Sexycurve Photos & Videos

18 minutes ago

. . ANDA NAK KURUS DLM 2 MINGGU SEBELUM TAHUN BARU 2019??🔥🔥🔥 . . Jangan panik jgn risau!!!! . . Sexycurve ada!!! . . Bengkung utk kempiskan perut dan kecikkan pinggang!💐- RM 100 ❤️ . . Girdle pants utk bakar lemak dan kecikkan peha⭐️⭐️- RM 90❤️ . . De-tea utk turunkan 5kg ke 10kg berat badan anda- RM 59.90 ❤️ . Wondercurve - lotion panas bakar lemak2 degil di lengan, peha, perut dan pinggung- RM 80❤️ . Whatsapp eika sekarang tau utk order pantass😜🎉 📲019-234 3425 📲019-234 3425 📲019-234 3425 . . ✅Postage setiap hari ✅Free Gift for all 🎁 ✅Bayar item & postage sahaja ✅Boleh COD or Selfpickup area👇🏽 ▪️Putrajaya ▪️Cyberjaya ▪️Bangi ▪️Dengkil ▪️Seri Kembangan ▪️Equine Park _ #misskerengga #sexycurve #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #agentprodukkecantikan #girdlepants #letskuruswithsasha #wondercurve #ps_eika #sexycurveputrajaya #sexycurvebangi #sexycurvecyberjaya #sexycurve #sexycurveequinepark #sexycurveserikembangan #sexycurvedengkil #sexycurveseremban #setbersalin #setberpantang

30
19 minutes ago

. . ANDA NAK KURUS DLM 2 MINGGU SEBELUM TAHUN BARU 2019??🔥🔥🔥 . . Jangan panik jgn risau!!!! . . Sexycurve ada!!! . . Bengkung utk kempiskan perut dan kecikkan pinggang!💐- RM 100 ❤️ . . Girdle pants utk bakar lemak dan kecikkan peha⭐️⭐️- RM 90❤️ . . De-tea utk turunkan 5kg ke 10kg berat badan anda- RM 59.90 ❤️ . Wondercurve - lotion panas bakar lemak2 degil di lengan, peha, perut dan pinggung- RM 80❤️ . Whatsapp eika sekarang tau utk order pantass😜🎉 📲019-234 3425 📲019-234 3425 📲019-234 3425 . . ✅Postage setiap hari ✅Free Gift for all 🎁 ✅Bayar item & postage sahaja ✅Boleh COD or Selfpickup area👇🏽 ▪️Putrajaya ▪️Cyberjaya ▪️Bangi ▪️Dengkil ▪️Seri Kembangan ▪️Equine Park _ #misskerengga #sexycurve #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #agentprodukkecantikan #girdlepants #letskuruswithsasha #wondercurve #ps_eika #sexycurveputrajaya #sexycurvebangi #sexycurvecyberjaya #sexycurve #sexycurveequinepark #sexycurveserikembangan #sexycurvedengkil #sexycurveseremban #setbersalin #setberpantang

20
22 minutes ago

Did you know that detox drinks help to boost energy, cleanse the liver and promote skin health? You can get all that with De-Tea! RM119.80 (Monthly Supply -30 sachets) . WHATSAPP 0109712205 FREE COD KUANTAN . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #teamstokistanushia

50
23 minutes ago

. . ANDA NAK KURUS DLM 2 MINGGU SEBELUM TAHUN BARU 2019??🔥🔥🔥 . . Jangan panik jgn risau!!!! . . Sexycurve ada!!! . . Bengkung utk kempiskan perut dan kecikkan pinggang!💐- RM 100 ❤️ . . Girdle pants utk bakar lemak dan kecikkan peha⭐️⭐️- RM 90❤️ . . De-tea utk turunkan 5kg ke 10kg berat badan anda- RM 59.90 ❤️ . Wondercurve - lotion panas bakar lemak2 degil di lengan, peha, perut dan pinggung- RM 80❤️ . Whatsapp eika sekarang tau utk order pantass😜🎉 📲019-234 3425 📲019-234 3425 📲019-234 3425 . . ✅Postage setiap hari ✅Free Gift for all 🎁 ✅Bayar item & postage sahaja ✅Boleh COD or Selfpickup area👇🏽 ▪️Putrajaya ▪️Cyberjaya ▪️Bangi ▪️Dengkil ▪️Seri Kembangan ▪️Equine Park _ #misskerengga #sexycurve #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #agentprodukkecantikan #girdlepants #letskuruswithsasha #wondercurve #ps_eika #sexycurveputrajaya #sexycurvebangi #sexycurvecyberjaya #sexycurve #sexycurveequinepark #sexycurveserikembangan #sexycurvedengkil #sexycurveseremban #setbersalin #setberpantang

