Mudahterhibur Photos & Videos

39 seconds ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi.store @calciumtinggi.store Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumtinggi.store . 📱Whatshap : +60 16 824 5649 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

50
2 minutes ago

🌷 PROMOSI PEWIIT SKINCARE 5IN1🌷 Pewiit Skincare dirumus khas 100% bahan semula jadi.. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya. Paling penting, ianya lulus KKM. Sape cepat die dapat.. !! PROMOSI TERHAD..(mngikut TERMA & SYARAT) Whatsapp +60111 695 2941 #pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #tekanlike #tekan #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazarpaknil #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

00
2 minutes ago

Selalu rasa tak sedap badan? Kalau rasa lenguh-lenguh,sengal-sengal nak sendawa tapi tak lepas,kaki rasa tak selesa, sebu. Badan anda mesti dipenuhi angin,mujur bukan angin helium je,kalau tak dah terbang naik ke langit 😅😅 Ni antara tanda-tanda badan banyak angin: • Rasa lesu/letih/tidak bertenaga. • Selalu rasa kebas/lenguh/sengal. • Tapak tangan/kaki berasa sejuk. • Selalu menguap/mudah mengantuk. • Sukar bernafas/nafas pendek. • Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang. Ada tak simptom-simptom ni,kalau ada #ELOK sangat cuba #justokmaa ni :) . Jum cuba amalkan minum Jus tok ma . Hanya click link di bio atau whatsapp 01116952941 :) . #khasiatjustokmaa #feedbackjustokmaa #justokmaa #juskesihatan #tekanlike #tekan #like #doubletap #igersmalaya #igersmalaysia #igersmy #ikutcarakita #vscocam #mudahterhibur #bazaarpaknil #lawakhambar #igshopmalaysia #sayajual #nakbebel #nakfakta #astrogempak #sayabeli #malaysia #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #paidreview #neelofa #instaquote #reviewigshop

12
18 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

962
22 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia at PAID Review

710
28 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1404
34 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

41156
35 minutes ago

Korang teringin nak beli fon ? 🤔 Tak tau nak pegi mane 😭 Kene ejek ngan member fon buruk 😪 Takpe kami @connectworldgadget kan ade 💪😊 Just Klik Link Kat Bio Kami 😊😊 ___________________________________ Ape yg best sangat beli dgn kami ?? 🤔 🚛 Postage Seluruh Malaysia 💯 Trusted Seller 🏷️ Harga Berpatutan ___________________________________ #kamijual #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #lawakking #smartphones #samsung #vivo #oppo #iphone #igersmalaysia #connectworldgadget #himpunanbahanlawak #syoktube #lawaksavage #kamijualiphone #kamijualmurah #trustedsellermalaysia #iphoneoriginal at Kajang, Malaysia

120
35 minutes ago

Min guna formula tu time tadika 😂 . . (Jangan lupa tag member korang). . 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 #paidreviewrm5 #magic #quotes #videolawak #brocuba #siscuba #igshopmalaysia #rotikaya #malaysiaku #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #dagelan #viral #mudahterhibur #funny #bf #lawak #student #perempuan #gf #padubeb #ikutcarakita #mudahterhibur #jangankecam #lelaki #igersmalaysia #kitapunyacerita #wanita 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 at Malaysia

61626
41 minutes ago

Dah ready ke nak kawin? 😆 . 🎥📸 Credit :@mfmirafilzah @remyishak . Jangan lupa follow @nakhabaqnii @selagicinta untuk lebih byk quote n video🤗 . 📩DM for Credit/Remove content. . Follow for more quote and video🙊🙉🙈 ▶️Turn on post notification . #selagicinta #nakhabaq #atukpesan #bosan #epilogcinta #gengbroken #gengjiwakacau #gengrejected #hatikecai #himpunanlawakmalays #igersmalaysia #jommoveon #kitabroken #lawak #lawakhambar #malaysiatrending #moveon #mudahterhibur #nakbebel #nakfakta #nakpesan #nakpickupline #pesankakmoji #quote #seribusatucerita #videolawak

2040
41 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

16111
41 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

42110
45 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

812
46 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

2k66
47 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

38133
48 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1919
49 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

