Produkkurus Photos & Videos

2 minutes ago

Bestnyer bila tengok body kak long makin selim melim 😱 Tiap2 hari kak long tengok kat cermin,macam tak percaya, pusing ala-ala princess gituu 💃🏼 . Sekarang kak long rasa konfiden jerr nak pergi kerja! Sengaja jer kak long pakai baju dulu-dulu sebelum bersalin..I muat lagi uoolllls gara2 xxs coffee lerrr ☕️☕️ . #maliamellia #milkbooster #maluapabossku #xxspill #xxscoffee #kurus #kopisihat #kuruscepat #kopikurusviral #nur2 #nakcepatkurus #cikguseo #produkviral2019 #produkkurusberkesan #pilkurusberkesan #plussize #produkkurus #kurussebelumraya #kopikesihatan #kurussihat #ame2019

20
2 minutes ago

Morning! Dah breakfast ke uolls? Mulakan hari dengan menjamah sedikit makanan. Alas perut orang kata. - Bukan apa, breakfast ni sebenarnya sangat bagus untuk diri kita. Especially buat mereka yang nak menurunkan berat badan - Dengan mengambil sarapan pagi, kita sebenarnya dapat mengelakkan diri dari makan secara berlebihan. Kira nya breakfast ni adalah "set" diet pagi terawal sebelum kita meneruskan dengan set makanan waktu petang & malam. . Jom langsing sebelum raya!! Selamat mencuba! . 📲WA +6012-3220670 . #hazellitehq #hazellitemalaysia #hazelliteofficial #hazellite #hazelliteoriginal #detox #hazelliteborong #bodyflush #produkkurus #sayanakkurus #nakkurus #kuruscepat #sayanakkuruscepat #kurus #tipskuruscepat #jomkurus #kurussebelumraya #kurussihat #turunberatbadan #jomkurus1malaysia #ubatkurus #kurustanpadiet #kurussihat #akunakkurus #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurussebelumkahwin #slimmingpills #nakkurus #jomkurus #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kuruscepatselamat #agendropshipdiperlukan

00
3 minutes ago

CLOCK IS TICKING! RAYA IS COMING! . Detoxin your body, flatten your tummy, get that ideal weight, cut your food intake, love the DETEA! 💕 . ✨ Myr 65.90 (SM) Myr 70.90 (SS) ✨ 2 boxes free shaker & face mask, buy any 3 items and above, get free pocket perfume . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve

10
5 minutes ago

"Sy turun 4kg dgn dtrim. Nk repeat order"- Izah, Kl- . Diet sendiri mmg sampai ke sudah tak kurus, dtrim ni bantu percepatkan proses bakar lemak bg cepat kurus & dpt berat ideal💪🏻 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #teatoxmurah #detox #fatburner #fatburnermurah

00
5 minutes ago

"Sy turun 4kg dgn dtrim. Nk repeat order"- Izah, Kl- . Diet sendiri mmg sampai ke sudah tak kurus, dtrim ni bantu percepatkan proses bakar lemak bg cepat kurus & dpt berat ideal💪🏻 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #teatoxmurah #detox #fatburner #fatburnermurah

00
5 minutes ago

PUNCA NAIK BERAT BADAN SEMASA BERCUTI 🤔 . Bila dah kurus dan sihat tak semestinya tak boleh nak enjoy makan. . Yang penting sentiasa bersederhana dan tahu batas keperluan badan supaya tak terlebih. . TREAT DAY/REWARD DAY/CHEAT DAY juga perlu supaya tak stress dalam journey untuk kurus. . Kurus Online Coaching Intake APRIL . ✔️ WhatsApp group Mentoring & Coaching ✔️ Meal plan beserta resepi sihat 25 hari ✔️ Combo workout step by step dari rumah ✔️ Groceries checklist . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD . 📲 Click link Whatsapp di bio . Coach Sasha +60177416658 . #psjubahsouq #jubahbesar #pakejpelamin #bajubesar #turunlemak #psminazshahalam #produkkurus #pakejpengantin #nakkurus #zumbamalaysia #pakejbersalin #blouselabuh #tudunglabuh #bawalchiffon #cabarankurusonline #tudungruffle #pssugarscarf #bajumenyusu #blousebesar #seluarbesar #bajubaby #psbellaammara #psleeyanarahman #losyenkurus #ubatdiet #ubatkurus #kuruscantik #onlinecoaching #kurussebelumraya #coach_sasha

00
5 minutes ago

"Sy turun 4kg dgn dtrim. Nk repeat order"- Izah, Kl- . Diet sendiri mmg sampai ke sudah tak kurus, dtrim ni bantu percepatkan proses bakar lemak bg cepat kurus & dpt berat ideal💪🏻 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #teatoxmurah #detox #fatburner #fatburnermurah

00
6 minutes ago

"Sy turun 4kg dgn dtrim. Nk repeat order"- Izah, Kl- . Diet sendiri mmg sampai ke sudah tak kurus, dtrim ni bantu percepatkan proses bakar lemak bg cepat kurus & dpt berat ideal💪🏻 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #teatoxmurah #detox #fatburner #fatburnermurah

00
6 minutes ago

"Sy turun 4kg dgn dtrim. Nk repeat order"- Izah, Kl- . Diet sendiri mmg sampai ke sudah tak kurus, dtrim ni bantu percepatkan proses bakar lemak bg cepat kurus & dpt berat ideal💪🏻 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #dtrim #dtrimmurah #dtrimoriginal #dtrim #dtrimoriginal #dtrimmurah #pilkurus #ubatkurusselamat #ubatkurusberkesan #kurus #dtrimmurah #ubatkurus #kurusdengancepat #produkkurus #ubatkurus #kurus #kurusseminggu #kurusdalam2minggu #gemok #gemuk #kuruscepat #cepatkurus #kurussebelumraya #kurustanpadiet #ubatkurusmurah #pilkurusberkesan #kurusmudah #kurustanpasenaman #kurussihat #kurustanpadiet #ubatgemuk #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #teatoxmurah #detox #fatburner #fatburnermurah

00
8 minutes ago

✔ Kesan perubahan nyata dalam 1 ke 2 minggu mengikut individu ✔ Sebagai makanan tambahan bukan sahaja untuk kulit, bahkan mencantikkan rambut juga kuku ✔  Tinggi antioksida dan menjadikan kulit kekal anjal dan awet muda ✔ Melancarkan sistem penghadaman; dapat membuang toksin dalam badan ✔ Mengawal selera makan, sekaligus mengempiskan perut ✔ Penjagaan all-in-one untuk badan, kulit dan seluruhnya ✔ 1 sachet/15ml mengandungi 3000mg dosage iaitu 3kali ganda kesan berbanding produk lain seumpamanya ✔ 100% Genuine testimoni dari customer . at Shah Alam Seksyen 24

