Tips Photos & Videos

2 minutes ago

Kita semua membutuhkan waktu untuk beristirahat, untuk berpikir dan merenung, untuk belajar dan bertumbuh. Jika kita tidak meluangkan waktu untuk mempertajam “kapak”, kita akan menjadi kusam dan kehilangan efektivitas kita.🎓😉 ㅤㅤ #HUTLP3I #lp3ijakartatimur #lp3ianniversary30thn #lp3ijaktim #jakartatimur #luluslansunglaku #cepattepatkerja #cepatdantepatkerja #vokasi #lp3igroup #lp3i #beranimandiri #tips #kerja #parttime #kerjaparttime #bakrispdmsi at LP3I Jakarta Timur

30
3 minutes ago

Are you considering buying or selling a home? 🤔 A real estate transaction is most often one of the largest financial decisions that you will make in your lifetime. It is important to work with someone who has the knowledge and experience to guide you through the real estate process😍🙌 ————————————————— Please feel free to contact me.🙋🏻‍♀️ Dalia Zouen Keller William Central (214) 404-7728 #Real #Estate #News | #Real #Estate, #Real #estate #tips #Selling #real #estate #dreamhouses #USA #Houses #dream #housingmarket

00
3 minutes ago

If you are new here or haven’t tried Color Street, message me and I’ll mail you a free sample!✨ Visit link in bio! 💎💎💎NailPolish Strips-No Dry Time-Last About 2 Weeks-Takes About 5 Minutes to Apply BOOM! Follow me to see all my upcoming videos. Much Love💜 #womensupportingwomen #nailpolishstrips #colorstreetnails #colorstreet #easynails #healthynails #nailvideos #colorstreetstylist #colorstreetlife #colorstreetparty #sparkle #love #nails #manicure #naildesigns #nailsofinstagram #frenchmanicure #silver #tips #jeseniasjazzynails #diamonddistrict #diamonds #naildesigns #nailart #nail #success #businessowner #women #womenempowerment #womensfashion #lifestyle

21
3 minutes ago

LAKUKAN PERKARA INI BILA BAYI TERSEDAK . . Being a parents is a life long journey. Setiap parents wajib alert dengan anak-anak terutama bila ada anak yang masih kecil. Salah satu darinya adalah kes tersedak. Tengah sedap makan, tiba-tiba tersedak. So macam mana nak buat? . . Pertama, jangan panik. Kedua, pangku bayi di peha dan kedudukan muka rendah dari punggung. Ketiga, tepuk 5x di antara tulang belikat bayi. Jangan tepuk di tengah tulang belakang. Keempat, jika nampak ada something di mulut, cuba keluarkan. . . Ulang langkah ini hingga berjaya. Jangan sekali-kali telentangkan bayi kerana ia akan menyebabkan keadaan bayi bertambah teruk. Jika tidak berjaya, bawa bayi ke klinik atau hospital berdekatan ye. Moga bermanfaat. 😃 . . #babyfood #homemade #healthybabyfood #serbukbilis #serbukayam #babycookies #biskutbaby #biskutbayi #makananbayi #bazarpaknil #babycereal #biskutbayimalaysia #pureebaby #infosihat #babyseasoning #reviewizliyahkitchen #energy #sayang #igshopmalaysia #kedaionline #ceria #travel #asia #baby #bestoftheday #viral #tips

30
3 minutes ago

Berikut beberapa tips dari Arthesian untuk Batik kalian yang baru dibeli : 1. Rendam dengan Air Hangat Fungsi air hangat adalah untuk membuka pori – pori pada serat kain sehingga kotoran lebih mudah terangkat. Apalagi jika noda tidak terlalu melekat, akan mudah terlepas dengan sendirinya ketika direndam. Karena hal ini, merendam dengan air hangat adalah cara paling mudah mencuci batik. Terlebih lagi, air hangat akan mengurangi risiko pakaian menjadi menyusut. 2. Jangan Memeras Busana Batik Usahakan jangan memeras busana batik Anda setelah dicuci. Hal ini akan membuat kain dan busana batik Anda mengerut dan lecek. Jika sudah terjadi, batik akan susah kembali ke bentuk semula, apalagi jika busanan Anda terbuat dari jenis batik tulis. 3. Setrika Bagian Dalam Busana Batik Ada trik khusus saat menyetrika busana batik yaitu dengan menyetrika bagian dalam batik. Batik tidak dianjurkan terkena panas yang berlebih. Hal ini untuk menghindari warna kain menjadi memudar dan bisa tahan lama. #arthesianbatik #batikmodern #batik #kemeja #kemejabatik #pria #tips #tipsmerawatbatik #indonesia

