Motifviral Photos & Videos

8 minutes ago

===================== ๐Ÿ‘EYE CARE CANDY ๐Ÿ‘ ===================== ๐Ÿ”นIsi Kandungan : 60 Tablet ๐Ÿ”ธTempoh penggunaan untuk 1 Botol : 1 Botol pengunaan untuk 15 hari sehingga 30 hari (1 Tablet ๐ŸŒž& 1 Tablet ๐ŸŒš) ๐Ÿ”นSyarikat Pengeluar : Sejagat Global Resources, 100% Bumiputera Islam dengan Kilang Berstatus GMP & Halal ๐Ÿ”ธNo. Kelulusan KKM : MAL16100043TC Hye, berminat dengan eye care candy ? Jika berminat tinggal no anda disini, atikah akan approach anda thru ws Atau ws atikah direct 0109779655. Terima kasih ๐Ÿ˜€ kami masih tawarkan harga letup letup๐ŸŽ‰ Klik link di bio untuk direct whatsap #rabunmata #eyecarecandy #ubatmatano1dimalaysia #ubatmata #gulagularabun #isterituanihsan #neelofatah #rawatanalternatif #sejagatglobal #rabuntua #rabunjauhsilau #rabundekat #moodrepublik #produkmata #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #localbrand #bazaarpaknil #sayajual #lensmalaysia #contactlens #lenslawa #cuticutimalaysia #kerjakahwin #ubattradisional #motifviral #viral

00
9 minutes ago

Mari dengar ap kata customer๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€ Berminat dengan eye care candy ? Jika berminat tinggal no anda disini, atikah akan approach anda thru ws Atau ws atikah direct 0109779655. Terima kasih ๐Ÿ˜€ kami masih tawarkan harga letup letup๐ŸŽ‰ Klik link di bio untuk direct whatsap #rabunmata #eyecarecandy #ubatmatano1dimalaysia #ubatmata #gulagularabun #isterituanihsan #neelofatah #rawatanalternatif #sejagatglobal #rabuntua #rabunjauhsilau #rabundekat #moodrepublik #produkmata #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #localbrand #bazaarpaknil #sayajual #lensmalaysia #contactlens #lenslawa #cuticutimalaysia #kerjakahwin #ubattradisional #motifviral #viral

00
10 minutes ago

===================== ๐Ÿ‘EYE CARE CANDY ๐Ÿ‘ ===================== ๐Ÿ”นIsi Kandungan : 60 Tablet ๐Ÿ”ธTempoh penggunaan untuk 1 Botol : 1 Botol pengunaan untuk 15 hari sehingga 30 hari (1 Tablet ๐ŸŒž& 1 Tablet ๐ŸŒš) ๐Ÿ”นSyarikat Pengeluar : Sejagat Global Resources, 100% Bumiputera Islam dengan Kilang Berstatus GMP & Halal ๐Ÿ”ธNo. Kelulusan KKM : MAL16100043TC Hye, berminat dengan eye care candy ? Jika berminat tinggal no anda disini, atikah akan approach anda thru ws Atau ws atikah direct 0109779655. Terima kasih ๐Ÿ˜€ kami masih tawarkan harga letup letup๐ŸŽ‰ Klik link di bio untuk direct whatsap #rabunmata #eyecarecandy #ubatmatano1dimalaysia #ubatmata #gulagularabun #isterituanihsan #neelofatah #rawatanalternatif #sejagatglobal #rabuntua #rabunjauhsilau #rabundekat #moodrepublik #produkmata #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #localbrand #bazaarpaknil #sayajual #lensmalaysia #contactlens #lenslawa #cuticutimalaysia #kerjakahwin #ubattradisional #motifviral #viral

00
10 minutes ago

Alhamdulillah :) #feedbackeyecare Hye, berminat dengan eye care candy ? Jika berminat tinggal no anda disini, atikah akan approach anda thru ws Atau ws atikah direct 0109779655. Terima kasih ๐Ÿ˜€ kami masih tawarkan harga letup letup๐ŸŽ‰ Klik link untuk direct whatsap #rabunmata #eyecarecandy #ubatmatano1dimalaysia #ubatmata #gulagularabun #isterituanihsan #neelofatah #rawatanalternatif #sejagatglobal #rabuntua #rabunjauhsilau #rabundekat #moodrepublik #produkmata #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #localbrand #bazaarpaknil #sayajual #lensmalaysia #contactlens #lenslawa #cuticutimalaysia #kerjakahwin #ubattradisional #motifviral #viral

00
18 minutes ago

TERGODA DAN MENGGODA LAH COLOUR WAWA LIPMMATE NI ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’‹ From Top : Classy, Cheeky, Trendy and Dazzling - ๐Ÿ’‹ - Sebelum start mekap, kita tenung siap warna apa kita nak pakai hari ni.. Caya la cakap admin, gerenti rambang mata uolz sebab satu memang takkan cukup! ๐Ÿ˜‚ - - SPECIAL PROMO๐Ÿ’ฅ: Beli 1 - RM45.00 Beli 2 - RM80.00 Beli 3 KE ATAS - SPECIAL PRICE!!! ๐Ÿ“ฒWhatsappย 011-33880491 or DM us COD available in penang island or walkin dekat @orked.online @orked.co Place Your Orders now, kindly contact us by : . ๐Ÿ“ฒ WhatsApp us at 011-33880491 or DM us for purchase. . #wawasoftlensofficialpenang #contactlensmurahmalaysia #contactlensmalaysia #contactlensmurah #contectlenspenang #contactlensmalaysiamurah #contactlensonline #softens #softlensoriginal #softlensmurah #contactlens #contactlensoriginal #weddingmalaysia #malaysiawedding #makeupkahwin #makeupartist #makeupartistutara #makeupartistmalaysia #kosmetik #makeupkahwin #lokalah #sayajual #sayajualwawasoftlens #sayajuallens #motifviral . #sayajualwawasoftlens #penang #wawazainal #sayajualcontactlens #artismalaysia #mua #jengukjumaat

30
18 minutes ago

โœด3months useโœด โœดNon power/power (0-1000)โœด โœดSoft lensโœด / tak sakit mata โœด RM38 INCL POS / SS +RM12โœด WS:0174476508 BUY 1 GET 1 FREE CASE LENS BUY 2 GET 2 FREE CASE LENS BUY 3 GET THE SAME QUANTITY AS YOUR LENS. #contactlenses #lensmurah #muapenang #bridalpenang #wedding #tunang #khawin #viral #neelofa #fazzura #fattahamin #uqashasenrose #muapenang #artist #penangmai #kawin #tiktok #malaysiaviral #cikreenencikngokngek #isteriuntukdisewa #bridalpenang #motifviral #budaktiktok #awekcendoi #gegarvaganza2018 #seriburindu #cintatiadaganti #isteribukanuntukdisewa at Penang, Malaysia

50
26 minutes ago

Best kerr best pinklady ini??? Mestilah best. Sebotol dapat 15 kelebihan. Aset padu begitu. Miss v tertutup rapat, Jerawat segan nak tumbuh, hormon di stabil kan. Siapa jerr yang tak seronok kan?? Benefit semuanya kita dapat dengan hanya consume 1 produk sahaja Tengoklah testimoni akak kita nie. Semuanya di sebabkan PINKLADY. Wasap sis untuk order..100% original HQ Wassap untuk dapatkan harga special๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/+601140015447/pinklady โ˜Ž๏ธ www.wasap.my/+601140015447/pinklady #pinkladybodyperfectionmalaysia #malaysiaonlineshop #bazaarpaknil #motifviral #viral #melody #pinkladymantap #trustedsellerpinklady #megagegarvaganza .

