Sarahsuhairi Photos & Videos

2 hours ago

. . PEHA DAH BESAR KAYU BALAK! Dah kena tukar saiz seluar! Nak kena beli baru! Malu nak pakai baju Bawah Punggung! Suami asyik kata "Peha awak" arrrghhhh malu dengan suami dia tegur macam tu! itu belum kawan kawan perli! haish!!! Anda R A S A anda macam di atas? meh wasap akk! 019 231 6786 Harga tak sampai RM100 ada free gifts minum jeee peha makin kecik! dapat kempiskan perut sekali! Mau?? Wasap 019 231 6786 pos segera Awak suka kopi or teh? Nak kurus pls follow Instagram @kurus_with_kak_peah @klubna.laleh.kopi.official NAK BELI MADU 🍯@madu.queenbhoney.slim NAK SHAWL BAWAL @luxlovely.scarves . . Follow rapat2 utk kurus @slimtea.legtea.aurcantik.wangi @kurus_with_kak_peah . Utk order madu viral madu sarang! @madu.queenbhoney.slim Harga serendah RM40 . . . Nak buat saham akhirat sila follow @cik_azni.azizan . #batucaves #sentul #gombak #tamanmelati #setiawangsa #rawang #kurus #trustedseller #ukayperdana #sayajualmurah #kualalumpur #kopikurus #selayang #keramat #bawal #diet #klubnalalehhq #sayajual #sayajualonline #bukitantarabangsa #setapak #sarahsuhairi #batucaves #tamanmelawatikl #tamanmelawati #neelofa #wangsamaju #aurainsta #kulitcantik #batumuda

50
5 hours ago

Kek Batik Milo by Cik Rin kembali lgi 200g RM6 Free topping 📢📢📢 💥order 2 hari sebelum (no ready stock) 💥minimum 2 bekas 💥no fussy buyer 💥COD Klang & Meru only (charge akn dikenakan) DM now utk order #kekbatik #kekbatikmilo #kekbatikmilobycikrin #isteriuntukdisewa #isteribukanuntukdisewa #lelakikirimantuhan #seriburindu #terbaikdariku #pujaanhatikanda #kankukejarcintamu #polisevo2 #paskal #munafik2 #zizanrazak #mirafilzah #neelofa #sarahsuhairi #allaboutfood #allaboutdessert #food #bakery #foodporn #visitmyig #lifeissweet #dessert #asianfood #traditionalfood #pastry #cake #foodnetwork

50
5 hours ago

. Ko nak maintain badan macam masa bujanggg.. . meh try KOPI kami.. . Satu set mampu mengecikkan peha lengan dan kempiskan perut!! . Beribu testimoni tauuu . kita bukan buat citer . jom kurus bersama kak peah . wasap 019 231 6786 . wasap 019 231 6786 utk pos segera . . Follow rapat2 utk kurus @slimtea.legtea.aurcantik.wangi @kurus_with_kak_peah . Utk order madu viral madu sarang! @madu.queenbhoney.slim Harga serendah RM40 . . . Nak buat saham akhirat sila follow @cik_azni.azizan . #batucaves #sentul #gombak #tamanmelati #setiawangsa #rawang #kurus #trustedseller #ukayperdana #sayajualmurah #kualalumpur #kopikurus #selayang #keramat #bawal #diet #klubnalalehhq #sayajual #sayajualonline #bukitantarabangsa #setapak #sarahsuhairi #batucaves #tamanmelawatikl #tamanmelawati #neelofa #wangsamaju #aurainsta #kulitcantik #batumuda