00
3 minutes ago

💅🏾😍‼️ (follow @saucy.muva for more) ————————————————————————— Tags below. ————————————————————————— #makeuplovers , #diy , #makeup , #motd , #tips , #makeuptutorial , #selfcare , #lipgloss , #thread , #explore , #explorepage , #trending , #aesthetic , #hashtag , #nail , #longnails , #shortnails , #wakeupandmakeup , #hair , #blackgirlmagic , #makeuplooks , #clearskin , #inspiration , #skincare , #baddiesonly , #baddiesfits , #outfitinspo , #nailsinspo #polyvore , #polyvoreoutfits

30
5 minutes ago

Mau putih jangan suntik putih dong, itukan gak sehat dan ada efek sampingnya. hasilnya juga gak permanen lagi 😨😩 Udah coba berbagai macam produk pemutih mahal doang tapi gak ada hasilnya 😰😷 gak mau di kecewain lagi ??? nah kita ada solusinya produknya herbal dan top 500 Asia brand nih 👏👏👏 namanya "VITALINE". Keistimewaan vitaline adalah komposisi kandungannya. Komposisi utama Vitaline adalah minyak kecambah gandum, lechitine dan B-carotene, Minyak kecambah kaya akan vitamin E yang baik untuk kulit. Lechitine merupakan bagian pembentukan dasar membran sel tubuh manusia, Jika tubuh manusia memiliki kadar lechitine yang memadai, berarti mempunyai metabolisme yang baik. Metabolisme yang baik akan membuat kulit semakin putih dan cerah. B-carotene dapat membersihkan radikal bebas dalam tubuh. Zat-zat ini lah yang secara tidak langsung menjadi Rahasia Kulit Putih dengan Produk Tiens. Rahasia Kulit Putih dengan Produk Tiens dapat anda rasakan dengan rutin menggunakan produk vitaline ini. Penggunaan yang berkala dan rutin dapat menghasilkan kulit alami yang sehat. Bagi anda yang ingin mendapatkan hasil maksimal. Kami sarankan untuk menggunakan paket pemutih wajah dan kulit. !!! - - Berminat order? Langsung chat aja ya WA: 087760652524 #pemutih #pemutihbadan #pemutihbadantiens #tiens #tienssemarang #tiensindonesia #tiensbandung #tiensjogja #lfl #nikita #kekechallenge #inmyfeelingschallenge #lagiviral #obatherbal #pemutihtubuh #vitalinesoftgel #pemutihtiens #nikitamirzani #jakarta #cirebon #bali #makassar #masasma #anakhits #tips #semaranghits #uinwalisongo #uinjakarta #viral #asiangames2018

00
5 minutes ago

; last spam💜 ————————————————————————— Tags below. ————————————————————————— #makeuplovers , #diy , #makeup , #motd , #tips , #makeuptutorial , #selfcare , #lipgloss , #thread , #explore , #explorepage , #trending , #aesthetic , #hashtag , #nail , #longnails , #shortnails , #wakeupandmakeup , #hair , #blackgirlmagic , #makeuplooks , #clearskin , #inspiration , #skincare , #baddiesonly , #baddiesfits , #outfitinspo , #nailsinspo #polyvore , #polyvoreoutfits

50
5 minutes ago

my travel essentials ——————♡—————— my first collab with @aloha.cherri ! i hope you all like it :) ——————♡—————— 🐳 ♡ follow @bobacookies for more content! ♡ 🐠 follower count :: 83 🐬 ♡ february 18, 2019 ——————♡—————— 🦋🐠🐟🐬🐳🐋 #selfcare #selflove #loveyourself #selfcarethread #selfcarethreads #love #positivity #explore #selfcaretips #skincare #skincarelover #selfhelp #tips #selfcareday #skincareroutine #skincarethreads #niche #health #hair #makeup #glowup #gloup #beautytips #healthtips #skincareobsessed #nichememe #nichememes #justforfun

