Period Photos & Videos

13 minutes ago

With all the things goin on in the #world theSe mothafuckaz got the audacity to be promoting this smmfh 🤬 Man I seen this #dumb asS shit & had to run it back I thought it was a joke! Trumpy Bear what in theee entire fuck is goin on here 🤔 O & 2 easy payments of $19.95 for this bullshit if you a mothafuckin #TRUMP #supporter KILL yo self right damn now but 1st delete yo dumb #racist asS the fuck up off my shit I don’t fuck wit trump or anybody that #supports him I don’t give a fuck who you are we are not the same #PERIOD #wakeup #staywoke #payattention get them #antennas up! #bts #btsedits stay ready so you ain’t got to get ready!

10
17 minutes ago

🖤19’19 $oft Blonde Curly Boy. Growing. He began to find himself again. He began to move towards his forever; his dream$. And he no longer worried where love was, he had given it to himself. He had finally said f%*! you and fear. 🖤💛 • #artist 🔥🤟🏾 • #work#comingsoon#period at Good Things Are Coming

160
20 minutes ago

Ok seems like it was a blood moon for me in more ways than one, my Aunty Flo has finally arrived! It's so frustrating not knowing when it will make an appearance sometimes, hence my Dr Hyde and Jekyll mood swings. Too add, this is my first period were I'm not using weed to help with the physical pain. I've already taken some painkillers this morning and I have them in my bag with me just in case the pain gets worse. Honestly you men are so damn lucky you don't have to deal with not only the physical side of periods, but also the emotional side. It's horrible, and such an inconvience at the best of times! I'm certain if men could even sample a snippet of it...A&E would be full of 'dying men' every single month! 😩😬😳 . . . . . . . . . . . . #quittingweed #stopsmoking #goodbyemaryjane #marijuana #weed #cannabis #nomoreweed #newmindset #newyear #blogger #instablog #noexcuses #focused #fightingaddiction #choices #journey #action #mentalwealth #mentality #perspective #period #moodswings #bloodmoon #fullmoon

90
26 minutes ago

ADA SENGGUGUT? PERIOD TAK TENTU DATANG BULAN2?? . Jangan risau. Ada GLA COMPLEX boleh bantu! . . Kebaikan GLA: . ✅ Memperbaiki & mengatasi SENGGUGUT ✅ Melegakan simptom PMS ✅ Kawal atur KITARAN HAID yang tak teratur ✅ Stabilkan HORMON dalam badan ✅ Tingkatkan KESUBURAN bagi wanita yg berikhtiar nak HAMIL. . . . WA +6013-5707812 Gee untuk best price & guide cara makan yang betul dengan gee k👌 . . #Shaklee #shakleesarawak #shakleesabah #shakleejohor #ShakleeMalaysia #glacomplex #senggugut #pms #shakleeselangor #sayajualshaklee #senggugut #period #periodtakteratur #wanita #Majalahnona #majalahpama #noradanish #Neelofa #ctdk #aurainstabatch25 #aurainsta #geejualshaklee #kesuburan .

11
31 minutes ago

Read an interview with the awesome WoMena Uganda trainer Pinky about doing menstrual health trainings – What are the rewards, challenges, her most memorable moment and more! Link in bio #menstruationmatters #teacher #femalehealth #period

30
38 minutes ago

I dont do it for the likes, i do it for the share. I am enamoured with the unfolding of my existance, and i share these experiences w. the people i fuck wit, and those who have taught me how to unfold it in beautiful ways. #period #LookMaNoHands

10
38 minutes ago

🌼 NOT JUST A WEED 🌼 You see it on the side of the road, on berms, and in fields, but it ain't just a pretty looking weed. This little powerhouse 👊 called yarrow has many different uses . Originally from Europe and Asia this plant is now found growing wild worldwide. All you need is the flower, which can be turned into tea, tincture, essential oil, and poultice. . You can use it externally to help heal wounds and varicose veins. Internally it can help ladies with period pain and regulating their cycle. Plus assists with keeping blood pressure down and with fighting off colds when combined with other herbs. The more you know 😁 . #yarrow #weed #notaweed #herb #plants #wild #tea #tincture #essentialoil #poultice #varicoseveins #period #periodpain #bloodpressure #colds #flu #plantsarethecure #naturalskincare #wellington #nz