10
23 minutes ago

. . ANDA NAK KURUS DLM 2 MINGGU SEBELUM TAHUN BARU 2019??🔥🔥🔥 . . Jangan panik jgn risau!!!! . . Sexycurve ada!!! . . Bengkung utk kempiskan perut dan kecikkan pinggang!💐- RM 100 ❤️ . . Girdle pants utk bakar lemak dan kecikkan peha⭐️⭐️- RM 90❤️ . . De-tea utk turunkan 5kg ke 10kg berat badan anda- RM 59.90 ❤️ . Wondercurve - lotion panas bakar lemak2 degil di lengan, peha, perut dan pinggung- RM 80❤️ . Whatsapp eika sekarang tau utk order pantass😜🎉 📲019-234 3425 📲019-234 3425 📲019-234 3425 . . ✅Postage setiap hari ✅Free Gift for all 🎁 ✅Bayar item & postage sahaja ✅Boleh COD or Selfpickup area👇🏽 ▪️Putrajaya ▪️Cyberjaya ▪️Bangi ▪️Dengkil ▪️Seri Kembangan ▪️Equine Park _ #misskerengga #sexycurve #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #agentprodukkecantikan #girdlepants #letskuruswithsasha #wondercurve #ps_eika #sexycurveputrajaya #sexycurvebangi #sexycurvecyberjaya #sexycurve #sexycurveequinepark #sexycurveserikembangan #sexycurvedengkil #sexycurveseremban #setbersalin #setberpantang

00
25 minutes ago

Katakan YES! kepada Curves yang luar biasa dan kehilangan lemak yang degil di sekitar bahagian pinggang anda! . BENGKUNG STRAP SEXYCURVE akan flatkan perut dan merampingkan pinggang anda secara dramatik. Rasa confident yang teramat apabila anda kelihatan 3-4 inci kurus dengan serta merta! . Tunggu apa lagi ullouss . ✨1 x Bengkung Strap Myr 100! (Rp:myr110) . To Order DM us or whatsapp - 010 9712205 #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #kurusdalam2minggu #girdlepant #wondercurve #teamstokistanushia

10
28 minutes ago

Say YES! to amazing Curves and lose those stubborn inches around your lowerbody instantly! . The SEXYCURVE GIRDLE PANTS tightens, tones your thighs and flattens your stomach for immediate results that dramatically helps you drop a dress size. . You'll feel confident while THE GIRDLE PANTS effortlessly peels off the weight to help you look 3-4 inches thinner. . Transform with Sexycurve! ✨1 x Girdle Pants MYR 90 (RP99) . To Order DM us or whatsapp - 010 9712205 . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #kurusdalam2minggu #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #teamstokistanushia

20
28 minutes ago

GIRDLE PANTS & DETEA COMBO! . Get that hour glass body, ask us how! ✨1 x Girdle pants ✨1 x Detea MYR 149.90 (FREE SHIPPING) . To Order DM us or whatsapp - 010 9712205 FREE POSTAGE + FREE GIFT . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #teamstokistanushia

70
32 minutes ago

SET BODY MODEL! 👙 . . RM149.90 . . Untuk dapatkan berat badan model 50kg boleh minum De-Tea setiap hari selama sebulan . . Girdle Pants pula bantu kecikan peha dan dapatkan shape body yang langsing dan kurus macam model . . Jom body model untuk 2019! . . 📲 Whatsapp @sexycurve_queen at +60193595769 to place your order . . #sexycurvesenoritas #sexycurvelovers #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #wellness #motivation #vegan #weightloss #transformation #selflove #love #happy #inspiration #waisttrainer #detea #detox #girdle #wondercurve #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #johorbahru #malaysia at Kings Tomyam Bandar Kinrara