00
27 minutes ago

SHIRLEY Swipe for OFFWHITE Color โฌ…๏ธ . RM114 FREE POST SEM SS ADD RM5 . ๐ŸŒธ Material blouse como crepe ๐ŸŒธ Material skirt glitter faux fur ๐ŸŒธ hidden zip behind & sleeve . . Size S Shoulder 15" Bust 36" Armhole 18" Sleeves 23" Front Length 20" Back Length 27.5" . Skirt Waist 26"-34" Hips 36" Length 41" . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . Size M Shoulder 16" Bust 38" Armhole 19" Sleeves 23" Front Length 20" Back Length 28" . Skirt Waist 28"-36" Hips 38" Length 41" . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . . Size XL Shoulder 17.5" Bust 42" Armhole 20" Sleeves 23" Front Length 21" Back Length 28" . . Skirt Waist 26"-40" Hips 42" Length 42" . Fast Purchase WhatsApp (0109889794) for further details โค๏ธ . #Shirley #MeleTOP #tiktokmalaysia #motifviral #viral #selafazcinta #isteribukanuntukdisewa #emmamaembong #neelofa #sale #skirtglitter #mybazar #hantarankahwin #bajukonvokesyen #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #minikurung #kurungtunang #kurungnikah #kurungmoden #kurungmurah #kurungsale #PolisEvo2 #sayajual #kurung #kurungcantik #kurungelegant #kurungoffwhite #kurungpinkpeach

30
28 minutes ago

SHIRLEY Swipe for NUDE BROWN Color โฌ…๏ธ . RM114 FREE POST SEM SS ADD RM5 . ๐ŸŒธ Material blouse como crepe ๐ŸŒธ Material skirt glitter faux fur ๐ŸŒธ hidden zip behind & sleeve . . Size S Shoulder 15" Bust 36" Armhole 18" Sleeves 23" Front Length 20" Back Length 27.5" . Skirt Waist 26"-34" Hips 36" Length 41" . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . Size M Shoulder 16" Bust 38" Armhole 19" Sleeves 23" Front Length 20" Back Length 28" . Skirt Waist 28"-36" Hips 38" Length 41" . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . . Size XL Shoulder 17.5" Bust 42" Armhole 20" Sleeves 23" Front Length 21" Back Length 28" . . Skirt Waist 26"-40" Hips 42" Length 42" . Fast Purchase WhatsApp (0109889794) for further details โค๏ธ . #Shirley #MeleTOP #tiktokmalaysia #motifviral #viral #selafazcinta #isteribukanuntukdisewa #emmamaembong #neelofa #sale #skirtglitter #mybazar #hantarankahwin #bajukonvokesyen #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #minikurung #kurungtunang #kurungnikah #kurungmoden #kurungmurah #kurungsale #PolisEvo2 #sayajual #kurung #kurungcantik #kurungelegant #kurunggrey #kurungnudebrown

20
28 minutes ago

3 bulan konsisten berjuicy-raspberry. Alhamdulillah.. gerenti berkesan! . . Lelaki? Wanita? Dua-dua boleh cuba!! Kurus 10 hari jr tw..! ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ So awesome with #JUICYRASPBERRY ๐ŸŒˆ๐ŸŒˆ . CLICK LINK IN BIO TO DIRECTLY WSSP NOW!! . ๐Ÿ“ฒ whatsapp 0198212552 skrg ๐Ÿ“ฒ whatsapp 0198066683 skrg . Atau layari laman web rasmi โœจโœจ jusorganik.com โœจโœจ . Account shopee rasmi โœจโœจ shopee.com.my/kobiosama โœจโœจ . #sayajual #nakkurus #teatox #detoxtea #sihat #bawalexclusive #produkdiet #dherbs #motifviral #barangpanas #bundlemalaysia #nakkurus #naksihat #kkcity #klcity #kuchingcity #Kuching #kotakinabalu #umscantik #uitmcantik #sayajualmurah #tiktokmalaysia #fitmalaysia #fibersihat #schawal #juskurus #jusraspberry #shopeemy

30
33 minutes ago

SHIRLEY Swipe for MUSTARD & BLACK Color โฌ…๏ธ . RM114 FREE POST SEM SS ADD RM5 . ๐ŸŒธ Material blouse como crepe ๐ŸŒธ Material skirt glitter faux fur ๐ŸŒธ hidden zip behind & sleeve . . Size S Shoulder 15" Bust 36" Armhole 18" Sleeves 23" Front Length 20" Back Length 27.5" . Skirt Waist 26"-34" Hips 36" Length 41" . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . Size M Shoulder 16" Bust 38" Armhole 19" Sleeves 23" Front Length 20" Back Length 28" . Skirt Waist 28"-36" Hips 38" Length 41" . ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ . . Size XL Shoulder 17.5" Bust 42" Armhole 20" Sleeves 23" Front Length 21" Back Length 28" . . Skirt Waist 26"-40" Hips 42" Length 42" . Fast Purchase WhatsApp (0109889794) for further details โค๏ธ . #Shirley #MeleTOP #tiktokmalaysia #motifviral #viral #selafazcinta #isteribukanuntukdisewa #emmamaembong #neelofa #sale #skirtglitter #mybazar #hantarankahwin #bajukonvokesyen #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #minikurung #kurungtunang #kurungnikah #kurungmoden #kurungmurah #kurungsale #PolisEvo2 #sayajual #kurung #kurungcantik #kurungelegant #kurungmaroon #kurungmustard #kurungblack

30
33 minutes ago

โ‡๏ธ Q 'n' A with PINKLADY โ‡๏ธ _ ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 #pinkladymalaysia #teamnora #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #pinkladybyyuyus #motifviral #igreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #artismalaysia #instafood #viral2018 #singapore #indonesia #brunei #demimalaysiaku #ultrasmalaya #ekorharimaumalaya๐Ÿฏ #icsyvmy #indonesianfood #affsuzukicup #harimaumalaya #siscuba #tiktokmalaysia #yearendsale #teammalaysia #harimaumalaysia #finalaffsuzukicup2018 #makeupideas #makeuptutorial #makeup

31
34 minutes ago

โ‡๏ธ Q 'n' A with PINKLADY โ‡๏ธ _ ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 #pinkladymalaysia #teamnora #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #pinkladybyyuyus #motifviral #igreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #artismalaysia #instafood #viral2018 #singapore #indonesia #brunei #demimalaysiaku #ultrasmalaya #ekorharimaumalaya๐Ÿฏ #icsyvmy #indonesianfood #affsuzukicup #harimaumalaya #siscuba #tiktokmalaysia #yearendsale #teammalaysia #harimaumalaysia #finalaffsuzukicup2018 #makeupideas #makeuptutorial #makeup

