Meletop Photos & Videos

2 minutes ago

[ #KAINBARU] in da houZ 😍 . Open order #PREORDER ONLY! . 🔺️COTTON GERMAN bidang 60" - 26warna pilihan . sangat sesuai utk baju kurung , blouse , baju melayu , kurta , kemeja , jubah , skirt , dll . . 🔺️PROMOSI PREORDER RM11 semeter dengan pembelian 20m keatas per color . . -Kain yg berat -Tak tebal tak nipis -Lembut dan jatuh terletak -sedikit shinny, nampak eksklusif -Berat sikit dari Sakura Cotton -Kain yg sejuk dan serap peluh -Tidak kecut dan yg paling penting LESS IRON 😃 . fabrik yg menjadi pilihan butik2 popular ! . . untuk pertanyaan lanjut & tempahan, wasap kami di:- . 📲011-32519937 📲013-2913930 atau nak pantas, klik link wasap di Bio 👆🏽 . . #cotton #kaincotton #cottonmurah #KainSatinMurah_byENE #kainpasang #bajuraya #kurungriau #CottonLovers #cottongermanplain #kainplainmurah #kainraya #bajumelayumurah #bajuKurung #bajumelayu #kaincottoncantik #seriburindu #selafazcinta #dramasangat #meleTOP

00
3 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi.store @calciumtinggi.store Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumtinggi.store . 📱Whatshap : +60 16 824 5649 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

330
4 minutes ago

"HINA BETUL RASA BILA MUKA PENUH JERAWAT. MALU NAK KELUAR"😭 . Pernah rasa perasaan macam ni tak? Siapa je yang tak sedih dengan muka penuh jerawat kan. Tambahan pula dengan kulit menggelupas teruk. . Tapi, dengan supplement #HELLOPEACHPLEASE ni dah tak perlu risau dah. Sebab apa? Sebab supplement terlajak laris ni mampu mengubah hari-hari anda. . Hello Peach Please- Mampu merawat kulit dari dalaman, mencerahkan kulit, mengurangkan jerawat jeragat blackhead whitehead, melembapkan kulit & tiada side effect sekiranya anda stop consume. #hellopeachplease #lovelieeserum #lovelieebeauty #lovelieeagent #lovelieekuantan #lovelieekemaman #lovelieeterengganu #lovelieepahang #beauty #kulitcantik #sunshine🌞 #koreanmakeup #koreadrama #geraipaknil #meletop #neelofa #makeuptutorial #makeupartis #dramamelayu #kuantan #pahang

31
5 minutes ago

🌸MINI BATIK🌸 DESIGN MINI KURUNG MATERIAL ☘️ROYAL SILK High  quality  100% ☘️BERCORAK BATIK PRINTED ☘️jenis Kain lembut dan beralun ☘️Tak kasar ☘️Tak panas ☘️ZIP BELAKANG BAJU ☘️loose cutting ☘️ade DART BELAKANG BAJU ☘️LEHER BULAT ☘️Tangan Lepas (boleh sinsing)utk ambil Wuduk ☘️KAIN DUYUNG (A cut) ☘️zip  tepi  kain ☘️getah  kiri  dan  kanan 🌷✔️size  S M L XL XXL 📍CORAK BAWAH BAJU MUNGKIN LARI SEDIKIT DARI CORAK ASAL(PIC) Whtsapp 017-4008659 Rm105sm/rm110ss #kurungmoden #kurungmurah #minikurung #kurungpahang #resepiyatiekitchen #bazarpaknil #raya2018 #sentiasabersyukur #instaseleb #ajimaura #suriamalaysia #kurungcotton #minikurungmurah #kurungsongket #busanamuslimah #bajusedondon #terlajaklaris #meletop #raya2019 #instashopmurah #bajukurungcikgu #koleksibajuraya2018 #ctfairuzcollections #suriamalaysia #terapiinstagram #blousemurah #sayajualbaju #bazaronlinemalaysia #kebarung #kebaya #kurungbatik

00
6 minutes ago

🌸LAYLA LACEY FISHTAIL SET🌸 . PRICE : RM100 sem, RM105 ss . • Material Top : Japanese Moss Crepe with Tone-to-Tone Lace Border • Material Skirt : Premium French Lace with Full Lining . FREE SIZE *Pls refer measurement guide . MEASUREMENT👇 . Top Shoulder : 15" Armhole : 21" Bust : 41" Sleeve length : 20.5" Length : 24.5"front 28.5"back . Skirt Waist : 26"-35" Hips : 36-44" Length : 40.5" . OTHER • Fishtail top with elegant tone-to-tone lacey border finishings • Top with hidden long zip behind • Premium french lace skirt with full cotton lining • Mermaid cut lace skirt with full elastic waistband . . *SILA UKUR DAHULU SEBELUM MEMBUAT PEMBELIAN, TQ* . To order kindly Whatsapp 📲 016-6524613 . #bajukurungmurah #dressmurah #kurungmurah #kebayamurah #bajukebaya #minikurungsongketmurah #platedkurung #peplumcotton #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #kainsongket #bajubabydoll #peplummurah #bajumurah #trustedseller #bestseller #meletop #malaysiainstashop #malaysiaonlineshopping #bazar #bazarpaknilmurah #bazarmalaysia #clearancesale #pallazomurah #malaysia #bajubridesmaid #kurungfishtail #lace

