Scandinaviandesign Photos & Videos

2 minutes ago

Продолжаем рассказ о новом необычном интерьере🙌🏻 Просторная гостиная, главное общее помещение, разделено на две части: мягкую зону с ТВ и уютный уголок для чтения. *** А какой вариант предпочли бы вы? Решились бы на яркое желтое кресло «1» или вам ближе спокойный вариант «2»? Поделитесь с нами в комментариях✨ *** ▪️Дизайн: @nikitina_ya ▪️Проектное сопровождение: @evgenya_ponyatovskaya ▪️Визуализация: Валерий Васильев *** #bplandesign #bplanчастный #дизайнинтерьера #скандинавскийинтерьер #дизайгостиной #скандинавскийстиль #интерьегостиной #сталинка #гостиная #красноярск #scandinaviandesign #дизайнинтерьеракрасноярск #ремонткрасноярск #interior #interiordesign #livingroom #interiorproject #render at Krasnoyarsk

31
8 minutes ago

SPREI KATUN JEPANG BERKUALITAS 100% ORGINAL. PROMO BEDCOVER BELI 1 GRATIS 1  PROMO TERBATAS. Minat whatsapp : 0823 - 7632 - 1408 @indahshop.butik.furnitures Sprei+Bedcover+Sarung Bantal + Guling (2 set) 200x200 cm : 520.000 180×200 cm : 470.000 160×200 cm : 420.000 120×200 cm : 370.000 . . ⛔ WAJIB SABAR, BELANJA NGK PAKAI MARAH / BURU-BURU YA KARENA KITA SISTEM FREE ORDER ⛔ APABILA SUDAH DIPAYMENT DAN BARANG HABIS, AKAN DITAWARKAN MOTIF LAIN, JIKA TIDAK COCOK BISA MINTA REFUND 💯% MOHON PENGERTINYA KARENA STOCK BAHAN SEWAKTU-WAKTU BISA HABIS Happy Shopping Dear 🙏🙏🙏 . . #instalike #interiorinspiration #spreilucu #inspirasirumah #interiorstyling #homeinspiration #homesweethome #bedroom #bedroomdecor #cute #instamoment #spreilucu #flamingo #instacool #interior #spreikatunjepang #dekorasirumah #interior123 #instagood #bestoftheday #scandinaviandesign #photooftheday #spreimurah #hits #sprei #hot #jastipikea #katunjepang #@indahshop.butik.furnitures

10
15 minutes ago

PROMO !! Set Of Over Toilet Rack Storage hadir dengan desain yang modern dan minimalis, cocok untuk mengorganisir kamar mandi Anda. Rak ini mudah untuk dipasang dan dilepas, serta memiliki beberapa ruang susun yang dapat Anda gunakan untuk menata barang-barang sesuai keinginan Anda. Selain itu rak ini juga dilengkapi beberapa hanger / gantungan yang dapat Anda gunakan juga untuk meletakkan barang-barang Anda seperti handuk, lap pembersih, dll. FEATURE Colorful Toilet Seat Over Toilet Rack Squat Stool Toilet Squat Stool Single Piece. A innovative solution to utilize the unused space above the washing machine Comes with 2 hooks, and panel for each layer of the shelves High quality stainless steel pole Over toilet shelf design doesn't take extra space You can put your towel, bath products on it, clean and tidy This shelf is easy to install. Everyone can assemble Creating extra storage space and keeping your space well-organized. SPESIFICATIONS High quality stainless steel pole Easy to assemble with detailed instructions in this listing Comes with suction cup to help attach to the wall Comes with 2 hooks, and panel for each layer of the shelves 3 Layers Storage Size : 50cmx 26cm x 165cm Including 3 tiers Stable steel construction White gloss paint Self assembly Excluded : content Weight : 2.8kg PACKAGE INCLUDE 1 x Set Of Over Toilet Rack Storage Promo 155.000 Order via WA👇 0895334343824 #shabbykitchenstuff #scandinaviandesign #scandinavianstyle #scandinaviankitchen #scandinavianhomes #minimalism #dapurminimalismodern #dapurpinky #pinklove #pinkaesthetic #shabbykeramikturki #storageboxmurah #organizermurah #alatdapurshabby #alatdapurmurah #pastellovers #pastel #shabbyhomedecor #shabbydecor #keramikshabbychic1 #rakserbaguna #tempatserbagunashabby #tempatshabby #storageshabbychic #storageshabby #rakdapurmurah

