Thebeautyhacks Photos & Videos

5 hours ago

Perasan tak bila kita keluar rumah, tangan semua terdedah pada cahaya matahari. Tangan kita akan rasa pedih kan? . Ha, tu sebab kita tak protect kulit kita. . Korang, min nak pesan ni. Sinaran UV ni bahaya tau untuk kulit. Bukan boleh buat kulit burn je, boleh mempercepatkan lagi sel-sel kulit kita mati. . So, untuk protect kulit kita semua dari cahaya matahari min suggest korang pakai Whitening Lotion made of Gluta by The Beauty Hacks. . Lotion ni bagus sangat tau sebab dia ada SPF 50. Lagi pula, lotion ni boleh bantu untuk lembabkan kulit dan mencerahkan kulit secara semula jadi. . Menarik bukan? . Lotion ni jugak sangatlah best kalau apply sebelum tidur sebab bau dia sangatlah menenangkan. Kalau nak keluar pun tak pakai perfume pun takpe sebab bau dia dah wangi. . Nak dapatkan korang boleh terus DM atau whatsapp 019-9051389 . #thebeautyhackshq #thebeautyhacks #sistholipmatte #sisthocosmetics #lipscrub #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #malaysia #viral #skincare #bodycare #serum #skincaremurah #atenninspireworks #cikatennazlan - #regrann

111
7 hours ago

Low pH cleanser + waterbased moisturizer = healthy skin ever!! _ Yeayhh. 💃 Perasan tak lepas cuci muka ja akan rasa cekang ja kulit tu. Itu semua sebab pH kulit dah terganggu. Jangan lupa cepat2 apply toner utk stabilkan semula pH. Penyebab pH terganggu ni adalah cleanser yg tinggi kealkaliannya atau dlm bahasa mudah, banyak sabun. Senang je nak detect. Kalau buih berkepul-kepul tuu, haa banyak sabun lahh tu. Jom tukar ke gel clenaser TBH! Plus with moisturizer Face Mask Honey ❤️ _ WhatsApp 0195427466 or tekan link kt bio ❤️

42
8 hours ago

Charcoal Facemask by Mouza Deep Cleansing Mask . Price 50k Netto 50gr Bisa dipakai s/d 20 kali pemakaian . Zat karbon yang ada di dalam charcoal dapat menyerap kotoran sampai racun sekaligus hingga 100 kali lipat beratnya. kandungan charcoal juga dapat membantu mengatasi permasalahan kulit wajah seperti : . - membersihkan pori-pori kulit wajah - mengangkat bakteri, polusi, partikel asing dari dalam kulit - membantu menghilangkan komedo - melembutkan kulit - mengurangi minyak berlebih - ampuh menyembuhkan jerawat hingga jerawat meradang - membantu mencerahkan wajah - sebagai Detox alami - menutrisi kulit . Cara pakai face mask organik (wash off) 1. Cuci dan bersihkan wajah dari debu, minyak dan kotoran 2. Keringkan wajah dengan cara menempel-nempelkan handuk/ tissue pada wajah (jangan digosok2 !) 3. Siapkan mangkuk dan kuas 4. Ambil masker secukupnya (sekitar 1-2 sendok teh) 5. Tuangkan air/ rose water/ susu cair plain/ madu/ lemon sedikit saja, aduk hingga rata (jangan terlalu encer) 6. Oleskan pada wajah dan diamkan 10-15 menit 7. Bilas wajah dengan air bersih, lalu keringkan wajah dengan tissue . Simpan ditempat yang kering/ suhu ruangan, jangan disimpan ditempat lembab atau terkena sinar matahari langsung . Pakai yang rajin yah, 3-4 kali seminggu atau tiap hari juga boleh. EXP 6 bulan sebelum dibuka, 2 bulan setelah dibuka . All Mouza product 100% Organic with Premium Quality Ingredients Bahan-bahan yg digunakan sudah ada BPOM dan HALAL Fresh made by Order . Contact Admin WA : 0895629216490 . #maskerwajahorganik #maskerjerawat #maskerwajahbagus #maskermurah #maskerwajahaman #pemutihbadan #maskerwajahnatural #pemutihalami #penghilangjerawat #maskerwajahterlaris #maskerspirulinaori #maskerwajahhalal #facemask #facemaskorganic #facemaskmurah #skincare #facemasks #maskerwajah #facemasktime #skincareroutine #facemasker #thebeautyhacks #facemasksheet #facemaskaddict #beauty #facemaskselfie #facemaskalami #facemasking #facemaskfriday #facemaskorganik

120
9 hours ago

For silky smooth skin use our Body Scrub by The Beauty Hacks and we bet they'll beg you to stay 😉 Get yours today! _ Price RM33-RM35 400gm with free gift ❤ slide left for info product _ Whatsapp 017-829 5891 untuk order atau click link di bio untuk fast response 💛✨ Postage RM8 SM | RM12 SS COD available KL & Selangor: Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati. Wasap.my/60178295891 Wasap.my/60178295891

121
9 hours ago

Pada yang bertanya, The Beauty Hacks adalah satu brand yang terdiri dari rangkaian skincare n bodycare. Ada 15 item kesemuanya. - CLEANSE Untuk cuci segala debu, kotoran dan minyak pada muka. - 1) Acne Cleasing Gel 2) Moisture Cleansing Gel 3) Soap Bar Charcoal *oily/acne prone skin Note: Pakai 2 kali sehari - EXFOLIATE Untuk buang sel kulit mati dan bersihkan pori yang tersumbat. - 1) Face Scrub Gold 2) Face Scrub Milk 3) Lip Scrub 4) Body Scrub Turmeric 5) Body Scrub Rice 6) Body Scrub Tamarind 7) Body Scrub Charcoal Note: Face/lip scrub 3 kali seminggu. Body scrub setiap hari. - MOISTURIZE Untuk melembapkan kulit. - 1) Face Mask Honey - texture gel waterbase, brightening, soothing, calming, repair skin 2) Face Cream Aloe Vera - texture greasy, hydrating, brightening, 3) Face Serum - anti aging, firming, brightening 4) Whitening Lotion Note: setiap hari - MASK 1) Face Mask Turmeric - brightening, dark spot, pigmentation dan tona kulit tak sekata Note: 3 kali seminggu - Atenn, . For purchase, Jom whatsapp Akmal di 019-4472516 atau click link di bio untuk fast response✨ Postage SM RM8 | SS RM12 Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Taman Melawati, Ukay Perdana. at Kuala Lumpur, Malaysia

