Slimmingdetoxtea Photos & Videos

17 minutes ago

*JGN KETINGGALAN INFO* apa pentingnya BAB tiap hari? tau gak? Rata rata terdapat 9kg RACUN di tubuh kalian. Sedangkan racun menyebabkan berkembangnya SEL LEMAK yg bertujuan untuk menyimpan lebih banyak racun😫 Serem ya😭. Kamu gapernah detox? Yuk coba program detox Omightea! You're gonna loooove it💕 *TOP SECRET* cara gampang langsing 2019¡👇 Minum Morning Boost tiap pagi, tingkatin metabolisme kamu, lemak jadi gampang kebakar gengs . . . . . Omightea Burn Fat & Detox Tea // #omighteadetox . . . . . #dietherbal #pelangsingalami #pelangsingtubuh #obatdiet #obatkurus #pelangsingmurah #detoxteaindonesia #tehdetoxindonesia #teatoxindo #teatoxindonesia #slimmingdetoxtea #detoxindonesia #detoxdrink #teatox #obatlangsingmurah #obatlangsingherbal

21
59 minutes ago

Look, it's Channing Tea-tum! This charming actor loves to drink tea everyday to boost his energy! Join him and millions of others who love tea by ordering from our online store www.havvabrew.com ------------------------------------------------------------. Credits to the owner of the photos! #teaislife #tealeaves #teadeinkers #teadrinker #cupoftea #teaofinstagram #ilovetea #tealove #teaoftheday #instatea #tealover #looseleaftea #bloomingtea #slimmingtea #slimmingdetoxtea #slimtea #igersphilippines #ig_pilipinas #ig_philippines #herbaltea #palawan #cebuana #manila #cebu #philippines🇵🇭 #channing #channingtatum

120
3 hours ago

#swipe let me introduce you to bad ass fat kicker,the only tea that can me do yanga, the tea is can assure you of its work, why won't I be proud sef? When you people tried it and gave testimonies , ahan, I know some are still doubting but guess what ,I don't blame you cuz many Don drink loamy soil,all in the name of tea, but my dear, it's not only good for the #slayqueens it's also good for them #mendem that want to stay in shape... Guess what? The money is even too small for the work it does😄😄😄.... #detoxtea #slimmingdetoxtea #pulsenigeria247 #portharcourtvendors #lagosvendors #shopnigerian #women #slayqueens #lagosslayqueens #mendem at Abakaliki

60
3 hours ago

3 HARI LOSS 3KG😱‼️ Siapa kata makan nasi dan goreng2 tak boleh kurus❓. Alaa boleh je nak makan tapi berpada2 lah. Pastu tak payah susah2 hati fikir macam mana nak singkir lemak2 yg kita makan tu sebab boleh je diuruskan secara drastik oleh pasangan beradik KLUBNA & LALEH ni taw😉. Awak makan lah apa pun elok2 Laleh jalankan tanggungjawabnya, memang esok pagi dia akan flush out giler2 dek. Apa susah? Best ke best sangat2? Opkos lah besttt ngattt‼️ Kalau 3 hari boleh loss 3kg kan..dah kalau sebulan konsisten, awak rasa berapa kilo berat dia boleh turun agaknya ye🤔. Lu pikirlah sendiri bosskur😁 Berminat ❓. Whatsapp ➡️0176556909 HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ " STOP GEMOK, JOM KURUS " . . #teakurus #tealangsing #teasihat #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamu #legstea #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #bajurayameletop #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga at Kajang, Malaysia

50
3 hours ago

KORANG RASA USUS KORANG BERSIH KE IDOK? MCM MANA DGN PEMBUANGAN HARI2. BERJALAN LANCAR X? TEKAN PEROT TU. KERAS KE LEMBIK. TENGOK KULIT TU, ADE PIMPLE / UNEVEN TONE. HATI2 MASALAH USUS NI X BENDUNG AWAL BAWAK MUDARAT KAT BADAN TAWW. SBB BDN SIMPAN BND ASING YG X PERLU DLM BDN. . . TULAHH KENA MINUM SLIMMING DETOX TEA. UNTUK CLEAN UP UR INTESTINES ❤❤ . . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop at Kajang, Malaysia

40
3 hours ago

BUKAN SAHAJA TURUN BERAT BADAN! . Tapi masalah hormon pun semakin pulih. Bila kte ambil perancang kehamilan,hormon pun jd xstabil. Period x menentu. . Jom amalkan teatox,bkn shj detox,betulkan hormon,malah berat badan pn makin menurun . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0176556909 . . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop at Kajang, Malaysia