20
16 minutes ago

PROMO !! Set Of Over Toilet Rack Storage hadir dengan desain yang modern dan minimalis, cocok untuk mengorganisir kamar mandi Anda. Rak ini mudah untuk dipasang dan dilepas, serta memiliki beberapa ruang susun yang dapat Anda gunakan untuk menata barang-barang sesuai keinginan Anda. Selain itu rak ini juga dilengkapi beberapa hanger / gantungan yang dapat Anda gunakan juga untuk meletakkan barang-barang Anda seperti handuk, lap pembersih, dll. FEATURE Colorful Toilet Seat Over Toilet Rack Squat Stool Toilet Squat Stool Single Piece. A innovative solution to utilize the unused space above the washing machine Comes with 2 hooks, and panel for each layer of the shelves High quality stainless steel pole Over toilet shelf design doesn't take extra space You can put your towel, bath products on it, clean and tidy This shelf is easy to install. Everyone can assemble Creating extra storage space and keeping your space well-organized. SPESIFICATIONS High quality stainless steel pole Easy to assemble with detailed instructions in this listing Comes with suction cup to help attach to the wall Comes with 2 hooks, and panel for each layer of the shelves 3 Layers Storage Size : 50cmx 26cm x 165cm Including 3 tiers Stable steel construction White gloss paint Self assembly Excluded : content Weight : 2.8kg PACKAGE INCLUDE 1 x Set Of Over Toilet Rack Storage Promo 155.000 Order via WA👇 0895334343824 #shabbykitchenstuff #scandinaviandesign #scandinavianstyle #scandinaviankitchen #scandinavianhomes #minimalism #dapurminimalismodern #dapurpinky #pinklove #pinkaesthetic #shabbykeramikturki #storageboxmurah #organizermurah #alatdapurshabby #alatdapurmurah #pastellovers #pastel #shabbyhomedecor #shabbydecor #keramikshabbychic1 #rakserbaguna #tempatserbagunashabby #tempatshabby #storageshabbychic #storageshabby #rakdapurmurah

10
19 minutes ago

Kunci motor, kunci mobil, kunci rumah, dan kunci lainnya hanya disimpan diatas meja, pas butuh ehhhhh entah kemana tuh kunci. Pernah mengalami hal kaya gini bund? Yuk bund mulai rapihkan kunci2 nya di rak kunci ini biar ga berceceran dimana2, selain untuk kunci rak ini juga bisa untuk menyimpan koleksi pajangan bunda..Multifungsi kan? 😁Persediaan terbatas lho ya..Kalau kelamaan mikir bisa2 GA kebagian😊 . Harga Rp.130.000/pc Order via WA👇 0895334343824 #shabbykitchenstuff #scandinaviandesign #scandinavianstyle #scandinaviankitchen #scandinavianhomes #minimalism #dapurminimalismodern #dapurpinky #pinklove #pinkaesthetic #shabbykeramikturki #storageboxmurah #organizermurah #alatdapurshabby #alatdapurmurah #pastellovers #pastel #shabbyhomedecor #shabbydecor #keramikshabbychic1 #rakserbaguna #tempatserbagunashabby #tempatshabby #storageshabbychic #storageshabby #rakdapurmurah

