Placetovisit Photos & Videos

4 minutes ago

The location of your yoga practice is just as important as the practice itself, in my opinion. You want to find a space where you feel calm, relaxed, and happy! Somewhere without many distractions, where you are free to completely melt into your practice. This could be an indoor space at home you have created for yourself, a studio you enjoy going to, or an outside space! * * * I, personally, love being outside when doing yoga. The sun on my skin, the breeze, the smells and sounds (and a good view is always a bonus!)... all so calming to me and in turn enhance the depth of my practice. 🧘🏽‍♀️ * * * @jakegaltman and I treated ourselves to this amazing Air BnB while we were in Bohol celebrating our anniversary. After many hostel dorm rooms it was a very special treat! It was nice to spend some time in seclusion, doing yoga, cooking for ourselves, watching sunsets over the ocean, waking up in canopies, falling asleep to the neon lights of fireflies, and drinking lots of wine. It was definitely a magical place and time for us. (I’m sure you can see why!!!) at Loon, Bohol

41
16 minutes ago

So in love with this necklace!! . . . . . Give me 1M$, I'd spend it all on jewellery 😁😇

174
1 hour ago

#latepost Oh iya, ini sih salah satu tujuan gua pergi ke Jepang untuk ngerasain salju yang belum pernah gua rasain sebelumnya alias for the first time - Dan yang bikin paling seneng bercampur norak ketika ketika lihat salju turun dari langit atau bahasa kerennya snowflakes, walaupun moment nya gak pas yaitu subuh-subuh sekitar pukul 04.00 AM dimana tetangga masih pada tidur dan kita udah teriak-teriak sangking noraknya hehe - Orang kampung yang pertama kali lihat salju ini juga sebenernya udah di rencanain, karena dari semalam sebelum salju turun anak-anak apato udah pada lihat weather forest, dan kebetulan besoknya di weather forest ada simbol salju. - Dan alhasil subuh pun anak-anak pada bangun gak tau karena pengen lihat salju apa kebangun gara-gara kerosene heater abis jadi kedinginan, gua juga ikut kebangun gara-gara mereka semua pada teriak-teriak gak jelas subuh-subuh - Fotonya sendiri sebenernya udah lama diambil dr tanggal 28 Desember 2018, tapi baru pengen upload aja hehe. • • • #explorejapan #visitjapan #japantrip #japan #tokyo #osaka #kyoto #placetovisit #streetphotography #streetactivity #streetclassics #streetweekly #street_vision #dreaminstreets #streetizm #spjstreets #today_street #ig_street #streetshot #pocket_streetlife #burnmyeye #winter #RA4 at 村松公園

294
2 hours ago

• Anche le città credono d'essere opera della mente o del caso, ma né l'una né l'altro bastano a tener su le loro mura. D'una città non godi le sette o settantasette meraviglie, ma la risposta che dà a una tua domanda • Le città invisibili, Italo Calvino #morocco #ouarzazate #aintbenhaddou #visitmorocco #desert #placetovisit #oasis #naturephotography #cityphotography #travelsisters #wildtravelers #travelgirls #theworldisyours #travelblogger #travelphotography #travelling #girlspower #womenempowerment #wildtravelers #soulsisters at Aït Ben Haddou, Ouarzazate, Morocco

260
2 hours ago

Kritik tidak perlu dengan kekerasan. Kita makhluk berakal, bisa berdialog secara baik dimeja dengan secangkir kopi dan sepiring gorengan (tadi malam), tegang boleh sementara, ribet tak perlu diperpanjang. Maaf Tuhan, kami (masih) sibuk bertikai ! at Cabbeng, Goa Mampu

291
2 hours ago

Looking at this photo really make me think... If residents of ISS get to see the sunset and sunrise 16 times a day! How many times are you lucky enough to see it in one year?🤷‍♀️ . . . #love #sunset #sunsets #signalhill #capetown #southafrica #placetovisit #sun #sunsetmoment #romantic #solotravel #instagood #hiking #beactive #enjoy #life #enjoylife #doitwithlove #travel #meetpeople #inspire #beinspired #gogreen #iphone7 #exolens #sunset_madness_ #loveourplanet #loveourtrails #❤️ #keepitsimplesurfcapetown at Signal Hill

