Stokketripptrappmalaysia Photos & Videos

5 days ago

Stokke Tripp Trapp, the chair that thrives with your baby from newborn to adulthood. Personalise yours in store today. Get a copy of Glam Magazine Oct 2019 issue for a special promo on Tripp Trapp! . 📷: @hanif_zaki - @mohamadeidrees kata tadi nak teman Daddy makan. Hmmmmm. 😅 . Anyway this @stokkebaby chair is so awesome! You can get it from @happikiddo_ @stokkebaby #stokkemalaysia #stokketripptrapp #stokketripptrappmalaysia #tripptrappmalaysia #tripptrapp #babyhighchairmalaysia #highchairmalaysia #highchairbabymalaysia #babybouncermalaysia #babychairmalaysia #stokkebaby

8683
5 days ago

Japanese Wooden High Chair (Stokke alike) . . . 💖Solid and heavy. Can withstand the weight of an adult. Height of the seat and footrest can be adjusted. With wheels (can be removed). 💖Now for RM190. 💖Whatsapp to order 0192936188. . . #stokkemalaysia #stokketripptrappmalaysia #prelovedbabyitems #barangbabymurah #putrajaya #cyberjaya #shahalam #subang #nilai #sepang #bangi #bandarbarubangi #bandarputeri #damansara #bandarutama #petalingjaya #cheras #bandarputeripuchong #puchong #kedaibarangbaby #barangmurahbayi #kedaibarangbayi #littlebabytoysmalaysia

10
7 days ago

❎❎SOLD❎❎ . Japanese Wooden High Chair (Stokke alike) . . . 💖Solid and heavy. Can withstand the weight of an adult. Height of the seat and footrest can be adjusted 💖Now for RM190. 💖Whatsapp to order 0192936188. . . #stokkemalaysia #stokketripptrappmalaysia #prelovedbabyitems #barangbabymurah #putrajaya #cyberjaya #shahalam #subang #nilai #sepang #bangi #bandarbarubangi #bandarputeri #damansara #bandarutama #petalingjaya #cheras #bandarputeripuchong #puchong #kedaibarangbaby #barangmurahbayi #kedaibarangbayi #littlebabytoysmalaysia

72
1 month ago

"Family who eats together, stays together." Bring your baby closer with the Stokke Tripp Trapp chair, available in store and online. . 📷: @whulandary - Papa niki itu jarang bgt cemburu, kadang akupun bertanya apakah aku kurang kece unk dicemburuin hahaha tapi sekali nya cemburu atau mengingatkan ku pasti dg cara halus tapi menyentuh kalbu , contoh di weekend pagi kemaren, selesai membuat kan mereka berdua soto padang universe , papa niki ala ala bicara ke Zayn , wah Zayn mama sudah kurus dan pretty pula, , mama uni yg mendengar langsung melayang ke angkasa, serius pa nga dusta kan ? Lalu dia pun menjawab lihat aja jari jari nya sudah langsinh pertanda cincin kawin dah muat pasti ,, oooooh gitu maksudnya pah paham Paham 🤣 #terhempas dikira dipuji beneran 😭 Oya kursi Zayn nih emang canggih sangat dari @stokkebaby Tripp trapp #chairforlife we got it from @happikiddo_ lah when your baby can be with you at table height #happikiddo #stokkemalaysia #stokketripptrapp #tripptrapp #tripptrappchair #tripptrappmalaysia #stokketripptrappmalaysia #familytime #eatingtogether #babychairmalaysia #highchairmalaysia

3103
2 months ago

Stokke Steps High Chair Accessories . . . 💖Excellent condition 9/10. Note : doesn't include the high chair. Only the baby seat, tray and cushion. 💖Now for RM450. Retail price is RM800+. 💖www.wasap.my/60192936188 . . #stokkemalaysia #stokkestepsmalaysia #stokketripptrappmalaysia #prelovedbabyitems #barangbabymurah #putrajaya #cyberjaya #shahalam #subang #nilai #sepang #bangi #bandarbarubangi #bandarputeri #damansara #bandarutama #petalingjaya #cheras #bandarputeripuchong #puchong #kedaibarangbaby #barangmurahbayi #kedaibarangbayi #littlebabytoysmalaysia

20
1 year ago

🚫🚫SOLD🚫🚫 . . Stokke Tripp Trapp baby set, tray, harness and cushion . . 💖 Everything in great working condition, except the tray has turned off white. Harness has not been used. 💖 Retail Price around RM800 for all. 💖 NOW SELLING WHOLE SET FOR ONLY RM350. . . Details and Order WhatsApp +6 019 2936188 . . #stokkemalaysia #stokketripptrappmalaysia #vtechmalaysia #leapfrogmalaysia #prelovedbaby #prelovedbabyitems #barangbabymurah #putrajaya #cyberjaya #shahalam #subang #nilai #sepang #bangi #bandarbarubangi #bandarputeri #damansara #bandarutama #petalingjaya #cheras #bandarputeripuchong #puchong #kedaibarangbaby #barangmurahbayi #kedaibarangbayi #littlebabytoysmalaysia #littlebabytoysprelovedshop

50