10
6 minutes ago

Emotional eating .. haha ramai kt sini suka lepas emosi kt makanan. . Marah,sedih,happy.. masa gaji pon ada emosi😂😂 .. it’s ok itu normal tanda anda seorang manusia .. cuma banyak cara untuk anda kawal emosi dengan baik. . Meditation,bersenam,membaca buku atau buat aktiviti yg anda suka membantu untuk rendahkan wave mind anda(stress come from your mind) dan mula ada “kesedaran” untuk lakukan next action dengan lebih baik. . Barulah lepas ni diet selamat .. ni marah skit terus pergi dapur cari makanan memang tak jadi diet .. hopefully you guys more enjoy dan happy with your life😃🙏🏻 . #sihatdanbonusnyakurus #teamnickhinhussien #teamrafiqrazali Coach Rafiq-0148342206 . #rafiqrazali #workfromhome #shawlmurah #uitm #weightlosschallengeonline #tipskurus #meletop #atkinsdiet #tipsdiet #butikbangisentral #fatburner #viralmalaysia #shawlpublika #projekkurus #johorbahru #malaysiaairlines #bukitgasing #jomkahwin #bawalmurah #penang #ibumenyusu #tv3 #onlineshoppingmalaysia #seluarbesar #kesihatan

120
8 minutes ago

Perfume Vials DKNY Be Delicious EDP DM / Whatsapp me for the updated list.. 10 vials for only RM75.. Grab ‘em now!!! Another new collection from us.. get ur perfume fix here @dots.region_perfume 😘😘 _____________________________ Price : RM12 - 1 RM 45 - 5 RM 75 - 10 (postage exclude) _____________________________ Whatsapp: 0163552699 📱(click whatsapp link at bio 📱) #dots #dotsregion #dotsperfume #sayajualperfume #bazaarpaknil #authenticperfume #perfumemurah #perfumelover #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #igersmalaysia #originalperfume #fragrance #perfume #perfumelover #perfumecollection #perfumemalaysia #fattzura #meletop #astroria #vialoriginal #vialperfume #ctdk #forher #instaseleb #instafamous #mahn #instaperfume #bebytoratora

40
12 minutes ago

🌿INAI SERBUK ASLI DAMIA RM20 SAHAJA 🌿 . 🍁 Berat 100gram 🍁 Sesuai untuk rambut dan jari 🍁 Untuk jari boleh pakai 10 org 🍁 Untuk rambut panjang boleh pakai 2 orang 🍁 Untuk rambut pendek boleh pakai 3 org 🍁 Asli dari daun inai 🍁 Bebas bahan kimia 🍁 Warna tahan lama 🍁 Serbuk yang belum di bancuh simpan di tempat kering dan kedap udara. Tahan 2 tahun. . ❌Inai Serbuk & Inai Celop Daun adalah inai yang sama, beza dah siap bancuh dan belum sahaja❌ . . . #inaidaun #inaicelup #inaicelupmerah #inaiserbuk #inaidamia #inaiasli #inailukis #inaipengantin #inailover #inaipokok #fattzura #alamatnyacinta #munafik2 #bawallabuh #bawal #jubahmurah #kulitcantik #kukusihat #kukucantik #nails #meletop #veil #bajupengantin #crown #makeuppengantin #sewabajupengantin #crownmalaysia #pelamin #butikpengantin

30
12 minutes ago

TARIKH PERNIKAHAN SEMAKIN DEKAT TAPI POKOK INAI ARWAH NENEK KENA TEBAS!!! . "Jangan risau sebab #InaiDamia akan bantu selesaikan masalah awak 😍" . Dengan Inai Damia awak tak perlu fikir nak petik dan kisar/giling dah. Order je dengan KakFa 😘 . Boleh pilih nak inai serbuk atau inai celup. Hah? Apa beza kedua inai diatas? Sama jer. Bezanya inai celup siap dibancuh, dapat jer boleh terus celup. Inai serbuk kena bancuh sendiri, tapi keistimewaan inai serbuk boleh pakai ramai dan tahan sehingga 2tahun jika disimpan baik-baik. . 📍Selamat ke Inai Damia ni? Dont worry adik kakak Inai Damia ada kelulusan NOT KKM tau dan tanpa campuran bahan kimia berbahaya atau bahan yang memedihkan/memanaskan. Pakai lagi lama lagi bagus takde mudarat langsung! . Klik link diatas utk order dan dapatkan #SpecialFreegift from KakFa okay 😘 . . . #inaidaun #inaicelup #inaicelupmerah #inaiserbuk #inaiasli #inailukis #inaipengantin #inailover #inaipokok #ctdk #gegarvaganza #viralmalaysia #cikreenencikngokngek #fattzura #jubah #kulitcantik #kukusihat #kukucantik #meletop #veil #bajupengantin #crown #makeuppengantin #sewabajupengantin #crownmalaysia #pelamin #butikpengantinmelaka