01
9 minutes ago

Seperti yang sis janjikan, set untuk mereka yang ingin turunkan berat badan 💕 - Uolls boleh amalkan minum Hazel Lite & Body Flush. Hazel Lite berfungsi untuk menurunkan berat badan tanpa diet ketat, memberi tenaga & meningkatkan metabolisma badan. - Manakala Body Flush adalah minuman detoks yang dapat membantu uolls mencegah dari buncit, juga dapat menurunkan berat badan, menyingkirkan toksin dari dalam badan serta melancarkan pergerakan usus. - Jom dapatkan set slimming & detox ni sekarang! Sis nak bagi harga special kat uolls ni 😘 . Jom ramai2 dapatkan #hazellite & #bodyflush untuk turunkan berat badan . Whatsapp +6012-3220670 Free postage & free gift . www.wasap.my/60123220670 . #hazellitehq #hazellitemalaysia #hazelliteofficial #hazellite #hazelliteoriginal #detox #hazelliteborong #bodyflush #produkkurus #sayanakkurus #nakkurus #kuruscepat #sayanakkuruscepat #kurus #tipskuruscepat #jomkurus #kurussebelumraya #kurussihat #turunberatbadan #jomkurus1malaysia #ubatkurus #kurustanpadiet #kurussihat #akunakkurus #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurussebelumkahwin #slimmingpills #nakkurus #jomkurus #kuruscepat #kurustanpaberlapar #kuruscepatselamat #agendropshipdiperlukan

11
10 minutes ago

BARU CONSUME TURUN 5KG . DARI 60KG ➡️ 55KG . Fuhhh panas! Alhamdulillah akak ni berjaya kurus lepas consume #Demica . Bukan kurus je, badan pun rasa ringan, selesa nak bergerak ke mana² dah tak rasa malas. . Apa yang paling best pakai baju besar pun still nampak kurus! Terbaik 💪🏻😍 . Sape lagi nak #KurusDenganDemica ? Ws 017 624 5994 . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

00
11 minutes ago

2 KOTAK TURUN 6KG . 52KG ➡️ 46KG . Alamak mana menghilang lemak kat pipi?? Memang ketara betul dagu makin runcing, pipi dah makin kempis 😍. Lengan & peha takyah cerita la mmg ada inch loss kena tukar size kecik dah lepasni 💃🏻. . Uols dah tak sabar nak pakai baju size S ?? Ws 017 624 5994 . . #Demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

00
14 minutes ago

SERONOKNYA PERUT DAH KEMPIS, BADAN DAH SUSUT! ❤ . . MINUMAN VIRAL DAN KRIM PEMECAH LEMAK KELUARAN AS LEGACY OLEH DATO’ ALIFF SYUKRI 😱 . . BOLEH MEMBUATKAN ANDA TURUN BERAT BERKILO2 TANPA BERSENAM DAN BERLAPAR 😱 . . STOK SENTIASA MENJADI BURUAN RAMAI!!! . Untuk pembelian produk Bizzi Boddy ini anda boleh terus hubungi kami melalui whatsapp . 📲 0192156022 alyaa . #aslegacy #datoaliffsyukri #shahidadherbs #fashasandha #datoaliffsyukriterlajaklaris #bizzyboddy #harimnita #bizzibodymelaka #bizzibodycodmelaka #bizzibodybukitkatil #bizzibodybukitberuang #bizzibodymelakatengah #bizzibodyjasin #bizzibodycheng #bizzibodybukitbaru #bizzibodyduyung #bizzibodymerlimau #bizzibodybukitbaru #bizzibodybukitpiatu #bizzibodymitc #bizzibodymelakasentral #bizzibodymalim #bizzibodybachang #aslegacy #datoaliffsyukri #shahidadherbs #fashasandha #datoaliffsyukriterlajaklaris #bizzyboddycontour #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusmurah #produkkurustanpalapar

20
18 minutes ago

SEMINGGU TURUN 4KG . DARI 75KG ➡️ 71KG . Adik ni cakap dulu kemain susah turun berat. Alhamdulillah dengan #Demica kini dah dapat berat idaman tanpa perlu diet ketat. . Nak #Demica perangkap lemak korang?? Ws 017 624 5994 . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

20
18 minutes ago

Okay jom baca apa adik ni share 👆🏻. Badan rasa bertenaga bila consume Demica sebab #Demica kan perangkap lemak. Lemak tu akan ditukarkan kepada tenaga lepastu lebihan lemak akan disingkirkan melalui air kecil atau peluh. . Nak kurus dengan #Demica ?? Ws 017 624 5994 . . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

00
19 minutes ago

BIZZI FLUSH Kesan 10x ganda lebih pantas Mengatasi masalah seperti : ✅masalah penghadaman(susah membuang) ✅jerawat aktif ✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement ✅moody ✅stress ✅cepat letih ✅susah tidur ✅ketagih makan makanan manis. Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jgn khuatir.. Tidak akan cirit birit bila ambil Bizzi Flush.. Pembuangan 1-2 kali je sehari.. Side effect?? ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat ✅badan jadi cergas . 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut 1 box ada 15 sachet yg sgt power Produk Ini hanya boleh di dapat kan AGEN ASLEGACY ONLINE SAHAJA! 😘 #aslegacy #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #jamshir #bizziboddy #harumnita #melalueca #gelmandianbidara #nakslim #nakkurus #nakcantik #atasimasalahgemuk #bandarbarunilai #produkkurus #supplementkurus #sayajual #kurusdengancepat #sayajualubatkurus #bangi #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkurus #ampang #sayajualprodukkesihatan #ubatkuruscepat #ubatsembelit #sembelit #teadetoxmurah

00
19 minutes ago

2 KOTAK BERJAYA TURUN 10KG . Wowww excitednyaaa nak share feedback akak ni. Korang boleh nilai sendiri macam mana Demica ni mampu perangkap lemak badan korang. . Ada nak dapatkan #Demica & nak #TeamDemica bg free tips?? . Ws 017 624 5994 . #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan

00
20 minutes ago

BIZZI FLUSH Kesan 10x ganda lebih pantas Mengatasi masalah seperti : ✅masalah penghadaman(susah membuang) ✅jerawat aktif ✅susah turun berat badan walaupun dengan bantuan supplement ✅moody ✅stress ✅cepat letih ✅susah tidur ✅ketagih makan makanan manis. Semua ni adalah tanda2 banyak toksin dalam badan, jadi anda kena DETOX toksin2 tu semua. Tapi jgn khuatir.. Tidak akan cirit birit bila ambil Bizzi Flush.. Pembuangan 1-2 kali je sehari.. Side effect?? ✅Kulit akan kelihatan cantik dan sihat ✅badan jadi cergas . 🍓Rasa buah strawberry yg sangat sedap, tidak perlu bancuh, koyak sachet tuang saja ke dalam mulut 1 box ada 15 sachet yg sgt power Produk Ini hanya boleh di dapat kan AGEN ASLEGACY ONLINE SAHAJA! 😘 #aslegacy #aslegacymalaysia #datoaliffsyukri #jamshir #bizziboddy #harumnita #melalueca #gelmandianbidara #nakslim #nakkurus #nakcantik #atasimasalahgemuk #bandarbarunilai #produkkurus #supplementkurus #sayajual #kurusdengancepat #sayajualubatkurus #bangi #sayajualprodukkecantikan #sayajualprodukkurus #ampang #sayajualprodukkesihatan #ubatkuruscepat #ubatsembelit #sembelit #teadetoxmurah

11
28 minutes ago

KUNCI KONSISTEN . Hanya 1 sachet pagi setiap hari, tak perasan pun 7kg dah lesappp . Kebaikan Koko slimi - MembakarLemak tanpa sedar - Kekal bertenaga sepanjang hari - Rasa lapar hampir tiada - 1 box dah turun 3-4kg - LULUS Ujian Makmal & Sah KKM - Tidak sembelit -rasa koko yg sedap lemak NK TRY?