50
19 minutes ago

Cosmos Digital Rice Cooker 1.8 Liter 6in1 Nonstick CRJ3201D dengan teknologi mutakhirnya mampu membuat 6 macam masakan dalam satu tempat. Sangat mempermudah Anda dalam memasak, mengukus, membuat nasi goreng, steam, membuat sup dan masih banyak lagi. Dengan daya listrik 400watt memasak dapat cepat matang. Panci dalamnya yang anti lengket dan inner pannya nonstick dapat melengkapi dapur Anda menjadi lebih mewah. Cosmos Digital Rice Cooker 1.8 Liter 6in1 Nonstick - CRJ3201D dengan teknologi mutakhirnya mampu membuat 6 macam masakan dalam satu tempat. Sangat mempermudah Anda dalam memasak, mengukus, membuat nasi goreng, steam, membuat sup dan masih banyak lagi. Kapasitas : 1.8 Liter Harga 510.000 Order via WA👇 0895334343824 #shabbykitchenstuff #scandinaviandesign #scandinavianstyle #scandinaviankitchen #scandinavianhomes #minimalism #dapurminimalismodern #dapurpinky #pinklove #pinkaesthetic #shabbykeramikturki #storageboxmurah #organizermurah #alatdapurshabby #alatdapurmurah #pastellovers #pastel #shabbyhomedecor #shabbydecor #keramikshabbychic1 #rakserbaguna #tempatserbagunashabby #tempatshabby #storageshabbychic #storageshabby #rakdapurmurah

30
20 minutes ago

Tatakan anti panas untuk alas piring atau gelas. Cocok untuk pelengkap meja makan. Corak dan kombinasi warna menarik. Ada gambar alat makan dan gelas teko Dari bahan plastik pvc ringan, anti air, tahan panas Size : 39.9 x 28.1 cm READY : - sendok GARPU COKLAT - SENDOK GARPU HIJAU - GELAS TEKO COKLAT - GELAS TEKO hijau Harga : 35.000/2pcs Order via WA👇 0895334343824 #shabbykitchenstuff #scandinaviandesign #scandinavianstyle #scandinaviankitchen #scandinavianhomes #minimalism #dapurminimalismodern #dapurpinky #pinklove #pinkaesthetic #shabbykeramikturki #storageboxmurah #organizermurah #alatdapurshabby #alatdapurmurah #pastellovers #pastel #shabbyhomedecor #shabbydecor #keramikshabbychic1 #rakserbaguna #tempatserbagunashabby #tempatshabby #storageshabbychic #storageshabby #rakdapurmurah

30
21 minutes ago

Plastic Storage Box Organizer Garbage Bags Collection Box 100% Brand new and high quality. Durable and practical, vertical designed, place-saving. Two install ways, screw and stick. You can install it on the wall, cabinet and etc. Many holes designed,very convenient to use. Item type: plastic bag storage box Material: plastic Size: 25*9.7*9.5cm Package includes: 1 x plastic bag storage box Harga : 55.000 Order via WA👇 0895334343824 #shabbykitchenstuff #scandinaviandesign #scandinavianstyle #scandinaviankitchen #scandinavianhomes #minimalism #dapurminimalismodern #dapurpinky #pinklove #pinkaesthetic #shabbykeramikturki #storageboxmurah #organizermurah #alatdapurshabby #alatdapurmurah #pastellovers #pastel #shabbyhomedecor #shabbydecor #keramikshabbychic1 #rakserbaguna #tempatserbagunashabby #tempatshabby #storageshabbychic #storageshabby #rakdapurmurah

