Teatox Photos & Videos

7 minutes ago

19 kg hilang dalam masa sebulan dengan teatox&hot lotion ๐Ÿ˜ฑ Dah bosan berat badan berlebihan sampai rasa sakit lutut,cepat penat,susah nak cari baju cantik-cantik,kena perli,hilang keyakinan diri&punca pelbagai penyakit? awak guna je felina hot lotion&teatox sebab ramai dah berjaya turunkan berat badan dengan set kombo kurus ni.awak pun tak craving makan memacam dah.paling Best sebab bila awak kurus secara selamat&kulit awak pun cantik. Tersangat membantu kalau saat ni awak memang tengah berusaha untuk kurus,dia dapat bantu cepatkan proses awak nak kurus.boleh la melaram baju cecantik raya nanti. Awak nak kurus,sihat&cantik kan? Cepat tekan link kat bawah ni untuk kurus,sihat&cantik. www.wasap.my/601162481688/Setkombokurus #Sisfelwarrior #SisfelSucces #Sisfelpenang #Sisfelbukitmertajam #jamusisfel #dropshipwanted #Vendorkulim #igseller #igmalaysia #instashop #instaonline #sayajualjamu #bazarpaknil #teatox #hotlotion #igdaily #ajimaura #terapiinstagram

00
17 minutes ago

PERUT MakIN KEDEPAN? BADAN BANYAK ANGIN? . Ada tak yang susah nak buang angin atau 'kentut'? . Hihihi.. Ala jangan la malu malu. Bagus tau kentut ni. Boleh buang angin yang berkampung dalam badan tu. . Gas yang terkandung dalam kentut adalah nitrogen, hidrogen, karbondioksida, methana dan sulfur. . Kalau awak susah nak kentut, awak akan susah untuk buang air besar. Kentut mengandungi gas yang memang perlu untuk dikeluarkan. Kalau angin tu tak boleh keluar, gas akan terkumpul dalam usus tu tau. . Selain tu, perut awak pun akan terasa kembung dan tak selesa. Dan yang paling kita tak nak, nafas yang berbau. Isy, malu lah kan. . Tapi saya susah nak buang angin la AC. Lah, Teatox Sisfel kan ada. Awak minum je, insya allah angin dalam badan tu berlumba nak keluar. Nak AC bantu? Klik je link wasap di Bio ye.. . ~~ +60189084604~~ ~~ +60189084604~~ ~~ +60189084604~~ . AC consult for FREE๐Ÿค—๐Ÿ˜ . #sisfel #sisfeltitanium #teatox #kentut #kurussihat #kurusmudah #mencantikkankulit #teatoxsedap #detoxtea #roadto1million #agentwanted

00
17 minutes ago

PERUT MakIN KEDEPAN? BADAN BANYAK ANGIN? . Ada tak yang susah nak buang angin atau 'kentut'? . Hihihi.. Ala jangan la malu malu. Bagus tau kentut ni. Boleh buang angin yang berkampung dalam badan tu. . Gas yang terkandung dalam kentut adalah nitrogen, hidrogen, karbondioksida, methana dan sulfur. . Kalau awak susah nak kentut, awak akan susah untuk buang air besar. Kentut mengandungi gas yang memang perlu untuk dikeluarkan. Kalau angin tu tak boleh keluar, gas akan terkumpul dalam usus tu tau. . Selain tu, perut awak pun akan terasa kembung dan tak selesa. Dan yang paling kita tak nak, nafas yang berbau. Isy, malu lah kan. . Tapi saya susah nak buang angin la AC. Lah, Teatox Sisfel kan ada. Awak minum je, insya allah angin dalam badan tu berlumba nak keluar. Nak AC bantu? Klik je link wasap di Bio ye.. . ~~ +60189084604~~ ~~ +60189084604~~ ~~ +60189084604~~ . AC consult for FREE๐Ÿค—๐Ÿ˜ . #sisfel #sisfeltitanium #teatox #kentut #kurussihat #kurusmudah #mencantikkankulit #teatoxsedap #detoxtea #roadto1million #agentwanted

00
19 minutes ago

ุดุงูŠ ุงู„ุฏูŠุชูˆูƒุณ Bootea ุญุตุฑูŠุงู‹ ู„ุฏูŠู†ุงโœˆ ู…ู† ุฎู„ุงู„ ุชุฌุงุฑุจ ุงู„ุฒุจุงุฆู† ุงู„ุดุงูŠ ุฌุฏุง ู…ู…ุชุงุฒ ูŠู†ุฒู„ ู…ู† ูค - ูฅ ูƒูŠู„ูˆ ุจุงู„ุดู‡ุฑ ูŠุนู…ู„ ุนู„ู‰ ุชุฎู„ุต ุงู„ุฌุณู… ู…ู† ุงู„ุณู…ูˆู… ูˆุงู„ู†ุชูŠุฌุฉ ู†ุฒูˆู„ ุงู„ูˆุฒู† ุจุทุฑูŠู‚ุฉ ุตุญูŠุฉ ูˆุขู…ู†ุฉ ูˆุชุญุณูŠู† ุงู„ู…ุฒุงุฌ ูˆุงู„ุชุฎู„ุต ู…ู† ุงู„ุชุนุจ ูˆุงู„ุฅุฑู‡ุงู‚ ูˆุชุญุณู† ู…ู„ุญูˆุธ ุจุงู„ุจุดุฑุฉ ุงุฎุชูุงุก ุงู„ุญุจูˆุจ ูˆุงุดุฑุงู‚ู‡ ูˆู†ุธุงุฑู‡๐Ÿƒ ุทุฑูŠู‚ุฉ ุฅุณุชุฎุฏุงู… ุงู„ู…ู†ุชุฌ : ุดุงูŠ ุงู„ุตุจุงุญ: ู…ุฑุฉ โ˜€ุจุงู„ุตุจุงุญ ( ูŠุนู…ู„ ุนู„ูŠ ุญุฑู‚ ุงู„ุฏู‡ูˆู† ูˆุณุฏ ุงู„ุดู‡ูŠุฉ ูˆุชุญุณูŠู† ุนู…ู„ูŠุฉ ุงู„ู‡ุถู… ..) ุดุงูŠ ุงู„ู„ูŠู„: ู…ุฑุฉ ๐ŸŒ™ ุจุงู„ู„ูŠู„ ู‚ุจู„ ุงู„ู†ูˆู… ู„ูŠู„ุฉ ุจุนุฏ ู„ูŠู„ุฉ (ูŠุนู…ู„ ุนู„ู‰ ุชู†ุธูŠู ุงู„ุฌุณู… ูˆุนู„ุงุฌ ู…ุดุงูƒู„ ุงู„ู‚ูˆู„ูˆู† ูˆุงู†ุชูุงุฎุงุช ุงู„ู…ุนุฏู‡ ูŠูƒุณุจ ุดุนูˆุฑ ุงู„ุฑุงุญู‡ ุฎู„ุงู„ ุงู„ู†ูˆู… ..).

