Pmr Photos & Videos

3 minutes ago

Siamo!!! Kemarin pada tanggal 8-9 Desember 2018 PMR Wira SMKN 2 Karanganyar,SMKN 1 Karanganyar,dan SMAN Karangpandan mengadakan kegiatan latihan gabungan yang bertemakan " TANAMKAN JIWA RELAWAN JUNJUNG TINGGI PERSAHABATAN " kegiatan ini diikuti oleh para siswa dari ke tiga sekolah dengan bersemangat dalam menjalankan tri bakti PMR yang ke-3 yaitu mempererat persahabatan nasional dan internasional. Harapannya semoga kita dapat menjalin silaturahmi tidak hanya ketika kegiatan ini saja tapi juga seterusnya. . . . . @smkn2kra @pmr_skandakra @pmr_elang.smankarangpandan @pmr.sarasakra_ @osisskandakra @ambalan_ir.soekarnofatmawati @journalistic_smkn2kra @imapa_skandakra . #pmi #pmisolo #pmr #pmrwira #youthredcross #pmikaranganyar #galeri_pmr_indonesia #cover_pmi #redcross #pmisiapbantu #jumbara #jumda

20
3 minutes ago

Siamo!!! Kemarin pada tanggal 8-9 Desember 2018 PMR Wira SMKN 2 Karanganyar,SMKN 1 Karanganyar,dan SMAN Karangpandan mengadakan kegiatan latihan gabungan yang bertemakan " TANAMKAN JIWA RELAWAN JUNJUNG TINGGI PERSAHABATAN " kegiatan ini diikuti oleh para siswa dari ke tiga sekolah dengan bersemangat dalam menjalankan tri bakti PMR yang ke-3 yaitu mempererat persahabatan nasional dan internasional. Harapannya semoga kita dapat menjalin silaturahmi tidak hanya ketika kegiatan ini saja tapi juga seterusnya. . . . . @smkn2kra @pmr_skandakra @pmr_elang.smankarangpandan @pmr.sarasakra_ @osisskandakra @ambalan_ir.soekarnofatmawati @journalistic_smkn2kra @imapa_skandakra . #pmi #pmisolo #pmr #pmrwira #youthredcross #pmikaranganyar #galeri_pmr_indonesia #cover_pmi #redcross #pmisiapbantu #jumbara #jumda

10
4 minutes ago

Siamo!!! Kemarin pada tanggal 8-9 Desember 2018 PMR Wira SMKN 2 Karanganyar,SMKN 1 Karanganyar,dan SMAN Karangpandan mengadakan kegiatan latihan gabungan yang bertemakan " TANAMKAN JIWA RELAWAN JUNJUNG TINGGI PERSAHABATAN " kegiatan ini diikuti oleh para siswa dari ke tiga sekolah dengan bersemangat dalam menjalankan tri bakti PMR yang ke-3 yaitu mempererat persahabatan nasional dan internasional. Harapannya semoga kita dapat menjalin silaturahmi tidak hanya ketika kegiatan ini saja tapi juga seterusnya. . . . . @smkn2kra @pmr_skandakra @pmr_elang.smankarangpandan @pmr.sarasakra_ @osisskandakra @ambalan_ir.soekarnofatmawati @journalistic_smkn2kra @imapa_skandakra . #pmi #pmisolo #pmr #pmrwira #youthredcross #pmikaranganyar #galeri_pmr_indonesia #cover_pmi #redcross #pmisiapbantu #jumbara #jumda

20
17 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

862
21 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia at PAID Review

690
27 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1354
39 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

15811
39 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

41610
45 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

2k65
46 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

37432
47 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1919
47 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

484
53 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

74668
54 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

50030
55 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

3198
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1k28
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

