Subangemas916 Photos & Videos

3 hours ago

Kesian gilerrrr kat diri kita๐Ÿ˜ข . . Bekerja siang malam pagi petang. Cukup bulan dapat gaji bayar hutang. Berbelanja pula boros tak tentu arah. . . Pernah terpikir?? selama bekerja ni brp GRAMEMAS yang anda dah simpan? . . Sekurang kurangnya anda perlu simpan 10% dari gaji anda untuk rewards dekat diri sendiri . . . Jom rewards diri sendiri dengan cara menambah Aset Emas setiap bulan secara konsisten.. . . Kini anda boleh dapati barang kemas secara ansuran selama 6 bulan๐Ÿ˜˜ (mudah sangat2) . . Ramai pelanggan kami berpuas hati kerana bayaran terpulang pada pelanggan itu sendiri ataupun ikut cara Kak Liza tetapkan . . JOM KUMPUL EMAS GAIS ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . .

151
3 hours ago

Kesian gilerrrr kat diri kita๐Ÿ˜ข . . Bekerja siang malam pagi petang. Cukup bulan dapat gaji bayar hutang. Berbelanja pula boros tak tentu arah. . . Pernah terpikir?? selama bekerja ni brp GRAMEMAS yang anda dah simpan? . . Sekurang kurangnya anda perlu simpan 10% dari gaji anda untuk rewards dekat diri sendiri . . . Jom rewards diri sendiri dengan cara menambah Aset Emas setiap bulan secara konsisten.. . . Kini anda boleh dapati barang kemas secara ansuran selama 6 bulan๐Ÿ˜˜ (mudah sangat2) . . Ramai pelanggan kami berpuas hati kerana bayaran terpulang pada pelanggan itu sendiri ataupun ikut cara Kak Liza tetapkan . . JOM KUMPUL EMAS GAIS ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ . .

101
3 hours ago

gOLDBAR pUBLIC gOld ๐Ÿ˜Ž Rm200/pcs Details at pictures/tag/up ๐Ÿค— www.wasap.my/+60133238229 ๐Ÿ“ฒ #sayajualemas #emasmurah #emas916 #pandoraemas916 #sayajualgoldbar #barangkemasmurah916 #cincinemas916 #rantaitanganemas916 #rantaileheremas916 #rantaikakiemas916 #bangleemas916 #gelangemas916 #subangemas916 #antingantingemas916 #loketemas916 #emasmurahonline #emas916malaysia #emastulen916 #emasoriginal #emasoriginal916 #kutuemas #beadspandora916 #cincinbatuemas #cincinbatuemas750 #loketviral #loketacrylic #charmspandoraemas #emas375 ๐Ÿ‘‘ Serious Buyer Please Whatsapp Me First ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ’ฅ Nak Tau Harga Barang Tolong Screenshot Gambar & Whatsapp Bagi Sis Ye. Link Whatsapp At Bio ๐Ÿค— ๐Ÿ’ฅNyatakan Berat Barang & Size Sekali ๐Ÿ’œ

10
7 hours ago

BUKA ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ ISNIN - AHAD dari 10:30pg - 5:30ptg ๐Ÿ’ข . Jom FOLLOW @kedai_emas_merchant9 ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿ‘ˆ . KEDAI EMAS MERCHANT9 TTDI DAMANSARA 019-3239695 ๐Ÿ’ฅ Landmark: Affin Bank Ttdi, Siti khadijah . KEDAI EMAS MERCHANT9 KERAMAT MALL 019-2445271๐Ÿ’ฅ Landmark: Dalam UTC,Belakang Balai polis, Naik tingkat 1 . #cincinmerisik #cincintunangan #cincinnikah #bahagia #marriage #relationshipgoals #emas916 #rantaitangan #rantaileher #rantaikakiemas #diamonds #gelangemas #gelangbudakemas #rantaitanganbaby #subangemas916 #loket #charms #pandoraemas #moodmasihraya #anniversary #gelangcartier #rantaitangancoco #feedbackmerchant9 #kedaiemasmerchant9 #tamantundrismail #keramatmall

4729
20 hours ago

Macam mana nak kumpul emas 916 tanpa perlu terbeban? ๐Ÿค”Nak beli cash memang tak mampu dah. . . Ok sini kak liza citer.Kak liza ada buka ansuran emas selama 6 bulan tau . . Uols berkenan dengan item apa?whatsapp cecepat bagitau kak liza nak bayar ansuran k.Habis bayar baru kita deliver.Mudah saja . . Whatsapp sahaja 017 624 2529 (kak liza) .