21
14 minutes ago

🌿 INAI DAMIA CELUP RM15 🌿 . 🔥Berat 50gram 🔥Khas pakai di jari 🔥1 bekas boleh pakai utk 30 jari 🔥Asli dari daun inai 🔥Bebas bahan kimia 🔥Warna tahan lama 🔥Mesra wuduk & solat 🔥Lepas pakai simpan peti sejuk 🔥Tahan 6 bulan 🔥Jika letak luar suhu bilik tahan 3 bulan . 🍁Inai Damia Serbuk & Inai Damia Celup adalah inai yang sama, beza dah siap bancuh dan belum sahaja tau. . . . [ NAK GRAB? klik link di bio ig @inai_asli_damia sekarang📍] . . . #inaidaun #inaicelup #inaicelupmerah #inaiserbuk #inaidamia #inaiasli #inailukis #inaipengantin #inailover #inaipokok #fattzura #bawallabuh #jerawat #jubahmurah #jubah #kulitcantik #kukusihat #kukucantik #nails #meletop #veil #bajupengantin #crown #makeuppengantin #sewabajupengantin #crownmalaysia #pelamin #butikpengantin

20
14 minutes ago

Thank you dear grab fynawax dengan putree. Happy waxingg. No more bulus2 lebat after thiss😍😍😍 . . . Why FYNAWAX ? ❤100% organic hair removal ❤Bulu tumbuh lebih halus ❤Melambatkan pertumbuhan bulu ❤Mencerahkan bahgian kulit hitam akibat kesan bercukur ❤Mengurangkan ketiak berbau ❤Harga mampu milik ❤Boleh bawa travel atau berhomespa bersama keluarga dan rakan-rakan ❤Selamat digunakan utk kulit sensitif ❤Ibu mengandung pun selamat guna . Setiap pembelian FYNAWAX uolss dapat . ✔1 jar 450 gram fynawax ✔FREE 10 washable cotton strips ✔FREE 2 wooden stick ✔FREE 1 mini instruction how to wax . 🔥HARGA PROMO RM35 🔥HARGA ASAL RM40 🔥BELI 3 JAR FREE POS (SM) / ADD RM5 (SS) 🔥BOLEH CAMPUR SUPREME (hotwax) + PREMIER (coldwax) . . Tahan lebih 5-6 bulan tau 😀 BELUM CUBA BELUM TAHU ❤ . Klik link on bio for more info 💕 . . #fynawax #fynawaxmurah #fynawaxsale #fynawaxbangi #fynawaxkajang #fynawaxputrajaya #fynawaxmalaysia #organichairremoval # #coldwax #homespa #wax #sideincome #waxing #penanggalbulu #organicwax #waxmalaysia #waxmurah #waxmurahmalaysia #waxing #buangbulu #cabutbulu #teamputree #trending #meletop #bazaarpaknil #TESTIMONIFYNAWAX #DROPSHIPWANTED #AGENTWANTED 📲017-9055034 at Universiti Tenaga Nasional (UNITEN)

10
15 minutes ago

Thank you dear grab fynawax dengan putree. Happy waxingg. No more bulus2 lebat after thiss😍😍😍 . . . Why FYNAWAX ? ❤100% organic hair removal ❤Bulu tumbuh lebih halus ❤Melambatkan pertumbuhan bulu ❤Mencerahkan bahgian kulit hitam akibat kesan bercukur ❤Mengurangkan ketiak berbau ❤Harga mampu milik ❤Boleh bawa travel atau berhomespa bersama keluarga dan rakan-rakan ❤Selamat digunakan utk kulit sensitif ❤Ibu mengandung pun selamat guna . Setiap pembelian FYNAWAX uolss dapat . ✔1 jar 450 gram fynawax ✔FREE 10 washable cotton strips ✔FREE 2 wooden stick ✔FREE 1 mini instruction how to wax . 🔥HARGA PROMO RM35 🔥HARGA ASAL RM40 🔥BELI 3 JAR FREE POS (SM) / ADD RM5 (SS) 🔥BOLEH CAMPUR SUPREME (hotwax) + PREMIER (coldwax) . . Tahan lebih 5-6 bulan tau 😀 BELUM CUBA BELUM TAHU ❤ . Klik link on bio for more info 💕 . . #fynawax #fynawaxmurah #fynawaxsale #fynawaxbangi #fynawaxkajang #fynawaxputrajaya #fynawaxmalaysia #organichairremoval # #coldwax #homespa #wax #sideincome #waxing #penanggalbulu #organicwax #waxmalaysia #waxmurah #waxmurahmalaysia #waxing #buangbulu #cabutbulu #teamputree #trending #meletop #bazaarpaknil #TESTIMONIFYNAWAX #DROPSHIPWANTED #AGENTWANTED 📲017-9055034 at Universiti Kebangsaan Malaysia - UKM