82
9 hours ago

For silky smooth skin use our Body Scrub by The Beauty Hacks and we bet they'll beg you to stay 😉 Get yours today! _ Price RM33-RM35 400gm with free gift ❤ slide left for info product _ Whatsapp 017-829 5891 untuk order atau click link di bio untuk fast response 💛✨ Postage RM8 SM | RM12 SS COD available KL & Selangor: Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati. Wasap.my/60178295891 Wasap.my/60178295891

192
10 hours ago

Tak perlu CREAM SIANG @ MALAM Tak Perlu LASER Tak perlu GUNA PRODUK MAHAL @ OVERSI . . Penggunaan yang konsisten AKAN memberikan hasil yang berganda-ganda cantiknya 😍😍 . Hanya spray rose water qisha . Hilang segala masalah diwajah, jerawat kecut dan hilang, pulihkan parut, hapuskan blackhead dan dapat clearkan whitehead, kecilkan pori muka sehingga kulit menjadi licin 💋 . Satu produk kesannya yang luarbiasa. . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #rosewaterqisha #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #calendulacnecream #meeracleserum #dyxycosmetics #glowingserum #beadollbeauty #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty

20
10 hours ago

Anda ada dark circles? Eye bags? Kawan2 gelar awak panda??? 🐼 _ Ini iman kongsikan cara mudah yang korang boleh lakukan di rumah untuk menghilangkan mata panda atau dark circles. Tonton video hingga akhir ya! Boleh juga lakukan tips ini sebelum korang mula ber-makeup 😉 #tipsdhira _ ♫ Justin Bieber - What do you mean (Hardsky Remix)

41
10 hours ago

Banyakkan pengambilan ikan salmon dalam diet untuk membantu kulit kekal awet muda

242
11 hours ago

Warna kegeraman para wanita dan gegadis tempatan 😍 Si Fairy Pink atau nama Malaysia nya Pink Air Bandung. Sangat cantik untuk mereka yang sejenis tak minat mekap tapi tetap nak nampak cantik. . Untuk reply sepantas kilat WhatsApp 📲 01116832649. Atau klik je link biru kat bio tu okay.

152
11 hours ago

😍BIZZY BODDY😍 . 🍵Product Bizzi Boddy ini Ibarat mak2, nenek2 kite dulu rebus asam gelugur(garcinia cambodia) dgn biji kopi hijau(green coffee), lepas tu, diorg minum utk maintain badan kurus n ramping... . 👩‍🔬Maka terciptalah formula bizzi boddi ni.. Same jugak fungsinye.. . 🌱Lebih kepada traditional/herbal preparation, but very effective for detoxification, hence increase metabolism for reducing weight.. . Berperisa : 🍵Green Tea🍃 . Yang diformulasi khas untuk menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

60
11 hours ago

😍BIZZY BODDY😍 . 🍵Product Bizzi Boddy ini Ibarat mak2, nenek2 kite dulu rebus asam gelugur(garcinia cambodia) dgn biji kopi hijau(green coffee), lepas tu, diorg minum utk maintain badan kurus n ramping... . 👩‍🔬Maka terciptalah formula bizzi boddi ni.. Same jugak fungsinye.. . 🌱Lebih kepada traditional/herbal preparation, but very effective for detoxification, hence increase metabolism for reducing weight.. . Berperisa : 🍵Green Tea🍃 . Yang diformulasi khas untuk menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

20
12 hours ago

Have you experienced the skin-softening, super-hydrating, complete cleanse of Confidence in a Cleanser? Tap the photo to visit our catalogue @catalog.dahlia _ Harga RM45 100ml with free gift ❤ _ Whatsapp 017-829 5891 untuk order atau click link di bio untuk fast response 💛✨ Postage RM8 SM | RM12 SS COD available KL & Selangor: Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati. Wasap.my/60178295891 Wasap.my/60178295891

212
13 hours ago

DENGAR KATA CREAM INI CREAM "BIJAK"! Yes! Customer mention Face Cream made of Honey ini sebagai cream yang bijak. Kenapa? Sebab katakan dia cam ada jerawat di bahagian tertentu muka, pakai malam ni gosok usap lebih sikit tang jerawat dia, esok jerawat dah "hilang jejak". Tak jadi nak tunjuk hero. Bukan itu aje tau, PARUT HITAM makin pudar dan hilang! Bagus betoi lah! Best kan? Mana tak nya, dalam cream ni ada Asid Kojic dari cendawan beb! Tau apa ni? Ini bahan.yang sangat popular dalam pembuatan skincare di Jepun. So korang tahu kan kenapa kulit orang Jepun awwww lawa namatey kalah telur baru kupas lembut dia? Lagi best cream ini boleh buat fungsi krim siang dan malam. Ada SPF perlindungan sinar UV pula tu! . Credit: FB The Beauty Hacks HQ . #thebeautyhacks #faceserummalaysia #tbhfaceserum #tbhputrajaya #tbhcyberjaya #tbhpuchong #tbhsrikembangan #tbhputraperdana #teamseroja #faceserumthebeautyhacks #faceserummalaysia #faceserummurah #fattzura #zulofa #baazarpaknil #bodyscrubmalaysia #bodyscrublovers #facescrub #facescrubmurah #facemasktbh #organicskincare #naturalingredients #facecreamtbh #madeofgluta #whiteninglotion #whiteninglotiontbh #facemask #homemade #organicproduct #teamseroja #lipsscrubtbh #lofattah #fattzura #tbhputrajaya #tbhputraperdana #tbhcyberjaya #tbhpuchong

