Muaselangor Photos & Videos

6 minutes ago

T U N A N G I M A I S A R A H I K E R A M A T K L : . Maisarah bagi kepercayaan Iollss untuk bekarya ikut suka iolss..So iolls pilih smokey brown with Silver Glitter๐Ÿ˜๐Ÿ˜ : . Thanks Maisarah atas kepercayaan ๐Ÿ˜ : . For booking please wasap no di Bio link ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป #muadenaialam #muahuluselangor #muaampang #muamurah #muabukitberuntung #muamalaysia #muakuang #muakualaselangor #muashahalammurah #muaijok #muapj #muasaujanautama #muarawang #muasgbuloh #muaselangorkl #muabukitsentosa #muakotadamansara #muaselayang #muabatucaves #muabatangkali #muashahalam #muakepong #muakl #muaselangor #makeuptunang #makeupartistmalaysia #makeupwedding #makeupnikah #makeupevent at Kem Mindef Jalan Semarak

10
6 minutes ago

Siapa tak ada liptint kita tak geng๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† . Artis korea kalau makeup memang light light . Fave dorang ni liptint! . Sebab nak natural look tapi cantikโ— Ada orang lebih gemar liptint sebab meresap terus ke hati awak . Eh takk meresap terus ke bibir. Tak perlu lap2 guna wet tissue Harga 40 sahajaโค . Hi๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹IM AZIE Trusted Agent OBSESS COSMETIC here๐Ÿ˜˜ . Jom dapatkn pelbagai produk OBSESS utk extra gojess. Boleh COD @ Self pickup & postage EVERYDAY๐Ÿ“ฎ ๐Ÿ“ฒ whatssap ๐Ÿ‘‰ 0182644804 untuk sebarang pertanyaan๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ Klik sahaja dibio . . COD Area ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿš— BUKIT ANTARABANGSA ๐Ÿš— KERAMAT ๐Ÿš— HULU KELANG . Tekan link dekat bio profile for fast response ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #Obsesscosmetic #squadsyiera #Elyamorย  #kaylarabeauty #muakl #muaselangor #codkl #codselangor #codbukitantarabangsa #makeuptutorialย  #sayajuapmakeup #makeup #flawless #muaklang #vivvyyusof #agenobsessselangor #obesscosmeticsklang #agenshahlam #Obsesscosmetics #jomcantik #Elyamor #obsesscosmeticsthailand #obsesscosmeticsindonesia #Iamfounder #iamfounderobsess #obsessmakeupparty #ddcushionobsess

00
9 minutes ago

Pull out those fresh peachy look with SoBella Lipmatte Puteri Gunung Ledang. Fair, light skin tone even medium skin tone pun sangat onz dengan this code. Paling utama dia memang akan memperlihatkan wajah terus jadi ayu, lembut dan mempersona. Yang paling best semua edisi Legendary Raya now ada both in baby lipmatte size easy for travel, selit celah baju, dan size biasa pun boleh je selit celah baju. Ahaks!๐Ÿคญ Baby Lipmatte RM19 Mommy Lipmatte RM38 Dah ada ke belom gaiz? #OpentAgentDropshipSobella #sobellasquad #TeamKanda #TeamDada #Sobella #SobellaTrustedSeller Whatsapp 0122266097 for FAST RESPONSE. Nak senang klik link di bio. ๐Ÿš™COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, Nilai, KL. ๐Ÿ›’Self pickup Puncak Saujana Kajang #SobellaLipMatte #WonderBlush #SobellaFruitLiptint #Eyeshadow2minit #LegendaryRaya #HoneyGoldSerum #sobellasquad #sobellabeauty #sobellacosmetics #sobellawonderblush #SobellaKajang #SobellaBangi #SobellaPutrajaya #SobellaCyberjaya #SobellaSerdang #SobellaCheras #SobellaNilai #SobellaKL #SobellaSelangor #MUAKualaLumpur #MUASelangor #SayaJual