00
15 minutes ago

Thank you dear grab fynawax dengan putree. Happy waxingg. Nor more bulus2 lebat after thiss😍😍😍 . . . Why FYNAWAX ? ❤100% organic hair removal ❤Bulu tumbuh lebih halus ❤Melambatkan pertumbuhan bulu ❤Mencerahkan bahgian kulit hitam akibat kesan bercukur ❤Mengurangkan ketiak berbau ❤Harga mampu milik ❤Boleh bawa travel atau berhomespa bersama keluarga dan rakan-rakan ❤Selamat digunakan utk kulit sensitif ❤Ibu mengandung pun selamat guna . Setiap pembelian FYNAWAX uolss dapat . ✔1 jar 450 gram fynawax ✔FREE 10 washable cotton strips ✔FREE 2 wooden stick ✔FREE 1 mini instruction how to wax . 🔥HARGA PROMO RM35 🔥HARGA ASAL RM40 🔥BELI 3 JAR FREE POS (SM) / ADD RM5 (SS) 🔥BOLEH CAMPUR SUPREME (hotwax) + PREMIER (coldwax) . . Tahan lebih 5-6 bulan tau 😀 BELUM CUBA BELUM TAHU ❤ . Klik link on bio for more info 💕 . . #fynawax #fynawaxmurah #fynawaxsale #fynawaxbangi #fynawaxkajang #fynawaxputrajaya #fynawaxmalaysia #organichairremoval # #coldwax #homespa #wax #sideincome #waxing #penanggalbulu #organicwax #waxmalaysia #waxmurah #waxmurahmalaysia #waxing #buangbulu #cabutbulu #teamputree #trending #meletop #bazaarpaknil #TESTIMONIFYNAWAX #DROPSHIPWANTED #AGENTWANTED 📲017-9055034 at Uitm Seremban 3

10
18 minutes ago

Tiap hari hujung minggu jeeee nak Cheatday . Konon sebagai lesen sebab dah diet seminggu (Isnin - Jumaat) ... 😅 Salah cara tu yaaa diknunnn 👋👋👋 . Cheatday boleh buat sebulan 2-3 kali je... Bukan seminggu sekali . Sebab kita nak fokus turunkan lemak.. bukan hilang otot 💪 . SAYA SUDAH OPEN INTAKE BARU UNTUK WEIGHT LOSS CHALLENGE SEASON 41. TEKAN LINK DI BIO IG SAYA KALAU BETUL-2 NAK KURUS . Coach Syamim @_syamimamira +60134709727 Online Weight Loss Coach I lost 27 kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #dietmalaysia #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #lelakikirimantuhan #jomdiet #misimengecil #isteribukanuntukdisewa #fattahaminz #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #bajutunang

10
24 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia at PAID Review

720
26 minutes ago

[ AWAS PEREMPUAN & WANITA ] . Tak kira yang dah berkahwin atau belum berkahwin, kita sebagai WANITA memang kena jaga betul-betul bila bab RAHIM . Sila perhatikan 9 tanda rahim tak sihat di bawah ni :⤵️ . 1. Tumit sering sakit berdenyut dan menyucuk-nyucuk secara tiba-tiba. Rasa ini lebih kerap bila banyak berjalan, berdiri atau angkat benda berat serta beban pada perut . 2. Rasa sengal-sengal dan bisa-bisa urat pada tapak kaki. Rasa kejang dan menyucuk sekitar tapak kaki . 3. Sering sakit di sekeliling pinggang hingga ke papan punggung dan ke atas urat belikat. Sakit pinggang ini lebih kurang seperti lenguh dan rasa senggugut tapi ia berlaku di luar waktu datang bulan . 4. Bahagian bawah perut hingga ke pangkal peha. Rasa sengal dan lenguh pada pangkal paha hingga merebak ke lutut . 5. Mudah terkencing bila bersin, batuk atau ketawa. Mudah juga dijangkiti dengan penyakit kencing kotor serta rasa ngilu sakit ketika buang air kecil . 6. Sukar melakukan hubungan suami isteri dan sering merasa sakit pada bahagian ari-ari setiap kali bersetubuh. Perkara ini juga boleh merosakkan hubungan suami isteri . 7. Sering mengalami kentut vagina. Maknanya, rahim bermasalah dan vagina kembang . 8. Badan berangin dan sering kembung perut. Badan mudah masuk angin, dan perut menyucuk akibat angin dalam rahim dan perut . 9. Vagina berair dan berbau. Berlaku keputihan luar biasa dan salah satu tanda peranakan kembang . Jika alami tanda-tanda seperti diatas,, cepatlah berurut, makan jamu & berbekung. Elakkan dan kurangkan minum air berais ,angkat benda berat . Pilihan wanita moden masa kini, #jamunenekviral_Rapat_plus cyunk. Menggunakan bahan-bahan tradisional yang bermutu tinggi khas utk merawat masalah dalaman wanita . Whatsapp sis 017-4841856 . #jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek #jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #keperluanberpantang #ruangrezekihanania #jamurapat #jamuketat #meletop #bazaarpaknil #jamunenekpj #jamunenekshahalam #fattzura #rapatplus #keputihan #jamudalamanwanita #jamuuntukwanita #wanita #payudarategang #dara