2k53
2 hours ago

ویژگی های طلایاب و فلزیاب MINI GPR: * قدرت کاوش تا عمق ۱۰ متر الی ۱۲ متر * وزن کم و کوچک بودن حجم دستگاه (توانایی مخفی کردن) * قابلیت پردازش تصویر روی نرم افزار و فیلتر کردن تصویر * همراه با شارژر اتوماتیک مخصوص دستگاه * باتری قدرتمند با توانایی شارژ دهی ۱۰ ساعت کار مداوم با یکبار شارژ * قابلیت شناسایی کانال ، حفره و تونل های زیرزمین * توانایی جداسازی و تفکیک انواع فلزات مانند طلا از فلزات بی ارزش * تکنولوژی تنظیم رزولوشن تصویر و انتخاب سرعت * دارای حالت اسکن زمینی به صورت فول اسکن و حالت تفکیک روی نرم افزار * انتقال اطلاعات به صورت کاملا بی سیم به لپ تاپ یا تبلت * توانایی اسکن زمین و مشاهدات تمامی عوامل زمینی بصورت زنده و واقعی * امکان تصویربرداری و عکس برداری و ذخیره تصاویر اسکن شده با کیفیت بالا * همراه با سنسورهای پیشرفته GPR برای بالا بردن کیفیت تصاویر و اسکن دقیق . بزرگترین مرکز تولید، فروش، تعمیر، ارتقا فلزیاب و گنج یاب 09917579001 . . . . . . . . . #فلزیاب #فلزیاب #طلایاب #طلایاب #گنجیاب #گنجیاب #ردیاب #فلزیابخلیج #فلزیابصمدی #فلزیابIKPV #صمدی #فلزیابشیراز #فلزیابتهران #فلزیابدراک #لوپ #AJM #ANTARES #DERAK #HS366 #PMR #PVIMAGING #RICHEL #RPM #TACHAR #AUTOCRAT #SNM #HOXNE #KOMATSU #TOMAS #ZICCO

60
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

13714
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

4463
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1860
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

62720
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

4424
2 hours ago

Semangat untuk membantu semuah orang yang di dekat kita. #pmr Mts Pui

70
3 hours ago

Bukan tentang siapa yg berdiri pertamakali. Tetapi tentang siapa yg bisa membuktikan dan menunjuk. Kan ,bahwa yg baru juga bisa menjadi luar biasa. 🙏💪 #PMR wira SMKN 2 Tegalsari

70
4 hours ago

#pmr 💜

70
5 hours ago

نامهای سکا/تور/اسکیث/اسکولو(ت) جملگی به معنی دارندۀ توتم قوچ وحشی/بزکوهی بوده اند 🔷کمربند زرین سکایی که اثری هنری و زیبا و بی بدیل است. این کمربند از جنس طلاست و در یکی از گورهای سکایی واقع در کریمه کشف شده است. منطقه ی باستانی کریمه در جنوب اوکراین واقع شده و در زمان باستان جزیی از قلمرو سکاها بوده است. این اثر زیبا و بی نظیر در قسمت انتهایی به قوچی وحشی و زیبا ختم می شود که نمادی از قدرت و باروری در دنیای باستان بوده است. . بزرگترین مرکز تولید، فروش، تعمیر، ارتقا فلزیاب و گنج یاب 09917579001 . . . . . . . . . #فلزیاب #فلزیاب #طلایاب #طلایاب #گنجیاب #گنجیاب #ردیاب #فلزیابخلیج #فلزیابصمدی #فلزیابIKPV #صمدی #فلزیابشیراز #فلزیابتهران #فلزیابدراک #لوپ #AJM #ANTARES #DERAK #HS366 #PMR #PVIMAGING #RICHEL #RPM #TACHAR #AUTOCRAT #SNM #HOXNE #KOMATSU #TOMAS #ZICCO

110
5 hours ago

Tahniahhhh kepada semua adik2 PT3 ❤️ walau apapun keputusan yang adik2 peroleh , yakinlah akan ada peluang yang menanti adik2 . . . Usaha lagi dan lagi ! Dalam hidup ni , TAKBOLEH ada perkataan mengalah ! Tahniah again ❤️ . . Cium & salam mak ayah dan cikgu2 . Ucapkan Terima Kasih kepada mereka 😘 #pt3 #pmr #student #vfest #karnivaljualanmurah #paknilbazaar #bazaar #ibubapa

