Preservativesfree Photos & Videos

7 minutes ago

RAHSIA KULIT MUDA TANPA PORI DAN BERSINAR SEBELUM RAYA! . Aduhai.. Tak tahan betul tgh minuman berkhasiat utk kulit ni.. Pakej susu badan sekali yg boost! . . Khasiat 3 buah ni bukan calang2.. Ye.. Minum sebelum makan makanan lain.. Itu petuanya.. Jika nak makan buah.. Makan seblm makan nasi.. Bukan selepas makan nasi..makan buah sblm makan nasi membantu penyerapan nutrisi yg lebih lagi.. . . Paling penting.. Sebelum tidur atau semasa sahur jgn lupa kemam 2 biji Treaplus yg bahan aktifnya adalah buah Beri dan Strawberry utk kulit mulus bebas cela.. Bangun pagi esok, kemainla moist dan shining u olls! TANPA COLLAGEN, TANPA SUSU DAN TANPA BAHAN PENGAWET! Diiktiraf Halal Jakim dan diuji di makmal nutrisi makanan.. . Selamat mencuba! . 📱📱Anis 0122407985 #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #charmscapsule #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

10
11 minutes ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level sehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . www.wasap.my/60192874891 . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested #ikastokischarms #charmscheras #charmskajang #charmssgbesi #charmssglong #charmstamanrakan #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded

10
1 hour ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level sehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

10
4 hours ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level sehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Johor Bahru

22
17 hours ago

TreaPlus.. Satu2nya makanan Tambahan yg ada dlm Charms fokus utk KULIT.. Bila fokus.. Ianya adalah SERIUS utk kulit.. . . Bahan Utama dan yg PALING AKTIF dlm TreaPlus adalah buah beri.. Yg paling aktif yg paling menguasai dan buah beri yg penuh dgn khasiat VIT C dan antioksidanlah yg menyerlahkan drpd kulit yg kusam.. Perlahan2 dia perbaiki sel dlm kulit yg diattack oleh radikal bebas sprt UV, pollution dsb.. . Radikal bebas itulah punca kekusaman. Kita pulak tak pakai protection.. Memanglah naik jeragat.. Memanglah naik bintik hitam.. Makin lama main bertompok dan bintik hitam makin tebal.. Tu yg jadi jeragat degil.. . Kemam 2 semasa sahur atau 2 biji seblm tidur.. Bangun pagi kemain MOIST & BERSERI! . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #treaplus #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

30
17 hours ago

Dah lama mengkusamkam diri tanpa buat apa2? Atau dah letih cuba makan mcm2 collagen utk cerah? . TREAPLUS jwpnnya.. Apa Treaplus ni? TIADA COLLAGEN . TIADA BAHAN PENGAWET. . Focus Treaplus adalah pencerahan kulit secara semula jadi. APA YG DIKATAKAN SEMULA JADI? . Khasiat buah berries merupakan khasiat terbaik yg menyumbang Khasiat VITAMIN C. Ingredients No1 dalam TREAPLUS ni BUKAN AIR..buka tepung.. . tetapi BUAH BERRIES. . Treaplus bukan ubatan tau.. Treaplus merupakan PEMAKANAN TAMBAHAN LENGAKAP yg di uji oleh ahli kimia bertauliah di makmal bertauliah yg dilantik utk menguji nutrisi Treaplus.. . Paling penting, Treaplus diiktiraf oleh Halal Jakim. . Siapa dah kemam 2biji sehari🙋‍♀️ Dengar cerita ada duit raya bernilai RM20 nak diberikan 😃 . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested #charmsstokisperak

31
18 hours ago

Siapa sini yg risau dah dekat mau raya ni keluar biji2 atau jerawat berkampung di dahi 🙋‍♀️🙋‍♀️ Susahlah mau make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 di muka kan?? Cepat2 la kamu kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau sebelum tidur.. Apa yg specialnya dalam Treaplus sampai jerawat pun surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? Mau pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! Komponen terbesar dalam Treaplus adalah terdiri daripada Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? Siapa yg suffer dengan masalah jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sebagai anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level sehinggalah jerawat tu cepat kecut.. Tambah lagi dengan vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bawah kulit agar terhindar daripada bakteria. Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka 💃💃 #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

20
19 hours ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level sehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

00
20 hours ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level sehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

30
20 hours ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampai jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level sehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Dapat kn treaplus Dr kak win skrg 🤗 📲Www.wasap.my/60136620999 . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Petaling Jaya, Malaysia

63
20 hours ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level sehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

20
21 hours ago

RISAU MISS J MENYINGGAH KAT MUKA NAK RAYA DAH NIE.. Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau sebelum tidur.. . Apa yang specialnya dalam Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yang pertama dan itulah bahan aktif yang mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri daripada Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry. . Siapa yang masih ada masalah jerawat, khasiat blueberry yang bertindak sebagai anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan paras minyak dalam kulit sehinggalah jerawat tu cepat kecut.. . Nak2 pula vit C yang tinggi menguatkan salur darah yang duduk di bawah kulit agar terhindar daripada bakteria. . Hotline ☎ ️www.wasap.my/60193109176 #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

10
21 hours ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level sehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

10
22 hours ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalaj jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level ssehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

20
22 hours ago

TreaPlus.. Satu2nya makanan Tambahan yg ada dlm Charms fokus utk KULIT.. Bila fokus.. Ianya adalah SERIUS utk kulit.. . . Bahan Utama dan yg PALING AKTIF dlm TreaPlus adalah buah beri.. Yg paling aktif yg paling menguasai dan buah beri yg penuh dgn khasiat VIT C dan antioksidanlah yg menyerlahkan drpd kulit yg kusam.. Perlahan2 dia perbaiki sel dlm kulit yg diattack oleh radikal bebas sprt UV, pollution dsb.. . Radikal bebas itulah punca kekusaman. Kita pulak tak pakai protection.. Memanglah naik jeragat.. Memanglah naik bintik hitam.. Makin lama main bertompok dan bintik hitam makin tebal.. Tu yg jadi jeragat degil.. . Kemam 2 semasa sahur atau 2 biji seblm tidur.. Bangun pagi kemain MOIST & BERSERI! . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #treaplus #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Kuala Kangsar