00
9 minutes ago

T U N A N G I M A I S A R A H I K E R A M A T K L : . Maisarah bagi kepercayaan Iollss untuk bekarya ikut suka iolss..So iolls pilih smokey brown with Silver Glitter๐Ÿ˜๐Ÿ˜ : . Thanks Maisarah atas kepercayaan ๐Ÿ˜ : . For booking please wasap no di Bio link ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป #muadenaialam #muahuluselangor #muaampang #muamurah #muabukitberuntung #muamalaysia #muakuang #muakualaselangor #muashahalammurah #muaijok #muapj #muasaujanautama #muarawang #muasgbuloh #muaselangorkl #muabukitsentosa #muakotadamansara #muaselayang #muabatucaves #muabatangkali #muashahalam #muakepong #muakl #muaselangor #makeuptunang #makeupartistmalaysia #makeupwedding #makeupnikah #makeupevent at Kem Mindef Jalan Semarak

00
9 minutes ago

Pull out those fresh peachy look with SoBella Lipmatte Puteri Gunung Ledang. Fair, light skin tone even medium skin tone pun sangat onz dengan this code. Paling utama dia memang akan memperlihatkan wajah terus jadi ayu, lembut dan mempersona. Yang paling best semua edisi Legendary Raya now ada both in baby lipmatte size easy for travel, selit celah baju, dan size biasa pun boleh je selit celah baju. Ahaks!๐Ÿคญ Baby Lipmatte RM19 Mommy Lipmatte RM38 Dah ada ke belom gaiz? #OpentAgentDropshipSobella #sobellasquad #TeamKanda #TeamDada #Sobella #SobellaTrustedSeller Whatsapp 0122266097 for FAST RESPONSE. Nak senang klik link di bio. ๐Ÿš™COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, Nilai, KL. ๐Ÿ›’Self pickup Puncak Saujana Kajang #SobellaLipMatte #WonderBlush #SobellaFruitLiptint #Eyeshadow2minit #LegendaryRaya #HoneyGoldSerum #sobellasquad #sobellabeauty #sobellacosmetics #sobellawonderblush #SobellaKajang #SobellaBangi #SobellaPutrajaya #SobellaCyberjaya #SobellaSerdang #SobellaCheras #SobellaNilai #SobellaKL #SobellaSelangor #MUAKualaLumpur #MUASelangor #SayaJual

00
12 minutes ago

Pull out those fresh peachy look with SoBella Lipmatte Puteri Gunung Ledang. Fair, light skin tone even medium skin tone pun sangat onz dengan this code. Paling utama dia memang akan memperlihatkan wajah terus jadi ayu, lembut dan mempersona. Yang paling best semua edisi Legendary Raya now ada both in baby lipmatte size easy for travel, selit celah baju, dan size biasa pun boleh je selit celah baju. Ahaks!๐Ÿคญ Baby Lipmatte RM19 Mommy Lipmatte RM38 Dah ada ke belom gaiz? #OpentAgentDropshipSobella #sobellasquad #TeamKanda #TeamDada #Sobella #SobellaTrustedSeller Whatsapp 0122266097 for FAST RESPONSE. Nak senang klik link di bio. ๐Ÿš™COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, Nilai, KL. ๐Ÿ›’Self pickup Puncak Saujana Kajang #SobellaLipMatte #WonderBlush #SobellaFruitLiptint #Eyeshadow2minit #LegendaryRaya #HoneyGoldSerum #sobellasquad #sobellabeauty #sobellacosmetics #sobellawonderblush #SobellaKajang #SobellaBangi #SobellaPutrajaya #SobellaCyberjaya #SobellaSerdang #SobellaCheras #SobellaNilai #SobellaKL #SobellaSelangor #MUAKualaLumpur #MUASelangor #SayaJual at Kajang, Malaysia