42
23 minutes ago

8 KEBAIKAN AIR PUTIH YG RAMAI TIDAK TAHU Jom ketahui 8 sebab kenapa anda harus amalkan minum air putih. 1. Menguruskan badan Khabar gembira buat para wanita yang tengah berdiet. Air putih tidak mengandungi kalori, gula ataupun lemak dan ini ternyata mampu mengurangkan berat badan kita.2. Meningkatkan kesuburan 2.Air putih dapat menghasilkan hormon testosteron pada kaum Adam serta hormon estrogen pada kaum Hawa. 3. Melancarkan sistem pencernaan Minum air putih dalam kuantiti lapan gelas setiap hari akan melancarkan sistem pencernaan. Ia dapat menghindarkan dari mendapat sembelit malah pembakaran kalori juga akan berjalan dengan efisien. 4. Melambatkan proses pertumbuhan zat yang menyebabkan kanser Air putih bukan saja melambatkan pertumbuhan zat penyebab kanser malah ia juga dapat membantu mencegah penyakit hati dan ginjal. 5. Perawatan kecantikan Kekurangan pengambilan air putih menyebabkan tubuh menghadapi kesulitan untuk menyerap air, sekaligus mengakibatkan kulit kering dan berkerut. 6. Tubuh lebih segar dan sihat Khasiat air putih bukan sekadar untuk membersihkan tubuh saja tapi juga sebagai zat yang sangat diperlukan tubuh. Kita mungkin dapat bertahan bila tidak makan beberapa hari namun tidak mungkin dapat bertahan jika tidak minum air. Ini kerana air merupakan bahagian terbesar dalam komposisi tubuh manusia. 7. Menyihatkan jantung Air putih juga diyakini dapat menyembuhkan penyakit jantung. Bahkan pada saat ini juga sudah banyak perubatan altenatif yang memanfaatkan penggunaan air putih. 8. Ubat kepada penyakit strok Air putih tidak hanya digunakan untuk mengubati berbagai penyakit kulit, namun sangat efektif untuk mengubati penyakit lumpuh. Ini kerana air dapat membantu memperkuatkan kembali otot-otot dan ligamen serta melancarkan sistem peredaran darah dan sistem pernafasan #Sisfelwarrior #SisfelSucces #Sisfelpenang #Sisfelbukitmertajam #jamusisfel #dropshipwanted #Vendorkulim #igseller #igmalaysia #instashop #instaonline #sayajualjamu #bazarpaknil #teatox #hotlotion #igdaily #ajimaura #terapiinstagram

40
34 minutes ago

HILANG 19kg DALAM MASA SEBULAN๐Ÿ˜ฑ Woww! Jom kembalikan keyakinan diri anda dengan cara paling MUDAH dan TERBUKTI BERKESAN? โŒ Tak perlu cucuk cucukk โŒ Tak perlu shake shake โŒ Tak perlu telan telan Hanyaa sapu 2 kali sehari selepas mandi . Nak saya bantu? jika berminat untuk dapatkan info lanjut boleh terus klik sini ; www.wasap.my/601111212773/nakkurus www.wasap.my/601111212773/nakkurus www.wasap.my/601111212773/nakkurus #sisfel #sisfeltitanium #sisfeltitaniumjunior #sisfelwarriors #sisfellegacy #jomkurus #hotlotionsisfel #teatox

14
42 minutes ago

|TEATOX| . . Merupakan minuman yg bertindak sebagai detokfikasi. Memiliki khasiat semua bahanยฒ yg terdapat di โ˜๏ธ Kesemua bahan diatas mampu membantu; . ๐Ÿ˜ Menurunkan berat badan ๐Ÿ˜ Menurunkan tahap lemak dalam badan ๐Ÿ˜ Untuk detokfikasi badan ๐Ÿ˜ Mengurangkan angin dalam usus sekaligus mencegah pembentukan gas berlebihan ๐Ÿ˜ Menambah baik penghadaman lemak dan memudahkan perjalanan makanan dalam saluran sistem usus . #sisfel #sisfelwarriors #teatox #testimonisisfel #sisfel #sisfelwarriors #sisfelnzlegacy #sisfelbieena #SisfelRania #sisfelselangor #sisfelkualalumpur #sisfelsepang #bangkitcarakami #bangkitbersamasisfel #jamuselamat #hormon #tipskecantikan #tips #tipssihat #healtytips #suribisnes #housewife #leadercreateleaders #agentwanted #dropshipneeded

30
42 minutes ago

|TEATOX| . . Merupakan minuman yg bertindak sebagai detokfikasi. Memiliki khasiat semua bahanยฒ yg terdapat di โ˜๏ธ Kesemua bahan diatas mampu membantu; . ๐Ÿ˜ Menurunkan berat badan ๐Ÿ˜ Menurunkan tahap lemak dalam badan ๐Ÿ˜ Untuk detokfikasi badan ๐Ÿ˜ Mengurangkan angin dalam usus sekaligus mencegah pembentukan gas berlebihan ๐Ÿ˜ Menambah baik penghadaman lemak dan memudahkan perjalanan makanan dalam saluran sistem usus . #sisfel #sisfelwarriors #teatox #testimonisisfel #sisfel #sisfelwarriors #sisfelnzlegacy #sisfelbieena #SisfelRania #sisfelselangor #sisfelkualalumpur #sisfelsepang #bangkitcarakami #bangkitbersamasisfel #jamuselamat #hormon #tipskecantikan #tips #tipssihat #healtytips #suribisnes #housewife #leadercreateleaders #agentwanted #dropshipneeded

10
57 minutes ago

Yesterday I spent all day at the beach with my hubby and my little girl Alaska. We were running around, building sandcastles and playing in a water... I was free of any ugly thoughts about my body and I truly loved every minute of being there, present with my family and wearing my bikini... โ € โ € But I know itโ€™s not the feeling every mother gets when at the beach... โ € โ € Thinking of joining SBN family and starting Body Slimming Detox? Think again ... โ € ITโ€™S NOT EASY! โ € โ € Here is my list of 5 things you need to bring to the table and give yourself permission to before you decide to start with us. โ € โ € 1) Be wanting to give your 100% to the program - when you want something bad enough - you have the power to do so. โ € โ € 2) Find your WHY? Whether it's to fit in your wedding dress , or to fit in your old pair of jeans. May be itโ€™s to finally stop having pains and aches in your joints. May be itโ€™s causing your depression. Or may be you are suffering from thyroid and high blood pressure. Or may be you want to finally go to the beach with your husband and your kids and undress .... and be comfortable in your bikini or one piece ....play with your kids in the water .... Find your why! Make it solid. โ € 3) Be desperately excited to see the changes that youโ€™ll notice as little as 1 week!โ € โ € 4) Be honest to yourself and not cheat the system โ € โ € 5) AND be preparedโ € โ € Thatโ€™s it. If you can bring these 5 things to the table - you will succeed. โ € โ € Why? โ € โ € Because we have worked out a plan, a structure, guidance and most importantly we have worked so hard on the formula that is faultless and delivers the results. โ € Zhanna Gee | Founder of SBN โ € #slimbynaturedetox #teatox #bodyslimmingdetox #vegan #veganism #veganlove #vegansofig #vegantravel #veganfood #tea #veganfoodlovers #chooseethically #whatveganseat #veganeats #veganbodybuilding #vegansofinstagram #veganfortheanimals #govegan #aussiemums #veganismdaily #veganinspo #veganshare #veganstrong #crueltyfree #organic #teadetox #bestofvegan #plantbased #friendsnotfood #ourchildren โ €โ €โ € โ €โ € at Miami, Queensland

292
1 hour ago

Decide to get a cup of teh while I wait at clinic. This is the worst milk teh Iโ€™ve ever spent money on. Diluted, not smooth, too little condense milk. It tasted like you took a cup of teh and pour hot water in it to make into 2cups. ๐Ÿ™„๐Ÿ™„๐Ÿ™„ at MAY'S KAFE

71
1 hour ago

SHARING PENGGUNA TEATOX & HOT LOTION ====== Puan Syifaa start guna #Teatox dan #HotLotion awal March, dan masa tu baru 65 hari selepas berpantang. Gambar ini di tahun 2017, tak tunjuk gambar 2018 yang masa tengah mengandung. Tapi, memang Puan Syifaa agak berisi dahulu kerana dia dulu tinggal di Guangzhou dan hobi memang suka makan. Tapi selepas berteatox & FHL, setiap minggu akan ada penurunan berat walaupon tak banyak tapi paling kurang konsistan. Cuma nasihat Puan Syifaa, penting banyakkan minum air suam #SisfelSucces #sisfelwarriors #sisfel #setkurus #fellinhotlotion #inchlosslotion #teatox #freebodyscrub #freepost #FREEcalendar