71
5 minutes ago

We're officially back, perfoming a 2 vs 1 against 2 of my friends (bronze though) having some fun, ready to start over with you all. What do you guys think about this? ❤️ . Make sure you follow @eloboosteam for more original content❤️ . DM's are always open, for free 🐾 . TURN ON NOTIFICATIONS 📩📩📩 #leagueoflegends #leagueoftricks #rift #herald #guide #riftherald #summonersrift #awesome #lol #game #leagueoflegend #tricks #trick #tips #tip #league #lore #pro #lolplays #riot #riotgames #rito #fun #fact #facts #leagueoflegendsmeme #lolmeme #meme #plays #lolplays

1552
8 minutes ago

Merah2 jerawat makin berkurang lepas apply Bougas Serum hari2 Siapa ada masalah macam ni jugak🙋🏻‍♀️ WHATSAPP-01135587688(NK) WHATSAPP-01135587688(NK) WHATSAPP-01135587688(NK) #Bougasserumbeauty #bougaskualaterengganu #bougasmarang #bougasbukitpayong #bougasgongbadak #bougasajil #bougaskualaberang #bougasserum #tipskulitberseri #tipsmakeup #tipskulitsihat #tipshilangparut #tipskulitcantik #tipspenjagaanmuka #tipssebelumtidur #tipskulitlicin #tipskulitcantiksebelumraya #tips #codbougas at Kuala Terengganu

00
8 minutes ago

The sun is shining, the birds are singing and it's time to cover all things related to our (other) big green friend; The Organics Bin! The first thing to remember when thinking about what goes in the Organics Bin is "if it grows, it goes!" A great lil rhyme we have @keep_sa_beautiful to thank! This literally means you can put ANYTHING that was once living or growing into the green bin! But what does that include specifically? Well here you go! Food scraps- ALL OF IT! including coffee grind, tea bags (no staples), bones, meat and dairy. The Garden- lawn clippings and any other plant clippings you've collected from gardening as well as UNTREATED wood You/other people/ your pets- hair, nails and poo! (Including biodegradable nappies and wipes) It can all go in! Biodegradable plastic- Biodegradable plastic MUST go in your green bin to actually break down as these plastics only degrade under industrial compostable conditions. If you're out and something you get is in biodegradable packaging then it's worth taking home to dispose of properly. Cooking oil- to save your pipes it is very important that you wipe oil with paper towel and put it in the Organics Bin. Bamboo products- bamboo products such as q tips and tooth brushes but please remember to remove the plastic from your toothbrush and put it in the small recyclables plastic bottle. Other: paper towel, tissues, Toilet paper, napkins, biodegradable washing cloths, biodegradable dog poopy bags, cardboard takeaway containers (no wax lining), pizza boxes and any 100% cotton or hemp clothing (NO buttons, zips or polyester) So where to put all the indoor stuff? Most councils in SA will now provide you with kitchen compost buckets and Biodegradable bags so ring them up and get yours! If not @floraandfaunaau stock them and most kitchenware stores (Inc @kmartaus) sell compost bins. Just chuck it all in your outdoor green bin and you're good to go! Happy green wasting everyone! BIG LOVE 💚💚💚 - #posiplanet #ecofriendly #reducereuserecycle #reducewaste #waronwaste #vegan #clean #green #environment #eco #bamboo #reuse #recycle #reduce #refuse #tips #lifehacks #zerowaste #sustainability #gogreen #cleanbin #sustainable