50
34 minutes ago

โ‡๏ธ Q 'n' A with PINKLADY โ‡๏ธ _ ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 #pinkladymalaysia #teamnora #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #pinkladybyyuyus #motifviral #igreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #artismalaysia #instafood #viral2018 #singapore #indonesia #brunei #demimalaysiaku #ultrasmalaya #ekorharimaumalaya๐Ÿฏ #icsyvmy #indonesianfood #affsuzukicup #harimaumalaya #siscuba #tiktokmalaysia #yearendsale #teammalaysia #harimaumalaysia #finalaffsuzukicup2018 #makeupideas #makeuptutorial #makeup

50
34 minutes ago

โ‡๏ธ Q 'n' A with PINKLADY โ‡๏ธ _ ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 #pinkladymalaysia #teamnora #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #pinkladybyyuyus #motifviral #igreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #artismalaysia #instafood #viral2018 #singapore #indonesia #brunei #demimalaysiaku #ultrasmalaya #ekorharimaumalaya๐Ÿฏ #icsyvmy #indonesianfood #affsuzukicup #harimaumalaya #siscuba #tiktokmalaysia #yearendsale #teammalaysia #harimaumalaysia #finalaffsuzukicup2018 #makeupideas #makeuptutorial #makeup

52
34 minutes ago

โ‡๏ธ Q 'n' A with PINKLADY โ‡๏ธ _ ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 #pinkladymalaysia #teamnora #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #pinkladybyyuyus #motifviral #igreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #artismalaysia #instafood #viral2018 #singapore #indonesia #brunei #demimalaysiaku #ultrasmalaya #ekorharimaumalaya๐Ÿฏ #icsyvmy #indonesianfood #affsuzukicup #harimaumalaya #siscuba #tiktokmalaysia #yearendsale #teammalaysia #harimaumalaysia #finalaffsuzukicup2018 #makeupideas #makeuptutorial #makeup

30
36 minutes ago

S: biyy, syg tak kat syg?? B: syg.. S: btl nie syg??walaupun muka syg dah tua๐Ÿ‘ต๐Ÿป??dah tk cantik??tak montok??t*t*k tak da??masih syg?? B: mstilh syg..๐Ÿ˜ (beberapa bulan kemudian) B: dahlh kita cerai..kau dah tak seperti dulu lagi..yg cantik lawa.. S: biyy jahattttt๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ >>ditinggalkan macam tue sahaja<< Sebelum jadi macam ini๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Baik ambik PL..tak dalah dia nak tinggalkan awak..makin syg adalah.. Tak percaya??Apa kata cuba dulu?? _ ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 #pinkladymalaysia #teamnora #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #pinkladybyyuyus #motifviral #igreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #artismalaysia #instafood #viral2018 #singapore #indonesia #brunei #demimalaysiaku #ultrasmalaya #ekorharimaumalaya๐Ÿฏ #icsyvmy #indonesianfood #affsuzukicup #harimaumalaya #siscuba #tiktokmalaysia #yearendsale #teammalaysia #harimaumalaysia #finalaffsuzukicup2018 #makeupideas #makeuptutorial #makeupideas

41
36 minutes ago

#testimonimikaseries Review pembeli Mikaglo dari @anggunlife. . Bila pakai muka langsung tak rasa berat, macam tak pakai apa2 pun. Haaa jarang tau bila pakai bedak rasa macam ni. Bedak halus ni akan masuk ke garis2 halus muka, menjadikan ia tak akan bercapuk apabila berpeluh.โ˜„๏ธโ˜„๏ธ . Sebab itu bedak Mikaglo diberi keutamaan kepada yg muka berminyak. Sbb ia mampu mengawal minyak muka dan tak bagi muka bercapuk. Tak percaya? Wajib cuba! โ€” MIKAGLO 12.12 OFFER๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Harga asal RM45 - 12 = RM33 SAHAJA!! . DAN POSTAGE ADALAH PERCUMA!!!! . Offer tamat pada malam ini 11.59pm. Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat!! - #mikaseries #mikaglo #mikaseries1212 #1212 #1212sale #lazada1212 #shopee1212 #jualmurah #tonyoh2terusglo #bedak #bedakmurah #bedakberkualiti #produklokal #produkartis #jualbedak #jualbedakmurah #kosmetik #jualmakeup #compactpowder #bedakmikaseries #viral #motifviral #igshopmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajual #paidreviewmurah

80
36 minutes ago

S: biyy, syg tak kat syg?? B: syg.. S: btl nie syg??walaupun muka syg dah tua๐Ÿ‘ต๐Ÿป??dah tk cantik??tak montok??t*t*k tak da??masih syg?? B: mstilh syg..๐Ÿ˜ (beberapa bulan kemudian) B: dahlh kita cerai..kau dah tak seperti dulu lagi..yg cantik lawa.. S: biyy jahattttt๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ >>ditinggalkan macam tue sahaja<< Sebelum jadi macam ini๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Baik ambik PL..tak dalah dia nak tinggalkan awak..makin syg adalah.. Tak percaya??Apa kata cuba dulu?? _ ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 #pinkladymalaysia #teamnora #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #pinkladybyyuyus #motifviral #igreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #artismalaysia #instafood #viral2018 #singapore #indonesia #brunei #demimalaysiaku #ultrasmalaya #ekorharimaumalaya๐Ÿฏ #icsyvmy #indonesianfood #affsuzukicup #harimaumalaya #siscuba #tiktokmalaysia #yearendsale #teammalaysia #harimaumalaysia #finalaffsuzukicup2018 #makeupideas #makeuptutorial #makeup

20
37 minutes ago

S: biyy, syg tak kat syg?? B: syg.. S: btl nie syg??walaupun muka syg dah tua๐Ÿ‘ต๐Ÿป??dah tk cantik??tak montok??t*t*k tak da??masih syg?? B: mstilh syg..๐Ÿ˜ (beberapa bulan kemudian) B: dahlh kita cerai..kau dah tak seperti dulu lagi..yg cantik lawa.. S: biyy jahattttt๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ >>ditinggalkan macam tue sahaja<< Sebelum jadi macam ini๐Ÿ‘†๐Ÿ‘† Baik ambik PL..tak dalah dia nak tinggalkan awak..makin syg adalah.. Tak percaya??Apa kata cuba dulu?? _ ๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข๐Ÿ’ข Pm/whatsapp saya SEGERA untuk dapatkan PINK LADY anda! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ . ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 ๐Ÿ“ฒ +6018-2534696 #pinkladymalaysia #teamnora #pinkladyoriginal #pinkladytestimoni #pinkladybyyuyus #motifviral #igreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #artismalaysia #instafood #viral2018 #singapore #indonesia #brunei #demimalaysiaku #ultrasmalaya #ekorharimaumalaya๐Ÿฏ #icsyvmy #indonesianfood #affsuzukicup #harimaumalaya #siscuba #tiktokmalaysia #yearendsale #teammalaysia #harimaumalaysia #finalaffsuzukicup2018 #makeupideas #makeuptutorial #makeup