01
29 minutes ago

Haaaa untuk Yang bermasalah ketiak gelap, jerawat badan, kulit kering, dan ruam... Ini lah JAMSHIR BODY SCRUB. JAMSHIR ada lah gabungan herba Ayurveda yang digunakan sejak 3000 tahun lalu.. Lepas ni tak ada lagi lah ketiak gelap 🙈 jerawat jerawat pada badan, kulit kulit kering kann🥴 Suka takkkkk? 🤗 - DM/wasap 0195796360 #aslegacymalaysia #aslegacytaipingperak #agenttaiping #agenttaipingperak #nakcantik #aslegacy #bizziboddy #mandianbidara #femininewashharumnita #harumnita #produkkurus #jomkurus #sabunjamshir #gelbidara #onlineshopping #aslegacyhqmalaysia #aliffsyukriterlajaklaris #datinshahidadherbs #produkviral #aslegacykl #aslegacyofficial #bazarpaknil #aslegacydatoaliffsyukri #jualanmurah #datoalifsyukri #dropshipaslegacy

40
29 minutes ago

KUNCI KONSISTEN . Hanya 1 sachet pagi setiap hari, tak perasan pun 7kg dah lesappp . Kebaikan Koko slimi - MembakarLemak tanpa sedar - Kekal bertenaga sepanjang hari - Rasa lapar hampir tiada - 1 box dah turun 3-4kg - LULUS Ujian Makmal & Sah KKM - Tidak sembelit -rasa koko yg sedap lemak NK TRY?

23
29 minutes ago

KUNCI KONSISTEN . Hanya 1 sachet pagi setiap hari, tak perasan pun 7kg dah lesappp . Kebaikan Koko slimi - MembakarLemak tanpa sedar - Kekal bertenaga sepanjang hari - Rasa lapar hampir tiada - 1 box dah turun 3-4kg - LULUS Ujian Makmal & Sah KKM - Tidak sembelit -rasa koko yg sedap lemak NK TRY?

11
29 minutes ago

KUNCI KONSISTEN . Hanya 1 sachet pagi setiap hari, tak perasan pun 7kg dah lesappp . Kebaikan Koko slimi - MembakarLemak tanpa sedar - Kekal bertenaga sepanjang hari - Rasa lapar hampir tiada - 1 box dah turun 3-4kg - LULUS Ujian Makmal & Sah KKM - Tidak sembelit -rasa koko yg sedap lemak NK TRY?

32
29 minutes ago

KUNCI KONSISTEN . Hanya 1 sachet pagi setiap hari, tak perasan pun 7kg dah lesappp . Kebaikan Koko slimi - MembakarLemak tanpa sedar - Kekal bertenaga sepanjang hari - Rasa lapar hampir tiada - 1 box dah turun 3-4kg - LULUS Ujian Makmal & Sah KKM - Tidak sembelit -rasa koko yg sedap lemak NK TRY?

21
31 minutes ago

Dah ambil 2biji selepas sarapan?.. Sis sudah, anda bila lagi? 💕💕😘🌸 . Jom wasap sis cita lebih2 . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... . 👉🏼@mypinkladyofficialoriginalhq 👉🏼@mypinkladyofficialoriginalhq 👉🏼@mypinkladyofficialoriginalhq . . Siapa tak cuba memang rugi! . JOM DAPATKAN SEKARANG‼‼ CEPAT... Ready stock ❗❗ . DM atau Whatsapp Syah 011-20987590 atau Klik pada link wassap bio di atas untuk Order 👆🏼 . 🌻🌻🌻🌻🌻 _ #pinkladyviral # #PinkLadyPerfection #Testimonipinklady #pinkladymalaysia #pinkladyasetmontok #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladyberkesan #kuasapinklady #supplementpinklady #supplimentmurtah #produkviral #sayajualprodukkecantikan #visitmyigmalaysia #bazaarpaknil #produkkecantikan #produkmalaysia #trustedseller #produkkurus #sayajual #feedbackpinklady #original #pinkladyhq #freepostage

10
32 minutes ago

Dah ambil 2biji selepas sarapan?.. Sis sudah, anda bila lagi? 💕💕😘🌸 . Jom wasap sis cita lebih2 . Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan ! . . Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... . 👉🏼@mypinkladyofficialoriginalhq 👉🏼@mypinkladyofficialoriginalhq 👉🏼@mypinkladyofficialoriginalhq . . Siapa tak cuba memang rugi! . JOM DAPATKAN SEKARANG‼‼ CEPAT... Ready stock ❗❗ . DM atau Whatsapp Syah 011-20987590 atau Klik pada link wassap bio di atas untuk Order 👆🏼 . 🌻🌻🌻🌻🌻 _ #pinkladyviral # #PinkLadyPerfection #Testimonipinklady #pinkladymalaysia #pinkladyasetmontok #pinkladyoriginal #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladyberkesan #kuasapinklady #supplementpinklady #supplimentmurtah #produkviral #sayajualprodukkecantikan #visitmyigmalaysia #bazaarpaknil #produkkecantikan #produkmalaysia #trustedseller #produkkurus #sayajual #feedbackpinklady #original #pinkladyhq #freepostage

21
32 minutes ago

DAH CUBA MACAM2 TAPI TAK BERJAYA KURUS!!! . Tapi bila minum Klubna dan laleh brt badan dah turun berkilo-kilo !!! Fuhhh bayangkan klu korang yg dh keciwa cuba mcm2 produk lemak masih kekal melekat dalam badan tu dpt hasil mcm ni jugak kan. Double confirm melompat atas penimbang tu nanti😂 Ok taknak ckp byk jom dapatkan Klubna n Laleh sekarang!! . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