10
1 hour ago

We're so happy to see so many people loving Alphatox! LINK IN BIO!! ๐Ÿ’•Enjoy our blends๐Ÿต with ingredients that are proven to improve health, burn fat, clear skin and more at a discounted rate๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜๐Ÿ™Œ๐Ÿป ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Shop at LINK IN BIO!!! ๐ŸŒฑ All Natural & Organically Grown Pure Ingredients ๐Ÿ’ช๐Ÿป Promotes Weight Loss, Boosts Energy, Detoxifies with a blast of Antioxidants, & clears skin! . . . #fitlife #tealover #healthyliving #stayinspired #transformation #yoga #yogalife #yogaeveryday #fitfluential #slimmingworld #weightlossjourney #healthylifestyle #yogalove #flattummytea #teatox #detoxtea #slimmingtea #fittea

185
2 hours ago

Awak rasa RM40 tu MAHAL ke? Atau BERBALOI untuk BUANG LEMAK BERKILO-KILO ? . . RM40 korang dapat 1 SET COMBO SLIMMY DAN SKINNY TEA. Slimmy malam skinny pagi. . ๐Ÿ’šSLIMMY buang lemak . ๐Ÿ’ SKINNY reshape body . KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Ada juga yang tak sampai seminggu dah boleh dapat kesan. BEST ke SANGAT BEST? TESTIMONI BERIBU tauu ๐Ÿ˜ . kalau korang rasa RM40 tu berbaloi meh laa dapatkan DARY TEA segera. Sis kasi FREE GUIDE untuk korang. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ http://darytehslim.wasap.my/ 017-6374891(akma) #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #darytehnegerisembilan #darytehnilai #darytehsemenyih #darytehsenawang #darytehkajang

11
2 hours ago

Awak rasa RM40 tu MAHAL ke? Atau BERBALOI untuk BUANG LEMAK BERKILO-KILO ? . . RM40 korang dapat 1 SET COMBO SLIMMY DAN SKINNY TEA. Slimmy malam skinny pagi. . ๐Ÿ’šSLIMMY buang lemak . ๐Ÿ’ SKINNY reshape body . KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Ada juga yang tak sampai seminggu dah boleh dapat kesan. BEST ke SANGAT BEST? TESTIMONI BERIBU tauu ๐Ÿ˜ . kalau korang rasa RM40 tu berbaloi meh laa dapatkan DARY TEA segera. Sis kasi FREE GUIDE untuk korang. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ http://darytehslim.wasap.my/ 017-6374891(akma) #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #darytehnegerisembilan #darytehnilai #darytehsemenyih #darytehsenawang #darytehkajang

10
2 hours ago

AIR KURUS VIRAL . Ni la resepi air kurus viral yang jadi igauan kakak kakak kat luar sana. . Camano laa tak jadi rebutan. Yang dulu pakai baju size XL, lepas minum air kurus viral ni terus pakai baju size M. Yang berat 73 kg, lepas raya boleh pulak berat tinggal 63 kg. . Yang penting, air kurus viral ni kita buat sendiri kat dapur. Guna bebahan dapur jek. Tak de bahan pepelik. Jadi tak de la kita risau nak minum kann. . Jom tengok resepi air kurus viral, kalau bahan dah cukup, malam ni boleh rebus. Untung untung minum 3 hari turun skilo. Hihi . Bahan-bahan : . โ€ข 1 liter air โ€ข 2 batang serai, diketuk โ€ข 7 biji cengkih โ€ข 1 batang Kayu Manis Ceylon โ€ข 3 hiris halia di ketuk โ€ข 1 biji lemon โ€ข Madu . Cara-cara membuat : . 1. Rebus kayu manis Ceylon, halia, serai, dan cengkih dengan 1 liter air. . 2. Rebus sampai mendidih tau, agak agak 15-20 minit gitu. Pastu tutup api. . 3. Ambil 1/2 gelas air kurus viral. . 4. Pastu tambahkan lagi dengan 1/2 air panas. . 5. Perahkan dengan lemon. Satu hiris je sudah memadai. . 6. Last sekali, masukkan 1 sudu besar madu. Pastikan pakai sudu plastik ye. Kalau pakai sudu besi nanti khasiat dia terjejas. . 7. Tadaaa, kacau rata sambil selawat. Pastu niat nak sihat tubuh badan dan KURUS. Minum 30 minit sebelum makan. . 8. Balance air rebusan, boleh disimpan dalam peti sejuk. Bila nak minum, ambil setengah gelas dan campur setengah gelas air panas. Perah lemon dan tambah madu. Minum waktu suam tau, baru mujarab. . . Senang je kan resepi #airkurusviral ni? Kalau malas nak buat macam ni minum Teatox Sisfel je senang. Tak perlu susah payah, tinggal bancuh dengan air panas je. ๐Ÿ˜ . . #airkurus #airkurusviral #tipsdiet #tipskurus #tipskuruscepat #coachdiet #perutbuncit #terapiinstagram #felinnahotlotion #lotionkurus #senaman #senamankurus #kuruscantik #kurusbadan #perutbuncit #dietplan #dietplan #azamkurus #badanslim #pinggang #ramping #teatox #teatoxsisfel #teatoxmalaysia #detox #buangtoksin #sisfel #sisfeljb #sisfelwarriors

51
2 hours ago

Korang kumpulan Darah jenis O โ“ . . Kalau korang jenis Darah B dan nak TURUNKAN BERAT BADAN korang boleh amalkan pemakanan ni. . โœ”๏ธ ikan . โœ”๏ธ telur . โœ”๏ธ brokoli . โœ”๏ธ kailan . โœ”๏ธ bayam . โœ”๏ธ Pisang . โœ”๏ธ pear . โœ”๏ธ jambu . . . Tapi kalau nak MUDAH dan BERKESAN korang minum jela DARY TEA ni. Kompem KURUIHH. ๐Ÿ’š . TAG KAWAN KORANG YANG DARAH O ๐Ÿ’• . . Psstt DARY TEA boleh dapatkan dengan Ujie . Wasap je 01139175852 #kurussihat #darytea #daryteatox #darytemerloh #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #sayajualmurah

30
2 hours ago

TURUN 5.5 KG ๐Ÿ‘ . . Wahh tak pantang jaga makan pun boleh LOSS 5.5 KG?? ๐Ÿ˜ฑ . Ye bolehh. Tak jaga makan pun takpe sebab DARY TEA ni dia DETOX buang lemak. Hari-hari awak akan LAWAS SINGKIR LEMAK tapi bukan sakit perut cirit birit. Just lawas macam biasa je. . Lagi 1 DARY TEA ni korang makan nasi macam biasa pun takpe sebab paham ramai yg tak suka diet kan. Minum je DARY ni. Selera terkawal. Tapi sekarang musim panas ni air kosong kena la minum secukupnya ye. Kurangkan manis-manis ni sebab korang dah cukup manis dah. ๐Ÿ˜ฌ . . Adik akak manis nak KUWUSS meh wasap Ujie. Ujie share information dgn korang. 01139175852. Tak pun terus je tekan link wasap kt bio ye. . . #kurussihat #darytea #daryteatox #darytemerloh #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #sayajualmurah

