Ubatkurusmurah Photos & Videos

1 minute ago

RAHSIA KURUS SEBENAR!!!! . . ♥️♥️♥️KLUBNA ☕LALEH🍹♥️♥️♥️ . Kebaikkannya :- KLUBNA ( ☀ sebelum sarapan ) .☕Menahankan selera makan .☕Menambahkan tenaga sepanjang Hari .☕Membakar lemak dari dalam badan .☕Membuang air lebihan dalam badan .☕Melancarkan pengaliran darah .☕Membantu menurunka tekanan darah tinggi .☕Membantu masalah period tidak teratur . .LALEH ( 🌙 sebelum tidur) .🍷Mengatasi masalah sembelit .🍷Mengawal paras gula dalam darah .🍷Menguruskan badan .🍷Mengurangkan kolestrol .🍷Menyegah sindrom iritasi usus .🍷Mengurangkan rasa letih Dan mengantuk .🍷Memberi rasa selesa di perut . . 📲 0172663446 . #datoaliffsyukri #greentea #greencoffee #diet #detox #igshop #langsing #bizzyboddy #jamu #kuruskerengga #bodykerengga #zumba #fitness #online #virals #wanita #kurus #slimming #ubatkurusmurah #losyenkurus #losyenbakarlemak #pilkurus #pilkurusberkesan #lotionpanas #testimonilemonex #bbbody #lemonexputrajaya #klubnalaleh #klubnalalehhq

10
1 hour ago

#DemicaMixberry VS #DemicaCoklat . Jangan tanya sis mana satu paling best, sebab dua dua memang best! Fungsi yg sama, kandungan yg sama, flavour je berbeza. . Sis suggest uols beli je dua² flavour, boleh pelbagaikan citarasa uols sambil nak kurus. Bestkan nak kurus minum #Demica je. Kenyang je dari pagi sampai malam tanpa perlu diet ketat 🤗. . DM nombor fon SEKARANG📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

40
2 hours ago

DEMICA MIXBERRY PILIHAN KEGEMARAN. . Khas utk: . ✨Lelaki atau perempuan yg nak kurus ✨Ibu menyusu yg nak control selera makan ✨Bakal pengantin yg nak nampak gojes time majlis . . DM nombor fon uols SEKARANG📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

00
2 hours ago

MEMBER LADYBOSS TURUN 7KG . DARI 65KG ➡️ 58KG . Alhamdulillah berjaya juga kawan founder #Demica kurus dengan Demica after 2 box consume. Yeayyy congrats dear. Tq sudi support Demica. . Uols nak slim cantik atau handsome dgn Demica cepat Whatsapp admin tau. Sape lambat dia rugi 😌. . . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

00
2 hours ago

BODY SELIM DGN DEMICA COKLAT . Sangat sesuai utk adik kakak abang makcik pakcik yg nak kurus atau nak maintainkan berat badan! . Nak save bajet pn sis sarankan consume Demica sbb uols akan rasa kenyang lagi lama so kat situ dah takperlu habiskan duit banyak utk makan 😊👏🏻. . Sekarang stok promosi dah tak sampai 1000, so bila² masa promosi akan ditamatkan. Mcm mana nak order?? . DM nombor fon uols SEKARANG📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

20
2 hours ago

DAH TAKDE MASALAH PILIH BAJU . SEMINGGU TURUN 5KG . Wowwww salah satu nikmat dunia adalah bila kita tak perlu stress nak pilih baju. Pakai je apa semua muat & sesuai!🥰 Setuju?? . Kalau setuju uols pn kena kuruskan body dgn #Demica . Boleh pilih nak #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat atau kedua-duanya sekali. . DM nombor fon uols SEKARANG utk order📱. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

10
2 hours ago

Sape penggemar coklat? Dark chocolate mesti tak ramai sangat yg gemar sbb rasanya sedikit pahit berbanding coklat biasa. Tp yg pahit tu lah yg elok utk kuruskan badan. . Kalau tak suka makan dark chocolate 🍫 uols boleh je consume 1 sachet Demica selepas lunch confirm rasa kenyang lebih lama. Selain tu boleh bakar lemak degil uols & dapat selesaikan masalah berat badan berlebihan. . Best kan? Apa tunggu lagi jom DM nombor fon uols SEKARANG utk details📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

00
2 hours ago

Biasalah, orang cakap bila lepas kawin mesti berat badan naik. Tak sangka pulak berat badan hubby pun turut naik 😅. Nasib baik jumpa produk Demica yg bagitahu boleh kurus dlm 2 minggu. Alhamdulillah berat hubby turun 4KG. . Syasya memang rekemen korang yg kurus try #Demica ni. THORBAIKK 👍🏻. Nak tengok ramai yg berjaya kurus klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