191
8 minutes ago

Sukulen, belakangan mimin lagi suka sama Sukulen dan kaktus nih sobat #aquaphonikmulyo Kenapa? Jadi nggak sembarangan suka loh. Jadi, tanaman munggil ini memiliki banyak khasiat. Selain sebagai menyerap elektromagnetik juga bisa melawan sick building syndrome. Sick building syndrome adalah gangguan semacam pusing dan gangguan pernapasan karena penat d kantor. Masalah semacam ini umumnya disebabkan krn lingkungan kantor kotor. Kotornya ruangan bisa disebabkan dari ventilasi, bisa juga disebabkan oleh AC yang kotor. Dengan meletakan kaktus dan Sukulen di dalam ruangan,mampu menetralkan ruangan. Kok bisa? Bisa, karena dua jenis tanaman ini mampu menghasilkan oksigen. Katanya juga sih, bisa melancarkan denyut jantung dan mengurangi stress loh. Tapi semenjak mimin naruh #sukulen di ruangan,emang lebih tidur dengan nyenyak, dan setiap pagi hawanya lebih seger tiap buka jendela. Mau punya Sukulen dan kaktus? Bisa langsung deh hubungi ke 085643823443 #manfaat #tips #berkhasiat #minigarden #miniplant #minimalism #minions #succulent #succulents #sukulenjogja #sukulenmurah #jogjaberkebun #jogja #petanimuda #mudaberkarya #greenhouse #green #greenhouse #photograph #photography #photooftheday #photobooth #white #minisucculents

50
12 minutes ago

Martes de #microprograma 🍎, hoy la simpática y pícara Mónica nos ilustra con estos dos productos: el #satisfyer y el #rabbit. Míralo a través de nuestra página Adam & Eve Lima 🍎 by #MónicaCabrejos El blog de Monica Cabrejos, @adamandevelima ¡Atent@s a todos los detalles del #Satisfyer #Rabbit👄👅🔞🍑👋 porque mañana lanzaremos nuestra popular #trivia y todos los que participen correctamente tendrán un 5% de descuento en nuestros productos 🤗❤️ y más sorpresas ;)! #adamandevelima #adamandevechacarilla #experienciasadamandeve #sexboutique #love #sexfantasy #cccaminosdelinca #sexshop #sexlove #buenasvibras #avibrarsehadicho #tips #limaperu #surco

10
13 minutes ago

⭐️healthy habbits⭐️ Looking to make healthy sustainble long term changes to your health? Sick of fad diets and deprivation? What if you could learn how to make small changes to have a big impact on your health? I've created a free e book to show you whats possible by eating more real wholefoods! Comment below for your copy today! 🙌🏽 . . . . . . . #free #ebook #freebies #healthy #health #nourising #nodeprovation #hints #tips #recipes #healthyfood #healthyhabbits #cleaneating #loseweight #gethealthy #thehappyfamiliesproject #mumboss #bossbabe #girlboss #yum #whatareyouwaitingfor

40
13 minutes ago

Ternyata sedotan berbahan plastik yang sering kita jumpai kalo kita minum di luar jadi salah satu penyumbang sampah plastik terbesar di Dunia 😨 . Jarang ada yang mau mendaur ulang sedotan plastik karena nilai ekonomisnya yang rendah dan susah diolah Sedotan plastik yang kita anggap kecil dan remeh itu akhirnya menjadi tumpukan sampah yang menggunung dan dapat mencemari lingkungan Apalagi kalau sudah berubah menjadi mikroplastik dan bisa masuk ke dalam rantai makanan biota laut Yuk kurangi penggunaan plastik. Kamu bisa ubah gaya minum kamu jadi lebih sehat tanpa sedotan :) . # # # # # # # # # # # # # # # # # More info tentang SEDEKAS atau kamu ingin berdonasi barang kamu? Chat WA di 0878.8747.8402 FOLLOW @sedekas BELI di Online Shop⤵ Website: sedekas.com Shopee: sedekas #INFOSEDEKAS #TIPS #infograpis #infograpik #haripedulisampah #social #preloved #store #sedotanplastik #straw #lesswaste #zerowaste #sustainablefashion #prelovedmurah #jualpreloved #original #minimalist #photography #charity #explore

80
14 minutes ago

Whatever you're doing, wherever you're pouring Funnel Your Energy will make it easy and convenient!

