Selangorku Photos & Videos

2 minutes ago

Thank you Central Vascular Cardiac or more commonly known as CVSKL for sponsoring 500 Blood Glucose Strips & Blood Glucose Machine. More interestingly, ECG machines are also sponsored for your Heart checks! ☛ Not forgetting, CVSKL brings his troops together to help in making this Health Campaign a success! 🙆 THANK YOU CVSKL. We love you 💗🙆 #jomkurus #dietfit #cvskl #hearttoheart #cardiacvasculatsentralkualalumpur #ccm #pharmaniaga #novapharmaceuticals #ybhasnul #mpkkanchongdarat #selangorku #selangor #hovid #kempenkesihatan #cegahobesiti #fightobesity

00
4 hours ago

➖❗SALE SALE SALE❗➖ 👇LORENXO👇 ....................................................... 🔝PRODUK LELAKI YANG🔝 ..CUKUP HEBAT.. ❗LORENXO dapat membantu anda yang mengalami masalah🤔 ❗Senjata tak cukup power? Tak cukup keras? Lembik dan tak tahan lama? ❗Coklat LORENXO isap sebiji kesan selama 3 hari 😋 LORENXO untuk extra Keras dan Tahan Lama 💪🏻 ....................................................... ⚡KELEBIHAN LORENXO⚡ 👇Chocolate👇 ❗ Meningkatkan hormon lelaki ❗ Merangsangkan kekuatan seks ❗Meningkatkan jisim otot ❗ Meningkatkan tenaga dan kesihatan lelaki ❗Meningkatkan tenaga dalaman lelaki ❗Memulihkan luka dan bengkak dalam badan 100% bahan asli dan tiada bahan kimia 🔥 .CARA GUNA LORENXO DAN. 👇PANTANG LARANG👇 🔛Ambil Satu Biji Lorenxo. 🔛Kemam macam makan gula2. 🔛Ambil 1 Jam - 2 jam sebelum ingin bersama. 🔛1 Biji Lorenxo tahan selama 3 hari atau selang makan selama 3 hari. 🔛Banyak minum air Kosong Secukupnya.1.5L/ 1 Hari. 🔛Elakkan daripada minuman berkafien. 🔛Kurangkan minum air sejuk. 🔛Jika ambil ubat Doctor, Pastikan Selang Selama 4 Jam Sebelum makan Lorenxo. 🔛Jangan makan Lorenxo ketika Perut tengah Kosong. 🔛Jangan makan makanan yang panas seperti Durian, lada hitam, dan lain-lain. ....................................................... 🚚 Yang jauh kita postage FREE OF CAS ditangung 100% .. 🏍 Yang dekat kita COD di sungai buloh luar area add cash sikit .. 📱Wasapp wasapp link👇 01139252669 . #pelaminselangor #selangorku #vapeselangor #selangorwedding #kualaselangor #huluselangor #doorgiftselangor #photographerselangor #selangorchampionsleague #surpriseplannerselangor #shakleeselangor #makeupselangor #photoboothselangor #selangorcasual #selangorkini #floristselangor #discoverselangor #teamrayaselangor #selangorfc #muaselangor #selangorian #surprisedeliveryselangor #bundleselangor #selangorsampaimati #selangorfa #selangor #cuckooselangor #dyxyselangor #hennaselangor #selangorphotographer

42
5 hours ago

ORDER TAK PUTUS2 SETIAP HARI!! ..... Tak sempat sy nk upload semua pembelian customer, namun syukur selalu ramai yang mula repeat order.. ..... --KENAPA KENA BELI TEA MEDINADESIRE??-- ..... serius banyak fungsi dalam satu, jimat wang, masa dan tenaga untuk beli banyak produk dalam satu!!...MANFAAT CUSTOMER: ☑️MELANGSINGKAN BADAN ☑️MENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI ☑️MENGECILKAN PEHA DAN LENGAN ☑️MEMBUANG AIR BERLEBIHAN DALAM BADAN ☑️MELAWASKAN KENCING ☑️MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH ☑️KENCING MANIS ☑️DARAH TINGGI ☑️GOUT/URIC ASID TINGGI ☑️KOLESTROL TINGGI ☑️OBESITI ☑️ANGIN DALAM BADAN ☑️MEMBUANG LEMAK YANG DEGIL ☑️SETTLE KAN MASALAH SEMBELIT & KEPUTIHAN ☑️PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN ..... Jom order now.... ...... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .... Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at AEON MALL Cheras Selatan