00
13 minutes ago

" ALHAMDULILLAH..TELEKUNG JAMEELAH HEADLACE DH SELAMAT SAMPAI ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘" . Telekung Jameelah Headlace, Awningnya Lawa & Best Sgt, Bila Pakai Muka Jadi Bujur Je. Takda Getah Yang Mencengkam Muka, Selesa Sgt Bila Pakai..inshaAllah๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘ . ๐ŸŒนTELEKUNG JAMEELAH EXCLUSIF HEADLACE๐ŸŒน . โœ”Telekung Cotton Yang Sejuk & Selesa โœ”Material Kain Japanese Cotton โœ”Bhg kepala terletak cantik seperti memakai tudung โœ”Bhg Awning Dan Dagu Dari Lycra..Stretchable & Lembut Dimuka โœ”Bhg Awning Dihiasi Stretchable Lace Yang Cantik โœ”Pelapik Dagu Yang Lebar โœ”Dihiasi renda 6inci disekeliling telekung . . HARGA OFFER September 2019 : RM120 SAJA + FREE Beg ( HARGA ASAL RM140 ) Free pos sm ( ss tambah RM10 ) . . . BERMINAT Klik link Ini Saja : www.wasap.my/60197630591 Atau klik link dibio lebih mudah #telekung #telekungjameelah #jameelahheadlace at Jasin, Melaka

01
13 minutes ago

"Pakai makeup mahal mahal. Touchup bukan main lama. Excited nak keluar dinner dengan cik abang, Last last sampai ke sudah cik abang tak perasan pun kita." . Nak jadikan cerita ada masa tu nak cepat beli barang dapur. Pakai je la satu barang ni yang beli kat online jerrr... . First time pakai, zaz zaz terus dah siap . Dah nak masuk kereta cik abang tanya. Eh eh cantik cantik nak pergi mana? . Dengan kelebihan 3 minyak sperti olive oil, geranium oil, ekstrak bearberry yang bezakan Treatment cushion foundation dari dd cushion yang lain๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Treatment okay! Merawat dan mencantikan kulit kita.. Aish susah la nak borak kat sini.. . Nak beli dm je.. . Jom dapatkn pelbagai produk OBSESS utk extra gojess. Boleh COD @ Self pickup & postage EVERYDAY๐Ÿ“ฎ ๐Ÿ“ฒ whatssap ๐Ÿ‘‰ https://prettyroselegacy.wasap.my untuk sebarang pertanyaan๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ . . COD Area ๐Ÿ‘‡ ๐Ÿš— TAMAN SRI ANDALAS ๐Ÿš— KLANG ๐Ÿš— HTAR ๐Ÿš— JALAN KEBUN ๐Ÿš— PORT KLANG ๐Ÿš— BANDAR BOTANIC / GM KLANG ๐Ÿš— BANDAR BUKIT TINGGI . Tekan link dekat bio profile for fast response ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #Obsesscosmetic #squadsyiera #founderobsess #Elyamor #muakl #muaselangor #codklang #codselangor #codshahalam #makeuptutorial #sayajuapmakeup #makeup #flawless #muaklang #vivvyyusof #agenobsessselangor #obesscosmeticsklang #agenshahlam #Obsesscosmetics #jomcantik #Elyamor #tamansriandalas #bukittinggiklang #gmklang #obsessklang #obsesstmnsriandalas #obsesscosmeticsthailand #obsesscosmeticsindonesia

00
16 minutes ago

Makeup Sanding Farahiza๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’๐ŸŒธ๐Ÿ’๐ŸŒธ . Kepada customer2 yg berminat nak dapatkan servis makeup dari nazz... Whatsapp ya ๐Ÿ˜˜ . ๐Ÿ“ฒWhatsapp 0192694028 ๐Ÿš˜Travel area KL, Selangor, Putrajaya, Cyberjaya, Seremban & Port Dickson . #makeupclasskl #kelasmakeup #kelasmakeupmurah #bengkelmakeup #pengantin #bridal #makeuppengantin #makeupartist #muakl #muaselangor #muaputrajaya #muakajang #muashahalam #muabanting #muaklang #muabangi #muapuchong #muaselayang #muacheras #muagombak #muakepong #muadengkil #muanilai #muaseremban #makeuppengantin #pengantin #makeupsanding #makeuptunang #makeupnikah #bridalmakeup #weddingdress