40
37 minutes ago

MINI PEPLUM POLKA ANA . RM124 FREE POST SEM SS ADD RM5 . LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :15" Bust :36" Armhole: 18" Sleeves: 22.5" Length :26" . SKIRT: Waist :26-36" Hips :36" Length :40" . โœณ โœณ โœณ โœณ โœณ . LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :16" Bust :38" Armhole :20" Sleeves :22.5" Length :26" . SKIRT: Waist :28-38" Hips: 38" Length :40" . โœณ โœณ โœณ โœณ โœณ . LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder: 17" Bust :44" Armhole: 22" Sleeves :22.5" Length: 26" . SKIRT: Waist :32-46" Hips: 46" Length :41" . AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL **_refer measurement guide_ -Material moss crepe -Hidden zip at sleeve and back -Top peplum-cut with oganza -skirt mermaid-cut with full elastic waistband . Fast Purchase WhatsApp (0109889794) for further details โค๏ธ . #MiniPeplumPolkaAna #minipeplum #kurungpeplum #MeleTOP #tiktokmalaysia #motifviral #viral #selafazcinta #isteribukanuntukdisewa #emmamaembong #neelofa #sale #mybazar #hantarankahwin #bajukonvokesyen #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #minikurung #kurungtunang #kurungnikah #kurungmoden #kurungmurah #kurungsale #PolisEvo2 #sayajual #kurung #kurungcantik #kurungelegant #kurungnavyblue

41
37 minutes ago

MINI PEPLUM POLKA ANA Swipe for PINK Color โฌ…๏ธ . RM124 FREE POST SEM SS ADD RM5 . LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :15" Bust :36" Armhole: 18" Sleeves: 22.5" Length :26" . SKIRT: Waist :26-36" Hips :36" Length :40" . โœณ โœณ โœณ โœณ โœณ . LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :16" Bust :38" Armhole :20" Sleeves :22.5" Length :26" . SKIRT: Waist :28-38" Hips: 38" Length :40" . โœณ โœณ โœณ โœณ โœณ . LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder: 17" Bust :44" Armhole: 22" Sleeves :22.5" Length: 26" . SKIRT: Waist :32-46" Hips: 46" Length :41" . AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL **_refer measurement guide_ -Material moss crepe -Hidden zip at sleeve and back -Top peplum-cut with oganza -skirt mermaid-cut with full elastic waistband . Fast Purchase WhatsApp (0109889794) for further details โค๏ธ . #MiniPeplumPolkaAna #minipeplum #kurungpeplum #MeleTOP #tiktokmalaysia #motifviral #viral #selafazcinta #isteribukanuntukdisewa #emmamaembong #neelofa #sale #mybazar #hantarankahwin #bajukonvokesyen #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #minikurung #kurungtunang #kurungnikah #kurungmoden #kurungmurah #kurungsale #PolisEvo2 #sayajual #kurung #kurungcantik #kurungelegant #kurungblack #kurungpink

40
39 minutes ago

Kenapa lepas kahwin boleh naik berat badan? Adakah betul2 bahagia ๐Ÿ˜…. . Share 5 situasi yang pasangan selalu buat . ๐ŸŽฏbusy kerja tak sempat masak proper selalu beli atau makan kat luar. Tak pun selalu drive thru ๐ŸŽฏtak sempat nak bersenam dan kurang minum air kosong ๐ŸŽฏtidur lewat dan suka makn lewat malam ๐ŸŽฏkena abiskan makanan anak ๐ŸŽฏkena balik banyak rumah.rumah mertua dan rumah mak ayah kalau balik mesti banyak makanan kan . So check balik ada tak alami situasi atas ni ? . . Turn ON Notifications supaya tidak terlepas tips2 terbaru & kepada anda yg serius nak loss weight, click link di bhgn bio utk mendaftar sebagai peserta bulan Januari . . Coach Max 0198669971 Coach Nana 0138270155 #teammaxnana #slimfitfromhome #workfromhome . . #diet #tv3 #juhkurusonline #kurusdarirumah #turun5kg #gemukisawesome #dietsihat #jomkurus #tipskurus #kurusbadan #nakkurus #menudietย  #motifviral #atkins #kuching #saratok #jalanjalancarimakan #lazada #fazura #neolofa #tudungpeople #innersejuk #zalora #shopee #kakigadget

1061
39 minutes ago

MINI PEPLUM POLKA ANA Swipe for MUSTARD Color โฌ…๏ธ . RM124 FREE POST SEM SS ADD RM5 . LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :15" Bust :36" Armhole: 18" Sleeves: 22.5" Length :26" . SKIRT: Waist :26-36" Hips :36" Length :40" . โœณ โœณ โœณ โœณ โœณ . LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :16" Bust :38" Armhole :20" Sleeves :22.5" Length :26" . SKIRT: Waist :28-38" Hips: 38" Length :40" . โœณ โœณ โœณ โœณ โœณ . LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder: 17" Bust :44" Armhole: 22" Sleeves :22.5" Length: 26" . SKIRT: Waist :32-46" Hips: 46" Length :41" . AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL **_refer measurement guide_ -Material moss crepe -Hidden zip at sleeve and back -Top peplum-cut with oganza -skirt mermaid-cut with full elastic waistband . Fast Purchase WhatsApp (0109889794) for further details โค๏ธ . #MiniPeplumPolkaAna #minipeplum #kurungpeplum #MeleTOP #tiktokmalaysia #motifviral #viral #selafazcinta #isteribukanuntukdisewa #emmamaembong #neelofa #sale #mybazar #hantarankahwin #bajukonvokesyen #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #minikurung #kurungtunang #kurungnikah #kurungmoden #kurungmurah #kurungsale #PolisEvo2 #sayajual #kurung #kurungcantik #kurungelegant #kurungwhite #kurungmustard

30
39 minutes ago

MENGAPA MESTI MAKAN JAMU SETIAP HARI? Sebab pemakanan kita. Tiap-tiap hari kita minum ais makan makanan sejuk. Sebab suami. Kerapkali kena "usik" oleh suami . Sebab haid. Setiap 28 hari selama 7 hari didatangi haid. Amalan memakan jamu setiap hari adalah untuk mengelakkan rahim kembang dan mengetatkan semula otot2 faraj. Membersihkan rahim dari sisa2 darah haid yang kemungkinan melekat di dinding rahim. Selain daripada tu ia dapat membuang angin dalam badan, mencuci darah, melawaskan pembuangan air besar, meningkatkan metabolisma serta menambah tenaga. Sesekali berikan kebaikan untuk RAHIM awak. . Semoga bermanfaat ๐Ÿ˜‰

61
44 minutes ago

SAYA NAK BANTU ORG GEMUK YG BETOL2 SERIUS NAK KURUS DAN SIHAT. Sebab saya dah turun 15kg dlm 4bulan. Alhamdulillah masyaAllah tabarakAllah. Lebih bertenaga, seluar semua longgar baju takyah cakaplah. Mcm bju pinjam. . Org yg serius nak turun berat dan nak sihat. Komen " SAYA NAK " di komen bawah . ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ . NATALIA 0123481763/0104678422 #sayanakkurus #sayanakdiet #sayasukamakan #sayamasak #resepisedap #resepisihat #fitcoach #coachkurus #tipskurus #tipsihat #terbaikdariku #seriburindu #cekelathoney #wanitaku #motifviral #thinkerstudio #nakslim #taknakgemuk #makanlimakalisehari #bolehmakannasi #fightingobesity #coachherbalife #coachshaklee #coachtko