70
14 hours ago

Apa best sangat sampai korang #wajib grab Sistho Lipmatte ni? Jom kita terjah 1) Punyai 5 code warna yang sangat cantik dan pigmented (more is coming😉) 2) Tekstur yang lembut dan tidak mengeringkan 3) Long lasting 4) Bau yang sangat memukau(Honey Dew) 5) Mencantikkan bibir sekaligus merawat bibir kusam 6) Warna yang tidak merekah 7) Sangat ringan bila berada dibibir 8) Boleh menutup gelap bibir Best bukan? So apa tunggu lagi. Dapatkan segera sebelum FREE GIFT habis tau. #bazarpaknil #terapiinstagram #ajimaura #viral #bazar #shoppingonline #malaysiakini #malaysiatrending #thebeautyhacks #sisthocosmetics #sisthoviral #lipmatte #bazarbh #bazarmurah #bazarpaknilmurah #sistho #sisthocosmetic #makeuptime #makeuplooks #muapenang #muabellaz #mua #cantikcantik #bibirseksi #bibirhitam #bibirmerah #bibircantik #aiw3019

171
14 hours ago

Soothing ingredients bagus untuk kulit merah², sunburn dan sensitif. Contoh soothing ingredients ada lah Centella Asiatica dan Aloevera

31
14 hours ago

5 Tips jaga Kelembapan kulit semasa musim hujan _ Whatsapp 017-829 5891 untuk order atau click link di bio untuk fast response 💛✨ Postage RM8 SM | RM12 SS COD available KL & Selangor: Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati. Wasap.my/60178295891 Wasap.my/60178295891

61
14 hours ago

5 Tips jaga Kelembapan kulit semasa musim hujan _ Whatsapp 017-829 5891 untuk order atau click link di bio untuk fast response 💛✨ Postage RM8 SM | RM12 SS COD available KL & Selangor: Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati. Wasap.my/60178295891 Wasap.my/60178295891

253
15 hours ago

💊Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri berkesan 200% . . 📍Kelebihan Bizzi Body : . 📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh 📌 mengatasi masalah sembelit 📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan 📌mencantikkan Kulit 📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan 📌mengurangkan masalah obesiti 📌 Memberikan tenaga . 📝Cara Makan / Pengambilan : 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

60
15 hours ago

- LELAKI SEKARANG PUN JAGA PENAMPILAN TAU! • Lelaki pun pakai #thebeautyhacks sebab lelaki sekarang jaga penampilan macam perempuan jugak. Siapa tak suka boyfriend atau suami dia hensem and kemas kan? Hehe. Ohya, kat kotak produk dah lengkap semua maklumat seperti - ✅ Ingredients ✅ Nombor NOT KKM ✅ Tarikh produk dihasilkan & Expiry date ✅ Nama kilang Boleh refer Price list dekat story kalau nak tengok harga produk kami. Nak order terus klik link atau whatsapp +60139071544 ya! •

81
15 hours ago

Apakah ciri-ciri pembersih muka yang baik?⠀ ❌Isopropyl Palmitate atau Isopropyl Myristate⠀ ❌Sodium Lauryl Sulfate (kandungan sangat tinggi)⠀ ❌Alcohol⠀ ❌Triclosan⠀ ❌High pH⠀ _⠀ Jadi apa ciri-ciri cleanser yang bagus?⠀ ✔Low pH value 5.5 ⠀ ✔jenis gel (sesuai untuk semua jenis kulit)⠀ ✔Less/No fragrance⠀ _⠀ Kalau nak tahu Face Cleanser The Beauty Hacks jenis Low pH yang sesuai untuk semua kulit malah kulit sensitif juga. Ada dua pilihan iaitu;⠀ 🌸Acne Cleansing Gel⠀ 🌸Moisture Cleansing Gel⠀ _⠀ Nak tahu awak patut guna yang mana? Boleh whatsapp Iman untuk share masalah kulit awak. Nanti Iman suggest mana yang sesuai 😘⠀ _⠀ Whatsapp 📲 0126549593 untuk sebarang pertanyaan atau order ❤️✨

41
15 hours ago

Maybelline ? Mac ? NYX ? Huishhh semua jenama branded branded gittewwww. Ramai yang beli Lipstick Mahal mahal. Tapi cuba fikir, kenapa kejap je pakai. Tak tahan lama gitu. Yelah, kerja terdedah dengan matahari , Dalam aircond. Kering lah kann bibir tu. Jadi gelap pulakk 😱 Sebenarnya, banyak lagi faktor lipstick tak tahan lama. Tapi awak awak semua jangan risau. #Lipscrubtemyracle kan hadooo 💋 . P/s : DAPAT FREEGIFT LIP BRUSH TAU ♥️ . . . . #agenttemyracle #temyracleampang #coffeescrubmalaysia #temyracle #temyraclekotabharu #temyraclesayamesticari #feedbacktemyracle #temyracekelantan #codkotabharu #coffeescrubmalaysia #bazaarpaknil #temyracleampang #codampang #tescoampang #meletop2018 #bodyscrubmalaysia #lipscrubmalaysia #sabunberasmalaysia #detoxmaskmalaysia #aztecclaymaskmalaysia #thebeautyhacks #nakflawless #ubatjerawat #scrubmalaysia #dyxymalaysia #scrubsejuk #yusufdance #temyraclekualalumpur #temyracleselangor at Cheras, Kuala Lumpur

100
15 hours ago

Maybelline ? Mac ? NYX ? Huishhh semua jenama branded branded gittewwww. Ramai yang beli Lipstick Mahal mahal. Tapi cuba fikir, kenapa kejap je pakai. Tak tahan lama gitu. Yelah, kerja terdedah dengan matahari , Dalam aircond. Kering lah kann bibir tu. Jadi gelap pulakk 😱 Sebenarnya, banyak lagi faktor lipstick tak tahan lama. Tapi awak awak semua jangan risau. #Lipscrubtemyracle kan hadooo 💋 . P/s : DAPAT FREEGIFT LIP BRUSH TAU ♥️ . . . . #agenttemyracle #temyracleampang #coffeescrubmalaysia #temyracle #temyraclekotabharu #temyraclesayamesticari #feedbacktemyracle #temyracekelantan #codkotabharu #coffeescrubmalaysia #bazaarpaknil #temyracleampang #codampang #tescoampang #meletop2018 #bodyscrubmalaysia #lipscrubmalaysia #sabunberasmalaysia #detoxmaskmalaysia #aztecclaymaskmalaysia #thebeautyhacks #nakflawless #ubatjerawat #scrubmalaysia #dyxymalaysia #scrubsejuk #yusufdance #temyraclekualalumpur #temyracleselangor at Stadium Tun Abdul Razak

120
15 hours ago

Pengambilan buah avokado, kekacang dan minyak zaitun dalam kuantiti sederhana boleh mengurangkan kolestrol.