11
2 hours ago

Dulu nak KURUS tu kemain lah terseksa. Tapi sekarang dah BODY KERENGGA ๐Ÿœ . dulu nak KURUS sanggup TAK MAKAN NASI BERBULAN sampai jadi stress pulak. Tengok org lain sedap je makan. Sape pernah macam ni angkat tangan ๐Ÿ‘† . Dah sekarang korang takyah la duk seksa diri tak makan nasi berbulan bagai tu. Ikut je macam akak manis ni minum je DARY TEA setiap hari. . Dengan DARY TEA ni korang nak makan nasi pun takde hal. Takyah seksa diri berlapar. makan je macam biasa. Janji sebelum tidur dan sebelum sarapan WAJIB minum DARY TEA ni. . Korang boleh nampak KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Best ke idokkk โ“ . Tak caye tengok customer Ujie ni. Dulu badan berisi. Punggung pun besar tapi sekarang BODY LETUPS macam retis dah habis kecik semua bahagian. Boleh keliru ni customer Ujie ke uqasha ni. Cantik sgt dah KURUIHH sekarang. . Jom la grab DARY TEA kalau nak BODY KERENGGA 01139175852 #kurussihat #darytea #daryteatox #darytemerloh #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #sayajualmurah

30
2 hours ago

Nabi SAW mengamalkan pemakanan sunnah seperti kurma, kismis dan lain-lain. Tetapi kita telah dipalingkan daripada pemakanan sunnah oleh golongan tertentu sehingga yg baik tidak diambil, sebaliknya kita disogokkan oleh musuh Islam dengan matlamat untuk melariskan barangan mereka. Kita selalu digambar-gemburkan dengan kandungan dan kebaikan soya yang mengandungi nutrien penting dan protein. Hakikatnya, soya sebenarnya mengandungi kandungan bahan kimia yang berbahaya. Terutama sekali untuk kaum wanita. Antara keburukan kacang soya: ๐Ÿ“ŒMeningkatkan risiko penyakit barah payudara (breast cancer) di kalangan wanita. . ๐Ÿ“Œ Berupaya mempengaruhi dan melembapkan minda/otak. ๐Ÿ“Œ Punca kepada proses pertumbuhan luar biasa untuk bayi dalam kandungan dan kanak-kanak. . Kajian menunjukkan kacang soya mengandungi satu bahan kimia yang menyerupai hormon estrogen (yakni hormon wanita). Bahan kimia ini jika diambil berlebihan mampu mengubah perkembangan seksual / sexual development. TAG KAWAN KORANG. SEMOGA DAPAT ILMU BERMANFAAT ๐Ÿ’• #kurussihat #darytea #daryteatox #darytemerloh #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #sayajualmurah

00
2 hours ago

LOSS 10 KILO PULAK ๐Ÿ˜ป . customer Ujie ni pulak LOSS 10 KILO gara-gara DARY TEA. Dari 89kg now 79kg๐Ÿ’• . Seghonok Ujie tengok feedback dia. Siap cakap dulu PERUT MUNCIT sekarang dah LOSS 10 KILO sah la dah KEMPIS khenzz. Terus minta no acc semula ni repeat order lagi ๐Ÿ‘ . . Dary Tea ni kurus secara santai-santai je takde sakit-sakit badan sakit perut cirit birit sepanjang hari ke ape. Rilek je. Korang minum mcm minum tea biasa tu je. Lepastu nanti tengok-tengok je dah KURUS . . Korang kalau nak KURUS kena la cepat-cepat wasap Ujie sebab skrg ni musim org borong DARY TEA sbb dah tak lama nak raya. Pakat nk KURUS selim melim belaka ni. So cepat sikit wasap Ujie 01139175852. Tak pun terus je tekan link wasap kt bio ye. . . #kurussihat #darytea #daryteatox #darytemerloh #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #sayajualmurah

10
2 hours ago

BERAT TURUN DARI 72KG KE 69KG โ—๏ธโ—๏ธ . . Hari-hari iza dapat feedback positive macam ni. Seghonok sgt rasa bila apa yg kita jual tu dapat beri manfaat kt customer. . Ni customer iza LOSS 3 KILO lepas minum DARY TEATOX iza ni. . . Kalau tengok Dary Tea ni macam biasa-biasa je tak macam boleh TURUNKAN BERAT pun tapi lepas iza cuba sendiri dan org terdekat iza pun minum dan dapat feedback positive terus iza yakin yg DARY TEA ni bukan Teh biasa-biasa. . . Tea ni memang sesuai untuk korang yg NAK KURUS TAPI TAK SEMPAT nak DIET atau BERSENAM. korang just perlu minum je ikut tips iza bagi. Kalau korang ikut tips iza yakin korang boleh loss berkilo-kilo lomak tauu. . Tak percaya? Meh cuba dulu 1 set combo dary tea ni. Harga tak sampai RM50 pun. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ www.wasap.my/60168548268/kurusdengandary #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox

00
2 hours ago

#Repost @firstbudorganics (@get_repost) ใƒปใƒปใƒป Introducing First Bud Organics Detox Tea Combo - Morning Boost and Night Cleanse Detox Tea. Two step natural detox program is designed to cleanse your body and deliver maximum results. Morning Detox tea with high Anti oxidants provides extra energy and Night Cleanse helps in cleansing the body and prepares you for next day. Link in Bio #detox #healthy #boostenergy #nightcleanse #weightlosstea #herbaltea #looseleaftea #lovetea #teatox #befit #detoxtea #detoxchallenge

114
2 hours ago

Assalamualaikum. Salam Isnin Sahabat Cantik Kak Tin ๐Ÿ˜ . Awak 2 semua dah dapatkan Set Kombo Kurus Terlaris + Mealvy Ni Ke Belum ? . . Kalau Belum Cepat2 PM Kak Tin Okay. Sebelum Kawan2 Lain Rebut ๐Ÿ™ˆ . . Taip 'Kombo Mealvy Set A' & Hantar Whatsapp Ke +60133459195 (Kak Tin), Atau Awak Boleh Klik Je Link Di Bio ๐Ÿ˜˜ . . #SetKomboMealvyA #mealvy #hotlotion #felinnahotlotion #hotlotionviral #teatox #teatoxsisfel #teatoxsisfelpuchong #teatoxsisfelselangor #bodyscrub #sisfel #mealvy #mealvysisfel #promo #promosetkurus #Sisfel_Badr #SisfelRania #SisfelWarriors #SihatCantikBersamaSisfel #AgentWanted #DropshipWanted #bazar #bazarpaknilmurah

00
2 hours ago

Betul ke 2 bulan boleh turun 10kg? ๐Ÿ˜ฑ. . Betul sayang.. Hanya konsisten sapu felinna hot lotion dan minum teatox hari-hari. Minum teatox boleh menyekat kita makan benda-benda manis tau dan cepat kenyang. Saou hot lotion plak, lagi cepat lemak-lemak terbakar. Tak caye? Slide left untuk tengok testimoni pengguna sendiri ๐Ÿ˜˜. #sisfel #sisfellegacy #sisfelwarriors #sisfeltitanium #roadto1million #felinnahotlotion #felinnabeautyinchlosslotion #lotionpanas #lotionkurus #hotlotion #bakarlemak #lotionviral #kurus #buanglemak #selulit #perutbuncit #hotlotionkedah #doublechin #daguberlapis #pehabesar #pinggulbesar #sapusapujekurus #teatox #teadetox #detox #tehkurus #tehkentut