10
2 hours ago

Oat fiber dalam #Demica fungsi utamanya utk bagi kita kenyang walaupn kita makan nasi sedikit. Seeloknya selepas bancuh Demica, biarkan dlm 5-15 minit utk bagi oat fiber mengembang lepas tu baru minum. . Kalau uols nak kurus bukan kena skip makan tau, tp makan secara kerap dlm kuantiti sedikit. . Sis ada banyak lagi tips nak share dengan uols tau. . Kalau nak, KOMEN NAK kat bawah. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

20
2 hours ago

TURUN 4KG LEPAS HABIS SEKOTAK . DARI 60KG ➡️ 56KG . Hello hello hello. Cer tengok testimoni sis dapat ni. Happy nya dengar baru je consume 1 kotak dah turun 4KG, sebelum ni susah sangat nak kurus. . Memang puas hati la. Body makin ada shape uolss cantik sangat!💃🏻 Haa kalau betul² ikut tips confirm kurus punya. . Ada lagi yg nak kurus dengan #Demica ? . Tngglkan no kat DM ig SEKARANG ❤️. . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

12
2 hours ago

3 KOTAK HILANG 20KG . DARI 82KG ➡️ 62KG . Omgeee mesti ramai tak percaya kan?? Dulu abang nerd, sekarang abang model 🔥. Alhamdulillah berkat usaha adik ni diet dengan #Demica dia berjaya dapatkan size badan idaman. . Apa rahsia adik ni dapat turunkan 20KG?? Baca sampai habis 👇🏻 . 📌Jaga calorie intake (makan kurang dari jumlah calorie yg diperlukan) 📌 Air kosong minum 3-4 liter sehari 📌 Stop minum air manis utk 2 bulan 📌 Exercise petang2 or weekend 📌 Tak ambik makanan berminyak . Haaa maksudnya adik ni betul2 ikut tips & pantang yg sis bagi 👏🏻👍🏻. Nak seribu daya, taknak seribu dalih. . Nak kurus macam adik ni?? Tngglkan no kat DM SEKARANG. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan @RepostIt_app

41
2 hours ago

Ramai yang tanya, Demica ni khas untuk siapa ya? . Demica ni sesuai utk lelaki & perempuan yg berumur 13 tahun ke atas.😉 Demica merupakan supplement kurus berperisa mixberry, berbentuk serbuk & hanya perlu dibancuh dengan air kosong sahaja. Kalau tak sempat bancuh boleh terus kemam macam tu je yummyyy 🍇😍. . Haaa so apa tunggu lagi?? Tngglkan no kat DM SEKARANG. . Sis akan pastikan korang capai berat idaman! . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad

20
2 hours ago

2 KOTAK BERJAYA TURUNKAN 22KG . Dari 70KG ➡️ 48KG . Percaya ke idokkk?? Haaaa nampak macam mana penangan #Demica ni? Ishhh rugi betul sape tak dapatkan lagi Demica. Mesti suami makin sayanggg bila body makin lawa 😘. . Nak dapatkan body letop?? Kita kena sentiasa jaga penampilan tak kira berapa pun usia kita 😉. . Jom kurus dengan #Demica ?? . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #DemicaSquad

30
2 hours ago

REAL CUSTOMER TESTIMONI! Swipe left to read. - Dipersembahkan kepada anda.Ini kalau dekat tempat admin orang kata,”Ghealll punyaaa”.7 kilo penurunan takda filter2 tau.Tapi admin rasa,itu belum berat ideal tuan empunya ni lagi.Mau2 mesti nak 50 ye tak?Teruskan! - Korang yang bingung mana nak cari Fairfit,boleh serang link di bio terus tau 😍 . . #supplementkurus #supplementputih #demamfairfit #fairfitmalaysia #ubatkurus #ubatkurusmurah #fairfitkualalumpur #fairfitselangor #kurussihat #kurus #kuruscepat #kuruscantik #jomkurus #tipskurus #fairfit_muar

10
2 hours ago

Demica HALAL. . Kita dah ada SIJIL HALAL so dijamin 100% selamat sbb Demica diperbuat dari extrak buah-buahan & dark chocolate sbg bahan utama. Demica takde kesan memulas atau cirit birit sbb Demica singkirkan toksin dalam badan melalui air kecil and peluh sahaja 🙂. . Sape lagi nak kurus dgn minuman kegemaran? Klik link pada bio ig SEKARANG atau boleh DM nombor telefon korang okay 👌🏻 . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad #demicatestimoni @RepostIt_app

