Tantrum Photos & Videos

8 minutes ago

NARINAR BEST SANGAT 😍 . Nak dapatkan MANFAAT yang maximal dari Essensial Oil Narinar memang WAJIB cuba semua tau. Ada nya Narinar ni memang sangat membantu Mommies lebih senang nak uruskan anak anak dan keluarga. Terbaik tau 👍 . Hubungi segera Mama Yanti (Stokis) untuk dapatkan Narinar di 01110257569 atau klik link kt bio 💙💜💚❤ . #Narinarseries #Narinartt #Narinarst #Narinarft #selsema #batuk #batukberkahak #demam #pnemonia #asma #migrain #sakitkepala #kembungperut #stress #narinarfrankie #narinarsidrie #narinarellgrie #narinarclaritie #tidurlena #tantrum #sembelit #perutsebu #jangkitanparuparu #demamselsema #minyakterapi #anakselsemalama #teknikvitaflex #ibumengandung #bayimeragam #FTutara

00
9 minutes ago

NARINAR BEST SANGAT 😍 . Nak dapatkan MANFAAT yang maximal dari Essensial Oil Narinar memang WAJIB cuba semua tau. Ada nya Narinar ni memang sangat membantu Mommies lebih senang nak uruskan anak anak dan keluarga. Terbaik tau 👍 . Hubungi segera Mama Yanti (Stokis) untuk dapatkan Narinar di 01110257569 atau klik link kt bio 💙💜💚❤ . #Narinarseries #Narinartt #Narinarst #Narinarft #selsema #batuk #batukberkahak #demam #pnemonia #asma #migrain #sakitkepala #kembungperut #stress #narinarfrankie #narinarsidrie #narinarellgrie #narinarclaritie #tidurlena #tantrum #sembelit #perutsebu #jangkitanparuparu #demamselsema #minyakterapi #anakselsemalama #teknikvitaflex #ibumengandung #bayimeragam #FTutara

00
9 minutes ago

NARINAR BEST SANGAT 😍 . Nak dapatkan MANFAAT yang maximal dari Essensial Oil Narinar memang WAJIB cuba semua tau. Ada nya Narinar ni memang sangat membantu Mommies lebih senang nak uruskan anak anak dan keluarga. Terbaik tau 👍 . Hubungi segera Mama Yanti (Stokis) untuk dapatkan Narinar di 01110257569 atau klik link kt bio 💙💜💚❤ . #Narinarseries #Narinartt #Narinarst #Narinarft #selsema #batuk #batukberkahak #demam #pnemonia #asma #migrain #sakitkepala #kembungperut #stress #narinarfrankie #narinarsidrie #narinarellgrie #narinarclaritie #tidurlena #tantrum #sembelit #perutsebu #jangkitanparuparu #demamselsema #minyakterapi #anakselsemalama #teknikvitaflex #ibumengandung #bayimeragam #FTutara

00
10 minutes ago

MEMBANTU MERANSANG TUMBESARAN BAYI YANG SIHAT DAN CERGAS . Kajian perubatan moden menunjukkan bahawa urutan bayi meningkatkan tumbesaran tulang bayi sebanyak 15%. Malah mengalakkan perkembangan kemahiran motor yang lebih baik dan meransang perkembangan otot dalam membantu bayi untuk belajar berdiri dan seterusnya berjalan. . . . Boleh contact ifwah untuk purchase ya.. . Ifwah | 0189494551 #tasneemrangers #tasneemnaturelampang #tasneemnaturel #momqhalif #codampang #balmsemulajadi #batuk #selsema #susahnaktidur #tantrum #ekzema #kulitsensitif #demam #kembungperut #sembelit #ciritbirit #2019 #teamMQ

11
37 minutes ago

SKEENZ BALM Sesuai utk anak yang mengalami masalah: 💙 Ruam lampin 💙 Ruam susu 💙 Gatal 💙 Eczema 💙 Kulit kering 💙 Campak 💙 Gigitan serangga 💙 Luka kecil . Scroll sebelah utk feedback @testimoni_tasneemnaturel . Ada yg nak try?