100
2 hours ago

・・・ JOM PAKAI GIRDLE PANTS! . . Sapa ada masalah peha besar angkat tgn!!! X suke kan peha bsr, bila pakai seluar je rase stuck kt peha tu. Alahai stress sis😭 . . Girdle pants sexycurve dpt membantu anda semua utk kecikkan peha tu dgn lebih cepat dan lebih efektif sbb ade formula special iaitu tourmaline bead pada girdle pant . . Cube google kebaikan tourmaline beads ni skrng. Lepas tu korang mesti gila2 nak dptkan girdle pants dari sexycurve ni skrng jugak!! . . Join the lifestyle loved by celebrities and everyday women . ✨1 x Girdle pants Myr 90 (RP: 99) . DM Ms. Orked 012.254.6955 . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

121
2 hours ago

Confidence: All life starts with a grain of sand but through the blessing of the eyes of pain she stands the song. She sings and blooms in a garden never seen but heard. Never looking back at the act of yesterdays. Giving nothing to the world but herself, her structure and her strength. Some days are harder while others breeze ahead but she leaves nothing to chance, she takes control of her destiny. She is wiser than her years on earth, but walks with grace so passionately yearning to touch others in her path. Reaching out to the stories that elicit sympathy she describes to her listeners she is enchanted by the squabbles of imperfections. As the ashy gray of rigorous days and unreachable depths she rises. She rises above those who have made it their business to bring her down, standing tall she lifts them up. She embodies beauty and an energy you cannot escape from. She’s everywhere. The perfect aroma, she’s blessed with the knowledge. She was born to be the bridge between heaven and earth. Effortlessly she fulfills her duty moving through the world with confidence and grace. For she is you. Standing quietly, yet firmly without hesitation and ready. Written by: Perfectly Written and Christen Callahan Photograph: @ladithickumz Copyright @ Perfectlywritten.webs.com Amazon.com/author/eathenmoore #dirtysouth #beautyandpoetry #beautifulcollaborations #confidence #bigandbeautiful #poetrycommunity #poetryinmotion #dedication #sexycurve #bigandsexy #sexyandbeautiful #plussizemodels #Success #Sexymodel #beautyandbrains

51
2 hours ago

TAU KE TAK??? haha🔥 . . Special kita punye girdle pants ni ade bintik2 tourmalin bead . TOURMALINE BEADS ni fungsi dia: . . 1. Membantu membakar lemak lemak peha . 2. Meningkatkan metabolisme . . 3. Memecahkan selulit . . 4. Melancarkan peredaran darah . . 5. Memberi anda mood positif . . 6. Badan menjadi lebih sedap dan energetik . . 7. Cepatkan pemulihan sakit2 sendi . Whatsapp 0109712205 for Purchase #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

31
3 hours ago

ANDA NAK KURUS DLM 2 MINGGU SEBELUM TAHUN BARU 2019??🔥🔥🔥 . . Jangan panik jgn risau!!!! . . Sexycurve ada!!! . . Bengkung utk kempiskan perut dan kecikkan pinggang!💐 . . Girdle pants utk bakar lemak dan kecikkan peha⭐️⭐️ . . De-tea utk turunkan 5kg ke 10kg berat badan anda . . Wondercurve - lotion panas bakar lemak2 degil di lengan, peha, perut dan bontot! . . Jadi apa lagi sis!?? Cepat dptkan skrng. Amek je satu set ! . . Whatsap 0179551911, 🚗FREE COD KUANTAN . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

80
3 hours ago

Prelude⛓

11115
3 hours ago

KALAU SAYANG DIRI SENDIRI, KENA JAGA BODY, JOM MINUM DE-TEA BERSIHKAN USUS DAN BUANG LEMAK🌸🌸🌸 . . Tahu tak De-tea ni adalah satu satu nya air minuman utk kuruskan badan dan buang toksin yang rasa nya Ice Peach Tea yg sgt sedap dan ingredient pula semua berasaskan buah buahan . . Ramai wanita yg mempunyai masalah berat badan dan perut buncit telah berjaya menyelasaikan masalah mereka ni apabila mereka minum De-tea . . Dari 90kg selepas 2 bulan minum secara konsisten dah turun smpi 75kg. Cuba kalau teruskan minum dlm masa 3 bulan dan tgk hasilnya . . Dapatkan De-tea sekarang dan sayangi lah diri anda . .📲0179551911 ws@dm . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve

81
3 hours ago

TAU KE TAK??? haha🔥 . . Special kita punye girdle pants ni ade bintik2 tourmalin bead . TOURMALINE BEADS ni fungsi dia: . . 1. Membantu membakar lemak lemak peha . 2. Meningkatkan metabolisme . . 3. Memecahkan selulit . . 4. Melancarkan peredaran darah . . 5. Memberi anda mood positif . . 6. Badan menjadi lebih sedap dan energetik . . 7. Cepatkan pemulihan sakit2 sendi . . Whatsap 0179551911, 🚗FREE COD KUANTAN, 🚚POSTAGE AVAILABLE #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

70
3 hours ago

LAST CALL KORANG!! . Nanti cuti panjang, POSMAN tak hntar!! . GRAB EM NOW NOW NOW!! . PM 012.254.6954 ・・・ ANDA NAK KURUS DLM 2 MINGGU SEBELUM TAHUN BARU 2019??🔥🔥🔥 . . Jangan panik jgn risau!!!! . . Sexycurve ada!!! . . Bengkung utk kempiskan perut dan kecikkan pinggang!💐 . . Girdle pants utk bakar lemak dan kecikkan peha⭐️⭐️ . . De-tea utk turunkan 5kg ke 10kg berat badan anda . . Wondercurve - lotion panas bakar lemak2 degil di lengan, peha, perut dan bontot! . . Jadi apa lagi sis!?? Cepat dptkan skrng. Amek je satu set ! . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

70
3 hours ago

. Alhamdullilah semua item yg payment semalam sy dah hari yg sama.Nak postage & COD hari ini area Putrajaya / Cyberjaya / Bangi / Seri Kembangan boleh whatsapp utk order ❤️ . Whatsapp eika sekarang tau😜🎉 📲019-234 3425 📲019-234 3425 📲019-234 3425 _ ✅Harga Girdle : RM 90 💓 ✅Harga Waist Trainer : RM 100 💓 ✅Harga De-Tea : RM 59.90 💓 ✅Free Gift for all 🎁 ✅Bayar item & postage sahaja ✅Boleh COD or Selfpickup area👇🏽 ▪️Putrajaya ▪️Cyberjaya ▪️Bangi ▪️Dengkil ▪️Seri Kembangan ▪️Equine Park _ #misskerengga #sexycurve #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #agentprodukkecantikan #girdlepants #letskuruswithsasha #wondercurve #ps_eika #sexycurveputrajaya #sexycurvebangi #sexycurvecyberjaya #sexycurve #sexycurveequinepark #sexycurveserikembangan #sexycurvedengkil #sexycurveseremban #setbersalin #setberpantang

23
3 hours ago

ANDA ADA MASALAH BERAT BADAN DAN BAHAGIAN BAWAH BESAR?? . . Ni set De-tea dan girdle yg boleh bantu anda hancurkan lemak lemak degil dan selulit kat peha tu. Combination De-tea dan girdle ni boleh dpt efect peha kecik 5X ganda lebih membakar dan lebih cepat . . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve

80
3 hours ago

. Alhamdullilah semua item yg payment semalam sy dah hari yg sama.Nak postage & COD hari ini area Putrajaya / Cyberjaya / Bangi / Seri Kembangan boleh whatsapp utk order ❤️ . Whatsapp eika sekarang tau😜🎉 📲019-234 3425 📲019-234 3425 📲019-234 3425 _ ✅Harga Girdle : RM 90 💓 ✅Harga Waist Trainer : RM 100 💓 ✅Harga De-Tea : RM 59.90 💓 ✅Free Gift for all 🎁 ✅Bayar item & postage sahaja ✅Boleh COD or Selfpickup area👇🏽 ▪️Putrajaya ▪️Cyberjaya ▪️Bangi ▪️Dengkil ▪️Seri Kembangan ▪️Equine Park _ #misskerengga #sexycurve #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #agentprodukkecantikan #girdlepants #letskuruswithsasha #wondercurve #ps_eika #sexycurveputrajaya #sexycurvebangi #sexycurvecyberjaya #sexycurve #sexycurveequinepark #sexycurveserikembangan #sexycurvedengkil #sexycurveseremban #setbersalin #setberpantang