30
2 hours ago

1 KOTAK TURUN 7KG . DARI 92KG ➡️ 85KG . Powernyaaaa adik ni! Tahiah tahniah tahniah🔥🔥🔥 Tu baru sekotak #Demica dah cair habis lemak tepu kan..dah la boleh buat kita rasa kenyang lagi lama sbb dlm Demica ada oat fiber. . Korang ada masalah cepat lapar?? Nak Demica bantu selesaikan masalah korang? . Klik link pada bio ig SEKARANG atau DM je terus nombor telefon korang, sis akan guide sampai KURUS. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

00
2 hours ago

. DAH TURUN 20KG, BADAN RASA RINGAN . Wowww wowww woww! Sape taknak badan makin kecik oiii..akak ni lagi la best dari badan size XXXL terus jadi XXL! Jgn stop consume okayy teruskan sampai capai berat ideal💪🏻. . Korang yg jenis makan banyak tapi nak kurus SANGAT SANGAT sesuai consume #Demica ni. Boleh pilih nak #DemicaCoklat atau #DemicaMixberry . . Nak sis bagi FREE GUIDE utk kurus dgn Demica?? Cepat DM nombor fon korang SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

00
2 hours ago

READY STOCK! READY STOCK KURUS DALAM MASA 10 HARI JOM! JOM! KURUS DENGAN LOLITA . . ➡️ program kurus 10 hari, turun 3-5kg ➡️ proven results "TAK RUGI CUBA UOLSSSS" Harga & charges mmg ditetapkan oleh HQ ya 💰 RM55/box (10 capsule utk 10 hari) 🚚 RM8sm RM12ss . . WHATSAPP 012 4175051 . . #beauteaslimputrajaya #beauteaslim #beauteaslimselangor #beauteaslimoriginal #beauteaslimkl #kuruscepat #detox #beauteaslimbangi #beauteaslimnilai #ilofayou #neelofa #ubatkurusmurah #nakkurus #ubatkurus #fattzura #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurusberkesan #fattahaminz #sayajualubatkurus #sayanakkurus #fatburner #slimming #qurose #mylolita #mylolitabeauty #trufitz #skinnylolita #befit #bekurus #befit

92
2 hours ago

. LENGAN MAKIN KECIL, PERUT MAKIN KEMPIS . BERAT TURUN 5KG . Alhamdulillah happy sangat sangat sis dpt testimoni #Demica ikhlas dr akak ni. Terima kasih akak sudi share perubahan ketara ni. Sis doakan akak capai target BULAN ni jgk! . . Korang mesti excited nak kurus dgn #Demica kan? Klik link pada bio ig SEKARANG utk order. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

20
2 hours ago

Alhamdulillah dah TURUN 25KG lepas consume DEMICA! . Ni memang killer testimoni ikhlas dari adik manis yg bernama Fara. Sampai harini Fara consume Demica tau. Jom tgk video ni, Fara share apa yg buatkan dia boleh turun sebanyak tu.😍 . Nak info lanjut? Klik link pada bio ig SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

20
2 hours ago

MASALAH PINGGUL BESAR . Wahhh akak ni share feedback dpt kecilkan pinggul daripada 49inci kepada 44inci! Size body dah mengecil dari size XXXL kepada XL! Takkan korang nak tgk je org lain boleh selim melim guna produk best & disahkan HALAL JAKIM. . #Demica mmg terbaik! Apa tunggu lagi? Jom order SEKARANG 💥. . Klik link pada bio ig utk details. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

10
2 hours ago

CASH ON DELIVERY . Tiada kos penghataran. PERCUMA untuk area yang tertera . Kami terus hantar ke rumah anda dan boleh consume demica dengan cepat . Berminat nak order boleh PM or Whatsappp 012-6863935 . #demica #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #demicatestimoni #demicafeedback #aslegacy #bizziboddy #coddemica #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit

30
2 hours ago

CASH ON DELIVERY . Tiada kos penghataran. PERCUMA untuk area yang tertera . Kami terus hantar ke rumah anda dan boleh consume demica dengan cepat . Berminat nak order boleh PM or Whatsappp 012-6863935 . #demica #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #demicatestimoni #demicafeedback #aslegacy #bizziboddy #coddemica #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit

80
2 hours ago

2 KOTAK BERJAYA TURUNKAN 22KG . Dari 70KG ➡️ 48KG . Percaya ke idokkk?? Haaaa nampak macam mana penangan #Demica ni? Ishhh rugi betul sape tak dapatkan lagi Demica. Mesti suami makin sayanggg bila body makin lawa 😘. . Nak dapatkan body letop?? Kita kena sentiasa jaga penampilan tak kira berapa pun usia kita 😉. . Jom kurus dengan #Demica ?? Klik link pada bio utk order! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #DemicaSquad #demicatestimoni @RepostIt_app

