Tripptrappmalaysia Photos & Videos

5 days ago

Stokke Tripp Trapp, the chair that thrives with your baby from newborn to adulthood. Personalise yours in store today. Get a copy of Glam Magazine Oct 2019 issue for a special promo on Tripp Trapp! . πŸ“·: @hanif_zaki - @mohamadeidrees kata tadi nak teman Daddy makan. Hmmmmm. πŸ˜… . Anyway this @stokkebaby chair is so awesome! You can get it from @happikiddo_ @stokkebaby #stokkemalaysia #stokketripptrapp #stokketripptrappmalaysia #tripptrappmalaysia #tripptrapp #babyhighchairmalaysia #highchairmalaysia #highchairbabymalaysia #babybouncermalaysia #babychairmalaysia #stokkebaby

8683
1 month ago

"Family who eats together, stays together." Bring your baby closer with the Stokke Tripp Trapp chair, available in store and online. . πŸ“·: @whulandary - Papa niki itu jarang bgt cemburu, kadang akupun bertanya apakah aku kurang kece unk dicemburuin hahaha tapi sekali nya cemburu atau mengingatkan ku pasti dg cara halus tapi menyentuh kalbu , contoh di weekend pagi kemaren, selesai membuat kan mereka berdua soto padang universe , papa niki ala ala bicara ke Zayn , wah Zayn mama sudah kurus dan pretty pula, , mama uni yg mendengar langsung melayang ke angkasa, serius pa nga dusta kan ? Lalu dia pun menjawab lihat aja jari jari nya sudah langsinh pertanda cincin kawin dah muat pasti ,, oooooh gitu maksudnya pah paham Paham 🀣 #terhempas dikira dipuji beneran 😭 Oya kursi Zayn nih emang canggih sangat dari @stokkebaby Tripp trapp #chairforlife we got it from @happikiddo_ lah when your baby can be with you at table height #happikiddo #stokkemalaysia #stokketripptrapp #tripptrapp #tripptrappchair #tripptrappmalaysia #stokketripptrappmalaysia #familytime #eatingtogether #babychairmalaysia #highchairmalaysia

3103
1 year ago

Tripp Trapp grows with your child from newborn and allows her to dine together with the family from young. Get a FREE Tripp Trapp cushion worth RM216 with purchase of Tripp Trapp and baby set at only RM1,034.20. Offer is valid in all stores and ends tomorrow. Repost @elainedaly ・・・ Been waiting to get this amazing Tripp Trapp Chair by @stokkebaby and it’s arrived! Much love to @happikiddo_ My one stop store for anything baby! πŸ™ŒπŸΌ Eva can now comfortably sit at the dining table and enjoy mealtimes with the rest of family. Its classic, iconic design will never go out of style. Seat and footplate can be adjusted to ensure both back and feet support for any age. And when Mia is ready to use it, there’s a baby set and cushion accessories. Safety features are πŸ‘ŒπŸΌ. Thank you @happikiddo_ for introducing me to this wonderful & intelligent design! . . . . . #stokketripptrapp #stokkemalaysia #tripptrappmoments #tripptrappmalaysia #highchairmalaysia #happikiddohighchair

1741
1 year ago

Our Born To Sparkle SALE starts today, featuring exclusive brands such as Stokke, uPang, Jellycat and Babymel on special discounts. . Swing by any of our stores to enjoy these deals until 16 Sept only, while stocks last. Terms & conditions apply. . . . . . #stokkexplory #stokkescoot #upangplus #jellycat #babymel #zipandzoe #stokkemalaysia #stokkexploryv6 #stokkexploryv5 #stokketripptrapp #tripptrappmalaysia #jellycatmalaysia #storksakmalaysia #babymelmalaysia #upangmalaysia #happiclean #kidsbackpackmalaysia #babybackpackmalaysia #diaperbagmalaysia #babybagmalaysia #changingbagmalaysia #babyshopmalaysia #babystuffmalaysia

764