50
3 hours ago

INCHLOSS BANYAK WEHH😱‼️ Ni nak bagitaw, adik ni kan...dalam masa sebulan je dia minum SET COMBO KAKICANTIQ kan..pastu badan dia yg sado tu kan..tgk sekarang jadi camne❓ Wehh teruja hakak uiks. Jeles nengoknye boleh selim melim cenggitu. Apa ke korang tak ade ke rasa nak inchloss banyak mcm adik ni❓. Hehhh dia usaha KONSISTEN minum, dia dapat la badan cenggitu. Haaa awak yg tgk2 aje tu tapi tak buat apa2 mmg x dapek lah akak nak nolong derrr😁 Harga berapa🗣️❓ Ehh murah jer.. RM 40 SATU SET Postage RM8 SM/RM12 SS Jom whatsapp ➡️ 0176556909 . . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop at Kajang, Malaysia

50
4 hours ago

KESAN KLUBNA LALEH SEAWAL 3 HARI PENGGUNAAN!!!😱😱 . 2 testimoni dari customer berbeza ni tau. Dua2 turun berat dlm tempoh 3 hari je. Amazing kan? Selalu kita tekankan. Klubna laleh ni function dia utk detox n kawal selera makan kita. . Kita akan automatic rasa xboleh makan byk tau. Sbb psyllium husk n beras perang dlm klubna n laleh tu akan buat kita rasa kenyang lebih lama. Tu yg buat korang cepat kurus tu👏🏻 . Jom dapatkan klubna laleh sekarang. Whats app 0176556909 . . #teakurus #tealangsing #teasihat #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamu #legstea #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #bajurayameletop #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga at Kajang, Malaysia

41
4 hours ago

PERUT KEMPIS DENGAN PENUH BERGAYA😉💃 Haihh lawa2 hensem gini nak kemana lah bang❓. Risau pulak bila abam dah lawo gini. Eh x boleh jadi nih🤔. Udoh kempis ni karang, takut ada yang main kenyit2 mata. Jaga2 bang nanti ngamok pulak akak kat rumah tu bang😁. Sis gurauuu je bang hehehe😅. Siapa kata bab kurus ni org perempuan je yg nak❓. Hehhh abam2 pon nak jugak. Mana boleh kalah iye dak😉. Tengok abg ni dah slim. Hensem sudaa. Abam2 yg lain x nak ke macam ni❓. Meh risik2 pasal KLUBNA LALEH nih. Whatsapp 👉 HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ " STOP GEMOK, JOM KURUS " . . #teakurus #tealangsing #teasihat #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamu #legstea #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #bajurayameletop #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga at Kajang, Malaysia

50
4 hours ago

TURUN 2KG DALAM MASA 5 HARI. SUPERBB💪‼️ Awak rasa hakak ada masa untuk kurus❓🙄. Ehhh ade je masanya. Bukan susah dek. Awak minum je KLUBNA LALEH, akak guarantee dalam masa 15 hari awak akan nampak perubahannya samada turun berat badan atau inchloss atau kedua2nya sekali. Nahh pilih mana satu idaman hati😉. Best ke best❓ Berminat❓. Whatsapp ➡️0176556909 HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ "JOM STOP OBESSSS💪‼️" . SAYA DAH BUAT . ANDA BILE LAGI ? CEPAT DM / PM NO SY UNTUK SY SHARE KAN PETUA KURUS . ➡️➡️0176556909➡️➡️ ➡️➡️0176556909➡️➡️ . . #teakurus #tealangsing #teasihat #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamu #legstea #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #bajurayameletop #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga at Kajang, Malaysia

60
4 hours ago

Siapa macam hakak. Baru makan dah lapa balek. Kira cepat lapaa. Mulut nk munchy2 je. Kalau ikot tekak nak makan kek 😆😆 tp nama kan diet. Kita ganti dengan buah. Yg ni mak campurkan buah nenas 🍍 , grape 🍇, cereal. Dah hilang tempting mak nak makan kek😆😆😂. Cuba laaa sedapp . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop

40
5 hours ago

3 HARI MINUM PINGGANG MENGECIL‼️😱 Awak tengok nih. 3 hari je dia minum SET COMBO, pinggang dia dah start mengecil. Bengkung yg dia pakai pun dah rasa longgar dek💃. Itu baru 3 hari. Kalau dia betul2 KONSISTEN minum SET COMBO KAKICANTIQ nih ➕ ikut guideline yg diberi, hakak jamin bengkung dia boleh terus ke cangkuk yg terakhir😉. Jom akak cabar awak2 utk kurus cun melecun meletopsss dengan SET COMBO KAKICANTIQ nih. Ada bran❓On ke On❓😉 Jom whatsapp 0164517261 HARGA RM 40 SATU SET Postage RM8 sm/ RM11 ss #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #agenttaipingperak #bizziboddy