10
2 hours ago

CASH ON DELIVERY . Tiada kos penghataran. PERCUMA untuk area yang tertera . Kami terus hantar ke rumah anda dan boleh consume demica dengan cepat . Berminat nak order boleh PM or Whatsappp 012-6863935 . #demica #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #demicatestimoni #demicafeedback #aslegacy #bizziboddy #coddemica #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit

50
2 hours ago

CASH ON DELIVERY . Tiada kos penghataran. PERCUMA untuk area yang tertera . Kami terus hantar ke rumah anda dan boleh consume demica dengan cepat . Berminat nak order boleh PM or Whatsappp 012-6863935 . #demica #demicantik #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #ubatkurusmurah #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #demicatestimoni #demicafeedback #aslegacy #bizziboddy #coddemica #coddemicakl #demicacodkl #demicacod #fairfit #appecut #magicslims #chocofit

71
2 hours ago

BELUM HABIS SEKOTAK, TURUN 5KG . DARI 70KG➡️65KG . Alhamdulillah penangan #Demica . Baru je consume tak sampai 2 minggu, bila timbang macam tak percaya berat dah turun 5KG. Apa Demica dah buat hah???😍 Nak tahu power tak power Demica ni sedut & perangkap lemak korang kena dapatkan la dulu sekotak. . . . . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad

20
2 hours ago

BERAT SAYA NAIK BERKILO-KILO . Selera makan saya menjadi-jadi.. ketagihan makan makanan yang membuat berat badan saya semakin hari semakin bertambah, susah nak kawal selera makan. Semua depan mata nampak SEDAP😂Pulak tu takde masa nak bersenam tapi berharap nak KURUS juga? . KINI KAMI ADA JALAN PENYELESAIANNYA ==================================== . Feedback yang kami terima, kesan boleh dirasai hanya dengan minum sebotol sahaja. Selera makan berkurangan, badan terasa ringan, perut kempis dan pembuangan pon lawas jer. . APA FUNGSI FAIRY ROSE?? [✔] Membakar Lemak. [✔] Mengurangkan selera makan. [✔] Singkir Toksin dlm badan [✔] Menambah kadar metabolisma [✔] Perut makin mengecil [✔] Berat makin menurun [✔] Tenaga makin bertambah. [✔] Sistem Penghadaman Yang Lebih Baik. . ✅ minum 2 kali sehari ✅ Kesan Seawal 7hari . So apa tunggu lagi jom wsap kami sekarang 😙 . #FairyRoseOfficial #FairyRose #FairyRoseDiary #JusKurus #JusFairyRose #wahwahdahkurus #JusKurusPutih #kurus #JusSlimming #Detoks #ProdukKurusMalaysia #Detox #ProdukKurusTerbaik #ProdukKurusBerkesan #SlimmingJuice #NakKurus #JomKurus #UbatKurus #UbatKurusMurah #TipsKurus #ubatkurusmalaysia #KurusCaraSihat #kurusselamat #SupplementKurus #Kurusdalam2minggu #PutihGebu #kurusLangsing #kurustanpadiet #kurustanpaberlapar #kurustanpasenaman

90
2 hours ago

Ingat lagi Diana?Testimoni pertama FairFit.Dari 90KG Diana berjaya turunkan berat nya sehingga 70KG.Memang masih berisi,tapi 20KG turun siapa nak bagi? - Tetapi seperti janji Diana.Janji bukan hanya janji.Diana akan kembali pada Mei nanti untuk berat badan yg lebih ideal. - Kami masih ada 4 testimoni yg belum kami keluarkan video.Nantikan! - Goncang goncang goncang🕺, Nyam Nyam Nyam Nyam Nyam 😋 . . Tekan link pd bio terus tau 😍 . . #supplementkurus #supplementputih #demamfairfit #fairfitmalaysia #ubatkurus #ubatkurusmurah #fairfitkualalumpur #fairfitselangor #kurussihat #kurus #kuruscepat #kuruscantik #jomkurus #tipskurus #fairfit_muar

10
2 hours ago

2 KOTAK TURUN 20KG . Hai korang..semua sihat?? Semoga misi kurus korang masih berterusan. Sis share feedback adik ni utk pembakar semangat korang yg tengah kurus dgn #Demica . Best sangat kan dpt lose weight bnyk mcm ni 🔥💪🏻. . . . Tnggalkan nombor Whatsapp korang kat DM. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicasquad @RepostIt_app

