Portokalli Photos & Videos

17 minutes ago

Bravo bosii @ar.design1 • • • TAG YOUR SQUAD • • • • FOLLOW FOR MORE @bigalbaniateam • • • • FOLLOW HERE @trmd_gang • • • • • • HASHTAGS • • • • • • • #pubg #pubmobile #pubgfunny #albania #kosovo #richkidsofalbania #albaniabillionaire #games #lojra #granitxhaka #shaqiri #kombtarja #tirana #shkodra #durrsi #laci #korca #dibra #bb4life👊💨 #hellbanianz #otr #babastars #humor #portokalli #tregumakinave #albagame #cineplex #sheshiskenderbej

100
3 hours ago

😍😍😍 at Shtime

11
5 hours ago

✔️Jordan 💥 S M L XL XXL

762
21 hours ago

KUR》 BiG×FEMII《@shqip_pubgmoobile OSHT N'TOP FORM TEK TOURI I KINGZ PAPGALLIT • • • TAG YOUR SQUAD • • • • FOLLOW FOR MORE @bigalbaniateam • • • • FOLLOW HERE @trmd_gang • • • • • • HASHTAGS • • • • • • • #pubg #pubmobile #pubgfunny #albania #kosovo #richkidsofalbania #albaniabillionaire #games #lojra #granitxhaka #shaqiri #kombtarja #tirana #shkodra #durrsi #laci #korca #dibra #bb4life👊💨 #hellbanianz #otr #babastars #humor #portokalli #tregumakinave #albagame #cineplex #sheshiskenderbej

281
1 day ago

E vertet kjo tek ekipat vrl • • • TAG YOUR SQUAD • • • • FOLLOW FOR MORE @bigalbaniateam • • • • FOLLOW HERE @trmd_gang • • • • • • HASHTAGS • • • • • • • #pubg #pubmobile #pubgfunny #albania #kosovo #richkidsofalbania #albaniabillionaire #games #lojra #granitxhaka #shaqiri #kombtarja #tirana #shkodra #durrsi #laci #korca #dibra #bb4life👊💨 #hellbanianz #otr #babastars #humor #portokalli #tregumakinave #albagame #cineplex #sheshiskenderbej

420
1 day ago

🔝New Collection

982
1 day ago

🔝New Arrivals OFF-WHITE

801
1 day ago

971
1 day ago

922
2 days ago

💣 Cmimi⚡20€ 🔥🔥🔥 🔘 Kualitet i larte, nuk humb ngjyren, varese dore dhurate 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€ at Tirana, Albania

461
3 days ago

Vetem pubg players bojn like • • • TAG YOUR SQUAD • • • • FOLLOW FOR MORE @bigalbaniateam • • • • FOLLOW HERE @trmd_gang • • • • • • HASHTAGS • • • • • • • #pubg #pubmobile #pubgfunny #albania #kosovo #richkidsofalbania #albaniabillionaire #games #lojra #granitxhaka #shaqiri #kombtarja #tirana #shkodra #durrsi #laci #korca #dibra #bb4life👊💨 #hellbanianz #otr #babastars #humor #portokalli #tregumakinave #albagame #cineplex #sheshiskenderbej

220
3 days ago

New weapon "Skorpion" • • • TAG YOUR SQUAD • • • • FOLLOW FOR MORE @bigalbaniateam • • • • FOLLOW HERE @trmd_gang • • • • • • HASHTAGS • • • • • • • #pubg #pubmobile #pubgfunny #albania #kosovo #richkidsofalbania #albaniabillionaire #games #lojra #granitxhaka #shaqiri #kombtarja #tirana #shkodra #durrsi #laci #korca #dibra #bb4life👊💨 #hellbanianz #otr #babastars #humor #portokalli #tregumakinave #albagame #cineplex #sheshiskenderbej

280
3 days ago

#noyellowshampofanola per me shum 👍👍na shkruani🚖 🚖 TRANSPORT FALAS DHE I SHPEJT NE CDO QYTET 🚖 🚖 👱‍♀️ 👱‍♀️ SHAMPO FANOLA PER TE NEUTRALIZUAR TOTALISHT NGJYREN E #PORTOKALLI OSE TE #VERDHE👱‍♀️ 👱‍♀️ #Shampo #speciale me #proteina #mëndafshi. Largon te verdhen dhe #portokallin nga floku juaj , eliminon dëmtimin e flokëve në sajë të efektit të saj maskues, lë flokët me shkëlqim, Ideal gjithashtu për të përmirësuar dhe ringjallur tonin e ngjyrës,dhe gjithashtu i tregon flokët tuaj të rregullt . Per porosi dhe me shum detaje ne nr : +355695793948 ose #inbox at Tirana, Albania

230
3 days ago

Kemi disa foto te rezultateve nga #noyellowshampofanola per me shum 👍👍na shkruani🚖 🚖 TRANSPORT FALAS DHE I SHPEJT NE CDO QYTET 🚖 🚖 👱‍♀️ 👱‍♀️ SHAMPO FANOLA PER TE NEUTRALIZUAR TOTALISHT NGJYREN E #PORTOKALLI OSE TE #VERDHE👱‍♀️ 👱‍♀️ #Shampo #speciale me #proteina #mëndafshi. Largon te verdhen dhe #portokallin nga floku juaj , eliminon dëmtimin e flokëve në sajë të efektit të saj maskues, lë flokët me shkëlqim, Ideal gjithashtu për të përmirësuar dhe ringjallur tonin e ngjyrës,dhe gjithashtu i tregon flokët tuaj të rregullt . Per porosi dhe me shum detaje ne nr : +355695793948 ose #inbox

380
4 days ago

💣 Cmimi: 18€🔥🔥🔥 🔘 Super cilesi, nuk humb ngjyren, varese dore dhurate 🎁 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€ at Tirana, Albania

301
4 days ago

💣 Cmimi: 30€🔥🔥🔥 🔘 Super cilesi, multifunksionale dita dhe data aktive, 2 varese dore dhurate 🎁 🔘 Porosit tek mesazhet 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€ at Pristina

821
4 days ago

💣 Cmimi⚡20€🔥🔥🔥 🔘 Super cilesi, nuk humb ngjyren, varese dore dhurate 🔘 Porosit ne insta-direct 🔘 Posta falas brenda Kosoves⠀ 🔘 Shqiperi posta 3€ at Korche, Korçë, Albania

211
6 days ago

Far fati kom babik • • • TAG YOUR SQUAD • • • • FOLLOW FOR MORE @bigalbaniateam • • • • FOLLOW HERE @trmd_gang • • • • • • HASHTAGS • • • • • • • #pubg #pubmobile #pubgfunny #albania #kosovo #richkidsofalbania #albaniabillionaire #games #lojra #granitxhaka #shaqiri #kombtarja #tirana #shkodra #durrsi #laci #korca #dibra #bb4life👊💨 #hellbanianz #otr #babastars #humor #portokalli #tregumakinave #albagame #cineplex #sheshiskenderbej

520