Tamanpauh Photos & Videos

23 minutes ago

Customer dari #gelugor . Siang oder.. kebetulan malam COD sebelah penang.. apa lagi terus confirm oder... ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† tenkiu bro beli dengan @efbifood_bukit_mertajam . Nak oder? Wasap mai 0125004790..0125004790 . #pulaupinang #tamanpauh #penang #island #bukitmertajam #batukawan #seberangjaya #seberangperai #kulimkedah #padangserai #bertam #kepalabatas #alorsetar #perlis #arau #kangar #sabah #sarawak #bumikenyalang #makananhalal #frozenfood #panaskanje #bocey #kakimakan #sedapsangat #puashati #pos #seluruhmalaysia #wasap

40
11 days ago

Cerita semalam.. Nasi minyak + #dendenglentok by @efbifoodproduct_hq ... Terbaik... makan macam ni pun tambah 2 pinggan.. husband kata awat sedap sangat dendeng ni.. daging pun lembut... sambil senyum saya kata tengok laa produk keluaran sapa.. semestinya dari @faizalfbi76 .. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ . Ha lekaih sapa nak oder habaq mai.. wasap ja 012-5004790 . #pulaupinang #tamanpauh #penang #bukitmertajam #seberangjaya #seberangperai #kulimkedah #padangserai #bertam #kepalabatas #alorsetar #perlis #arau #kangar #sabah #sarawak #makananhalal #segera #frozenfood #panaskanje #bocey #kakimakan #sedapsangat #puashati #codsekitarareapenang #pos #wasap 0125004790

213
12 days ago

Done COD untuk hari ni.. 1 beg nak bawa travel... lagi 1 beg nak makan2 untuk cuti raya cina... malas masak katanya... hihi.. terima kasih memilih @efbifood_bukit_mertajam .. . Hanya panaskan pek... 5 minit siap untuk dihidangkan... Senangkan.. kaih tunggu apa lagi.. meh la roger sis.. wasap 0125004790... ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ . #penang #georgetown #kotapadang #jambatanpulaupinang #island #bayanlepas #seberangjaya #seberangperai #bandarperda #tamanpauh #baganajam #permatangpauh #kulimhitech #kulim #tamanbaiduri #juru #autocity #kampungjuru #simpangampat #bukitminyak #makananhalal #makansegera #frozenfood #terbaik

151
15 days ago

Matt ash green ๏ผˆboss fav color ) @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle

400
16 days ago

C curl perm + package B treatment ไปฅๅฝขไธบไธป ๏ผŒๅพฎๅทๆˆๅฝข ๏ผˆ Blow dry only ๆ‰“ๅนฒๆˆๅž‹๏ผ‰ @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

120
17 days ago

Matt ash brown (curl styling only) @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

201
17 days ago

PROMOSI JANUARI akan berakhir 31/1/2019.. BELI 6PEK FREE COD/POSTAGE.. JIMAT!!! JIMAT!!! JIMAT!! . FROZEN FOOD.. Siap dimasak.. Hanya panaskan jer.. SEDAP ... . WASAP 0125004790 untuk pertanyaan.. . #pulaupinang #tamanpauh #penang #bukitmertajam #seberangjaya #seberangperai #kulimkedah #padangserai #bertam #kepalabatas #alorsetar #perlis #camerondallas #arau #kangar #sabah #sarawak #makananhalal #segera #frozenfood #panaskanje #bocey #kakimakan #sedapsangat #puashati #codsekitarareapenang #pos #seluruhmalaysia #wasap 0125004790

271
19 days ago

๐ŸŒธ๐ŸŒธ Wedding Card New Size ( 6x6 inci Poskad ) ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . Available size โœ… 4x6 inci poskad โœ… 4x8 inci poskad โœ… 6x6 inci poskad . whatsapp for order ๐Ÿ“ฒ 019-4296753 . #designer #freelance #freelancedesigner #penang #pulaupinang #permatangpauh #seberangjaya #perda #tamanpauh #design #printing #printmurah #murah #sampulrayamurah #sampulraya2018 #wovenbagmurah #buntingmurah #buttonbadgemurah #namecard #businesscard #businesscardmurah #bussinessitem #sticker #stickermurah #packaging #alhamdulilah #syukur

160
19 days ago

ๅฐ็พŽๅง styling perm ไปฅๅฝขไธบไธป ๏ผŒๅพฎๅทๆˆๅฝข ๏ผˆ Blow dry only ๆ‰“ๅนฒๆˆๅž‹๏ผ‰ @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