10
25 minutes ago

Apa beza *FANTASI* dengan *DREAM*? Item dalam 1box fantasydream sama sahaja. Yang beza cuma code colour Lipmatte ๐Ÿ’„ yang penting semua code lawa lawa ๐Ÿ˜ . . Apa yang ada dalam box tu? ๐Ÿ”œ . ๐ŸŒธ2 LIPMATTE . ๐ŸŒธ1 LIP TREATMENT . ๐ŸŒธ 1 BLUSHER . Setiap pembelian wajib dapat FREE 1 EYEBROW WAWA berharga RM39 . ingatan tulus ikhlas..wawa unicorn set ni ade due jenis...satu fantasy dan satu lagi dream,due2 set ni ade blusher ,lipbalm dan 2 lipmatte . . HARGA . ๐Ÿ”ฅ1 = RM 65 ( FREE 1 EYEBROW) APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP . Whatsapp 0137762150 Whatsapp 0137762150 Whatsapp 0137762150 @ Click link at bio ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . #squadiamond #teamfyza #dropshipwanted #agentwanted #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #wawalipmatte #wawafoundataion #wawacosmetics #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #tutorialmakeup #muaselangor #wawamakeupkit #makeupkit #wawamascara #wawafantasydream #lipmatte #wawacosmeticsbandarpenawar #wawacosmeticskotatinggi #wawacosmeticsjb

40
25 minutes ago

Pretty Anith for her reception today! Terkejut Sah bila tau yg makeup Anith time Nikah is Erinleola. Dalam hati habis laaa akuuu ๐Ÿ˜‚ Anith request natural look, peach2, mata xnak nmpk gelap. Eyelashes xnak panjang and hidung xnak mancung ๐Ÿ˜… 1st time client sis request xnak hidung mancung tau. So sis shading layang2 je. Hope she like it ๐Ÿฅฐ Selamat pengntin baru Anith. Venue @bangigolfresortofficial . . Sebarang pertanyaan/tempahan solekan WA ke 0147257016 (Sah)atau klik link di bio @facesbysah dan sila sertakan ๐Ÿ‘‡๐Ÿป Nama : Majlis : Tempat : Tarikh & masa : . . #makeup #makeupaddict #mua #makeupartist #muamalaysia #muakl #muakualalumpur #muaselangor #muashahalam #muacheras #makeupartistmalaysia #makeupartistkl #muajalankebun #anastasiabeverlyhills #mac #nars #weddingguidemalay #weddingguide #malayweddingguide #makeupnikah #makeuptunang #makeupsanding #makeupconvo #indonesiamakeup #makeupconvomurah #makeupphotoshoot #brideoftheday #facesbysah at Bangi Resort Hotel

70
25 minutes ago

Apa beza *FANTASI* dengan *DREAM*? Item dalam 1box fantasydream sama sahaja. Yang beza cuma code colour Lipmatte ๐Ÿ’„ yang penting semua code lawa lawa ๐Ÿ˜ . . Apa yang ada dalam box tu? ๐Ÿ”œ . ๐ŸŒธ2 LIPMATTE . ๐ŸŒธ1 LIP TREATMENT . ๐ŸŒธ 1 BLUSHER . Setiap pembelian wajib dapat FREE 1 EYEBROW WAWA berharga RM39 . ingatan tulus ikhlas..wawa unicorn set ni ade due jenis...satu fantasy dan satu lagi dream,due2 set ni ade blusher ,lipbalm dan 2 lipmatte . . HARGA . ๐Ÿ”ฅ1 = RM 65 ( FREE 1 EYEBROW) APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP . Whatsapp 0137762150 Whatsapp 0137762150 Whatsapp 0137762150 @ Click link at bio ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . #squadiamond #teamfyza #dropshipwanted #agentwanted #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #wawalipmatte #wawafoundataion #wawacosmetics #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #tutorialmakeup #muaselangor #wawamakeupkit #makeupkit #wawamascara #wawafantasydream #lipmatte #wawacosmeticsbandarpenawar #wawacosmeticskotatinggi #wawacosmeticsjb

