Muajohor Photos & Videos

3 minutes ago

😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱 . BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja . . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . . 💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni . Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️ . ✔️Menutup cela ✔️Mengandungi spf50 ✔️Vitamin E ✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️Oil control ✔️Mudah dicuci/wuduk friendly ✔️Tahan lebih 8 jam . whtsapp 👇👇👇👇 . 📲 0145170210 📲 0145170210 📲 0145170210 . #dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #igers #luckydraw #kosmetikmurah #makeup #muashahalam #muabangi #muacheras #muaselangor #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #neelofahijab #neelofa #bazarpaknil #bazartokguru #mencintaimumrphotographer #janganmengata #terlajaklaris #heroseorangcinderella #tunaminah

00
36 minutes ago

Beautiful @madamemyza in Nourel Liquid Matte 💋Thank u dear 🌻 - - For enquiries : - 📱Whatsapp +60197500503 💰Price RM 35 📦Postage RM8 SM/ RM12 SS ‼️ Ready Stock 📲Follow IG : @nourel.hq - Repost from @madamemyza @TopRankRepost #TopRankRepost You need to stop comparing yourself, madamemyza💯 - - #nourel #nourelians #nourelliquidlipstick #nourelliquidmatte #nourellovers #mattelipstick #sayajuallipstick #makeupjunkie #mua #muajohor #muamelaka #muanegerisembilan #muakl #muaselangor #muaperak #muapenang #muakedah #muakelantan #muaterengganu #muasabah #muasarawak #agentswanted #stokiswanted #dropship #dropshipwanted #singapore #brunei #testimoninourel

62
54 minutes ago

Jangan Lepaskan Peluang Untuk Mempelajari Teknik Solekan Daripada MakeUp Artis Terkenal AYANG KAMILL.. Call or WhatsApp: +6012 222 1499 (Ayu) +60 12 627 3292 (Embun) +60 17 661 3252 (Julie) +60 14 6393 779 (Eyza) @bees_studio77 @reve_artistic77 Byk hadiah menarik menanti anda..😘😘 #makeupclass #makeupartist #shahalam #muaselangor #muakualalumpur #muaperak #muamelaka #muanegerisembilan #muaperlis #muapenang #muapahang #muaterengganu #muakelantan #muakedah #muajohor #muasabah #muasarawak

30
1 hour ago

My best model ever. Rajin betul jadi tikus makmal sofy. Even dia tahu,sofy makeup memang tak pro mana. Masih perlu baiki banyak benda 😂 mekasihhh. Jasamu akan ku kenang dik @nfainss 😘😁 . . Gambar yang belah kiri sekali tu. Masa sofy main makeup makeup dengan @xmakeupby_sara . Mekasihhh sara. Sebab guide sofy sampai sekarang. Selalu kasi semangat komen makeup makeup sofy. Apa yang kurang. Hehe 😘😘😘 . . Yang tengah pulak. Masa sofy belajar dengan kak @khairah_ira 😍😍 serious best sangat belajar dengan kak ira ni tau. Banyak sangat tips tips dia kasi. tak rugi uolls belajar dengan kak ira. . . Ok, yang last sekali. Makeup by sofy.😂 Walaupun tak berapa. Tapi boleh lah dari tak ada kan😂😂😂 hehe insyaAllah sofy akan perbaiki apa yang kurang😘🌸🌹 . . P/s gambar lain lain sebab effect camera lain lain😊😊

161
1 hour ago

BATCH 17 (15.8.2017) . Hai semua ni tracking number untuk yang dah order last week ye 😘😘😘 . Boleh check kat website ni: https://www.postaonline.cz/en/trackandtrace . . Eta normally 7-10 Working Days . Status (swipe left): 1) Post office of exchange = Dah sampai Malaysia 2) Post office of delivery = Parcel otw ke rumah 3) Consigment was sent back to the delivering post office = Nobody's home...so kena pick up sendiri kat post office 😔😔 / posmen tak sempat nak hantar pada hari tersebut so kena tunggu next working days.😅 . Tracking start with "RR" untuk registered letter or parcel, "VL" untuk insured letter for bulk order 🤗🤗 . Any feedback will be much appreciated😘 . Thank you 🤗🤗🤗 . #dermacolfoundationmalaysia #personalshoppermalaysia #foundationmalaysia #foundationviral #foundationviral2017 #foundationterbaik #foundationbest #foundationmurah #foundationglowing #foundationgebu #sayajualfoundation #sayajualmurah #psmalaysia #muamalaysia #muaselangor #muautara #muajohor #muapahang #muasabah #muasarawak #makeupartistmalaysia #makeuptutorialmalaysia #anastasiamalaysia #makeupmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #hudabeautymalaysia #makeupbrushmalaysia #borongkosmetik