141
15 hours ago

Pengambilan buah avokado, kekacang dan minyak zaitun dalam kuantiti sederhana boleh mengurangkan kolestrol.

232
16 hours ago

Aduduuu. Panas betul cuaca hari ni. Nasib baiklah ada 3 ketul ni. Kita tepek-tepek face mask honey + face cream ni. Memandangkan skin kak mawar jenis kering, untuk pastikan skin hakak sentiasa hydrate akak spray je dengan hydrating spray ni.. Korang pakai moisturizer dan hydrating apa ye? Meh la share. 😊 #TheBeautyHacks #elRhattu #masalahkulitkering #hydratingVSmoisturizing

40
17 hours ago

- SHEA BUTTER SELESAIKAN MASALAH BIBIR KERING DAN MENGGELUPAS! • Korang dah tahu ke belum ni yang salah satu ingredients dalam lipscrub The Beauty Hacks is shea butter. Shea butter ni tinggi kandungan Vitamin A dan Vitamin E. Sakit kot bila bibir jadi kering and gelupas. Nak buat kerja pun tak selesa 😖 • Jom tengok apa fungsi vitamin yang ada dalam Shea Butter ni: Vitamin A - untuk merawat bibir kering Vitamin E - memberi kelembapan pada bibir • Siapa yang ada masalah bibir kering dan menggelupas boleh cuba lipscrub kami. Kalau tak tahan dah sakit bibir sebab bibir terlampau kering jom grab lipscrub ni. • RM 22 each exclude postage untuk penggunaan sehingga 2-3 bulan. Jom whatsapp Jiha +60139071544 kalau nak bibir lembut macam baby! • Sekarang Jiha masih kat Kelantan kalau nak COD. Tapi area lain pun kita ada agent yang boleh COD. Just whatsapp us okay! •

62
18 hours ago

PERLU KE MINYAK MUKA DALAM ROUTINE SKINCARE KITA? _ Minyak muka atau dalam Bahasa Inggeris disebut Facial Oil sangat popular di negara Eropah, dorang lebih prefer pakai Face oil berbanding moisturiser kerana ia dijadikan sebagai pelembap @ primer untuk solekan. _ Antara kebaikan Face Oil ialah : 💕 Tidak menyumbatkan liang pori 💕Boleh digunakan bersama pelembap (moisturizer) 💕 Face Oil juga mampu mengunci kelembapan kulit muka dan sekaligus memberi efek lembut dan melicinkan kulit. _ Selalunya kita jumpa argan oil kan? Tetapi dengan Boonga Oil (minyak boonga) dari Aifa Azlan ni, Face Oil kali ni mengandungi Rose Buds yang super duper wow! _ 5 manfaat utama Rose Buds dalam Boong Oil : _ 🌹Anti-aging yang efektif kerana Boonga Oil memiliki kadar anti-oksidan yang sangat tinggi, sehingga membuat Boonga Oil mampu melindungi kulit dari penuaan. _ 🌹Dengan kandungan Vitamin C, ia membantu mencerahkan dan meratakan tona kulit muka supaya lebih sekata. _ 🌹Mengekalkan kelembapan kulit muka. _ 🌹Tekstur Boonga Oil yang sangat ringan dan cepat menyerap sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit berminyak. _ 🌹Memperbaiki tekstur kulit muka dengan memudarkan parut jerawat dan luka _ Dalam satu botol Boonga Oil mampu menyelesaikan masalah utama kulit wajah kita. Jadi tunggu apa lagi, jom cantik dengan Boonga Oil. _ Harga RM49 15ml with free gift _ Whatsapp 017-829 5891 untuk order atau click link di bio untuk fast response 💛✨ Postage RM8 SM | RM12 SS COD available KL & Selangor: Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati. Wasap.my/60178295891 Wasap.my/60178295891

71
18 hours ago

PERLU KE MINYAK MUKA DALAM ROUTINE SKINCARE KITA? _ Minyak muka atau dalam Bahasa Inggeris disebut Facial Oil sangat popular di negara Eropah, dorang lebih prefer pakai Face oil berbanding moisturiser kerana ia dijadikan sebagai pelembap @ primer untuk solekan. _ Antara kebaikan Face Oil ialah : 💕 Tidak menyumbatkan liang pori 💕Boleh digunakan bersama pelembap (moisturizer) 💕 Face Oil juga mampu mengunci kelembapan kulit muka dan sekaligus memberi efek lembut dan melicinkan kulit. _ Selalunya kita jumpa argan oil kan? Tetapi dengan Boonga Oil (minyak boonga) dari Aifa Azlan ni, Face Oil kali ni mengandungi Rose Buds yang super duper wow! _ 5 manfaat utama Rose Buds dalam Boong Oil : _ 🌹Anti-aging yang efektif kerana Boonga Oil memiliki kadar anti-oksidan yang sangat tinggi, sehingga membuat Boonga Oil mampu melindungi kulit dari penuaan. _ 🌹Dengan kandungan Vitamin C, ia membantu mencerahkan dan meratakan tona kulit muka supaya lebih sekata. _ 🌹Mengekalkan kelembapan kulit muka. _ 🌹Tekstur Boonga Oil yang sangat ringan dan cepat menyerap sesuai untuk semua jenis kulit terutamanya kulit berminyak. _ 🌹Memperbaiki tekstur kulit muka dengan memudarkan parut jerawat dan luka _ Dalam satu botol Boonga Oil mampu menyelesaikan masalah utama kulit wajah kita. Jadi tunggu apa lagi, jom cantik dengan Boonga Oil. _ Harga RM49 15ml with free gift _ Whatsapp 017-829 5891 untuk order atau click link di bio untuk fast response 💛✨ Postage RM8 SM | RM12 SS COD available KL & Selangor: Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati. Wasap.my/60178295891 Wasap.my/60178295891