10
2 hours ago

Kadang-kadang kita pelik kenapa sebahagian badan kita je yang berlemak kan? - Ni ilmu berlian admin nak kongsi.Gaya hidup kita menggambarkan bagaimana lemak tersebar di seluruh badan.Tapi mesti kita tak perasan kan,yela kat Malaysia banyak sangat makanan sedap2. - 1- Diet yang tidak seimbang. Pemakanan tinggi gula dan lemak akan menyebabkan obesiti. - 2-Perut buncit akibat pengambilan makanan bergula ketika stress. Bila stress lebih baik kunyah buah dari kunyah coklat. - 3- Lemak di sekitar peha akibat pengambilan makanan/product yang ada tinggi gluten dan kurang bersukan. - 4- Perut buncit sikit di kalangan wanita disebabkan gaya hidup yang kurang aktif serta pemakanan kurang sihat,makan berlemak dan berminyak. . 5-Mereka yang mempunyai lemak dari punggung hingga ke betis ni sangat kurang buat senaman pada kaki. Kena banyak aktiviti kardio dan pemakanan sihat. - 6- Perut buncit yang besar adalah akibat gaya hidup yang pasif dan tidak aktif. Perlu lebih aktif untuk lakukan senaman. - So anda yang mana? Sampai bila nak simpan semua lemak tu? Boleh cuba consume FairFit untuk penyelesaian terbaik . Dapat kan Fair Fit di pasaran sekarang! 👍🏻😊 . . Tekan link pd bio terus tau 😍 . . #supplementkurus #supplementputih #demamfairfit #fairfitmalaysia #ubatkurus #ubatkurusmurah #fairfitkualalumpur #fairfitselangor #kurussihat #kurus #kuruscepat #kuruscantik #jomkurus #tipskurus #fairfit_muar

00
2 hours ago

Makin menjadi jadi pulak keberkesanan FairFit.Rekod baru tokei,dah 55.3 KG dari minggu lepas 55.9 KG.Semuanya bermula dari 72 KG dua bulan lepas - Korang prefer badan macam mana?The Rock ke Bruce Lee ke Cristiano Ronaldo?Kalau The Rock,jangan ambik FairFit.Sebab FairFit bila sulam dengan workout,badan akan jadi superlean fit macam tokei. - Setakat pakai FairFit,boleh je turun.Tapi nak badan cantik,bilas dengan workout.Dulu workout tak turun2,sekarang workout melampau2 pulak turun. Whatsapp 01139891651 sekarang tau 😀😀 . . #supplementkurus #supplementputih #demamfairfit #fairfitmalaysia #ubatkurus #ubatkurusmurah #fairfitkualalumpur #fairfitselangor #kurussihat #kurus #kuruscepat #kuruscantik #jomkurus #tipskurus #fairfit_muar

20
2 hours ago

2 BULAN TURUN 14KG . DARI 75.5KG ➡️ 61.5KG . Fuhhh power betul adik ni berjaya hilangkan 14KG selepas konsisten consume #Demica selama 2 bulan berturut-turut 😎👏🏻. Tq so much percayakan #Demica & consume sehingga 4 box. Tahniah💪🏻. Jangan lupa try #DemicaCoklat pula tau. . Sape nak dapatkan #DemicaMixberry & #DemicaCoklat Tngalkan no kat DM SEKARANG. . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

10
2 hours ago

1 KOTAK TURUN 8KG . DARI 60KG ➡️ 52KG . Meh sis nak share testimoni adik ni, lose 8KG uolsss 😍 Lemak² kat pipi, dagu, lengan & peha makin berkurang. Sekarang adik ni lebih confident bila size badan dah ideal, ramai pulak puji makin selim. Senang je, korang just kena ikut apa yang #DemicaSquad guide. . Nak kurus tapi tak jumpa coach yg nak bagi FREE GUIDE?? . Jom klik link pada bio ig SEKARANG utk order. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

20
2 hours ago

⚠️Fungsi Demica⚠️ . 1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga. 2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus. 3️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, paha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan. 4️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. 5️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet 6️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan. . Bestkan #Demica ni? Jom tekan link di bio utk lebih details 😘 . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

10
2 hours ago

1 KOTAK TURUN 9KG . DARI 101KG ➡️ 92KG . Ramai sangat tanya lelaki boleh consume Demica ke?? Ni salah satu bukti lelaki berjaya kurus dengan Demica . Haaa abang ni consume 1 sachet je sehari, tp power sgt Demica mampu bakar lemak kita tanpa kesan cirit birit atau memulas ✌🏻. . Kalau org lain boleh kurus takkan korang tak boleh kan?? Klik link pada bio IG SEKARANG utk order #Demica . . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