01
23 hours ago

Dah lama mengkusamkam diri tanpa buat apa2? Atau dah letih cuba makan mcm2 collagen utk cerah? . TREAPLUS jwpnnya.. Apa Treaplus ni? TIADA COLLAGEN . TIADA BAHAN PENGAWET. . Focus Treaplus adalah pencerahan kulit secara semula jadi. APA YG DIKATAKAN SEMULA JADI? . Khasiat buah berries merupakan khasiat terbaik yg menyumbang Khasiat VITAMIN C. Ingredients No1 dalam TREAPLUS ni BUKAN AIR..buka tepung.. . tetapi BUAH BERRIES. . Treaplus bukan ubatan tau.. Treaplus merupakan PEMAKANAN TAMBAHAN LENGAKAP yg di uji oleh ahli kimia bertauliah di makmal bertauliah yg dilantik utk menguji nutrisi Treaplus.. . Paling penting, Treaplus diiktiraf oleh Halal Jakim. . Siapa dah kemam 2biji sehari🙋‍♀️ Dengar cerita ada duit raya bernilai RM20 nak diberikan 😃 . www.charms.my . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

00
23 hours ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level sehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

10
23 hours ago

Dah lama mengkusamkam diri tanpa buat apa2? Atau dah letih cuba makan mcm2 collagen utk cerah? . TREAPLUS jwpnnya.. Apa Treaplus ni? TIADA COLLAGEN . TIADA BAHAN PENGAWET. . Focus Treaplus adalah pencerahan kulit secara semula jadi. APA YG DIKATAKAN SEMULA JADI? . Khasiat buah berries merupakan khasiat terbaik yg menyumbang Khasiat VITAMIN C. Ingredients No1 dalam TREAPLUS ni BUKAN AIR..buka tepung.. . tetapi BUAH BERRIES. . Treaplus bukan ubatan tau.. Treaplus merupakan PEMAKANAN TAMBAHAN LENGAKAP yg di uji oleh ahli kimia bertauliah di makmal bertauliah yg dilantik utk menguji nutrisi Treaplus.. . Paling penting, Treaplus diiktiraf oleh Halal Jakim. . Siapa dah kemam 2biji sehari🙋‍♀️ Dengar cerita ada duit raya bernilai RM20 nak diberikan 😃 . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested #charmspaka

20
23 hours ago

8 TIPS ‘MAINTAIN’ SUSU BADAN SEMASA BERPUASA.. Jgn risau mommies.. Kita masih boleh berpuasa dgn bertenaga dan susu masih maintain dgn tips2 ni in shaa Allah.. 1. MINUM AIR SECUKUPNYA 2. MAKAN PROTEIN & KARBOHIDRAT KOMPLEKS 3. TUKAR KUIH KEPADA BUAH / SNEK SIHAT 4. AMALKAN ‘GREEN JUICE’ 5. LEWATKAN BERSAHUR 6. ELAK MAKANAN MASIN 7. PAM DENGAN KONSISTEN 8. MINDSET & SOKONGAN SUAMI Jgn lupa juga kemam 2 biji Treaplus semasa sahur atau sebelum tdur tau.. Biar Khasiat buah beri, seramid beras, treabeaut dan Sakura menglowingkan dan melembabkan kulit ibu2 semua.. TANPA COLLAGEN DAN TANPA PRESERVATIVES ye.. . Selamat kemam❤️❤️ . Tekan link di BIO KAK IBAHH 🔥🔥🔥 . #teamcharmsthoiyibah #kibahcharms #charmsdeliverykedah #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

30
23 hours ago

8 TIPS ‘MAINTAIN’ SUSU BADAN SEMASA BERPUASA.. Jgn risau mommies.. Kita masih boleh berpuasa dgn bertenaga dan susu masih maintain dgn tips2 ni in shaa Allah.. 1. MINUM AIR SECUKUPNYA 2. MAKAN PROTEIN & KARBOHIDRAT KOMPLEKS 3. TUKAR KUIH KEPADA BUAH / SNEK SIHAT 4. AMALKAN ‘GREEN JUICE’ 5. LEWATKAN BERSAHUR 6. ELAK MAKANAN MASIN 7. PAM DENGAN KONSISTEN 8. MINDSET & SOKONGAN SUAMI Jgn lupa juga kemam 2 biji Treaplus semasa sahur atau sebelum tdur tau.. Biar Khasiat buah beri, seramid beras, treabeaut dan Sakura menglowingkan dan melembabkan kulit ibu2 semua.. TANPA COLLAGEN DAN TANPA PRESERVATIVES ye.. . Selamat kemam❤️❤️ . Tekan link di BIO KAK IBAHH 🔥🔥🔥 . #teamcharmsthoiyibah #kibahcharms #charmsdeliverykedah #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

20
23 hours ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalaj jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level ssehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Sungai Petani

00
24 hours ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level sehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

20
1 day ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalaj jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level ssehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

00
1 day ago

DUIT RAYA RM20❗YEAY... ❗ Belum raya lagi dah dpt duit raya RM20.. . . Dgn setiap pembelian Treaplus sebyk 3 botol..Kami nak beri anda duit raya RM20! . Kenapa 3 botol.. 1 bulan yg pertama.. Plis habiskan 2 botol dahulu utk melihat kesan yg maksimum.. 2 biji kemam waktu sahur atau sebelum tidur.. . Siapa kemam sebelum tdur, bangun pagi, anda dapat melihat perubahannya hari demi hari.. . Khasiat beri, treabeaut, sakura, Astaxanthin, rice ceramide menyerap ke dalam badan anda semasa tdur.. . Tak sabar nak cerah masa raya? Kemam hari ni k! . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Kuala Kangsar