110
5 hours ago

BERJUJURAN AIR MATA JATUH😭😭 . . . Bkn sedih. Tapi happy sangat. Tak sangka berat badan boleh loss sebanyak ni. Sebelum ni nak hilangkan sekilo lemak kt badan ni punya la susah. . . Nasib baik jumpa teatox by medina desire ni. Bertempiaran lemak2 lari 😁 . Korang g dh cuba macam2 tak kurus jgk tu wajib cuba tau. Rugi sgt klu x cuba. . . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0164517261 #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #agenttaipingperak #bizziboddy

70
5 hours ago

FOUNDER SENDIRI BERJAYA HILANG 20KG!! . Lepas bersalin mmg kebanyakan mommy2 diluar sana xboleh lari dr masalah brt badan betul? Founder kita ni sendiri pn xdpt lari dr masalah tu. . Tp dia kn founder produk kurus. Dia consume produk sendiri masa dlm pantang. Hasilnya 20kg hilang. Teatox medina Terbukti berkesan turunkan berat badan!! . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0164517261 #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #agenttaipingperak #bizziboddy

70
5 hours ago

FOUNDER SENDIRI BERJAYA HILANG 20KG!! . Lepas bersalin mmg kebanyakan mommy2 diluar sana xboleh lari dr masalah brt badan betul? Founder kita ni sendiri pn xdpt lari dr masalah tu. . Tp dia kn founder produk kurus. Dia consume produk sendiri masa dlm pantang. Hasilnya 20kg hilang. Teatox medina Terbukti berkesan turunkan berat badan!! . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0164517261 #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #agenttaipingperak #bizziboddy

30
5 hours ago

3 HARI MINUM PINGGANG MENGECIL‼️😱 Awak tengok nih. 3 hari je dia minum SET COMBO, pinggang dia dah start mengecil. Bengkung yg dia pakai pun dah rasa longgar dek💃. Itu baru 3 hari. Kalau dia betul2 KONSISTEN minum SET COMBO KAKICANTIQ nih ➕ ikut guideline yg diberi, hakak jamin bengkung dia boleh terus ke cangkuk yg terakhir😉. Jom akak cabar awak2 utk kurus cun melecun meletopsss dengan SET COMBO KAKICANTIQ nih. Ada bran❓On ke On❓😉 Jom whatsapp 0164517261 HARGA RM 40 SATU SET Postage RM8 sm/ RM11 ss #kurus  #slimtea  #kurussenang  #kurusmurah #kuruscepat  #kurusberkesan  #nakkurus #kakicantiqtea  #teatox  #detox  #diet  #sayajual #lostweight  #lostinch  #lostkg  #medinadesire #lotionkurus  #pilkurus  #cantik #maryam  #inchloss #kurus  #bakarlemak  #lotionkurus  #pilpelangsing #medinadesire  #kakicantiqtea  #slimmingdetoxtea #legstea  #fitness  #kurusseminggu  #agenttaipingperak #bizziboddy

20
5 hours ago

Sebelum ni pergi gym workout gila2 tp loss 5kg je dlm masa sebulan. Tapi lepas consume 1 set combo slimming detox n kaki cantiq tea, Dalam masa 2 minggu je berjaya loss 4.5kg. . Nampak x kt situ kenapa pentingnya detox? Bila toksin dibuang dr badan kita,brt bdan akan lg mudah turun. Jom detox dgn set combo sekarang. Meh whatapps lelaju 0169623623 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 01169623623

61
7 hours ago

Hari lunch masak ayam lada hitam. Buat grill je. Ni la diet tp makan sedap. He he 😙😙. Cmne nk wat? Senang jee. . . 👉 bahan2 1. Ayam 8-10 ketul 2. Bawang holand 1/4 biji. 3. Lada hitam 1sudu makan 4. Sos tiram 2susu makan 5. Garam. Secubit . . Gaulkan semua rata. Bagi perap dulu 10-15 minit. Rasa sikit okay x. Kalau cukup rasa da boleh bakar. Dah hujung2 tu campur sekali dgn tomato. Siapp tomato elok acid yg ade kt tomato sangat bagus untuk kulit. Bukan bagi putih tp more to menegangkan dan melicinkan kulit. 😍😍 selamat jamu seleraaa 😇😇 waktu mlm jgn lupa minum slimming detox tea. Dpt membuang lemak2 yg berlebihan. ❤❤ . . ✔✔Hari ni ade postage last bfore 3pm. . ❤❤ . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop at Kajang, Malaysia

41
7 hours ago

FOUNDER SENDIRI BERJAYA HILANG 20KG!! . Lepas bersalin mmg kebanyakan mommy2 diluar sana xboleh lari dr masalah brt badan betul? Founder kita ni sendiri pn xdpt lari dr masalah tu. . Tp dia kn founder produk kurus. Dia consume produk sendiri masa dlm pantang. Hasilnya 20kg hilang. Teatox medina Terbukti berkesan turunkan berat badan!! . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0176556909 . . ✔✔Hari ni ade postage last bfore 3pm. . ❤❤ . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop at Bangi, Malaysia

