilla, merasakan pengalaman bagaimana saat dia dikebumikan sepanjang tempoh lima hari di dalam liang lahad. . . Wanita yang menunggang binatang indah bersayap, Fatamorgana yang menjadikan dia berhubung dengan ayahnya di alam mimpi, Iblis berkhutbah dengan penyesalan yang dahsyat. Apa kata Iblis dalam Khutbahnya? Perjalanan bertemu dengan para Nabi, apakah semua itu benar-benar dilaluinya? Apakah kisah sebenar yang terjadi? . Bagaimana dia diselamatkan daripada kematian? Apakah dia masih hidup dengan tempoh yang lama? Semua itu akan terjawab di dalam Semusim Di Mahsyar, ratap di pembaringan lahad. . . Setiap pembelian anda, anda akan memperoleh e book percuma, WARKAH BUAT BIDADARI. Sementara STOK MASIH ADA, TANDATANGAN PENULIS dan Bookmark Percuma . . Karya @hadi_fayyadh ini adalah hadiah untukmu. Jangan biarkan ia berlalu. JOM DAPATKANNYA! . . Boleh dapatkan segera #mengintaiakudineraka sekarang! . Hubungi Sekarang! +6018-9138642 . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bukuIslamic #penghijrahan #akuinginberubah #muslimahootd #menujukejlnAllah #sayajualbuku #bukuhadifayyadh #karyahadifayyadh #uia #uum #freeswapreview #swapreviewmalaysia #likeforlike #followforfollow

90
8 hours ago

"TIADA MANUSIA MAHU BERBUAT JAHAT" . . By @hadi_fayyadh . Mutasi, penyakit dan Virus terbaharu adalah cubaan proksi Dajjal yang cuba melihat keberkesanan salah satu senjata mereka apabila Dajjal sudah mengisytiharkan dirinya di hadapan Khalayak. . Virus dan Penawar dicipta supaya Dajjal dilihat sebagai Tuhan yang memberikan penyakit dan menyembuhkan. . . "Big Studio" yang sedang dibangunkan diseluruh Dunia nanti akan menjadi platform Dajjal membawa Hujan dan Kemarau dengan teknologi suara terkini, dan mengaburi manusia untuk terus kufur dengan menjadikannya Tuhan. . . Ketahuinya dan alaminya, Novel Epik Akhir Zaman Pertama Ketika Azazil Berputus Asa pengembaraan ke Timur, . Dapatkan Sekarang! +6018-9138642 . #fayyadhtroopersjunior #semusimdibarzakh #ketikaazazilberputusasa #semusimdimahsyar #mengintaiakudineraka #eyesfromtheabyss #infinitywar #thelastkingdom #syurgabuatkupendosa #fayyadhtrooperslegacy #bukuIslamic #penghijrahan #akuinginberubah #muslimahootd #menujukejlnAllah #sayajualbuku #bukuhadifayyadh #karyahadifayyadh #uia #uum #freeswapreview #swapreviewmalaysia #likeforlike #followforfollow

60