41
51 minutes ago

Urut bayi? Memang banyak kelebihannya iaitu bayi dapat merasai belaian kasih sayang, ransang kesihatan, minda dan tumbesaran bayi. Jadi Ibu ayah kena rajin mengurut bayi baru lahir tapi perlu mengikut teknik yang betul. . . . . #eibufiyya #tasneemnaturelpuncakalam #tasneemnaturel #teamMQ #babyspaset #rollon #handsanitiser #demampanas #balmtasneemnaturel #babybalm #naturalbabybalm #codpuncakalamsel #kembungperut #batuk #babytidurlena #balm #tidurlena #tidurlewat #selsema #codpuncakalam #sembelit #tantrum #meragam #ruambayi #ruamsusu #ruamlampin

10
51 minutes ago

Urut bayi? Memang banyak kelebihannya iaitu bayi dapat merasai belaian kasih sayang, ransang kesihatan, minda dan tumbesaran bayi. Jadi Ibu ayah kena rajin mengurut bayi baru lahir tapi perlu mengikut teknik yang betul. . . . . #eibufiyya #tasneemnaturelpuncakalam #tasneemnaturel #teamMQ #babyspaset #rollon #handsanitiser #demampanas #balmtasneemnaturel #babybalm #naturalbabybalm #codpuncakalamsel #kembungperut #batuk #babytidurlena #balm #tidurlena #tidurlewat #selsema #codpuncakalam #sembelit #tantrum #meragam #ruambayi #ruamsusu #ruamlampin

10
52 minutes ago

Urut bayi? Memang banyak kelebihannya iaitu bayi dapat merasai belaian kasih sayang, ransang kesihatan, minda dan tumbesaran bayi. Jadi Ibu ayah kena rajin mengurut bayi baru lahir tapi perlu mengikut teknik yang betul. . . . . #eibufiyya #tasneemnaturelpuncakalam #tasneemnaturel #teamMQ #babyspaset #rollon #handsanitiser #demampanas #balmtasneemnaturel #babybalm #naturalbabybalm #codpuncakalamsel #kembungperut #batuk #babytidurlena #balm #tidurlena #tidurlewat #selsema #codpuncakalam #sembelit #tantrum #meragam #ruambayi #ruamsusu #ruamlampin

10
2 hours ago

Assalammualaikum. Morning . Coming Soon . Ibu-ibu yang bakal melahirkan boleh consider untuk Set Baby Spa ini, ibu2 yang ada anak kecil teringin nak spa kan anak pun boleh. . Yang penting ianya 100% Natural . Nak tahu lebih lanjut? . 👇 http://www.wasap.my/601156254769 . . #tasneemnaturel #tnagentselangor #tnagentshahalam #tasneemnaturelshahalam #batukselsema #breastfeedingmalaysia #uitmshahalam #ajimaura #shahalam #terapiinstagram #bazaarpaknil #sayajual #neelofa #malaysia #produkmuslim #agenwanted #cspscs #surirumah #lokalah #ekzema #ekzemamalaysia #shaklee #shahalamresident #teamayvaris #kembung #tantrum #tnrangers2019 #tasneemrangers2019 #balmbalmkananakmu at Shah Alam, Malaysia

120
2 hours ago

Atasi ketidakselesaan Bayi . Urutan dapat melegakan ketidakselesaan akibat kembung angin dan sembelit. . Bagi bayi-bayi pra matang, urutan juga mengurangkan stress yang kerapkali berlaku apabila prosedur dilakukan ke atas mereka semasa berada di inkubator. . . . Boleh contact ifwah untuk purchase ya.. . Ifwah | 0189494551 #tasneemrangers #tasneemnaturelampang #tasneemnaturel #momqhalif #codampang #balmsemulajadi #batuk #selsema #susahnaktidur #tantrum #ekzema #kulitsensitif #demam #kembungperut #sembelit #ciritbirit #2019 #teamMQ

01
2 hours ago

You ever feel like you are LOSING IT?! Like life just goes the complete opposite in a split second? I asked Christian to go get some tissue so I can blow his nose. I hear something drop and pay it no mind he comes back with like half the roll in one hand and gray all over the other. I was so angry. Yup that’s my BRAND NEW EYE SHADOW PALLET! Then he said to me “I’m sorry mommy. It was an accident and accidents happen. I’m sorry.” How can you not take a deep breathe and give grace.