51
6 hours ago

Real testimoni..panas2 dari oven ya ! Kurus dgn combo set confirm menjadi tau! ... siapa nak kurus boleh ambil set combo hebat nie..Rm40 shj...murah dan berkesan... X rugi cuba tp rugi klu x cuba..Jom Order.... .. COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .. WA 0193705174 WA 0193705174 WA 0193705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at Kg.Melayu Subang

30
7 hours ago

KALAU ANDA SANGGUP TINGGALKAN MAKANAN FAVOURITE ANDA?? .... JOM CABAR DIRI ANDA UNTUK KURUS.. MINUM TEA MEDINADESIRE MAMPU MENGEMBALIKAN ZAMAN KURUS ANDA.. .... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .... ANDA NAK KURUS?? .... WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang

71
10 hours ago

#KurmaDhuha . Kesian sy melihat ibu2 yg susah bergerak nak jalan .. sy merasakan sendiri pengalaman macam ni pd mak dn ayah bonda masa mereka sakit.sendi ..sarah akhirnya lumpuh separuh badan..!! . Susah solat dn minta bantuan anak2 nak buang air kecil dn ssbagainya..Masa sy belajar buat kurma dhuha tu yg sy impikan hanyalah nk buat makanan sunah dn minyak2 perubatan dr tabib arab utk bantu masalah org tua2 yg sakit macam ni ..Sy dapat bila.salah makan .darah pekat dn makanan punca sakit2 urat . Apa agaknya formula terbaik dr alam..Allah juga pemberi nikmat shifak kesembuhan..tugas kita ialah ikhtiar cari ubat..Kesembuhan bukan hak kepandaian manusia..kita sekadar ikhtiar sj wlu kemana kita brubat..Klu sembuh tu ucapkan syukir pd Allah . Tangisan ibu berusia 68 tahun boleh berjalan semula sebelumnya pakai kerusi roda sakitnya radang sendi.. ketumbuhan pada kaki sehingga dia gunakan kerusi roda.. bila dh sakit puas ke hospital x ada ikhtiar lain dah..rasa sayu dn susah hati dgn kesihatan.. masa dn kewangan semua jd serabut . Anaknya suruh mencuba kurma dhuha. Mana tau Allah sembuhkan.. Kesan yg memberikan menafaat pada dirinya . Menangis2 syukur sgt berjumpa sy menitik2 air matanya.. tkasih banyak2 kerana membuat produk yg bagus utk kesihatan dirinya.. Kawan2 ssmua terkejut dia boleh jalan semula.. . #AgentJRM_Berdaftar (ID:JB2096S) 📲☎www.wasap.my/601111278485 . #RepostByBondaRozitaIbrahim #jamuratumalaya #ShahAlam #Glenmarie #TTDIJaya #BukitJelutong #SungaiBuloh #SubangBestari #SubangSuria #Mahsing #DenaiAlam #Kepong #Damansara #Selayang #PayaJaras #jrmfeedback #JRM #selangorku #sakit

101
10 hours ago

Terima kasih #customernfc memilih kami untuk cetak baju anda. . NullFix Creative Seri Kembangan 3542 (A), Tingkat 1, Jalan 18/46, Taman Sri Serdang, 43300 Seri Kembangan, Selangor. . Whatsapp 📲 019-973 1589 (AMAN) Click link di bawah untuk terus whatsapp kami https://hi.jomwasap.my/nullfixcreative http://nak.la/printingpadu . Operation Hour: 10am - 9pm Monday - Friday Saturday (pick-up only) . Landmark: Sebaris Restoran PKS Serdang . Atas Pizza Hut Taman Sri Serdang . Dalam Office Nullfix Mobile . Waze link : https://waze.to/lr/hw2834sks6 . #printingmurah #printingserdang #graphicdesignmalaysia #printingmurahserdang #printingtshirt #printingtshirtmurah #silkscreen #upm #corporatedesign #designiklan #malaysia #malaysiatoday #negaraku #instamalaysia #instapicmalaysia #malaysiakini #kualalumpur #serikembangan #serdang #selangor #serdanghebat #selangorku at Nullfix Creative Seri Kembangan