40
7 hours ago

Hari lunch masak ayam lada hitam. Buat grill je. Ni la diet tp makan sedap. He he 😙😙. Cmne nk wat? Senang jee. . . 👉 bahan2 1. Ayam 8-10 ketul 2. Bawang holand 1/4 biji. 3. Lada hitam 1sudu makan 4. Sos tiram 2susu makan 5. Garam. Secubit . . Gaulkan semua rata. Bagi perap dulu 10-15 minit. Rasa sikit okay x. Kalau cukup rasa da boleh bakar. Dah hujung2 tu campur sekali dgn tomato. Siapp tomato elok acid yg ade kt tomato sangat bagus untuk kulit. Bukan bagi putih tp more to menegangkan dan melicinkan kulit. 😍😍 selamat jamu seleraaa 😇😇 waktu mlm jgn lupa minum slimming detox tea. Dpt membuang lemak2 yg berlebihan. ❤❤ . . ✔✔Hari ni ade postage last bfore 3pm. . ❤❤ . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop

20
7 hours ago

Korang selalu x pagi2 rush xsempat nak breakfast pon uolss. Sama la mcm iolss pagi2 rush nk hantar kete service. Jadi nye buat la juice pineapple 🍍. Cmne nak wat? Senang jee: 👉bahan2 1.pineapple (1potong) 2. Air sejuk . . Campurkan ke semua bahan tu dalam blender pastu blend. Memang sedap lagi2 kalau blend dgn ice. Nk rasa segar2 lg boleh tambah mint. Tp mint hakak xd td 😅😅.mmg helokk sebab tinggi fibre, acid yg bagus utk perot. Mesti lawas nye. . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop

30
7 hours ago

SI KEMBAR YANG BUAT ORANG MEROYAN!! 😱 sehari tak minum klubna laleh ni, siyes rasa tak senang duduk. sedap namatee weyh kembar dua orang ni. mana tak nya, perut pun kempis selalu. benda merepek yang kita dah lahap confirm boleh flush lepas minum. seronokkk gile! pendek kata, kalau bekalan stok putus, rasa macam tak complete hidup.siyes wajib cuba! . 👇👇👇 . ORDER COMBO SET = RM 88 (SM) / RM 92 (SS) . Nak order? Whatsapp 0134877874 Atau klik je link bwh ni http://tehkuruspantas.wasap.my/ . #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #detoxtea #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #tehkurus #tehdetox #kopisedap #rahsiakurus

132
8 hours ago

"KISAH BENAR : LOST 10KG HANYA DENGAN SATU SET COMBO😳" Perkhhh... hanya dengan satu SET COMBO KAKICANTIQ, 10 KG berat badan dia nyah macam tu je dek😱. Unsangkarebel sungguh lah. Ehh apsal pulak tak betulnya❓. Dia konsisten, dan itulah hasilnya bila dia sendiri dah nekad untuk kuruskan badan. Awak rasa dia ada masa nak main2 cakap macam awak kah❓🤔. Sis tanya jur😏. Ingat dek, banyak komplen tapi tindakan yillek amma memang apa pun awak buat takkan jadi apa dek. Jangan nanti kakak ni dah kurus shantek hawau tapi awak yang belum buat apa2 ni makin mengembang badan bagai johan😁. Sis ingatkan jurrr😉 Daripada potpet2 gitu, jom cuba one set, lebih berfaedah dek. Whatsapp je ➡️ HARGA RM40 SATU SET Postage RM8 SM/RM 11 SS " STOP OBESS, START FIT💪" . CEPAT BELIIII KATA NAK KURUS WAKTU RAYAAA. NI RAYA NAK DEKAT. CEPAT2 SIAPKAN BADAN DULU SEBELOM BELI BAJU RAYA UOLSS. KALAU X NYESAL NAK OOTD XCANTEK DLM GAMBAR. SEMUA BDN NYOROK2 JE KT BELAKANG ORG. NAK NMPK KURUS PUNYA PASAIII. 😆😆😆 MINUM SET COMBO TEA NI REGE MURAH JEE TP KESAN MMG MELETOP. ❤❤ . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop at Bandar Baru Bangi

30
11 hours ago

Testimoni 📢 . Even jenis yg susah turun berat pun dah berjaya 👏🏼 . 2 Minggu lost 4KG!💪🏼 . Kawan2 pun nampak perubahan pada dirinya💃🏻 . #testimoniberjayabysyira . Syira akan guide satu per satu . Cepat order sebelum terlambat 😘 . >>Whatsapp ke 📲 +60173277848 << . . #nakkurus #naelofarhijab #slimmingdetoxtea #jomkurus #plussizemalaysia #minazlovers #tehkurus #detoxteamalaysia #dtrim #gorgeousleem #bokitta #slimtea #magicslims #tipskuruscepat #advanceslim #coachmalaysia #ariani #pelamintunang #ubatkurus #jovianmandagie #bajubabymurah #kuruscepat #detoxmurah #pelaminbajet #muakl #candybuffetmurah #ratuslimmingjelly #x7plus #xtreme7plus