10
32 minutes ago

#JUICYRASBERRY 📩Juicyraspberry adalah serbuk yang perlu di bancuh setiap pagi 1 hari sekali . JR membantu golongan yg susah menurunkan berat badan atas sebab metabolisma rendah. 📩Juicyraspberry juga membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak. 📩 Juicyraspebrry bukan ubat atau Supplement tetapi Fibre Drink yg buat kita rasa kenyang sepanjang hari dan sekat selera makan. 📩 Penurunan berat/inc badan akan berlaku pada hari ke 4 -10. Ia Bergantung Pada Gemok/ Badan Seseorg.. So jgn Give Up yer Uolss .. 💋 🔎 Kandunhan Juicy Raspberry 💯% Ramuan Tumbuhan Semulajadi.. JR 💋 CEPAT 💋 MUDAH 💋 SELAMAT DIMINUM... #juicyraspberryjuskurus #testimonijuicyraspberry #juicyraspberryfiber #juicyraspberrymurah #juicyraspberrykualalumpur #juicyraspberryhq #juicyraspberryselangor #juicyraspberrysetapak #juicyraspberryputrajaya #love #kurus #kuruscepat #kurusbadan #tipskurus #detox #diet #ubatkurus #produkkurus #zumba #fit #fitnessmotivation #fitness #juskurus #juslangsing #nakkurus #kurusselepasbersalin

60
33 minutes ago

[ BILA ORANG CAKAP LAKI SIS TU, MACAM ADIK SIS...SENTAP BEBB.. 😨😨] • Choiii... mulut makcik bawang... Setahun lebih jugak sis memang rasa down sangat... Sampai tahap laki ajak kuar bukak puasa gan kawan2 dia sis tak ikut 😢.. • Kawan2 jemput kawin sis tak pegi... Laki ajak pegi pasar malam pon tak pegi if dgn dia.. Sebab nya sis malu... Sendri bawak hidup sendri... Kejam tak 😭... • Usaha nak kurus tu tak yah cakap lah... Diet yang femes sis buat, diet tu diet atkin... Ubat kurus macam2 duk telan... Pernah pegi buat fat freezing pon camtu jugak.... • Duit tak yah cakap lah beribu habis.... Tapi... rezeki dan jodoh sis gatal tekan link dekat bio, join program online coaching, disitu bermulanya kejadian tranform sis 😍🔥 • MasyaAllah banyak juga kan cara yang sis cuba untuk kurus ni , lepas satu, satu percubaan, part duit jangan kata beribu habis. Tapi... nak dijadikan jodoh, Allah pertemu kan jalan yang betul dan terbaik 😍.. • Iaitu join program online coaching, sebab itu bila kita mencari jangan pernah rasa give up, sebab Allah dah susun jalan yang terbaik untuk kita ♥🔥 • #getfitnowonline • 🔥🔥JOIN TEAM NAD🔥🔥 🧕🏻 Coach Nad 📲 +60139034028 / Click link di bio 👆🏻 @rosnadia.ramley1#onlineweightlosschallenge #getfitnowonline #getfitnowteam #tipsgetfitnowonline #kurusbadan #tipskurus #tipsdiet #dietherbalife #dietatkins #dietkalori #jomkurus #sayanakkurus #tipskuruscepat #kuruscepat #ramadhan2019 #nur2 #makanandiet #produkkurus #kamarkamariah #salamjumaat #gymmalaysia #dietcepat #kurusselepasbersalin #kurussebelumkahwin

60
35 minutes ago

Kurangkan lemak hingga 5 kg seminggu!!! 😱😱😱 . . LOLITA diformulasikan dari united kingdom untuk membakar lemak degil. Kombinasi Garcinia Cambogia, ekstrak kaktus Dan ekstrak raspberry ketone membakar lemak dengan lebih berkesan siang Dan malam. . . Dengan pemakanan yang sihat Dan exercise juga dapat membantu LOLITA akan menjadikan anda sihat bersemangat Dan mendapatkan tubuh badan yang anda idamkan. . . Kandungan: ekstrak raspberry ketone, ekstrak Garcinia cambogia, ekstrak kaktus, chitosan, ekstrak teh hijau, L-carnitine . . Amaran . ⛔pesakit jantung darah tinggi ⛔ibu menyusu ⛔darah tinggi . ISI kandungan: 10 kapsul . Cara pengambilan: makan 1 biji sebelum sarapan. Minum banyak air untuk kesan lebih pantas . 🔽WhatsApp 0194473007🔽 . #johor #kelantan #beauteaslim #beautyslimmurah #perak #produkkurus #kurus #kuruskanbadan #pahang #supplement #produkhot #produkkecantikan #sayajual #ipoh #perak #beautycaremurah #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #bazarpaknil #bazarwanita #instaonline #igshop #igshopmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaaronline #kuantan at Bukit Mertajam

01
37 minutes ago

SURVEY HARAPAN SEBELUM LEBARAN . Yg menjawab survey smg rezekinya semakin lancar . Aamiin ----------------------------------------------------------------- Info detail kelas 25 hari edukasi pola makan sehat 4x sehari (kelas bs online/offline) IG : FOLLOW IG @srinur_ahlinya_langsing, DM or klik link di bio FB Klik : https://chat.whatsapp.com/D8lDWLK0cO5GkPpB0eVEzb #langsing #langsingalami #langsingsehat #obatlangsing #juslangsing #diet #dietkenyang #ketodiet #dietsehat #ketogenicdiet #plum #plumdiet #dietplum #kurus #kurussihat #kuruscepat #kuruscantik #jomkurus #tipskurus #nakkurus #kurusbadan #ubatkurus #produkkurus #obatkurus #kurusdalam2minggu #fff #f4f #lfl #l4l #followback

61
38 minutes ago

Uols nak pergi gym atau zumba tapi takde masa?? Nak kurus dalam masa yg sama nak body cantik bagi perempuan & sado bagi lelaki kan?💃🏻🕺🏻 . Alaaahai apa susah tak perlu risau sebab uols boleh consume je #Demica . Demica mampu mengawal nafsu makan & nyahkan toksin dalam badan korang. . Lelaki & perempuan berumur 12 tahun ke atas dah boleh consume. Ibu menyusu pn sesuai, takde kesan utk baby pn🙂. . Nak suami puji kurus kan?? Whatsapp 01121928667 now! . . #demica #demicantik #IngatKurusIngatDemica #kurussihat #jomkurus #ubatkurus #tipskurus #kuruscepat #kurus #nakkuruscepat #ubatkurusmurah #supplementkurus #kurusdalam2minggu #nakkurus #produkkurusmurah #sayanakkurus #produkkurus #kurusdenganselamat #nakkuruskanbadan #demicatestimoni #demicaseremban #codseremban #codsenawang #codenstek #codklia

00
40 minutes ago

SELAMAT PAGI SEMUA 🌹💋 lipo9xhqDengan 1 sachet sehari je, you alls mampu menurunkan sehingga 10KG a month tau. . Nak lebih kena ada usaha lebih. Usaha lebih macam mana tu ifa? . Anis ada ramai customer yg actually tengah on diet. Ada yg calorie diet, ada yg atkins, ada mcm mcm lah jenis diet. . & diaorg ada masalah dengan nak tahan lapar & nak keep up dengan diet tu. . So diaorg pon try Lipo9X. Normally sis akan recommend 1 Box if yg diet diet ni. . Sambil consume Lipo9X tu, diaorg continue dengam diet diaorg. & Alhamdulillah rasa craving dengan makanan tu slowy hilang. . Badan pon rasa energetic & ringan. . SEBULAN TURUN 16KG BEB! . Berminat nak order Lipo9X? Tekan link di bio sekarang! #thexxalipo9x #lipo9x #kurusdenganlipo9x #kuruscepat #kurussihat #kurusbadan #kurus #kuruscantik #gemuk #malaysia #indonesia #brunei #seremban #melaka #johor #kualalumpur #shahalam #ipoh #alorsetar #georgetown #ubatkurus #produkkurus #jomkurus