230
20 days ago

็ฐ็ฐ็š„ ้›พๆ„Ÿ Matt ash brown Package B treatment ๏ผˆ curl styling only ๏ผ‰ @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

420
21 days ago

C curl perm + package B treatment ไปฅๅฝขไธบไธป ๏ผŒๅพฎๅทๆˆๅฝข ๏ผˆ Blow dry only ๆ‰“ๅนฒๆˆๅž‹๏ผ‰ @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

424
22 days ago

ๆ–ฐๅนดไธ€ๅฎš่ฆๆœ‰โค๏ธ color + highlight + package B treatment @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

273
23 days ago

้›พๆ„Ÿ lavender brown + highlights + cleansing soda (ๅฝ“ๅคฉๅคœไบ†๏ผŒๅฆ‚ๆœ‰้˜ณๅ…‰ๆ‹ๅ‡บๆฅๆ•ˆๆžœไผšๆ›ด็พŽๅ“ฆ๏ผ‰ @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

342
24 days ago

Bob Hair + High Light + Cleansing soda (blow dry only) @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

341
25 days ago

Haiii nak share info menarik ni๐Ÿค“๐Ÿค“๐Ÿค“ Setiap Hari 2000pcs "KERIABALL THE MINI" akan diproduce tau... Production sampai lunyai dahh.. Tapi kerana kasih dan sayang diteruskan jua buat kerialovers ๐Ÿ˜˜.. So kualiti "KERIABALL THE MINI" ni hangpa janganlah risau, fresh dan dijamin sangat sedappppp๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ . Keriaball ๐Ÿ’ฏ fully ubii, serious takTIPU โœ‹๐Ÿป Tak percaya? Cubalah!! Confirm tercari-cari dan repeat lagi ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ . Sesuai untuk dimakan seisi keluarga, hidangan untuk tetamu yang bertandang ke rumah, untuk jamuan, kenduri, majlis aqiqah, kenduri kahwin dan sebagainya.. . Mai dapatkan keriaball dengan kami โ˜บ๏ธ PM @ whatsapp sekarang. http://www.wasap.my/601136300621.sayanakorderkeriaball .... AVAILABLE : FROZEN (20pcs) dan READYCOOK (10pcs & 20pcs) .... DELIVERY (Kawasan Seberang Perai sahaja): Setiap SABTU & AHAD!! ... #sayajualkeria #keriaballviral #frozen #keriaballfrozen #readytoeat #keriaballlovers #keriapenang๐Ÿ™Š #penang #jalanbaru #seberangjaya #permatangpauh #tamanpauh #bandarperda #thekeriaball #caramenyira #majlis #majliskahwin #majlisberinai #majlistunang #majlisaqiqah #majlisharijadi #majlisperpisahan

70
25 days ago

Package A Treatment Hair cut + Scalp treatment + Hair treatment = Rm 100 curl styling only (boss fav picture โค๏ธ) @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

561
26 days ago

Repeat oder lagi.. Alhamdulillah.. dulu beli 2 pek ni tambah berpek2.. . Bertambah manis senyum akak ni.. hihi.. jom sapa2 nak oder wasap 0125004790. . #pulaupinang #tamanpauh #penang #island #bukitmertajam #seberangjaya #seberangperai #kulimkedah #padangserai #bertam #kepalabatas #alorsetar #perlis #arau #kangar #sabah #sarawak #bumikenyalang #makananhalal #segera #frozenfood #panaskanje #bocey #kakimakan #sedapsangat #puashati #codsekitarareapenang #pos #seluruhmalaysia #wasap 0125004790

251
28 days ago

Tudia... tudia.. habaq dah hampa tak mau caya.. 100% terus feedback customer bg bila makan #dagingdendeng .. terbaik produk @efbifoodproduct_hq ..๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Esok saya ada COD kawasan pulau.. kaih2 sapa nak selit oder boleh wasap 0125004790 ๐Ÿ˜Ž COD & POS boleh na... ๐Ÿ“ฎ๐Ÿ“ฎ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš— . #pulaupinang #tamanpauh #penang #island # #seberangjaya #seberangperai #kulimkedah #padangserai #bertam #kepalabatas #alorsetar #perlis #arau #kangar #sabah #sarawak #bumikenyalang #makananhalal #segera #frozenfood #panaskanje #bocey #kakimakan #sedapsangat #puashati #codsekitarareapenang #pos #seluruhmalaysia #wasap 0125004790

301
29 days ago

้›พๆ„Ÿ lavender brown + package B treatment @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