80
1 hour ago

FEEDBACK ‼️ . Alhamdulillah, semua berpuas hati dgn bc cream foundation ni! . Dyxy Cosmetics khas kpd 'yang TAK RETI MAKEUP tapi nak CANTIK & GLOWING' . ❌ tak perlu pakai concealer, bb cream, foundation, sunblock, bedak bagai ✔️ pakai bc cream dyxy ni dah dapat kesan yg sangat wow! Berbaloi baloi dik non! ✔️ semua segala parut jerawat jeragat dekat muka hilang uols ✔️ sapu jee terus flawless! 3 minit pon boleh siap! . ❤️ original 100% from korea ❤️ tekstur ringan bila pakai ❤️ boleh pakai solat ❤️ boleh guna utk makeup pengantin ❤️ tahan 8 jam ❤️ tak melekit ❤️ tak bercapuk ❤️ setanding brand international . 📲 WS 016-636 6234 📲 WS 016-636 6234 . 🚗 COD KL & SELANGOR 🚗 COD area SEGAMAT JOHOR . 📦 POSTAGE ISNIN - JUMAAT . #dyxycosmetics #dyxyjohor #dyxysegamat #teamfl #muajohor #muasegamat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxybrush #dyxybccream #dyxymurah #dyxymalaysia #hantarantunang #teamzilala

80
1 hour ago

Swipe ➡️ for full video . Brush Bath can clean your beauty blender too! Watch my beauty blender cleaning routines using my favourite brush cleanser ever - the Brush Bath and the Brush Mat. This combo set is priced at Rm23 only! Click link in the bio to purchase 💋 . Combo Set (Rm23) 1 x Brush Bath 1 x Brush Mat . #pencuciberusmakeup #pencuciberus #pencuciberusmakeupmurah #pencuciberus #sayajual #sayajualsabunpencuciberus #sayajualpencuciberus #sayajualmakeupbrush #sayajualberus #bazarpaknil #pencuciberusmakeupjb #pencucibrushjb #pencucibrushjb #brushbathmalaysia #teambrushbath #teambrushbathmalaysia #brushcleaner #brushcleanermurah #brushcleanermalaysia #brushbath #muajb #muajohor #muajohorbahru #berusmakeup #brushegg #brusheggmurah #brusheggmalaysia #muamalaysia #muakualalumpur #muaselangor

90
1 hour ago

Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️ . ✔️Menutup cela. ✔️Mengandungi spf50. ✔️Vitamin E. ✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif. ✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah. ✔️Oil control. ✔️Mudah dicuci/wuduk friendly. ✔️Tahan lebih 8 jam.. . Cod🚗 Area KL & Selangor . Contact📲+60105068886 . #dyxybccream #dyxygreenteamist #dyxybrush #dyxymattelipstik #sayajualdyxymurah #dyxymalaysia #likeforlike #lfl #l4l #dyxycheras #dyxyampang #dyxysungaibuloh #dyxyserdang #dyxygreenteamineralfacemist #dyxyfacemistgreentea #dyxylipsmatte #dyxymurahmalaysia #dyxyoriginal #facemist #muamelaka #muajohor #muacheras #dyxylovers #dyxycod

70
1 hour ago

Amboiii terus jatuh cinta.. Terus taknak cari lain dah lepas nie... Fall in love habiss.. Rata rata customer yang guna produk #bccreambydyana nie mmg bagi feedback yang sangat postitif.. Alhamdulillah..💓💓 #bccream #foundationmurah #bccreammalaysia #mua #muamelakatengah #muaseremban2 #serembancitypark #muajohor #muakedahperlis #muaterennganu #muanegerisembilan #bccreamdyxy #feedbackdyxyselangor #dyxyfeedback #dyxyfeedbackcustomer #dyxylover❤️❤️❤️ #foundationmurahmalaysia