91
4 hours ago

Assalamualaikum sume.. Dah pergi kerja ke tu?😊

51
4 hours ago

✨Does your family's daily or weekly schedule include going to a particular therapy? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✨Browse our A-La-Carte Pieces section, filter by Medical/Therapy, and you'll find 13 therapy and medical schedule pieces to choose from. Select the quantity and you're good to go! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #visualschedule #visualschedules #bringcalm #intentionalparenting #pictureschedule #pictureschedules #pictureroutines #pictureroutine #kidschedule #visualroutine #picturechorechart #everyonehasarole #customizeablechorchart #flexiblechorechart #gettingorganized #kidslikevisuals #kidsthriveonroutines #tantrum

10
4 hours ago

😬Nice one Rosie 🙈how to get us eliminated in 2 classes.... have your biggest ever tantrum in the ring🤦🏼‍♀️ usually she just saves her tantrums for training but today she decided winning one class was quite enough and she literally was not going past fence 4🤦🏼‍♀️ Don’t you just love chestnut mares 😂 by the way, she’s not in any pain what so ever this is just what she does when she gets in a mood 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️It’s a good job I love her 😂 #chestnutmare #tantrum #niceone #stroppymare #diva #showjumping #poniesofinstagram #failfriday #buck #elimination #eliminated #angrypony #horseriding #bucking #britishshowjumping #dorsetshowground #myponyhatesme #ginger #angryginger #rodeo #equine #equestrian #pony #148 #britishridingpony

42930
5 hours ago

When you shouldn’t laugh at your child throwing a paddy about a pack of paper clips that made her resemble a flailing seal BUT your son and step daughter are in stitches watching her (whilst trying to disown her) and the security guard is trying his best not to laugh and failing miserably. I had to turn away to stop myself from joining in but I failed too. Needless to say, she didn’t get the paper clips but we all got a giggle out of it! • • #paddy #tantrum #notfunnyfunny #shouldntlaugh #couldnthelpit #couldnthelpitthough #shesnotwithus #loveherreally

40
6 hours ago

hopefully i don't miss any more days, i've been doing good so far! (kinda) day 17: song that means the most to you, and why? ughhh they're all so good and special but i guess lucky people since it was the first one i heard ~ ~ ~ ~ ~ tags: @awstenknight @underscoregeoff @ottowood @jawnrocha @traviswanteat #waterparks #waterparksband #parx #awstenknight #awsten #geoffwigington #geoff #ottowood #otto #jawnrocha #jawn #travisriddle #travis #gawsten #awtto #gotto #awstenisacrackheadconfirmed #airplaneconversations #blacklight #cluster #doubledare #entertainment #luckypeople #stupidforyou #blonde #tantrum

170
7 hours ago

I’m very blessed to be pregnant a second time around however after taxing days with my toddler, man alive I miss a large glass of wine! Just for absolute clarity by taxing I’m referring to repeated tantrums over absolutely nothing and pulling on my hair so hard I was fearful of a clump appearing in her hands. That being said, as she nuzzled in after her bath all was instantly forgiven....I’m such a push-over #parenting #mumlife #dadlife #toddler #wine #winewednesday #tantrum

60
7 hours ago

Terrible 2’s....more like terrible 28’s !!! Becoming a mom has been probably the best thing that’s ever happened to me but it’s also been one of the hardest things too. Every day I realize just how much I fall short... as much as people complain about the terrible twos I think there is something to be said of my own heart. I’m impatient, I get frustrated, I’m in a hurry, I’m tired or irritated. Let’s be honest sometimes I’m just a grumpy momma! Just like Draper, I have good days and I have bad days.... bc I’m human. I fall short. I mess up. But there is grace, abounding love and rest that can be found in the Lord. I’m not a prefect momma, most days I feel like am actually the complete opposite. But I’m rejoicing in knowing I don’t have to be perfect, I can just be me! at Jeffersontown, Kentucky