80
57 minutes ago

Talking about periods is always a bit awkward, but it's also a natural bodily function that ironically has become very unsustainable in the 21st century. I switched to using a menstrual cup (from @mpowermenstrualcups) last year, but the one thing I have missed is the 'discreetness' of tampons when you are carrying them around. You can't exactly pop a cup in your pocket just in case of emergencies. So I started using a period tracking app to avoid surprise periods. There are plenty of options, but this one (literally called Period Tracker) has really worked for me! It tracks physical symptoms, ovulation and emotions and it's really accurate. It has also made me able to intuit my cycle based on how I feel. Something I wasn't really able to do before. And the best thing is I don't get caught out, so I haven't had to use an emergency tampon! at South Africa

31
1 hour ago

Kenapa perlu pilih Pad & Pantyliner BIO SELEZA ❓ What’s so special about Bio Seleza 👇🏻👇🏻👇🏻 THE ONLY PAD yang ada gabungan 4 TEKNOLOGI: 1. Bio Velocity(BV)Activated Energy 2. Far InfraRed Rays (F.I.R) 3. Nano Sliver 4. Negative Ions Bila badan cergas, mood ceria, barulah hati senang. Jom bertukar kepada #BioSeleza ! Berminat? DM ijan 📲 www.wasap.my/60132650660/bioseleza #bioseleza #femininepad #pantyliner #personawanita #personalhygiene #tualawanitakesihatan #padkesihatan #period #keputihan #sakitpuan #menstrual #setberpantang #confinementset #MMGgroup #businessStyleMMG

00
1 hour ago

PERIOD KEMBALI SELEPAS 5 BULAN ❗ Patutla lepas CM post iklan ttg maharani, sis Nuha terus wasap nk try. Nak cepat lak tu!!! Rupanya xleh tahan tgk testimoni cm best jer... Then baru lah CM tau, beliau rupanya alami PCOS n period setahun dlm 2 kali jer...! 😱 Masa try maharani ni, beliau dh 5 bulan tak period! Tapi Alhamdulillah, hanya lepas 7 hari menggunakan maharani, beliau period!!!! Gelabah cari pad! 😅 Syukur Ya Allah.... selain tu beliau kta rasa badan ringan n bertenaga. Bangun pagi terus segar! Nk try tdo semula pun xleh! 😂 ( Sharing Cik Mun) So wanita, Maharani is a woman's best friend... kita ibu, kita isteri, kita pekerja... maharani is all we need.. Ready Stock 👇 http://www.wasap.my/60172858081 BizOnline Modal Rendah #Malaysia RM47 #indonesia Rp150.000 #CATchampions ...where SMART people make MONEY #maharani #pcos #cyst #period #hormon #ikhtiarmengandung #sayasukabarusayajual

41
1 hour ago

Berapa banyak dari kamu yang ragu berolahraga karena sedang datang bulan? Apalagi olahraganya berenang. Duh... Saya sih bisa meriang disko kalau lama gak ketemu kaporit . . Get familiar with tampon. Sejenis pembalut yang aplikasinya dimasukkan ke jalur menstruasi. Terbuat dari semacam kapas padat dengan daya serap tinggi dan berbentuk silinder untuk mempermudah aplikasi . . Nyaman gak sih? Nyaman banget bahkan untuk olahraga ekstrim. (emang mau se-ekstrim apa sih 😅) . . Mitos yang beredar adalah tampon tidak disarankan untuk para perawan karena dikhawatirkan dapat merusak selaput dara. Itu gak bener. Please do some more research. Cuma yaa memang agak canggung bagi para perawan untuk mengaplikasikan tampon pertama kalinya . . Downside dari tampon setau saya hanya di harga. Harganya yang relatif lebih mahal dari pembalut biasa. Tapi kan bisa aja kita pakai hanya waktu berolahraga saja. Gak mahal juga kok jatuhnya. Cepet deh coba cari di drugstore terdekat seperti Watson atau Guardian . . #strongladies #tampon #menstruation #period #swim #healthylifestyle #fitmom