00
1 day ago

DUIT RAYA RM20❗YEAY... ❗ Belum raya lagi dah dpt duit raya RM20.. . . Dgn setiap pembelian Treaplus sebyk 3 botol..Kami nak beri anda duit raya RM20! . Kenapa 3 botol.. 1 bulan yg pertama.. Plis habiskan 2 botol dahulu utk melihat kesan yg maksimum.. 2 biji kemam waktu sahur atau sebelum tidur.. . Siapa kemam sebelum tdur, bangun pagi, anda dapat melihat perubahannya hari demi hari.. . Khasiat beri, treabeaut, sakura, Astaxanthin, rice ceramide menyerap ke dalam badan anda semasa tdur.. . Tak sabar nak cerah masa raya? Kemam hari ni k! . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Kuala Kangsar

10
1 day ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalau jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampai jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level sehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drpd bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested #teambondalyea #edacharms #charmsklang #charmssetiaalam #charmsmeru #charmsbukitkapar #charmskapar #skincare #skinsupplement #skinhealth #healthyskin #nakcantiknaksihat

11
1 day ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalaj jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level ssehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested #teamcharmsmina #charmssgpetani #charmskedah #codsgpetani #trustedseller #sungaipetani #kedah #penang #brunei #kosmetik

20
1 day ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalaj jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level ssehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested #bandarsaujanaputra #puchong #putraheights #pandanindah #kinrara #trustedseller #kakimekap #kakishoppingonline

30
1 day ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalaj jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level ssehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

60
1 day ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalaj jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level ssehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #teambondalyea #charmsklang #charmssetialam #iyliahanicharms #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Kapar

11
1 day ago

Siapa risau dah nak raya ni keluar biji2 atau jerawat kat dahi🙋‍♀️🙋‍♀️ . Susahlah nak make up smooth sweet & simple kalaj jerawat merata2 kat muka kan.. . Cepat2 kemam TreaPlus 2 biji masa sahur atau seblm tidur.. . Apa yg specialnya dlm Treaplus sampaj jerawat surut.. Jeragat pudar.. Pori mengecil? . Nak pilih makanan tambahan, lihat isi kandungannya yg pertama dan itulah bahan aktif yg mengawal fungsi makanan tambahan tersebut! . Komponen terbesar dlm Treaplus adalah terdiri drpd Blueberries, Blackberry, Elderberry, Raspberry dan Strawberry dan buah beri mana yg mengecut jerawat? . Siapa yg suffer dgn mslh jerawat, khasiat blueberry yg bertindak sbg anti septic dan mencuci darah bakal men'neutral'kan oil level ssehinggalah jerawat tu cpt kecut.. . Nak2 pula vit c yg tinggi menguatkan salur darah yg duduk di bwh kulit agar terhindar drps bakteria. . Tag kawan2 yg ada mslh jerawat lagi2 di dahi👇mana tahu raya ni, licin dahi2 mereka.. . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

90
1 day ago

TreaPlus.. Satu2nya makanan Tambahan yg ada dlm Charms fokus utk KULIT.. Bila fokus.. Ianya adalah SERIUS utk kulit.. . . Bahan Utama dan yg PALING AKTIF dlm TreaPlus adalah buah beri.. Yg paling aktif yg paling menguasai dan buah beri yg penuh dgn khasiat VIT C dan antioksidanlah yg menyerlahkan drpd kulit yg kusam.. Perlahan2 dia perbaiki sel dlm kulit yg diattack oleh radikal bebas sprt UV, pollution dsb.. . Radikal bebas itulah punca kekusaman. Kita pulak tak pakai protection.. Memanglah naik jeragat.. Memanglah naik bintik hitam.. Makin lama main bertompok dan bintik hitam makin tebal.. Tu yg jadi jeragat degil.. . Kemam 2 semasa sahur atau 2 biji seblm tidur.. Bangun pagi kemain MOIST & BERSERI! . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #treaplus #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Kuala Kangsar

00
1 day ago

TreaPlus.. Satu2nya makanan Tambahan yg ada dlm Charms fokus utk KULIT.. Bila fokus.. Ianya adalah SERIUS utk kulit.. . . Bahan Utama dan yg PALING AKTIF dlm TreaPlus adalah buah beri.. Yg paling aktif yg paling menguasai dan buah beri yg penuh dgn khasiat VIT C dan antioksidanlah yg menyerlahkan drpd kulit yg kusam.. Perlahan2 dia perbaiki sel dlm kulit yg diattack oleh radikal bebas sprt UV, pollution dsb.. . Radikal bebas itulah punca kekusaman. Kita pulak tak pakai protection.. Memanglah naik jeragat.. Memanglah naik bintik hitam.. Makin lama main bertompok dan bintik hitam makin tebal.. Tu yg jadi jeragat degil.. . Kemam 2 semasa sahur atau 2 biji seblm tidur.. Bangun pagi kemain MOIST & BERSERI! . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #treaplus #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Kuala Kangsar Bandar Di Raja. Moh Kite Singgah.