484
55 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

75269
55 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

50930
57 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

3208
58 minutes ago

Hye uolls, berita gembira lagi hari ni 🤩 . Kite dah ada agent rasmi #ChocojarRangup di UiTM Puncak Alam taauuu . So buat warga uitm puncak alam lepas ni korang boleh dapatkan chocojar rangup by LSK dari @nr.ezatym_ okehhhhh! Atau untuk lebih lanjut boleh terus whatsapp di 014 - 916 5827 ya. Hanya urusan bisnes shj okaayyy jangan ngorat pulak hehe 🤣 . #chocojar #chocojarmurah #ChocojarBESAR #chocojarrangup #bangi #kajang #putrajaya #kedah #alorsetar #bossku #kuis #student #mampumilik #sedap #terbaik #siscuba #halal #homemade #comboistimewa #hargamurah #perak #food #terlajaklaris #mudahterhibur #senangterhibur #uitm #uitmdihatiku #uitmpuncakalam #rasmi

81
1 hour ago

Nike Zoom Pegasus 35 Grey Red. Size 41-45.Harga Rm89 HAA MUZZ TAUU HANGPA BERKENAN KASUT NI. WHATSAPP MUZZ TERIUH. TOKSAH DOK PIKIAQ LAMA LAMA KANG NANTI MUZZ YANG PAKAI🧐🧐🧐 ................................................................ NAK DISCOUNT KENA WHATSAPP MUZZ DULU NAHH🤣 📲📱📱HOW TO ORDER?? 1.SCREENSHOT PHOTO.. 2.WHATSAPP MUZZ SEKARANG DI 013-8321154.. @ CLICK LINK DI BIO KAT ATAS KALAU NAK WHATSAPP!! MARILAHH KELADANGG.. #friendsnmuzz #stylo Tags: #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia ................................................................ JOMM FOLLOW SEKALI🙌🏻 @muzz_bizvalet_ @muzz_bizvalet_ @muzz_bizvalet_

202
1 hour ago

😂😆 Follow instagram @lawakterlajak #lawakterlajak . Ada video yang nak diviralkan? DM admin. Mari kita viralkan dulu. Follow @igsyok . 👉like | share | tag 👈 . 👇ғᴏʟʟᴏᴡ ɪɢ ɴɪ👇 @lawak.teroks @cubagelak .   #cubagelak #cubadengar #quoteoftheday #dagelan #lawak #lawakhambar #kelakar #funny #happy #humor #ketawa #malaysia #indonesia #paidreview #viral #lawakkerder #love #instagood #lawakgram #ngakak #mudahterhibur #photooftheday #ikutcarakita #vscocam #bazaarpaknil #igersmalaysia #haha #cat #lawakteroks

782
1 hour ago

👟 ADIDAS AXP Sesuai kalau nak guna pergi hiking atau outdoor activities. Memang selesa gila. Dah 5 kali restock kasut ni. Cepat2 sebelum habis lagi. . 💠 Saiz 41-45 . 💰RM90 sahaja 🚚 Free Postage Satu Malaysia . ☑️ Gred 5A ☑️ Ready Stock ☑️ Order Hari Ini, Esok Terus Pos . 📲 Nak Order? Boleh WS 0138902619 ❌ Malas nak save number? Tekan link di Bio ✌️ Nak Special Price? Gunakan Kod 'NAS TERBAIK'. Tiada Kod, Tiada Special Price 😚 . . #blogger #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #mudahterhibur #viral #bazar #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #kasut270

100
1 hour ago

🇲🇾 LOS ANGELES: Tuntutan insurans disebabkan kebakaran besar di California baru-baru ini sudah mencecah AS$9 bilion (RM37.6 bilion). . Kebakaran itu menyebabkan sekurang-kurangnya 89 orang terbunuh, memusnahkan 19,000 kediaman dan premis perniagaan, kata Pesuruhjaya Insurans Negeri, Dave Jones, semalam. . “Kebakaran besar tahun ini adalah yang paling buruk dan bencana paling merugikan dalam sejarah California. . “Kematian yang juga satu tragedi besar dan tuntutan insurans lebih AS$9 bilion (RM37.64) memanglah angka mengejutkan dengan ribuan orang mendapat trauma,”katanya. Angka tuntutan insurans itu membabitkan kebakaran di tiga tempat yang diberi nama 'Camp Fire', 'Woolsey Fire' dan 'Hill Fire'. Pada masa sama, angka berkenaan belum muktamad dengan pengumuman pihak berkuasa negeri bahawa operasi pembersihan daripada kebakaran itu akan memakan kos sekurang-kurangnya AS$3 bilion (RM12.5 bilion) lagi. Sumber: BHonline #irdmalaysia #infoglobal .

