Metime Photos & Videos

55 seconds ago

Had a very low-key weekend so I’m #makingmondaysgreatagain with a splurge! @lordwindsorcoffee oat milk latte with a baked vegan donut from @thecaffeinatedkitchen in my fave salted chocolate flavor. I hadn’t seen one in stock in awhile! 🍩☕️ I went to a full moon kundalini yoga class last night that went pretty hard, and then again to another class this morning, so I feel completely justified lol. #treatyoself #booksandcoffee #coffeeandbooks #veganlatte #oatmilklatte #vegandonut #bakeddonuts #metime at Lord Windsor Coffee

00
7 minutes ago

Hallo liebe Insta-Welt 🙋🏻‍♀️💚 ***************************** Lieber auf einem steinigen Weg durch das Leben gehen, als auf einer Schleimspur durch das Leben rutschen 🍀💋🍀 ***************************** #Weiblichkeit #soistes #gutenmorgen #woman50 #selfie_time #hotwoman🔥 #träumen #blaueaugen #schwarzehaare #sobinich #selfiefollow #metime #picofday #ichbinich #ohnefilter #ü40 #piercing #followmyinsta #instafam #frausein #xelfies #portraitfeed #selfietime #werkannderkann #kannmanmalmachen #leidergeil #geilerscheiß #einfachnurgeil #manlebtnureinmal  #sexystyle

10
14 minutes ago

Tomorrow (Tuesday 10/15) I’m hosting an EXCLUSIVE SNEAK PEEK into what my job is all about. 😊 I truly LOVE what I do and to be able to earn an income doing this is beyond a dream come true. There’s no commitment, no pressure, just join me tomorrow at 9pm and get the scoop. Information never hurts, it just allows you to see what opportunities are out there so you can see if this could be something right for you. 🤗 Comment below or message me for the link to the sneak peek. 🤩💕 #bossbabe #workathomemoms #makeithappen #lifecoach #earningmoney #newmomlife #nutrition #stayathomemom #mompreneur #familylife #fitandfocus #workingfromhome #wellnesscoach #lifecoach #workfromhome #positivethinking #follow #mentalhealth #Me #diabetestype2 #hypothyroidismweightloss #gravesdisease #happiness #loveyourself #metime #motivation #challenge #healthgoals #workoutroutine #changeisgood

60
19 minutes ago

Схема моего рисунка для вас! Участвуют три цвета. Так неудобно схемы рисовать вручную или вот так вот их создавать тоже с помощью текстового редактора! 😔 Но в ближайшее время покажу вам в новом видео безумно удобную и простую программу для создания рисунков, которая конечно не совершенна, но все равно куда как удобнее, чем тот вариант, которым я пользовалась чтобы нарисовать эту схему. Выложу обязательно в обновлённом варианте🙂 А пока вот так. Но раз вы просили поторопиться, то демонстрирую как пока есть. А вы какие программы используете для создания схем рисунков?🙂🧶 #рисунок #сзема #вязание #спицы #annaflorida #metime #myknittingchannel #youtube at Jacksonville Beach, Florida

20
19 minutes ago

Relaksasi tidak hanya dengan baca buku favorit atau mendengarkan musik. Ladies juga bisa relaksasi dengan melakukan perawatan wajah dan tubuh! Otot-otot tubuh yang kaku atau wajah yang kusam bisa kembali segar dan sehat dengan body massage, body mask, hingga facial. Spesial di bulan Oktober, ada diskon senilai 5 hingga 15 persen untuk treatment pilihan Ladies. Menarik kan? Yuk, reservasi sekarang dan dapatkan promonya! -------------------------------------------------------------- Let's Relax, Refresh and Recharge with Herbs Spa and Wellness Center More Info & Reservation: 🏡Jl. Prapanca 56 Surabaya 🏡Jl. Ngagel Madya V no 67 Surabaya 📞031-99443753 📞031-5674459 📱WA 081393300229 📡 Herbs group discussion FB : Herbs Spa Prapanca #herbsspa #herbswellness #relax #metime #spawanitasurabaya #spasurabaya #spaorganiksurabaya #spaalamisurabaya #spahargaterjangkau #spamurahsurabaya #spamurah #spakhususwanita #spawanita #bodymask #bodymassage #spa

00
27 minutes ago

Hay mom, Tau gak kalo susu kedelai itu manfaatnya banyak banget? Iya kedelai, bukan si malika tapi kedelai dari Metime itu lho.. Aku bisikin sedikit yaa manfaatnya, antara lain : - mencegah penyakit jantung, - anti kanker - mencegah kolestrol - mencegah obesitas Yuk segera dapatkan manfaat diatas hanya dengan harga yang murah banget .. Yuk pesan di 085780865091 #soyamilk #soyamilkjakarta #soymilk #boosterasi #boosterasijakarta #obatjantung #metime #metimeajadulu