212
18 hours ago

SLIMMING BIZZIBODDY . ⚫ Wheat Germ . 🌷vitamin B, seperti folate, vitamin B1 (thiamin) dan vitamin B6. Vitamin B sangat penting bagi jantung, menghasilkan hormon yg bagus untuk otak anda serta penting bagi kesihatan kardiovaskular . 🌷menyeimbangkan gula darah, mengawal kolestrol, kesihatan usus dan detokfikasi . ⚫ Garcinia Combogia . 🌷Pengawal nafsu makan dan mengekang keinginan makan sekaligus menguraikan lemak serta membantu penurunan berat badan . 🌷 antioksida untuk melawan radikal bebas . ⚫ Hoodia Gordonii . 🌷mengandungi molekul yg telah dilabelkan P 57 yang menipu otak dan memikirkan bahawa perut anda telah kenyang dan selera makan anda akan menurun . ⚫ Green Coffee Extract . 🌷menurunkan berat badan kerana mengandungi bahan semulajadi yg dipanggil Asid Klorogenik yg memperlambat penyerapan gula dalam sistem pencernanan serta meningkatkan metabolism badan (fat burner) . ⚫ White Kidney Bean . 🌷Kaya dengan serat untuk meningkatkan kolestrol baik (HDL) dan membantu menurunkan kolestrol jahat (LDL) . 🌷mengurangkan risiko penyakit jantung, menjaga kestabilan gula darah, mencegah sembelit dan gangguan pencernanan lain. . BIZZI BODDY . ✅ Menjaga kesimbangan metabolisme tubuh . ✅ Mengatasi masalah sembelit . ✅ Menurunkan kadar kolestrol . ✅ Mengawal selera makan . ✅ Mencantikkan kulit . ✅ menyingkirkan toksin . ✅ Mengurangkan masalah obes . ✅ Memberikan tenaga . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

00
18 hours ago

SLIMMING BIZZIBODDY . ⚫ Wheat Germ . 🌷vitamin B, seperti folate, vitamin B1 (thiamin) dan vitamin B6. Vitamin B sangat penting bagi jantung, menghasilkan hormon yg bagus untuk otak anda serta penting bagi kesihatan kardiovaskular . 🌷menyeimbangkan gula darah, mengawal kolestrol, kesihatan usus dan detokfikasi . ⚫ Garcinia Combogia . 🌷Pengawal nafsu makan dan mengekang keinginan makan sekaligus menguraikan lemak serta membantu penurunan berat badan . 🌷 antioksida untuk melawan radikal bebas . ⚫ Hoodia Gordonii . 🌷mengandungi molekul yg telah dilabelkan P 57 yang menipu otak dan memikirkan bahawa perut anda telah kenyang dan selera makan anda akan menurun . ⚫ Green Coffee Extract . 🌷menurunkan berat badan kerana mengandungi bahan semulajadi yg dipanggil Asid Klorogenik yg memperlambat penyerapan gula dalam sistem pencernanan serta meningkatkan metabolism badan (fat burner) . ⚫ White Kidney Bean . 🌷Kaya dengan serat untuk meningkatkan kolestrol baik (HDL) dan membantu menurunkan kolestrol jahat (LDL) . 🌷mengurangkan risiko penyakit jantung, menjaga kestabilan gula darah, mencegah sembelit dan gangguan pencernanan lain. . BIZZI BODDY . ✅ Menjaga kesimbangan metabolisme tubuh . ✅ Mengatasi masalah sembelit . ✅ Menurunkan kadar kolestrol . ✅ Mengawal selera makan . ✅ Mencantikkan kulit . ✅ menyingkirkan toksin . ✅ Mengurangkan masalah obes . ✅ Memberikan tenaga . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

20
18 hours ago

TESTIMONI PENGGUNA ORGANIC FLORAL OIL _ Lekuk lekuk kawah jerawat dah hilang lepas amal Organic Floral oil.. Terbaikk lah.. . . Harga RM49 15ML with free gift _ Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response ✨ . . #floraloil #minyakboonga #boongaoil #minyakbunga #minyabungamatahari #minyakbungamawar #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongaviral #minyakboongaperak #aifalipmattebaling #aifacosmetics #aifaazlan #aifalipmatte #aifalipmattekualakangsar #minyakboongakualakangsar #aifalipmattegerik #minyakbungaaifa #ajimaura #ajimaura30 #skincare #minyakbungamurah #terapiinstagram #skinpotionserum #wowskinserum #thebeautyhacks #teamthedahlians at Taiping, Perak

113
19 hours ago

- Scrub badan adalah rutin yang sangat penting untuk di lakukan jika anda mementingkan kecantikan tubuh badan. Dengan melakukan scrub badan dapat menghilangkan sel kulit mati. . Apatah lagi apabila bertambahnya usia anda, pelepasan sel kulit mati menjadi semakin lambat dan memerlukan kaedah scrub badan. . Selain menghilangkan sel kulit mati, fungsi scrub badan yang lain adalah untuk mendapatkan kulit tubuh badan yang lebih bersih dan cerah. . Akan tetapi, tidak digalakkan melakukan scrub badan dengan kerap kerana dikhuatiri akan menyebabkan iritasi pada kulit. Disarankan dilakukan seminggu sekali atau kadar maksimum 2 kali seminggu. . Kebaikan Body Scrub ✔️Memperbaiki tekstur kulit. ✔️Menjadikan kulit lebih cantik, halus, licin, gebu dan cerah. ✔️Menanggalkan sel-sel mati serta daki pada badan. ✔️Mencerahkan bahagian-bahagian tersembunyi pada tubuh badan seperti celah ketiak, lutut, siku dan pelipat peha. ✔️Mengembalikan kebersihan kulit daripada kotoran dan sel kulit mati yang terdapat dalam liang pori-pori. ✔️Mengembalikan seri kulit kusam akibat daripada peningkatan usia dan sinaran matahari. ✔️Menjadikan warna kulit sekata. ✔️Menghapuskan warna kulit berbelang. ✔️Menjadikan kulit tegang dan mengurangkan kedutan ✔️Menjadikan kulit sentiasa lembut dan lembap. ✔️Menghilangkan bau badan dan bau peluh. ✔️Mengurangkan tekanan & keletihan. ✔️Mengekalkan tenaga. ✔️Mengurangkan dehidrasi . The Beauty Hacks memiliki body scrub dari pelbagai flavor iaitu Turmeric, Rice, Tamarind dan Charcoal. Harga RM33-RM35 tak termasuk postage ❤️ - Whatsapp 013-6627284