30
46 minutes ago

๐Ÿ‘BEST SELLING! ๐Ÿ˜๐Ÿ’• ๐Ÿ‘RM259 SEM, RM269 SS ๐Ÿ‘PRE-ORDER 10-12 DAYS . . SERIOUS BUYER ONLY! WhatsApp to order: ๐Ÿ“ฒ 017-7069663 ๐Ÿ“ฒ 017-7069663 ๐Ÿ“ฒ 017-7069663 . . NAK KASUT FREE?!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ โœ…Like semua gambar! โœ…komen 'NAK', emoticon atau apa2 sahaja! โœ…pemenang kite pilih yg paling rajin & aktif komen! โœ…2 pemenang setiap bulan dpt #KASUTFREE! . . Check out these IGs too๐Ÿš—๐Ÿš•๐Ÿš™ ๐Ÿ‘˜ #sewahanbok @jombelihargaborong2. ๐Ÿ“ท #photoboothmurah @instaboothmelaka . ๐Ÿ’ผ #beglelakimurah @jombelihargaborong2 . . . #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #jdt #handbagmurah #doorgiftmurah #giveawaymalaysia #moodrepublik #kasutfree #lawak #kasutborong #kasutsukanmurah #kasutledmurah #giveaway2018 #kasutwedgesmurah #emasmurah #sandalmurah #hadiahuntuklelaki #hadiahuntuksuami #motifviral #kasutsukanmurah #juicycoolstuff #instantshawl #bootmalaysia #yes2018 #pialaaffsuzuki

41
49 minutes ago

DONE POST โœ… . Terima kasih Abg Posmen sanggup tunggu kami siap packing #Demica & #DemicaBengkung utk customer kesayangan.โ˜บ๏ธ . Thank you semua yg percayakan produk Syahmimi Beauty. Kalau nak kurus atau maintain berat badan sekarang cepat Whatsapp sis tau! . Nak kurus dengan cara selamat?? . Klik link pada bio ig SEKARANG ๐Ÿ’™. . . #TipsDiet #TipsKurus #InfoDiet #InfoKurus #bengkung #demicabengkung #bengkungmoden #giftreview #igshopmalaysia #instafamous #giveaway #paidreviewmurah #paidreview #senangterhibur #jommasuktv #tiktok #pubg #mudahnyaberniaga #motifviral #bengkungmurah #bodyshaper #bodyshape #kurussihat #kuruscantik #kuruscepat #demicantik #DemicaSquad #mentor7

30
53 minutes ago

Waah..sedapnya peserta kurus Disember lunch hari ni . Egg muffins memang sedap d kenyang . Bagi yg xsempat nak join November blh la wasup coach laju2 mai join group coach ani pasti terkurus dgn sihat serta cantik ๐Ÿ’ช . CABARAN KURUS KINI DIBUKA UNTUK PENYERTAAN BAGI INTAKE JANUARY 2019 TURUN 5 KE 10KG SEBULAN SLOT SANGAT2 TERHAD . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 ๐Ÿ˜‰ . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalanc arimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa # akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo .

51
54 minutes ago

Alhamdulillah :) #feedbackeyecare Hye, berminat dengan eye care candy ? Jika berminat tinggal no anda disini, atikah akan approach anda thru ws Atau ws atikah direct 0109779655. Terima kasih ๐Ÿ˜€ kami masih tawarkan harga letup letup๐ŸŽ‰ Klik link untuk direct whatsap #rabunmata #eyecarecandy #ubatmatano1dimalaysia #ubatmata #gulagularabun #isterituanihsan #neelofatah #rawatanalternatif #sejagatglobal #rabuntua #rabunjauhsilau #rabundekat #moodrepublik #produkmata #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #localbrand #bazaarpaknil #sayajual #lensmalaysia #contactlens #lenslawa #cuticutimalaysia #kerjakahwin #ubattradisional #motifviral #viral

00
55 minutes ago

โ˜‘๏ธ CAMPURAN KHAS 10 HERBA TERBAIK UNTUK MATA . Khasiat2 yang telah diamalkan sejak zaman dulu lagi bagi memelihara kesihatan dan merawat pelbagai masalah mata.. Anda tak perlu lagi bersusah payah mencari khasiat herba untuk mata, nak tau nama, cara makan, banyak mana nak makan kan.. . Tiada bahan kimia jadi tak perlu risau dan takut dengan kesan sampingan. . โ˜‘๏ธ KAYA DENGAN VITAMIN A . Campuran Ekstrak SUSU KAMBING, TOMATO, KURMA, LOBAK dan BROKOLI memberikan anda penglihatan yg lebih JELAS dan NORMAL serta merawat masalah rabun. . โ˜‘๏ธ KAYA DENGAN LUTIEN (KARATENOID) . Kajian PAKAR2 SEDUNIA mengesahkan karatenoid terkandung dalam BROKOLI, TOMATO, ELDERBERYY dan BILBERRY membantu menyekat masalah KRONIK seperti KATARAK, GLUKOMA DAN MACULAR DEGENERATION. . JOM RAWAT MATA ANDA SEKARANG #rabunmata #eyecarecandy #ubatmatano1dimalaysia #ubatmata #gulagularabun #isterituanihsan #neelofatah #rawatanalternatif #sejagatglobal #rabuntua #rabunjauhsilau #rabundekat #moodrepublik #produkmata #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #localbrand #bazaarpaknil #sayajual #lensmalaysia #contactlens #lenslawa #cuticutimalaysia #kerjakahwin #ubattradisional #motifviral #viral

00
55 minutes ago

Serius lah makan nasik ngn roti pon boleh kurus??? Kena join dulu bru tau kenyang tak kenyang. ๐Ÿ˜… . Nak tau camne makan 5kali sehari boleh turun 3-7kg sebulan, jom pm saya skrg. Nak makan nasi, roti, piza, rendang, beriani semua pon ada dlm menu program kami. Sure terangkat ๐Ÿ˜‚ . Natalia 0123481763/0104678422 #foodpanda #grabfood #nakkurus #nakslim #nakdiet #jomkurus #makanlimakalisehari #tipskurus #tipsihat #terbaikdariku #seriburindu #cekelathoney #xxray3 #Wanitaku #youcanloseweightfromanywhere #menukurus #menudiet #menuberpantang #sayasukamakan #sayamasak #resepisedap #resepisihat #motifviral #thinkerstudio

50
56 minutes ago

Alhamdulillah :) #feedbackeyecare Hye, berminat dengan eye care candy ? Jika berminat tinggal no anda disini, atikah akan approach anda thru ws Atau ws atikah direct 0109779655. Terima kasih ๐Ÿ˜€ kami masih tawarkan harga letup letup๐ŸŽ‰ Klik link untuk direct whatsap #rabunmata #eyecarecandy #ubatmatano1dimalaysia #ubatmata #gulagularabun #isterituanihsan #neelofatah #rawatanalternatif #sejagatglobal #rabuntua #rabunjauhsilau #rabundekat #moodrepublik #produkmata #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #localbrand #bazaarpaknil #sayajual #lensmalaysia #contactlens #lenslawa #cuticutimalaysia #kerjakahwin #ubattradisional #motifviral #viral