30
2 hours ago

12 August 2017 #HUDASHAMIRLOVESTORY Make Up for @nurulhudamdaris Wedding Reception 👸🏻❣️ Make Up & Hair Do : @fendy_ffcc #makeupbyfendy Attire : @ffcouturecreations OP : @classive_wp OV : @atoirahimvideography Location : @theregencytanjungtuan Port Dickson Thank you for having me💋💄 For bookings and make-up services enquiries, please whatsapp me at +6012 7511245 📲 or follow my IG @fendy_ffcc #makeover #beforeafter #instamakeup #instawork #makeupmanis2 #makeuplover #work #MAKEUPBYFENDYFFCC #makeupartistjohor #muajohor #makeupjohor #FFCOUTURECREATIONS #makeupartistmalaysia #ffcc #vscom #johorbahru #photowork #photooftheday #motifviral #atoirahim #classiveweddingphotography

490
2 hours ago

Hai everyone yang masih tercari-cari Makeup artist a.k.a MUA untuk wedding or event uolss this one of my art work yang berkenan tu meh lah pm . . WEDDING❤ 🌟Tunang 🌟Nikah 🌟Sanding . . EVENT❤ 🌟DINNER 🌟BRIDESMAID 🌟TEST MAKEUP 🌟PHOTOSHOOT 🌟FASHIONSHOW . . Follow my IG @ayuha_yusof Follow my FB Ayuha Yusof Mua . . Location: Johor Bahru/ Do travel🛫 For booking : 📲 017-7249719 #muamalaysiamakeupartist #muajohorbahru #gambarorginal #makeupartisjb #muajb #muajohor #makeup #makeupartist #inglotcosmetic #sephora #pelamincantik #perancangperkahwinan

250
2 hours ago

#testi @kebayamodern.murah -KEBAYA READY -SIAPA CEPAT DIA DAPAT- BARANG CEPED SOLD 👉KEBAYA CANTIK ,SUDAH PAYET BIASA/ BUKAN JEPANG 👉size ce: size fit to l .ld 97-98 👉RP (belum ongkir) BOLEH TANYA-TANYA .👉 WA: 082244745566 LINE: rosidah30 shipping worldwide #mua #jualkebaya #jualbaju #muasurabaya #muapalembang #muapasuruanrecommended #muapadang #muapangkalpinang #muapandaan #muasurabaya #muabandung #muasemarang #muamedan #muakediri #muamelaka #muaindo #jualkebayamurah #jualkebayapengantin #muapandaan #jualbajupengantinmurah #muablitar #muasidoarjo #muamojokerto #muacibubur #muacilegon #muajogja #muajohor #muabali #muakediri #muamalaysia

10
2 hours ago

. @tiz.zaqyah . Cantik, Manis & Sgt Baik & Sentiasa Senyum jer... . . Artis : @tiz.zaqyah Lokasi : Studio NSTP Bangsar PHOTOSHOOT BERITA HARIAN . . For Makeup Booking/Enquiries/Personal Class....Please Direct DM/WhatsApp/Call to 01133408131😚😚😚 Thank U 😍😘 #muamalaysia #makeuppengantin #marinazgorgeous #muaputrajaya #muatravel #muamelaka #lovemyjob #lovemyhubby #lovemytouch #makeupbyme #mytouch #makeuplover #beautystartat40 #muaklangvalley #makeupartistmalaysia #loveringlight #nofilter #nocamera360 #loveiphone6s #loveiphone6+ #minyakarganemas #iflawless #minyakarganemasmalaysia #muasegamat #muamuar #muajohor #muarembau #muamelaka