20
2 hours ago

1 BULAN TURUN 12KG . DARI 85KG ➡️ 73KG . Alhamdulillah berbaloi usaha akak ni utk kurus dgn #Demica . Bestkan bila lemak lengan, peha & bawah dagu dah cair. Body makin selim uolsss & confident level makin up!👍🏻 Sis happy sgt boleh bantu korang utk capai berat ideal. . Ada kan yg nak sis bantu turunkan berat badan? Tinggalkan no kat DM SEKARANG. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

20
2 hours ago

Happy weekend guys! Dah plan nak makan apa hari ni? Ke memang jadual harini makan je dari pagi sampai ke malam? Mentang-mentang weekend, korang cheat day habis-habisan ye?😠 . Cakap nak kurus tapi hobi makan. Control makan tu okay, takde lah membazir je korang consume Demica. Make sure bawak sachet #Demica korang tu tiap kali keluar so after makan terus bancuh Demica dlm gelas confirm kenyang sampai malam. Mintak air kosong je uolsss save bajet 💰 . Tak tahu nak order #DemicaMixberry atau #DemicaCoklat ?🍓🍫 Klik link pada bio ig, admin akan bantu korang buat pilihan yg tepat. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

10
2 hours ago

Wahhh selera makan berkurang uols! Pagi² selepas breakfast terus consume #Demica . Tak rasa nak makan nasi pon sebab dah cukup rasa kenyang 💃🏻. Semoga lepas ni makin ramai yang berjaya kurus dengan #Demica .👏🏻💪🏻 . Nak kurus SEBELUM RAYA?? DM nombor fon uols SEKARANG📱. . . P/s: STOK PROMOSI DAH NAK HABIS. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

40
2 hours ago

DEMICA MIXBERRY PILIHAN KEGEMARAN. . Khas utk: . ✨Lelaki atau perempuan yg nak kurus ✨Ibu menyusu yg nak control selera makan ✨Bakal pengantin yg nak nampak gojes time majlis . . Sape lagi nak selim dgn HARGA SPECIAL?? DM nombor fon uols SEKARANG📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

30
2 hours ago

⚠️Fungsi Demica⚠️ . . 1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga. . 2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus. . 3️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan. . 4️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. . 5️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . 6️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan. . Bestkan #Demica ni? DM nombor fon uols SEKARANG utk dapatkan HARGA SPECIAL. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

30
2 hours ago

Sape sini penggemar coklat?? Sedapnyaaa #DemicaCoklat yg boleh cairkan lemak degil uols! . Senang sangat nak kurus, shake je 1 sachet #DemicaCoklat selepas makan. Nak makan dgn roti atau biskut pun boleh uolss. . . Nak kurus sebelum raya kan?? DM nombor Whatsapp SEKARANG utk sis bantu. TQ😇 . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

11
2 hours ago

SEBULAN HILANG 10 KG . DARI 75KG ➡️ 65KG . Sape cakap lelaki takleh consume Demica?? Tengok adik ni, baru consume 2 kotak #Demica dah boleh buat adik ni kurus! Turun 10KG tauuu sape tak happy kan..memang berbaloi 👍🏻. Lepasni tak perlu fake dah, dlm gmbr tak perlu edit bagi nampak kurus 👏🏻💁🏻‍♀️. . #DemicaSquad guide sampai kurus! . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

30
2 hours ago

Morning uols dah breakfast?? Breakfast tu wajib, nak kurus tapi tak breakfast memang salah! Nak kurus tapi tak consume #Demica , apa pun tak dapat yang dapat hanya lemak di peha dan perut 🤣 . . Mesti tak suka kan lemak lepak kat peha atau perut uols? 🙅🏻‍♀️ Kalau tak suka lemak mesti uols akan suka Demica ❤️. Selamat tinggal lemak degil! . Nak dapatkan Demica dgn HARGA SPECIAL?? DM nombor fon uols SEKARANG📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni @RepostIt_app

31
2 hours ago

Mood diet on tak on?? . Makan makan juga consume #Demica jgn lupa. So makanan yg ditelan takdelah berkumpul jadi lemak tepu kalau kita selalu detox dengan #DemicaCoklat & #DemicaMixberry . . Nak cuba Demica? Jom dapatkan free coaching utk setiap pembelian Demica. . DM nombor Whatsapp SEKARANG tau utk lebih details. TQ😇 . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