50
6 hours ago

. Selalulah bersyukur.. . Syukur atas nikmat Allah kita dapat bernafas . Syukur atas kita dapat bangun pagi ni . Syukur atas apa sahaja yang ada disekeliling . . Alhamdullilah . wasap 019 231 6786 utk pos segera . . Follow rapat2 utk kurus @slimtea.legtea.aurcantik.wangi @kurus_with_kak_peah . Utk order madu viral madu sarang! @madu.queenbhoney.slim Harga serendah RM40 . . . Nak buat saham akhirat sila follow @cik_azni.azizan . #batucaves #sentul #gombak #tamanmelati #setiawangsa #rawang #kurus #trustedseller #ukayperdana #sayajualmurah #kualalumpur #kopikurus #selayang #keramat #bawal #diet #klubnalalehhq #sayajual #sayajualonline #bukitantarabangsa #setapak #sarahsuhairi #batucaves #tamanmelawatikl #tamanmelawati #neelofa #wangsamaju #aurainsta #kulitcantik #batumuda

81
9 hours ago

Kek Batik Milo by Cik Rin kembali lagi 1 kg RM30... Free topping Rugi klu tak cuba 😉 📢📢📢 💥 order 2 hari sebelum (no ready stock) 💥 no fussy buyer (serious buyer only) 💥 COD Klang & Shah Alam only (Charge akn dikenakan) DM now utk order 😀 #kekbatik #kekbatikmilo #kekbatikmilobycikrin #isteriuntukdisewa #isteribukanuntukdisewa #lelakikirimantuhan #seriburindu #terbaikdariku #pujaanhatikanda #kankukejarcintamu #polisevo2 #paskal #munafik2 #zizanrazak #mirafilzah #neelofa #sarahsuhairi #allaboutfood #allaboutdessert #food #bakery #foodporn #visitmyig #lifeissweet #dessert #asianfood #traditionalfood #pastry #cake #foodnetwork

160
20 hours ago

Jom kita singgah kedai online sis sekejap. Sis jual inner inner snowcap paling selesa didunia. Siapa nak inner snowcap macam neelofa tu meh la beli dengan sis 🙊Semua customer sis yang try sekali CONFIRM REPEAT ORDER❤ Sebab apa? Sebab inner kami memang high kualiti dan harga pulak murah 😱 RM10 sahaja dan berbaloi baloi. Kualiti memang berbeza dari yang lain. Yang tak try lagi tu tak rasa bersalah ke? Hahahaha. Meh la uols try. Banyak warna dah nak sold out ni 😱 Whatsapp sis cepat 0199403425 . . #neelofa #fazura #zahirahmacwilson #izaraaisyah #tizzaqyah #jannanick #syatillamelvin #nabilahuda #nabilarazali #mirafilzah #fashasandha #noradanish #ellymazlein #arajohari #jihanmusa #wanihasrita #wanykayrie #sarahsuhairi #sissyimann #fattahamin #zularifin #farahnabilah #nabilahmad #zizanrazak #remyishak #fikryibrahim #uqashasenrose #nelydiasenrose #aprenamanrose #saharulridzwan

332
1 day ago

🌸Cath Kidston Handbag RM69 exc postage Postage add rm8sm/rm12ss 🆓FREE Post untuk pembelian 3 bag & ke atas Size 26(lebar) x 20(tinggi)cm √ Boleh dijadikan Slingbag √ Disediakan tali panjang(adjustable) √ Mempunyai 4 Compartment BerZip. 2 Strap compartment. √ Material Pvc Matt Coated(Kalis air) Visit my profile for more & link whatsapp🌼😉 #bag #bagcantik #bagmurah #backpack #totebag #travel #travelmalaysia #freshcare #bagtravelmurah #slingbag #makeupbagmurah #handbag #army #exocomeback2018 #nabilasyiqin #travelawak #blackpink #bagtravel #dinda #giveawaycontest #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaysoon #tiktok #tiktokmalaysia #bigstage #sarahsuhairi #gegarvaganza2018 #konvo