30
1 day ago

TreaPlus.. Satu2nya makanan Tambahan yg ada dlm Charms fokus utk KULIT.. Bila fokus.. Ianya adalah SERIUS utk kulit.. . . Bahan Utama dan yg PALING AKTIF dlm TreaPlus adalah buah beri.. Yg paling aktif yg paling menguasai dan buah beri yg penuh dgn khasiat VIT C dan antioksidanlah yg menyerlahkan drpd kulit yg kusam.. Perlahan2 dia perbaiki sel dlm kulit yg diattack oleh radikal bebas sprt UV, pollution dsb.. . Radikal bebas itulah punca kekusaman. Kita pulak tak pakai protection.. Memanglah naik jeragat.. Memanglah naik bintik hitam.. Makin lama main bertompok dan bintik hitam makin tebal.. Tu yg jadi jeragat degil.. . Kemam 2 semasa sahur atau 2 biji seblm tidur.. Bangun pagi kemain MOIST & BERSERI! . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #treaplus #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Kuala Kangsar

40
1 day ago

TreaPlus.. Satu2nya makanan Tambahan yg ada dlm Charms fokus utk KULIT.. Bila fokus.. Ianya adalah SERIUS utk kulit.. . . Bahan Utama dan yg PALING AKTIF dlm TreaPlus adalah buah beri.. Yg paling aktif yg paling menguasai dan buah beri yg penuh dgn khasiat VIT C dan antioksidanlah yg menyerlahkan drpd kulit yg kusam.. Perlahan2 dia perbaiki sel dlm kulit yg diattack oleh radikal bebas sprt UV, pollution dsb.. . Radikal bebas itulah punca kekusaman. Kita pulak tak pakai protection.. Memanglah naik jeragat.. Memanglah naik bintik hitam.. Makin lama main bertompok dan bintik hitam makin tebal.. Tu yg jadi jeragat degil.. . Kemam 2 semasa sahur atau 2 biji seblm tidur.. Bangun pagi kemain MOIST & BERSERI! . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #treaplus #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Kuala Kangsar

10
1 day ago

TreaPlus.. Satu2nya makanan Tambahan yg ada dlm Charms fokus utk KULIT.. Bila fokus.. Ianya adalah SERIUS utk kulit.. . . Bahan Utama dan yg PALING AKTIF dlm TreaPlus adalah buah beri.. Yg paling aktif yg paling menguasai dan buah beri yg penuh dgn khasiat VIT C dan antioksidanlah yg menyerlahkan drpd kulit yg kusam.. Perlahan2 dia perbaiki sel dlm kulit yg diattack oleh radikal bebas sprt UV, pollution dsb.. . Radikal bebas itulah punca kekusaman. Kita pulak tak pakai protection.. Memanglah naik jeragat.. Memanglah naik bintik hitam.. Makin lama main bertompok dan bintik hitam makin tebal.. Tu yg jadi jeragat degil.. . Kemam 2 semasa sahur atau 2 biji seblm tidur.. Bangun pagi kemain MOIST & BERSERI! . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #treaplus #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Kuala Kangsar Bandar Di Raja. Moh Kite Singgah.

20
1 day ago

Organic Rose Water! This facial toner hydrates, tones, and balances your skin. 1. Helps maintain the skin’s pH balance and controls excess oil. 2. It’s an astringent that helps clean pores and tone the skin. 3. Anti-inflammatory properties reduces redness of irritated skin such as acne, dermatitis, and eczema. 4. Rejuvenate your complexion while uplifting your spirit with the rose aroma. 2 PURE INGREDIENTS Organic Rose Water Organic Geranium Rose Essential Oil Buy This Rose Water Here: www.KnowThatsIt.com or https://www.etsy.com/listing/596908826/organic-rose-water-natural-pure-no?ref=shop_home_active_2&pro=1 #rose #rosewater #rosewaterspray #rosegeranium #toner #tiutransformation #tiuteam #organicskincare #naturalskincare #medicalmedium #cleaneating #cleanliving #greenbeautyproducts #ayurveda #ayurvedicmedicine #yogalife #stressfree #plantbased #plantbasedkids #summervibes #nopreservatives #preservativesfree #chemicalfree #chemicalfreeliving #fightcancernaturally #acne #nomoreacne #takecontrolofyourhealth #etsy at Ramona, California

293
1 day ago

Jeragat degil bertahun2? Parut kemain degil? Tolongla buang dr dalam juga.. . Di antara punca jeragat degil ni bila kita buat endah tak endah terhadap PROTECTION atau PERLINDUNGAN terhadap kulit muka dan badan sendiri drpd sinar UV.. Mana tak jeragat tu duk berulang2 kat tempat yg sama.. . Bahan paling aktif dan tinggi dalam Treaplus adalah buah beri drpd Itali yg tinggi antioksidannya serta VIT C.. Yg dapat membantu memperbaiki sel2 rosak akibat radikal bebas termasuk sinar UV.. . Jgn main2 dgn sinar UV ye darling.. Ianya rosakkan sel kolagen yg sihat.. Akhirnya muka nampak TUA drpd usia.. Bakteria senang masuk dan akhirnya JERAWAT SUKA MENEMPEL..plg penting ianya berstatus Halal Jakim dan diuji di makmal nutrisinya. . KEMAM 2 BIJI PAGI SEMASA SAHUR ATAU 2 BIJI MALAM SEBELUM TIDUR.. anda boleh lihat hasilnya ke atas kulit anda.. SKIN COMPLEXION yg sgt awesome walau tanpa make up.. . Sempat sis sblm raya.. Skrg ada promo dpt duit raya RM20.. makanan tambahan yg tak perlukan anda keluar DUIT berkali2.. Sgt ekonomi kepada mereka yg bekerjaya atau surirumah.. Kami faham bajet anda.. . Dah kemam hari ni? . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested #sakurajepun

50
2 days ago

TreaPlus.. Satu2nya makanan Tambahan yg ada dlm Charms fokus utk KULIT.. Bila fokus.. Ianya adalah SERIUS utk kulit.. . . Bahan Utama dan yg PALING AKTIF dlm TreaPlus adalah buah beri.. Yg paling aktif yg paling menguasai dan buah beri yg penuh dgn khasiat VIT C dan antioksidanlah yg menyerlahkan drpd kulit yg kusam.. Perlahan2 dia perbaiki sel dlm kulit yg diattack oleh radikal bebas sprt UV, pollution dsb.. . Radikal bebas itulah punca kekusaman. Kita pulak tak pakai protection.. Memanglah naik jeragat.. Memanglah naik bintik hitam.. Makin lama main bertompok dan bintik hitam makin tebal.. Tu yg jadi jeragat degil.. . Kemam 2 semasa sahur atau 2 biji seblm tidur.. Bangun pagi kemain MOIST & BERSERI! . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #treaplus #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