121
1 hour ago

Dont Ariana need her own show #period 🖤

20
1 hour ago

MYYY BITCHHHH LOOKKK BADDD ASFFFFF #Period She stepped her cookies up #freejt

40
2 hours ago

Harumnita @as.legacymalaysia @shahidadherbs @aliffsyukriterlajaklaris membantu 👇👇 🌹mengempiskan perut 🌹membantu mengatasi masalah keputihan 🌹mengetatkan lagi otot - otot bahagian sulit wanita 🌹mengubati masalah sakit pinggang 🌹menganjalkan payudara & punggung 🌹menghilangkan senggugut & melancarkan haid 🌹 menghilangkan bau badan - awet muda 🌹memberi lebih tenaga Comment “Saya nak cuba” nak lagi cepat boleh whasapp laju laju 😘😘 : www.wasap.my/60143377247/ #harumnita #gentelharumnita #sengugut #period #keputihan #desacempaka #desamelati #usim #dherbs #gegarvaganza #babyterlajaklaris #bizziboddy #melalueca #kurap #awetmuda #manjakani #usim #aslegacy

22
2 hours ago

PERIOD KEMBALI SELEPAS 5 BULAN!!!! .. Semua ni gegara iklan ttg maharani tu la sis Nuha terus wasap nk try. Nak cepat lak tu!!! Rupanya xleh tahan tgk testimoni best jer... Then baru lah weols tau, beliau rupanya alami PCOS n period setahun dlm 2 kali jer...! 😱 Masa try maharani ni, beliau dh 5 bulan tak period! Tapi syukur , hanya lepas 7 hari amalkan maharani, beliau period!!!! Gelabah cari pad! 😅 Syukur Ya Tuhan ... selain tu beliau kta rasa badan ringan n bertenaga. Bangun pagi terus segar! Nk try tdo semula pun xleh! 😂 So wanita, Maharani is a woman's best friend... kita ibu, kita isteri, kita pekerja... maharani is all we need.. Yg rasa nk try, jom Whatsapp sis skrg !!! Wasap.my/+60169925290 #maharani #pcos #cyst #period #hormon #ikhtiarmengandung #projekSTG #CATchampions #sayasukabarusayajual

40
2 hours ago

Harumnita @as.legacymalaysia @shahidadherbs @aliffsyukriterlajaklaris membantu 👇👇 🌹mengempiskan perut 🌹membantu mengatasi masalah keputihan 🌹mengetatkan lagi otot - otot bahagian sulit wanita 🌹mengubati masalah sakit pinggang 🌹menganjalkan payudara & punggung 🌹menghilangkan senggugut & melancarkan haid 🌹 menghilangkan bau badan - awet muda 🌹memberi lebih tenaga Comment “Saya nak cuba” nak lagi cepat boleh whasapp laju laju 😘😘 : www.wasap.my/60143377247/ #harumnita #gentelharumnita #sengugut #period #keputihan #desacempaka #desamelati #usim #dherbs #gegarvaganza #babyterlajaklaris #bizziboddy #melalueca #kurap #awetmuda #manjakani #usim #aslegacy