111
11 hours ago

TIP TURUNKAN LEMAK DI PERUT! . Lemak perut atau banyaknya lemak visceral memang sangat sukar nak disingkirkan dari perut kita.Kadang kadang pelbagai teknik kita buat memang tak kena.Sebenarnya berita baik,jika teknik lose weight kita betul,maka lemak perut akan disingkirkan dahulu. . Its ok jika dah cuba tapi tak berjaya lagi.Hari ini betulkan lagi teknik kita in shaa Allah,jika kita konsisten dan improve lagi lebih baik setiap hari.Perut kita akan cepat turun dan lebih laju reshape yang lain juga . . Follow ig @fitmom_eda Utk more tips fan boleh daftar dengan #mynewmmeonlinechallenge For the best result... Raya dah nak dekat ni..hihihi . #iamnew #teammommyct #bajuraya #jahitkebaya #berpuasa #bukancintabiasa #sihat #azam #solat #kelasbaking #bertunang #cintahatisaya #menu #gembira #kekasih #shoppingonline #lazaro #lazada #shoppe #nur2 #bazaar #sahur #ifyoudonteatyoudieinthestreet #shakleemalaysia #selangorku

80
11 hours ago

Reposted from @y15zr_v2_malaya - Selamat Pagi Negaraku 🇲🇾 #Repost @amranjafar__ · · · · • Negaraku .. Tanah tumpahNya darahku .. Rakyat hidup .. Bersatu dan maju 🇲🇾 • Duli Yang Maha Mulia.. Selamat di atas Tahta .. ❤️💛 . . . #teamy15zrmalaya #Y15zr #Malaysiaku #Selangorku #SalamMagrib . . . @y15zr_klang @y15zr_machine @y15zrmalaya_0fficial @team_y15_malaya @y15zr_v2_semalaya @sukanpermotoran @sukanduaroda @familiaridergroup . Follow 👉(@y15zr_v2_malaya) Follow 👉(@y15zr_v2_malaya) Follow 👉(@y15zr_v2_malaya) . 📸Tag jentera v2 anda dan kami akan repost🔃 . #y15zr_v2_malaya #team_y15zr_Malaya - #regrann

1412
12 hours ago

Siapa nak turun berat 2mggu turun 2.3kGwow syukur alhamdulilah.. Muka pun nampak beza kan .. Bayangkan 2mggu .. 2 kg.. 3mggu 4kg... sebulan 5Kg haaaaa Kan berbaloi2 .. Badan pun terasa ringan nak solat terawih pun dah boleh lame2.. . Makan ape je pun boleh dn kekal fit..asalkn ada mentor ilmu dan support group yang sama matlamat. Hasil lebih menyerlah. . 📌Turun berat dgn henfon shj 📌Meal plan 21 hari dgn Makan Nasi ye!!! 📌Kurus berjamaah dgn Nutrisi Lengkap Bersama2 Coach!! . ✔Meal plan lengkap 25 hari resepi dan step by step cara masak ✔Cara exercise ✔Teamate Coaching yg Happy ✔HASIL yang Awesome ✔Tak Sedar terturun berat ✔Coach2 yg Luarbiasa yg akan Guide .. Follow @fitmom-eda utk info dan tips serta sharing program turun berat . Nak.mudah dan cepat DM UTK PROGRAM ATAU Wassap segera📞+6 019-7692150 . #mynewmmeonlinechallenge #iamnew #teammommyct #bajuraya #jahitkebaya #designrumah #jommakan #menusihat #resepisihat #kebayaraya #perutboroi #senamzumba #azam #solat #pehabesar #bahagiabukanbidaan #jk1m #makanansedap #lapar #kenyang #jomdiet #jomviral #jommakan #shakleemalaysia #mynewmechallengeonline #teamonlinemynewme #selangorku

