Sgplussize Photos & Videos

7 hours ago

Now that CNY is over, we're showcasing all our black dresses 😎 First up! CHAMPAGNE Jacquard Dress in Black Available in sizes UK 14 to 22. We're taking appointments for fittings next week, WA us at 8289 7883 to book your slot 🤗

211
8 hours ago

Gile arr! 😱 Testimoni HEBAT!!🔥🔥🔥 Sesape yang nak join COD di area Klang n Port Klang bole wasap sis na.. just click link kat bio ye 😘😘 Selamat pagi!! SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. Testimoni hebat ni! 📸IG @chocofit_klang 📳fb Fatahiyah Radzali 📲www.wassap.my/60176169858/chocofitpromo 📦COD Klang 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

111
10 hours ago

Dah kurus dagu makin runcing u olls! Kulit pun jadi berseri seri ye 😍 Gile arr! 😱 Testimoni HEBAT!!🔥🔥🔥 Sesape yang nak join COD di area Klang n Port Klang bole wasap sis na.. just click link kat bio ye 😘😘 Selamat pagi!! SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. Testimoni hebat ni! 📸IG @chocofit_klang 📳fb Fatahiyah Radzali 📲www.wassap.my/60176169858/chocofitpromo 📦COD Klang 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

141
22 hours ago

#Repost @chocofit_klang (@get_repost) ・・・ Gile arr! 😱 Testimoni HEBAT!!🔥🔥🔥 Sesape yang nak join COD di area Klang n Port Klang bole wasap sis na.. just click link kat bio ye 😘😘 Selamat pagi!! SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. Testimoni hebat ni! 📸IG @chocofit 📲www.wassap.my/601156500648/chocofitpromo 📦COD Klang 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize at Felda Sg Koyan 1

184
23 hours ago

#Repost @chocofit_klang (@get_repost) ・・・ Gile arr! 😱 Testimoni HEBAT!!🔥🔥🔥 Sesape yang nak join COD di area Klang n Port Klang bole wasap sis na.. just click link kat bio ye 😘😘 Selamat pagi!! SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. Testimoni hebat ni! 📸IG @chocofit_bukittinggiklang 📳fb puteri mawar 📲www.wassap.my/60149802049/chocofitpromo 📦COD Klang 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize at Klang

191
1 day ago

Gile arr! 😱 Testimoni HEBAT!!🔥🔥🔥 Sesape yang nak join COD di area Klang n Port Klang bole wasap sis na.. just click link kat bio ye 😘😘 Selamat pagi!! SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. Testimoni hebat ni! 📸IG @chocofit_klang 📳fb Fatahiyah Radzali 📲www.wassap.my/60176169858/chocofitpromo 📦COD Klang 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

122
1 day ago

Tq @chocofit_bymiraklselangor soo cantikk. ❤️❤️ . ERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. 📸IG @chocofitshahalam 📳fb Nur Aizan Aris 📲www.wassap.my/60192200611/chocofitpromo 📦COD Shah Alam 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

200
1 day ago

Gile arr! 😱 Testimoni HEBAT!!🔥🔥🔥 Sesape yang nak join COD di area Klang n Port Klang bole wasap sis na.. just click link kat bio ye 😘😘 Selamat pagi!! SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. Testimoni hebat ni! 📸IG @chocofit_klang 📳fb Fatahiyah Radzali 📲www.wassap.my/60176169858/chocofitpromo 📦COD Klang 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

230
1 day ago

Gile arr! 😱 Testimoni HEBAT!!🔥🔥🔥 Sesape yang nak join COD di area Klang n Port Klang bole wasap sis na.. just click link kat bio ye 😘😘 Selamat pagi!! SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. Testimoni hebat ni! 📸IG @chocofit_klang 📳fb Fatahiyah Radzali 📲www.wassap.my/60176169858/chocofitpromo 📦COD Klang 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

210
2 days ago

🔥🔥🔥🔥 jom ambik ms sedikit dgr apa yg kesygan kita ckp ni @reenazach ❤️SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. 📸IG @chocofitshahalam 📳fb Nur Aizan Aris 📲www.wassap.my/60192200611/chocofitpromo 📦COD Shah Alam 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