20
56 minutes ago

โ˜‘๏ธ CAMPURAN KHAS 10 HERBA TERBAIK UNTUK MATA . Khasiat2 yang telah diamalkan sejak zaman dulu lagi bagi memelihara kesihatan dan merawat pelbagai masalah mata.. Anda tak perlu lagi bersusah payah mencari khasiat herba untuk mata, nak tau nama, cara makan, banyak mana nak makan kan.. . Tiada bahan kimia jadi tak perlu risau dan takut dengan kesan sampingan. . โ˜‘๏ธ KAYA DENGAN VITAMIN A . Campuran Ekstrak SUSU KAMBING, TOMATO, KURMA, LOBAK dan BROKOLI memberikan anda penglihatan yg lebih JELAS dan NORMAL serta merawat masalah rabun. . โ˜‘๏ธ KAYA DENGAN LUTIEN (KARATENOID) . Kajian PAKAR2 SEDUNIA mengesahkan karatenoid terkandung dalam BROKOLI, TOMATO, ELDERBERYY dan BILBERRY membantu menyekat masalah KRONIK seperti KATARAK, GLUKOMA DAN MACULAR DEGENERATION. . JOM RAWAT MATA ANDA SEKARANG #rabunmata #eyecarecandy #ubatmatano1dimalaysia #ubatmata #gulagularabun #isterituanihsan #neelofatah #rawatanalternatif #sejagatglobal #rabuntua #rabunjauhsilau #rabundekat #moodrepublik #produkmata #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #bazaaronline #localbrand #bazaarpaknil #sayajual #lensmalaysia #contactlens #lenslawa #cuticutimalaysia #kerjakahwin #ubattradisional #motifviral #viral

01
59 minutes ago

SOALAN : Apakah hukum wanita yang mencukur bulu kening? Apakah hukum wanita membiarkan kukunya tumbuh dengan panjang dan menggunkan pewarna kuku selepas siap mengambil wuduk? adakah boleh wanita membiarkan kukunya berwarna dengan pewarna kuku selama 24 jam, kemudian baru dibersihkan? JAWAPAN : Haram bagi wanita yang menghilangkan atau mencukur bulu kening. Rasulullah SAW mengutuk orang yang mencukur bulu keningnya dan orang yang diupah untuk mencukur bulu kening wanita. Para ulama menyatakan bahawa hadis tersebut adalah berkenaan dengan orang yang mencukur bulu kening bagi wanita. Larangan ini termasuklah membentuk bulu kening, memcabut untuk mecantikkan bulu kening dan mencukur adalah perbuatan yang dilarang dan haram apabila melakukannya. Sumber :- http://www.jawi.gov.my/my/arkibberita/arkibtazkirah/1473-hukum-mencukur-bulu-kening-berkuku-panjang-dan-menggunakan-pewarna-kuku โ€” ๐Ÿ“ท : katyamake_up โ€” แดธโฑแตแต‰ | แถœแต’แตแตแต‰โฟแต— | แต€แตƒแต | หขสฐแตƒสณแต‰ โ€” หขสฐแตƒสณแต‰ แต—แต’ หขแต—แต’สณสธ, สณแต‰แต–แต’หขแต— แต’สณ แต’แต—สฐแต‰สณ แต–หกแตƒแถœแต‰. | แดทแต’โฟแตหขโฑแตแตƒโฟ แต–แตƒแตˆแตƒ หขแต—แต’สณสธ, สณแต‰แต–แต’หขแต— แตƒแต—แตƒแต˜ แตˆโฑ แต—แต‰แตแต–แตƒแต— หกแตƒโฑโฟ. โ€” #quran #alquran #quranic #quranverses #quranquotes #allah #rasul #rasulullah #nabi #muhammad / #makkah #dakwah #islam #muslim #muslimah #mekah #muslima #muslimin #instagram #muslims / #dakwahislam #dakwahtauhid #dakwahsunnah #mrsqshfq #islamic #islamik #sunnah #mekah #motifviral #malaysia

152
1 hour ago

Nike Zoom Pegasus 35 Grey Red. Size 41-45.Harga Rm89 HAA MUZZ TAUU HANGPA BERKENAN KASUT NI. WHATSAPP MUZZ TERIUH. TOKSAH DOK PIKIAQ LAMA LAMA KANG NANTI MUZZ YANG PAKAI๐Ÿง๐Ÿง๐Ÿง ................................................................ NAK DISCOUNT KENA WHATSAPP MUZZ DULU NAHH๐Ÿคฃ ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑHOW TO ORDER?? 1.SCREENSHOT PHOTO.. 2.WHATSAPP MUZZ SEKARANG DI 013-8321154.. @ CLICK LINK DI BIO KAT ATAS KALAU NAK WHATSAPP!! MARILAHH KELADANGG.. #friendsnmuzz #stylo Tags: #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia ................................................................ JOMM FOLLOW SEKALI๐Ÿ™Œ๐Ÿป @muzz_bizvalet_ @muzz_bizvalet_ @muzz_bizvalet_

192
1 hour ago

๐ŸŒปNEW COLLECTION ๐ŸŒป TAHUN 2018 ๐ŸŒนKURUNG CIK REEN๐ŸŒน ๐ŸŒธBaju Material pearl skin platinum ๐ŸŒธKain Material Royal silk ๐ŸŒธPelbagai pilihan warna ๐ŸŒธCutting Loose Berdutt Belakang ๐ŸŒธJenis Kain duyung ๐ŸŒธPinggang Bergetah Kiri & Kanan ๐ŸŒธZip Kain Sebelah Kiri ๐ŸŒธZip dibelakang baju ๐ŸŒธSaiz XS S M L XL XXL ๐ŸŒธ โŒ kecut ๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh ๐ŸŒธ โŒ renyuk ๐ŸŒธ โœ… mudah digosok ๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai ๐ŸŒธ โœ… Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur ๐ŸŒธ โœ… Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ๐ŸŒธ โœ… Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple Harga : RM120sm RM125ss 3XL add RM10 4XL add RM15 UTK SAIZ 3XL ADD 2 inci (Pre oder) PROSES POSTAGE 3 Hingga 5 hariโ—๏ธ How to order:screenshot and whatsapp http://www.watsap.my/0136107595 #bajuwanitamurah #blousemurah #kurungmodenmurah #bajucantikdanmurah #dressmurah #kurungmoden #kurungsongket #songket #bajucantikmurah #kebayamodern #motifviral #maharajalawakmega2018 #terbaikdariku #seriburindu #isteriuntukdisewa #isteribukanuntukdisewa #kurungmoden #kurungmurah #kurunglacemurah

00
1 hour ago

Saya tau bukan senang nak buang tebiat2 tersebut. Kecuali exercise ye.. . Tapi bila korg join group coaching kitorg komfem tak igt terus nak minum manis. Sebab ada coach yg share ilmu dan team support 24jam. Sentiasa bagi support nak kurus dan sihat. Kalau sorg2 , hmmm asik ke laut jer.. . Natalia 0123481763/0104678422 #sayanakdiet #sayanakkurus #jomkurus #jomsihat #terbaikdariku #seriburindu #motifviral #thinkerstudio #jibril #polisevo2 #paskalthemovie #paskalchallenge #youcanloseweightfromanywhere #sayasukamakan #sayamasak #tipskurus #tipsihat #dietatkin #mealplan #healthydiet #menukurus #menudiet #gemukisawesome #taknakgemuk