30
25 minutes ago

Nak warna yang limited dan trendy?? . . #SugarGoldKissProof kan ada. Memang lawa seyh! Newbies pun boleh nampak macam pro MUA. Dok rumah saja2 pakai pun seri kemain. . . Wajib try guys! Sebatang RM34. Tapi kalau ambil 4 code lebih murooh. . . #sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #foundation #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

40
25 minutes ago

Apa beza *FANTASI* dengan *DREAM*? Item dalam 1box fantasydream sama sahaja. Yang beza cuma code colour Lipmatte ๐Ÿ’„ yang penting semua code lawa lawa ๐Ÿ˜ . . Apa yang ada dalam box tu? ๐Ÿ”œ . ๐ŸŒธ2 LIPMATTE . ๐ŸŒธ1 LIP TREATMENT . ๐ŸŒธ 1 BLUSHER . Setiap pembelian wajib dapat FREE 1 EYEBROW WAWA berharga RM39 . ingatan tulus ikhlas..wawa unicorn set ni ade due jenis...satu fantasy dan satu lagi dream,due2 set ni ade blusher ,lipbalm dan 2 lipmatte . . HARGA . ๐Ÿ”ฅ1 = RM 65 ( FREE 1 EYEBROW) APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP . Whatsapp 0137762150 Whatsapp 0137762150 Whatsapp 0137762150 @ Click link at bio ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . . #squadiamond #teamfyza #dropshipwanted #agentwanted #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #wawalipmatte #wawafoundataion #wawacosmetics #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #tutorialmakeup #muaselangor #wawamakeupkit #makeupkit #wawamascara #wawafantasydream #lipmatte #wawacosmeticsbandarpenawar #wawacosmeticskotatinggi #wawacosmeticsjb

40
25 minutes ago

Nak warna yang limited dan trendy?? . . #SugarGoldKissProof kan ada. Memang lawa seyh! Newbies pun boleh nampak macam pro MUA. Dok rumah saja2 pakai pun seri kemain. . . Wajib try guys! Sebatang RM34. Tapi kalau ambil 4 code lebih murooh. . . #sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #foundation #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

10
25 minutes ago

Nak warna yang limited dan trendy?? . . #SugarGoldKissProof kan ada. Memang lawa seyh! Newbies pun boleh nampak macam pro MUA. Dok rumah saja2 pakai pun seri kemain. . . Wajib try guys! Sebatang RM34. Tapi kalau ambil 4 code lebih murooh. . . #sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #foundation #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

10
27 minutes ago

Sumpah lawa baq hang! Tak keringkan bibiaq pula tu.. . . Sis dah cakap, tak rugi kalau beli 4 code pun. Kalau boring boleh mix lagi haa.. Color memang helok dipakai untuk daily, mekap hari special dan boleh juga pakai as eyeshadow dan blusher. . . Ishhh.. Takkan tak best lagi? . . #sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #foundation #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

10
27 minutes ago

Sumpah lawa baq hang! Tak keringkan bibiaq pula tu.. . . Sis dah cakap, tak rugi kalau beli 4 code pun. Kalau boring boleh mix lagi haa.. Color memang helok dipakai untuk daily, mekap hari special dan boleh juga pakai as eyeshadow dan blusher. . . Ishhh.. Takkan tak best lagi? . . #sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #foundation #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