71
20 hours ago

Macam mana nak kumpul emas 916 tanpa perlu terbeban? ๐Ÿค”Nak beli cash memang tak mampu dah. . . Ok sini kak liza citer.Kak liza ada buka ansuran emas selama 6 bulan tau . . Uols berkenan dengan item apa?whatsapp cecepat bagitau kak liza nak bayar ansuran k.Habis bayar baru kita deliver.Mudah saja . . Whatsapp sahaja 017 624 2529 (kak liza) .

51
1 day ago

Details at pictures/tag/up ๐Ÿค— www.wasap.my/+60133238229 ๐Ÿ“ฒ #sayajualemas #emasmurah #emas916 #pandoraemas916 #sayajualgoldbar #barangkemasmurah916 #cincinemas916 #rantaitanganemas916 #rantaileheremas916 #rantaikakiemas916 #bangleemas916 #gelangemas916 #subangemas916 #antingantingemas916 #loketemas916 #emasmurahonline #emas916malaysia #emastulen916 #emasoriginal #emasoriginal916 #kutuemas #beadspandora916 #cincinbatuemas #cincinbatuemas750 #loketviral #loketacrylic #charmspandoraemas #emas375 ๐Ÿ‘‘ Serious Buyer Please Whatsapp Me First ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ’ฅ Nak Tau Harga Barang Tolong Screenshot Gambar & Whatsapp Bagi Sis Ye. Link Whatsapp At Bio ๐Ÿค— ๐Ÿ’ฅNyatakan Berat Barang & Size Sekali ๐Ÿ’œ

20
1 day ago

Details at pictures/tag/up ๐Ÿค— www.wasap.my/+60133238229 ๐Ÿ“ฒ #sayajualemas #emasmurah #emas916 #pandoraemas916 #sayajualgoldbar #barangkemasmurah916 #cincinemas916 #rantaitanganemas916 #rantaileheremas916 #rantaikakiemas916 #bangleemas916 #gelangemas916 #subangemas916 #antingantingemas916 #loketemas916 #emasmurahonline #emas916malaysia #emastulen916 #emasoriginal #emasoriginal916 #kutuemas #beadspandora916 #cincinbatuemas #cincinbatuemas750 #loketviral #loketacrylic #charmspandoraemas #emas375 ๐Ÿ‘‘ Serious Buyer Please Whatsapp Me First ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ’ฅ Nak Tau Harga Barang Tolong Screenshot Gambar & Whatsapp Bagi Sis Ye. Link Whatsapp At Bio ๐Ÿค— ๐Ÿ’ฅNyatakan Berat Barang & Size Sekali ๐Ÿ’œ

30
1 day ago

๐ŸŒนryft๐ŸŒนCINCIN ITALY ADJUSTABLE 1. 4.35GM SZ 7 - 8 2. 4.45GM SZ 8 - 9 3. 4.48GM SZ 9 - 10 4. 4.59GM SZ 10 - 11 5. 5.08GM SZ 13 - 14 6. 5.03GM SZ 14 - 15 7. 5.31GM SZ 16 - 17 8. 5.41GM SZ 17 - 18 9. 5.48GM SZ 19 - 20 10. 5.47GM SZ19 - 20 Details at pictures/tag/up ๐Ÿค— www.wasap.my/+60133238229 ๐Ÿ“ฒ #sayajualemas #emasmurah #emas916 #pandoraemas916 #sayajualgoldbar #barangkemasmurah916 #cincinemas916 #rantaitanganemas916 #rantaileheremas916 #rantaikakiemas916 #bangleemas916 #gelangemas916 #subangemas916 #antingantingemas916 #loketemas916 #emasmurahonline #emas916malaysia #emastulen916 #emasoriginal #emasoriginal916 #kutuemas #beadspandora916 #cincinbatuemas #cincinbatuemas750 #loketviral #loketacrylic #charmspandoraemas #emas375 ๐Ÿ‘‘ Serious Buyer Please Whatsapp Me First ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ’ฅ Nak Tau Harga Barang Tolong Screenshot Gambar & Whatsapp Bagi Sis Ye. Link Whatsapp At Bio ๐Ÿค— ๐Ÿ’ฅNyatakan Berat Barang & Size Sekali ๐Ÿ’œ