70
1 day ago

🌸Cath Kidston Handbag RM69 exc postage Postage add rm8sm/rm12ss 🆓FREE Post untuk pembelian 3 bag & ke atas Size 26(lebar) x 20(tinggi)cm √ Boleh dijadikan Slingbag √ Disediakan tali panjang(adjustable) √ Mempunyai 4 Compartment BerZip. 2 Strap compartment. √ Material Pvc Matt Coated(Kalis air) Visit my profile for more & link whatsapp🌼😉 #bag #bagcantik #bagmurah #backpack #totebag #travel #travelmalaysia #freshcare #bagtravelmurah #slingbag #makeupbagmurah #handbag #army #exocomeback2018 #nabilasyiqin #travelawak #blackpink #bagtravel #dinda #giveawaycontest #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaysoon #tiktok #tiktokmalaysia #bigstage #sarahsuhairi #gegarvaganza2018 #konvo

70
2 days ago

🌸Cath Kidston Handbag RM69 exc postage Postage add rm8sm/rm12ss 🆓FREE Post untuk pembelian 3 bag & ke atas Size 26(lebar) x 20(tinggi)cm √ Boleh dijadikan Slingbag √ Disediakan tali panjang(adjustable) √ Mempunyai 4 Compartment BerZip. 2 Strap compartment. √ Material Pvc Matt Coated(Kalis air) Ready Stock with Limited Stock FIRST PAY FIRST SERVED BASIS Visit my profile for more & link whatsapp🌼😉 #bag #bagcantik #bagmurah #backpack #totebag #travel #travelmalaysia #freshcare #bagtravelmurah #slingbag #makeupbagmurah #handbag #army #exocomeback2018 #nabilasyiqin #travelawak #blackpink #bagtravel #dinda #giveawaycontest #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaysoon #tiktok #tiktokmalaysia #bigstage #sarahsuhairi #gegarvaganza2018 #konvo

90
3 days ago

Siapa yang berkeinginan untuk dapat KULIT BERSERI seawal 7 hari je?? Haa Anda WAJIB BACA ni‼️ . Mempekenalkan produk M-COLL KOLAGEN CANDY mempunyai kadar penyerapan yang lebih tinggi dan terbukti lebih berkesan berbanding supplement kolagen yang lain😍 . . 🍓Apa Mcoll boleh buat ? ✔️ Mencerahkan kulit wajah . ✔️ Mempertingkatkan penghidratan. ✔️ Menganjalkan kulit ✔️ Memperhalusi liang pori kulit ✔️ Mengurangkan kedutan ✔️ Melindungi kulit daripada terdedah sinaran UV. ✔️Melawan tanda-tanda menuaan ✔️ Dalam 7 hari penggunaan akan nampak kesan . Jadi apa yang anda tunggukan lagi tu? Untuk harini saya tawarkan FREE POSTAGE tau untuk 10 orang🎉 terawal jom selit order dengan saya skrg! Orang lain dah dapat kulit berseri anda bila lagi?😎 . 📲Whatsapp : wasap.my/60172543023/mymcoll Atau tinggalkan Number diruang komen saya akan contact anda😘 . #sarahsuhairi #syafiqfarhain #wellous #mcoll #penjagaankulit #kolagen #pemutihankulit #antipenuaan #perlindunganuv #antioksidan #perlindungankulit #Wellous #Mcoll #McollJapan #SVO #Japan #Kolagen #mcollkolagen #Pemutihan #Kolagenyangunik #kolagenkunyah #kecantikandalam16mm #tiadarasahanyir #kolagenconvenient #memeliharaumurkulitanda #frozenyourage #merdekasales

194
3 days ago

🌸Cath Kidston 🔽Medium Travel Backpack RM65 exc postage Postage add rm8sm/rm12ss Free post utk pembelian 3 bag ke atas Size 23(lebar) x 34(tinggi)cm √ Mempunyai 3 zip √ Poket di kiri & kanan bag~Boleh muat botol air besar. √ Tali sandang boleh adjust ikut keselesaan √ Material Pvc Matt Coated √ Kalis air. √ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak serta Mudah dibawa kemana2. √ Muat untuk mengisi laptop 14inch, pakaian, buku sekolah, A4, 1L botol, bahan mengajar, alat tulis, pencil case, dompet, buku nota, tab, ipad, barang anak, botol susu, pampers & macam2 lagi. Ready Stock with Limited Stock FIRST PAY FIRST SERVED BASIS Visit my profile for more & link whatsapp🌼😉 #bag #bagcantik #bagmurah #backpack #totebag #travel #travelmalaysia #freshcare #bagtravelmurah #slingbag #makeupbagmurah #handbag #army #exocomeback2018 #nabilasyiqin #travelawak #blackpink #bagtravel #TV3 #giveawaycontest #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaysoon #tiktok #tiktokmalaysia #bigstage #sarahsuhairi #gegarvaganza2018 #konvo