00
27 minutes ago

Tahniah @azrina.nina non stop RESTOCKโ€ผ๏ธ๐Ÿฆ„โœจ . HAI PRETTY๐Ÿ˜๐Ÿ˜ RINA(STOKIS @azrina.nina ) here! - Warga TAIPING PERAK yg berminat utk dptkan set UNICORN blh walk in kios makeup saya di TAIPING SENTRAL MALL(tingkat bawah kios makeup D'RINA bersebelahan kios COWAY) - & Anda juga boleh dptkan UNICORN set di TESCO TAIPING(tingkat 1 kios makeup berhdpn kedai jam time gallery) - Yg berminat nak join agent@mini agent dialukan - POSTAGE EVERYDAY & SELURUH MALAYSIA - Dm/ws sis okay http://www.wasap.my/60173630373 . #wawacosmetics #teamfyza #wawacleanser #wawafacialmist #wawaserumgreentea #wawafantasydream #wawaunicorn5in1 #wawalipmatte #wawatravelkitedition #wawapremiumrayakit #wawaliptreatment #wawasoftlens #maduajaibturkey #greenteamatcha #makeuptutorial #muanegerisembilan #muakualalumpur #muaselangor #masterstokiswawacosmetics #limitededition

10
27 minutes ago

Sumpah lawa baq hang! Tak keringkan bibiaq pula tu.. . . Sis dah cakap, tak rugi kalau beli 4 code pun. Kalau boring boleh mix lagi haa.. Color memang helok dipakai untuk daily, mekap hari special dan boleh juga pakai as eyeshadow dan blusher. . . Ishhh.. Takkan tak best lagi? . . #sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #foundation #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

10
31 minutes ago

. "5 SEBAB KENAPA HERV NATURAL BOLEH BUAT KORANG GILA" 1)KULIT CERAH Kalau korang yang amalkan skincare HERV ni kalau tercerah tanpa sengaja, sis minta maaf ๐Ÿ˜ญ Sebab HERV boleh mencerahkan wajah. 2)GLASS SKIN yang ni pon kadang tersengaja jugak tapi lagi bagus sebab boleh nampak muka ala-ala gadis Korea gittew. 3)KULIT BERSIH 99% pengguna HERV akan dapat kulit muka yang bersih tanpa cela seawal 3 minggu. 4)SERI WAJAH Siapa yang amal HERV memang akan menaikkan seri muka taw ๐Ÿ˜ sebab apa ?? Sebab HERV melancarkan peredaran darah (guna Exfoliator) jadi bila darah lancar di seluruh bahagian muka, kulit pon pinkish dan tak pucat 5)KULIT GLOWING & FLAWLESS ni terjadi diluar jangkaan bila ramai pm why kulit jadi halus putih bersih dan sihat. Haaaa bukan biasaยฒ taw HERV ni. sebenarnya banyak tapi sis letak sikit je lah. Jom dapatkan HERV NATURAL hari ni ๐Ÿ˜˜ Note: Ramainya penguna tegar HERV nie, Cantik skin masing masing. Patut lah setia dengan HERV๐Ÿ˜ Nak Orderโคต๏ธ ๐Ÿ“ฒ Whatsapp 019-2638768 . Follow : @hervnaturalmalaysia . โค . #herv #hervhq #hervnatural #hervnaturalhq #hervnaturalmalaysia #hervoilcleanser #hervexfoliator #hervessence #agentwanted #dropshipwanted #tipscantik #tipsglowing #kakimekap #muamalaysia #makeupartistkl #muaselangor #kualalumpur #selangor #putrajaya #puncakjalil #serikembangan #johor #shahalam #perak #kelantan #sabah #sarawak #pahang #ctdk #neelofa at IOI City Mall

20
41 minutes ago

Mekap tak mekap sama jeee.. . . Aduhaiii.. Malu kite wak!! . . Barang mekap kita mahal tau.. Tapi tak nampk berkesan lagi ke?? Cepat bercapuk ye?? . . Ni mesti tak add on #SugarGoldOil. Betul kan? Sebab tu mekap cepat cair hasil pun tak blend well. Nak tau penangan minyak favorited ramai ni? Cuba apply sebelum mekap. Kalau farsali original perginyaa.. . . #sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #foundation #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

30
42 minutes ago

Mekap tak mekap sama jeee.. . . Aduhaiii.. Malu kite wak!! . . Barang mekap kita mahal tau.. Tapi tak nampk berkesan lagi ke?? Cepat bercapuk ye?? . . Ni mesti tak add on #SugarGoldOil. Betul kan? Sebab tu mekap cepat cair hasil pun tak blend well. Nak tau penangan minyak favorited ramai ni? Cuba apply sebelum mekap. Kalau farsali original perginyaa.. . . #sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #foundation #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