101
14 minutes ago

【BB Cream mix BB油之大試驗】 網上流傳用BB油混合粉底,可以令底妝更滋潤貼服營造水感肌,究竟效果點🤨等我地試試佢🤔即刻去片⏯ 產品詳情: KUBISS PRO LONDON BB CREAM ❗️由專業化學家及化妝品研究員專為亞洲人而研製 ❗️並以顏色學調配出最適合亞洲人皮膚嘅色系 ❗️質地較稀容易推開高度著色配方 ❗️含有抗氧化維生素 ❗️天然礦物質使皮膚呼吸 ❗️不含防腐劑 ❗️產品用瑪乳拉果油製造 ❗️英國製造 ❗️適合膚質 : 所有 馬上 shopping: https://ayaya.hk/collections/makeup/products/kubiss-pro-london-bb-cream #AYAYA #BBcream #BB油 #水感肌 #底妝 #救星 #救急 #KUBISSPROLONDON #適合所有膚質 #瑪乳拉果油 #貼服 #tips #mask #唇膏 #護膚品 #男士用品 #化妝品代購 #男女適用 #代购 #懶人 #清潔面膜 #韓国 #日本 #香港 #方便 #勁 #潮物 #抗氧化維生素

40
16 minutes ago

✨Buy yogurt + 1 masker Varian apa saja only 35k✨ . Manfaat Yogurt : Membantu mengangkat sel kulit mati serta membuat kulit menjadi lebih halus dan kenyal . 🌱Greentea🌱 Untuk kulit berjerawat, berminyak serta brutusan 🍼Milk🍼 Untuk mencerhkan kulit wajah, menghaluskan kulit wajah, mengecilkan pori-pori di wajah ☘Charcoal☘ Untuk menghilangkan komedo, menutup pori-pori serta menyerap kotoran di kulit wajah ☕Coffee☕ Untuk Menghilangkan bekas jerawat, kemerahan di wajah, serta mengangkat sel-sel kulit mati di wajah 🍓Strawberry🍓 Untuk menghilangkan mata panda dan membantu mencegah jerawat timbul (❎Sold Out❎) 🍫Choco🍫 Untuk kulit normal, mencerahkan serta menutrisi kulit wajah ——————————————— Order WA 085881500119 or DM . 🍀Semua produk yoqueen berbahan dasar alami dan aman di gunakan di semua jenis kulit dan semua usia. Tentunya dapat juga digunakan pada Busui dan Bumil ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #skincare  #skincaremurah  #skincareindonesia #skincaretips  #tips  #beauty  #babyface  #healtymask #healthy  #onlineshop  #onlineshopterpercaya #onlineshopsemarang  #murah  #like  #follow #jualmasker  #jualskincare  #masker  #mask #maskerwajah  #soldmask  #yoqueenbeauty #yoqueen  #cukaapel  #maskerorganik  #rosewater #jualmaskerorganik  #jualcukaapel  #jualrosewater #promo at Patebon, Jawa Tengah, Indonesia

51
17 minutes ago

Follow →@lmaothread← for more!✨ {🌝:: how to get clear skin} {🌷:: selfcare} . {🌻:: I think I’m going blind 🙃 I can BARELY read shit now so that’s just lovely. Hopefully tm it’ll get better. Night loves💜} . . . . . . . . . . . . ♡tags(ignore) #lmaothread #threads #thread #selfcare #selflove #selfcaretips #selfconfidence #arianagrande #ariana #grande #lfl #fff #sfs #loveyourself #beauty #tutorials #tips #nailart #gaintrick #gainpost #gaintrain #instagram #instagramthreads #twitter #twitterthreads #glowingskin #threadstories #beautythreads

84
20 minutes ago

I just made my first video about my mental health journey and mindset change! It’s uploading to YouTube right now, I constantly feel inspired to share my journey and I hope it helps people! (Will be up in 30mins, it’s kind of a long video but worth it) 🧠 #selfcareisimportant #illustration #mentalheathawareness #mentalhealth #bipolar #ocd #anxiety #depression #mentalhealthmatters #mentalhealthsupport #endthestigma #mindset #mindsetiseverything #positivity #positivevibes #goodvibes #happiness #crystaldrawsstuff #mentalhealthart #health #tips #selfcare #selflove #cute #positivequotes #dontgiveup #mentalillness #support at Los Angeles, California