231
3 hours ago

Animal Behavior, Second Place | "Osprey" by David Richardson, Denver | Lake Norman has numerous artificial osprey nesting platforms that are placed to limit birds nesting on shoal markers and homeowners’ rooftops. The platforms also provide a wonderful opportunity for photography. While it is possible to boat right up to the platforms, I use a 600mm telephoto lens and a high-resolution camera that allows me to crop into the image. That gives me the ability to observe, photograph and enjoy the osprey from a distance without disturbing their nests. Trying to do that type of photography from a boat just adds to the challenge. (Canon 5D Mark IV, Tamron 150–600mm, f/5.6, 1/2,000 of a second, ISO 1,250) #northcarolinalove #charlottenorthcarolina #northcarolinahiphop #northcarolinaphotographer #northcarolinatattoo #northcarolinamountains #placetovisit #landscapehunter #mountaineering #nature_shooters

91
3 hours ago

221
4 hours ago

*one moment* This is a part of Drachenburg Castle in Königswinter/Germany. It's built in the style of historicism, especially neo-gothic in the exterior and neo-renaissance in the interior. It is a very impressive building. For the past five years the lightart festival "Schlossleuchten" has taken place here in winter. Fantastic! . #schlossleuchten #drachenburg #schlossdrachenburg #königswinter #bonn #siebengebirge #castle #palace #nrw #visitnrw #architecture #historismus #schloss #historicism #architektur #architekturfotografie #nachtfotografie #nightphotography #landmark #placetovisit #atnight #beautifulplaces #lights #illumination #landscape_captures #moment #pantarhei . Shot #withgalaxy #samsunggalaxys7 #mobileshot at Schloss Drachenburg

591
5 hours ago

"Стены — это основа всякого человеческого..." (с) "Мы" Е. Замятин 📖 "Тут главное - не упасть!" (с) Арина 🤸🏽‍♀️ at Edinburgh Castle, Scotland

161
4 days ago

Bener kalo kata bang @antonismael_ 🙌🏻 Kalo buat foto bagus semua orang juga bisa, tapi kalo buat cerita dari foto tersebut agar orang lain tau cerita dari foto itu belum tentu orang lain bisa. Dan foto diatas yaitu ketika gua makan ramen diwarung ramen dekat apato (rumah) gua, itu juga untuk pertama kalinya makan ramen diluar - Untuk harganya sendiri sekitar 750¥-1000¥ lumayanlah kalo dirupiahin sekitar Rp.100.000 an haha, tapi dengan porsi yang besar untuk satu mangkoknya (*mangkok disini bahasa kotor😅) - Kalo dimakan sendiri kayanya gk bakal abis, kecuali perutnya porsi kuli, selain ramen masih banyak sih sebenernya menu tambahannya juga - Untuk ramennya sendiri Insallah halal kok, karena yang jualnya sendiri udh tau kalo kita-kita yang beli mayoritas muslim - Dan intinya ramennya biasa aja, masih enakan mie ayam ceker di indo, karena beda lidah kali ya haha. • • • #latepost #ramen #explorejapan #foodjapan #explorejapan #visitjapan #japantrip #japan #tokyo #osaka #kyoto #placetovisit #streetphotography #streetactivity #streetclassics #streetweekly #street_vision #dreaminstreets #streetizm #spjstreets #today_street #ig_street #streetshot #pocket_streetlife #burnmyeye #winter #RA4 at Sanpoutei Niigata Ramen

6115
6 days ago

118/365. First time shooting an engagement. And it's in Paris at Paris, France

1408
8 days ago

116/365. Sunset or sunrise? Which is better? at Paris, France

1291
20 days ago

104/365. I guess, I just like this place at Paris, France

1769