60
2 days ago

🔥🔥🔥🔥 jom ambik ms sedikit dgr apa yg kesygan kita ckp ni @reenazach ❤️SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. 📸IG @chocofitshahalam 📳fb Nur Aizan Aris 📲www.wassap.my/60192200611/chocofitpromo 📦COD Shah Alam 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

140
2 days ago

🔥🔥🔥🔥 jom ambik ms sedikit dgr apa yg kesygan kita ckp ni @reenazach ❤️SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. 📸IG @chocofitshahalam 📳fb Nur Aizan Aris 📲www.wassap.my/60192200611/chocofitpromo 📦COD Shah Alam 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

190
2 days ago

🔥🔥🔥🔥 jom ambik ms sedikit dgr apa yg kesygan kita ckp ni @reenazach ❤️SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. 📸IG @chocofitshahalam 📳fb Nur Aizan Aris 📲www.wassap.my/60192200611/chocofitpromo 📦COD Shah Alam 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

30
2 days ago

🔥🔥🔥🔥 jom ambik ms sedikit dgr apa yg kesygan kita ckp ni @reenazach ❤️SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. 📸IG @chocofitshahalam 📳fb Nur Aizan Aris 📲www.wassap.my/60192200611/chocofitpromo 📦COD Shah Alam 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

70
2 days ago

Gile arr! 😱 Testimoni HEBAT!!🔥🔥🔥 Sesape yang nak join COD di area Klang n Port Klang bole wasap sis na.. just click link kat bio ye 😘😘 Selamat pagi!! SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. Testimoni hebat ni! 📸IG @chocofit_klang 📳fb Fatahiyah Radzali 📲www.wassap.my/60176169858/chocofitpromo 📦COD Klang 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

190
2 days ago

Gile arr! 😱 Testimoni HEBAT!!🔥🔥🔥 Sesape yang nak join COD di area Klang n Port Klang bole wasap sis na.. just click link kat bio ye 😘😘 Selamat pagi!! SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT! 1kotak boleh turun 3-7kg😱 2kotak boleh turun 5-10kg😱 3kotak boleh turun 10-15kg😱 Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit. ✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa. ✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati ✅ Sesuai juga diambil bersama ais ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye. Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. Testimoni hebat ni! 📸IG @chocofit_klang 📳fb Fatahiyah Radzali 📲www.wassap.my/60176169858/chocofitpromo 📦COD Klang 🚙Pos seluruh Malaysia. #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #kasutbesar #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #slimmingproduct #plussizethailand #kasutplussizemalaysia #plussizemalaysian #kebayaplussize #seluarbesarmurahmalaysia #peplumplussize #plussizeindonesia #plussizesingapore #bajubesar #bajuplussize #plussizemalaysia #ubatkurus #plussizetips #chocofitmedan #chocofitjakarta #plussizes #sgplussize #plussizebrunei #chocofitbrunei #chocofitsingapore #obatkurusampuh

304
5 days ago

There has never been a day I regretted marrying you. Through the ups and the downs, the happiness and the sorrows, there is no place I’d rather be than in your arms. ❤💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡 Happy Birthday my Love. @sylvester_f ❤💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡💜❤💙💚💛🧡 #makeupaddict #makeupjunkie #addicatedtomakeup #makeup #sginstablogger #sglifestyleblogger #sglife #singapore #plussize #sgplussize #singapore #weddingseason #dressup #sgmakeup #sgmummy #singaporemums #singaporemotherhood #sgindian #singaporeinstagrammers #sginstagram #sgparents #thejohns #thefranics #happybirthday #loveyou at Asia/Singapore

512
5 days ago

Hope you ladies had a wonderful Chinese New Year ! We are in the mist of preparing the list of members and will WhatsApp all qualified members by 18th feb! In additional, we will be giving $100 voycestas plus voucher to the one who support us the most based on spending! Voycestas Plus is so blessed and grateful to all the support given to us in 2018! We will work hard in 2019 to provide you ladies even more exclusive designs. See you ladies again in March for our very first launch after cny! #sgplussize #plussizefashion #plussize #singaporeplussize #sgplussize #sglabel #singaporebrand #singaporeentrepreneur #thankyoujesus

942
5 days ago

Bodyshaper is a two piece set See the difference if you just wear the pants versus wearing it together with the top. So you see we don’t always show model kerimping🤭 Different body shape varies. Wear if consistently not only helps tummy areas, improvasi Posture too. Kami a user too. Chat with Kami for more details😊 #kamiluv2shop #plussizemuslimah #sgplussize #sgmuslimah #bodyshaper #rayadatanglagi

20
10 days ago

I really can’t go on like this anymore...