112
20 minutes ago

I just made my first video about my mental health journey and mindset change! It’s uploading to YouTube right now, I constantly feel inspired to share my journey and I hope it helps people! (Will be up in 30mins, it’s kind of a long video but worth it) 🧠 #selfcareisimportant #illustration #mentalheathawareness #mentalhealth #bipolar #ocd #anxiety #depression #mentalhealthmatters #mentalhealthsupport #endthestigma #mindset #mindsetiseverything #positivity #positivevibes #goodvibes #happiness #crystaldrawsstuff #mentalhealthart #health #tips #selfcare #selflove #cute #positivequotes #dontgiveup #mentalillness #support at Los Angeles, California

50
23 minutes ago

Sometimes you have to go around the world to understand that the treasure is in your home - Paulo Coelho . . Semoga kita ga perlu keliling dunia dulu ya untuk memahami bahwa alam Indonesia itu kayaaaa banget! Coba tengok di pekarangan rumah, kalo nemu dedaunan liar berbentuk bulat lebar, jangan dihempaskan ya, karena gulma bernama Centella Asiatica atau biasa disebut Pegagan itu punya khasiat yg luar biasa loh 😉 . . Tahu ga kalo dedaunan liar ini mengandung senyawa asiaticoside yg teruji klinis meningkatkan kecerdasan dan memperlambat kepikunan? Tanaman herbal ini juga kaya antioksidan dan berkhasiat memperlancar peredaran darah ke otak? . . @serambiofficial2 berinovasi membuat produk dengan ekstrak Pegagan yg dipercaya dapat meningkatkan daya ingat. 2 produk diantaranya adalah Teh Pegagan (Centella Tea) dan Madu Pegagan yg udah lolos uji laboratorium IPB 👏 . . Musim hujan gini paling enak ngeteh bareng keluarga ya. Tadi saya bikin Teh Pegagan @serambiofficial2 yg rasanya enak banget plus khasiatnya itu sebagai #braintonic 😉 . . Brain Tonic Tea 1 kantong Teh Pegagan 1 sdm Madu Pegagan 2 irisan lemon 1 batang kayu manis Cara membuat: Seduh Teh Pegagan dengan 200 ml air mendidih, beri kayu manis, lemon dan madu sambil diaduk dan ditekan-tekan agar sari lemon keluar. Nikmati hangat bersama kesayangan 🤗 . . . 📸 @dianandariskia . . #alzheimer #demensia #dayaingat #obatdayaingat #dayaingatkuat #nutrisidayaingat #dayaingatan #pegagan #tips #tipssehat #tipssehatalami #nutrisiotak #nutrisiotakanak #tehsehat #tehpegagan #madualami #madusehat #sarangmadumurni #madupegagan

50
1 hour ago

🌸READY STOCK🌸 BMKS Minyak Kemiri @17.000 Menumbuhkan rambut dewasa maupun bayi . Dapat menghitamkan rambut serta menutrisi rambut agar kuat tidak mudah rontok Mau curcol sama admin? Boleh DM atau WA 085 335 237 997 Berkunjung langsung? Di timur pertigaan adipura, Jl. Gajahmada gg. Cokro no.19 Kota Bojonegoro __________________________________________________ #explore #surabayaexplore #jatim #tbt #beautiful #instamakeup #pretty #interior #hobi #masakanindonesia #outdoor #sale #sales #lawak #tips #bojonegorohits #tuban #indah #jalanjalan #bojonegoro #greget #online #ngawi #madiun #hits #gresik

20
2 hours ago

🌸READY STOCK🌸 Baffi Cream @17.000 Cream penumbuh kumis atau jenggot . Laris manis dipasaran terbukti dapat menumbuhkan dan menghitamkan rambut dalam waktu 1 bulan Mau curcol sama admin? Boleh DM atau WA 085 335 237 997 Berkunjung langsung? Di timur pertigaan adipura, Jl. Gajahmada gg. Cokro no.19 Kota Bojonegoro __________________________________________________ #explore #surabayaexplore #jatim #tbt #beautiful #instamakeup #pretty #interior #hobi #masakanindonesia #outdoor #sale #sales #lawak #tips #bojonegorohits #tuban #indah #jalanjalan #bojonegoro #greget #online #ngawi #madiun #hits #gresik

30
12 hours ago

With a massive shift from desktop to mobile, mobile views are dominating desktop views all across the market.