10
2 days ago

Έτοιμοι για την πιο υγιεινή και γευστική απόλαυση χωρίς τύψεις;;; 💦 Τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ χρειαζόμαστε αμεσα ενέργεια και ενυδάτωση χωρις το βαρος των επιπλέον θερμίδων! Η μαρμελάδα pandrosia αποτελεί την ιδανική λύση για ένα υπέροχο και ελαφρύ γεύμα το πρωί, το απόγευμα ή το βράδυ! Συνδύασε την με το αγαπημένο σου γιαούρτι! 🍑 #naturalmagic #organic #organic #aloevera #kosgreece #preservativesfree Photo by: @anna_barota_

450
2 days ago

BUAHNYA GELAP..TAPI RUPANYA MENCERAHKAN.. . BLUEBERRIES MENCERAHKAN KULIT KUSAM AKIBAT SUN DAMAGED! . Jgn ingat kulit kita normal dan tak perlukan antioksidan..sebenarnya hari2 kita terdedah dgn sun damaged yg menyebabkan kulit kita kusam dan paling menakutkan NAIK JERAGAT. . Khasiat buah BLUEBERRY mempunyai antioksidan yg lebih tinggi berbanding teh hijau (green tea) dan penuh dgn khasiat VITAMIN A, VITAMIN C & VITAMIN E. . Nak nampak muda selalu? Cerah? BLUEBERRY la jawapan dia dan ingredients AKTIF TREAPLUS yg pertama adalah BERRIES dgn Blueberries bahan aktif kedua.. . Patutlah dasyat penangan pencerah dia..Jurnal2 pemakanan juga mengesahkan khasiat buah beri ini.. . Ambil 2 biji semasa sahur. Dan lihat perubahannya hari demi hari..raya ni mmg memancar2 drpd jauh..paling penting HANYA RM65 sebotol dan jika ambil 3 botol dapat duit RAYA RM20! Worth every penny! Tidak perlu beli banyak kali.. . Siapa dah ambil Treaplus waktu sahur tadi🙋🏼 . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #charmsmelaka

40
2 days ago

TREAPLUS UTK KULIT TANPA TOMPOKAN HITAM ATAS TULANG PIPI.. . Kami panggil Supplement PENCERAH KULIT HALAL JAKIM dan disahkan bebas drpd bahan2 merbahaya oleh makmal serta dianugerah SUPER HEALTH BRAND setaraf farmasi luar negara.. . Tablet berbentuk ovul ni sgt special utk mencerahkan serta memudarkan cela dan BINTIK HITAM lagi2 atas tulang pipi sepantas 3 hari u olls.. Mana taknya.. Bahan dan formula paling unggul campuran buah beri dan sakura serta rice ceramide dan treabeaut ni lah menjadikan supplement ini semulajadi PANTAS.. . SEMULAJADI & Pantas mencerahkan.. . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #supplementputihjepun #superhealthbrand #collagenfree #preservativesfree #treaplushalaljakim

10
2 days ago

TREAPLUS UTK KULIT TANPA TOMPOKAN HITAM ATAS TULANG PIPI.. . Kami panggil Supplement PENCERAH KULIT HALAL JAKIM dan disahkan bebas drpd bahan2 merbahaya oleh makmal serta dianugerah SUPER HEALTH BRAND setaraf farmasi luar negara.. . Tablet berbentuk ovul ni sgt special utk mencerahkan serta memudarkan cela dan BINTIK HITAM lagi2 atas tulang pipi sepantas 3 hari u olls.. Mana taknya.. Bahan dan formula paling unggul campuran buah beri dan sakura serta rice ceramide dan treabeaut ni lah menjadikan supplement ini semulajadi PANTAS.. . SEMULAJADI & Pantas mencerahkan.. . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #supplementputihjepun #superhealthbrand #collagenfree #preservativesfree #treaplushalaljakim

10
2 days ago

TREAPLUS KHAS UNTUK KULIT.. TAK OVERCLAIMED SEHINGGA LUTUT SENDI PUN BOLEH PULIH TAU . Khasiat apa yang ada dalam Treaplus sehingga jerawat pun boleh surut? . Ingat Treaplus ingat beri.. Itulah bahan no 1 serta paling aktif yang menentukan fungsi sesuatu makanan tambahan.. . Khasiat Blueberry yang mencuci darah dan bertindak sebagai antiseptic meneutralkan paras minyak pada kulit. Khasiat Vit C yang tinggi dalam Blueberry juga dapat menguatkan salur darah yang duduk di bawah kulit supaya tidak senang dijangkiti bakteria.. . Sekarang faham kan kenapa Treaplus sangat membantu ramai orang mengecutkan jerawat mereka? . Paling penting ianya dah diiktiraf Halal Jakim serta dihantar di makmal untuk diuji nutrisinya. . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ Hotline ☎ ️www.wasap.my/60193109176 . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

40
2 days ago

DUIT RAYA RM20❗YEAY... ❗ Belum raya lagi dah dpt duit raya RM20.. . . Dgn setiap pembelian Treaplus sebyk 3 botol..Kami nak beri anda duit raya RM20! . Kenapa 3 botol.. 1 bulan yg pertama.. Plis habiskan 2 botol dahulu utk melihat kesan yg maksimum.. 2 biji kemam waktu sahur atau sebelum tidur.. . Siapa kemam sebelum tdur, bangun pagi, anda dapat melihat perubahannya hari demi hari.. . Khasiat beri, treabeaut, sakura, Astaxanthin, rice ceramide menyerap ke dalam badan anda semasa tdur.. . Tak sabar nak cerah masa raya? Kemam hari ni k! . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested #zieracharms #charmjeram