11910
8 hours ago

MUDAH BELAJAR INGGRIS! . . English Time (ET) adalah program belajar Bahasa Inggris dalam bentuk paketan buku dan walter. . Belajar English dengan native yang bener agar anak belajar artikulasi yang benar dan memiliki referensi yang benar pula. . Dan ET ini belajar seperti bermain, karena English Time di buat per Level 1-10😍😍😍 Dan banyak benefit dan fitur lainnya dalam ET ini. . Ayah Bunda pun akan lebih siap untuk membersamai anak belajar Bahasa Inggris dan menghadapi abad 21😍😍😍 . . #Rumahparenting #rumahkitatim #keluargandarincs #infoparenting #tipsparenting #parenting #tantrum #milenial #ibumilenial #parent #child #anaktantrum #edukasi #edukasianak #emosi #viral #likeforlike #share #sharingparenting #ayahbundacerdas #abad21 #englishtime at Bogor, Indonesia

81
8 hours ago

Eind april wordt je gewoon al 2 jaar🙀. Geen kleine baby mee maar een echte auto liefhebber. Je kletst de hele dag (En regelmatig de nacht). Weet heel goed wat je wel en niet wilt. En er zijn al wat driftbuien gesignaleerd als het niet volgens je zin gaat. Al bijna 2 jaar en niet meer weg te denken uit ons leven😍😍. #ikbenbijna2enzegnee #cars #two #toddlerlife #tantrum #instatoddler

192
12 hours ago

I have a Rabbit. Eating, sleeping, tantrum throwing, pooping machine. Like having a 3rd child but doesn’t mind when you put it in its cage... #rabbit #poop #tantrum #3rdchild #jaxrabbit

60
12 hours ago

😡😤 ปรี๊ดดดดดแตก! อาการฉุนเฉียวที่ไม่มีใครชอบเลย แม้แต่คุณ...คนที่กำลังตกอยู่ในอารมณ์นั้นเอง แล้วอะไรกันที่ทำให้เราของขึ้นอยู่บ่อยๆ โดยเฉพาะเวลาอยู่กับคนใกล้ตัว 🙄 . ⚠ #คิดว่าคนใกล้ตัวยอมเลยได้ใจ บางคนเหวี่ยงวีนใส่พ่อแม่ แฟน หรือเพื่อนสนิทจนเคยตัว ยิ่งเห็นว่าคนใกล้ตัวยอมให้ ยิ่งรู้สึกได้เอาชนะ กลายเป็นคนติดนิสัยชอบปรี๊ดแม้กับเรื่องเล็กๆ ก็ตาม แต่ไม่เคยใส่ใจความรู้สึกของคนที่ต้องรองรับอารมณ์ 😭 . ⚠ #อารมณ์เสียมาจากที่อื่น เวลาหงุดหงิดแล้วไม่ได้ระบายอารมณ์ มันทำให้เรารู้สึกเก็บกด ยิ่งคนที่เป็นต้นเหตุให้อารมณ์ไม่ดีคือคนที่เราตอบโต้อะไรไม่ได้ หลายคนจึงมักใช้คนใกล้ตัวเป็นที่รองรับอารมณ์ ทั้งๆ ที่เขาไม่รู้เรื่องอะไรด้วยเลย 🤷‍♂ . ⚠ #สะใจเวลาโทษว่าคนอื่นผิด เป็นไหม...รู้สึกหัวเสียกับเรื่องเล็กน้อยไปซะทุกเรื่อง พอได้ระบายอารมณ์ด้วยการโทษคนอื่น ต่อว่า ขึ้นเสียง หรือมองแรงใส่ กลับรู้สึกดีขึ้นอย่างประหลาด 😏 . ⚠ #ยึดถือความถูกต้องจนลืมตัว บางเรื่องไม่เกี่ยวกับคุณโดยตรง แต่พอเห็นความไม่ถูกต้อง มักรู้สึกขัดใจ และอยากเข้าไปจัดแจง เช่น เข้าไปต่อว่าคนทิ้งขยะไม่ถูกที่ ต่อว่าคนคนขับรถปาดหน้า ซึ่งสถานการณ์แบบนี้ต้องดูความเหมาะสมด้วย 🚖 . ⚠ #ติดนิสัยขี้โมโหมาจากคนอื่น หากความเป็นอยู่ของคุณถูกแวดล้อมด้วยคนโมโหร้าย หรือเคยถูกเหวี่ยงวีนใส่เป็นประจำ ไม่แปลกเลยหากคุณจะซึมซับนิสัยเหล่านั้นมาโดยไม่รู้ตัว แล้วเผลอระบายอารมณ์ใส่คนข้างกายจนทะเลาะกัน 😤 . ⚠ #ไม่อยากโกรธแต่คุมตัวเองไม่ได้ อาการนี้อาจมีสาเหตุจากพฤติกรรม #Tantrum หรือการแสดงอารมณ์เกรี้ยวกราดและอาละวาดรุนแรงเวลาถูกขัดใจ ต้องอาศัยการบำบัด และมีคนใกล้ตัวคอยช่วยควบคุมอารมณ์อีกแรง 🙅‍♀ . 🔑 #แก้ไขได้อย่างไร 🔑 . สังเกตดูว่าก่อนจะปรี๊ด...ร่างกายคุณมี React อย่างไร 👉 เช่น กำหมัด มือสั่น กอดอก ไขว่ห้าง เหงื่อออก หน้าร้อนผ่าว . 🤦‍♀ ครั้งต่อไปหากมีเรื่องกระทบจิตใจอีก ต้องตั้งสติ รู้ทันอารมณ์ที่กำลังจะปะทุ แล้วรีบพาตัวเองออกไปจากสถานการณ์แสนอึดอัด หรือหาทางระบายอารมณ์ด้วยวิธีอื่นที่ไม่ทำให้ใครเดือดร้อน ❤ เช่น ทำในสิ่งที่ชอบ นอกจากนี้ยังมีอีกวิธีที่ง่ายที่สุดคือ ขอให้คนใกล้ตัวนี่แหละช่วยดึงสติเรา 🤝 . #ปรี๊ดแตก #อารมณ์ร้อน #ขาวีน #การควบคุมอารมณ์