20
41 minutes ago

: T H E F E E D B A C K . 👉 #bbfkimk . The best of KIM K. 👉 sis ni baru lepas operate sebulan, n try pakai kim k sgt best, duduk pun selesa. . 💃 AVAILABLE SIZE: XS-6XL ONLY 💰 PRICE: RM100/PCS (FREE POSTAGE) 📲 ORDER: WHATSAPP +60122779720 . . #sayajual #sayajualmurah #bengkungmoden #bodyshapemalaysia #bengkungcotton #jomkurus #bengkung #bengkungmurah #sayajualbengkung #bodyshape #bengkungczer #bengkungperut #tempatanfest #waisttrainermurah #waisttrainermalaysia #sayajualwaisttrainer #bengkungmoden #bengkungmudah #bodyfitness #fitnessmalaysia #lokalah #beautybengkung #bazaarpaknil #plussizebengkung #plussizemalaysia #corsetmalaysia #bengkungpantang #produkkurus #sayajualprodukkurus #kimkwaisttrainer

181
42 minutes ago

#feedbackLOLITA hilang 11Kg selepas consume #LOLITA je awak2 semua... Masih ragu2 lagi nak cuba ? Ramai dah kurus,dah bole solat n confident bole pakai size s.. . Kurus ni bukan sekadaR nak cantik je..utk sihat jugak..kalau dah obesiti tu mcm2 penyakit datang.. . Stok laku keras. So cepat2 grab..TARGET KURUS RAYA 💪💪 ========================= ✅Price : RM55.00 ✅POS RM 8 sm , RM 12 ss =========================== 👉Nak oder? 📲Whatsapp : 0124175051 atau click bio wssp di atas 👆 . =========================== #kuantan #pahang #perak #ipoh #sayajual #beautyproducts #tipskurus #ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #tipskurus #juzfit #shakleemalaysia #kurus #vitc #trudolly #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #pujaanhatikanda #muamalaysia #slimdollz #kelantan #selangor

40
42 minutes ago

JAMU MODEN NO .1 . . ❌Tak payah beli slimming Jus ❌Tak payah beli bust up Jus ❌Tak payah beli whitening Jus ❌Tak payah beli perapat Jus ❌Tak payah beli Energy Booster Jus ✔Dan dapat lain2 effect positif🤩 Yang penting MENJIMATKAN👍🏻 Sebab Jus Seri Lady, adalah jamu moden yg 4 in 1. . 🌸Slimming - 🌸Glowing 🌸Whitening🌸Tightening Dan tak perlu risau sebab jus seri Lady selamat di makan sebab sudah ada semua 👇👇👇👇👇👇👇 . ✔100% Halal Certified ✔100% KKM & MESTI Certified. ✔100% Bahan Alami ✔100% Tiada kesan Sampingan . . 📲 Whtspp Now klip Link Now . http://www.wasap.my/60192808065/pmserilady #serilady #seriladyjus #produkkesihatan #produkkurus #produkkecantikkan #sayajualmurah #jamuno1malaysia #missv #jamuwanita #jamuwanitamoden #jamu #malaysia  #jamumoden

00
42 minutes ago

#feedbackLOLITA hilang 11Kg selepas consume #LOLITA je awak2 semua... Masih ragu2 lagi nak cuba ? Ramai dah kurus,dah bole solat n confident bole pakai size s.. . Kurus ni bukan sekadaR nak cantik je..utk sihat jugak..kalau dah obesiti tu mcm2 penyakit datang.. . Stok laku keras. So cepat2 grab..TARGET KURUS RAYA 💪💪 ========================= ✅Price : RM55.00 ✅POS RM 8 sm , RM 12 ss =========================== 👉Nak oder? 📲Whatsapp : 0124175051 atau click bio wssp di atas 👆 . =========================== #kuantan #pahang #perak #ipoh #sayajual #beautyproducts #tipskurus #ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #tipskurus #juzfit #shakleemalaysia #kurus #vitc #trudolly #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #pujaanhatikanda #muamalaysia #slimdollz #kelantan #selangor

30
43 minutes ago

❣️ Feedback testimony dari Customer yang Consume jus Seri Lady ❣️ . . 🌸Slimming - 🌸Bust Up 🌸 Whitening - 🌸Miss V . . Jus ini membantu : 🌸 Menurunkan berat badan 🌸Mengawal nafsu makan 🌸 Mengempiskan perut 🌸 Mencerahkan kulit yang kusam & tak sekata 🌸 Memberi tenaga & kecergasan 🌸 Menganjalkan Payudara 🌸 Mengetatkan otot Vagina 🌸 Mengawal kesan penuaan 🌸Merawat masaalah eczema & kulit kering 🌸 Merawat keputihan 🌸Membaiki hubungan intim suami isteri . . 📲Whatspp eija now klip link diBio👇 . . . 🚗Sekitar Puchong/Shah Alam/Putrajaya/Klang/Sri Kembangan/Sepang/Serdang/Cheras/Gombak/Cyerjaya/Taman Medan/Setia Alam/Puncak Alam/Subang Jaya 📮 Postage RM10SM/RM15 SS 🎁 Special gift for you dear Customer. #SeriLady #SeriLadyjus #SeriLadyEira #ProdukKecantikan #ProdukKeSihatan #ProdukKurus #QueenBeautyLovers at Puchong

22
43 minutes ago

#feedbackLOLITA hilang 11Kg selepas consume #LOLITA je awak2 semua... Masih ragu2 lagi nak cuba ? Ramai dah kurus,dah bole solat n confident bole pakai size s.. . Kurus ni bukan sekadaR nak cantik je..utk sihat jugak..kalau dah obesiti tu mcm2 penyakit datang.. . Stok laku keras. So cepat2 grab..TARGET KURUS RAYA 💪💪 ========================= ✅Price : RM55.00 ✅POS RM 8 sm , RM 12 ss =========================== 👉Nak oder? 📲Whatsapp : 0124175051 atau click bio wssp di atas 👆 . =========================== #kuantan #pahang #perak #ipoh #sayajual #beautyproducts #tipskurus #ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #tipskurus #juzfit #shakleemalaysia #kurus #vitc #trudolly #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #plussize #trudolly #pujaanhatikanda #muamalaysia #slimdollz #kelantan #selangor