60
2 days ago

TreaPlus.. Satu2nya makanan Tambahan yg ada dlm Charms fokus utk KULIT.. Bila fokus.. Ianya adalah SERIUS utk kulit.. . . Bahan Utama dan yg PALING AKTIF dlm TreaPlus adalah buah beri.. Yg paling aktif yg paling menguasai dan buah beri yg penuh dgn khasiat VIT C dan antioksidanlah yg menyerlahkan drpd kulit yg kusam.. Perlahan2 dia perbaiki sel dlm kulit yg diattack oleh radikal bebas sprt UV, pollution dsb.. . Radikal bebas itulah punca kekusaman. Kita pulak tak pakai protection.. Memanglah naik jeragat.. Memanglah naik bintik hitam.. Makin lama main bertompok dan bintik hitam makin tebal.. Tu yg jadi jeragat degil.. . Kemam 2 semasa sahur atau 2 biji seblm tidur.. Bangun pagi kemain MOIST & BERSERI! . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #treaplus #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

40
2 days ago

8 TIPS ‘MAINTAIN’ SUSU BADAN SEMASA BERPUASA.. Jgn risau mommies.. Kita masih boleh berpuasa dgn bertenaga dan susu masih maintain dgn tips2 ni in shaa Allah.. 1. MINUM AIR SECUKUPNYA 2. MAKAN PROTEIN & KARBOHIDRAT KOMPLEKS 3. TUKAR KUIH KEPADA BUAH / SNEK SIHAT 4. AMALKAN ‘GREEN JUICE’ 5. LEWATKAN BERSAHUR 6. ELAK MAKANAN MASIN 7. PAM DENGAN KONSISTEN 8. MINDSET & SOKONGAN SUAMI Jgn lupa juga kemam 2 biji Treaplus semasa sahur atau sebelum tdur tau.. Biar Khasiat buah beri, seramid beras, treabeaut dan Sakura menglowingkan dan melembabkan kulit ibu2 semua.. TANPA COLLAGEN DAN TANPA PRESERVATIVES ye.. . Selamat kemam❤️❤️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

30
2 days ago

TreaPlus.. Satu2nya makanan Tambahan yg ada dlm Charms fokus utk KULIT.. Bila fokus.. Ianya adalah SERIUS utk kulit.. . . Bahan Utama dan yg PALING AKTIF dlm TreaPlus adalah buah beri.. Yg paling aktif yg paling menguasai dan buah beri yg penuh dgn khasiat VIT C dan antioksidanlah yg menyerlahkan drpd kulit yg kusam.. Perlahan2 dia perbaiki sel dlm kulit yg diattack oleh radikal bebas sprt UV, pollution dsb.. . Radikal bebas itulah punca kekusaman. Kita pulak tak pakai protection.. Memanglah naik jeragat.. Memanglah naik bintik hitam.. Makin lama main bertompok dan bintik hitam makin tebal.. Tu yg jadi jeragat degil.. . Kemam 2 semasa sahur atau 2 biji seblm tidur.. Bangun pagi kemain MOIST & BERSERI! . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #treaplus #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

80
2 days ago

8 TIPS ‘MAINTAIN’ SUSU BADAN SEMASA BERPUASA.. Jgn risau mommies.. Kita masih boleh berpuasa dgn bertenaga dan susu masih maintain dgn tips2 ni in shaa Allah.. 1. MINUM AIR SECUKUPNYA 2. MAKAN PROTEIN & KARBOHIDRAT KOMPLEKS 3. TUKAR KUIH KEPADA BUAH / SNEK SIHAT 4. AMALKAN ‘GREEN JUICE’ 5. LEWATKAN BERSAHUR 6. ELAK MAKANAN MASIN 7. PAM DENGAN KONSISTEN 8. MINDSET & SOKONGAN SUAMI Jgn lupa juga kemam 2 biji Treaplus semasa sahur atau sebelum tdur tau.. Biar Khasiat buah beri, seramid beras, treabeaut dan Sakura menglowingkan dan melembabkan kulit ibu2 semua.. TANPA COLLAGEN DAN TANPA PRESERVATIVES ye.. . Selamat berpuasa . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

20
2 days ago

8 TIPS ‘MAINTAIN’ SUSU BADAN SEMASA BERPUASA.. Jgn risau mommies.. Kita masih boleh berpuasa dgn bertenaga dan susu masih maintain dgn tips2 ni in shaa Allah.. 1. MINUM AIR SECUKUPNYA 2. MAKAN PROTEIN & KARBOHIDRAT KOMPLEKS 3. TUKAR KUIH KEPADA BUAH / SNEK SIHAT 4. AMALKAN ‘GREEN JUICE’ 5. LEWATKAN BERSAHUR 6. ELAK MAKANAN MASIN 7. PAM DENGAN KONSISTEN 8. MINDSET & SOKONGAN SUAMI Jgn lupa juga kemam 2 biji Treaplus semasa sahur atau sebelum tdur tau.. Biar Khasiat buah beri, seramid beras, treabeaut dan Sakura menglowingkan dan melembabkan kulit ibu2 semua.. TANPA COLLAGEN DAN TANPA PRESERVATIVES ye.. . Selamat kemam❤️❤️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