110
3 days ago

🌸Cath Kidston 🔽Medium Travel Backpack RM65 exc postage Postage add rm8sm/rm12ss Free post utk pembelian 3 bag ke atas Size 23(lebar) x 34(tinggi)cm √ Mempunyai 3 zip √ Poket di kiri & kanan bag~Boleh muat botol air besar. √ Tali sandang boleh adjust ikut keselesaan √ Material Pvc Matt Coated √ Kalis air. √ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak serta Mudah dibawa kemana2. √ Muat untuk mengisi laptop 14inch, pakaian, buku sekolah, A4, 1L botol, bahan mengajar, alat tulis, pencil case, dompet, buku nota, tab, ipad, barang anak, botol susu, pampers & macam2 lagi. Ready Stock with Limited Stock FIRST PAY FIRST SERVED BASIS Visit my profile for more & link whatsapp🌼😉 #bag #bagcantik #bagmurah #backpack #totebag #travel #travelmalaysia #freshcare #bagtravelmurah #slingbag #makeupbagmurah #handbag #army #exocomeback2018 #nabilasyiqin #travelawak #blackpink #bagtravel #TV3 #giveawaycontest #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaysoon #tiktok #tiktokmalaysia #bigstage #sarahsuhairi #gegarvaganza2018 #konvo

120
4 days ago

Nyanyian rancak #sarahsuhairi lagu #nyawadanraga untuk sahabat2 qempaq joget rancaknyer tuk sahabat tersyg @chedah_musa susah senang sntiasa kongsi bersama jumpe tak jumpe dekat atau jauh takde halangan ingatan sntiasa dlm hati

111
4 days ago

Musim Cuti Sekolah Ni Banyak Betul Kenduri Kendara Kan? 😍 Hampa Toksah Pening-Pening #KurungSongketHayfa Kan Ado Pilih Saja .. 😋😎

144
4 days ago

🌸Cath Kidston 🔽Medium Travel Backpack RM65 exc postage Postage add rm8sm/rm12ss Free post utk pembelian 3 bag ke atas Size 23(lebar) x 34(tinggi)cm √ Mempunyai 3 zip √ Poket di kiri & kanan bag~Boleh muat botol air besar. √ Tali sandang boleh adjust ikut keselesaan √ Material Pvc Matt Coated √ Kalis air. √ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak serta Mudah dibawa kemana2. √ Muat untuk mengisi laptop 14inch, pakaian, buku sekolah, A4, 1L botol, bahan mengajar, alat tulis, pencil case, dompet, buku nota, tab, ipad, barang anak, botol susu, pampers & macam2 lagi. Ready Stock with Limited Stock FIRST PAY FIRST SERVED BASIS Visit my profile for more & link whatsapp🌼😉 #bag #bagcantik #bagmurah #backpack #totebag #travel #travelmalaysia #freshcare #bagtravelmurah #slingbag #makeupbagmurah #handbag #army #exocomeback2018 #nabilasyiqin #travelawak #blackpink #bagtravel #TV3 #giveawaycontest #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaysoon #tiktok #tiktokmalaysia #bigstage #sarahsuhairi #gegarvaganza2018 #konvo