60
30 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1444
31 minutes ago

SHIRLEY Swipe for OFFWHITE Color ⬅️ . RM114 FREE POST SEM SS ADD RM5 . 🌸 Material blouse como crepe 🌸 Material skirt glitter faux fur 🌸 hidden zip behind & sleeve . . Size S Shoulder 15" Bust 36" Armhole 18" Sleeves 23" Front Length 20" Back Length 27.5" . Skirt Waist 26"-34" Hips 36" Length 41" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Size M Shoulder 16" Bust 38" Armhole 19" Sleeves 23" Front Length 20" Back Length 28" . Skirt Waist 28"-36" Hips 38" Length 41" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Size XL Shoulder 17.5" Bust 42" Armhole 20" Sleeves 23" Front Length 21" Back Length 28" . . Skirt Waist 26"-40" Hips 42" Length 42" . Fast Purchase WhatsApp (0109889794) for further details ❤️ . #Shirley #MeleTOP #tiktokmalaysia #motifviral #viral #selafazcinta #isteribukanuntukdisewa #emmamaembong #neelofa #sale #skirtglitter #mybazar #hantarankahwin #bajukonvokesyen #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #minikurung #kurungtunang #kurungnikah #kurungmoden #kurungmurah #kurungsale #PolisEvo2 #sayajual #kurung #kurungcantik #kurungelegant #kurungoffwhite #kurungpinkpeach

40
32 minutes ago

Waduh waduh, dekat social media kemain duk tekan2 follow & search tips2 kurus bagai. Tapi ..... napa tak kurus2 lagi ni coach?? 🤦🏻‍♀️ Ada tuh pulak ,dah on program ,terus stop & give up sebab kata nya tak kurus2.. padahal kemain makan macam2 dekat luar sana ,coach suruh ikut meal plan beribu alasan dibagi😂 🤦🏻‍♀️ . Itu org cakap, Nak Seribu Daya,Taknak Seribu Dalig. Kalau duk asyik search kurus tapi tiada tindakan akhirnya NO RESULT ❌ . KNOWLEDGE IS POWER , but APPLICATION IS POWERFUL . Jangan delay impian & goal anda. Jom mulakan sekarang💪🏻 COACH SYAHIRAH ROSLI 📲 013-2674724 Turn ON NOTIFICATIONS / Klik link wasap di bio IG utk details program #bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl #herbalifemalaysia #malaysiaairlines #cabarankurusonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #noradanish #bakarlemakperut #jubahcantik #harianmetro #coachherbalifemalaysia #kualalumpur #astrowarna #makeupartist #detoxtea #herbalifeseremban #honda #kurussihat #jomkurusl malaysia #tv3 #workout #dakwah #fitnesslife #ootd

60
34 minutes ago

HEAR WE ROAR!! PERSONALISED YOUR KIDS OR FAMILY DINOSAUR TSHIRT WHY BUY FROM US? ●Add Name for FREE ●FREE shipping ●Get a DISCOUNT if buy more than 1 pcs DM or CLICK LINK on profile for more information

81
35 minutes ago

My Doctors pun pesan ambil nutrisi sebelum bersenam. Tp ramai yg takut ambil nutrisi sebab ingatkan ubat kurus yang merbahaya. Sebab tu kena cari coach yang bertauliah utk berdiet supaya kita tahu apa yg betul apa yang salah. Nutrisi apa yg diperlukan oleh badan kita seharian? . Mudahnya berdiet kalau ada ilmu, coach yang terbaik, tanpa stress, tak perlu berlapar atau pantang makan yang keterlaluan dan banyak lagi. Yang penting semuanya ONLINE. Kalau berminat wasap saya laju2📱 👉http://jomsihatwithanaandy.wasap.my 👉atau klik link wasap di bio profile IG saya ye . Jangan lupa follow IG saya dan turn on notification supaya tak terlepas tips dan info dlm posting saya seterusnya😍 Tag dan share dengan kawan2 ye😊 . #getfitnowonline #teamsyaiaizat #teamcoacheyfa #kurus #sihat #diet #takstress #jagamakan #xlapar #wajibnasi #nakkurusnaksihat #menudiet #onlinecoaching #plussizemalaysiaonline #plussizemalaysia #cantik #isteriuntukdisewa #seriburindu #gv5 #gegarvaganza #sedap #resepi #meletop #mentor #bajumuslimah #diettakstress #inciturun #lemakturun #misimengecil #fattzura

20
36 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

42959
37 minutes ago

SHIRLEY Swipe for MUSTARD & BLACK Color ⬅️ . RM114 FREE POST SEM SS ADD RM5 . 🌸 Material blouse como crepe 🌸 Material skirt glitter faux fur 🌸 hidden zip behind & sleeve . . Size S Shoulder 15" Bust 36" Armhole 18" Sleeves 23" Front Length 20" Back Length 27.5" . Skirt Waist 26"-34" Hips 36" Length 41" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . Size M Shoulder 16" Bust 38" Armhole 19" Sleeves 23" Front Length 20" Back Length 28" . Skirt Waist 28"-36" Hips 38" Length 41" . 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 . . Size XL Shoulder 17.5" Bust 42" Armhole 20" Sleeves 23" Front Length 21" Back Length 28" . . Skirt Waist 26"-40" Hips 42" Length 42" . Fast Purchase WhatsApp (0109889794) for further details ❤️ . #Shirley #MeleTOP #tiktokmalaysia #motifviral #viral #selafazcinta #isteribukanuntukdisewa #emmamaembong #neelofa #sale #skirtglitter #mybazar #hantarankahwin #bajukonvokesyen #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #minikurung #kurungtunang #kurungnikah #kurungmoden #kurungmurah #kurungsale #PolisEvo2 #sayajual #kurung #kurungcantik #kurungelegant #kurungmaroon #kurungmustard #kurungblack