10
2 days ago

Jeragat degil bertahun2? Parut kemain degil? Tolongla buang dr dalam juga.. . Di antara punca jeragat degil ni bila kita buat endah tak endah terhadap PROTECTION atau PERLINDUNGAN terhadap kulit muka dan badan sendiri drpd sinar UV.. Mana tak jeragat tu duk berulang2 kat tempat yg sama.. . Bahan paling aktif dan tinggi dalam Treaplus adalah buah beri drpd Itali yg tinggi antioksidannya serta VIT C.. Yg dapat membantu memperbaiki sel2 rosak akibat radikal bebas termasuk sinar UV.. . Jgn main2 dgn sinar UV ye darling.. Ianya rosakkan sel kolagen yg sihat.. Akhirnya muka nampak TUA drpd usia.. Bakteria senang masuk dan akhirnya JERAWAT SUKA MENEMPEL..plg penting ianya berstatus Halal Jakim dan diuji di makmal nutrisinya. . KEMAM 2 BIJI PAGI SEMASA SAHUR ATAU 2 BIJI MALAM SEBELUM TIDUR.. anda boleh lihat hasilnya ke atas kulit anda.. SKIN COMPLEXION yg sgt awesome walau tanpa make up.. . Sempat sis sblm raya.. Skrg ada promo dpt duit raya RM20.. makanan tambahan yg tak perlukan anda keluar DUIT berkali2.. Sgt ekonomi kepada mereka yg bekerjaya atau surirumah.. Ika faham bajet sis.. . Dah kemam malam ni? . www.wasap.my/60192874891 . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested #sakurajepun #ikastokischarms #charmscheras #charmskajang #charmssgbesi #charmssglong #charmstamanrakan #agentwanted #agentneeded #dropshipwanted #dropshipneeded

40
3 days ago

Jeragat degil bertahun2? Parut kemain degil? Tolongla buang dr dalam juga.. . Di antara punca jeragat degil ni bila kita buat endah tak endah terhadap PROTECTION atau PERLINDUNGAN terhadap kulit muka dan badan sendiri drpd sinar UV.. Mana tak jeragat tu duk berulang2 kat tempat yg sama.. . Bahan paling aktif dan tinggi dalam Treaplus adalah buah beri drpd Itali yg tinggi antioksidannya serta VIT C.. Yg dapat membantu memperbaiki sel2 rosak akibat radikal bebas termasuk sinar UV.. . Jgn main2 dgn sinar UV ye darling.. Ianya rosakkan sel kolagen yg sihat.. Akhirnya muka nampak TUA drpd usia.. Bakteria senang masuk dan akhirnya JERAWAT SUKA MENEMPEL..plg penting ianya berstatus Halal Jakim dan diuji di makmal nutrisinya. . KEMAM 2 BIJI PAGI SEMASA SAHUR ATAU 2 BIJI MALAM SEBELUM TIDUR.. anda boleh lihat hasilnya ke atas kulit anda.. SKIN COMPLEXION yg sgt awesome walau tanpa make up.. . Sempat sis sblm raya.. Skrg ada promo dpt duit raya RM20.. makanan tambahan yg tak perlukan anda keluar DUIT berkali2.. Sgt ekonomi kepada mereka yg bekerjaya atau surirumah.. Kami faham bajet anda.. . Dah kemam hari ni? . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmspahang #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested #sakurajepun

20
3 days ago

Kenapa ramai berjaya dapat kulit yg cerah walaupun TANPA COLLAGEN atau Tanpa Bahan perangsang hormon? . Cara baca Ingredients utk mengetahui fungsi UTAMA sesuatu produk adalah dgn melihat yg no 1..itulah fungsi yg paling kuat! . Bahan pertama dalam Treaplus Jepun adalah Buah2 Beri! Blueberry, blackberry, elderberry, raspberry dan Strawberry yg sgt kaya dgn VIT C, VIT A dan VIT K! . Nampak je VIT C, kita dah tau yg semua jurnal penyelidikan terhadap VIT C kuat dalam MENCERAHKAN! Paling penting! Ianya diiktiraf HALAL JAKIM dan diuji di makmal! . Hanya kemam 2 biji semasa sahur atau sebelum tidur.. . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️Cuba share rasa apa👇 . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #treaplushalaljakim #collagenfree #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

30
3 days ago

Dah lama mengkusamkam diri tanpa buat apa2? Atau dah letih cuba makan mcm2 collagen utk cerah? . TREAPLUS jwpnnya.. Apa Treaplus ni? TIADA COLLAGEN . TIADA BAHAN PENGAWET. . Focus Treaplus adalah pencerahan kulit secara semula jadi. APA YG DIKATAKAN SEMULA JADI? . Khasiat buah berries merupakan khasiat terbaik yg menyumbang Khasiat VITAMIN C. Ingredients No1 dalam TREAPLUS ni BUKAN AIR..buka tepung.. . tetapi BUAH BERRIES. . Treaplus bukan ubatan tau.. Treaplus merupakan PEMAKANAN TAMBAHAN LENGAKAP yg di uji oleh ahli kimia bertauliah di makmal bertauliah yg dilantik utk menguji nutrisi Treaplus.. . Paling penting, Treaplus diiktiraf oleh Halal Jakim. . Siapa dah kemam 2biji sehari🙋‍♀️ Dengar cerita ada duit raya bernilai RM20 nak diberikan 😃 . www.charms.my . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charms_raise_your_life #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

40
3 days ago

TreaPlus.. Satu2nya makanan Tambahan yg ada dlm Charms fokus utk KULIT.. Bila fokus.. Ianya adalah SERIUS utk kulit.. . . Bahan Utama dan yg PALING AKTIF dlm TreaPlus adalah buah beri.. Yg paling aktif yg paling menguasai dan buah beri yg penuh dgn khasiat VIT C dan antioksidanlah yg menyerlahkan drpd kulit yg kusam.. Perlahan2 dia perbaiki sel dlm kulit yg diattack oleh radikal bebas sprt UV, pollution dsb.. . Radikal bebas itulah punca kekusaman. Kita pulak tak pakai protection.. Memanglah naik jeragat.. Memanglah naik bintik hitam.. Makin lama main bertompok dan bintik hitam makin tebal.. Tu yg jadi jeragat degil.. . Kemam 2 semasa sahur atau 2 biji seblm tidur.. Bangun pagi kemain MOIST & BERSERI! . Siapa dah kemam🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #setjeragatberkesan #laserscrubstarglow #treaplus #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested #makeuptutorial #testimonial