50
4 days ago

🌸Cath Kidston 🔽Medium Travel Backpack RM65 exc postage Postage add rm8sm/rm12ss Free post utk pembelian 3 bag ke atas Size 23(lebar) x 34(tinggi)cm √ Mempunyai 3 zip √ Poket di kiri & kanan bag~Boleh muat botol air besar. √ Tali sandang boleh adjust ikut keselesaan √ Material Pvc Matt Coated √ Kalis air. √ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak serta Mudah dibawa kemana2. √ Muat untuk mengisi laptop 14inch, pakaian, buku sekolah, A4, 1L botol, bahan mengajar, alat tulis, pencil case, dompet, buku nota, tab, ipad, barang anak, botol susu, pampers & macam2 lagi. Ready Stock with Limited Stock FIRST PAY FIRST SERVED BASIS Visit my profile for more & link whatsapp🌼😉 #bag #bagcantik #bagmurah #backpack #totebag #travel #travelmalaysia #freshcare #bagtravelmurah #slingbag #makeupbagmurah #handbag #army #exocomeback2018 #nabilasyiqin #travelawak #blackpink #bagtravel #TV3 #giveawaycontest #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaysoon #tiktok #tiktokmalaysia #bigstage #sarahsuhairi #gegarvaganza2018 #konvo

60
5 days ago

DEMI LENCANA DI DADA . Ayuh sama2 kita berikan semangat kepada pasukan Harimau Malaya pada 11 & 15 HB ni dengan memakai baju HARIMAU MALAYA TEE😍 💪 . . Komen "NAKK" untuk grab Sekarang!!😍 . #harimaumalaya #demilencanadidada #affsuzuki #malaysia #ayuhmalaysiaku #ombakexclusive #fattahamin #fattzura #sajat #sarahsuhairi #alifsatar #neelofa #kamaladli #haqiemrusli #zizanrazak #ismailizzani #benladin #markadam #nabilahmad #ariffbahran #jaasuzuran #wanyhasrita #fazura #noradanish #bossned #fattahanas

280
5 days ago

Baju sublimation serendah RM43?😱😱😱 Biar betik??? Ehhhh kena beli ni🤪Mane nak dapat murah macam ni🤨 Apa tunggu lagi? Takkan main game je kot??? Pakai baju la baru umpphhhhhh😎 Preorder sehingga 25/12/2018 geng😘 Dapatkan SEKARANG!!!! Whatsaap 0177458360 @ klik je link di bio🤩 #pubg #pubgmobile #pubgmalaysia #pubgmalaysia🇲🇾 #pubgshirt #fattahanas #fattahamin #fattzura #sajat #sarahsuhairi #alifsatar #neelofa #kamaladli #haqiemrusli #zizanrazak #ismailizzani #benladin #markadam #nabilahmad #ariffbahran #jaasuzuran #wanyhasrita #fazura #noradanish #bossned

112
5 days ago

Baju sublimation serendah RM43?😱😱😱 Biar betik??? Ehhhh kena beli ni🤪Mane nak dapat murah macam ni🤨 Apa tunggu lagi? Takkan main game je kot??? Pakai baju la baru umpphhhhhh😎 Preorder sehingga 25/12/2018 geng😘 Dapatkan SEKARANG!!!! Whatsaap 0177458360 @ klik je link di bio🤩 #pubg #pubgmobile #pubgmalaysia #pubgmalaysia🇲🇾 #pubgshirt #fattahanas #fattahamin #fattzura #sajat #sarahsuhairi #alifsatar #neelofa #kamaladli #haqiemrusli #zizanrazak #ismailizzani #benladin #markadam #nabilahmad #ariffbahran #jaasuzuran #wanyhasrita #fazura #noradanish #bossned

140
5 days ago

Baju sublimation serendah RM43?😱😱😱 Biar betik??? Ehhhh kena beli ni🤪Mane nak dapat murah macam ni🤨 Apa tunggu lagi? Takkan main game je kot??? Pakai baju la baru umpphhhhhh😎 Preorder sehingga 25/12/2018 geng😘 Dapatkan SEKARANG!!!! Whatsaap 0177458360 @ klik je link di bio🤩 #pubg #pubgmobile #pubgmalaysia #pubgmalaysia🇲🇾 #pubgshirt #fattahanas #fattahamin #fattzura #sajat #sarahsuhairi #alifsatar #neelofa #kamaladli #haqiemrusli #zizanrazak #ismailizzani #benladin #markadam #nabilahmad #ariffbahran #jaasuzuran #wanyhasrita #fazura #noradanish #bossned