1782
1 hour ago

KAKAK² tu Dah Lame Dah kan Tak Tukar Kasut Baru tu , Kaki Pun dah rasa Gatal² dah Duk Pakai Kasut Lamee jer 😩😩😩 ... PERGI KELAS , PERGI MALL PAKAI KASUT SAME JER KAN 😆😆😆 , Cer Beli Kasut baru ni Haa , Baru Ler Crush Korang Nampak Nti 😍😍😍 MEMANG TERSANGKUT TERUS KAT HATI DIA ♡♡♡♡ . . . NAMA KASUT : FILA SUMMER RETRO GREY PEACH SIZE : 37 - 40 EURO Other Price = RM100 - 120 HARGA KAMI 👇👇 . . NAK BAGI HARGA SPECIAL Nii 😉😉😉 ..Rm80SM / RM95 SS ...POSTAGE AKIM BELANJA 🚛🚛.. 😍😍😍 . . . Berminat ??? 🛑 SCEERN Shot Pic Kasut Lepas tu Wassap Ke Num Akim ⛔⛔[ Just Tekan Link Di Bio ]⛔⛔ For Fast Response✔ . . . #kasutmurahmalaysia #kasutsukan #barangmurah #kasutonlinemurah #kasutmalaysia #sneakersmalaysiamurah #kamijualkasutmurah #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #kakishare #mudahterhibur #viral #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #rotikaya #igshopmalaysia #siscuba #brocuba #videolawak #astrogempak #instaseleb

110
1 hour ago

Smpai seluar zip kau trbukak. 😂 . 🔔ᴛᴜʀɴ ᴏɴ ɴᴏᴛɪғɪᴄᴀᴛɪᴏɴs🔔 . 🅳🅸🅿🅴🆁🆂🅸🅻🅰🅺🅰🅽 👉ˡⁱᵏᵉ | ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ | ˢʰᵃʳᵉ | ᵗᵃᵍ👈 . 👇🅵🅾🅻🅻🅾🆆👇 🐹@lawak.teroks 🐭@lawakterlajak 🐰@lawak_virus 🐱@lawakucing_ 🐥@biarbetol #quoteoftheday #dagelan #lawak #lawakhambar #kelakar #funny #happy #cubagelak #humor #ketawa #malaysia #indonesia #paidreview #viral #lawakkerder #love #instagood #lawakgram #ngakak #mudahterhibur #photooftheday #ikutcarakita #vscocam #bazaarpaknil #magelang #igersmy #igersmalaysia #haha #cat #lawakteroks

1k38
2 hours ago

😍😍 . . Korang minat tak fon ni ☝️ Tag member yg kena payung korang 😂😂 Takpe follow @connectworldgadget SEKARANG💪😊 Just Klik Link Kat Bio Kami 😊😊 ___________________________ Ape yg best sangat beli dgn kami ?? 🤔 🚛 Postage Seluruh Malaysia 💯 Trusted Seller 🏷️ Harga Berpatutan __________________________ #kamijual #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #lawakking #smartphones #samsung #vivo #oppo #iphone #igersmalaysia #connectworldgadget #himpunanbahanlawak #syoktube #lawaksavage #kamijualiphone #kamijualmurah #trustedsellermalaysia #iphoneoriginal at Kajang, Malaysia

120
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1k28
3 hours ago

🇲🇾 LOS ANGELES: Tuntutan insurans disebabkan kebakaran besar di California baru-baru ini sudah mencecah AS$9 bilion (RM37.6 bilion). . Kebakaran itu menyebabkan sekurang-kurangnya 89 orang terbunuh, memusnahkan 19,000 kediaman dan premis perniagaan, kata Pesuruhjaya Insurans Negeri, Dave Jones, semalam. . “Kebakaran besar tahun ini adalah yang paling buruk dan bencana paling merugikan dalam sejarah California. . “Kematian yang juga satu tragedi besar dan tuntutan insurans lebih AS$9 bilion (RM37.64) memanglah angka mengejutkan dengan ribuan orang mendapat trauma,”katanya. Angka tuntutan insurans itu membabitkan kebakaran di tiga tempat yang diberi nama 'Camp Fire', 'Woolsey Fire' dan 'Hill Fire'. Pada masa sama, angka berkenaan belum muktamad dengan pengumuman pihak berkuasa negeri bahawa operasi pembersihan daripada kebakaran itu akan memakan kos sekurang-kurangnya AS$3 bilion (RM12.5 bilion) lagi. Sumber: BHonline #semboyanmy #infoglobal .

52