40
41 minutes ago

MINI PEPLUM POLKA ANA . RM124 FREE POST SEM SS ADD RM5 . LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :15" Bust :36" Armhole: 18" Sleeves: 22.5" Length :26" . SKIRT: Waist :26-36" Hips :36" Length :40" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :16" Bust :38" Armhole :20" Sleeves :22.5" Length :26" . SKIRT: Waist :28-38" Hips: 38" Length :40" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder: 17" Bust :44" Armhole: 22" Sleeves :22.5" Length: 26" . SKIRT: Waist :32-46" Hips: 46" Length :41" . AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL **_refer measurement guide_ -Material moss crepe -Hidden zip at sleeve and back -Top peplum-cut with oganza -skirt mermaid-cut with full elastic waistband . Fast Purchase WhatsApp (0109889794) for further details ❤️ . #MiniPeplumPolkaAna #minipeplum #kurungpeplum #MeleTOP #tiktokmalaysia #motifviral #viral #selafazcinta #isteribukanuntukdisewa #emmamaembong #neelofa #sale #mybazar #hantarankahwin #bajukonvokesyen #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #minikurung #kurungtunang #kurungnikah #kurungmoden #kurungmurah #kurungsale #PolisEvo2 #sayajual #kurung #kurungcantik #kurungelegant #kurungnavyblue

41
41 minutes ago

PHILIPS AVENT NATURAL 2.0 TEAT ALL RANGE (2pcs) . The new Philips Avent teats, with skin soft material and flexible spiral design, more closely resembles the breast. The comfort petals and natural nipple shapes allows natural latch on and makes it easy to combine breast and bottle feeding. . HIGHLIGHTS👇🏻 ✔️easy to combine breast and bottle feeding ✔️a more comfortable and contented feed for baby ✔️air goes into the bottle, not baby’s tummy ✔️0% BPA (Bhisphenol A Free) . NOTE❗️ Compatible with Philips Avent Natural bottle only . VARIATION👇🏻 ✔️Newborn flow 0m+ ✔️Slow flow 1m+ ✔️Medium flow 3m+ ✔️Variable flow 3m+ ✔️Fast flow 6m+ ✔️Thick feed 6m+(Ycut) ✔️Grow up flow 9m+ . PRICE👇🏻 🤩RM30 inc postage SM . To Order DM/WHATSAAP👇🏻 +60182922744 +60182922744 +60182922744 . #aventphilipsmalaysia #terapiinstagram #cantik77 #fsv21 #mainananakmurah #baranganakdanmak #baranganakmurah #barangbabysupermurah #barangbayimurah #jualanmurahmalaysia #jualanmurahonline #babycomel #ibuhamil #ibuberpantang #bazarmama #bazarkanakkanak #trustedsellermalysia #barangmurah #promosi #saleminggugaji #offerbarangbaby #botolsusu #bazaarpaknil #kakishopping #bazarpaknilmurah #meletop #cikgu #visitmyig #sayajual #tommeetippeemalaysia

50
42 minutes ago

MINI PEPLUM POLKA ANA Swipe for PINK Color ⬅️ . RM124 FREE POST SEM SS ADD RM5 . LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :15" Bust :36" Armhole: 18" Sleeves: 22.5" Length :26" . SKIRT: Waist :26-36" Hips :36" Length :40" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :16" Bust :38" Armhole :20" Sleeves :22.5" Length :26" . SKIRT: Waist :28-38" Hips: 38" Length :40" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder: 17" Bust :44" Armhole: 22" Sleeves :22.5" Length: 26" . SKIRT: Waist :32-46" Hips: 46" Length :41" . AVAILABLE IN SIZES *S,M&XL **_refer measurement guide_ -Material moss crepe -Hidden zip at sleeve and back -Top peplum-cut with oganza -skirt mermaid-cut with full elastic waistband . Fast Purchase WhatsApp (0109889794) for further details ❤️ . #MiniPeplumPolkaAna #minipeplum #kurungpeplum #MeleTOP #tiktokmalaysia #motifviral #viral #selafazcinta #isteribukanuntukdisewa #emmamaembong #neelofa #sale #mybazar #hantarankahwin #bajukonvokesyen #kurungbridesmaid #bajubridesmaid #minikurung #kurungtunang #kurungnikah #kurungmoden #kurungmurah #kurungsale #PolisEvo2 #sayajual #kurung #kurungcantik #kurungelegant #kurungblack #kurungpink

40
43 minutes ago

KURUS BUKAN DENGAN GOOGLE TAPI FAKTA SAINS!! Bila kita percaya sangat encik google terutama tak payah jaga makan tak lah malaysia negara tertinggi obesiti kan😂😂 Jom turun berat mengikut fakta Sains terutamanya jaga Makan dengan kualiti kalori yang seimbang, cukup minum air, bersenam 3-5 seminggu, amalkan makan buah dan sayuran dan lakukan dengan konsisten juga istiqomah baru mendapat hasil. Untuk pertanyaan program coaching online klik link Di bio. Coach Mardiah: 0104026997 . #bajubesarmurah #dietmudah #meletop #saizxxl #malaysiaairlines #cabarankurusonline #tipskurus #erafm #jomkurus #tipsdiet #noradanish #bakarlemakperut #jubahcantik #harianmetro #kualalumpur #astrowarna #makeupartist #detoxtea #honda #kurussihat #jomkurusl malaysia #tv3 #workout #dakwah #fitnesslife #ootd