260
2 hours ago

. @tiz.zaqyah . Cantik, Manis & Sgt Baik & Sentiasa Senyum jer... . . Artis : @tiz.zaqyah Lokasi : Studio NSTP Bangsar PHOTOSHOOT BERITA HARIAN . . For Makeup Booking/Enquiries/Personal Class....Please Direct DM/WhatsApp/Call to 01133408131😚😚😚 Thank U 😍😘 #muamalaysia #makeuppengantin #marinazgorgeous #muaputrajaya #muatravel #muamelaka #lovemyjob #lovemyhubby #lovemytouch #makeupbyme #mytouch #makeuplover #beautystartat40 #muaklangvalley #makeupartistmalaysia #loveringlight #nofilter #nocamera360 #loveiphone6s #loveiphone6+ #minyakarganemas #iflawless #minyakarganemasmalaysia #muasegamat #muamuar #muajohor #muarembau #muamelaka

160
2 hours ago

Inilah dia artisnya😙 . @tiz.zaqyah . Cantik, Manis & Sgt Baik & Sentiasa Senyum jer... . . Artis : @tiz.zaqyah Lokasi : Studio NSTP Bangsar PHOTOSHOOT BERITA HARIAN . . For Makeup Booking/Enquiries/Personal Class....Please Direct DM/WhatsApp/Call to 01133408131😚😚😚 Thank U 😍😘 #muamalaysia #makeuppengantin #marinazgorgeous #muaputrajaya #muatravel #muamelaka #lovemyjob #lovemyhubby #lovemytouch #makeupbyme #mytouch #makeuplover #beautystartat40 #muaklangvalley #makeupartistmalaysia #loveringlight #nofilter #nocamera360 #loveiphone6s #loveiphone6+ #minyakarganemas #iflawless #minyakarganemasmalaysia #muasegamat #muamuar #muajohor #muarembau #muamelaka

164
2 hours ago

Mua in action🤣 . DONE . PHOTOSHOOT COVER BERITA HARIAN . LOVE LOVE . For Makeup Booking/Enquiries/Personal Class....Please Direct DM/WhatsApp/Call to 01133408131😚😚😚 Thank U 😍😘 #muamalaysia #makeuppengantin #marinazgorgeous #muaputrajaya #muatravel #muamelaka #lovemyjob #lovemyhubby #lovemytouch #makeupbyme #mytouch #makeuplover #beautystartat40 #muaklangvalley #makeupartistmalaysia #loveringlight #nofilter #nocamera360 #loveiphone6s #loveiphone6+ #minyakarganemas #iflawless #minyakarganemasmalaysia #muasegamat #muamuar #muajohor #muarembau #muamelaka

40
2 hours ago

Colourpop Batch 10 Box 6 is here too!! Spot the eyeshadows and the empty palette?😉 Get 4 eyeshadows for RM90 and u will be entitled for free empty palette!! The deal is still on now😙😙 . 📲 WhatsApp 0178971268 to order . #mua #muakl #muaselangor #muapenang #muaterengganu #muaperak #muasabah #muautara #muamalaysia #muajohor #muajohorbahru #muakedah #muaperlis #muaperliskedahpenang #ig #igmalaysia #makeupmalaysiaoriginal #bazarpaknil #colourpoppressedpowder #colourpopsupershockshadow #colourpopmurahmy #blincocicocustomerreview

91
3 hours ago

PROMOSI TERHEBAT SEDANG BERLANGSUNG!!! 📢📢 . DISKAUN SEHINGGA RM100 DAN FREE GIFT LEBIH DRPD SATU 🎁🎁🎁 special free gift menanti anda di area kuala lumpur 💕😍 . MACAM MANE NK DAPAT!!!!!! WHTSAPP 👇👇👇 SEKARANG!!!! . 📲 0145170210 📲 0145170210 📲 0145170210 atau klik shja link dkat bio 💕 . #dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #noradanish #darihati #kosmetikmurah #makeupaddicted #muaampang #muagombak #muacheras #muaklcc #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #neelofa #igers #bazarpaknil #bazartokguru #mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #heroseorangcinderella