82
12 hours ago

REAL TESTIMONI!!!!!! ...... Laaa ni dah try satu set combo...dia repeat lagi...dah turun 3kg kata dia..seronok sgt sbb baju2..seluor2 lama semua leh sarung..yg paling best bdn rasa ringan time solat..itu yg pentingnya😍 ........ COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ........ WA 0193705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah (MPJBT), Skudai, Johor

120
14 hours ago

‼️ RAMAI YANG BUAT ENDAH TAK ENDAH JER : : Semua perempuan nakkan payudara yang tegang, ‘mengkal’ dan montokkan❓ Antara sebabnya ia dapat meningkatkan keyakinan diri diri dan cantik bila bergaya : : Tapi sedih sangat sebab ramai perempuan yang tak tahu atau tak endah atau abaikan dengan kesihatan payudara sendiri. Ermmmm sedihh : : Kalau awak nak tahu, bila awak tak jaga elok2 payudara awak dengan baik, boleh meninggalkan kesan yang tidak elok tau, seperti masalah kekenduran payudara, penyusutan kelenjar susu, kurang keanjalan, ‘strech mark’ dan lain-lain : : Tapi sekarang awak tak perlu risau. Dengan kaedah urutan dengan menggunakan HAPPY CREAM PINKLADY, sapuan mengikut arah jam dan lawan jam ia dapat memengkalkan dan membentukan payudara awak yang kecil dan kendur menjadi anjal, tegang dan sangat indah : : Awak kena la buat dengan tekun insha'Allah dalam masa sebulan awak akan merasai sendiri perbezaannya. Mantoppp❗❗Nak berkebaya batik Raya ni baru la lawa. Cantiknya cutting badan dia😍 : : Dah... tak payah nak fikir-fikir sangat, cepat2 order awal. Deposit RM20 jer : : Kalau NAK tau lebih lanjut tekan je link dibio yer : : JANGAN LAMBAT‼️ MENYESAL NANTI TAU : : #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladymurah #pinkladybodygoals #payudarategang #creampayudara #krimbesarkanpayudara #krimpayudara #surirumah #ibuberpantang #ibumenyusu #cikgushopping #cikgusekolah #student #bakalpengantin #uitmpuncakalam #ukm #kajang #kualalumpur #johorbahru #kedah #selangorku #pinkladytestimoni #terapiinstagram #timjelitaosem

102
23 hours ago

[ INI BUKAN TIPU! SET PROMO NASI VANGGEY SRI GOMBAK RM6.90 KEMBALI LAGI! LIMITED TIME OFFER!!] Mana boleh dapat nasi set ayam dengan air #zamansekarang ni RM6.90 SAHAJA!!! #murahsangat #murah #nasibudget #murahgiler #jjm #takmasukakal #jaribaukari Kami adakan set ini sekali lagi atas permintaan ramai, atas sebab jugak sekarang tengah #hujungbulan #gajitakmasuklagi #ramadan #ramadhan pun akan menjelma lebih kurang 2 minggu lagi! jadi kita #layan #nasivanggeysrigombak time #lunch #office #setlunch #student #uiagombak #uia #iium #iiumgombak #cepat Promo ni hanya dari Isnin hingga Jumaat jam 11pagi-3petang SAHAJA!! #selangorku #selangor #batucaves #selayang #srigombak #gombak at Restoran Nasi Vanggey Sri Gombak