415
29 days ago

Akak misi n abam army dah beli.. anda bila lagi?? Meh lekaih sembang kot tepi.. hampa cuma panaskan ja.. pastu dah boleh makan.. cepat weii.. yang pasti sedap...๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚ Dm @ WASAP 0125004790 . #pulaupinang #tamanpauh #penang #island #bukitmertajam #kulimhitech #kulim #seberangjaya #seberangperai #kulimkedah #padangserai #bertam #kepalabatas #alorsetar #perlis #arau #kangar #sabah #sarawak #makananhalal #segera #frozenfood #panaskanje #bocey #kakimakan #sedapsangat #puashati #cod #pos #seluruhmalaysia

322
1 month ago

#repost ๆŸ”็›ด Rebonding + package B treatment @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

200
1 month ago

ๆŸ”็›ด Rebonding + package B (treatment) @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

141
1 month ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

181
1 month ago

Kalau dah rezeki tak kemana.. kalau ngam ngn dengan masa insyaAllah boleh COD.. tenkiu sis.. semoga bertambah rezeki sis sekeluarga.. Amiinn . PROMOSI JANUARI, COMBO SET.. 2 PEK SETIAP SET... TAMBAH LAGI beli 6 pek FREE COD & POSTAGE!!! JIMAT nak habaq kat hampa... mana nak dapat wei... lekaihhh mai wasap 0125004790... kita sembang kot tepi bagi jadi... ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . #pulaupinang #tamanpauh #penang #island #bukitmertajam #seberangjaya #seberangperai #kulimkedah #padangserai #bertam #kepalabatas #alorsetar #perlis #arau #kangar #sabah #sarawak #bumikenyalang #makananhalal #segera #frozenfood #panaskanje #bocey #kakimakan #sedapsangat #puashati #codsekitarareapenang #pos #seluruhmalaysia #wasap 0125004790

515
1 month ago

Matt ash green @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

150
1 month ago

Matt ash brown ๏ผˆcurl styling only ๏ผ‰ @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

503
1 month ago

Styling perm + treatment package B ไปฅๅฝขไธบไธป ๏ผŒๅพฎๅทๆˆๅฝข ๏ผˆ Blow dry only ๆ‰“ๅนฒๆˆๅž‹๏ผ‰ @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

210
1 month ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

170
1 month ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

151
1 month ago

C curl perm ไปฅๅฝขไธบไธป ๏ผŒๅพฎๅทๆˆๅฝข ๏ผˆ Blow dry only ๆ‰“ๅนฒๆˆๅž‹๏ผ‰ @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

131
1 month ago

C curl perm ไปฅๅฝขไธบไธป ๏ผŒๅพฎๅทๆˆๅฝข ๏ผˆ Blow dry only ๆ‰“ๅนฒๆˆๅž‹๏ผ‰ @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

270
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

150
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

190
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

150
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

150
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

140
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

100
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

140
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

90
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

100
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

172
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

160
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

221
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

221
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

200
2 months ago

matt brown after and before @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

231
2 months ago

ไปฅๅฝขไธบไธป ๏ผŒๅพฎๅทๆˆๅฝข ๏ผˆ Blow dry only ๆ‰“ๅนฒๆˆๅž‹๏ผ‰ @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

181
2 months ago

Kindly make an appointment with us โค๏ธ @juice_hairsalon kindly call for appointment ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘ ๐Ÿ“Kita Di jalan baru bertentang Mydin Bm sebelah shell atau Petron station for appointment pls call 012-4657293 #juicehairsalon #hairsalon #promotion #jalanbaru #tamanpauh #paujaya #medanperniagaanpauhjaya #seberangperai #perai #penang #malaysia #haircut #menshaircut #hairtreatment #scalptreatment #scalpsync #matrix #mucota #mucotascena #color #perm #pomadehairstyle #bridal #tempatkhas #for #lady #mucota #matrix #obsidian #osidianhaircare #menshairstyle at Penang, Malaysia

280
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

222
2 months ago

(๐Ÿ†”๏ธFPA07) Agent #ChocofitBukitMertajam Here ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ dapatkan promosi terkini ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ›ต #COD #POS ๐Ÿ“ฆ bila2 masa Ready Stock ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ #seberangjaya #perda #bayanbaru #bayanlepas #bukittengah #bukitgedung #bukitminyak #permatangpauh #bukitmertajam #sgdua #sgara #autocity #alma #jawi #pulaupinang #penang #tamanpauh #jalantengah #bandartasekmutiara #baganajam #butterworth #simpangampat #batukawan #kulim #kepalabatas #kubangsemang blh wasap/dm sis ๐Ÿ˜ : http://wasap.my/60195297649/ @chocofit_bukitmertajam #Sisminumsisjual

120