591
20 hours ago

Penangan 🔥Bizzy Boddy mmg power🔥.. bkn cakap bohong siapa dah cuba pasti akan rasa perbezaannya💪💪 . Antara kesan lain BIZZI BODY : 💃Mengawal Selera Makan 💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn 💃Mengurangkan masalah obes 💃Memberikan Tenaga 💃Menurunkan Kolestrol 💃Mengatasi masalah Sembelit 💃Menjaga Keseimbangan metabolisme . Cara Minum: Campurkan 1 shacet kedalam air suam. Minum setiap pagi sebelum makan. Sehari 1 sachet sahaja . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

10
20 hours ago

Penangan 🔥Bizzy Boddy mmg power🔥.. bkn cakap bohong siapa dah cuba pasti akan rasa perbezaannya💪💪 . Antara kesan lain BIZZI BODY : 💃Mengawal Selera Makan 💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn 💃Mengurangkan masalah obes 💃Memberikan Tenaga 💃Menurunkan Kolestrol 💃Mengatasi masalah Sembelit 💃Menjaga Keseimbangan metabolisme . Cara Minum: Campurkan 1 shacet kedalam air suam. Minum setiap pagi sebelum makan. Sehari 1 sachet sahaja . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

10
20 hours ago

10 SEBAB KENAPA ANDA HARUS GRAB SATU SET SKINCARE FROM TOP TO TOE!!! . Hari perkahwinan kini makin dekat, untuk para gadis yang bakal naik pelamin nak grab pakej jimat dan boleh manjakan diri seperti di dalam Spa, Jimat masa dan jimat duit dengan rawatan hanya di rumah saja tanpa bersusah payah! . Bukan untuk bakal pengantin saja tapi untuk kawan kawan yang plan nak bagi hadiah special untuk best friend pun boleh! Setakat boyprend nak hadiahkan untuk girlprend, ini lah masanya untuk hadiahkan set skincare yang packaging hipster! . Body scrub, Face scrub, Soap bar, Whitening Lotion, Face mask semua kami ada! . Dan kami bagitahu hampa 10 sebab kenapa anda harus grab satu set from Top to Toe: . ✅ Harga murah dan mampu milik dari RM12-RM45 saja! . ✅ Bahan bahan homemade yang selalu ada di dapur di guna sebagai rawatan kecantikkan seperti kunyit, beras, aloevera, arang dan macam macam . ✅ Produk yang bebas dari chemicals merbahaya dan selamat digunakan tanpa was was! . ✅ Packaging yang menarik dan mereciks untuk dijadikan sebagai hadiah surprise dan hantaran! Hipster adalah style kami! . ✅ Kami mempunyai beribu testimoni yang berjaya konsisten dengan produk kami . ✅ Setiap semua items TBH tahan lebih lama sehingga 2-3 bulan lebih! Satu bulan jimat bawah RM10! . ✅ Mudah didapati, kini setiap negeri kami mempunyai stokis dan agent yang sah untuk dapatkan set The Beauty Hacks . ✅Beli sekali, confirm repeat! Ini tabiat pelanggan kami yang mula jatuh cinta pada TBH yang memberi kesan awesome pada kulit sampai glowing! . ✅ Sesuai digunakan untuk semua peringkat umur, usia dan jantina. Dah start form 1 nak jaga kulit? Jaga segan bagi dia cuba dan bukan perempuan saja borong dengan TBH, kini jejaka pun nak jaga kulit bersih. . ✅Paling penting, kini TBH mempunyai pelanggan dari International dan TBH akan pergi jauh satu worldwide! . Whatsapp TBH secepat mungkin kerana stok di HQ pun makin terhad! Siapa cepat dia dapat!! . . . . . . . . . . #letscantik #thebeautyhacks #thebeautyhacksbatucaves #skincare #jerawat #jeragat #kulitsihat #viral #healthyskin #beauty #kbeauty #musthave #webtraffic #seo #entrepreneurs #scrubviral #scruborganik #scrubmurah #jerawatpasir #jerawatbatu at IIUM (International Islamic University Malaysia), Gombak

70
20 hours ago

Penangan 🔥Bizzy Boddy mmg power🔥.. bkn cakap bohong siapa dah cuba pasti akan rasa perbezaannya💪💪 . Antara kesan lain BIZZI BODY : 💃Mengawal Selera Makan 💃Menyingkirkan Toksin dlm bdn 💃Mengurangkan masalah obes 💃Memberikan Tenaga 💃Menurunkan Kolestrol 💃Mengatasi masalah Sembelit 💃Menjaga Keseimbangan metabolisme . Cara Minum: Campurkan 1 shacet kedalam air suam. Minum setiap pagi sebelum makan. Sehari 1 sachet sahaja . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

31
20 hours ago

KENAPA BOONGA OIL DAPAT BAGI EFEK GLASS SKIN PADA KULIT? ✨ _ Boonga oil adalah oil blend dengan gabungan beberapa jenis minyak premium yang dapat memberi effect glow disebabkan kulit wajah kita cukup hydrated _ Antaranya ada Tea Tree oil, Sunflower Oil, Sweet Almond Oil, Grape seed oil dan a few ingredients yang baik lagi in Boonga oil. _ Boonga oil ni adalah 💯% oil based, all natural, takde additives. Antara kebaikan dia ialah: _ 🌷 Melembapkan kulit dengan cepat 🌷 Tak melekit dan berminyak 🌷 Memudarkan parut 🌷 Merawat & mencegah jerawat 🌷 Mengurangkan garis halus penuaan 🌷 Mencerahkan kulit kusam 🌷 Dapat digunakan bersama foundation untuk memberi effect glowy & foundation tak cakey 🌷 Bau wangi macam dalam taman bunga rose! 🌷 Dapat dipakai pada bahagian lain badan seperti bibir, kuku, tangan & kaki. _ And one thing for sure, Boonga oil sangat sesuai untuk kulit _ 🌸Kering 🌸Combinasi . 🌸Berminyak 🌸Berjerawat _ Boonga oil dia tak berat untuk kulit and mudah sangat menyerap pada kulit. 2-3 titis pun dah boleh cover satu muka 🤤 yang paling penting Boonga oil ni merawat kulit wajah dulu, baru lah terserlah kecantikan asli uolls. _ Tips nak pakai: _ ♥️Boleh pakai selepas apply Toner. . ♥️Pakai dengan moisturiser (sama ada nak mix dengan moisturiser atau pakai separately) . ♥️Untuk kulit berminyak, Boonga oil is enough 😊 _ Price: RM49 (with Free Gift) Postage: SM RM8, SS RM12 Raz hanya buka pre order saja sebab in sya Allah next week sampai 😊 _ Whatsapp Raz: 013-3142119 atau tekan link di atas untuk fast response ♥️