20
13 hours ago

Whether your child is #extreme or #neurotypical, #empathizing when they are in the middle of a #tantrum or #meltdown moment can seem impossible. But here is the thing, friends. We need to stop thinking of it as if that means giving them the control. It is more like extending mercy in a time when they may not deserve it, but they need it most. #TheMamaOnTheRocks #extremeparenting #extremechildren #parent #specialneeds #sticktogether #bekind #choosejoy #empower @synergy.gentle.parenting @rebeccaeanes

291
14 hours ago

Caption this 🤣😭 #TB ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Yes - that’s me in the middle. at Markham, Ontario

7510
14 hours ago

Ada yg belum tau apa baby baru tasneem? Ni die...happy watching 🌷 . Nak tanye pape boleh wasap umi tau . Uminadia 0125453437 Uminadia 0125453437

71
15 hours ago

— selang banyak waktu antara perpisahan dan pertemuan yang tak jua terjadi, apakah aku pernah kau coba hadirkan ke dalam mimpi? atau justru bayangku sudah benar-benar kau usir pergi? #Tantrum

8818
15 hours ago

本日、先行公開! 2019初夏のネット限定COLLECTION🌟 . . 《TANTRUM=イヤイヤ期》をテーマに。 わがままで元気いっぱい! そんな子どもらしい遊びゴコロを散りばめたお洋服が、 今年の夏、ネット限定アイテムで登場します️❤️ . 「きょうはどのお洋服を着て、いたずらしちゃう?」 . . 販売は、3/1(金)21:00~! ぜひプロフィール🔝のURLからチェックしてください😍 #foonline #エフオーオンライン #子供服 #ベビー服 #子ども服 #breeze #apreslescours #ブリーズ #アプレレクール #アプレ #ネット限定 #親バカ部 #親バカ部ig_kids #男の子ママ #女の子ママ #キッズ服 #キッズコーデ #キッズファッション #おしゃれキッズ #男の子コーデ #女の子コーデ #kidswear #kidsfashion #kidsclothes #igkids #kidstagram #styling #tantrum #イヤイヤ期 #ぶりーずねっとげんてい