150
24 hours ago

9MAKANAN YANG PERLU DIELAKAN SEBELOM TIDUR.. . Makan ape je pun boleh dn kekal fit..asalkn ada mentor ilmu dan support group yang sama matlamat. Hasil lebih menyerlah. . 📌Turun berat dgn henfon shj 📌Meal plan 21 hari dgn Makan Nasi ye!!! 📌Kurus berjamaah dgn Nutrisi Lengkap Bersama2 Coach!! . ✔Meal plan lengkap 25 hari resepi dan step by step cara masak ✔Cara exercise ✔Teamate Coaching yg Happy ✔HASIL yang Awesome ✔Tak Sedar terturun berat ✔Coach2 yg Luarbiasa yg akan Guide .. Follow @fitmom-eda utk info dan tips serta sharing program turun berat . Nak.mudah dan cepat DM UTK PROGRAM ATAU Wassap segera📞+6 019-7692150 . #mynewmmeonlinechallenge #iamnew #teammommyct #bajuraya #jahitkebaya #designrumah #jommakan #menusihat #resepisihat #kebayaraya #perutboroi #senamzumba #azam #solat #pehabesar #bahagiabukanbidaan #jk1m #makanansedap #lapar #kenyang #jomdiet #jomviral #jommakan #futsal#dietmalaysia #shakleemalaysia #selangorku #ame2019

202
1 day ago

MEDINADESIRE ADA 2 PRODUK HEBAT UNTUK KURUS 😁 .. 1)SLIMYOU DETOX TEA (SDT) 2)KAKICANTIQ TEA (KCT) ... SET COMBO SDT+KCT RM48 SM / RM52 SS TERMASUK POSTAGE.. JOM ORDER SEKARANG..... .... Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at AEON MALL Shah Alam

153
1 day ago

REAL TESTIMONI!!!!!! ...... Laaa ni dah try satu set combo...dia repeat lagi...dah turun 3kg kata dia..seronok sgt sbb baju2..seluor2 lama semua leh sarung..yg paling best bdn rasa ringan time solat..itu yg pentingnya😍 ........ COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ........ WA 0193705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at Berjaya Times Square Kuala Lumpur

122
1 day ago

. HATI- HATI DENGAN KALORI TERSEMBUNYI.. Makan ape je pun boleh dan kekal fit..asalkn ada mentor ilmu dan support group yang sama matlamat. Hasil lebih menyerlah. . 📌Turun berat dgn henfon shj 📌Meal plan 21 hari dgn Makan Nasi ye!!! 📌Kurus berjamaah dgn Nutrisi Lengkap Bersama2 Coach!! . ✔Meal plan lengkap 25 hari resepi dan step by step cara masak ✔Cara exercise ✔Teamate Coaching yg Happy ✔HASIL yang Awesome ✔Tak Sedar terturun berat ✔Coach2 yg Luarbiasa yg akan Guide .. Follow @fitmom-eda utk info dan tips serta sharing program turun berat . Nak.mudah dan cepat DM UTK PROGRAM ATAU Wassap segera📞+6 019-7692150 . #mynewmmeonlinechallenge #iamnew #teammommyct #bajuraya #jahitkebaya #designrumah #jommakan #menusihat #resepisihat #kebayaraya #perutboroi #senamzumba #azam #solat #pehabesar #bahagiabukanbidaan #jk1m #makanansedap #lapar #kenyang #jomdiet #jomviral #jommakan #dietmalaysia #selangorku

152
1 day ago

👏👏👏TAHUKAH ANDA??? .... Penyebab kenaikkan berat badan anda kita bukan LEMAK tapi GULA.. ... Sebab itu berat asyik naik tak turun-turun. Jadi kawal pengambilan gula, cuba elakkan makanan/minuman manis!!! .... 🏃🏃🏃Cabaran Kurus TEA MEDINADESIRE dah bermula..jom sertai sekarang.... ..... WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 .... ATAU TEKAN LINK BIRU DEKAT BIO IG KAMI.... ...... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at Malaysia Agro Exposition Park Serdang (MAEPS)

81
1 day ago

Rahsia turun berat badan 2-5kg smggu. Kami bongkarkan utk anda.. Jom minum slimming detox dan kakicantiq tea. Boleh tengok testimoni kami.. Hanya yg terbaik utk yg terbaik.. .... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ..... WA 0193705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at IKEA Cheras