20
42 minutes ago

Mekap bertandang Zyra l 15/9/19 l Tg Karang . . . For quotation of makeup services for any makeup event, please provide below details & whatsapp to my number in bio (just click the link) โฌ‡๏ธ โฌ‡๏ธ Name - Date - Location - Occassion - . . #makeupselangor #makeupmalaysia #makeupclass #makeupservice #servismekap #muaselangor #muamalaysia #makeupartist #malayweddingpackage #malayweddingguide #makeupshahalam #makeupkualaselangor #makeupklang #makeupselangor #makeuptanjungkarang #makeupsungaibesar #makeupnikah #makeupdinner #makeuptunang #makeupconvo #makeupwedding #makeupphotoshoot #makeupevent #weddingplanner #muashahalam #mua #makeupbyme #makeupbymummyaien #bridalmakeup #fashionshow #photoshoot

30
42 minutes ago

Mekap tak mekap sama jeee.. . . Aduhaiii.. Malu kite wak!! . . Barang mekap kita mahal tau.. Tapi tak nampk berkesan lagi ke?? Cepat bercapuk ye?? . . Ni mesti tak add on #SugarGoldOil. Betul kan? Sebab tu mekap cepat cair hasil pun tak blend well. Nak tau penangan minyak favorited ramai ni? Cuba apply sebelum mekap. Kalau farsali original perginyaa.. . . #sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #foundation #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

20
43 minutes ago

Mekap bertandang Zyra l 15/9/19 l Tg Karang . . . For quotation of makeup services for any makeup event, please provide below details & whatsapp to my number in bio (just click the link) โฌ‡๏ธ โฌ‡๏ธ Name - Date - Location - Occassion - . . #makeupselangor #makeupmalaysia #makeupclass #makeupservice #servismekap #muaselangor #muamalaysia #makeupartist #malayweddingpackage #malayweddingguide #makeupshahalam #makeupkualaselangor #makeupklang #makeupselangor #makeuptanjungkarang #makeupsungaibesar #makeupnikah #makeupdinner #makeuptunang #makeupconvo #makeupwedding #makeupphotoshoot #makeupevent #weddingplanner #muashahalam #mua #makeupbyme #makeupbymummyaien #bridalmakeup #fashionshow #photoshoot

20
43 minutes ago

Itu la awakkkk.. Tengok matsaleh pakai, awak pun beli. Tak tengok dah murah sebab apa. . . Iye. Farsali yang depa pakai tu original RM28+ keatas ye. Awak, beli pun dekat shopee. Harga nak yang paling murah. Nanti muka naik apa2, ha camne?? . . Ukur poket dibadan sendiri. Why not beli yang local tapi hasil yang mantap? ORIGINAL haruslah.. KKM wajib ada. #SugarGoldOil memang the vass hampa. Harga mampu milik lagi.. . . #sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #foundation #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

10
43 minutes ago

Itu la awakkkk.. Tengok matsaleh pakai, awak pun beli. Tak tengok dah murah sebab apa. . . Iye. Farsali yang depa pakai tu original RM28+ keatas ye. Awak, beli pun dekat shopee. Harga nak yang paling murah. Nanti muka naik apa2, ha camne?? . . Ukur poket dibadan sendiri. Why not beli yang local tapi hasil yang mantap? ORIGINAL haruslah.. KKM wajib ada. #SugarGoldOil memang the vass hampa. Harga mampu milik lagi.. . . #sugargoldmalaysia #sugargoldfeedback #skincare #skincareroutine #skincaretips #skincareproducts #skin #faceoil #arganoil #almondoil #beauty #beautycare #beautytips #farsali #farsalicare #foundation #makeup #makeupartist #makeuplover #makeuptutorials #mua #muapenang #muakedah #muaselangor #muabellaz #muashahalam #muajohor #muamalaysia #makeupbybellaz