30
43 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

16912
43 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

43010
47 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

832
48 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

2k66
49 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

38633
50 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1949
50 minutes ago

❤ Ramada Mini Kurung ❤ . Ada 4 size : S M L & XL . Price : RM125 *** free pos SM / add RM10 for SS . Material : Crepe Back zipper Sleeve zipper Skirt with zipper no elastic waist . S Bahu 14.5 Dada 36 panjang lengan 22 Labuh baju 27 Skirt Pinggang 28 Pungung 38 Labuh 40 . M Bahu 15.5 Dada 38 panjang lengan 23 Labuh baju 27 Skirt Pingang 30 Pungung 40 Panjang 40 . L Bahu 17 Dada 44 panjang lengan 23 Labuh baju 28 Skirt Pinggang 34 Pungung 45 Panjang 40 . XL Bahu 17.5 Dada 46 panjang lengan 23 Labuh baju 28 Skirt Pinggang 36 Pungung 46 Panjang 40 . . To order : wsap ❤ 0163524119 To order : wsap ❤ 0163524119 . . #trustedsellermalaysia #kurungpeplum #bajubridesmaidmurah #bajukonvomurah #bajupeplum #bajubertunang #kurunglace #bajukurunglace #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmurah #kurungmoden #kurungmodenmurah #dressmurah #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmoden #hargakasihsayang #hargamampumilik #bazarpaknil #bazarig #bazarmalaysia #bazarmalaysiaonline #bazarrakyat #bazarmurah #bazaronline #meletop #seriburindu #lelakikirimantuhan #isteribukanuntukdisewa #terbaikdariku

30
51 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

484
53 minutes ago

#raissatwins pun nak pakai juga faraalipbutter 🙈 awak semua tak nak cuba ka? Best tau faraalipbutter in Orchid Vanilla ni 😍 . Faraa lip butter mengandungi: 🌸 Olive Oil 🌸 Sunflower Seeds 🌸 Jojoba Oil 🌸 Beeswax . KELEBIHAN : 🔸 dapat membuang sel kulit mati pada bibir 🔸menyempurnakan aliran darah pada bibir 🔸melembapkan bibir 🔸menghilangkan bibir hitam 🔸mengelakkan bibir dari kering menggelupas serta berdarah 🔸yang pasti dapat menaikkan seri warna bibir merah jambu semulajadi mengikut suhu badan dan jenis darah Bibir yg sihat sempurna, adalah penyeri wajah! Jom serikan wajah dengan #faraalipbutter#teamkakteh #farahanimrazak #faraalipbutter #alhamdulillah #instafamousmalaysia #merawat #merawatbibir #cintatiadaganti #janganbencicintaku #rahsiahatiperempuan #dramanur #NurTV3 #dramamonalisa #halalkanhatiyangkucuri #meletop #penang #terengganu #cod #freegift #lipstick #lipbalm #lipbalmmalaysia #lipbutter #dramasangat

50
1 hour ago

wahh tahniah kepada peserta coach yang baru join dan dah berjaya turunkan berat badan dalam masa yang singkat 💪 . dulu berat coachee ni 54kg.. alhamdulillah lepas join program WLC dengan coach, beliau berjaya turunkan berat 5kg tau 👏👏👏 . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG ‼️ . SLOT SENTIASA PENUH‼️ . BELUM CUBA BELUM TAHU 😎 . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI 🤩 . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH 📢📢📢 . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 😉 . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

40
2 hours ago

wahhh 🤤 mesti akan ada yang terliur tengok orang makan sedap2 macam burger 🍔🍔🍔, fries 🍟🍟🍟, ayam goreng 🍗🍗🍗, pizza 🍕🍕🍕 kan? 😏😂😂 . nak makan junk ni boleh je.. bukan tak boleh langsung.. . cuma kena pandai control nafsu.. jangan ambil dalam kuantiti yang banyak dan terlalu kerap.. . macam yang kita tau, makanan2 macam ni paling senang memggemukkan kita tau.. . so jangan silap langkah ye 😙 . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG ‼️ . SLOT SENTIASA PENUH‼️ . BELUM CUBA BELUM TAHU 😎 . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI 🤩 . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH 📢📢📢 . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 😉 . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

81
2 hours ago

hidup ni kena enjoy 🤓😇 . bersenam pon sama tau.. kena buat enjoy2.. . bila kita happy, enjoy, bekerjasama, tenang dan relax masa bersenam, baru la dapat hasil yang terbaik kan 😉💪 . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG ‼️ . SLOT SENTIASA PENUH‼️ . BELUM CUBA BELUM TAHU 😎 . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI 🤩 . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH 📢📢📢 . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 😉 . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

40
2 hours ago

korang tau tak manusia normal tidur 8jam sehari ⏳⏳⏳⏳⏳⏳⏳⏳ . nak sihat ni bukan kena jaga pemakanan je tau.. tidur pon kena jaga 🌚🌛🛌🌌 . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG ‼️ . SLOT SENTIASA PENUH‼️ . BELUM CUBA BELUM TAHU 😎 . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI 🤩 . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH 📢📢📢 . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 😉 . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #malaysiabaru #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