30
21 minutes ago

Pagi kesayangan smuah... Hari ini hari terakhir aku ada di Indonesia, karena flight aku malam ini menuju Belanda. Sudah selesai me time mamak😅. Back to reality again...😣. Seneng bisa balik ke suami & anak-anakku lg + kangen kamar tidur ini hehe... Kangen ngedekor lagi. Soalnya ini stok photo terakhir yg aku punya hihi🤭. . . . Semoga lain waktu kita bisa ketemu lagi & bisa meet up ya 😘 💖💖💖 #interiordesign #interior123 #interior_and_living #scandinaviandesign #interiorandhome #interior4you #mynordichome #myhomestyle #houseofwelg #interior #interiorideas #interiorinspo #interiorstyle #interior123 #instahome #whiteinterior #whiteliving #roomforinspo #interior4all #bedroom #bedroomdecor #kamartidur #decorkamartidur #dekorasirumah #interiorrumah #inspirasidecor #inspirasikamartidur #dekorasikamartidur #walldecor #scandinavianposters #ikea

5112
22 minutes ago

Hanger untuk kantong sampah plastik yang bisa Anda gunakan di dapur ataupun di mobil Anda, tanpa mengotori lantai dan cukup kaitkan pada laci Sebuah hanger yang berfungsi menjadi holder untuk tempat sampah kantong plastik yang penggunaanya cukup digantungkan saja pada laci meja. Anda juga menggunakannya untuk ditempat kerja ataupun tempat lainnya yang Anda inginkan Uniknya, tempat sampah ini bisa digantung ke pintu lemari dapur fungsinya untuk memudahkan saat membuang ampas sayuran. Tidak perlu repot memindahkan ampas sayuran dari meja dapur ke bak sampah, tidak mengotori tangan anda tentunya. Gantungan ini juga bisa digantung di pintu laci kamar tidur atau laci ruang kantor, memudahkan anda saat membuang sampah bekas cemilan atau kertas bekas Cara Pasang seperti di gambar Material : Plastik Size : 23 x 11 cm Harga 40.000 NOTE : Tidak ada garansi barang Order via WA👇 0895334343824 #shabbykitchenstuff #scandinaviandesign #scandinavianstyle #scandinaviankitchen #scandinavianhomes #minimalism #dapurminimalismodern #dapurpinky #pinklove #pinkaesthetic #shabbykeramikturki #storageboxmurah #organizermurah #alatdapurshabby #alatdapurmurah #pastellovers #pastel #shabbyhomedecor #shabbydecor #keramikshabbychic1 #rakserbaguna #tempatserbagunashabby #tempatshabby #storageshabbychic #storageshabby #rakdapurmurah

20
24 minutes ago

Dengan alat ini kamu tidak usah repot-repot lagi untuk melelehkan batangan coklat.Cukup panaskan di atas pot ini, dan coklat cair akan segera siap.Bisa dijadikan saus coklat pada makanan, atau dicetak menjadi kue coklat. Alat ini tidak memerlukan air untuk melelehkan coklat. Cocok untuk segala macam coklat. Dilengkapi juga dengan berbagai macam cetakan kue coklat. Konsumsi listrik : 20 Watt,AC 220-240V Dilengkapi dengan pengatur suhu Satu set sudah termasuk : - 1 Draining Rack - 7 Cetakan - 7 Tusukan Kayu - 10 Garpu Kecil - 1 Garpu Spiral - 1 Garpu Rata - 1 Buku Manual & Resep NOTE : Sebelum kirim pasti ditest menyala.TIDAK ADA GARANSI. Harga 177.000 Order via WA👇 0895334343824 #shabbykitchenstuff #scandinaviandesign #scandinavianstyle #scandinaviankitchen #scandinavianhomes #minimalism #dapurminimalismodern #dapurpinky #pinklove #pinkaesthetic #shabbykeramikturki #storageboxmurah #organizermurah #alatdapurshabby #alatdapurmurah #pastellovers #pastel #shabbyhomedecor #shabbydecor #keramikshabbychic1 #rakserbaguna #tempatserbagunashabby #tempatshabby #storageshabbychic #storageshabby #rakdapurmurah