163
1 day ago

My future soulmate, the love of my life. I pray that your spirit and soul are divine. I pray that you believe in God and that your relationship with him and you are aligned. Many find this not ideal, but I pray that you love yourself, know your worth and validate how you feel. I pray you are whole and humble that your heart and soul matches mine. Praying that you read and listen to things that give you an open mind. Things that keep you optimistic, receptive to learn, helping your intelligence and intellect to shine. I pray we are best friends before lovers. I hope you love family because I'd love to be a mother. I pray we find the perfect home where we can embrace and grow together. I pray that you're compassionate and understanding. I pray you love music and writing. I hope you're goofy like me because my laugh is quite striking I pray that Christ is the foundation of our unity and that you comprehend my feelings and concerns entirely. I hope that you pray, that we can pray together and for one another. Our love will be radiant, making you the perfect father and I the perfect mother. I pray you're a man of God. Love me entirely but love God first and yourself more. I love you my future soulmate, forever more. 𝓓.𝓚𝓲𝓶𝓫𝓮𝓻𝓵𝔂 at Love of my life

481
1 day ago

Practicing Ingo Titze’s straw phonation technique! Phonating through a straw is a great way for tired voices to warm up the vocal folds. And I personally like to use it with students to demonstrate phonating using a slim stream of air. To see Dr. Titze’s video explaining this technique go to https://youtu.be/0xYDvwvmBIM Or check out my stories! #strawtechnique #vocalpedagogy #voiceped #voicewarmups #tiredvoice #voiceteachers #instalessons #instalesson #instamusic #instasinger #voicetraining #voicelessons #voicescience #warmups #instadaily #instasinger #tips #voicetips #singingtips #titze #lafayettetalent #talent #musician

351
2 days ago

I aspire to be that woman who is madly in love with herself. ~ ~ A woman who lives life immaculately. A woman who holds her head high and extrudes such a beautiful glow. ~ ~ I aspire to be a woman who loves God more than life. One that is more than a conqueror. A lender not a borrower, the head and never the tail. ~ ~ I aspire to be that woman who enjoys her life and lives to the fullest. A woman who loves her career and has a love for traveling. ~ ~ A woman who is stable and secure in every way. One that can support and build herself up. A wonderful friend, wife and mother. ~ ~ I aspire to be an immaculate, happy and successful woman. I can't wait for those days. 𝓓. 𝓚𝓲𝓶𝓫𝓮𝓻𝓵𝔂

641
2 days ago

Love... it's the most powerful force on earth and it's something that can't be avoided. Love.. it doesn't hurt you or cause you pain, but people do. In fact, love heals, and it helps you grow. Giving or receiving love has the power to change a situation. Power to change your day or change you as a person. It's fascinatin'. ~ ~ Through my lifetime, I have learned that no matter how much hurt or pain I face, all I know how to do is love. It's amazing how my heart longs to love and be in love, even before my pain was erased. ~ ~ By the grace of God, I've never been one to be bitter or have hatred. My heart & soul.. they're genuine and pure and I feel like my experiences made me that way. Not only that but those experiences pushed me to love myself and in turn teach others to do the same. ~ ~ I’ve finally came to a realization that we are love. We are love because God is love and he created us in his own image. When I learned it was a part of me, it became easier to forgive, easier to love, easier to heal. ~ ~ I remember even back then, I still had my pure heart, but I felt lost. I hated it because all I would feel is hurt, yet I still wanted to extrude love. I remember for maybe one or two, I wrote love poems and journals because the love I wanted to give was bigger than me. ~ ~ As I write, I cry because love is so whole. It's a divine feeling. I thank God, because love... it's the greatest gift he gave to us all. ~ ~ 𝓓. 𝓚𝓲𝓶𝓫𝓮𝓻𝓵𝔂