160
4 hours ago

This Month's Promotion 🎉🎉 Still Ongoing Loves. . Book Your Slot Now, And Get 40% Off For A Friend (Only Applicable For Event Makeup and Must Be On The Same Day And Venue). . This Promotion Is Only For Those Yang Booking In This Month Yeahhh 😘 Tak Kesah Laa Bila Eventnya (Of Cos With Secured Deposit 💕) .. . For Bookings Please Whatsapp Me At 📲📲 0197231716

31
4 hours ago

black2 reddish look n of coz makeup by me..dh mcm staff sephora plak pakai all black cmni.. nak x dpt harga makeup PROMO RM150..even murah tapi I xpakai barang ciplak okay.. jom ws 0132998916 for booking n details #MUAmuar #MUAbatupahat #MUAtangkak #MUAparitraja #MUAtongkangpechah #makeuppengantin #hennabycahayajannah #makeuptunang #makeupbertandang #hennamuar #hennatangkak #hennabatupahat #hennatongkangpechah #hennaparitraja #inaipengantin #hennajohor #MUAjohor #MUAbangi #MUAputrajaya #MUAkajang #MUAkl #hennaputrajaya #hennabangi #hennakajang #hennakl

183
4 hours ago

black2 reddish look n of coz makeup by me..dh mcm staff sephora plak pakai all black cmni.. nak x dpt harga makeup PROMO RM150..even murah tapi I xpakai barang ciplak okay.. jom ws 0132998916 for booking n details #MUAmuar #MUAbatupahat #MUAtangkak #MUAparitraja #MUAtongkangpechah #makeuppengantin #hennabycahayajannah #makeuptunang #makeupbertandang #hennamuar #hennatangkak #hennabatupahat #hennatongkangpechah #hennaparitraja #inaipengantin #hennajohor #MUAjohor #MUAbangi #MUAputrajaya #MUAkajang #MUAkl #hennaputrajaya #hennabangi #hennakajang #hennakl

401
5 hours ago

🌹 Nak makeup simple tapi korean look❓ . 🌺 taknak foundation bercapuk❓nak makeup tahan lebih lama ❓ . 🌸 Tap Tap Tap jee dah siap ❗️ . ❤️ Macam baby cushion, kita suka kita suka 😍 . ✅ Lepas apply makeup or foundation bolehlah spray green tea face mist tu bertujuan supaya makeup or foundation tu tahan lebih lama 💕 . 💕 Segar❗️5 minit jee dah siap ok ☺️ . 😍 Skrg kita ada buat promotion, so grab cepat2 tau and kita bagi freegift sekali 🎁 . 📲 WS 016-636 6234 📲 WS 016-636 6234 . 🚗 COD KL & SELANGOR 🚗 COD area SEGAMAT JOHOR . 📦 POSTAGE ISNIN - JUMAAT . #dyxycosmetics #dyxyjohor #dyxysegamat #teamfl #muajohor #muasegamat #dyxyfacemistgreentea #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxybrush #dyxybccream #dyxymurah #dyxymalaysia #hantarantunang #teamzilala

150
5 hours ago

ALLAH AKAN MENIUPKAN JANIN KE RAHIM BUNDA “Ya Allah, Ya Tuhanku... Setelah penantian panjang ini, permudahkanlah jalanku untuk menjemput buah hati kami.” “Ya Allah, anugerahkanlah aku keturunan yang baik dari sisi-Mu. Sesungguhnya Engkau Maha Memperkenankan Do’a.” “Amin..” Allah akan memberikan Kesempatan Pada Bunda untuk merasakan saat Hamil sampai mengurusnya sampai tumbuh Dewasa. SALAM MANIS DARI CALON ANAKMU AYAH DAN BUNDA Jangan pernah sia-siakan waktu untuk PROMIL, Sadarlah sebelum terucap alasan kita sudah tua dan terlambat untuk memulai PROMIL. 🏥Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ️✔ contact person : ️📲 BBM : DA7094F1 📲WA: +6283129920652 #makeup #mua #muabali #makeupclass #beautyclass #muapalembang #muamakassar #muabandung #mualampung #muajambi #muamedan #muamanado #muakendari #muabanjarmasin #muamalang #muasurabaya #muakendari #muajohor #muajohorbahru #muasingapore #muakualalumpur #muasemarang #muapekanbaru #muadenpasar #muapontianak #muasolo #muayogyakarta #muayogya #makeupbali #muabalikpapan #muajakarta