41
12 hours ago

Pagi2 jgn lupa minum kakicantiq tea. Nk lagi pekat rebus uncang sampai kua patinye. Lebihan tu simpan peti ais. Esok tinggal campur je dgn air panas. Selamat mencuba ❤❤ . . CEPAT BELIIII KATA NAK KURUS WAKTU RAYAAA. NI RAYA NAK DEKAT. CEPAT2 SIAPKAN BADAN DULU SEBELOM BELI BAJU RAYA UOLSS. KALAU X NYESAL NAK OOTD XCANTEK DLM GAMBAR. SEMUA BDN NYOROK2 JE KT BELAKANG ORG. NAK NMPK KURUS PUNYA PASAIII. 😆😆😆 MINUM SET COMBO TEA NI REGE MURAH JEE TP KESAN MMG MELETOP. ❤❤ . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop at Bangi, Malaysia

50
12 hours ago

Perut berlapis hilang!!!! . Seronok kan bila spare tyre bertingkek2 kt perut tu hilang. Nak cari baju pun senang. Nak melawa pun senang. Hanya dgn set combo ke awk2 boleh dpt result kebabom mcm ni 😍😍 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0176556909 . . CEPAT BELIIII KATA NAK KURUS WAKTU RAYAAA. NI RAYA NAK DEKAT. CEPAT2 SIAPKAN BADAN DULU SEBELOM BELI BAJU RAYA UOLSS. KALAU X NYESAL NAK OOTD XCANTEK DLM GAMBAR. SEMUA BDN NYOROK2 JE KT BELAKANG ORG. NAK NMPK KURUS PUNYA PASAIII. 😆😆😆 MINUM SET COMBO TEA NI REGE MURAH JEE TP KESAN MMG MELETOP. ❤❤ . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajumeletop at Bangi, Malaysia

40
12 hours ago

"AWAKKK, 1 SET LOSS 5KG❓😱" Awakk, saya tak reti nak joget ke atau nak buat2 pengsan ke lepas timbang tadi. Mau taknya, sebelum ni berat saya 99KG taw tak. Hari ni timbang berkali2 macam tak percaya yang berat saya dah susut jadi 94KG lah awak. Tuhan saja tahu betapa seronoknya sebab sebelum ni dah cuba produk lain tapi sama je result dia. Tapi tapii tapiii sejak konsisten KLUBNA LALEH, 5KG trus lenyap dari radar. Awak rasaa❓ Tak yah rasa2 sangatlah awak. Baik awak cuba beli satu set dan rasai nikmatnya bila berat mula turun sikit demi sedikit. Hanya org gemuk sahaja yg tahu nikmatnya bila berat badan makin turun cantik dan inchloss yg banyak. Nak tak mcm saya❓😉 Jom whatsapp ➡️0183104812 HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ " STOP GEMOK, JOM KURUS " . . #kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik #maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #klubnalaleh #cikguseo

110
12 hours ago

"AWAKKK, 1 SET LOSS 5KG❓😱" Awakk, saya tak reti nak joget ke atau nak buat2 pengsan ke lepas timbang tadi. Mau taknya, sebelum ni berat saya 99KG taw tak. Hari ni timbang berkali2 macam tak percaya yang berat saya dah susut jadi 94KG lah awak. Tuhan saja tahu betapa seronoknya sebab sebelum ni dah cuba produk lain tapi sama je result dia. Tapi tapii tapiii sejak konsisten KLUBNA LALEH, 5KG trus lenyap dari radar. Awak rasaa❓ Tak yah rasa2 sangatlah awak. Baik awak cuba beli satu set dan rasai nikmatnya bila berat mula turun sikit demi sedikit. Hanya org gemuk sahaja yg tahu nikmatnya bila berat badan makin turun cantik dan inchloss yg banyak. Nak tak mcm saya❓😉 Jom whatsapp ➡️0183104812 HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ " STOP GEMOK, JOM KURUS " . . #kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik #maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #klubnalaleh #cikguseo

151
12 hours ago

. Dr hari pertama dia consume jual teatox,dia consume jgk. Tgk hasilnya. Tiap kali jumpa dia makin kurus kurus kurus. Body dh mcm anak dara dh. Mommy anak 3 ni tau!!. . Mommy2 yg berat naik mendadak lepas bersalin tu jangan give up. Lagi2 yg baru anak sorg tu. Korang blh dapatkan semula body masa anak dara tu. Meh nak tunjukkan cara. But first,kena beli set combo dulu. Br iols boleh bantu!! . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0176556909 . . CEPAT BELIIII KATA NAK KURUS WAKTU RAYAAA. NI RAYA NAK DEKAT. CEPAT2 SIAPKAN BADAN DULU SEBELOM BELI BAJU RAYA UOLSS. KALAU X NYESAL NAK OOTD XCANTEK DLM GAMBAR. SEMUA BDN NYOROK2 JE KT BELAKANG ORG. NAK NMPK KURUS PUNYA PASAIII. 😆😆😆 MINUM SET COMBO TEA NI REGE MURAH JEE TP KESAN MMG MELETOP. ❤❤ . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajumeletop at Bangi, Malaysia