20
48 minutes ago

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #makeupbersanding #makeupbyme๐Ÿ’„@makeupby_yan Bridal by @faiqsyabridal_weddingplanner #butikpengantinbanting ********************************************* Whatsapp 0192285761 for #makeupservice ********************************************* #muabanting #muabridal #muaselangor #muamalaysia #hudabeautypalette #anastasiabeverlyhills #nars #mac #lauramercier #makeuplook #nyx #malaywedding #bridalmakeup #ltpro #alhaalfa at Jalan Merbuk, Telok Panglima Garang

20
49 minutes ago

Mekap bertandang Zyra l 15/9/19 l Tg Karang . . . For quotation of makeup services for any makeup event, please provide below details & whatsapp to my number in bio (just click the link) โฌ‡๏ธ โฌ‡๏ธ Name - Date - Location - Occassion - . . #makeupselangor #makeupmalaysia #makeupclass #makeupservice #servismekap #muaselangor #muamalaysia #makeupartist #malayweddingpackage #malayweddingguide #makeupshahalam #makeupkualaselangor #makeupklang #makeupselangor #makeuptanjungkarang #makeupsungaibesar #makeupnikah #makeupdinner #makeuptunang #makeupconvo #makeupwedding #makeupphotoshoot #makeupevent #weddingplanner #muashahalam #mua #makeupbyme #makeupbymummyaien #bridalmakeup #fashionshow #photoshoot

30
51 minutes ago

Walau macam mane pon stock fantasy dream ni mendarat..mesti akan tak cukup jugak๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . . Kehangatan penangan wawa fantasy dream ni memang tak boleh disangkal lagi . . Ramai yang memiliki set ni..korang bile lagi?peringataan..ini limited edition..kalau habis..akan habis..no restock from hq dah nanti๐Ÿ˜ญ . . HARGA . ๐Ÿ”ฅ1 = RM 65 ( FREE 1 EYEBROW) . ๐Ÿ”ฅ2=RM 120 (JIMAT RM 10, FREE 2 EYEBROW ,FREE MASCARA) . Jimat kan??siape ckp tak jimat tu..mcm pelik ni๐Ÿ˜‚ . . COD : area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21..main place APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ; . Whatsapp 011 10641207 Whatsapp 011 10641207 Whatsapp 011 10641207 . p/s: SIS SEDANG MENCARI SESIAPA YANG BERMINAT JADI MINI AGENT.MODAL RM220 . . #squadiamond #teamfyza #dropshipwanted #agentwanted #wawatravelkit #wawapremiumrayakit #wawalipmatte #wawafoundataion #wawacosmetics #makeuptutorial #makeupartistmalaysia #tutorialmakeup #muaselangor #wawamakeupkit #makeupkit #uitmshahalam #wawamascara #wawafantasydream #lipmatte #freepostage #freecod

60
56 minutes ago

MAKEUP PENGAPIT. THANK YOU SALBI DATANG WALK IN ๐Ÿ’• Mua : @sarrarosli_mua . Mencari mua untuk majlis atau hari bahagia anda? โค๏ธNikah โค๏ธSanding โค๏ธbertandang โค๏ธTunang/merisik โค๏ธParty โค๏ธHi tea / Dinner โค๏ธConvocation โค๏ธPhotoshoot โค๏ธfamily wedding Sila whatsapp sarra untuk pertanyaan lebih lanjut. www.wasap.my/60182867469 . . #makeupnikahmurah #muagombak #muaselayang #muaampang #muacheras #muagombak #muabalakong #muabangi #muaputrajaya #muakotakemuning #muacyberjaya #muapetalingjaya #muapuchong #muakelanajaya #muashahalam #muaselangor #muakl #muaklang #muabandarsaujanaputra #muanikah #muasanding #muaconvo #muaprewedding #muaphotoshoot #muashahalam #makeupbajet #muasetialam #muaklangmurah #muaklangshahalam #muabukittinggi #muapuchong #muapuchongprima #muajalankebun

30