2431
15 hours ago

"DAH BOLEH KELUAR HOSPITAL SELEPAS 3 HARI GUNA MAYYA BABY CREAM" Anak customer warded ICU beberapa hari. Customer ikhtiar mayya baby cream. Selepas 3 hari, baby dah boleh keluar hospital. Gembira bila dengar, hilang penat semua walaupun kena redah kegelapan malam bersama 2 orang anak semata-mata nak delivery mayya baby cream. Syukur alhamdulillah, semuanya dengan izin Allah swt. Yang penting, kena usaha. Jika tiada usaha, maka tiadalah hasilnya. #mayyababycream #mayyababyshowergel #mayyababykulim #mayyababykedah #mayyababy #mayyababykulimutama #mayyababykulimhitech #mayyababyalma #mayyababybukitmertajam #mayyababypenang #mayyababyseberangjaya #mayyababyseberangperai #anakbatukselsema #ruameczema #kembungperut #sembelit #tidurlena #gigitanserangga #tantrum #id000146 #stokismayyababy #stokismayyababykulim

30
16 hours ago

Apa masalah yg uoll hadapi kalau ada masalah anak kecik.. . 💛Kembung perut atau sembelit? 💚Meragam? Sawan tangis? ❤️Batuk berkahak? Selsema? 💜Masalah tido? Insomnia? . Tau tak tasneem ada solusi utk sume masalah di ats? . Jom wasap umi utk lebih info!😉 0125453437

101
16 hours ago

Anak berusia 1.5 tahun ke 2.5 tahun akan mula memberontak, buang barang, merajuk dan protest. Jika anak anda berkelakuan demikian, bukan bermaksud dia sudah menjadi degil atau kurang ajar. Anak sekecil ini, tidak akan kurang ajar. Dia sedang belajar untuk ekspres diri dia disebabkan dia berasa letih atau kecewa akan sesuatu. Oleh itu jalan untuk membantu dia menjadi tenang: 1- Pegang dia seperti dalam gambar ini. 2- Bisik kan anda sayang dia dan understand perasaan dia. 3- Baca ayat Quran dan A'uzubillah hi manasyaitan nir rajim, supaya syaitan tidak mengambil kesempatan kepadanya dan anda. 4- Tenangkan dia dengan kata-kata kasih dan anda pun perlu tenang 5- JANGAN SEKALI-KALI MARAH DAN MENJERIT ATAU MEMUKULNYA KONONNYA UNTUK MENDISIPLINKAN DIA. Ini hanya akan menjadikan dia anak yang pengecut atau yang suka memberontak. *Kenali Apa Itu Tantrum? Tantrum bermaksud kemarahan secara tiba-tiba. Manakala "Temper Tantrum" ialah suatu luapan emosi yang meledak-ledak sehingga tiada kawalan diri. Temper Tantrum seringkali muncul pada anak usia 15 bulan – 6 tahun. Tantrum biasanya terjadi pada anak yang hyper-aktif. Tantrum juga lebih mudah terjadi pada anak-anak yang dianggap "sulit", dengan ciri-ciri sebagai berikut: 1) Kanak-kanak tidak cukup tidur. 2) Makan dan proses pembuangan najis tidak teratur. 3) Kekok dengan situasi baru atau orang yang dia tidak kenali. 4) Lambat beradaptasi terhadap perubahan. 5) Emosi tidak tenteram (sering negatif). 6) Mudah marah dan mudah menangis. 7) Sulit dialihkan perhatiannya. Tantrum termanifestasi dalam berbagai perilaku. Berikut adalah beberapa contoh perilaku Tantrum, mengikut peringkat usia: Dibawah Usia 3 tahun ·Menangis ·Menggigit ·Memukul ·Menendang ·Menjerit ·Memekik-mekik ·Menghempaskan badan ke lantai ·Memukul-mukulkan tangannya ·Menahan nafas ·Menghentakkan kepala ·Melemparkan barang ·Menyangkung ·Memeluk tubuhnya Usia 3-4 tahun ·Perilaku tersebut diatas ·Menghentakkan kaki ·Berteriak ·Meninju ·Membantingkan pintu ·Mengkritik ·Merengek #parentingtips #parenting #tipstips #tantrum