40
12 hours ago

"AWAKKK, 1 SET LOSS 5KG❓😱" Awakk, saya tak reti nak joget ke atau nak buat2 pengsan ke lepas timbang tadi. Mau taknya, sebelum ni berat saya 99KG taw tak. Hari ni timbang berkali2 macam tak percaya yang berat saya dah susut jadi 94KG lah awak. Tuhan saja tahu betapa seronoknya sebab sebelum ni dah cuba produk lain tapi sama je result dia. Tapi tapii tapiii sejak konsisten KLUBNA LALEH, 5KG trus lenyap dari radar. Awak rasaa❓ Tak yah rasa2 sangatlah awak. Baik awak cuba beli satu set dan rasai nikmatnya bila berat mula turun sikit demi sedikit. Hanya org gemuk sahaja yg tahu nikmatnya bila berat badan makin turun cantik dan inchloss yg banyak. Nak tak mcm saya❓😉 Jom whatsapp ➡️0183104812 HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ " STOP GEMOK, JOM KURUS " . . #kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik #maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #klubnalaleh #cikguseo

110
12 hours ago

SAYA NAK KURUSSSSS !!!!🙋🏻🙋🏻🙋🏻 - TAPI.. sibuk dengan kerja... sibuk dengan anak anak... tak ada masa nak bersenam untuk kuruskan badan.😩😩😩 - **Dgn hanya XTREME7PLUS sahaja anda dapatkan kuruskan badan** - ❌Tak perlu bancuh ❌Tak perlu diet ketat ✔️100% semulajadi 😱Seminggu TURUN DAHHH !! - KENAPA PILIH XTREME7PLUS™ ❓ . 🔥 MELANCARKAN haid yg tak teratur 🔥 MENGAWAL selera makan 🔥 RASA kenyang sentiasa 🔥 5x BAKAR lemak 🔥 5x CERAHKAN kulit 🔥 KECILKAN PERUT, PEHA, PUNGGUNG 🔥 TAK PERLU berlapar dan bersenam 🔥 SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA . Jom cepat KURUS CERAH DAN LANGSING 💃🏻 . WHAPSAPP SEKARANG UNTUK KURUS 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 . 📲WA +60173277848 to order 📲WA +60173277848 to order 📲WA +60173277848 to order . #nakkurus #naelofarhijab #slimmingdetoxtea #jomkurus #plussizemalaysia #minazlovers #tehkurus #detoxteamalaysia #dtrim #gorgeousleem #bokitta #slimtea #magicslims #tipskuruscepat #advanceslim #coachmalaysia #ariani #aidijuma #ubatkurus #jovianmandagie #bajubabymurah #kuruscepat #detoxmurah #pelaminbajet #muakl #candybuffetmurah #ratuslimmingjelly #x7plus #xtreme7plus

71
14 hours ago

Is the school work killing all your brain cells? Get an extra memory boost! “Love Your Heart” tea contains pomegranate which is known to help improve and sharpen memory! Not only does this help keep you awake when studying late at night but it also provides you Vitamin C and K, to help you stay healthy. No more colds during your break! #StudiesFirst #MemoryBoost #VitaBrain For more details, Check out @TheWebsite - https://www.havvabrew.com Learn more about the 12 Health Benefits of Pomegranate https://www.healthline.com/nutrition/12-proven-benefits-of-pomegranate #teaislife #tealeaves #teadeinkers #teadrinker #cupoftea #teaofinstagram #ilovetea #tealove #teaoftheday #instatea #tealover #looseleaftea #bloomingtea #slimmingtea #slimmingdetoxtea #slimtea #igersphilippines #ig_pilipinas #ig_philippines #herbaltea #palawan #cebuana #manila #cebu #philippines🇵🇭 #phillippines

510
19 hours ago

What are your opinions about? What are you wanting tea to do for you? Are dealing with any health issues? Do you know what kind of tea to use for any type of illness or disease your experiencing? Do you know where to purchase your tea? If you need any information about tea feel free to leave a comment, thank y’all for all the follows!!!! #tea #teatro #teapot #teaaddict #tealovers #tealoversclub #tealoversunite #tealover #teatime #teaparty #teadetox #detoxtea #detoxteamurah #detoxteamalaysia #slimmingdetoxtea #fitdetoxtea #yerbatea #yerbamatte #greentea #greentealatte #teatime #greenteatime #matcha #matchatea #matchagreentealatte #matchagreentea #matchatealatte #teaforte #teapartytime at Atlanta, Georgia