01
20 hours ago

💊Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri berkesan 200% . . 📍Kelebihan Bizzi Body : . 📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh 📌 mengatasi masalah sembelit 📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan 📌mencantikkan Kulit 📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan 📌mengurangkan masalah obesiti 📌 Memberikan tenaga . 📝Cara Makan / Pengambilan : 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

20
20 hours ago

1001 RAHSIA ROSEBUDS UNTUK KECANTIKKAN. _ Rosewater biasa dengar kan? Kali ni kita nak cerita pasal DRY ROSEBUDS yang digunakan dalam kecantikkan. Boleh kata ajaib juga la sebab banyak kebaikan ROSEBUDS ni. _ Antaranya merawat kulit yang terbakar, ruam dan ekzema dan salah satu antiseptik. Selain itu, ROSEBUDS juga mampu merangsang pertumbuhan tisu dan penghasilan kolagen(awet muda). Kalau nak tahu ROSEBUDS ni kaya dengan vitamin A,C,D,E dan B3 tau. Dark circle pun boleh dirawat tau dengan ROSEBUDS ni asalkan penggunaannya konsisten. _ Yang bestnya nak dapatkan kulit yang anjal dan tegang elok sangat gunakan ROSEBUDS pada kulit muka uolls. Jangan risau kulit berjerawat pun boleh gunakan ROSEBUDS untuk merawat dari dalam. Banyakkan kebaikan ROSEBUDS ni? _ Jom apa lagi kita cuba buat air ROSEBUDS sendiri. Kalau takda masa nak buat boleh grab MINYAK BOONGA by Aifa Azlan sebab dalam tu ada DRY ROSEBUDS yang ada 1001 rahsia kebaikannya untuk kulit muka kita😍. Jimat masa.! Bukan takat tu saja banyak lagi kebaikan dan khasiat lain yang boleh dapat dengan MINYAK BOONGA ni.♥️ _ Nak cuba MINYAK BOONGA BY AIFA AZLAN ni? Jom whatsapp Raz di 013-314 2119 atau click link di bio untuk fast response ✨ Postage SM RM8 | SS RM12 _ Cod sekitar KL dan Selangor: Wangsa Maju, Setapak, Setiawangsa, Taman Melawati, Ukay Perdana, Keramat, KL Sentral, Jalan Pudu, Pasar Seni 🚗 at Wangsa Maju Section 1

21
20 hours ago

Meh send emoji berdasarkan berapa lipstick yang korang ada kat rumah. Admin punya emoji 😉 Korang? 💄💄

113
20 hours ago

💊Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri berkesan 200% . . 📍Kelebihan Bizzi Body : . 📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh 📌 mengatasi masalah sembelit 📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan 📌mencantikkan Kulit 📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan 📌mengurangkan masalah obesiti 📌 Memberikan tenaga . 📝Cara Makan / Pengambilan : 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

20
20 hours ago

💊Produk Bizzi Body By Dato' Aliff Syukri berkesan 200% . . 📍Kelebihan Bizzi Body : . 📌 Menjaga Keseimbangan metabolism dalam tubuh 📌 mengatasi masalah sembelit 📌 menurunkan kadar kolestrol dan mengawal selera makan 📌mencantikkan Kulit 📌membantu menyingkirkan Toksin dalam badan 📌mengurangkan masalah obesiti 📌 Memberikan tenaga . 📝Cara Makan / Pengambilan : 📍 Bancuh 1 Packet Dengan Air suam , 150 ml pada waktu Pagi . . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

40
20 hours ago

😍BIZZY BODDY😍 . 🍵Product Bizzi Boddy ini Ibarat mak2, nenek2 kite dulu rebus asam gelugur(garcinia cambodia) dgn biji kopi hijau(green coffee), lepas tu, diorg minum utk maintain badan kurus n ramping... . 👩‍🔬Maka terciptalah formula bizzi boddi ni.. Same jugak fungsinye.. . 🌱Lebih kepada traditional/herbal preparation, but very effective for detoxification, hence increase metabolism for reducing weight.. . Berperisa : 🍵Green Tea🍃 . Yang diformulasi khas untuk menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

30
20 hours ago

Meh send emoji berdasarkan berapa lipstick yang korang ada kat rumah. Admin punya emoji 😉 Korang? 💄💄

5239
20 hours ago

😍BIZZY BODDY😍 . 🍵Product Bizzi Boddy ini Ibarat mak2, nenek2 kite dulu rebus asam gelugur(garcinia cambodia) dgn biji kopi hijau(green coffee), lepas tu, diorg minum utk maintain badan kurus n ramping... . 👩‍🔬Maka terciptalah formula bizzi boddi ni.. Same jugak fungsinye.. . 🌱Lebih kepada traditional/herbal preparation, but very effective for detoxification, hence increase metabolism for reducing weight.. . Berperisa : 🍵Green Tea🍃 . Yang diformulasi khas untuk menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

10
20 hours ago

😍BIZZY BODDY😍 . 🍵Product Bizzi Boddy ini Ibarat mak2, nenek2 kite dulu rebus asam gelugur(garcinia cambodia) dgn biji kopi hijau(green coffee), lepas tu, diorg minum utk maintain badan kurus n ramping... . 👩‍🔬Maka terciptalah formula bizzi boddi ni.. Same jugak fungsinye.. . 🌱Lebih kepada traditional/herbal preparation, but very effective for detoxification, hence increase metabolism for reducing weight.. . Berperisa : 🍵Green Tea🍃 . Yang diformulasi khas untuk menurunkan berat badan secara sihat dan selamat. mengawal selera makan membuatkan anda sentiasa kenyang sepanjang hari dan berfungsi membuang toksin, detox dalaman dan mencantikkan kulit. . . . 🌼YourTrustedSeller ❤Sha Hasmi 📲01119815366 . #tatesnow #acskincare #temyracle #thebeautyhacks #hermosa #pinkboxcereal #nadrebeauty #moisturizergelmurah #ulfaabeauty #bneaquaeyebalm #meeracleserum #dyxycosmetics #shaklee #vitamincshaklee #profix #vivix #zaffyco #greenteafacemist #sendayutinggi #boosterwhitening #jamuratumalaya #sexyladylotion #elysianbeauty #vitamincshaklee #shakleekelantan #somebymitoner #ohanalotionmurah #ohanakelantan #aslegacy #bizziboddy

20
20 hours ago

Gunakan bahagian dalam kulit ubi kentang untuk merawat masalah lingkaran hitam pada bawah mata.