20
2 hours ago

Let me roll this blunt

101
2 hours ago

"Di dunia, setiap 2 menit, seorang perempuan meninggal akibat kanker serviks, di Indonesia, setiap 1 jam" (IARC, 2004). _ Banyak sekali perempuan nggak pernah tahu proses pembuatan serta dampak pembalut yang biasa mereka beli dan pakai selama ini. Kita membeli pembalut yg ada di pasaran hanya memikirkan harga murah, cepat dan praktis tanpa mengetahui sedikit pun resiko kesehatan. Organ reproduksi kita selama ini ternyata secara tidak sadar kita racuni sendiri. _ Tahu nggak, pembalut yg biasa kita pakai ternyata dibuat dari kertas/sampah daur ulang. Bahan bakunya dari kertas koran, kardus dan karton bekas, penuh dengan bakteri serta bermacam warna dan berbau. Dalam prosesnya, banyak bahan kimia digunakan untuk proses pemutihan (bleaching). _ Bahan kimia yg dipakai pada proses produksi ini mengakibatkan hasil sampingan zat DIOKSIN yg sangat berbahaya. WHO menyatakan bahwa zat dioksin dapat menyebabkan kanker. Apa saja efek dioksin? Kanker (serviks, ovarium, vulva, sampai payudara!), kista, Myom, endometriosis, infertilitas (mandul), keputihan sampai angkat rahim! _ Hey, terus bagaimana dioksin ini bisa meresap sampai ke rahim dan peredaran darah? _ Darah mens yg hangat (karena suhu tubuh manusia yg memang hangat) yg jatuh ke permukaan pembalut akan membuat dioksin dilepaskan dan ikut dalam proses penguapan. Uap ini akan mengenai vagina, kemudian diserap ke dalam saluran rahim (serviks), lalu masuk ke uterus (rahim), melewati tuba fallopi dan berakhir di ovarium. Selanjutnya bersama aliran darah, dioksin akan menuju ke organ-organ tubuh lainnya [Geser >>> untuk lihat sistem reproduksi perempuan secara runut]. _ Arrghhh! Scary ya 😱. Karena itu udah saatnya kita dan siapapun yg mengalami menstruasi untuk menggunakan alternatif selain pembalut dan tampon sekali pakai. Pilih apa aja yg nyaman buatmu, selama itu nggak meracuni tubuhmu ya ❤️☘️. . Tag temanmu jika kamu pikir ini bermanfaat! _ #menstrualperiod #menstrualpad #menstrual #menstruation #pads #menspad #clothpad #period #happyperiod #menstruationmatters #periodpositive #againstperiodshaming #bodyauthority #loveyourself #doityourself #handmade #sewing #DIY #tubuhkuotoritasku

210
10 hours ago

Rio de sangre Refleja entre otras cosas la contaminación a través sobretodo del plástico y del tabaco. Por otra parte refleja la incoherencia de lo bélico y como se reciben medallas a pasar de todo el dolor que están causando. La mezcla perfecta de indiferencia humana e intereses. #drawing #draw #dibujos #menstruacion #beautiful #period #bonito #sangre #blood #blut #血 #sangue #кровь #arte #art #искусство #アート #kunst #изкуство #艺术 #rojo #river #red #artemenstrual #smoke #contamination #contaminacion

531
15 hours ago

Laces To Bows INC. Has something Coming Major Coming with @officialhdwoodsonwarrior ! And I’m So Super Excited! Pretty Girl With Purpose Book Is Truly A Conversation Changer. Sidenote: I am seriously seeking speech lessons I love being myself and meeting the youth where they are being relatable plays a major role in being a mentor but I HAVE to shake the “DC girl inside” (😅) #lacestobows🎀 #JustynIman #empowerinspireevolve #prettygirlwithpurpose #hdwoodson #hdwoodsonhighschool #hdwoodsonwarriors #dcpcs #teachersofinstagram #mentor #blackgirlsrock #dcnonprofits #washingtondcnonprofit Thank you @yoshievent for this super dope footage 🎥 @citygirls #period at H.D. Woodson

336
12 days ago

"Подгузники" для собак кому они нужны? 1. Для собак в пожилом возрасте, которые имеют проблемы с неконтролируемым мочеиспусканием. 2. Для нестерилизованных (интактных) сук в период течки. 3. Для собак, имеющих привычку метить в жилых помещениях. 4. Для молодых собак в период приучения к выгулу. Для кобелей подходит вариант в виде широкой повязки вокруг полового органа, для сук - в виде памперса. Подгузники для собак помогают поддерживать мебель, квартиру и животное в чистоте и сухости. Преимущества: гипоаллергенные материалы; возможность машинной стирки; многоразовость использования; высокая впитываемость. #подгузники #пожилыесобаки #возрастныесобаки #молодыесобаки #щенки #подгузникидлясобак #течка #seniordogs #accidents #dogaccidents #wrap #diapers #incontinence #solution #solutions #marking #markingproblems #dogsinheat #недержаниемочи #period #perioddays #памперсы

120