160
5 hours ago

😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱 . BC CREAM original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❤️❤️❤️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja . . 💋 Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite . . 💋 Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni . Bccream khas untuk gugurls yg malas bersiap n sukakan natural look❗️❗️Pakai bccream tapi rasa naked face je sebab teksturnya ringan dan ❌menutupi pori2. SERIOUS TAK TIPU❗️ . ✔️Menutup cela ✔️Mengandungi spf50 ✔️Vitamin E ✔️Sesuai untuk kulit berjerawat dan sensitif ✔️Ekstrak arbutin (berries) untuk mencerah ✔️Oil control ✔️Mudah dicuci/wuduk friendly ✔️Tahan lebih 8 jam . whtsapp 👇👇👇👇 . 📲 0145170210 📲 0145170210 📲 0145170210 . #dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #selamathariraya #darihati #kosmetikmurah #makeup #muashahalam #muabangi #muacheras #muaselangor #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #terbanglatifterbang #kamiluarbiasa #bazarpaknil #bazartokguru #mencintaimumrphotographer #janganmengata #terlajaklaris #heroseorangcinderella #neelofa

100
6 hours ago

Kukunya sudah panjang nih... segera di potong ya biar tidak nyangkut2 di kain2 dan bajunya 😊 Coba bunda resapi dan baca dalam keadaan hening, sunyi, begitu indahnya dalam sebuah pernikahan terdapat sang buah hati yang amat lucu dan teramat berharga di dunia, tidak kah bunda sadar apa yang bunda kejar saat ini hanyalah karir tanpa memperdulikan malaikat kecil hadir di tengah2 keluarga, apakah bunda tidak ingin memiliki sang buah hati? Apakah bunda tdk sadar akan keramaian rumah karna tingkah laku sang buah hati? Apakah bunda tidak ingin membahagiakan suami bunda dan keluarga bunda serta mertua bunda? Tunggu apalagi bunda, jemputlah sang buah hati bunda dgn tulus mengikuti program kami, kami akan memberi panduan khusus serta tips2 berhubungan yang benar dan cara menghitung masa subur yang akurat, insya allah masalah kehamilan tertuntaskan 😇 #mua #muabali #makeupclass #beautyclass #muapalembang #muamakassar #muabandung #mualampung #muajambi #muamedan #muamanado #muakendari #muabanjarmasin #muamalang #muasurabaya #muakendari #muajohor #muajohorbahru #muasingapore #muakualalumpur #muasemarang #muapekanbaru #muadenpasar #muapontianak #muasolo #muayogyakarta #muayogya #makeupbali #muabalikpapan #muajakarta

110
6 hours ago

PROMOSI TERHEBAT SEDANG BERLANGSUNG!!! 📢📢 . DISKAUN SEHINGGA RM100 DAN FREE GIFT LEBIH DRPD SATU 🎁🎁🎁 special free gift menanti anda di area kuala lumpur 💕😍 . MACAM MANE NK DAPAT!!!!!! WHTSAPP 👇👇👇 SEKARANG!!!! . 📲 0145170210 📲 0145170210 📲 0145170210 atau klik shja link dkat bio 💕 . #dyxyteamfl #dyxycosmetic #dyxybccream #dyxyfoundation #dyxyfacemist #dyxygreenteafacemist #dyxybydyana #mawaraf #lofattah #fattzura #noradanish #darihati #kosmetikmurah #makeupaddicted #muaampang #muagombak #muacheras #muaklcc #muakualalumpur #muajohor #muamalaysia #hijabster #neelofa #igers #bazarpaknil #bazartokguru #mencintaimumrphotographer #pinggantakretaknasitakdingin #heroseorangcinderella