31
17 hours ago

Atasi ketidakselesaan Bayi Urutan dapat melegakan ketidakselesaan akibat kembung angin dan sembelit. Bagi bayi-bayi pra matang, urutan juga mengurangkan stress yang kerap kali berlaku apabila prosedur dilakukan ke atas mereka semasa berada di inkubator. Nak cuba produk Tasneem Naturel yang berasaskan essential oil? . Kindly whatsapp for fast respond 👇😊 📲 011 1861 2796 📲 011 1861 2796 📲 011 1861 2796 . Atau boleh terus klik link wassap di bio profile👆😊 . #tasneemnaturel #babyspaset #tasneemrangers2019 #essentialoil #babybalm #penjagaanbayi #barangbaby #anaktenang #tantrum #kembungperut #batuk #selsema #masalahkulit #eczema #kulitsensitif #anaktidurlena #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #bazarpaknil #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #like4likes #likeforlikes #dropshipwanted #teamMQ

183
17 hours ago

Atasi ketidakselesaan Bayi Urutan dapat melegakan ketidakselesaan akibat kembung angin dan sembelit. Bagi bayi-bayi pra matang, urutan juga mengurangkan stress yang kerap kali berlaku apabila prosedur dilakukan ke atas mereka semasa berada di inkubator. Nak cuba produk Tasneem Naturel yang berasaskan essential oil? . Kindly whatsapp for fast respond 👇😊 📲 011 1861 2796 📲 011 1861 2796 📲 011 1861 2796 . Atau boleh terus klik link wassap di bio profile👆😊 . #tasneemnaturel #babyspaset #tasneemrangers2019 #essentialoil #babybalm #penjagaanbayi #barangbaby #anaktenang #tantrum #kembungperut #batuk #selsema #masalahkulit #eczema #kulitsensitif #anaktidurlena #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #malaysian #bazaarpaknil #bazarpaknil #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia #like4likes #likeforlikes #dropshipwanted #teamMQ

40
18 hours ago

Dear Instagram. This is real life. On a positive note, least he helped clear the queue at security as no one wanted to be near us.

216
18 hours ago

Petang uolls..ada tak anak yg cranky? Asik nak mengamuk je? Time nak tido kan pon masalah tak kira siang mlm? . Haa..balm ni sesuai utk dorang..balm calm yg bantu tenangkan emosi anak..hanya sapu dan urut secara lembut ank anak tenang dan behave je nanti..syok kan? 💚 . Ada yg pernah cuba?

62
18 hours ago

Bila anak x sehat, selsema berkahak.. Kita yang tengok ni pun tak senang duduk kan.. Jika anak² anda mengalami masalah berikut, Cubalah mayyababy krim.. InsyaAllah mayyababy krim membantu mengatasi masalah ² tersebut. Tak salah mencuba kan.. Berminat untuk mencuba, whatsApp www.wasap.my/60133295945/synakcubambc Dapatkan free gift 🎁dengan setiap pembelian Mayyababy & kita belanja postage utk anda. FREE POSTAGE SM / ½ POSTAGE SS . . . #mayyababykrim #mayyababysubang #mayyababyaradamansara #mayyababysungaibuloh #subangbestari #carbootsalesubangbestari #cbssubangbestari #mayyababycream #tantrum #susahtidur  #ekzema #naturalproduct #balmbaby #travelkitbaby #babykrim #kembungperut #aradamansara #mayyababyshahalam #mayyababymuadzam #mayyababybentong  #kampungmelayusubang #klinikdesasubang #mayyababy #mayyababycream #mayyababyviral #mayyababymalaysia #bazaarpaknil  #skincarebaby  #babyselsemabatuk

30
18 hours ago

Yung nag effort ka na pagayahin sya tapos wapakels lang lang siya.Wawang mama.Iyak..😂😂😂 #whentopakstrikes #tantrum

42