00
37 minutes ago

Salah satu yg membuat ibu bahagia adalah ketika ia bisa membahagiakan dirinya. Tidak harus dg cara yg mewah dan luar biasa. Suami perlu memastikan istrinya menemukan kembali apa yg disukainya dan memfasilitasi semampunya utk mengeksplor minat & bakatnya. Arahkan dan nasihati dg lembut agar ia tetap aman dan terjaga dari hal-hal negatif yg mungkin akan ditemuinya. Ada ibu2 yg suka belajar, maka ijinkan ia banyak ikut pengajian, beli buku, bahkan kuliah lagi. Ada juga mommies yg suka seni seperti painting, fotografi, desain grafis, menyulam, handcrafting dan sejenisnya. Ada juga wanita yg bahagia banget sekedar diijinkan meet up sejenak dg teman-temannya semasa sekolah tanpa membawa anak. Ada juga bunda yg hobinya masak, bikin kue, dekor rumah, dan hal2 lain yg homy banget. Biarkan ia "sejenak", maka saat itu ia akan memiliki energi baru utk berjuang lagi bersamamu mendidik anak2 ya Yah... . . Suka yg mana nih sama "eye frog style" dari 3 foto di atas? . . By dr. Merita, MMR. . . #happymom #ibubahagia #parenting #tipsparenting #parentingtips #keluargabahagia #metime #instacampus #fotografi #ugm #fkkmkugm #ikmfkugm

71
46 minutes ago

We should all start our day the way little Ayaan does 💕 (Video: @alissa360style)

81
48 minutes ago

Introducing, our Halloween Limited Edition bath bombs! Pumpkin🎃 Skull💀 Eye👁 ALL HAND PAINTED! Get yours now! Halloween Edition ends on Nov. 15! ✨ Happy Halloween! 👻 ***not available at @frankiegeneralstore . . . #halloweenph #selflovethroughselfcare #selflove #selfcare #loveyourself #bathcare #bath #bathbombph #bathtub #bathph #metime #handmadesoap #artisan #homemade #organicbathbombs #luxurybath #hotelbath #local #localbusiness #locallymade #philippinemade #lovelocalph #bathessentials #bathessentialsph #bathroomessentialsph

20
50 minutes ago

51
51 minutes ago

I’ve been stressing for the past few days. My shoulders feel more tight than usual. Ive really been in my head, anxious, & feeling down so I needed to chill out. Enter this dynamic duo. It’s not a cure, but it helps. 🧖🏽‍♀️ Sometimes I need a little more than my prescription anxiety medicine can provide. Magnesium has been used for ages to treat anxiety & for its anti inflammatory properties. So when you pair this body butter with Cann I Be your taking the relaxation to a whole new level. I mixed the cbd oil with the bb, then rubbed it deep into my shoulders, neck & back. I finished up my bedtime routine, got M into his pajamas & now it’s almost lights out. What do YOU do when you feel your body reacting to stress? . . . . #youdeserveit #love #wellness #metime #health #cbd #natural #pamperyourself #naturallybased #cannabis #selfcare #pamper #cbdoil #skincare #beauty #madeintheusa #hemp #crueltyfree #relax #magnesium #ohmyposhwithrach #selfcarefirst #peppermintoil #mentalhealth #selfcareisntselfish #toddlermom #sahm at Beaumont, Texas

50
53 minutes ago

it’s that time of year, when your skin is asking for that extra bit of pampering. hydrate with rosehip and calm your mind with soothing essences of pure rose and lavender. Himalayan Rose is decadent and replenishing, with a trio of mineral-rich salts to soothe muscles and soften skin. . . . #roseotto #roseoil #purerose #bathsalts #naturalbathsalts #naturalbath #luxuryskincare #ecoluxury #selfcareday #metime #bodymindsoul #pamper #organicproduct #rosehip #antiaging #saltbath #luxe

10
56 minutes ago

Baju Renang Wanita Edora Muslimah ES ML DW -Baju dan celana terpisah (2 pcs) -kerudung terpisah -Baju dan celana pas di tubuh -Ritsleting di bagian depan -baju di lengkapi dengan penti -Bahan Spandex/lycra-nylon Klik Wa.me/6281281901460 M-XL Rp 271.000 XXL Rp 281.000 3XL : Rp 300.000 4XL : Rp 335.000 Perkiraan size M : 40-50kg L : 50-60kg XL : 60-70kg XXL : 70-80kg 3XL : o0-90kg 4XL : 90-100kg #bajurenang #bajurenangmuslimah #bajubigzie #tunik #hotselling #hotproduct #hotrestock #happytime #metime #kolamrenang #liburan #pantai