40
4 hours ago

TAU KE TAK??? haha🔥 . . Special kita punye girdle pants ni ade bintik2 tourmalin bead . TOURMALINE BEADS ni fungsi dia: . . 1. Membantu membakar lemak lemak peha . 2. Meningkatkan metabolisme . . 3. Memecahkan selulit . . 4. Melancarkan peredaran darah . . 5. Memberi anda mood positif . . 6. Badan menjadi lebih sedap dan energetik . . 7. Cepatkan pemulihan sakit2 sendi . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera at Selangor

19137
4 hours ago

This is how I wear my girdle pants and Waisttrainer togther if I am unable to wear them separately. . Waisttrainer; focuses mainly on the tummy where it compresses the tummy back to be flat and makes ur waist smaller . Girdle pants:breaks the fat in ur lower bottom, regulates blood flow and gives and immediate hour glass shape when worn under fitted clothes . . For best result all u have to do is wear it more then 8 hours a day 😍😍 watsapp me at 0179083777 . #sexycurve #sexycurvekuantan #girdlepants #girdlepantsmalaysia #kualalumpur #singapore #jakarta #letskuruswithsasha #sexycurvetestimonial

951
5 hours ago

・・・ SET BAKAR LEMAK KAW2🔥🔥🔥 . DM Ms. Orked 012.254.6955 💃 . . Geram tak tgk lemak lembik2 bawah lengan dan kt perut tu! Sis geram betullll!!! . . Tapi sis punye lemak bawah lengan dah makin kurang! Mana taknya sis dok tonyoh lotion panas Wondercurve lepas tu malam je minum Detea⭐️⭐️ . . 14 hari sis buat tiap2 malam, ya allah berat sis turun 4kg lepas tu tgn sis makin kecik and fit !!! . . Sis nk teruskan lg 10 hari sebelum 2019 ni!! Cant wait!!!! . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

131
5 hours ago

・・・ Sexy Curve's Waist Trainer now going for only rm100! Year end promo price 💃🏻 . This is the fastest selling merchandise right now! You will get your money's worth. Trust me 😉 A must have! WhatsApp me at 012.254.6955 to place your order . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepants

150
5 hours ago

SEXYCURVE GIRDLE PANTS🔥 .ONE SIZE FITS ALL 🔥 . GIRDLE PANTS membantu anda membentuk semula pinggang, pinggul dan paha dan yang paling penting montokkan BUM BUM 🍑! . Selesa di pakai di bawah jeans, dress, baju kurung sepanjang hari. Rasa confident yang teramat apabila anda kelihatan 3-4 inci kurus dengan serta merta! . Join the lifestyle loved by celebrities and everyday women ✨1 x Girdle Pants MYR 90 (RP99) . To Order DM us or whatsapp - 0172894088 . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #kurusdalam2minggu #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #weightloss #beautybeyondsize #loveyourcurves #curves at Subang Jaya

120
12 hours ago

WONDERCUVE MEMANG PANAS! . . Krim losyen panas Wonder Curve losyen membakar lemak yang paling hebat pada abad ini! Losyen panas membakar lemak, membantu membuang selulit, mengecilkan bahagian peha, perut dan lengan ini yg paling penting berbau harum seperti perfume mahal ratusan ringgit! . . Jadi anda boleh teruskan proses utk kurus di mana2 tanpa segan silu kerana ianya mmg selesa. Wonder Curve pasti memuaskan hati anda setiap masa! Masalah anda pasti akan diatasi dgn Wonder Curve! . . Jadi dptkan Wonder Curve sekarang dgn whatsapp di talian 017-3099692 atau tekan je di bio ! . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve

60
13 hours ago

DE-TEA 4 KURUS!! . . Jgn bazir2 duit smpi beli barangan beribu utk turunkan berat badan . . Dgn De-tea hanya ambil masa 15hari utk turun 3kg. Harga pun berbaloi barangan pun berkualiti, dan yang pasti lulus KKM . . Mlm ni kita minum De-tea sama2 ok? . . . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve

111
13 hours ago

🔥 Set bakar lemak 🔥 .. Khas untuk lemak lemak tepu lagi degil di pinggang, lengan, peha dan juga dagu berlipat tu!! .. Sapu dan sapu dan detox dan detox .. Consistent for 2 weeks, and the result is just 🔥🔥 .. Pasti tak malu dah kalau nak 👙 .. Dapatkan segera sementara masih tengah discount. Nanti dah habis discount jangan merayu rayu dekat sis ya. Sis boh layannnn nanti 🤣 .. DM or whatsapp sis sekarang! .. 016-8881574 .. #girdlepants #sexycurvejohorbahru #paradigmmalljb #bengkungmoden #sexycurve #sexycurvejb #surayabrand at Taman Perling

30
15 hours ago

We truly deliver ❌❌❌ No Scam here Legit seller ✔✔✔ Still on sales for 10k. After sales price goes back to 20k. Payment validates order. Get that sexy body you desire naturally. +2349096132313 to place an order Follow us @dr_zoh_botchocream Butt/hips enlargement Penis enlargement/length Breast firm/lift/enlarge . . . .. . #bigbootygirls #botchocream #originalbotcho #sexycurve #bigbooty #nigeria #picoftheday #cute #beautiful #asoebibella #bellanaija #nigerianwedding #china #vogue #kenya #cute #instadaily #photo #beautiful #drzoh #buttenlargement #originalbotchocream #southafrica #bestoftheday #instacollage #london #losangeles #usa #kuwait

242
15 hours ago

We truly deliver ❌❌❌ No Scam here Legit seller ✔✔✔ Still on sales for 10k. After sales price goes back to 20k. Payment validates order. Get that sexy body you desire naturally. +2349096132313 to place an order Follow us @dr_zoh_botchocream . . . . .. . #bigbootygirls #botchocream #originalbotcho #sexycurve #bigbooty #nigeria #picoftheday #cute #beautiful #asoebibella #bellanaija #nigerianwedding #china #vogue #kenya #cute #instadaily #photo #beautiful #drzoh #buttenlargement #originalbotchocream #southafrica #bestoftheday #instacollage #london #losangeles #usa #kuwait

132
15 hours ago

Bila Ziss bagitahu yang warna liquid matte lips Fever Glam ni sama dengan lipstick brand omputeh korang tak caya kan. Siap tayang senyum sinis sambil mulut terkumat-kamit ewah ewah perasan nyehh minah ni. . Nahhh ni dia bukti ! Semuanyaa brand 'orang ada-ada' gittew. Tapi warna dia fuh samaa weh dengan liquid matte lips Fever Glam ni ! . Pastu tak ke rasa penjimatan hebat lagi untung berganda-ganda kalau beli liquid matte lips ni. Dah lah warna sama, kualiti pulak tak jauh beza. Yang bezanya cuma harga je sayang sayangku 😘 . And yes kalau beli yang branded ni dah lah kena guna jimat cermat. Nak pakai hari-hari pon rasa sayang. Ye lah dah harga pon menangis di bawah shower kau ghase mampu ke nak melaram hari-hari dengan lipstick mahal ni? . Tapi dengan Fever Glam ni keluar duit ciput jurr eh dah boleh fefeeling pakai lipstick mahal ! Hari-hari awak pon mesti ceria riang ria gituh sebab boleh melaram dengan lipstick pelbagai warna. . Oh yaa sekarang ni Ziss nak kasi 1 batang 33 hinggit je. Awak dah jimat 3 hinggit tau. Tapi tapi kalau beli 2 ehemm rasa nak kasi 60 hinggit je aci tak? . Eh apa apa hal awak ketuk je pintu WhatsApp Ziss tau. Number WhatsApp dah ada kat bio tu haa. Cuma klik je !

41
4 days ago

42