00
26 minutes ago

I had a lot of interesting conversations today. I want to say thank you to those I spoke with for their openness, kindness and honesty. We are all more alike than we are different and that’s something too often forgotten. It’s just a reminder that we are SO MUCH MORE than these little squares of eye-candy - So much more than our captions! • • #livingroom #livingroomdecor #livingroomideas #simple #interiør #interiordecor #ihavethisthingwithhome #nestandthrive #myinspiredhouse #interiordetails #ighome #howweddwell #interiorstyling #minimalistdecor #interiorinspiration #minimalism #nordicdecor #nordicinspo #nordicspace #nordicroom #nordicstyling #nordicinspired #scandilovers #scandinaviandesign #becomingminimalist #ikealover #scandiinspo #minimalism #minimalisthome #minimalistic

102
30 minutes ago

With the help of my trusty sidekick, we've settled on a paint color for the half bath! I had originally planned to go with a bold color on the wood accent wall, but I think the understated white wall will be a statement in and of itself. . . . #understatedelegance #bathroomdesign #bathroomremodel #bathroomlighting #bathroommakeover #bathroom #halfbath #bathroomrenovation #understatement #modernfarmhouse #modern #whitewalls #instahome #homerenovation #blackandwhite #halfbath #scandidesign #scandinaviandesign #interiordesign #paint #paintcolors #instahome #children #decisions #classy #therivercanyonproject #simple #lessismore

101
33 minutes ago

Hi..gud morning! Fresh x rase bangun pagi2 td lpas baca tips2 sis niza..hiii..ade yg dah rs nk try ke konsep Scandinavian ni..:-) Okey jom kita continue... ari ni sis niza nk bg tips tentang: 8.Pokok Hiasan Kebiasaan nye utk gaya ni akan gunakan pokok yg berpasu,mudah dijaga dan selamat(haaaa dah kena sgt dgn produk sis niza kannnn.... yg mane rupa pokok artificial sis niza ni adalah 90% same mcm pokok real tau..dtg berpasu dan sgt mudah dijaga)ha..nampak x! Hah..kan sis niza da ckp pokok sis ni mmg tgh hot dan jd trend sekarang ni..byk kelebihan artificial ni kn..plg penting ruangan cntik dgn minimalist decoration! Hah. Moh le wassap sis niza,sis bg details kat awak semua! 0133592330 Atau click je kat bio okeh #scandinaviandesign #artificialplants #canvasart #pokokpalsu #pokokviral #pokokcantik #hijaubykattakayu #nizahijaubykattakayu #minimalistdecoration #homedeco

10
34 minutes ago

SHOWROOM NOW CLOSED⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Due to an increase in home staging demand we've made the decision to permanently close our home staging showroom at 21 Kawana Street. We're still in the office Monday - Friday, however our showroom has been turned into a storage space for our expanded collection of staging furniture.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ www.thehomestager.co.nz | 09 972 3909

152
37 minutes ago

Having floor to ceiling bookshelves not only gives additional storage space, it also allows owners to showcase their individuality.

31
38 minutes ago

Muji-inspired wood panelling adds visual interest in a minimalistic yet beautiful way.

81
40 minutes ago

My new favorite corner of our office. I planned out almost all of my YouTube videos for the next 3-months today and can’t wait to start recording in front of my pretty black wall. 🖤🖤🖤 What do you want to see me cover on my channel?

285
40 minutes ago

Copper pendant lamps add a touch of elegance and luxe.

71
42 minutes ago

Adding a matte black ladder gives your space a modern, contemporary librarian feel.

11
42 minutes ago

Why Choosing Cibes Lift (2) . ✔ Extremely safe going up and down and it simply cannot "fall down". ✔ Significant safety features are built into the lift, including various movement sensors. ✔ Cibes no-pit, screw driven type elevators are intelligently designed with cutting edge technology. ✔ Safe and easy to operate for anyone! . Find out more @cibespliftph DM us or call us at +63 2 624 1000 https://www.cibeslift.com.ph/ . #homeelevator #homelift #elevatordesign #elevatorart #scandinaviandesign #screwdriven #smallelevator #sweden #madeinsweden #cibeslift #cibesphilippines #homedecor #pwd #wheelchairelevator #luxuryliving #smallhome #safety ---

30
45 minutes ago

Vintage posters for a quirky touch.