90
5 days ago

Baju sublimation serendah RM43?😱😱😱 Biar betik??? Ehhhh kena beli ni🤪Mane nak dapat murah macam ni🤨 Apa tunggu lagi? Takkan main game je kot??? Pakai baju la baru umpphhhhhh😎 Preorder sehingga 25/12/2018 geng😘 Dapatkan SEKARANG!!!! Whatsaap 0177458360 @ klik je link di bio🤩 #pubg #pubgmobile #pubgmalaysia #pubgmalaysia🇲🇾 #pubgshirt #fattahanas #fattahamin #fattzura #sajat #sarahsuhairi #alifsatar #neelofa #kamaladli #haqiemrusli #zizanrazak #ismailizzani #benladin #markadam #nabilahmad #ariffbahran #jaasuzuran #wanyhasrita #fazura #noradanish #bossned

262
5 days ago

Jom kita singgah kedai online sis sekejap. Sis jual inner inner snowcap paling selesa didunia. Siapa nak inner snowcap macam neelofa tu meh la beli dengan sis 🙊Semua customer sis yang try sekali CONFIRM REPEAT ORDER❤ Sebab apa? Sebab inner kami memang high kualiti dan harga pulak murah 😱 RM10 sahaja dan berbaloi baloi. Kualiti memang berbeza dari yang lain. Yang tak try lagi tu tak rasa bersalah ke? Hahahaha. Meh la uols try. Banyak warna dah nak sold out ni 😱 Whatsapp sis cepat 0199403425 . . #neelofa #fazura #zahirahmacwilson #izaraaisyah #tizzaqyah #jannanick #syatillamelvin #nabilahuda #nabilarazali #mirafilzah #fashasandha #noradanish #ellymazlein #arajohari #jihanmusa #wanihasrita #wanykayrie #sarahsuhairi #sissyimann #fattahamin #zularifin #farahnabilah #nabilahmad #zizanrazak #remyishak #fikryibrahim #uqashasenrose #nelydiasenrose #aprenamanrose #saharulridzwan

421
5 days ago

Cantik cermin mata.Posing ewah!😂Serba hitam tapi tetap nampak cantik! . . Hye yo!Sorry lama tak active. #sarahae #sarahsuhairi

1271
5 days ago

. Breakfast dah nak lunc dah... . Semua belengkaq jaa... lepas subuh! . Jemput.. roti arab cicah sardin .telur hancur.ns goreng semangkok. nasi semalam... . jom slim Wei . wasap 019 231 6786 utk pos segera . . Follow rapat2 utk kurus @slimtea.legtea.aurcantik.wangi @kurus_with_kak_peah . Utk order madu viral madu sarang! @madu.queenbhoney.slim Harga serendah RM40 . . . Nak buat saham akhirat sila follow @cik_azni.azizan . #batucaves #sentul #gombak #tamanmelati #setiawangsa #rawang #kurus #trustedseller #ukayperdana #sayajualmurah #kualalumpur #kopikurus #selayang #keramat #bawal #diet #klubnalalehhq #sayajual #sayajualonline #bukitantarabangsa #setapak #sarahsuhairi #batucaves #tamanmelawatikl #tamanmelawati #neelofa #wangsamaju #aurainsta #kulitcantik #batumuda

80
6 days ago

SUSU BADAN MERIAH BETUL!! 😱😱😱 ada tak mummy alami masalah kurang tidur sebab anak menyusu sepanjang malam? Anak pulak meronta2 tak puas hisap sebab susu tak laju? Ramai yang dah cuba produk hush2 ni untuk tegang dn besarkan payudara.. Tapi dapat bonus SUSU larcar je keluar. (ini kalau yg memang BF mummy la) Untuk order or untuk lebih info plez klik link whatsapp di Bio👆 #lovepotioncream #sabunpayudarapunggung #icanseeyourvoice #bigstage #sarahsuhairi #hantarantunangmurah #bertunang #nikahdress #blousemenyusu at Kemunting,taiping