40
2 hours ago

Wauu uolss nak makan apa sahaja pun boleh dgn chocofit!! Cepat2 dapatkan segera chocofit utk kurus dalam 1 minggu!! 🎉. Nak kurus jom cepat kami bantu uols❤ . *CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 🤔 Anda stress nak kurus?? 🤔 Nak kurus tapi malas exercise?? 🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap?? 🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar?? 🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? 🤷🏻‍♀Jangan risau . CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 . CHOCO FIT*🍫🍫 ❌NO side effect ❌Turun berat 3kg seminggu ❌Tak perlu berlapar ❌Tak perlu bersenam ✅Sesuai utk lelaki & perempuan 10 FUNGSI *CHOCO FIT* ✅Menurunkan berat badan dgn pantas ✅Membakar lemak ✅Membuang toksin ✅Anti penuaan ✅Antioxident ✅Mengelakkan sembelit ✅Memperbaiki sistem pensernaan ✅Meningkatkan metabolisma ✅Mengurangkan selera makan ✅Menghalang pembetukan lemak baru Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253 *INGREDIENT CHOCO FIT* 🍫GUARANA 🍫ALOE VERA 🍫HOODIA 🍫FRUCTOSE 🍫COCOA POWDER 🍫NON DAIRY CREAMER . *CARA MINUM CHOCOFIT* ☕ ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan. ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast. ✅ Minum bnyk air kosong Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi. . #chocofit #kurussihat #chocofitjakarta #chocofitmedan #chocofitbukitjalil #chocofittamanequine #chocofitputrajaya #chocofitbangi #chocofitkl #chocofitpenang #surerichteam #surerichteamxkelly #ubatkurus #ubatkurusberkesan #chocofitmedan #chocofitserikembangan #ubatkurusmurah #chocofitcyberjaya #chocofitindonesia #chocofithq #chocofitkualalumpur #chocofitkajang #chocofitampang #chocofitcheras #chocofitmalaysia #kurus #kuruscepat #chocofitmurah #chocofitsarawak #chocofitsabah

460
2 hours ago

‼️PROJEK KURUS 2019😱‼️ . DAFTAR SEKARANG 👇🏻 . |Program Turun Berat Online MUDAH & BERKESAN| ✔️ Turun Berat 3-8kg ✔️ Group Coaching Wanita sahaja ✔️ Mealplan mudah untuk kurus ✔️ Coaching Group yang supportive ✔️ Kelas Kurus Online ✔️ Food Diary Checking, HomeWork ✔ EBook Resipi Sihat ✔ Cabaran Mingguan ✔️ Reward ✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE!! . DAFTAR SEKARANG👇 . Start Now 📲013.3619872 ⚫️ Herbalife Coach : PROGRAM KURUS / NUTRISI SIHAT ⚫️ ONLINE Weight Loss Coaching, MUDAH & BERKESAN #TeamSuriKurus #ProgramKurus30Hari #CoachKurusOnline #HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia

21
3 hours ago

Ramai yang takut nak ada anak sebab takut body mengembang laki lari, jangan risau mak mak ibu ibu makcik makcik akak akak adik adik ini adalah rahsia untuk ibu ibu yang nak jaga body lepas bersalin bagi kekal maintain, body lawa mengalahkan anak dara even dah ada anak 💃🏻💃🏻 . . @erinmalekofficial pun percayakan #Demica that’s why body dia lawa even dah ada anak, ibu ibu yang Fully BF pun boleh consume ❤️. . Apa tunggu lagi? Nak body cuns kan?? DM nombor fon uols SEKARANG utk dapatkan DEMICA HARGA SPECIAL📱. . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

40
3 hours ago

BUANG LEMAK DENGAN PANTAS KURANG DARIPADA 2 MINGGU‼️ . 4 HARI LOSS 3KG💥 7 HARI LOSS 4KG💥 1 BOX LOSS 12KG💥 ANDA PUN BOLEH🔥🔥🔥 . TAK PERLU😱 ❌ DIET / ❌ SKIP NASI . Apa itu Demica🤔 . Produk yg 2X lebih efektif utk membuang toksin dalam badan secara natural, serta perangkap lemak yg tertumpu kepada semua part body termasuk double chin💃🏻. . Exclusive ada 30 sachet Super saver ada 15 sachet Serbuk ni perlu dibancuh dengan air, minum 15-30 minit selepas breakfast/lunch. . P/s : 12 tahun ke atas boleh consume. . ⚡ Tiada kesan memulas or cirit birit sebab Demica membuang toksin dalam badan melalui air kecil & peluh. . JOM KURUS TANPA BERBELANJA LEBIH💸 . DM nombor fon uols SEKARANG utk dapatkan HARGA SPECIAL📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