11
46 minutes ago

31
48 minutes ago

P R O G R E S S In more ways than one... I #finally finished drawing the 3rd shelf on our #blackboardwall in the kitchen! One year later! 😬 It’s been a crazy/shit/stressful last 12 months... Let’s hope 2019 has the goods 🙏🏻 #interiordesign #interiordecorating #interiorstylist #homestylist #closetartist #blackboardart #kitchenlove #diy #creativity #homerenovation #homereno #scandinaviandesign #scandinavianstyle #scandiinspo #makinghouseahome #hygge #lovewhereyoulive #countryliving #countrylife at Mansfield, Victoria

141
48 minutes ago

[Werbung] (da Markennennung-unbeauftragt und unbezahlt 🤷🏼‍♀️) Guten Morgen, Ihr Lieben 🤗. In der Küchenschürze gestern versteckte sich tatsächlich Moonlit Blossoms von #yankeecandle , der auch gerade als Tart in der Duftlampe vor sich hin düftelt. Einige vergleichen ihn mit Enchanted Moon, ich finde aber, dass die beiden außer der hübschen Wachsfarbe und dass sie beide sehr parfümige Düfte sind, nicht so viel gemeinsam haben. Moonlit Blossoms gefällt mir richtig gut: Amber und Moschus stehen zwar im Vordergrund, werden aber schön durch saftige dunkle Brombeeren aufgefangen. Es soll Granatapfel enthalten sein, ich hätte eher auf Cranberry getippt, da der fruchtige Bestandteil leicht herb im positiven Sinne ist. Jasmin, Lavendel und Ylang-Ylang machen das ganze frühlingstauglich floral, wobei mir der Duft abends besser gefällt als morgens. Er ist im Tart seeehr intensiv, so dass ein Viertel dicke ausreicht und ich davon ausgehe, dass der HW eine angenehme Intensität hat. Wen also bei Enchanted Moon diese leicht pudrige Nuance gestört hat, der ist bei Moonlit Blossoms bestens aufgehoben; ich finde ihn irgendwie fröhlicher 🤷🏼‍♀️. In meinem Deko-Drahtkorb haben übrigens jetzt erstmal solche Sola-Kugeln (was auch immer Sola ist 😅) Platz gefunden; gefällt mir so im Moment ganz gut. Ich wünsche Euch eine fabelhafte Wochenmitte, die das Wochenende schon erahnen lässt. 🌸🌸🌸 #candles #germaninteriorblogger #prettylittlething #zeigthereurewohnung #homedecor #homesweethome #solebich #myhome #deco #decor #schönerwohnen #living #livingroomdecor #interiorblogger #nordichome #scandinaviandesign #wohnkonfetti #wohnklamotte #flowers #flower #interior #interiordecor #design #naturalliving #livingroom #instagood #cozy #cornersofmyhome #hygge

383
49 minutes ago

Here’s a short video showcasing a custom live edge cherry table we built. Check out @monsterhausdesigns and shoot us a message if you’re interested in any custom builds. You can also visit MonsterHausDesigns on Etsy. at Wildwood, Missouri

312
59 minutes ago

Minimalist painting in black and white.

101
1 hour ago

Prepping for my trip to Palm Springs next week 📷 via #pinterest

291
1 hour ago

. 제품들이 바삐 나가고 들어오는 통에 밖은 고요한데 내부는 난리 폭탄💣 - #제작신상품입고 #청소시급 #출입금지😖 #바깥운치는좋고 #커먼키친 #commonkitchen #빈티지 #빈티지그릇 #북유럽빈티지 #북유럽빈티지그릇 #빈티지커피잔 #빈티지웨어 #키친웨어 #테이블웨어 #그릇 #커피잔 #커피세트 #접시 #볼 #냄비 #머그 #글라스 #와인잔 #vintage #vintageware #kitchenware #tableware #vintagekitchenware #scandinaviandesign #scandinaviantableware