132
15 days ago

Happy Lunar New Year🧧新年快乐

191
18 days ago

Last leg of shopping before Chinese New Year! 🐽🐽🐽

681
19 days ago

Shout-out to all: we are gonna be here for your CNY last minute shopping spree, so if you haven't gotten your CNY dresses ready, just pm us or WhatsApp us at 85040675 for a fitting session!! .. .. Ps: if you end work late and need us to extend our operating hours for you, do reach out and we would be happy to accomodate you!! ❤️ #plussizesg #plussizefashion #plussizesingapore #singaporeplussize #plussize #plussizesg #sgplussize #chubbygirl #curvygirl #bodypositive #beautybeyondsize #plussizeshopsg #sgplussizeshop #marshmallowgirl #plussizeclothes #plussizeboutique #plussizestyle #plussizeswag #plussizedress #marshmallowgirl #棉花唐女孩 #plussizefitting #effyourbeautystandards #trybeforeyoubuy #singaporeonlineshop #SUPPORTLOCAL #plussizeonlineshopping #plussizecny #plussizefitting

151
19 days ago

Have you ever thought about getting married with someone you love and care about? As most of the time, Asian parents plant a seed in our mind since young that we WILL have to get married one day and have children. But always, they ask us to marry a rich guy instead of marrying someone we love. But do we have to get married? Do we have to have children? Do we have to get married to have children? Do you have similar experience told by your parents the same thing? And what do you reply when they ask you to find a rich guy to marry? Our founder @berthachandotcom once told her mother, “I will not marry a rich guy ever, because I know I am not what they want, and I don’t want to be that.” Her mother’s reply was, “ you will one day understand where I come from” To be continued... #plussizemodel #plussizesg #sgplussize #curvesinasia  #plussizeasia #curvasian #wiwt #effyourbeautystandards #chubbygirl #celebrateyourcurves #curvyootd #bloggerplussizefashion #asiandrama #asianparents #selfcarematters #loveyourself #bodypositive #honormycurves #setmycurvesfree

853
20 days ago

Be a stunner this CNY. Designed specially for the curvy girls! CARMEN Ruffle dress in Red Leopard Available in sizes UK14 to 22 Try this at our @westgatesg pop up from now till 3rd Feb! #redleopard #ruffledress at Westgate

342
22 days ago

#236 - Cold Shoulder Kimono Wrap Top .. .. If you love floral prints, cold shoulder cutting, and kimono styled clothings, this is perfect for you! Wear with denim shorts for casual look or with pants for a dressy outfit! Fits up to UK20 as-is... There's is a button inside to secure the inner layer of the kimono top, but it can be adjusted (remove and resew at a outer position) to fit larger sizes! .. .. 💰$24.00 .. .. #plussizesg #plussizefashion #plussizesingapore #singaporeplussize #plussize #plussizesg #sgplussize #chubbygirl #curvygirl #bodypositive #beautybeyondsize #plussizeshopsg #sgplussizeshop #marshmallowgirl #plussizeclothes #plussizeboutique #plussizestyle #plussizeswag #plussizedress #marshmallowgirl #棉花唐女孩 #plussizefitting #effyourbeautystandards #trybeforeyoubuy #singaporeonlineshop #supportlocal

50
22 days ago

Lace Ruffles Dress in Maroon and Black ❤️ .. Lace and Ruffles on a dress definitely will make you look classy and stylish! Comes with extra sash on both sides to tie a ribbon at the back/side to accentuate your waistline! .. .. Measurements Bust: up to 48" Waist: up to 48" Length 39" .. .. 💰$39.00 .. .. #plussizesg #plussizefashion #plussizesingapore #singaporeplussize #plussize #plussizesg #sgplussize #chubbygirl #curvygirl #bodypositive #beautybeyondsize #plussizeshopsg #sgplussizeshop #marshmallowgirl #plussizeclothes #plussizeboutique #plussizestyle #plussizeswag #plussizedress #marshmallowgirl #棉花唐女孩 #plussizefitting #effyourbeautystandards #trybeforeyoubuy #singaporeonlineshop #supportlocal