160
1 day ago

Reminiscing the time I went on a date in a private aircraft 😍🛩️ Privileged with a truly amazing experience flying around the entire KL and Selangor region, seeing the icons of Malaysia from a really close distance, and appreciating it even better than before 🇲🇾 - Recordando el tiempo que salí en una cita en un avión privado 😎 Soy privilegiado para tener una experiencia verdaderamente increíble que volando alrededor de toda la región de KL y Selangor, viendo los iconos de Malasia desde una distancia muy cercana, y los apreciando aún mejor que antes - 回忆起那天我们用私人飞机去约会 😎 很荣幸可以得到那么棒的体验, 飞行整个吉隆坡和雪兰娥, 在天空中更近距离接触马来西亚的图标, 并且格外珍惜它的美 at Kuala Lumpur

1683
1 day ago

KALAU ANDA SANGGUP TINGGALKAN MAKANAN FAVOURITE ANDA?? .... JOM CABAR DIRI ANDA UNTUK KURUS.. MINUM TEA MEDINADESIRE MAMPU MENGEMBALIKAN ZAMAN KURUS ANDA.. .... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .... ANDA NAK KURUS?? .... WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at AEON MALL Shah Alam

152
1 day ago

#KurmaDhuha Nasihat bonda..duit bukan kedamaian tp rasa syukur kecukupan..sihat dn aman tu nikmat bahagia . Wanita dh Bersalin kena jaga2 kalau darah kurang ..letih dn susah sgt nk bangun pagi punca kita rendah hormon..kualiti darah xbagus..kolestrol jahat byk dlm badan . Hormon sgt penting dn wanita kehilangan kualiti darah dn hormon bila makin tua dn kerap beranak.Selalu bonda pesan ttg hormon dn strees pd badan menyebabkan penuaan cepat . Sbb tu bonda buat #RoyalV dan #MegaRatu..Semuanya bio identical hormon dr tumbuhan yg selamat utk apa yg wanita perlukan apa pd formulanya..Nantikan xlama lagi ..Mega RATU dan Royal V masih dikekalkan utk peminatnya . #AgentJRM_Berdaftar (ID:JB2096S) 📲☎www.wasap.my/601111278485 . #RepostByBondaRozitaIbrahim #jamuratumalaya #ShahAlam #Glenmarie #TTDIJaya #BukitJelutong #SungaiBuloh #SubangBestari #SubangSuria #Mahsing #DenaiAlam #Kepong #Damansara #Selayang #PayaJaras #jrmfeedback #JRM #selangorku #sakit

365
1 day ago

Makan 3X sehari pun boleh turunkan berat badan dan kurus???.... ..... Siapa nak kurus cepat tapi sukan makan wajib cuba TEA MEDINADESIRE☕☕~~Ini barulah AMAZING... ..... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .... ANDA NAK KURUS?? .... WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at Central I-City Mall Shah Alam

192
2 days ago

Arsya Beaute sedang mencari DROPSHIP! . 🌺 Post kami 💐 Modal kita orang (takde modal pon boleh je buat) 😂 Bahan iklan pon kami . 💚 Untung anda (Keuntungan dr RM5 - 32) . 💖 Tak perlu pon post barang 🍎 Tak perlu pon simpan barang (zero risk barang tak terjual) 🎀 Tak ada Yuran pendaftaran . Sesiapa yg bermnnat boleh wassap sis ok Tekan wassap link dekat bio okey . #selangorfoodtruck #selangorforever #selangorfruitvalley #baazarpaknil #ipoh #selangorinstagram #Selangorkini #Selangorku #selangormalaysia #selangorphotographer #Selangorproperty #selangorsampaimati❤️💛 #selangorsampaimati #selangorselamanya #Selangorstyle #Selangortattoo #selangorteam #selangortourism #Selangorturfclub #selangortv #selangorunited #Selangorvendor #selangorvskedah #Selangorvspahang #Selangorwedding #selangorweddingplanner #selangoryoungentrepreneurcarnival #selangoryouth #Selattebraubabywearers #Selayang