152
20 hours ago

Gunakan bahagian dalam kulit ubi kentang untuk merawat masalah lingkaran hitam pada bawah mata.

101
20 hours ago

Ingin menganjalkan kulit wajah di samping menjadikan mekap tahan lebih lama? Korang harus cuba FLORAL OIL. . Bukan hanya merawat malah menyerikan lagi hasil solekan korang. Seperti biasa, sebelum mengenakan sebarang foundation. Korang digalakkan untuk "prep" dahulu kulit wajah dengan menggunakan FLORAL OIL. . Ianya akan menjadikan kulit wajah tampak lebih moist dan fresh. Jadi, sebarang calitan foundation akan menjadi lebih rata dan easy to blend. Open pores juga tertutup dan tidak tersumbat. . Bukan hanya mencantikkan lagi hasil solekan, malahan kulit kelihatan anjal dan kurang kedutan. . Berniat untuk merasai moment indah saat menggunakan FLORAL oil? Wajib grab gais sebotol sorang tau. 💗 . . Jom whatsapp Aien di 017 999 8761 atau click link biru di bio untuk fast response ✨ . . #floraloil #minyakboonga #boongaoil #minyakbunga #minyabungamatahari #minyakbungamawar #minyakboongabyaifaazlan #minyakboongaviral #minyakboongaperak #aifalipmattebaling #aifacosmetics #aifaazlan #aifalipmatte #aifalipmattekualakangsar #minyakboongakualakangsar #aifalipmattegerik #minyakbungaaifa #ajimaura #ajimaura30 #skincare #minyakbungamurah #terapiinstagram #skinpotionserum #wowskinserum #thebeautyhacks #teamthedahlians

141
20 hours ago

Tips elak kulit badan kering. _ Whatsapp 017-829 5891 untuk order atau click link di bio untuk fast response 💛✨ Postage RM8 SM | RM12 SS COD available KL & Selangor: Setapak, Wangsa maju, Ukay Perdana, Central Market (Pasar Seni), Setiawangsa dan Melawati. Wasap.my/60178295891 Wasap.my/60178295891

91
20 hours ago

“Body chemistry has a major effect on fragrances; what smells great on one person won't necessarily work on another. ... We don't know exactly how or why perfume molecules react with the skin differently on every person, but the body chemistry issue goes a lot deeper than just affecting the way a perfume smells on you. “ so just because something smells good on someone doesn’t mean it will smell good on you .I used to have a big fragrance collection, this year I’m getting back to it. It’s nothing like a nice smelling lady 😊😊. My favorite fragrance last year was Gucci Floral . Comment your favorite fragrances below: ____________________________________________ #kayyvanity #kayyvanitydoll #kayyvanitycollection #beauty #beautiful #beautytips #thebeautyhacks #beautyhacks #perfume #fragrance #fragrancecollection #scent #nicesmell #lady #alady #women #blackgirlmagic #sefora #gucci

120
22 hours ago

- Morning korang 😙 Pernah ada orang cakap korang tak mampu buat sesuatu? It's okay kalau orang cakap macamtu. Just buktikan yang kita sebenarnya boleh dan mampu. Memanglah sedih tapi jangan sedih lama lama okay? • Jom fighting untuk harini! 💪🏿🔥 •

221
22 hours ago

Bismillahirahmanirrahim.. Assalamualaikum Selamat Pagi 🌞 Nak perkenalkan kat korang nie my moisturiser new bestfriend😊 The Minyak Boonga. Berbunga-bunga lah hati pagi nie pergi kerja 😍 Happy working korang 😘🌹 #aifacosmetics #thebeautyhacks #sisthocosmetics #atenninspireworks #moisturizer #facialoil #organicfloraloil #minyakboonga #facemaskhoney #morningroutine #happywednesday #aifa #aifacosmeticspenang #sistho #sisthocosmeticspenang #tbhpenang #tbhlovers #skincare #bodycare #lipcare #penangisland #morningquotes #smile #dramasangat #dramaqueen #aiw4012 #teamtheyasmeenzulkeflee #theyasmeenzulkeflee at Penang Island

140
22 hours ago

Bismillahirahmanirrahim.. Assalamualaikum Selamat Pagi 🌞 Nak perkenalkan kat korang nie my moisturiser new bestfriend😊 The Minyak Boonga. Berbunga-bunga lah hati pagi nie pergi kerja 😍 Happy working korang 😘🌹 #aifacosmetics #thebeautyhacks #sisthocosmetics #atenninspireworks #moisturizer #facialoil #organicfloraloil #minyakboonga #facemaskhoney #morningroutine #happywednesday #aifa #aifacosmeticspenang #sistho #sisthocosmeticspenang #tbhpenang #tbhlovers #skincare #bodycare #lipcare #penangisland #morningquotes #smile #dramasangat #dramaqueen #aiw4012 #teamtheyasmeenzulkeflee #theyasmeenzulkeflee at Penang Island

102
23 hours ago

OPEN FOR PRE ORDER😘🌈 . BASIC SKINCARE FOR OILY SKIN . 🎠 Acne Cleansing Gel B$16 🎠 Face Scrub Milk B$12 🎠 Face Mask Honey B$16 . For any enquiries, contact me at Whatsapp 8912998 😊🌠 . #thebeautyhacks #thebeautyhacksbrunei

20
23 hours ago

OPEN FOR PRE ORDER😘🌈 . BASIC SKINCARE FOR DRY SKIN . 🎠 Moisture Cleansing Gel B$16 🎠 Face Scrub Gold B$12 🎠 Face Cream Aloe Vera B$16 . For any enquiries, contact me at Whatsapp 8912998 😊🌠 . #thebeautyhacks #thebeautyhacksbrunei

20