71
6 days ago

. . Dah restock @kedai_fasha . p jamu mata.. korang nak apa . Real testimoni . korang bila? . Bulan ni banyak kenduri kan??? . sempat lagi kalau nak melaram slim! . jom slim Wei . wasap 019 231 6786 utk pos segera . . Follow rapat2 utk kurus @slimtea.legtea.aurcantik.wangi @kurus_with_kak_peah . Utk order madu viral madu sarang! @madu.queenbhoney.slim Harga serendah RM40 . . . Nak buat saham akhirat sila follow @cik_azni.azizan . #batucaves #sentul #gombak #tamanmelati #setiawangsa #rawang #kurus #trustedseller #ukayperdana #sayajualmurah #kualalumpur #kopikurus #selayang #keramat #bawal #diet #klubnalalehhq #sayajual #sayajualonline #bukitantarabangsa #setapak #sarahsuhairi #batucaves #tamanmelawatikl #tamanmelawati #neelofa #wangsamaju #aurainsta #kulitcantik #batumuda

191
6 days ago

. @kedai_fasha . Real testimoni . korang bila? . Bulan ni banyak kenduri kan??? . sempat lagi kalau nak melaram slim! . jom slim Wei . wasap 019 231 6786 utk pos segera . . Follow rapat2 utk kurus @slimtea.legtea.aurcantik.wangi @kurus_with_kak_peah . Utk order madu viral madu sarang! @madu.queenbhoney.slim Harga serendah RM40 . . . Nak buat saham akhirat sila follow @cik_azni.azizan . #batucaves #sentul #gombak #tamanmelati #setiawangsa #rawang #kurus #trustedseller #ukayperdana #sayajualmurah #kualalumpur #kopikurus #selayang #keramat #bawal #diet #klubnalalehhq #sayajual #sayajualonline #bukitantarabangsa #setapak #sarahsuhairi #batucaves #tamanmelawatikl #tamanmelawati #neelofa #wangsamaju #aurainsta #kulitcantik #batumuda

202
6 days ago

Real testimoni . korang bila? . Bulan ni banyak kenduri kan??? . sempat lagi kalau nak melaram slim! . jom slim Wei . wasap 019 231 6786 utk pos segera . . Follow rapat2 utk kurus @slimtea.legtea.aurcantik.wangi @kurus_with_kak_peah . Utk order madu viral madu sarang! @madu.queenbhoney.slim Harga serendah RM40 . . . Nak buat saham akhirat sila follow @cik_azni.azizan . #batucaves #sentul #gombak #tamanmelati #setiawangsa #rawang #kurus #trustedseller #ukayperdana #sayajualmurah #kualalumpur #kopikurus #selayang #keramat #bawal #diet #klubnalalehhq #sayajual #sayajualonline #bukitantarabangsa #setapak #sarahsuhairi #batucaves #tamanmelawatikl #tamanmelawati #neelofa #wangsamaju #aurainsta #kulitcantik #batumuda