70
3 days ago

Lihat Ingredients yg pertama di dalam makanan tambahan kita.. Itulah yg memberi fungsi terbanyak.. Bahan2 mesti disusun mengikut pecahannya.. Yang paling banyak disusun di hadapan sekali.. . Bahan pertama dalam Treaplus adalah buah2 beri.. 😱😱😱Omg khasiat dia super duper terbaik lagi2 ianya adalah TANPA COLLAGEN atau mana2 bahan yg merangsang hormon.. . Bagi mereka yg mempunyai cyst atau Fibroid, tolong elakkan👇 1)Makanan tambahan yg berkolagen. 2)Fast Food 3)Soya 4)Ginseng 5)Gamat 6)Haruan 7)Ayam suntik . Walaupun baik utk org lain, mereka2 yg ada cyst atau fibroid, tlg elakkan.. . Buah2an sprt buah beri ini memberikan khasiat dlm bentuk Vit C dan antioksidan yg mmg kebanyakannya memberikan impak kepada kulit.. Sbb tu banyak jurnal penyelidikan mengangkat buah beri ini sebagai buah yg sgt baik utk mencerahkan kulit kita akan lihat skin complexion yg makin sekata! . Siapa dah kemam 2biji sahur tadi🙋‍♀️🙋‍♀️ . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested #charmskuantan #charmstamantas #charmsgambang #charmspahang

30
3 days ago

DUIT RAYA RM20❗YEAY... ❗ Belum raya lagi dah dpt duit raya RM20.. . . Dgn setiap pembelian Treaplus sebyk 3 botol..Kami nak beri anda duit raya RM20! . Kenapa 3 botol.. 1 bulan yg pertama.. Plis habiskan 2 botol dahulu utk melihat kesan yg maksimum.. 2 biji kemam waktu sahur atau sebelum tidur.. . Siapa kemam sebelum tdur, bangun pagi, anda dapat melihat perubahannya hari demi hari.. . Khasiat beri, treabeaut, sakura, Astaxanthin, rice ceramide menyerap ke dalam badan anda semasa tdur.. . Tak sabar nak cerah masa raya? Kemam hari ni k! . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested at Labuan

20
3 days ago

KENAPA TUBUH KITA MEMERLUKAN AIR? . Dehidrasi itu terjadi apabila tubuh badan seorang tu kekurangan air dan garam galian. Secara umumnya, tubuh badan sesorang yang sihat itu kehilangan cecair melalui proses berkumuh seperti berpeluh,wap air,membuang air kecil dan besar melalui organ perkumuhan kulit,peparu dan ginjal. . Keadaan cuaca di Malaysia yang agak panas juga merupakan salah satu punca yang boleh menyebabkan tubuh badan manusia mengalami dehidrasi sekiranya kurang minum air. . Apa kesannya ke atas badan jika air tdk cukup di dalam badan👇 . 1) Senang keletihan 2) Sembelit 3) Sakit kepala . Jadi bagaimana memastikan badan kita sentiasa cukup dgn keperluan air lagi2 di bulan Ramadhan ini? . Jom tgk tips ni.. Pastikan anda download aplikasi utk mengira jumlah air yg anda tlh ambil. . Paling penting! Nak terus memgekalkan kecerdasan dan kecergasan serta mendapat kulit yg lembab, kemam 2 biji Treaplus semasa sahur atau sebelum tidur.. . Simple kan? . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #collagenfree #preservativesfree #treaplushalaljakim #putihjepun #superhealthbrand #topbrandaward #setjeragatberkesan #tipsberpuasa

70
3 days ago

Dah lama mengkusamkan diri tanpa buat apa2? Atau dah letih cuba makan mcm2 collagen utk cerah? . TREAPLUS jwpnnya.. Apa Treaplus ni? TIADA COLLAGEN . TIADA BAHAN PENGAWET. . Focus Treaplus adalah pencerahan kulit secara semula jadi. APA YG DIKATAKAN SEMULA JADI? . Khasiat buah berries merupakan khasiat terbaik yg menyumbang Khasiat VITAMIN C. Ingredients No1 dalam TREAPLUS ni BUKAN AIR..buka tepung.. . tetapi BUAH BERRIES. . Treaplus bukan ubatan tau.. Treaplus merupakan PEMAKANAN TAMBAHAN LENGAKAP yg di uji oleh ahli kimia bertauliah di makmal bertauliah yg dilantik utk menguji nutrisi Treaplus.. . Paling penting, Treaplus diiktiraf oleh Halal Jakim. . Siapa dah kemam 2biji sehari🙋‍♀️ Dengar cerita ada duit raya bernilai RM20 nak diberikan 😃 #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

30
3 days ago

DUIT RAYA RM20❗YEAY... ❗ Belum raya lagi dah dpt duit raya RM20.. . . Dgn setiap pembelian Treaplus sebyk 3 botol..Kami nak beri anda duit raya RM20! . Kenapa 3 botol.. 1 bulan yg pertama.. Plis habiskan 2 botol dahulu utk melihat kesan yg maksimum.. 2 biji kemam waktu sahur atau sebelum tidur.. . Siapa kemam sebelum tdur, bangun pagi, anda dapat melihat perubahannya hari demi hari.. . Khasiat beri, treabeaut, sakura, Astaxanthin, rice ceramide menyerap ke dalam badan anda semasa tdur.. . Tak sabar nak cerah masa raya? Kemam hari ni k! . #solekdanrawat #charmshalaljakim #charmsraiseyourlife #charmslover #parabenfree #mercuryfree #treaplushalaljakim #superhealthbrand #topbrandaward #collagenfree #preservativesfree #labtested

20