582
1 hour ago

‌kami TRENDFURNITURE_JEPARA Menerima pesanan mebel & furniture berkualitas. dan sesuai keinginan Anda dengan kwalitas yang bagus dan harga yang bersahabat . ✔kami menggunakan Bahan" yang berkualiatas ‌✔️Kayu: mahoni dan jati ‌ ✔️Kain :bludru/Oscar ,sesuai permintaan custemer ‌✔️Finising: duco,natural/sesuai permintaan ‌✔️Warna/ukuran juga bisa custom. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ untuk ‌Info harga dan pemesanan bisa menghubungi ✅☎/WA :085290661210 ✅LINE :zaenal_ali ✅EMAIL :trendfurniture08@gmail.com ‌ . 🔜‌Bisa kirim ke seluruh wilayah di Indonesia ,dan untuk pengiriman pengiriman kami menggunakan VIA paket ekspedisi ‌ ‌🔜Penjual terpercaya dan amanah 🔜Ongkos kirim ditanggung pembeli, kecuali ada kesepakatan sebelumnya. ‌ ➖TERIMA KASIH & SELAMAT BERBELANJA ➖ . . . #furniture #almari #bsdcity #mejaconsule #Furniturecustom #furnitureonline #furnituremurah #kursitamuminimalis #furniturejepara #shabby #rumahidaman #perumahanregancy #mejarias #cheterfield #furnituremewah #sosialita #scandinaviandesign #jualfurniture #furniturejakarta #furniturebali #furnituremedan #furnituresurabaya #sofashabby #Buffettvminimalis #jualsofa #cerminhias #meubeljepara #pondokindahkapuk #sofaretro #weddingdecoration at Perum Kartika Wanasari - Cibitung Bekasi

71
2 hours ago

フェア開催のお知らせ。 ・ -「Industrial Antiques Fair」- ・ ベルベット吉祥寺店では今週末2月23日から3月3日までインダストリアルデザインやその空間にあうアンティークを取り揃えたフェア、「Industrial Antiques Fair」を開催致します。 最近ではインテリアやファッションの世界でも取り上げられる機会が増えたインダストリアルデザイン。一説にはドイツが発祥と言われています。長年共産国圏だったヨーロッパの国にはまだ多くの古い工場残っていました。 しかし時代と共に廃業する工場から出る什器の経年した美しさに注目したインテリアデザイナーが自国の店舗やバー、レストランに持ち込み個性的な空間にしたのが始まりでした。 ・ 今回のIndustrial Antiques Fairでご紹介するアイテムは一般家庭でも使いこなせるアイテムをセレクトしています。 フェア特典として期間中は吉祥寺店でのインダストリアル関連の展示商品は送料無料とさせて頂きます。 ・ ご興味を持った方は是非、この機会にご覧くださいませ。 会期 2019.223(sat)~3/3(sun) 場所BELLBET吉祥寺店 雨天決行※木曜定休 #IndustrialAntiquesFair #bellbet #ベルベット吉祥寺 #bellbet吉祥寺 #吉祥寺 #北欧家具 #北欧ヴィンテージ #インテリア #scandinavia #vintage #scandinaviandesign #vintique #danishdesign #danishmodern #interiordesign #living #Industrial #Antique #IndustrialAntique #インダストリアル  #アンティーク at Bellbet 吉祥寺店

261
3 days ago

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #renovation #interiorinspo #hygge #copenhagen #interiorlovers #interiorstylist #houseenvy #homedetails #danishdesign #midcenturymodern #scandinaviandesign #scandinavianstyle

121
3 days ago

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #interiorinspo #hygge #interiorlovers #interiorstylist #houseenvy #homedetails #danishdesign #midcenturymodern #scandinaviandesign #scandinavianstyle

80