60
2 hours ago

Awak rasa RM40 tu MAHAL ke? Atau BERBALOI untuk BUANG LEMAK BERKILO-KILO ? . . RM40 korang dapat 1 SET COMBO SLIMMY DAN SKINNY TEA. Slimmy malam skinny pagi. . ๐Ÿ’šSLIMMY buang lemak . ๐Ÿ’ SKINNY reshape body . KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Ada juga yang tak sampai seminggu dah boleh dapat kesan. BEST ke SANGAT BEST? TESTIMONI BERIBU tauu ๐Ÿ˜ . kalau korang rasa RM40 tu berbaloi meh laa dapatkan DARY TEA segera. Sis kasi FREE GUIDE untuk korang. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ http://darytehslim.wasap.my/ 017-6374891(akma) #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #darytehnegerisembilan #darytehnilai #darytehsemenyih #darytehsenawang #darytehkajang

01
2 hours ago

KUSAM TIADA LAGI๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜Š . . Kulit kusam adalah masalah kulit yang dimiliki ramai orang.Terutama yang banyak menghabiskan masa di luar ruangan, terpapar dengan cahaya UV dan pencemaran udara. Pastinya menjadikan kulit wajah lebih gelap dari warna asalnya. . . Jika tidak dirawat dengan segera akan menjadikan wajah nampak tua dari usia sebenar. Mestilah tak sukakan kalau org panggil kita "makcik" dgn usia yg masih 20 series?? Haaa...meh sis bantu awak untuk mengembalikan tona skin awak yang sebelum ini bersih berseri-seri.. sis jamin pasti awak berpuas hati..๐Ÿ‘ . . Bisik tepi ye.. free consultation!! Klik links WhatsApp Bio profile atas tu jer: @meeracle.klang.viral @meeracle.klang.viral @meeracle.klang.viral at Kuala Lipis

121
2 hours ago

Aneyyy TEH DARY SATU โ—๏ธโ—๏ธ . . Ehh kt kedai mamak ada ke DARY TEA? Teh tarik manis kaw kaw ada lah kennzz. Sebabtu lah kolestrol bertingkek-tingkek. . . So lepasni kenalah TUKAR. dari Teh mamak kita tukar jadi TEH DARY barulah SIHAT dan KURUS โ—๏ธ . . DARY TEA ni dah la BERKHASIAT, BERKESAN, MURAH pulak tuu. Budak-budak pun mampu beli tauu. . Rm40 je tapi boleh buang lemak berkilo-kilo tauu. Meh wasap kaktie 0172405334. . #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox

60
2 hours ago

KURUS MACAM ANAK DARA ๐Ÿ˜ . . Kaktie taknak cakap banyak korang tengok lah sendiri perubahan customer dayah ni. . Korang rasa berbaloi ke idokk lepas minum DARY badan KECUT KURUS kalah zaman anak dara dulu. . . Berbeza gilaaa. Baju yg sama tapi BODY MAKIN KECIK. aaumm sangat ๐Ÿ˜ . . Ni semua gara-gara minum DARY lah. Habis cair semua lemak sis ni. Kompem tak cari lain dah. DARY je dihati ๐Ÿ’• . Korang tak teringin ke nak KURUS? Meh cepat-cepat wasap kaktie 0172405334 . . #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox

90
2 hours ago

BUANG ANGIN DALAM BADAN ๐Ÿ’š . . Badan jenis BANYAK ANGIN? Badan kalau banyak angin ni boleh buat tak sedap badan. Tak selesa lemah-lemah badan. Perut pun buncit kembung. Betul tak? . Minum je DARY TEA. Habis lawas semua angin-angin dalam badan tu. Legaa ๐Ÿ˜ฌ . Bukan tu je. Nak MEMBUANG pun LAWAS takde SEMBELIT lama bertapa dalam toilet. Sebab tu ramai yg suka minum dary teatox ni. Banyak sangat kebaikkannya. . . Stock Dary kaktie selalu je tak cukup. Rakyat Malaysia pakat nak KURUS belaka. Korang ni tak nak join ke? Jom la KURUS juga. 0172405334. . #kurussihat #darytea #daryteatox #darymelaka #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox

71
2 hours ago

MAK ANAK SORANG BADAN MACAM ANAK DARA. ๐Ÿ˜ . . Siapa nak badan macam ni angkat tiakk ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ . Meh la minum DARY TEATOX macam akak manis ni. Akak ni konsisten minum DARY setiap hari tau. Tengok la hasilnya sekarang. Letupss ke idokkk. . . Please jangan BERDARAH HIDONG pulekkk yee tengok mak anak sorang ni tapi body letups sgt kalah zaman bujang dulu. Incik hubby pun duk puji-puji. Makin hari makin shayangg. ๐Ÿ˜˜ . Semua ni hasil dari MINUM DARY TEATOX tauu. Korang takyah berlapar bagai. Makan je nasi macam biasa. Takde masa nak bersenam pun takpe. Kejar anak, kemas rumah, turun naik tangga office pun dah berpeluh tiak kan. . DARY ni bukan macam pil Pelangsing yg telan-telan je KURUS tapi tak tau macam mana boleh kurus. DARY ni korang boleh nampak LEMAK, TOKSIK dan KOLESTROL tu cair dan tersingkir melalui kumuhan Korang ๐Ÿ’ฉ . Tapi jgn risau sbb DARY TAK BUAT CERY BERY tiap masa. Dia lawaskan je. . . Korang yang nak KURUS tapi tak tahu macam mana nak mulakan boleh mulakan dengan DARY. Iolls bantu korang. Meh wasap iolls. 0136246991. . #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox

10
3 hours ago

Kwan tegur lain sangat bila berat dah ideal!! Makin selim makin menawan!! Berbaloi sgt dgn jusraspberry, kini pakai baju ape pun dah tak pening cari saiz ๐Ÿ˜ . . Lelaki? Wanita? Dua-dua boleh cuba!! Kurus 10 hari jr tw..! ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ So awesome with #JUICYRASPBERRY ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ . CLICK LINK IN BIO TO DIRECTLY WSSP NOW!! . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 0198212552 skrg ๐Ÿ“ฒ whatsapp 0198066683 skrg . Atau layari laman web rasmi โœจโœจ jusorganik.com โœจโœจ . Account shopee rasmi โœจโœจ shopee.com.my/kobiosama โœจโœจ . #sayajual #nakkurus #teatox #detoxtea #sihat #bawalexclusive #produkdiet #dherbs #motifviral #barangpanas #bundlemalaysia #nakkurus #naksihat #kkcity #klcity #kuchingcity #Kuching #kotakinabalu #umscantik #uitmcantik #sayajualmurah #tiktokmalaysia #fitmalaysia #fibersihat #schawal #juskurus #jusraspberry #shopeemy

30
3 hours ago

Awak rasa RM40 tu MAHAL ke? Atau BERBALOI untuk BUANG LEMAK BERKILO-KILO ? . . RM40 korang dapat 1 SET COMBO SLIMMY DAN SKINNY TEA. Slimmy malam skinny pagi. . ๐Ÿ’šSLIMMY buang lemak . ๐Ÿ’ SKINNY reshape body . KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Ada juga yang tak sampai seminggu dah boleh dapat kesan. BEST ke SANGAT BEST? TESTIMONI BERIBU tauu ๐Ÿ˜ . kalau korang rasa RM40 tu berbaloi meh laa dapatkan DARY TEA segera. Sis kasi FREE GUIDE untuk korang. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ http://darytehslim.wasap.my/ 017-6374891(akma) #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #darytehnegerisembilan #darytehnilai #darytehsemenyih #darytehsenawang #darytehkajang