20
1 day ago

Harga emas cuma RM166/g sahaja utk VIP Member Khalifah Jewels! . Kalau sis berminat dgn koleksi kami,boleh whatsapp team kami. Ataupun sis boleh dtg walkin ke kedai kami di seksyen 7, Shah Alam. Tekan link di bawah utk pertanyaan ya๐Ÿค— . ๐Ÿ‘‰https://linktr.ee/khalifahjewels . atau klik link whatsapp di bio profile kami๐Ÿ˜Š . โœ”Whatsapp only โŒNo DM, sorry๐Ÿ™ . #khalifahjewels #rantaileheremas #cincintunang #cincinmerisik #rantaitanganbajet #rantaitanganpintal #rantaitanganjagung #bangleitaly #rantaitangannikah #rantaitanganemas916 #rantaileherbajet #vancleef #bangleemas916 #barangkemas #emas916 #rantaitangan #gelangtangan #kedaiemasbangi #emasmurah #emasonline #loketemas #sayajualemas #cincinbajet #cincinemas916 #pandora #subangemas916 #rantaitangancoco #pandoraemas #charmpandora #rantaitanganpandora916

521
1 day ago

Bangle Coco๐Ÿ’• . Kalau sis berminat, boleh whatsapp kami ya. Ataupun sis boleh dtg walkin ke kedai kami di seksyen 7, Shah Alam. Tekan link di bawah utk pertanyaan ya๐Ÿค— . ๐Ÿ‘‰https://linktr.ee/khalifahjewels . atau klik link whatsapp di bio profile kami๐Ÿ˜Š . โœ”Whatsapp only โŒNo DM, sorry๐Ÿ™ . #khalifahjewels #rantaileheremas #cincintunang #cincinmerisik #rantaitanganbajet #rantaitanganpintal #rantaitanganjagung #bangleitaly #rantaitangannikah #rantaitanganemas916 #rantaileherbajet #vancleef #bangleemas916 #barangkemas #emas916 #rantaitangan #gelangtangan #kedaiemasbangi #emasmurah #emasonline #loketemas #sayajualemas #cincinbajet #cincinemas916 #pandora #subangemas916 #rantaitangancoco #pandoraemas #charmpandora #rantaitanganpandora916

221
1 day ago

Rantai tangan Coco๐Ÿ’• . Kalau sis berminat, boleh whatsapp kami ya. Ataupun sis boleh dtg walkin ke kedai kami di seksyen 7, Shah Alam. Tekan link di bawah utk pertanyaan ya๐Ÿค— . ๐Ÿ‘‰https://linktr.ee/khalifahjewels . atau klik link whatsapp di bio profile kami๐Ÿ˜Š . โœ”Whatsapp only โŒNo DM, sorry๐Ÿ™ . #khalifahjewels #rantaileheremas #cincintunang #cincinmerisik #rantaitanganbajet #rantaitanganpintal #rantaitanganjagung #bangleitaly #rantaitangannikah #rantaitanganemas916 #rantaileherbajet #vancleef #bangleemas916 #barangkemas #emas916 #rantaitangan #gelangtangan #kedaiemasbangi #emasmurah #emasonline #loketemas #sayajualemas #cincinbajet #cincinemas916 #pandora #subangemas916 #rantaitangancoco #pandoraemas #charmpandora #rantaitanganpandora916

200
1 day ago

Details at pictures/tag/up ๐Ÿค— www.wasap.my/+60133238229 ๐Ÿ“ฒ #sayajualemas #emasmurah #emas916 #pandoraemas916 #sayajualgoldbar #barangkemasmurah916 #cincinemas916 #rantaitanganemas916 #rantaileheremas916 #rantaikakiemas916 #bangleemas916 #gelangemas916 #subangemas916 #antingantingemas916 #loketemas916 #emasmurahonline #emas916malaysia #emastulen916 #emasoriginal #emasoriginal916 #kutuemas #beadspandora916 #cincinbatuemas #cincinbatuemas750 #loketviral #loketacrylic #charmspandoraemas #emas375 ๐Ÿ‘‘ Serious Buyer Please Whatsapp Me First ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ’ฅ Nak Tau Harga Barang Tolong Screenshot Gambar & Whatsapp Bagi Sis Ye. Link Whatsapp At Bio ๐Ÿค— ๐Ÿ’ฅNyatakan Berat Barang & Size Sekali ๐Ÿ’œ

