Pt3 Photos & Videos

3 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi.store @calciumtinggi.store Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumtinggi.store . 📱Whatshap : +60 16 824 5649 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

370
4 minutes ago

Tahniah💕 #pt3

60
8 minutes ago

Nice day tapi result x nice pulak #pt3 at Vietnam

10
10 minutes ago

Hope your result #pt3 make your parents proud okayy ! Alhamdulillah♥

00
11 minutes ago

Tahniah buat semua! 💕☺️👍 Semoga Kejayaan terus bersama kalian! Walau apa juga keputusannya, jadikan ini pembakar semangat untuk buat lagi baik 💡😄 @geng_takeaction #pt3 #pt32018 at Malaysia

330
14 minutes ago

Tahniah diucapkan kepada semua pelajar Tingkatan 3 yang mengambil keputusan PT3 hari ini. Anda semua dah lakukan yang terbaik. . Seramai 477 Calon PT3 Terengganu capai keputusan semua A. Usah angkuh dengan keputusan hari ini, teruskan mencipta kecemerlangan di masa hadapan. . Kepada adik-adik yang tidak berjaya hari ini. Jangan mengalah dan sedih, tingkatkan lagi usaha untuk capai kecemerlangan di masa hadapan. . BELAJAR TERUS BELAJAR. #gpms #gpmsterengganu #pt3 #pemimpinmudagpms

40
14 minutes ago

Masker spirulina yg lgi nge Trend nihh ! 😉 . Spirulina : yaitu sejenis ganggang kecil berwarna biru kehijauan yang hidup di perairan. . Spirulina mengandung beragam nutrisi penting dengan kadar tinggi, diantaranya protein, karbohidrat, lemak, serat, vitamin A, Vitamin B, Vitamin E, aneka ragam mineral (potassium, sodium, kalsium, fosfat, magnesium, besi, zinc, mangan), asam amino essensial dan non essensial, asam lemak, protein ganggang biru, klorofil dan beta carotene. . Manfaat : -Mengencangkan kulit wajah -Menghilangkan jerawat -Memperhalus tekstur kulit wajah -Mencerahkan kulit wajah -Memutihkan kulit -Mempertahankan kekenyalan kulit -Anti oksidan pada wajah -Menghambat penuaan diniPaket masker spiruli -Mengencangkan pori pori -Menghilangkan flek hitam. untuk info lebih lanjut langsung hubungi kontak di bawah ini⤵ #pandai #tadika #pt3 #spm #terlajaklaris #murah #malaysia #kelantan #upsr #terlajaklaku #taska #bapa #bijak #pelajar #laku #laris #uitm #hamil #ams #kesehatan #pendidikan #school #smart #instagram #merries #moms #ibudananak #ibuanak #instafamily #lovemybaby

50
15 minutes ago

Tahniah sayang. Ibu akan sentiasa mendoakan yang terbaik buat kamu dunia akhirat. #pt3 #tahniah #syukur

20
15 minutes ago

Bende yg dh lps jgn dikenang. Jadikan nya ia satu inspirasi untuk masa hadapan.😊💕 #pt3 #smkpenghulusaat

180
19 minutes ago

I've made my debut for form 3😂😂😂Lol, jk. I mean this 2018 year of myself as a form 3 student has passed. I'm grateful for everything that I've achieved this year. Seriously, meeting with all new kinds of ppl in my life, has trained myself to become better.😄 . . I'm not a professional author, but I try to write better,💞❤️ I'm a short girl but I've a bigger dream😂❤️ I'm lazy but I've a lot of hobbies (≤=can you relate that?😂) I'm not an ace student, but I'm an ordinary student But, I'm hardworking and attitude plays a huge part in myself...🙈❤️ . . So, I gather all my courage here today to announce that, I, Nurul Maisarah Binti Japar has earned 8As, 1B, & 1C for my PT3 results this 2018 year!💞😊 . . To all 2018 PT3's candidates, be grateful for what you've accomplished! Now, it's time to reflect yourself on "What do YOU want to do in the future?" & take the right course for you in form 4&5 and so on👌 . . P/S- Don't forget that "Dreams come from passion⭐, & passion comes from our heart 💓" (my own quote I think?😂😄) #pt3 #dreams #2018 #love #03 #batch03 #success #knowledge #notice #reminder #message at SMK Sultan Mansor Shah

80
21 minutes ago

Hot Testimoni 💋 . 3 TEORI dan 3 FAKTA Mengenai Payudara Wanita! 😊 Mungkin dari Anda sudah pernah mendengar 3 Teori seperti ini : 1. Payudara sudah tidak bisa membesar setelah melewati Masa Pertumbuhan 2. Jika Ibu nya mempunyai Payudara Kecil otomatis menurun ke Anaknya juga 3. Payudara hanya bisa dibesarkan dengan Suntik / Silicon Padahal kenyataan berkata beda... Faktanya 1. Payudara dapat dibesarkan biarpun sudah melewati Masa Pertumbuhan 2. Hormon estrogen masih bisa diproduksi sampai sudah menopause 3. Payudara Anda bisa dibesarkan dengan alat Pembesar Payudara Terbaik kita Sudah ratusan Kesaksian yg membuktikan alat kita Mau sampai kapan Ragu ? Buktikan sekarang Spesial hari ini ada Promo Spesial untuk 10 org Pemesan pertama Anda bisa chat kami untuk order sekarang 😊 Bayangkan Anda mempunyai Payudara yg Anda idamkan sejak dulu Untuk Informasi Prodak / Harga / Konsultasi Bisa Chat Langsung Admin Dibawah Sini . 📩 Wa : +6285722427432 📩 ID Line : wanitaideall . Spesial Big promo Via Whatsapp/Klik Link Bio. . #pandai #tadika #pt3 #spm #terlajaklaris #murah #malaysia #kelantan #upsr #terlajaklaku #taska #bapa #bijak #pelajar #laku #laris #uitm #hamil #ams #kesehatan #pendidikan #school #smart #instagram #merries #moms #ibudananak #ibuanak #instafamily #lovemybaby