31
3 hours ago

Awak rasa RM40 tu MAHAL ke? Atau BERBALOI untuk BUANG LEMAK BERKILO-KILO ? . . RM40 korang dapat 1 SET COMBO SLIMMY DAN SKINNY TEA. Slimmy malam skinny pagi. . ๐Ÿ’šSLIMMY buang lemak . ๐Ÿ’ SKINNY reshape body . KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Ada juga yang tak sampai seminggu dah boleh dapat kesan. BEST ke SANGAT BEST? TESTIMONI BERIBU tauu ๐Ÿ˜ . kalau korang rasa RM40 tu berbaloi meh laa dapatkan DARY TEA segera. Sis kasi FREE GUIDE untuk korang. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ http://darytehslim.wasap.my/ 017-6374891(akma) #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #darytehnegerisembilan #darytehnilai #darytehsemenyih #darytehsenawang #darytehkajang

10
3 hours ago

Awak rasa RM40 tu MAHAL ke? Atau BERBALOI untuk BUANG LEMAK BERKILO-KILO ? . . RM40 korang dapat 1 SET COMBO SLIMMY DAN SKINNY TEA. Slimmy malam skinny pagi. . ๐Ÿ’šSLIMMY buang lemak . ๐Ÿ’ SKINNY reshape body . KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Ada juga yang tak sampai seminggu dah boleh dapat kesan. BEST ke SANGAT BEST? TESTIMONI BERIBU tauu ๐Ÿ˜ . kalau korang rasa RM40 tu berbaloi meh laa dapatkan DARY TEA segera. Sis kasi FREE GUIDE untuk korang. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ http://darytehslim.wasap.my/ 017-6374891(akma) #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #darytehnegerisembilan #darytehnilai #darytehsemenyih #darytehsenawang #darytehkajang

00
3 hours ago

Tau tak kebaikan ROSELLE dalam TEATOX DARY ni? . . Kajian saintifik menunjukkan roselle terbukti mengandungi khasiat dan nilai perubatan yang cukup tinggi. Ekstrak roselle mengandungi vitamin C iaitu asid askorbik pada tahap yang tinggi, asid malik, aspartik asid den antosianin, A ntos ianin adalah pigmen yang memberi warna kemerahan kepada roselle. Ia berkhasiat sebagai antioksidan yang mana dapat membantu proses metabolisma sekiranya diambil se- cara berterusan. . Ia mengandungi kandungan vitamin C yang tinggi iaitu sebanyak 260-280 milligram bagi sesuap 100gram roselle kering. . ๐ŸŒน KEBAIKAN PENGAMBILAN ROSELLE โคต๏ธ . โœ”๏ธMembantu penghadaman . โœ”๏ธMelembutkan dan menyihatkan kulit . โœ”๏ธMembantu melancarkan pembuangan air kecil . โœ”๏ธMembantu mengurangkan pengumpulan lemak . โœ”๏ธMembantu mengurangkan tekanan darah tinggi . . โœ”๏ธMengurangkan haba badan, batuk dan mencairkan kahak . โœ”๏ธMembantu proses pencernaan, meningkatkan kelenjar usus dan berfungsi sbg tonik. . . โœ”๏ธMemperlancar peredaran darah. . . โœ”๏ธ Mengubati luka luar dan dalam. . . โœ”๏ธ Mengubati penyakit kulit, menghaluskan kulit dan memperlambat penuaan, menyebabkan wajah nampak muda dan berseri. . โœ”๏ธMengubati insomnia. . โœ”๏ธ Menormalkan kadar gula darah, tekanan darah, kolestrol, dan asam urat. . . โœ”๏ธMenyeimbangkan berat badan. . . Dan banyak lagi kebaikkannya ๐Ÿ’• . . 0143677432 #kurussihat #darytea #daryteatox #daryhq #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox

140
3 hours ago

Bismillah.. . takpa...pilihan sendiri..kak kham xleh paksa..ada org nk cari ubat..yg efek dia..mkn hari ni esok hilang 1kg...tp kesan jangka panjang..sakit yg kita xjangka yg dpt...nauzubillah.. . ada org..sanggup tggu berminggu berbulan utk dpt bentuk badan dgn ambik product yg selamat dan terjamin... . kak kham tak janji bulan bintang sgn product SISFEL..tapi percayalah...TEATOX dan MEALVY ni sgt2 membantu ampa kurus wlupn depa dua ni bukan ubat kurus...melabolisme akan meningkat..dr situ ampa akan nmpk penurunan berat badan secara berperingkat.. . badan pun rasa ringan tau...fresh ja...bahan2 dlm mealvy dan teatox ni smua yg alami dan semula jadi... . mai la try..insyaAllah ampa akn nmpk hasilnya.. . tp kalau nk try..kena set dlm minda...aku akan kurus dan product ni berkesan dgn aku... . klu mindset kita... . "aku ni try p la ubat apa jenisss pun..tarak dok kuruih aih..dok mcm tu jgk..buat baziaq duit ja" . so jgn beli...sebab..Allah akan bg apa yg kita fikirkan.... . nak oder dak ngan kak Kham?? Klik link ni eaa๐Ÿ˜Š www.wasap.my601113216292 . #sisfel #sisfelBadr #mealvy #teatox

00
3 hours ago

๐Ÿ”ฅ PAKEJ SLIMMING TERLAJAK LARIS ๐Ÿ”ฅ . . Awak, betul kan nak kurus ni memang payah sangat. Tak leh makan itu, tak leh makan ini, kena bersenam, kena minum air. . . Aduhhh mesti payah kan. Sebab tak pernah start dan tak pernah buat kan? Sebab tu jadi payah sangat nak buat. . . Sangat sangat mencabar. Tapi awak percayalah, jika ia tidak mencabar, ia tidak akan merubah anda. . . Hari ni ia mungkin meletihkan, esok ia pasti menggembirakan bila dah dapat berat yang ideal dan takda lagi berat yang berlebihan. . . Tapi kan awak, kalau nak mula buat semua kat atas tu payah dan nak start tu ambik masa, apa kata awak try #SetSlimmingSisfel ni. . . InshaAllah #hotlotion dan #teatox dalam set ni bantu tingkatkan metabolisme badan dan bantu bakar lemak juga bakar kalori. . . Esok bangun pagi bila timbang berat, โ€œEh! Mana perginya 2 kilo berat ni?โ€. Senang nak dapat result camni. Tapi yang penting KONSISTEN dan ASEMANGAT nak buang berat badan berlebihan tu. . . Ok awak? Klik link kat Bio tau.

10
3 hours ago

โ€œTurun 2 kg lepas minum tu.. ada lagi 3 ja tinggal.. amy tak minum hari hari.. buat selang selang tapi bab lawas memang minum tu elok.. sebab amy sembelit lepas bersalin..โ€ - Testimoni Pengguna - Bukan ja dapat selesaikan masalah sembelit lepas bersalin, tapi boleh hilang 2 kg macam tu ja. Memang best sangat sangat Teatox Sisfel ni! Kalau dulu memang lama betul dalam tandas. Sekarang alhamdulillah senang ja nak membuang. Sembelit lepas bersalin ni sebenarnya disebabkan oleh โคต โ™จ Jumlah hormon progesteron yang tinggi dalam badan semasa hamil boleh menyebabkan sembelit. โ™จ Sistem pencernaan berfungsi dengan lebih perlahan semasa proses kelahiran. โ™จ Ubat yang diberi untuk kelegaan sakit semasa proses kelahiran, seperti petidina boleh menyebabkan usus berfungsi dengan lebih lemah. Alhamdulillah Teatox dapat membantu ibu ibu yang ada masalah sembelit membuang dengan selesa. Selain tu masalah berat badan selepas bersalin pun dapat diselesaikan. Best ke best? Ramai yang dah cuba dan jatuh cinta. Tunggu apa lagi? Cepat dapatkan stok Teatox Sisfel dengan Ema sekarang wasap.my/60183155085/teatox #sisfel #sisfelwarriors #sisfeltitanium #teatox #sembelit #sembelitlepasbersalin #greentea #tehbotanirasaroselle