110
6 hours ago

Assalamualaikum😊😊😊 Happy wednesday uollsss💕💕💕 . Jangan lupa pakai BC CREAM sebelum keluar okay😘 Muka kita tak la kena sunburn sebabnya BC CREAM da fully ngan SPF50++ taww👍🏻👍🏻 BEST SANGAT❣❣😍😍😍 Laku keras uolsss❤❤❤ . . ORDER NOW💨💨💨 📲 +60149410622 . . #dyxyshahalam #dyxyselangor #bccreambydyana #bccreambydyanaagen #bccreamshahalam #unimas #kuching #psis #uitmshahalam #uniselshahalam #msushahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #teamdyxy #teamshy #muashahalam #muakl #muamalaysia #muajohor #muapahang #shahalamresident #muaklang #makeupkahwin #makeuptunang #codshahalam #bazaarpaknil #teambyby

320
6 hours ago

Lelaki pun nak segakkk aihhh DYXY ni power!! Sebab tekstur ringan Calit2 rata kat muka Tak rasa macam pakai bedak pun :D . . Kita bg 5 ☆☆☆☆☆ kat abe ni^^ . . POSTAGE SETIAP HARI . . FAST REPLY. ORDER, PAYMENT & TERUS POS. . . DAPATKAN DYXY SEKARANG♥♥♥ WHATSAPP KAKAK +60149410622 . . #dyxyshahalam #dyxyselangor #bccreambydyana #bccreambydyanaagen #bccreamshahalam #unimas #kuching #psis #uitmshahalam #uniselshahalam #msushahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #teamdyxy #teamshy #muashahalam #muakl #muamalaysia #muajohor #muapahang #shahalamresident #muaklang #makeupkahwin #makeuptunang #codshahalam #bazaarpaknil #teambyby

240
6 hours ago

Dark Matter look . . Nak makeup wedding? Or suka2? Boleh je... jom DM/ whatsapp now 011-15486562

201
6 hours ago

❗️KULIT MUKA LEMBAP DAN HILANG SEMUA JERAWAT HALUS 😱 . . 🍃 TESTIMONI CUSTOMER XHENTI2 ALAMI KULIT LICIN FLAWLESS NATURAL BEAUTY DALAM MASA 3 SAAT JER . . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . ❗️INI BUKAN TIPU OK . . 🤗 TESTIMONI BERKESAN GREEN TEA FACE MIST Yang semakin menjadi kegilaan ramai sekarang nihh . . 😍PICIT PICIT GLOWING 😍PICIT PICIT HILANG JERAWAT 😍PICIT PICIT MUKA LEMBAP JAAA . . Pakai sekali jer da bole rasa muka menjadi lembap serta merta dan bau GREEN TEA + LEMON buat muka glowing sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG xperlu touch up banyak kali sebab bcc + mist spray ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung . . BEST GILERRR sebab ade spf 50++ yang bole lindungi kulit dr uv sesuai sgt untuk korang yang suka aktiviti outdoor 🙋🏻JOM ORDER Sekarang sebab ade promosi terlajak murahhhh . . ❤️ORDER NOW 📲 +60149410622 . . #dyxyshahalam #dyxyselangor #bccreambydyana #bccreambydyanaagen #bccreamshahalam #unimas #kuching #psis #uitmshahalam #uniselshahalam #msushahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #teamdyxy #teamshy #muashahalam #muakl #muamalaysia #muajohor #muapahang #shahalamresident #muaklang #makeupkahwin #makeuptunang #codshahalam #bazaarpaknil #teambyby

141
6 hours ago

Assalamualaikum😊😊😊 Happy wednesday uollsss💕💕💕 . Jangan lupa pakai BC CREAM sebelum keluar okay😘 Muka kita tak la kena sunburn sebabnya BC CREAM da fully ngan SPF50++ taww👍🏻👍🏻 BEST SANGAT❣❣😍😍😍 Laku keras uolsss❤❤❤ . . ORDER NOW💨💨💨 📲 +60149410622 . . #dyxyshahalam #dyxyselangor #bccreambydyana #bccreambydyanaagen #bccreamshahalam #unimas #kuching #psis #uitmshahalam #uniselshahalam #msushahalam #uitmpuncakalam #uitmpuncakperdana #ptplshahalam #teamdyxy #teamshy #muashahalam #muakl #muamalaysia #muajohor #muapahang #shahalamresident #muaklang #makeupkahwin #makeuptunang #codshahalam #bazaarpaknil #teambyby

221