30
3 hours ago

Good morning, dah breakfast belum?💁🏻 . Nak kurus JANGAN skip breakfast, kalau tak breakfast akan membuatkan kita berada dalam mood “kebuluran” dan akan menyebabkan makanan berikutnya menjadi lemak. . Jangan sesekali skip breakfast dan jangan sesekali skip consume #Demica kalau nak kekal kurus dan bertenaga 👍🏻. . Sape nak kurus & cantik?? DM nombor fon uols SEKARANG📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

11
3 hours ago

Hai uols 💕 . Uols mesti nak kurangkan berat badan kan? #Demica boleh bantu bakar lemak secara berkesan, cepat dan meningkatkan metabolisme badan. . Sesiapa yg ada masalah lemak pada pinggang, perut , peha, pipi, bawah dagu dan bawah lengan uols boleh consume #Demica tau! . Cepat DM nombor Whatsapp SEKARANG tau utk lebih details & utk dapatkan HARGA SPECIAL. TQ😇 . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

22
3 hours ago

⚠️KELEBIHAN DEMICA⚠️ . ✅Tiada cirit birit. ✅Tak perlu DIET KETAT ✅100% ekstrak buah-buahan. ✅Tiada kesan gemuk selepas berhenti. ✅Lemak yg terkumpul CEPAT hilang. ✅Lemak ditukarkan kepada tenaga. . Sesuai sangat untuk sesiapa yang takde masa nak bersenam, bersukan dan tak suka diet.😘 . . NAK KURUS KAN???? DM nombor fon uols SEKARANG📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

22
3 hours ago

Sape sini penggemar coklat?? Sedapnyaaa #DemicaCoklat yg boleh cairkan lemak degil uols! . Senang sangat nak kurus, shake je 1 sachet #DemicaCoklat selepas makan. Nak makan dgn roti atau biskut pun boleh uolss. . . Nak kurus sebelum raya kan?? DM nombor Whatsapp SEKARANG utk sis bantu. TQ😇 . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

10
3 hours ago

“DEMICA BUAT SAYA KENYANG” . “BELUM HABIS SEKOTAK TURUN 7KG” . Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ?? Ada masalah lemak degil & susah nak kurus? Dah cuba macam² produk kurus tp tak kurus² ?? . Nak #TeamDemica bantu uols sampai kurus?? . DM nombor fon uols SEKARANG📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

21
3 hours ago

“DEMICA BUAT SAYA KENYANG” . “BELUM HABIS SEKOTAK TURUN 7KG” . Sape nak kurus dgn #DemicaCoklat & #DemicaMixberry ?? Ada masalah lemak degil & susah nak kurus? Dah cuba macam² produk kurus tp tak kurus² ?? . Nak #TeamDemica bantu uols sampai kurus?? . DM nombor fon uols SEKARANG📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

11
3 hours ago

⚠️Fungsi Demica⚠️ . . 1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga. . 2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus. . 3️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan. . 4️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. . 5️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . 6️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan. . Bestkan #Demica ni? DM nombor fon uols SEKARANG utk dapatkan HARGA SPECIAL. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

11
3 hours ago

⚠️Fungsi Demica⚠️ . . 1️⃣Lemak ditukarkan kepada tenaga. . 2️⃣Cuci lemak yg terkumpul di dalam usus. . 3️⃣Membakar lemak tepu yang terkumpul pada pinggang, perut, peha, lengan, pipi dan bawah dagu dengan berkesan. . 4️⃣Meningkatkan metabolisme badan 2x lebih cepat, jadi proses pencernaan makanan akan berlaku dengan lebih cepat. . 5️⃣Menghalang selera makan secara semulajadi tanpa berdiet. . 6️⃣Kesan kehilangan berat badan dirasai seawal seminggu penggunaan. . Bestkan #Demica ni? DM nombor fon uols SEKARANG utk dapatkan HARGA SPECIAL. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

01
3 hours ago

DEMICA MIXBERRY PILIHAN KEGEMARAN. . Khas utk: . ✨Lelaki atau perempuan yg nak kurus ✨Ibu menyusu yg nak control selera makan ✨Bakal pengantin yg nak nampak gojes time majlis . . Sape lagi nak selim dgn HARGA SPECIAL?? DM nombor fon uols SEKARANG📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

00
3 hours ago

Sape penggemar coklat pada masa yg sama nak kurus?? . #DemicaCoklat ni yg ajaib nya, dia boleh burn lemak korang & tukar kepada energy. Sebab tu lah bila minum Demica badan ringan sebabnya Demica dah nyahkan semua toksin dalam badan uolss🥰 . Mesti ramai kan nak kurus dgn minuman kegemaran??? Sis serious nak bantu. . DM nombor fon uols SEKARANG📱. . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni

11