230
7 hours ago

🥩🐖Another Raw Feeder on a Budget Tip: Buy the fam-size pack of steaks & upsize rump/shoulders/racks/slabs you’re feeding your humans (if you’re a meat eater) so you can feed the excess to your dogs. This pile of meat is from the extra NY steak in a fam-size pack & a hunk from a pork shoulder I used for chili verde. Swipe left to see how much bang I got for my buck a few weeks ago. I fed 2 Labrador Retrievers dinner & still had some left (last picture w the 6 oz) to jumpstart their bfast the next morning; just by purchasing the family sizes at the grocery store. #partyoffive #rawfeederonabudgettip #rawfeedinginsocal #socalrawfeeding #bangforyourbuck #maximizeyourrawfeedingbudget #socalrawfeeders #socalrawfeddogs #southerncaliforniarawfeedingcommunity #rawdietbudgetfriendly #rawdiet #rawfeedingdogs #rawfeedingpuppies #socaldogs #rawfeedersofinstagram #pmr #preymodelraw #feedredmeat

732
7 hours ago

KATA-KATA DALAM CAPTION ANAK PMR JEMBRANA @Regran_ed from @ayutut__ - Mengharapkan menang?,boleh!,tapi ingat, jangan kemenangan yg menjadi prioritas,tapi bagaimana kita dapat melakukan yg terbaik?,dan apa yg dilakukan agar bisa melakukan yg terbaik?,ingat berlatih,dan bekerja bersama hati,kita ini insan bukan seekor sapi 💛. . . . . . . #pmijembrana #jumbara2018 #pmr #pmrmadya #pmibali #pmrbali #vsco #vscocam #vscocolective #fff #ffl #l4l #l4f #follow4followback #like4like #like4likes #instagram #dds #asb #prs #rsps #pp #kepalangmerahan - #regrann

582
9 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtambah.tinggi @calciumtambah.tinggi Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumtambah.tinggi . 📱Whatshap : +60166210488 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

110
9 hours ago

Cant lie this rap sh%t get discouraging when the door slim for real 1s & real artist. They want u to be a puppet wit no soul. Not only do u f%ck up loads of cash in this game but the return paper slim being independent. Seem like u gotta be on 100 drugs wit painted hair & face tatts in this sh%t now. But I’m still pushing, new music coming soon & project. #PMR #Protesting at Atlanta, Georgia

5511
9 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

133
10 hours ago

Hallo 🤗🤗 PMR Mula, tumbuhkan jiwa relawan, sosial, saling menolong, peduli sesama, empati, dan banyak lagi untuk generasi penerus bangsa 🚑🚑🚑🇨🇭 #pmr #pmrmula #pmiindonesia #relawan at Jakarta

4811
3 days ago

Halo adik adik☺ PMR Wira SMA Negeri 2 Jombang proudly present🎉 UREFO 2019 (YOUTH RED CROSS FAIR COMPETITION) @urefo2019 Kegiatan Kepalangmerahan tingkat Madya Se-Jawa Timur yang akan diadakan pada : 🗓 Minggu, 27 Januari 2019 🏫 SMA Negeri 2 Jombang 📋 Pendaftaran : s.d 12 Januari 2019 / ditutup sewaktu-waktu jika kuota telah terpenuhi (UKS SMAN 2 Jombang) Info lebih lanjut mengenai pendaftaran pelaksanaan hubungi : Dian : 085604076250 (acara) Azza : 0895384491043 (acara) Putri : 082264064004 (pendaftaran) Atau kunjungi blog kami : urefo-smada.blogspot.co.id Tunggu apalagi? Segera daftarkan regu terbaik sekolahmu di UREFO 2019🎉 #lombapmrjatim #pmr #lombajawatimur #urefo #palangmerahremaja #pmrmadya #lombapmrmadya #sman2jombang #lombapmr2018 #lomba #2019 #infojombang #jawapos at SMAN 2 Jombang

670