40
3 hours ago

โค๏ธRid toxins from your body with a tea cleanse! ๐ŸŒฟOur combination of ingredients in a tea cleanse๐Ÿต can help your overall well being by ridding toxins from your body. ๐Ÿ’š Alphatox Detox Tea is Great for losing weight, toning, and tightening as well as benefiting your overall health. ๐Ÿ˜– On average your body can have up to 10-15lbโ€™s of toxic build up! Just as an accumulation from digesting foods like our occasional cheat meals!๐Ÿ™ƒ ๐Ÿ˜Use First Order Code NEW20 for 20% off your purchase! ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Shop at www.alphatox.com (link in bio) ๐ŸŒฑ All Natural & Organically Grown Pure Ingredients, GMO FREE, Pesticide Free, & Vegan! ๐Ÿ’ช๐Ÿป Tone - Tighten - Detox - Hydrate . . #fitlife #tealover #healthyliving #stayinspired #transformation #yoga #yogalife #yogaeveryday #fitfluential #slimmingworld #weightlossjourney #healthylifestyle #yogalove #teatox #detoxtea #slimmingtea #fittea

280
3 hours ago

Berbaloi ke?Kalau dah beribu real testimoni masuk takkan nak kata tak berbaloi lagi kan? ๐Ÿ™ˆโœŒ . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . SLIMMING DETOX TEAโ„ข : RM15 KAKI CANTIQ โ„ข(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) . Nak order? Whatsapp 0129459814 Atau klik je link bwh ni http://tehkuruspantas.wasap.my/ . #medinadesire #tehkurus #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #buanglemak #kurustanpasenaman #detoxtea #kurusdalammasa7hari #kurussihatcepat #kuruscepat #medinatea #teatox #kurus #tipskurus #tipskuruscepat #tehviral #tehkurusviral #kakicantiqtea #kurusselepasraya

20
3 hours ago

Bukan nak claim, tapi awak boleh kurus cuma dengan sapu Felinna Hot Lotion dan minum Teatox. EGCG di dalam Teatox membantu meningkatkan metabolisme tubuh manusia, mengubah oksidasi lemak menjadi kalori dan akhirnya membantu menurunkan berat badan. Teh hijau juga berfungsi mendetoksifikasi tubuh dan mengurangkan nafsu makan sehingga mencegah keinginan untuk makan berlebihan. Macam mana pulak Felinna Hot Lotion berfungsi menguruskan badan? Ada 2 cara Hot Lotion ini bertindak dengan efektif. โœ” Hot Lotion perlu disapu sampai meresap & memasuki aliran darah melalui kulit. Bahan bioaktif seperti Capsicum, Lempoyang, Globularia Cordifolia dalam Hot Lotion akan mengurangkan saiz sel lemak (adipose tissue) dengan menghidratkan sel tu. Jadi, tubuh akan menghantar signal kepada otak bahawa sel lemak tu sedang bekerja & tubuh perlu guna lemak sebagai bahan api (Roure, et al.2011). โœ” Menthol dalam Hot Lotion meningkatkan aliran darah melalui mekanisme yang disebut vasodilation, yang mana saluran darah kita melebar lebih banyak. Ini akan membolehkan penghantaran oksigen, nutrien dan pembakaran lemak yang lebih besar (Dรถlen et al., 2015). Menarik ke menarik? Cepat Whatsapp sis Lysa tanpa bertangguh lagi dekat no ni โ˜Ž๏ธ018-2596733 #sisfel #sisfelwarriors #teatox #felinna #hotlotion #sayajual #sayajualmurah #sayajualsisfel #sayajualhotlotion #sayajualteatox #teatoxmurah #lotionkurus #lotionkurusmurah #teatox

30
3 hours ago

Awak rasa RM40 tu MAHAL ke? Atau BERBALOI untuk BUANG LEMAK BERKILO-KILO ? . . RM40 korang dapat 1 SET COMBO SLIMMY DAN SKINNY TEA. Slimmy malam skinny pagi. . ๐Ÿ’šSLIMMY buang lemak . ๐Ÿ’ SKINNY reshape body . KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Ada juga yang tak sampai seminggu dah boleh dapat kesan. BEST ke SANGAT BEST? TESTIMONI BERIBU tauu ๐Ÿ˜ . kalau korang rasa RM40 tu berbaloi meh laa dapatkan DARY TEA segera. Sis kasi FREE GUIDE untuk korang. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ http://darytehslim.wasap.my/ 017-6374891(akma) #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #darytehnegerisembilan #darytehnilai #darytehsemenyih #darytehsenawang #darytehkajang

00
3 hours ago

DAH CUBA MACAM2 TAPI TAK BERJAYA KURUS?? . Baca feedback jujur customer yg dh brjaya loss 20kg ni. . Amazing kan? Nak kurus? Meh whatapps lelaju 0175679890 . SLIMMING DETOX TEAโ„ข : RM15 KAKI CANTIQ โ„ข(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0175679890 #legstea #bymedinadesire #teatoxbymedinadesire #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #slimmingteamurah #slimtea #tehkurus #legsteamurah #legsteamalaysia #medinadesireofficial #teatoxteamalaysia #nakkuruscepat #langsing #ibumenyusu #jomkurus #minumankesihatan #surirumah #medinadesire #ubatkurussgtberkesan #produkmuslim #sihat #kurus #kuruskanbadan #produkkurus

11
3 hours ago

๐Ÿ”ฅBurn Tummy Fat, โœจClear Skin , โšก๏ธ Boost Energy , Eliminate Bloating ๐Ÿคฐ , and More! ๐ŸŽ‰ ๐Ÿต The Most Effective Natural & Organically Grown Blends Available! ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ SHOP LINK IN BIO ๐Ÿ† #1 Top Rated for 3 Years ๐Ÿ’š 15 Day Money Back Guarantee ๐Ÿ’œ Over 1 Million Happy Customers ๐Ÿš€ FREE FAST GLOBAL SHIPPING โค๏ธ First Order 20% Off With Code: ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ NEW20 ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผ . . . . . . #teatox #eatcleangetlean #fitfamily #fitlifestyle #detoxwater #vegans #healthytea #stayinspired #healthylifestyles #trainharder #flattummy #teamiblends #fitness #getlean #eatclean #fruits #tea #coffee #fitnessmotivation #workout #workingout

280
3 hours ago

Awak rasa RM40 tu MAHAL ke? Atau BERBALOI untuk BUANG LEMAK BERKILO-KILO ? . . RM40 korang dapat 1 SET COMBO SLIMMY DAN SKINNY TEA. Slimmy malam skinny pagi. . ๐Ÿ’šSLIMMY buang lemak . ๐Ÿ’ SKINNY reshape body . KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Ada juga yang tak sampai seminggu dah boleh dapat kesan. BEST ke SANGAT BEST? TESTIMONI BERIBU tauu ๐Ÿ˜ . kalau korang rasa RM40 tu berbaloi meh laa dapatkan DARY TEA segera. Sis kasi FREE GUIDE untuk korang. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ http://darytehslim.wasap.my/ 017-6374891(akma) #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #darytehnegerisembilan #darytehnilai #darytehsemenyih #darytehsenawang #darytehkajang

10
3 hours ago

Dah minum belom pagi ni fiber shot? . Klu belom amik je before lunch nanti ye.