41
43 minutes ago

❣️ Feedback testimony dari Customer yang Consume jus Seri Lady Kulit semakin berseri berjaya turun berat badan sebanyak 2kg Dalam seminggu❣️ . . 🌸Slimming - 🌸Bust Up 🌸 Whitening - 🌸Miss V . . Jus ini membantu : 🌸 Menurunkan berat badan 🌸Mengawal nafsu makan 🌸 Mengempiskan perut 🌸 Mencerahkan kulit yang kusam & tak sekata 🌸 Memberi tenaga & kecergasan 🌸 Menganjalkan Payudara 🌸 Mengetatkan otot Vagina 🌸 Mengawal kesan penuaan 🌸Merawat masaalah eczema & kulit kering 🌸 Merawat keputihan 🌸Membaiki hubungan intim suami isteri . . 📲Whatspp eija now klip link diBio👇 . . . 🚗Sekitar Puchong/Shah Alam/Putrajaya/Klang/Sri Kembangan/Sepang/Serdang/Cheras/Gombak/Cyerjaya/Taman Medan/Setia Alam/Puncak Alam/Subang Jaya 📮 Postage RM10SM/RM15 SS 🎁 Special gift for you dear Customer. #SeriLady #SeriLadyjus #SeriLadyEira #ProdukKecantikan #ProdukKeSihatan #ProdukKurus #QueenBeautyLovers at Puchong

10
43 minutes ago

JAMU MODEN NO .1 . . ❌Tak payah beli slimming Jus ❌Tak payah beli bust up Jus ❌Tak payah beli whitening Jus ❌Tak payah beli perapat Jus ❌Tak payah beli Energy Booster Jus ✔Dan dapat lain2 effect positif🤩 Yang penting MENJIMATKAN👍🏻 Sebab Jus Seri Lady, adalah jamu moden yg 4 in 1. . 🌸Slimming - 🌸Glowing 🌸Whitening🌸Tightening Dan tak perlu risau sebab jus seri Lady selamat di makan sebab sudah ada semua 👇👇👇👇👇👇👇 . ✔100% Halal Certified ✔100% KKM & MESTI Certified. ✔100% Bahan Alami ✔100% Tiada kesan Sampingan . . 📲 Whtspp Now klip Link Now . http://www.wasap.my/60192808065/pmserilady #serilady #seriladyjus #produkkesihatan #produkkurus #produkkecantikkan #sayajualmurah #jamuno1malaysia #missv #jamuwanita #jamuwanitamoden #jamu #malaysia  #jamumoden

12
44 minutes ago

JAMU MODEN NO .1 . . ❌Tak payah beli slimming Jus ❌Tak payah beli bust up Jus ❌Tak payah beli whitening Jus ❌Tak payah beli perapat Jus ❌Tak payah beli Energy Booster Jus ✔Dan dapat lain2 effect positif🤩 Yang penting MENJIMATKAN👍🏻 Sebab Jus Seri Lady, adalah jamu moden yg 4 in 1. . 🌸Slimming - 🌸Glowing 🌸Whitening🌸Tightening Dan tak perlu risau sebab jus seri Lady selamat di makan sebab sudah ada semua 👇👇👇👇👇👇👇 . ✔100% Halal Certified ✔100% KKM & MESTI Certified. ✔100% Bahan Alami ✔100% Tiada kesan Sampingan . . 📲 Whtspp Now klip Link Now . http://www.wasap.my/60192808065/pmserilady #serilady #seriladyjus #produkkesihatan #produkkurus #produkkecantikkan #sayajualmurah #jamuno1malaysia #missv #jamuwanita #jamuwanitamoden #jamu #malaysia  #jamumoden

30
44 minutes ago

SLIMMING PRODUCT : BIZZI BODDY Ok, Produk Bizzi Boddy ni adalah untuk kuruskan badan. Apa yang anda perlu elakkan adalah air kelapa & air gas. CONFIRM dalam masa 7 hari akan nampak perubahan 🤗 Tak cuba tak tahu tau 😁 . CARA PENGAMBILAN: Bancuh 1 sachet dengan air suam (setiap pagi) selepas makan. Simpan Bizzi Boddy di tempat suhu bilik. . BAHAN KANDUGAN: * Wheat Germ * Garcinia Cambogia * Hoodia Gordonii * Green Coffee Extract * White Kidney Bean . KEBAIKAN PRODUK: * Menjaga kesimbangan metabolisme tubuh * Mengatasi masalah sembelit * Menurunkan kasar kolestrol * Mengawal selera makan * Mencantikkan kulit * Membantu menyingkirkan toksin dalam badan * Mengurangkan masalah obes * Memberikan tenaga . HARGA : HANYA RM79.90 (Tidak termasuk kos postage) . Untuk pembelian produk Bizzi Boddy ini anda boleh terus hubungi kami melalui whatsapp . 📲 www.wasap.my/60136958168 . #aslegacy #datoaliffsyukri #shahidadherbs #fashasandha #datoaliffsyukriterlajaklaris #bizzyboddy #harumnita #bizzibodykajang #bizzibodycyberjaya #bizzibodyputrajaya #bizzibodycheras #produkkurus

20
44 minutes ago

❣️ Feedback testimony dari Customer yang Consume jus Seri Lady baru 2hari makan sudah turun berat badan sebanyak 5kg magic sungguh❣️ . . 🌸Slimming - 🌸Bust Up 🌸 Whitening - 🌸Miss V . . Jus ini membantu : 🌸 Menurunkan berat badan 🌸Mengawal nafsu makan 🌸 Mengempiskan perut 🌸 Mencerahkan kulit yang kusam & tak sekata 🌸 Memberi tenaga & kecergasan 🌸 Menganjalkan Payudara 🌸 Mengetatkan otot Vagina 🌸 Mengawal kesan penuaan 🌸Merawat masaalah eczema & kulit kering 🌸 Merawat keputihan 🌸Membaiki hubungan intim suami isteri . . 📲Whatspp eija now klip link diBio👇 . . . 🚗Sekitar Puchong/Shah Alam/Putrajaya/Klang/Sri Kembangan/Sepang/Serdang/Cheras/Gombak/Cyerjaya/Taman Medan/Setia Alam/Puncak Alam/Subang Jaya 📮 Postage RM10SM/RM15 SS 🎁 Special gift for you dear Customer. #SeriLady #SeriLadyjus #SeriLadyEira #ProdukKecantikan #ProdukKeSihatan #ProdukKurus #QueenBeautyLovers at Puchong

21
45 minutes ago

Hye dan assalamualaikum, saya nak tanya, awak ada masalah badan berdaki, kulit gelap,badan berbau,dan masalah berjerawat??? 😁 Mari saya kongsikan kepada anda pengalaman menggunakan sabun ajaib 🔴JAMSHIR🔴 ni, sabun ni dia didatangi dengan aroma yang sangat wangi. Ianya juga mempunyai herba semula jadi yang terpilih untuk kesihatan. Amat sesuai digunakan pada setiap lapisan masyarakat, kesannya serta merta, anda boleh lihat sendiri kesannya depan mata. Marilah cuba, ramai yang dah berjaya menggunakan sabun jamshir ni. 😊 Untuk mendapatkannya, anda boleh whatsapp nombor dibawah ataupun tekan je link dibawah http://www.wasap.my/60167025026 #creamcontourbizzibody #harumnita #produkkurus #jomkurus #jamshir #pucukharumnita #tipskulitputih #buangdaki at Terengganu