204
22 days ago

Unique Stylish Chiffon Top .. Level up your dressing style by pairing this stylish chiffon top with skinny jeans or leggings! This unique design is exclusive to MPP! .. .. Measurements Chest 52" Waist 52" .. .. 💰$24 #plussizesg #plussizefashion #plussizesingapore #singaporeplussize #plussize #plussizesg #sgplussize #chubbygirl #curvygirl #bodypositive #beautybeyondsize #plussizeshopsg #sgplussizeshop #marshmallowgirl #plussizeclothes #plussizeboutique #plussizestyle #plussizeswag #plussizedress #marshmallowgirl #棉花唐女孩 #plussizefitting #effyourbeautystandards #trybeforeyoubuy #singaporeonlineshop #supportlocal

80
23 days ago

#231- Casual shirt in Pink & Grey .. This shirt comes with a knotted hem at the bottom which makes it a bit more special than your usual buttoned shirt. Fold up the sleeves for a more casual look! Plus point: the cotton material is super comfy! .. Measurements: Chest 50" Waist 48" Armhole 24" .. $25.00 .. .. #plussizesg #plussizefashion #plussizesingapore #singaporeplussize #plussize #plussizesg #sgplussize #chubbygirl #curvygirl #bodypositive #beautybeyondsize #plussizeshopsg #sgplussizeshop #marshmallowgirl #plussizeclothes #plussizeboutique #plussizestyle #plussizeswag #plussizedress #marshmallowgirl #棉花唐女孩 #plussizefitting #effyourbeautystandards #trybeforeyoubuy #singaporeonlineshop #supportlocal

181
26 days ago

Dress #030/032 - Short Sleeves Plaid Dress with Frill Hem ❤️ This dress is made in satin velvet which feels so plush and luxurious on your skin! Wear it with the belt for the preppy look or keep it loose for a comfy fit! Perfect for a brunch buffet with the BFFs. ❤️ Measurements in Inches: Bust 45" Hip 50" Length 39" ❤️ $39 .. .. #plussizesg #plussizefashion #plussizesingapore #singaporeplussize #plussize #plussizesg #sgplussize #chubbygirl #curvygirl #bodypositive #beautybeyondsize #plussizeshopsg #sgplussizeshop #marshmallowgirl #plussizeclothes #plussizeboutique #plussizestyle #plussizeswag #plussizedress #marshmallowgirl #棉花唐女孩 #plussizefitting #effyourbeautystandards #trybeforeyoubuy #singaporeonlineshop #supportlocal

161
26 days ago

Comfortable, stylish and extremely versatile, these are a total wardrobe win-win and are quickly becoming a staple couture wear. So, while you are piling up your shopping list, do not forget to throw in some basic palazzos. PLEATED PALAZZO DETAIL PALAZO -------------------------- -Material Polyester & spandex -Material stretchable (memeri) -Material lembut dan tidak panas -Material berkualiti dan tidak perlu di gosok -Free saiz fit to 2XL -Pinggang bergetah penuh -Sangat sesuai digayakan dgn blouse @ t-shirt UKURAN PALAZO (inci):- ---------------------------- Pinggang 24"- 46" Punggung 34"-54" Labuh 34" Labuh Cawat 14" #kamiluv2shop #plussizemuslimah #sgplussize #sgmuslimah #palazzopants #sgig