71
3 hours ago

Awak rasa RM40 tu MAHAL ke? Atau BERBALOI untuk BUANG LEMAK BERKILO-KILO ? . . RM40 korang dapat 1 SET COMBO SLIMMY DAN SKINNY TEA. Slimmy malam skinny pagi. . ๐Ÿ’šSLIMMY buang lemak . ๐Ÿ’ SKINNY reshape body . KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Ada juga yang tak sampai seminggu dah boleh dapat kesan. BEST ke SANGAT BEST? TESTIMONI BERIBU tauu ๐Ÿ˜ . kalau korang rasa RM40 tu berbaloi meh laa dapatkan DARY TEA segera. Sis kasi FREE GUIDE untuk korang. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ http://darytehslim.wasap.my/ 017-6374891(akma) #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #darytehnegerisembilan #darytehnilai #darytehsemenyih #darytehsenawang #darytehkajang

00
3 hours ago

Awak rasa RM40 tu MAHAL ke? Atau BERBALOI untuk BUANG LEMAK BERKILO-KILO ? . . RM40 korang dapat 1 SET COMBO SLIMMY DAN SKINNY TEA. Slimmy malam skinny pagi. . ๐Ÿ’šSLIMMY buang lemak . ๐Ÿ’ SKINNY reshape body . KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Ada juga yang tak sampai seminggu dah boleh dapat kesan. BEST ke SANGAT BEST? TESTIMONI BERIBU tauu ๐Ÿ˜ . kalau korang rasa RM40 tu berbaloi meh laa dapatkan DARY TEA segera. Sis kasi FREE GUIDE untuk korang. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ http://darytehslim.wasap.my/ 017-6374891(akma) #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #darytehnegerisembilan #darytehnilai #darytehsemenyih #darytehsenawang #darytehkajang

11
4 hours ago

Awak rasa RM40 tu MAHAL ke? Atau BERBALOI untuk BUANG LEMAK BERKILO-KILO ? . . RM40 korang dapat 1 SET COMBO SLIMMY DAN SKINNY TEA. Slimmy malam skinny pagi. . ๐Ÿ’šSLIMMY buang lemak . ๐Ÿ’ SKINNY reshape body . KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Ada juga yang tak sampai seminggu dah boleh dapat kesan. BEST ke SANGAT BEST? TESTIMONI BERIBU tauu ๐Ÿ˜ . kalau korang rasa RM40 tu berbaloi meh laa dapatkan DARY TEA segera. Sis kasi FREE GUIDE untuk korang. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ http://darytehslim.wasap.my/ 017-6374891(akma) #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #darytehnegerisembilan #darytehnilai #darytehsemenyih #darytehsenawang #darytehkajang

10
4 hours ago

Bismillah.. . Eh, tak payah sayang sangat lah dekat lelemaks tuuu. . Sayang betul dekat lemak lemak, tu yang tak nak cuba nak kurus. Alasannya malas nak diet, malas nak jaga makan. Laaaa kak ros tak suruh pun awak diet. Kak ros tak suruh pun awak jaga makan. . Kak kham cuma minta awak minum Teatox setiap pagi je. Rasa Teatox yang masam masam Rozel ni akan buat awak tak terasa nak makan pun sepanjang hari. Elok sangat kalau nak gantikan secawan kopi atau teh tarik yang awak minum setiap pagi. . Lepas tu kak Kham minta awak sapu Felinna Hot Lotion lepas mandi. Ataupun bila awak nak kemana mana atau sebelum buat apa apa. Bukannya susah pun. Sedar sedar je dah loss berinci inci. Masih nak sayang lemak tu lagi ke? . Kalau tak sayang, Whatsapp Kak akak sekarang. Jangan tangguh tangguh lagi. www.wasap.my601113216292 . #sisfel #sisfelBadr #teatox #felinna #hotlotion #kurus

10
4 hours ago

LEMAK KT MANA LEMAK KT MANA โ“โ“ . LEMAK DAH LARIKKK ๐Ÿƒ sebab takut kena tampor dengan DARY TEA ๐Ÿ˜ฌ . . tu lah dulu dulu org suruh minum DARY engkorang DEGIL jual mahal. Last jeles berdarah idong tengok org lain KURUIHH. . Tengok customer ni posing maut je sekarang bila dah KURUIHH SELIM MELIM. berlipat gada KURUSNYA tuu. . Habis cair lebur semua LEMAK-LEMAK dia tu. Mana ada dah lengan beso perut berlapis semua tu takde dah. Habis semua cair dah kena bakor dek DARY TEA tu yg badan sekarang SELIM MELIM macam model baju raya ๐Ÿ˜ . . korang mesti boring kan asik la kena tanya "KENAPA GEMUK" "CANE BOLEH GEMUK" halah halah bosan khen. Takde soklan lain ke. So apa tunggu lagi ? moh ler try DARY TEATOX ๐Ÿ‘ป โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €๐Ÿ˜Ž no sakit perut โ €โ €โ €โ €โ €โ €๐Ÿ˜Ž no mood swing โ €โ €โ €โ €โ €โ €๐Ÿ˜Ž no cerry terberry โ €โ €โ €โ €โ €โ € haaa mcm tak percaya khen? tapi KENA JUGAK PERCAYA sebab dah MANYAKKK feedback tau && opkoss FEEDBACK REAL buat auta bukan tiputipu. korang baca lepastu NILAI SENDIRI ๐Ÿค— โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ € jom sapa nak KURUIH ๐Ÿ˜ dah BORING bawak LEMAKJAHAT kehulu kehilir & asik ler KENA PERLI jom #KASIUBAH yang cecantik nanti awak jugak khen ๐Ÿค— โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €whatsapp 0133502838 . #kurussihat #darytea #daryteatox #darydamansara #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox at Ayer Tawar

40
4 hours ago

Awak rasa RM40 tu MAHAL ke? Atau BERBALOI untuk BUANG LEMAK BERKILO-KILO ? . . RM40 korang dapat 1 SET COMBO SLIMMY DAN SKINNY TEA. Slimmy malam skinny pagi. . ๐Ÿ’šSLIMMY buang lemak . ๐Ÿ’ SKINNY reshape body . KESAN SEAWAL SEMINGGU tauu. Ada juga yang tak sampai seminggu dah boleh dapat kesan. BEST ke SANGAT BEST? TESTIMONI BERIBU tauu ๐Ÿ˜ . kalau korang rasa RM40 tu berbaloi meh laa dapatkan DARY TEA segera. Sis kasi FREE GUIDE untuk korang. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ‘‡ http://darytehslim.wasap.my/ 017-6374891(akma) #kurussihat #darytea #daryteatox #daryteatoxmurah #ramping #kecikkanpeha #kuruscepat #kuruscantik #putih #slim #teatox #detoxtea #teadetox #darytehnegerisembilan #darytehnilai #darytehsemenyih #darytehsenawang #darytehkajang

00
4 hours ago

Setiap hari kita semakin happy sebab seluar tidur yang sebelum ni tight dah longgarrrrr! Konsisten je sapu hot lotion ni setiap hari & minum teatox. Kalau istiqomah, insyaAllah awak akan dapat hasilnya... macam kakak ni ๐Ÿ‘†๐Ÿผ & pengalaman kita sendiri.. happy sangat sangat! Alhamdulillah. #felinnahotlotion #sisfel #teatox

60
4 hours ago

Dah gaji ye uolllsss... Apa kata ampa labuq sikit utk ksihatan cantik luar dalam.. Especially kaum hawa yg dah berkahwin hampa jgan dok biaq yg dalaman tu tak "dibaiki" lama.. baiki dlm dpat pakej cantik luar ๐Ÿ’๐Ÿ’ Jamu sisfel neh jamu yg plg best tau.. xpanas mcm herba lain.. setengah org xsuka bdna berherba tp #JamuSisfel yg xsuka pon jadi suka.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ **Anak dara pon dh blh start makan dari remaja.. lagi bagus jaga dari awal ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #SisfelRose #SisfelAlorSetar #SetJamuTerbaik #JamuHarmony #Teatox #AlorSetar

30