122
2 days ago

Aiyooo..Merecikkk habis laa Adi.das Black berlampu ni.. . ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Adi.das-Kids Lamp . READY STOCK . Warna : Black Harga : RM55 Poslaju : Rm8 sm / Rm 11ss Size : . 21- 13cm 22-13.5cm 23-14.2cm 24- 15cm 25- 15.5cm . Nak Order?. DM/ wasap 011-21228865 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . ⛔Peliz ukur kaki anak dulu yea dan tambahkan extra 0.5/1cm Dari ukuran kaki utk dapatkan size Kasut (in cm)..Tak digalakkan hantar size Kasut yg dok pakai yea. . ⛔No COD/ RETURN / REFUND . .

293
2 days ago

Happy weekend! Cuaca panas sangat sekarang ni. Make sure semua orang minum air yang cukup okay😘❤️ jangan lupa setiap hari wajib cuci menggunakan SAHI soap @sahisarangburung.shahalam - Dan tak.lupa jugak consume sahi setiap hari unthk kekal cergas cantik dan betenaga @sahisarangburung.shahalam SAHI Birdnest's Soap 📌Mengecilkan pori-pori 📌Menghaluskan kulit 📌Menghilangkan kulit kusam 📌Melembapkan kulit 📌Mengurangkan minyak dikulit 📌Membuang sel kulit mati 📌Mengurangkan parut jerawat 📌Mengurangkan jeragat 📌Melindungi kulit daripada sinar matahari,mengelak serangan radikal bebas 📌Melembapkan kulit 📌Mencerahkan kulit 📌Menghilangkan jerawat 📌Merawat kulit wajah 📌Mencegah penuaan 📌Mengurangkan bintik hitam - 0143439970 0143439970 0143439970 . #sarangburung #sarangburungmalaysia #krasa #krasasusukambing #susukambing #sihatdancantik #cantik #sihat #makanansunnah #makanantambahan #makananterbaik #bazaarpaknil #jeragatpudar #jerawat #jeragat #produkviral #produkmalaysia #sahihq #sarangburungwalit #sarangburungmalaysia #sahisoap #sahibirdsnestsoap #barsoap #facialsoap #sabunsarangburung #shahalamdelivery #selangorku #ramadan2019 #encikimamekspress at Gopeng

101
2 days ago

JERAWAT MERAH2 PENUH MUKA NANGIS KAN TGK DIRI SENDIRI 😭 JANGAN RISAU OKAY BARBIE TOLONG KORANG OKAY SEBAB BARBIE LOVE SEMUA FANS NI SEMUA MEH SINI BARBIE AJAR CANE NAK HILANGKAN SEMUA JERAWAT TU ZASSSSS SENANG JE DENGAN @SCRUBDISTRICT YAAAAAAS ! Make sure everynight buat mask buat spot treatment letak byk tepek je jangan gosok tau tepek buat mask letak kat jerawat tu semuaaaa SETENGAH JAM TAU PASTU BASUH ! ESOK CONFIRM KECUT TRUST ME !! YES KORANG BACA LA FEEDBACK @SCRUBDISTRICT ALHAMDULILLAH DAH BANTU RAMAI SGT GIRLS HILANG JERAWAT FLAWLESS MACAM BARBIE DAH SEMUA ! KORANG BILA LAGI TAKKAN tengok jeeee barbie flawless ?? Fair Flawless Fabulous our Lyfe with @scrubdistrict . WhatsApp 01110245267 . #scrubdistrictshahalambyzati #zatiscrubdistrict #scrubdistrictbyzati #DropshipWanted #codshahalam #codklang #codbandarsaujanaputra #jalankebunshahalam #produkkecantikan #selangorku #shahalamresidence #scrub #scrubdistrict #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictshahalam #scrublife #scrubmuka #koreanscrub #mua #selangor #assalammualaikum #shahalam2 #facialscrub #shahalam #selangor #scrubbest #scrubslife #beauty #glowingskin #glowing #glowingskincare

192