20
1 day ago

Details at pictures/tag/up ๐Ÿค— www.wasap.my/+60133238229 ๐Ÿ“ฒ #sayajualemas #emasmurah #emas916 #pandoraemas916 #sayajualgoldbar #barangkemasmurah916 #cincinemas916 #rantaitanganemas916 #rantaileheremas916 #rantaikakiemas916 #bangleemas916 #gelangemas916 #subangemas916 #antingantingemas916 #loketemas916 #emasmurahonline #emas916malaysia #emastulen916 #emasoriginal #emasoriginal916 #kutuemas #beadspandora916 #cincinbatuemas #cincinbatuemas750 #loketviral #loketacrylic #charmspandoraemas #emas375 ๐Ÿ‘‘ Serious Buyer Please Whatsapp Me First ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ’ฅ Nak Tau Harga Barang Tolong Screenshot Gambar & Whatsapp Bagi Sis Ye. Link Whatsapp At Bio ๐Ÿค— ๐Ÿ’ฅNyatakan Berat Barang & Size Sekali ๐Ÿ’œ

10
1 day ago

Details at pictures/tag/up ๐Ÿค— www.wasap.my/+60133238229 ๐Ÿ“ฒ #sayajualemas #emasmurah #emas916 #pandoraemas916 #sayajualgoldbar #barangkemasmurah916 #cincinemas916 #rantaitanganemas916 #rantaileheremas916 #rantaikakiemas916 #bangleemas916 #gelangemas916 #subangemas916 #antingantingemas916 #loketemas916 #emasmurahonline #emas916malaysia #emastulen916 #emasoriginal #emasoriginal916 #kutuemas #beadspandora916 #cincinbatuemas #cincinbatuemas750 #loketviral #loketacrylic #charmspandoraemas #emas375 ๐Ÿ‘‘ Serious Buyer Please Whatsapp Me First ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ’ฅ Nak Tau Harga Barang Tolong Screenshot Gambar & Whatsapp Bagi Sis Ye. Link Whatsapp At Bio ๐Ÿค— ๐Ÿ’ฅNyatakan Berat Barang & Size Sekali ๐Ÿ’œ

20
1 day ago

Details at pictures/tag/up ๐Ÿค— www.wasap.my/+60133238229 ๐Ÿ“ฒ #sayajualemas #emasmurah #emas916 #pandoraemas916 #sayajualgoldbar #barangkemasmurah916 #cincinemas916 #rantaitanganemas916 #rantaileheremas916 #rantaikakiemas916 #bangleemas916 #gelangemas916 #subangemas916 #antingantingemas916 #loketemas916 #emasmurahonline #emas916malaysia #emastulen916 #emasoriginal #emasoriginal916 #kutuemas #beadspandora916 #cincinbatuemas #cincinbatuemas750 #loketviral #loketacrylic #charmspandoraemas #emas375 ๐Ÿ‘‘ Serious Buyer Please Whatsapp Me First ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ’ฅ Nak Tau Harga Barang Tolong Screenshot Gambar & Whatsapp Bagi Sis Ye. Link Whatsapp At Bio ๐Ÿค— ๐Ÿ’ฅNyatakan Berat Barang & Size Sekali ๐Ÿ’œ

40
1 day ago

๐ŸŽRT LASER / LAZER STAMPING LEBAR 0.9CM -6.03g 17.4cm -6.25g 17.2cm -6.14g 17.3cm -6.04g 17.4cm -6.28g 17.8cm -6.20g 17.9cm -6.22g 17.7cm Details at pictures/tag/up ๐Ÿค— www.wasap.my/+60133238229 ๐Ÿ“ฒ #sayajualemas #emasmurah #emas916 #pandoraemas916 #sayajualgoldbar #barangkemasmurah916 #cincinemas916 #rantaitanganemas916 #rantaileheremas916 #rantaikakiemas916 #bangleemas916 #gelangemas916 #subangemas916 #antingantingemas916 #loketemas916 #emasmurahonline #emas916malaysia #emastulen916 #emasoriginal #emasoriginal916 #kutuemas #beadspandora916 #cincinbatuemas #cincinbatuemas750 #loketviral #loketacrylic #charmspandoraemas #emas375 ๐Ÿ‘‘ Serious Buyer Please Whatsapp Me First ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ’ฅ Nak Tau Harga Barang Tolong Screenshot Gambar & Whatsapp Bagi Sis Ye. Link Whatsapp At Bio ๐Ÿค— ๐Ÿ’ฅNyatakan Berat Barang & Size Sekali ๐Ÿ’œ