152
22 hours ago

Boleh add on MADU, LEMON, STEVIA OR MINT KALAU NAK RASA BERBEZA. TP HAKAK SUKA MINUM TEA DIA SAJA. HOW ABOUT U? ❤❤ . . CEPAT BELIIII KATA NAK KURUS WAKTU RAYAAA. NI RAYA NAK DEKAT. CEPAT2 SIAPKAN BADAN DULU SEBELOM BELI BAJU RAYA UOLSS. KALAU X NYESAL NAK OOTD XCANTEK DLM GAMBAR. SEMUA BDN NYOROK2 JE KT BELAKANG ORG. NAK NMPK KURUS PUNYA PASAIII. 😆😆😆 MINUM SET COMBO TEA NI REGE MURAH JEE TP KESAN MMG MELETOP. ❤❤ . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajumeletop at Bangi, Malaysia

60
22 hours ago

MAKIN HARI MAKIN RAMAI KURUS!! . Makin happy kami penjual teh kurus berkesan ni sbb makin ramai yg dapat dibantu dgn produk terbaik ni. . Klu dulu brt 70kg sekarang dh tinggal 58kg. 2 set combo belum pun habis lg dia dah excited nak share gmbr dia dah 😍 Nak kurus cmni? Jom dapatkan set combo sekarang . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0176556909 . CEPAT BELIIII KATA NAK KURUS WAKTU RAYAAA. NI RAYA NAK DEKAT. CEPAT2 SIAPKAN BADAN DULU SEBELOM BELI BAJU RAYA UOLSS. KALAU X NYESAL NAK OOTD XCANTEK DLM GAMBAR. SEMUA BDN NYOROK2 JE KT BELAKANG ORG. NAK NMPK KURUS PUNYA PASAIII. 😆😆😆 MINUM SET COMBO TEA NI REGE MURAH JEE TP KESAN MMG MELETOP. ❤❤ . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajumeletop at Bangi, Malaysia

40
22 hours ago

STRESS DAN KENAIKAN BERAT BADAN BUKAN MITOS! IANYA TERBUKTI SECARA SAINTIFIK.. Boleh tengok kesan stress mcm dlm gmbr ni. Leptin tulah hormon yg membuatkan kita rasa kenyang. Jd jika leptin sensitivity kurang, kita akan selalu rasa lapar & end up, mkn lebih kerap & mkn ikut nafsu. Lawan kepada stress hormone (cortisol) ni ialah happy hormone (endorphins). Sbb tu bila diet nk turun berat ni elok sangat bersenam. Bukan sbb bersenam tu nk bakar lemak semata, supaya korang turun berat dlm keadaan tak stress. Belajar sesuatu yang baru hari ni? Tag kwn2 yang tgh stress diet tak kurus2 lagi tu. MEH PM KAKAK.. 😉 Penting tau guide utk kurus ni kalau x nanti, buat penat je bila misi kurus korang gagal.. NITE 😘 👇👇👇 . Whatsapp 0134877874 Atau klik je link bwh ni http://tehkuruspantas.wasap.my/ . #medinadesire #tehkurus #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #buanglemak #kurusdalammasa7hari #kurussihatcepat #kuruscepat #medinatea #teatox #kurus #tipskurus #tipskuruscepat #tehviral #tehkurusviral #kakicantiqtea #kurusselepasraya #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #detoxmalaysia #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #detoxteamurah #detoxmurah

21
22 hours ago

SET COMBO SLIMMING DETOX TEA & KAKI CANTIQ TEA BY MEDINA DESIRE HQ RM 29 FREE POSTAGE . . - Kebaikan & Fungsi Slimming Detox Tea:- 💨Mengempiskan perut yang buncit 💨Membuang lemak yg degil 💨Menyelesaikan masalah obesiti 💨Menyelesaikan masalah sembelit 💨Menurunkan paras gula dalam darah 💨Menurunkan tahap kolestrol 💨Membuang angin dlm badan 💨Penurunan pantas sehingga 5-6KG dlm masa 14 hari 💨1 pack ada 15 sachet FREE 2 SACHET! 💨Minum pada waktu malam sehari sekali Khasiat Kaki Chantiq Tea🍃 💣Mengecilkan peha 💣Mengecilkan lengan 💣Mengurangkan air berlebihan dlm badan 💣Melawaskan kencing 💣Mengurangkan selera makan 💣Cepat kenyang 💣1 pack ada 15 sachet FREE 2 SACHET! 💣Minum pada waktu pagi sehari sekali 🍵SET JIMAT COMBO NORMAL PRICE RM40 NOW ONLY RM 29 SAHAJA!!! #detoxtea #detoxteamurah #detoxteamalaysia #kakichantiqtea #kakichantiqteamurah #slimmingdetoxtea #slimmingdetoxmalaysia #slimmingdetoxmurah