80
26 days ago

Sekiranya tiada panduan dan kayu ukur dalam meletakkan apakah busana kerja yang sesuai ke pejabat, besar kemungkinan ramai ke pejabat yang kelihatan terlalu santai. Pakaian yang betul, kemas dan sempurna di tempat kerja akan melahirkan satu keyakinan kepada kita secara peribadi dan mampu meyakinkan orang lain untuk berurusan secara selesa dengan kita. ————————————————————- BAJU KURUNG MODERN BATIK JAWA Material : 100% COTTON Size : 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48 👉TIADA zip didada utk BF 👉 ADA zip di belakang baju so senang nak pakai 👉 ADA wudhu friendly (zip hjg tgn) 👉 Baju design Kurung Moden 👉 Pinggang kain separa getah & zip ; so blh tarik pjg lg 👉 Kain skirt duyung mermaid 👉 Senang iron, tidak jarang & tidak panas #kamiluv2shop #plussizemuslimah #sgplussize #sgmuslimah #sgig #rayadatanglagi #batikcotton #batikmodern #batik

120
26 days ago

Memang shantikk SONGKET MAHSURI ••••••••••••••••••••••• Ciri-ciri Kurung :- 🌸Design yang EXCLUSIVE 🌸Material SB LINE 🌸Material Lembut & Flowy 🌸Warna2 Yang Menawan & Memukau 🌸Design Kurung Modern 🌸Cutting Loose Berdutt Belakang 🌸Jenis Kain Duyung Loose Cut 🌸Pinggang Bergetah Kiri & Kanan 🌸Zip Kain Sebelah Kiri 🌸Saiz S M L XL XXL 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 🌸 ❌ jarang 🌸 ❌ berbulu lepas basuh 🌸 ❌ renyuk 🌸 ✅ mudah digosok 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Kerja & Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Anggun & Elegant Dengan Design yang Simple, Simple itu Menawan • SAIZ S M L XL XXL, Cutting pon x fit sangat,Cutting Loose..Selesa untuk dipakai . 📍Ada Sedikit perbezaan Warna 5-10 % faktor Cahaya Kamera . 📍Ambil Kira -/+ Ukuran 1 inc⠀ #kamiluv2shop #plussizemuslimah #sgplussize #sgmuslimah #rayadatanglagi #sgig

122
29 days ago

😎☀️

151
1 month ago

KURUNG MAWAR Menguna kan meaterial lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸material royal silk+ pearlskin 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung fishtial 🌸cutting princes loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL 🌸ade zip belakang baju ✖jarang ✖kecut ✖renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian #kamiluv2shop #plussizemuslimah #sgplussize #sgmuslimah #rayadatanglagi

70
1 month ago

SONGKET RATNASARI Menguna kan material lembut dn tahan lasak Menjadi pilihan wanita berkejaya 🌸material Top pearlskin+ mose creepe printed 🌸warna yang menawan dan memukau 🌸design kurung moden 🌸cutting loose dan berdutt berlakang 🌸jenis kain kembang payung 🌸pinggang bergetah kiri kanan 🌸saiz XS S M L XL XXL XXXL ✖jarang ✖kecut ✖renyuk √mudah digosok √sejuk dan selesa dipakai √tahan lasak & tak mudah luntur √tampil cantik & menawan dengan design simple √sesuai untuk majlis keramaian #kamiluv2shop #plussizemuslimah #sgplussize #sgmuslimah #rayadatanglagi #sgig

70
1 month ago

SERI DEWI EXCLUSIVE Si cantik manis boleh la melaram dgn SERI DEWI yg dapat mnyerlahkan lg keanggunan si pemakai..😘 5 Pilihan Warna2 EXCLUSIVE, Cantik & Memukau Rambang Mata Sangat2..😘😱 🌹 Sangat-sangat EXCLUSIVE LIMITED EDITION🌹 🌸Material baju SUPER PEARL SKIN 🌸Material Kain COTTON Gred A 🌸potongan cotton di hujung tangan 🌸cutting dipinggang n kembang dihujung baju utk menutupi bentuk pinggul ✔Jenis Kain Tahan Lasak ✔Design RIAU MODEN ✔Saiz XS S M L XL XXL ✔Cutting LOOSE & Berdutt Dibelakang ✔Kain LIPAT DATIN/ LIPAT BATIK ✔Zip Kain Tepi Sebelah Kiri ✔Pinggang Bergetah Kiri & Kanan ✔Tidak jarang 🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai 🌸 ✅ Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur 🌸 ✅ Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian 🌸 ✅ Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Exclusive #kamiluv2shop #plussizemuslimah #sgplussize #sgmuslimah #rayadatanglagi #sgig

70