60
3 hours ago

[ #KAINBARU] in da houZ 😍 . Open order #PREORDER ONLY! . 🔺️COTTON GERMAN bidang 60" - 26warna pilihan . sangat sesuai utk baju kurung , blouse , baju melayu , kurta , kemeja , jubah , skirt , dll . . 🔺️PROMOSI PREORDER RM11 semeter dengan pembelian 20m keatas per color . . -Kain yg berat -Tak tebal tak nipis -Lembut dan jatuh terletak -sedikit shinny, nampak eksklusif -Berat sikit dari Sakura Cotton -Kain yg sejuk dan serap peluh -Tidak kecut dan yg paling penting LESS IRON 😃 . fabrik yg menjadi pilihan butik2 popular ! . . untuk pertanyaan lanjut & tempahan, wasap kami di:- . 📲011-32519937 📲013-2913930 atau nak pantas, klik link wasap di Bio 👆🏽 . . #cotton #kaincotton #cottonmurah #KainSatinMurah_byENE #kainpasang #bajuraya #kurungriau #CottonLovers #cottongermanplain #kainplainmurah #seriburindu #selafazcinta #dramasangat #meleTOP #kainraya #bajumelayumurah #bajuKurung #bajumelayu #kaincottoncantik

50
3 hours ago

Bukan berat je yang penting tau.. ukur lilit pon sama penting jugak dalam pemantauan turun berat..😅😅😅 . Ukur lillit ni menunjukkan banyak mana lemak di bahagian abdomen.. makin banyak makin bahaya untuk badan... . Sebab tu la boroi amat tidak digalakan.. bukan lambang seksi atau kesejatian seseorang tapi simbol penyakit lemak..😂😂😂 . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG ‼️ . SLOT SENTIASA PENUH‼️ . BELUM CUBA BELUM TAHU 😎 . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI 🤩 . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH 📢📢📢 . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 😉 . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #teadetox #jubahbesar #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

40
7 hours ago

tengok ni berderet parcel ni untuk dihantar ke peserta2 kesayangan coach yang baru join.. . terima kasih kepada mereka yang berminat join program coach dan berkeinginan untuk ikut cara coach bagi mendapatkan berat badan yang ideal.. . coach akan guide korang tak kira usia tua atau muda.. matlamat kita tetap sama 🤜🤛 . ramau yang dah cuba dan dah berjaya.. korang bola lagi? 😏 . . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG ‼️ . SLOT SENTIASA PENUH‼️ . BELUM CUBA BELUM TAHU 😎 . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI 🤩 . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH 📢📢📢 . . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 😉 . . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #bawalchiffon #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #kurussebelumkahwin

30
7 hours ago

morning korang 🌄sarapan apa pagi ni? ni coach nak share resipi sarapan yang sihat.. . EGG PRATA ROLL . BAHAN-BAHAN : . * 2-3 keping roti prata segera | nyah bekukan * 1 labu bawang besar | cincang halus * 3 biji telur * 1 sudu makan cincangan daun bawang * Garam dan lada sulah secukup rasa * Minyak zaitun secukupnya . CARA MEMASAK : . 1. Pukul telur bersama garam dan lada sulah secukup rasa. . 2. Masukkan cincangan bawang besar dan cincangan daun bawang lalu gaul rata. Ketepikan. . 3. Panaskan sedikit minyak zaitun di dalam kuali leper. . 4. Panaskan roti prata di kedua dua bahagian hingga agak perang. Ulangi langkah hingga selesai. . 5. Gunakan kuali yang sama, tambah sedikit minyak zaitun lalu tuang bancuhan telur ke dalam kuali. Biar telur masak di kedua dua bahagian. . 6. Letak telur ke dalam prata dan gulung kemas. Potong mengikut cita rasa masing-masing dan sedia dihidangkan. ✔️SIAP ✔️ . BAGI YANG DAH TERLEPAS UNTUK SLOT BULAN INI, BOLEH BOOK UNTUK SLOT JANUARI 2019 SEKARANG ‼️ . SLOT SENTIASA PENUH‼️ . BELUM CUBA BELUM TAHU 😎 . KAMI SUDAH, ANDA BILA LAGI 🤩 . JOM DAFTAR UNTUK SLOT JANUARI 2019 RAMAI2 DENGAN COACH 📢📢📢 . KLIK LINK WHATSAPP DI BIO IG COACH UNTUK PROGRAM TAHUN 2019 😉 . Coach ani@ +60149084641 #onlinecoachingdarirumah Online weight loss coach I lost 20kg . #gemokisawesome #sayamasak #tipskurus #eatcleanmalaysia #misimengecil #jalanjalancarimakantv3 #beritaterkini #turunberat5kgsebulan #motifviral #nakkurus #cikreenencikngokngek #menusihat #andainyatakdir2 #hebatkannegaraku #malaysiabaru #teadetox #jubahbesar #isteruntukdisewa #akasiatv3 #ohmedia #gegarvaganza #resepisihat #meleTop #viral #sayamasak #lepakmamak #polisevo #isteribukanuntukdisewa #pengantin #kurussebelumkahwin

70