Rr Photos & Videos

8 minutes ago

#RR 💫

30
8 minutes ago

Kudos for Majid Bhai, you are a man of taste, great choice... The Bajaj NS 200 ABS goes really well with your style and personality. We believe this turns out to be a thrilling experience and you will make some unforgettable memories! Do remember your promise to ride safe and responsibly. Again congratulations for adding a new energetic partner in your life and ensure a celebration with your loved ones. #preownedbikestudio #autodealz #Hyderabad #usedbike #biker #bikelife #Hyderabad  #moto #motorbike #yamaha #honda #BBF #boysbestfriend  #bikersofinstagram #bike #motorcycles #motolife #harleydavidson #rr #instamoto #monster #caferacer #supermoto #indian #ktm #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓 at autodealz.in

91
12 minutes ago

‼️ IF YOU WANT TO HAVE A PHOTO EDITED LIKE THIS, PLEASE CONTACT ME‼️📩 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Follow 👉🏻 @gsxradrian for some cool shots🔥🔥🔥 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Original photo by 👉🏻 @gsxradrian 🔥🔥🔥 Edit @bulentskigraphics ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• All rights are reserved by the respective owner. >>>>>turn on post notifications<<<<< at Nurburgring Race Track

271
30 minutes ago

. Salam gais..ape mcm cun x no plate ni?? ape barang pakai no plate standard..huhu..korang yang mana berminat nak buat NO PLATE MIRROR EFFECT @ NO PLATE TANAM bole roger je.. . ✔RM 30 / 40 / 45 je ✔FREE no plate depan ✔FREE postage ✔FREE sticker BOSSKU . Gais kalo korang berminat nk buat no plate bole terus contact Nauqal 012 33 7171 5..atau direct wasap tekan link bawah ni.. . nauqalsticker.wasap.my/ nauqalsticker.wasap.my/ nauqalsticker.wasap.my/ . #nauqalsticker #nauqalstore #sticker #stickermalaysia #stickermurah #stickerreflect #noplate #noplatemurah #noplatecantik #noplatemalaysia #noplatemotor #y15 #ysuku #y15malaysia #nvx #nvxmalaysia #125z #rxz #ex5 #doubler #rr #lc135 #trustedseller #onlineseller #kualalumpur #ampang #malaysia

50
59 minutes ago

Sampai kesejukan dah Nizam dalam air tu cutee pula hehe & haaa kan dan kantoi habis la Nizam siap kena warning lagi dengan abg Alisya katanya jauhkan diri dari adik dia masuk air betul Nizam ni, sabar tau 😂😂😂😂 . Credit video to : 🎥 @redzarosli - Nak coverline punya pasal, terpaksalah baju jadikan tudung. Abang dia perasan jugak!! Kantoi! Nak lari mana dalam air tu! Adoi. . Mengigil bila aku nak cuba sembunyi dalam air tu. Badan kalau kecik macam si kancil takpela nak sembunyi, ni macam peti ais, ada hati aku nak menyorok.. kan? 😅 . Episode 15 hari ni! 6.30 petang mcm biasa kat @ tv3malaysia . #Nizam #PlanCinta #tv3malaysia #DramaSangat #RedzaRosli #RRSupporters #RR

50
1 hour ago

J’ai essayé le dernier modèle 1200 de @triumph.france, la bonneville speedtwin de @triumph_diagonale, tout en @chicfactorybyc 🌺 ! La soirée de lancement sur tout le réseau Triumph, c’est ce soir. C’est le moment d’aller voir les nouveautés et de programmer des essais. Allez-y les amis 🔝 ! at Versailles, France

391
1 hour ago

. #이쁘면 성격도 좋을거라는 착각 #여친은 못만드는게아니고 안만든다는 착각 #맘만 먹음 내일이라도 결혼 할수있다는 착각 #사진이 잘나오면 지가 잘난줄 아는 착각 #나는 절대 아저씨가 안될거라는 착각 #내 얘기 아니라는 착각 . . . . #가오스타그램 #관종스타그램 #꼴값스타그램 #롤스로이스 #RollsRoyce #RR . at 가평

781
2 hours ago

Ketika kamu menghitung semua pengorbananmu untuk pasanganmu, sesungguhnya itu bukan lagi tentang cinta dan pernikahan, tapi hanya bercerita untung dan rugi memiliki pasangan .... jatuh cintalah dengan pasanganmu setiap hari, tapi lebih baik lagi, jagalah cinta setiap hari #RR

30
2 hours ago

🏷️ Tag Your Friends!

372
2 hours ago

Copy #bikergirl #biker #motorcycle #ktm #bikelife #bike #yamaha #bikerchick #moto #r #kawasaki #honda #bikers #ducati #motorbike #suzuki #bikersofinstagram #bmw #rr #bikes #yamahar #motolife #ktmduke #enduro #instamoto #bikerlife #harleydavidson #motorrad #bikeporn #bhfyp♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒⏭️♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒♒💓💓💓💓

440
2 hours ago

#olkagromova #stihi #стихи #стихиолюбви #интимнаялирика💌🔞 #олькагромова #олькагромовастихи #творчество #творчествогромовой #пробапера #modernpoetry #искусство #art #вдохновение #чувственность👄 #чувства #япишустихи #сокровенное #стих #поэзия #поэты #поэтесса #лирика #душанаизнанку #наружныемысли #оглавном #поэтыххiвека #поэзияxxiвека #RR Весеннее (R.R.) Мы провели достойно эту ночь, Луна только смотрела воровливо, Ей кто-то говорил, — сосредоточь Свой взгляд на них, хоть это некрасиво… Хотя… кто знает что такое красота И что считать красивым, некрасивым? Проснулось вдруг желание летать Возле пруда, где тихо плачут ивы! Мне полететь бы гордо заодно С пернатыми на Родину из юга! Монтировать забавное кино, Где я — твоя любимая/подруга, Где реплики придуманы за нас, А мы считаем это всё экспромтом, Где ты со мной взбирался на Парнас, Прятал печаль в душе своей - ротонде. Вплетал свою любовь в веночек слов Устами делал нежно, страстно, колко! Снимал с души израненной покров, Искал во мне наивного ребёнка, Где мне не страшно быть с тобой смешной, Пусть выглядит и глупо, и нелепо, Где ты смотрел в открытое окно, И отыскал родного человека. А я искала вечно пару глаз, Гармонию, побег в глубины рая, Нашла тебя, — все чувства напоказ, И ты идёшь, весну провозглашая… 19-20.02.19

90
4 days ago

zoomies with dad!

7318
6 days ago

Too all my amazing furriends, Happy Valentine’s Day!

7621
9 days ago

Mom tried very hard to buy me some pajamas from @chewy but they’re just a littttttllle too small. These are an XL!

11438