20
23 hours ago

American actress and role model, Marilyn Monroe, was truly a hotTEA who loved hot tea! Feel young and beauTEAFul by drinking your own set of teas and infusions from our online store: www.havvabrew.com #teaislife #tealeaves #teadeinkers #teadrinker #cupoftea #teaofinstagram #ilovetea #tealove #teaoftheday #instatea #tealover #looseleaftea #bloomingtea #slimmingtea #slimmingdetoxtea #slimtea #igersphilippines #ig_pilipinas #ig_philippines #herbaltea #palawan #cebuana #manila #cebu #philippines🇵🇭 #monroe #marilynmonroe

801
24 hours ago

CEPAT BELIIII KATA NAK KURUS WAKTU RAYAAA. NI RAYA NAK DEKAT. CEPAT2 SIAPKAN BADAN DULU SEBELOM BELI BAJU RAYA UOLSS. KALAU X NYESAL NAK OOTD XCANTEK DLM GAMBAR. SEMUA BDN NYOROK2 JE KT BELAKANG ORG. NAK NMPK KURUS PUNYA PASAIII. 😆😆😆 MINUM SET COMBO TEA NI REGE MURAH JEE TP KESAN MMG MELETOP. ❤❤ . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajumeletop at Kajang, Malaysia

40
1 day ago

BAJU 7 TAHUN LEPAS DAH MUAT!!! . Tumpang happy utk salah seorang agent aktif Medina ni👏🏻👏🏻 . Nak kurus dgn kos paling rendah? Meh whatapps lelaju 01169623623 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 01169623623

111
1 day ago

BAJU 7 TAHUN LEPAS DAH MUAT!!! . Tumpang happy utk salah seorang agent aktif Medina ni👏🏻👏🏻 . Nak kurus dgn kos paling rendah? Meh whatapps lelaju 01169623623 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 01169623623

112
1 day ago

BAJU 7 TAHUN LEPAS DAH MUAT!!! . Tumpang happy utk salah seorang agent aktif Medina ni👏🏻👏🏻 . Nak kurus dgn kos paling rendah? Meh whatapps lelaju 01169623623 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 01169623623

41
2 days ago

Tahniah kak Isyati berjaya loss 6kg dalam masa 10 hari je konsisten penggunaan Klubna n Laleh. Nampak makin muda dia bila makin kurus. Dh cuba Klubna n Laleh?? TERPAKSA KENYANG,TERPAKSA KURUS! Whats app 0183104812 . . #kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #medinadesire #lotionkurus #pilkurus #cantik #maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #medinadesire #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #teammatahari #cikguseo

161
2 days ago

RAHSIA DETOX TERBUKTI BERKESAN!! . Hmm customer ni ikut resipi rahsia detox tu. rajin sgt dia buat air rebusan tu. ingt nak main2 je. Tak sangka boleh loss sampai 20kg. Lebar senyuman dia bila tgk diri sendiri makin kurus. Lemak2 degil pun dah pergi menjauh. Tak mustahil dia boleh dapat body cun melecun mcm retis tau.yg penting kena rajin!!! Nak jd cmni? Beli teatox sekarang n dapatkan resipi detox rahsia. 😍 . . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0169623623

101
2 days ago

PERNAH DENGAR ORG CAKAP MAKIN KURUS MAKIN CANTIK??? . . Ni buktinya. Makin kurus nampak muda terus!!! Nak bergaya pun senang. Naik double triple seri awet muda tu . Nak kurus tp taknak keluar byk modal? Meh beli teatox murah2 je bdk sekolah pun mampu beli ok!!! Nak lawa jgn kedekut. . . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 01169623623

101
3 days ago

BERJUJURAN AIR MATA JATUH😭😭 . . . Bkn sedih. Tapi happy sangat. Tak sangka berat badan boleh loss sebanyak ni. Sebelum ni nak hilangkan sekilo lemak kt badan ni punya la susah. . . Nasib baik jumpa teatox by medina desire ni. Bertempiaran lemak2 lari 😁 . Korang g dh cuba macam2 tak kurus jgk tu wajib cuba tau. Rugi sgt klu x cuba. . . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 01169623623

51
3 days ago

BERJUJURAN AIR MATA JATUH😭😭 . . . Bkn sedih. Tapi happy sangat. Tak sangka berat badan boleh loss sebanyak ni. Sebelum ni nak hilangkan sekilo lemak kt badan ni punya la susah. . . Nasib baik jumpa teatox by medina desire ni. Bertempiaran lemak2 lari 😁 . Korang g dh cuba macam2 tak kurus jgk tu wajib cuba tau. Rugi sgt klu x cuba. . . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 01169623623

101