110
56 minutes ago

Baju Renang Wanita Edora Muslimah ES ML DW -Baju dan celana terpisah (2 pcs) -kerudung terpisah -Baju dan celana pas di tubuh -Ritsleting di bagian depan -baju di lengkapi dengan penti -Bahan Spandex/lycra-nylon Klik Wa.me/6281281901460 M-XL Rp 271.000 XXL Rp 281.000 3XL : Rp 300.000 4XL : Rp 335.000 Perkiraan size M : 40-50kg L : 50-60kg XL : 60-70kg XXL : 70-80kg 3XL : o0-90kg 4XL : 90-100kg #bajurenang #bajurenangmuslimah #bajubigzie #tunik #hotselling #hotproduct #hotrestock #happytime #metime #kolamrenang #liburan #pantai

110
58 minutes ago

Baju Renang Wanita Edora Muslimah ES ML DW -Baju dan celana terpisah (2 pcs) -kerudung terpisah -Baju dan celana pas di tubuh -Ritsleting di bagian depan -baju di lengkapi dengan penti -Bahan Spandex/lycra-nylon Klik Wa.me/6281281901460 M-XL Rp 271.000 XXL Rp 281.000 3XL : Rp 300.000 4XL : Rp 335.000 Perkiraan size M : 40-50kg L : 50-60kg XL : 60-70kg XXL : 70-80kg 3XL : o0-90kg 4XL : 90-100kg #bajurenang #bajurenangmuslimah #bajubigzie #tunik #hotselling #hotproduct #hotrestock #happytime #metime #kolamrenang #liburan #pantai

110
59 minutes ago

Baju Renang Wanita Edora Muslimah ES ML DW -Baju dan celana terpisah (2 pcs) -kerudung terpisah -Baju dan celana pas di tubuh -Ritsleting di bagian depan -baju di lengkapi dengan penti -Bahan Spandex/lycra-nylon Klik Wa.me/6281281901460 M-XL Rp 271.000 XXL Rp 281.000 3XL : Rp 300.000 4XL : Rp 335.000 Perkiraan size M : 40-50kg L : 50-60kg XL : 60-70kg XXL : 70-80kg 3XL : o0-90kg 4XL : 90-100kg #bajurenang #bajurenangmuslimah #bajubigzie #tunik #hotselling #hotproduct #hotrestock #happytime #metime #kolamrenang #liburan #pantai

60
59 minutes ago

Baju Renang Wanita Edora Muslimah ES ML DW -Baju dan celana terpisah (2 pcs) -kerudung terpisah -Baju dan celana pas di tubuh -Ritsleting di bagian depan -baju di lengkapi dengan penti -Bahan Spandex/lycra-nylon Klik Wa.me/6281281901460 M-XL Rp 271.000 XXL Rp 281.000 3XL : Rp 300.000 4XL : Rp 335.000 Perkiraan size M : 40-50kg L : 50-60kg XL : 60-70kg XXL : 70-80kg 3XL : o0-90kg 4XL : 90-100kg #bajurenang #bajurenangmuslimah #bajubigzie #tunik #hotselling #hotproduct #hotrestock #happytime #metime #kolamrenang #liburan #pantai

60
1 hour ago

Sunshine and flowers! . These little mums had a little to much water last week so a little fresh air and sunshine perked them up! One of my favorite things to do is close my eyes, be quiet and feel the sun shine on my face, the warmth feels so good! . #fallsun #blueskies #mums

53
1 hour ago

Main yg gak main-main Trip anti mainstream kali ini cukup extreme Namanya canyoneering gabungan rappelling dan canyoning Thanks @iraramayanti yg udah ngajakin Main sinilah kuy jangan wacana aja #curugcikondangcianjur #canyoneering #rappling #canyoning #canyon #waterfall #rappling #airterjun #curug #jawabarat #cianjur #trip #antimainstream #extreme #extremesports #adventure #mytripmyadventure #yogamom #enjoylife #nature #water #playing #wisata #vacation #oneday #metime at Curug Cikondang Campaka Cianjur

153
3 hours ago

I now have set days I am taking massage appointments - Mondays, Wednesdays & Saturdays. 60 mins - $65 for Therapeutic Massage Lomi Lomi Prenatal Sports Massage _ 60 mins - $75 for Sculpt & Smooth (Cellulite treatment) Coming soon - Holistic Face Lifting Massage Please DM me with any questions or to book. at Ewa Beach, Hawaii

51
3 hours ago

#mask Monday is not a face mask but a hair mask! When I wanted to better my hair after pregnancy destroyed it, my amazing hair dresser suggested this. It’s a Wella hair mask and I love it. Smooths our my hair making it silky smooth without looking greasy. It also makes my hair really shine!! I love it and it’s easier found on Amazon! Check it out and if try it let me know what you think! 🤪 #sahm #sahmlife #mom #momlife #stressedoutmom #kindergartenmom #preschoolmoms #sahmproblems #momproblems #mompreneur #momtruth #mombie #allboys #twinsandonemore #twinboys #twinboymom #3boys #outnumberedmomofthree #anxiety #depression #ocd #mentalhealth #selfcare #metime #ineedaminute #helpwanted #mommoments #everydaymoms

40