21
46 minutes ago

Gemuk? Ga PD? Kelebihan Berat Badan? Ga ada waktu buat olahraga? Makan terus? Tenang, TGT your slim tea tox bisa membantu kalian ya guys. INFO DAN PEMESANAN : WA : 081288141065. SHOPEE : TGT.OFFICIAL.JKT TOKOPEDIA : TGT OFFICIAL JKT #teh #langsing #sexy #kurus #gemuk #diet #tehpelangsing #tehkurus #herbal #tehhijau #jne #tokopedia #shopee #grabexpress #gosend #gojek #alami #natural #terbukti #ampuh #bulat #ramping #montok #badanbagus #badanimpian #produkkecantikan #produkkurus #buncit

50
46 minutes ago

💥BIZZI Flush💥 ✌Dah minum/makan macam² supplement tp berat tak turun-turun...???? Apa makna nya tu.??? Maknanya badan dipenuhi toksin lar uolsss..... (detox yang paling berkesan) . 👉Kenapa kita ni susah naw nak membuang a.k.a sembelit..??? 👉Jerawat dekat muka pula non stop keluar 😢😢 👉 Susah kurus jangan cakapla, macam2 da ni buat.. Berbotol2 da ni minum.. 😓 👉 Mood plak asyik nak swing je, stress lagi, cepat letih da satu hal... Ada plak nak makan benda2 manis sahaja 😡😡 . Jalan penyelesaiannya 🙆🙆 yeaaahhh !!!!!! 🎉🎉🎉 . 👉 kita kenala detox kan dulu toksin2 yang ada dalam badan kita ni ye.. 💪💪 👉 barulah badan kita sihat, cergas, kulit pun bertambah cantik 💃💃💃 . Rasa!! 😍😍 Rasa yang sangat sedap... Takyah bancuh2 dah.. Hisap atau tuang je gel dalam mulut.. Setel.. . Bahan2 yang ada . 👉 Aloe vera, Timun, Green tea, Apple fibre dan Pyslium Husk ✌Mcmmana nak detokk..????!! 💥💥 Dgn BIZZI flush lah.. 😁😁 📌produk yg sgt berkesan utk membuang toksin dlm badan 📌Melawaskan pembuangan air besar 📌menurunkan paras kolestrol 📌mengurangkan risiko penyakit kanser 📌Meningkatkan pembakaran lemak 🚗🚗C.o.d area Seremban www.wasap.my/60167025026 /bizziflush #bizzibody #nakcantik #kurangberatbadan #kurangObesiti #produkkurus #jomkurus #bizziboddycontourcream #bizziflush #jamshirbodyscrub #mandianbidara #HARUMNITA #abgsayang #keluargabahagia #sihatmenawan #feminimewash at Kedah

10
48 minutes ago

GEL MANDIAN BIDARA 7 HERBA Gel mandian Bidara 7 herba dirumus khas bagi membantu mengatasi masalah gangguan makhluk halus . Pohon Bidara (Ziziphus mauritiana Lam.) Sejak berzaman telah digunakan dalam pengubatan Islam sebagai penawar dan terapi terhadap gangguan jin dan sihir . Daun Bidara juga terkenal sebagai herba yang mustajab bagi mengatasi masalah penyakit kulit secara semula jadi. Mandian Bidara 7 herba telah terbukti Secara Klinikal & Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Aromatherapy dari bunga rose & limau purut membantu memberi rasa segar,tenang & tidur yg berkualiti. Disyorkan juga digunakan kpd anak2 yang kerap menangis & tantrum. Antara Tanda-Tanda Ada gangguan : 🍀 Sering sakit kepala terutama tengkuk 🍀 Mimpi binatang berbisa seperti ular 🍀 Mimpi jatuh dari tempat tinggi 🍀 Mimpi berada di tempat kotor seperti dalam tandas 🍀 Suami isteri sering bergaduh 🍀 Anak -anak tidak mendengar kata In sha Allah..kita hanya berikhtiar..segala dgn izin-Nya _ Cara Penggunaan : -Niat & doa agar terhindar drpd gangguan2 makhluk halus & sihir - Ratakan Gel Mandian Aura 7 Herba keseluruhan badan - 2 Kali sehari, pagi & petang. Bahan2: Garam bukit Daun bidara Bunga mawar Limau purut Aromatherapy Pepermint Tea tree leaf oil Isipadu : 500ml Untuk order dan info Whatsapp sekarang : wasap.my/60167025026/gelmandianbidaraaura7 #MANDIANBIDARA #eczema #harumnita #produkkurus #aslegacymalaysia #aslegacyofficial #kesihatan #mandianbidara #bidara #bizziboddy

10
49 minutes ago

JOM DAPATKAN SATU SET HARUMNITA ‼️🚨JUS PUCUK HARUMNITA🚨‼️ Pucuk paku delima batu Pucuk ni sekali kena terus berhantu... Untuk yg berkahwin..dan yg belum kahwin nak besarkan aset boleh cuba, nak atasi masalah2 kulit, masalah dalaman pmpuan .. *Khasiat Minuman Botani Pucuk Harumnita* ✔️Meningkatkan tahap tenaga dan kecergasan ✔️Meningkatkan sistem imunisasi bagi mencegah jangkitan penyakit ✔️Memelihara kesihatan dalaman wanita ✔️ Mengatasi Keletihan dan kelesuan tubuh badan ✔️Menyingkirkan toksin ✔️Mengetatkan otot faraj ✔️Merawat masalah keputihan, sengugut dan kitaran had yang tidak stabil ✔️Meningkatkan keinginan (libido) dan fungsi seksual wanita ✔️Menganjalkan dan membesarkan saiz payudara ✔️Mengatasi masalah sakit puan ✔️Membantu memperlahankan proses penuaan ✔️Mencegah gejala menopause ✔️Membantu masalah angin dalam badan ✔️Mengatasi masalah bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim wanita ✔️ Mengekalkan berat badan ideal ✔️Membantu mengawal paras kolestrol dan gula di dalam darah ✔️ Melancarkan peredaran darah ✔️Mengawal tekanan darah ✔️Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, parut, jeragat dan kulit kusam ✔️Memelihara keremajaan kulit ✔️ Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus ✔️Meningkatkan tahap metabolisme JOM DAPATKAN SEKARANG‼️‼️ www.wasap.my/60167025026 #pucukharumnita #produkkurus #produkkesihatan #dalaman #aslegacy at Negeri Sembilan

01
50 minutes ago

. ▶️‼️FREE 500ML DRINKING BOTTLE‼️◀️ ▶️🌱FREE PEK HERBA UNTUK 20x SAUNA🌱◀️ . ✔️READY STOCK✔️ 🔆 JENIS SAUNA : WAP 🔆 _ ❤set termasuk: 👉khemah senang lipat 👉periuk boleh ejas suhu dan masa 👉remote 👉bateri 👉FREE HERBA UTK 20X SAUNA 👉bekas herba 👉travel bag 👉WARRANTY periuk 1 tahun _ 👍🏼Kelebihan sauna gold. ♨ketebalan kain 3 lapis. ♨boleh 2 org bersauna dlm 1 masa. ♨sauna badan dan sauna kaki dlm 1 unit. ♨boleh sauna kaki saja bg yg sakit urat, lenguh2 lutut. ♨periuk boleh ejas suhu hingga 9 gred, boleh set ikut keselesaan. ♨ remote control. ♨waranty 1 tahun. _ Bersauna TERBUKTI mampu menyihatkan tubuh badan, TURUNKAN BERAT badan dan mencantikkan kulit _⠀ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my)⠀ _ #turunberatdarirumah #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #dietmalaysia #weightlostmalaysia #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !

40
50 minutes ago

Cuba check ada tak termasuk dlm list ni? Kalau ada dh kena cepat2 sauna tu 😮 .......... SIAPA YANG PERLU BERSAUNA? . ✔ kenaikan berat badan mula terjadi. ✔Mereka yang mula merasakan baju2 semakin sendat ✔ Mereka yang sukar sangat nak KURUS – kerana tak sempat bersenam ✔Bagi yang dalam proses nak kurus tapi sangat LIAT ✔ Ibu-ibu LEPAS BERSALIN dan ingin kembali ke berat ideal. ✔ Ingin mengamalkan cara hidup bersenam tetapi sentiasa sibuk. ✔Badan sentiasa letih dan tak bermaya. ✔ Ingin kekal sihat. ✔ Tidak mampu/tidak sanggup menghabiskan beratus-ratus bersauna di pusat-pusat rawatan untuk sekali rawatan. ✔Orang-orang Tua yang mula sengal2 badan ✔Sesiapa yang Ingin Mendapatkan BMI yang Ideal. ✔Sesiapa yang Mementingkan Kulit dan Penampilan Cantik & Bergaya. ✔ Bagi BAKAL-BAKAL PENGANTIN ✔ Bermasalah TOKSIN Kalau ada salah satu simptom di atas dah kena start bersauna tauu _ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my)⠀ _ #turunberatdarirumah #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #dietmalaysia #weightlostmalaysia #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsaunamurah #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #berpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !

30
52 minutes ago

Bezanya ... Inchloss ketara... Peha dah nampak kecik... Lengan dah mengecil... Nak macam ni 👇👇👇 Kena ada SURE TRIM kat rumah baru menjadi.. Telan 1 biji sehari pon lemak cair... Jom dapatkan suretrim dengan pakej terkini.. FREE XScurve ByRoserichEmpires #halal #diet #detox #eatclean #kurussihat #zumba #luluskkm #suretrim #pilkurus #jomkurus #nakkurus #lemonex #bakarlemak #sedutlemak #detoxclean #kurus2019 #gemukair #pillangsing #suretrimviral #suretrimkurus #gemukdaging #gemuklemak #produkkurus #coachinggroup #kurusselamat #supplementkurus #bahansemulajadi #suretrimlangsing #suretrimsihat #kurusraya2019

00
52 minutes ago

Bezanya ... Inchloss ketara... Peha dah nampak kecik... Lengan dah mengecil... Nak macam ni 👇👇👇 Kena ada SURE TRIM kat rumah baru menjadi.. Telan 1 biji sehari pon lemak cair... Jom dapatkan suretrim dengan pakej terkini.. FREE XScurve ByRoserichEmpires #halal #diet #detox #eatclean #kurussihat #zumba #luluskkm #suretrim #pilkurus #jomkurus #nakkurus #lemonex #bakarlemak #sedutlemak #detoxclean #kurus2019 #gemukair #pillangsing #suretrimviral #suretrimkurus #gemukdaging #gemuklemak #produkkurus #coachinggroup #kurusselamat #supplementkurus #bahansemulajadi #suretrimlangsing #suretrimsihat #kurusraya2019

50
53 minutes ago

Untuk Bizzi Boddy ❌Sakit jantung tak boleh ambil ❌Darah tinggi tak boleh ambil ❌Sakit buah pinggang tak boleh ambil ✅ Kencing manis boleh ambil ✅ Ibu menyusu boleh jika baby dah start makan solid food (6 bulan ke atas) __________________________ *Bagi mengoptimumkan Bizzi Boddy* 1. BB diambil selepas Sarapan (jangan ambil masa perut kosong, kerana tak membantu pembakaran) 2. Lunch kurangkan portion makanan ( sebab BB akan buat kita rasa kenyang sampai ke malam, walaupun makan sikit) 3. Kalo malam rasa lapar, makan sikit untuk alas 4. Air kosong / putih perlu minum banyak (2liter hingga 4 liter). *Bahan Kandungan Utama Bizzi Boddy* 1. Wheat Germ 2. Garcenia Cambogia 3. Hoodia Gordonii 4. Green Coffee Extract 5. White Kidney Bean *Bizzi Boddy membantu untuk* - Menjaga keseimbangan metabolisme badan - Mengatasi masalah sembelit - Menurunkan kadar kolestrol - Mengawal selera makan - Mencantikkan kulit - Membantu menyingkirkan toksin di dalam badan - Mengurangkan masalah obes - Memberikan tenaga *Cara Penggunaan:* Bancuh 1 sachet dengan air suam (150ml) sehari sekali sahaja WHATSSAPP 0167025026 WHATSSAPP 0167025026 WHATSSAPP 0167025026 #info #bizziboddy #jomkurus #bizzibody #nakcantik #kurangberatbadan #kurangObesiti #produkkurus #produkkesihatan #terlajaklarisss at Petaling Jaya, Malaysia

10
54 minutes ago

Banyak giler dpt feedback client bersauna smbil diet IF.ni dh nak dekat puasa mmg masa terbaik bersauna smbil puasa. Cara dia nnt sy kena ajar.syarat dia kena ada sauna dlu la 😅 _⠀ Berminat untuk dapatkan produk SAUNAKU? click wasap link di info atau tinggalkan no wasap anda untuk kami hubungi _⠀ cara pembayaran :⠀ ✔cash ✔installment (deposit rm100) _ cara order : ▶️ whatsapp (link diprofile) ▶️ shopee (saunaku.my)⠀ _ #turunberatdarirumah #homespa #gebu #produkkurus #sauna #saunadhome #dietmalaysia #weightlostmalaysia #reduceweight #saunamalaysia #sihat #skincare #healthy #strok #kebas #sakitlutut #doublechin #sayajualsauna #infosaunagold #saunaku #saunakuantan #saunamurah #sauna #saunagold #ttc #berpeluh #tipskurus #setberpantang #todolistberpantang #kuruslepasbersalin #infosauna _ Your trusted portable sauna brand #SAUNAKU !

50