20
1 day ago

Rantai leher Choker ๐Ÿ’• Sis suka yg mana satu? Cuba komen kt bawah๐Ÿ˜ . Kalau sis berminat, boleh whatsapp team kami ya. Ataupun sis boleh dtg beli secara walkin sama ada di kedai cwgn Bangi atau Shah Alam. Boleh juga dibeli secara online. Tekan link di bio profile kami utk pertanyaan ๐Ÿ’• . โœ”Whatsapp only โŒNo DM, sorry๐Ÿ™ . Jgn lupa follow Instagram Cwgn Terbaru kami di Shah Alam๐Ÿค— . @khalifahjewels_shahalam @khalifahjewels_shahalam @khalifahjewels_shahalam . #khalifahjewels #rantaileheremas #cincintunang #cincinmerisik #rantaitanganbajet #rantaitanganpintal #rantaitanganjagung #bangleitaly #rantaitangannikah #rantaitanganemas916 #rantaileherbajet #vancleef #bangleemas916 #barangkemas #emas916 #rantaitangan #gelangtangan #kedaiemasbangi #emasmurah #emasonline #loketemas #sayajualemas #cincinbajet #cincinemas916 #pandora #subangemas916 #rantaitangancoco #pandoraemas #charmpandora #rantaitanganpandora916

1558
1 day ago

Hai korang ๐Ÿค— Seronok kan bila time raya puasa nanti boleh pakai barang kemas 916 yang baru . Mesti lagi semangat nak beraya ๐Ÿ˜‹ . Kalau korang tak nak beli cash pon takpe . Boleh join kutu emas serendah RM100 . Nt waktu turn korang boleh ambik barang kemas yang korang nak . Best nye ๐Ÿคค . . Oke kalau korang tak faham . Korang boleh terus wasap alia . Pegi dekat bio dan tekan link wasap . Dekat situ korang boleh tanya apa yang korang nak tau ๐Ÿ˜Š . Haaa lupa pulak . Kalau korang nak tau kutu emas yang alia buat sekarang ni start bulan February ni . So sesiapa yang nak pakai barang kemas sebelum raya cepat2 wasap tau sebab tinggal lagi 2 je kosong ๐Ÿคญ . . Beli untuk anak2 pon boleh . Tak pon kalau si suami nak beli untuk si isteri pon boleh . Sweet kan ๐Ÿ˜ #emas916 #emasonline #emasmurah #emasbajet #simpanan2019 #alia #emasterkini #emas #kedaiemasonline #emasterlajakmurah #rantaileheremas916 #gelangtanganemas816 #cincinemas916 #gelangkaki916 #bangleemas916 #pandoraemas916 #subangemas916 #emas916ansuran #emas916budget

152
1 day ago

๐Ÿ’„ Tiada cash sedebuk? korang masih lagi boleh emas ๐Ÿ‘ . . ๐Ÿ’„ Jom join ansuran mudah selama 6 bulan . . ๐Ÿ’„ Untuk keterangan lanjut . . ๐Ÿ’„ Whatsapp atau dm saja kak liza 017 624 2529 .

174
1 day ago

๐Ÿ’„ Tiada cash sedebuk? korang masih lagi boleh emas ๐Ÿ‘ . . ๐Ÿ’„ Jom join ansuran mudah selama 6 bulan . . ๐Ÿ’„ Untuk keterangan lanjut . . ๐Ÿ’„ Whatsapp atau dm saja kak liza 017 624 2529 .

173
1 day ago

๐Ÿ’Ÿ Bestnya kalau dapat kumpul emas sikit2.Nak beli cash sedebuk memang aku tak mampu ๐Ÿ˜ž . . ๐ŸŒน Haa korang mesti ada masalah macam ni kan.Teringin giler nak ada emas,nak kumpul emas betul tak?๐Ÿ˜ . . ๐ŸŒณ Ok macam ni kalau uols tak mampu nak beli sedebuk macam tu, apa kata join emas ansuran dengan kak liza . . ๐Ÿต๏ธ Emas ansuran ni selama 6 bulan ๐Ÿ˜‰ yang paling best boleh ikut bajet masing . . . ๐Ÿ“ Ala whatsapp/dm jela kak liza senang.kita citer sana tau ๐Ÿ˜˜. . . Klik kat bio tu lagi senang Uols .

61