61
23 minutes ago

Yang dapat result baik,Alhamdulillah syukurr. Kalau yg dpt result teruk tu, percayalah setiap yang berlaku ada hikmahnya disebalik ketentuan Allah dan menjadi pembakar semangat untuk masa akan datang. Jangan risau baru pt3. Ada masa lagi 2 tahun untuk spm. Selalulah berdoa. Berdoa untuk dapat keputusan spm yang cemerlang dari sekarang. Jangan tunggu lama lama. Jngn study last minit #pt3 #pt32018 #pt3candidates #pt3result #tawakalkepadaallah #syukurselalu #alhamdulillah #afcsuzukicup #supporters #kasutmurah #kasutlelaki #kasutmalaysia #kasutcantik

70
23 minutes ago

Alhamdulillah semua lulus #pt3

120
24 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia at PAID Review

720
30 minutes ago

Alhamdulillah.. #pt3

111
36 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

43359
39 minutes ago

Alhamdulillah lulus !!! #pt3

73
39 minutes ago

pergi dengan harapan👫pulang dengan kejayaa👨‍ #pt3

201
40 minutes ago

Tahniah kepada semua pelajar dan guru Tingkatan 3 SMK Pemanis atas kejayaan yg membanggakan dalam PT3 tahun ini. Teruskan kecemerlangan anda semua! #congratulations #pt3 #segamat #jdt

100
40 minutes ago

Alhamdulilah Not bad for a 15 year old Next? Of course SPM #letsgo #syukur #pt3

355
41 minutes ago

Tak kira la walau cam na pun result kita....tapi skrg ni bkn masa utk kita kesal dan fikirkan pasal result yg lepas...ini masanya utk kita move on dan mencipta result yg baru dimasa akn dtg🍃 @official_zealous03 #tabah #pt3 #quotespt3

694
43 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

16912
48 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

832
49 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

2k67
50 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

38733
50 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1969
53 minutes ago

Tahniah diucapkan kepada semua pelajar dibawah pengurusan pihak @Tuisyen Individu yg mendapat keputusan yg cemerlang utk #PT3 2018 .. Sedikit perkongsian daripada parents yg turut berkongsi kegembiraan dengan kami.. Semoga mendapat kejayaan yg lebih cemerlang utk akan datang.. Tahniah dan Syabas.. 👍👍 #share #share #share . #tuisyenindividu #tuisyenindividuhometuition #tuisyendirumah #hometuition #tuisyenindividudikelantan #privatehometuition #personaltuition #tuisyentermurahdikelantan #pakemurah #tutorberpengalaman #areakelantan #kelantan #coverkelantan #membaca #upsr #pt3 #spm at Kelantan

40
53 minutes ago

SERONOK SANGAT MENGAJI DI RUMAH SENDIRI DENGAN USTAZAH! . Ramai pelajar saya yg kebanyakannya usia dewasa mengadu agak malu belajar mengaji beramai-ramai. Nak tanya pun segan. Kalau berdua dengan guru ni nak baca kuat berlagu pun boleh. 😂 . Senang juga guru fokus pada bacaan pelajar. Alhamdulillah...jika ada niat utk belajar pun dapat pahala, apa lagi kalau belajar. . . Cuma masa saya agak terhad utk waktu malam. Jadi saya buka waktu pilihan hanya pagi hari. Tak cukup 6 kelas nak tambah sesi pun inshaAllah boleh dibincangkan.😊Nak start dari iqra pun boleh. #hometuitionkemaman #tuisyenkemaman #tuisyendirumahkemaman #makcili #desasolehah #binjai #gongpauh #cukai #bukitmentok #spm #pt3 #upsr #mengajidirumah

00
57 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

76870
57 minutes ago

- "CIKGUU !! SAYA DAPAT 18/20 !!" - Gembira anak² didik bila dapat 18 betul dalam soalan MCQ harini. Ini set soalan Percubaan Sarawak 2018 tauu!! Tahniah!! #IniWilayahPTIU #UPSR #PT3 #SPM

361
57 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

51730
1 hour ago

Result okay je 😂👌 #pt3

580
4 hours ago

Guess what I've got ?! Sorry kite lambat sampai so A orang dah rembat :< Tak sempat nak collect A banyak 2 wkwkwk ❤🙈 #pt3 #pt3result #pt32018 #batch03 Alhamdullillah all the hard work is worth it , thank you so much mama , papa , teacher and also my kanda and dinda yang tolong kitaaaa spjg menduduki ujian PT3 ! Lots Of Love Mwahh ❤ at SMK Bukit Jalil

64724
5 hours ago

Bersyukur dengan apa yang ada ❤ #batch03 #pt3

753