61
1 hour ago

๐ŸŒปNEW COLLECTION ๐ŸŒป TAHUN 2018 ๐ŸŒนKURUNG CIK REEN๐ŸŒน ๐ŸŒธBaju Material pearl skin platinum ๐ŸŒธKain Material Royal silk ๐ŸŒธPelbagai pilihan warna ๐ŸŒธCutting Loose Berdutt Belakang ๐ŸŒธJenis Kain duyung ๐ŸŒธPinggang Bergetah Kiri & Kanan ๐ŸŒธZip Kain Sebelah Kiri ๐ŸŒธZip dibelakang baju ๐ŸŒธSaiz XS S M L XL XXL ๐ŸŒธ โŒ kecut ๐ŸŒธ โŒ berbulu lepas basuh ๐ŸŒธ โŒ renyuk ๐ŸŒธ โœ… mudah digosok ๐ŸŒธ โœ… sejuk & selesa dipakai ๐ŸŒธ โœ… Tahan Lasak & Tak Mudah Luntur ๐ŸŒธ โœ… Sesuai Untuk Semua Majlis Keramaian ๐ŸŒธ โœ… Tampil Cantik & Menawan Dengan Design yang Simple Harga : RM120sm RM125ss 3XL add RM10 4XL add RM15 UTK SAIZ 3XL ADD 2 inci (Pre oder) PROSES POSTAGE 3 Hingga 5 hariโ—๏ธ How to order:screenshot and whatsapp http://www.watsap.my/0136107595 #bajuwanitamurah #blousemurah #kurungmodenmurah #bajucantikdanmurah #dressmurah #kurungmoden #kurungsongket #songket #bajucantikmurah #kebayamodern #motifviral #maharajalawakmega2018 #terbaikdariku #seriburindu #isteriuntukdisewa #isteribukanuntukdisewa #kurungmoden #kurungmurah #kurunglacemurah

10
1 hour ago

[ELEH, MAKEUP JE LEBIH] Pari pari Sha menggunakan Putih Korea untuk mencantikkan kulit wajahnya. Lihatlah, flawless dan semakin halus je wajah pari pari sha๐ŸŒปUolls taknak jadi macam pari pari sha? To Order:- ๐Ÿ“ฒWhatsapp: 0143505455 ๐Ÿ“ฉWebsite: www.thejunni.com ๐Ÿต #tjcod (nama lokasi anda) #thejunni #normalset #putihkorea #cantik #skincare #secretbeauty #dropship #marketing #maylaadvance #syafiqkyle #remyishak #mirafilzah #pujaanhatikanda #fikrykiki #angle #queen #dramasangat #viral #teengirl #produkmuslim #motifviral #blackpink #korea #wannaone #bigbang #sweetcouple at Penang, Malaysia

132
1 hour ago

KASI ๐Ÿ†™ SIKIT GAMBAR YANG SEMPAT ๐Ÿ“ธ ambik TADI...๐Ÿ˜… . TERIMA KASIH YA ๐Ÿค—SUDI MAKANAN DI . @legacy_ayam_bakar ๐Ÿ“๐Ÿ”ฅ . Jemput Datang Lagi ya & Jangan lupa CANANG2KAN juga dkat Orang lain ya... pasal tempat makan kami ๐Ÿ˜œ... Bagi yg lain Dapat merasa juga @legacy_ayam_bakar Kami๐Ÿ˜Ž . #tempatmakansihatdansedap @legacy_ayam_bakar . . Lokasi :- . ๐Ÿก๐Ÿ‘‰๐ŸปLOT 2266 JALAN HELANG BATU 9 KEBUN BARU TELOK PANGLIMA GARANG 42500 KUALA LANGAT SELANGOR .๐Ÿก . . Hari Niaga๐ŸŒ— .Isnin - Sabtu . . Waktu Niaga:-๐Ÿ•ฐ .11.00am - 4.00pm . #13/12/18 #lunchMenu #heltyMenu #ayambakarterbaikmalaysia #makananViral #sudiMampir #MenuDiet #tempatmakanviral #heltylunch #ayamsedap #selangor #mantap #shahalam #motifviral #diet #dietOn #goodprotein at Jalan Batu 9 Kebun Baru Telok Panglima Garang

181
1 hour ago

KASI ๐Ÿ†™ SIKIT GAMBAR YANG SEMPAT ๐Ÿ“ธ ambik TADI...๐Ÿ˜… . TERIMA KASIH YA SUDI BELI MAKANAN DARI ๐Ÿค— . @legacy_ayam_bakar ๐Ÿ“๐Ÿ”ฅ . JUAL YA... . Jemput Datang Lagi ya & Jangan lupa CANANG2KAN juga dkat Orang lain ya... pasal tempat makan kami ๐Ÿ˜œ... Bagi yg lain Dapat merasa juga @legacy_ayam_bakar Kami๐Ÿ˜Ž . #tempatmakansihatdansedap @legacy_ayam_bakar . . Lokasi :- . ๐Ÿก๐Ÿ‘‰๐ŸปLOT 2266 JALAN HELANG BATU 9 KEBUN BARU TELOK PANGLIMA GARANG 42500 KUALA LANGAT SELANGOR .๐Ÿก . . Hari Niaga๐ŸŒ— .Isnin - Sabtu . . Waktu Niaga:-๐Ÿ•ฐ .11.00am - 4.00pm . #13/12/18 #lunchMenu #heltyMenu #ayambakarterbaikmalaysia #makananViral #sudiMampir #MenuDiet #tempatmakanviral #heltylunch #ayamsedap #selangor #mantap #shahalam #motifviral #diet #dietOn #goodprotein at Jalan Batu 9 Kebun Baru Telok Panglima Garang

201
2 hours ago

wahhh ๐Ÿคค mesti akan ada yang terliur tengok orang makan sedap2 macam burger ๐Ÿ”๐Ÿ”๐Ÿ”, fries ๐ŸŸ๐ŸŸ๐ŸŸ, ayam goreng ๐Ÿ—๐Ÿ—๐Ÿ—, pizza ๐Ÿ•๐Ÿ•๐Ÿ• kan? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . nak makan junk ni boleh je.. bukan tak boleh langsung.. . cuma kena pandai control nafsu.. jangan ambil dalam kuantiti yang banyak dan terlalu kerap.. . macam yang kita tau, makanan2 macam ni paling senang memggemukkan kita tau.. . so jangan silap langkah ye ๐Ÿ˜™ . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG โ€ผ๏ธ . SLOT SENTIASA PENUHโ€ผ๏ธ . BELUM CUBA BELUM TAHU ๐Ÿ˜Ž . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI ๐Ÿคฉ . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 ๐Ÿ˜‰ . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

80
2 hours ago

hidup ni kena enjoy ๐Ÿค“๐Ÿ˜‡ . bersenam pon sama tau.. kena buat enjoy2.. . bila kita happy, enjoy, bekerjasama, tenang dan relax masa bersenam, baru la dapat hasil yang terbaik kan ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ช . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG โ€ผ๏ธ . SLOT SENTIASA PENUHโ€ผ๏ธ . BELUM CUBA BELUM TAHU ๐Ÿ˜Ž . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI ๐Ÿคฉ . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 ๐Ÿ˜‰ . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