441
2 days ago

𝙸𝚗𝚊𝚛𝚊; 𝚜𝚑𝚒𝚗𝚒𝚗𝚐 𝚕𝚒𝚐𝚑𝚝, 𝚝𝚑𝚎 𝚋𝚛𝚒𝚐𝚑𝚝𝚎𝚜𝚝 𝚕𝚒𝚐𝚑𝚝 𝚛𝚎𝚜𝚒𝚍𝚎𝚜 𝚠𝚒𝚝𝚑𝚒𝚗. 𝚆𝚑𝚊𝚝𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚒𝚝 𝚒𝚜 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚢𝚘𝚞'𝚛𝚎 𝚜𝚎𝚊𝚛𝚌𝚑𝚒𝚗𝚐 𝚏𝚘𝚛, 𝚒𝚝'𝚜 𝚗𝚘𝚝 𝚘𝚞𝚝 𝚝𝚑𝚎𝚛𝚎, 𝚒𝚝'𝚜 𝚠𝚒𝚝𝚑𝚒𝚗. 𝙷𝚊𝚙𝚙𝚒𝚗𝚎𝚜𝚜, 𝚕𝚘𝚟𝚎, 𝚏𝚞𝚕𝚏𝚒𝚕𝚕𝚖𝚎𝚗𝚝, 𝚙𝚎𝚊𝚌𝚎 𝙸𝚝'𝚜 𝚊𝚕𝚕 𝚠𝚒𝚝𝚑𝚒𝚗. 𝙾𝚟𝚎𝚛𝚝𝚒𝚖𝚎 𝚢𝚘𝚞 𝚕𝚎𝚝 𝚙𝚎𝚘𝚙𝚕𝚎 𝚊𝚗𝚍 𝚝𝚑𝚒𝚗𝚐𝚜 𝚍𝚒𝚖 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚜𝚑𝚒𝚗𝚎. 𝚆𝚘𝚛𝚍𝚜 𝚊𝚗𝚍 𝚑𝚞𝚛𝚝 𝚝𝚑𝚎𝚢 𝚝𝚑𝚛𝚎𝚠 𝚊𝚝 𝚢𝚘𝚞 𝚓𝚞𝚜𝚝 𝚝𝚘 𝚙𝚞𝚝 𝚢𝚘𝚞 𝚒𝚗 𝚊 𝚋𝚒𝚗𝚍. 𝚈𝚘𝚞 𝚠𝚎𝚛𝚎 𝚋𝚛𝚘𝚔𝚎𝚗 𝚊𝚗𝚍 𝚍𝚎𝚐𝚛𝚊𝚍𝚎𝚍; 𝚊𝚗𝚍 𝚕𝚘𝚜𝚝 𝚜𝚒𝚐𝚑𝚝 𝚘𝚏 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚕𝚒𝚐𝚑𝚝. 𝙱𝚞𝚝 𝚝𝚑𝚊𝚝 𝚕𝚒𝚐𝚑𝚝 𝚍𝚒𝚍𝚗'𝚝 𝚐𝚘 𝚊𝚠𝚊𝚢, 𝚒𝚝'𝚜 𝚜𝚝𝚒𝚕𝚕 𝚒𝚗𝚜𝚒𝚍𝚎. 𝙸𝚗𝚜𝚒𝚍𝚎 𝚢𝚘𝚞 𝚛𝚎𝚜𝚒𝚍𝚎𝚜 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚑𝚎𝚊𝚕𝚒𝚗𝚐 𝚊𝚗𝚍 𝚜𝚎𝚕𝚏-𝚕𝚘𝚟𝚎, 𝚊𝚌𝚝𝚒𝚟𝚊𝚝𝚎 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚕𝚒𝚐𝚑𝚝. 𝙸𝚗𝚊𝚛𝚊 𝚢𝚘𝚞'𝚛𝚎 𝚊 𝚍𝚒𝚊𝚖𝚘𝚗𝚍 𝚗𝚘𝚠 𝚜𝚑𝚒𝚗𝚎 𝚋𝚛𝚒𝚐𝚑𝚝. ~ ~ 𝓓. 𝓚𝓲𝓶𝓫𝓮𝓻𝓵𝔂

201