92
7 days ago

Alhamdulillah,we proud of you mama!❤ #sarahae#Repost @mvm_production • • • • • Loooook! Kita ada siapa yang jadi Artis Of The Month December ni! ☺️☺️ . #Repost @redboxkaraokemalaysia with @get_repost ・・・ Perancangan karier Sarah Suhairi bermula dengan single pertama bertajuk “Pedih” yang mula dimuat naik di laman YouTube sekitar awal bulan April 2018. . Melihat pada perjalanan seni beliau yang semakin meningkat naik setelah bergelar JUARA Big Stage, kerjasama antara komposer dan lirik dari single pertama Sarah dahulunya diteruskan dengan single kedua yang berjudul “Nyawa & Raga” hasil nukilan Room None dan lirik oleh Iman Imran. . Membawa mesej tentang persahabatan, Sarah Suhairi seterusnya melancarkan Muzik Video rasmi untuk lagu “Nyawa & Raga” ini di laman YouTube Rusa Music dan telah ditonton hampir 2 juta tontonan sejak dimuat naik pada 15 Oktober 2018 yang lalu. . Dapatkan album Pop 2019 keluaran MVM untuk menikmati bukan sahaja buah tangan dari Sarah Suhairi, malah artis naungan Rusa Music dan MVM yang lain. . Versi karaoke “Pedih” dan “Nyawa & Raga” kini di semua rangkaian Red Box, Green Box & Red Box Plus karaoke. . Terima kasih @sarahsuhairi @mvm_production . #MVMProduction #RusaMusic #AOTM #Disember2018 #redboxkaraokemalaysia #SarahSuhairi

9388
7 days ago

Loooook! Kita ada siapa yang jadi Artis Of The Month December ni for Red Box! ☺️☺️ . #Repost @redboxkaraokemalaysia with @get_repost ・・・ Perancangan karier Sarah Suhairi bermula dengan single pertama bertajuk “Pedih” yang mula dimuat naik di laman YouTube sekitar awal bulan April 2018. . Melihat pada perjalanan seni beliau yang semakin meningkat naik setelah bergelar JUARA Big Stage, kerjasama antara komposer dan lirik dari single pertama Sarah dahulunya diteruskan dengan single kedua yang berjudul “Nyawa & Raga” hasil nukilan Room None dan lirik oleh Iman Imran. . Membawa mesej tentang persahabatan, Sarah Suhairi seterusnya melancarkan Muzik Video rasmi untuk lagu “Nyawa & Raga” ini di laman YouTube Rusa Music dan telah ditonton hampir 2 juta tontonan sejak dimuat naik pada 15 Oktober 2018 yang lalu. . Dapatkan album Pop 2019 keluaran MVM untuk menikmati bukan sahaja buah tangan dari Sarah Suhairi, malah artis naungan Rusa Music dan MVM yang lain. . Versi karaoke “Pedih” dan “Nyawa & Raga” kini di semua rangkaian Red Box, Green Box & Red Box Plus karaoke. . Terima kasih @sarahsuhairi @mvm_production . #MVMProduction #RusaMusic #AOTM #Disember2018 #redboxkaraokemalaysia #SarahSuhairi

5641
7 days ago

Hi Uols Dah Dinner Ke? Malam Ni Mohler Pilihkan Dress Mana Sesuai Untuk GI Work Esok ??🤗😍

284
7 days ago

🌸Cath Kidston 🔽Medium Travel Backpack RM65 exc postage Postage add rm8sm/rm12ss Free post utk pembelian 3 bag ke atas Size 23(lebar) x 34(tinggi)cm √ Mempunyai 3 zip √ Poket di kiri & kanan bag~Boleh muat botol air besar. √ Tali sandang boleh adjust ikut keselesaan √ Material Pvc Matt Coated √ Kalis air. √ Diperbuat daripada material yang Tahan Lasak serta Mudah dibawa kemana2. √ Muat untuk mengisi laptop 14inch, pakaian, buku sekolah, A4, 1L botol, bahan mengajar, alat tulis, pencil case, dompet, buku nota, tab, ipad, barang anak, botol susu, pampers & macam2 lagi. Ready Stock with Limited Stock FIRST PAY FIRST SERVED BASIS Visit my profile for more & link whatsapp🌼😉 #bag #bagcantik #bagmurah #backpack #totebag #travel #travelmalaysia #freshcare #bagtravelmurah #slingbag #makeupbagmurah #handbag #army #exocomeback2018 #nabilasyiqin #travelawak #blackpink #bagtravel #TV3 #giveawaycontest #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaysoon #tiktok #tiktokmalaysia #bigstage #sarahsuhairi #gegarvaganza2018 #konvo

192