40
2 hours ago

korang tau tak manusia normal tidur 8jam sehari โณโณโณโณโณโณโณโณ . nak sihat ni bukan kena jaga pemakanan je tau.. tidur pon kena jaga ๐ŸŒš๐ŸŒ›๐Ÿ›Œ๐ŸŒŒ . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG โ€ผ๏ธ . SLOT SENTIASA PENUHโ€ผ๏ธ . BELUM CUBA BELUM TAHU ๐Ÿ˜Ž . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI ๐Ÿคฉ . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 ๐Ÿ˜‰ . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #malaysiabaru #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

60
3 hours ago

Ramai orang tanya nak lose weight boleh ke makan telur? Sebab apa tanya? Taktahu kandungannya apa didalam. Saya bagi tahu apa ada dalam telur putih dan kuning. . . . KOLESTROL Kuning telur rata-ratanya mengandungi 210 mg kolesterol, manakala putih telur pula tidak mengandungi kolesterol langsung. Namun pengambilan 210mg kolesterol untuk sehari masih dikira ok berbanding pengambilan sepatutnya, iaitu 300mg sehari. . LEMAK Telur kuning mengandungi 1.6g lemak tepu dan 2.7g lemak tidak tepu. Putih telur tidak mengandungi lemak. Pengambilan lemak tepu yang berlebihan perlu dikawal bagi mengurangkan risiko sakit jantung, namun pengambilan lemak tak tepu adalah penting. Ini kerana ianya memainkan peranan penting dalam sesebuah diet yang sihat. . PROTEIN Kedua-dua bahagian telur iaitu putih telur dan kuning telur mengandungi protein, dengan 4g di dalam putih telur dan 2.7g di dalam kuning telur. Kandungan protein di dalam sebiji telur adalah dianggap lengkap dan menyediakan sepenuhnya keperluan asid amino untuk badan. Protein juga membantu mengurangkan rasa lapar, sekaligus menghalang daripada tabiat terlebih makan. . Program turun berat 5-11kg sebulan! . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG โ€ผ๏ธ . SLOT SENTIASA PENUHโ€ผ๏ธ . BELUM CUBA BELUM TAHU ๐Ÿ˜Ž . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI ๐Ÿคฉ . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 ๐Ÿ˜‰ . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #jubahbesar #isteruntukdisewa #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

50
3 hours ago

Bukan berat je yang penting tau.. ukur lilit pon sama penting jugak dalam pemantauan turun berat..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜… . Ukur lillit ni menunjukkan banyak mana lemak di bahagian abdomen.. makin banyak makin bahaya untuk badan... . Sebab tu la boroi amat tidak digalakan.. bukan lambang seksi atau kesejatian seseorang tapi simbol penyakit lemak..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG โ€ผ๏ธ . SLOT SENTIASA PENUHโ€ผ๏ธ . BELUM CUBA BELUM TAHU ๐Ÿ˜Ž . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI ๐Ÿคฉ . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 ๐Ÿ˜‰ . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #teadetox #jubahbesar #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

40
5 hours ago

Pelik!! Pelik!! Pelik!! Kenapa kalau sarapan dengan KOPI ANGGUN PESONA perut rasa penuh je? Kenapa rasa macam tak lapar je? kenapa makan nasi sekali je sehari? Kenapa rasa macam susu banyak je? Kenapa rasa cergas sihat je? Pelik! Pelik sungguh!! Orang pun puji muka berseri. Muka tak penat, muka tak kusam. Nampak ceria happy go lucky saja๐Ÿ˜„ Seronok pulak! Diet boleh kawal. Badan pun cergas sihat. Mana nak cari kopi sihat dalaman dan luaran mcm ni?

72
7 hours ago

tengok ni berderet parcel ni untuk dihantar ke peserta2 kesayangan coach yang baru join.. . terima kasih kepada mereka yang berminat join program coach dan berkeinginan untuk ikut cara coach bagi mendapatkan berat badan yang ideal.. . coach akan guide korang tak kira usia tua atau muda.. matlamat kita tetap sama ๐Ÿคœ๐Ÿค› . ramau yang dah cuba dan dah berjaya.. korang bola lagi? ๐Ÿ˜ . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG โ€ผ๏ธ . SLOT SENTIASA PENUHโ€ผ๏ธ . BELUM CUBA BELUM TAHU ๐Ÿ˜Ž . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI ๐Ÿคฉ . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 ๐Ÿ˜‰ . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #kurussebelumkahwin

30
7 hours ago

morning korang ๐ŸŒ„sarapan apa pagi ni? ni coach nak share resipi sarapan yang sihat.. . EGG PRATA ROLL . BAHAN-BAHAN : . * 2-3 keping roti prata segera | nyah bekukan * 1 labu bawang besar | cincang halus * 3 biji telur * 1 sudu makan cincangan daun bawang * Garam dan lada sulah secukup rasa * Minyak zaitun secukupnya . CARA MEMASAK : . 1. Pukul telur bersama garam dan lada sulah secukup rasa. . 2. Masukkan cincangan bawang besar dan cincangan daun bawang lalu gaul rata. Ketepikan. . 3. Panaskan sedikit minyak zaitun di dalam kuali leper. . 4. Panaskan roti prata di kedua dua bahagian hingga agak perang. Ulangi langkah hingga selesai. . 5. Gunakan kuali yang sama, tambah sedikit minyak zaitun lalu tuang bancuhan telur ke dalam kuali. Biar telur masak di kedua dua bahagian. . 6. Letak telur ke dalam prata dan gulung kemas. Potong mengikut cita rasa masing-masing dan sedia dihidangkan. โœ”๏ธSIAP โœ”๏ธ . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG โ€ผ๏ธ . SLOT SENTIASA PENUHโ€ผ๏ธ . BELUM CUBA BELUM TAHU ๐Ÿ˜Ž . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI ๐Ÿคฉ . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 ๐Ÿ˜‰ . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

60
7 hours ago

5 CARA UNTUK BERSENAM DI RUMAH . Memang bagus kalau dapat bersenam di gimnasium dengan kemudahan-kemudahan yang terkini. Tetapi bagaimana pula jika anda terlalu sibuk dan tidak sempat ke gimnasium. Dibawah adalah senarai senaman-senaman yang anda boleh lakukan di rumah untuk tetap menjadi cergas. . . 1. Jumping Jacks Senaman ini adalah senaman asas yang pernah dilakukan oleh hampir semua orang. Senaman ini elok untuk kardio dan jantung anda. . 2. Push-ups Push-up adalah cara yang efisyen untuk menguatkan dada dan otot anda. Push up ringkas tidak memerlukan apa-apa alat dan boleh dilakukan di mana sahaja. . 3. Squats Senaman ini sangat berkesan ke atas hampir semua otot anda. Sama ada ingin membina kekuatan atau mengurangkan berat, Squat adalah senaman yang sesuai. . 4. Crunches Crunches sesuai untuk menguatkan otot di perut. Inginkan perut 6-pack yang sudah lama anda idamkan? Buat cruches di rumah anda. . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG โ€ผ๏ธ . SLOT SENTIASA PENUHโ€ผ๏ธ . BELUM CUBA BELUM TAHU ๐Ÿ˜Ž . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI ๐Ÿคฉ . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 ๐Ÿ˜‰ . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalanc arimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa # akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

101