Marykaylife Photos & Videos

31 minutes ago

[werbung] Das Satin Lips Set besteht aus zwei Schritten: Schritt 1: die Shea Sugar Scrub. Die Haut wird exfoliert und ein weiches und glattes Gefühl entsteht. Schritt 2: die Shea Butter Balm. Sie wird nach der Anwendung mit der Shea Sugar Scrub aufgetragen und versorgt die Lippen intensiv mit Feuchtigkeit. Vor allem an kalten Tagen ist eine gute und reichhaltige Lippenpflege wichtig. Ich liebe das Satin Lips Set und es gehört zu meiner täglichen Pflege dazu. Ein Muss für zarte Lippen 💋 . . . #satinlipsset #satinlipsmarykay #weichelippensollmanküssen #kisses #vollelippen #beauty #marykay #marykaylife #lovethat #tollesprodukt #pflege #everydaymaeykay #ilovemarykay #beautytime . Meldet euch einfach bei mir 💕 at Osnabrück, Germany

41
1 hour ago

Set Microdermision Marykay 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 Kelebihan menggunakan *TimeWise® Microdermabrasion Refine* 🌹Membersihkan sel-sel kulit mati, kekotoran dan membersih hingga ke dalam liang pori. 🌹Meningkatkan baru tumbuh semula sel kulit Membantu untuk menaikkan semula kulit yang sihat dan berseri Kelebihan menggunakan *TimeWise® Pore Minimizer Serum* 🌹Membantu mengukuhkan kulit dan menjadikan saiz liang kelihatan lebih kecil 🌹Ia tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin. 🌹Mempunyai formula menyerap yang pantas yang membantu menenangkan dan membuat kulit selesa 🌹Mengurangkan kemerahan Kakak bantu 011 27262449 #marykayforever #marykaybeautyconsultant #marykaylife #katmana2punakakok #kakakbolehdimanamana #kajang #cheras #muar #Melaka at Ampang, Kuala Lumpur

11
1 hour ago

POSTAGE . Office bye dekat je dengan pos laju,sebelah je office je tapi ada hari hari istimewa poslaju punya box tu off line. . So encik hubby cakap jom kita guna pos laju box yg dekat petrol station subang bestari. Amanah wajib kena hantar. . Kite kan sayang customer kite😘 eh gitu kan❤️ . #marykaylife

70
1 hour ago

Вот Мой долгожданный шмель❗ ......................... ...... ❣️......................... Притча изменений 👉 инфраструктура. ⠀ Преимущество моего предложения - это широчайшая инфраструктура. Самая широкая инфраструктура не только на постсоветском пространстве, но и в Европе, и в других странах мира. . Централизованная, с единым уровнем сервиса, работающая в онлайне и в офлайне. . . Все аспекты бизнеса здесь реализованы на самом высочайшем уровне. Это очень сильно облегчает построение бизнеса и выход на хорошие доходы. ⠀ Сегодня, делать бизнес локализовано только в своем городе - просто преступление перед самим собой. ⠀ При сегодняшних инструментах коммуникации (мессенджеры, skype, youtube, вебинары) человек, который занимается бизнесом, может сразу же географически расширять свое присутствие. ⠀ Теперь можно делать бизнес не только в одном городе или регионе, а сразу в нескольких странах. ⠀ Для того, чтобы такой бизнес можно было делать, нужна инфраструктура, которая обеспечит тебе наличие продукта, возможность его покупки, обслуживание. Чтобы ты, как предприниматель, не заморачивался: как получит продукт твой клиент в другом городе, на другом конце страны, каким образом до него дойдет та или иная информация. ⠀ Чтобы ты занимался конкретно только развитием сети: знакомил людей с предложениями компании и продукта, обучал, был наставником, коммуницировал и строил отношения. ⠀ Работа предпринимателя зачастую это не только коммуникация с людьми. ⠀ Моё же предложение открывает возможности для всех независимо от страны проживания. Звони, пиши на WhatsApp +37127443937. .............................. 19.02.2019................................ at Old Riga, Latvia

91
1 hour ago

Sempat lagi tau kita screen shot kelas online tadi. . Sambil buat susu anak sambil listening to the tips and info mengenai copywriting . Alhamdulillah ilmu walau sedikit jika dikongsi byak manfaatnya InshaALLAH #onlineclass #marykaylife

30
1 hour ago

100 dienų / 100 priežasčių, kodėl myliu savo Mary Kay karjerą ❤ #26 priežastis: čia išmoksti ne tik būti savimi, bet ir nebijoti išsiskirti iš aplinkos 🧘🏻‍♀️ ypatingai, kai didžioji dauguma bando pritapti, nebūti balta varna minioje, čia išmoksti atrasti savo unikalumą, jį puoselėti ir versti stipriąja puse🧚🏻‍♂️❤️ #sekmeskamanes #bukbaltavarna #marykaylife #laiminga #svajones at Vilnius, Lithuania

50
2 hours ago

MARY KAY TIMEWISE MOISTURIZER GEL MASK 🎉🎉 ❤️Apa yang bestnya Timewise Gel Mask Mary Kay?!❤️ . . 🌸 Dapat membantu mengecilkan pori-pori. 🌸 Mengurang dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah. So bila minyak dah kurang, for sure lah jerawat pun akan berkurangkan. 🌸 Amat sesuai untuk korang yang mengalami kulit sensitif seperti merah-merah, pedih, gatal-gatal akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan. 🌸 Kulit wajah semakin lembap dan lembut. 🌸 Amat sesuai digunakan untuk korang yang berkulit terlalu kering, normal dan berminyak. 🌸 Yang paling BEST kan, esok pagi selepas semalaman pakai, kulit muka nampak cerah & segar. #mkbeauskin #marykay #marykayskincare #marykaypuchong #marykaykajang #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykaybeautyconsultant #marykaylife #marykaylovers

30
2 hours ago

Seção 3 D mais limpeza facial com a máscara DETOX DA MARY KAY 💕remove excesso de oleosidade,deixa sua pele mais clara,contem carvão ativado,extrato botânicos,alecrim e hortelã que proporciona de imediato suavidade e refrescância,deixando aparência de pele bem cuidado e hidratada 💕MARY KAY É SÓ RESULTADOS💕 #secao3d #mascaradetox #marykaymakeup #marykaylife #movimentorosa #juntaspodemosmais #marykaylovers #marykayatplay #juntaspodemosmais #escolhimarykay #consultoramarykay

80
3 hours ago

BOTANICAL EFECTS SKINCARE 👇🏻👇🏻👇🏻 Botanical Effects ini terdapat dalam 3 formula; 1. Formula 1 untuk kulit kering 2. Formula 2 untuk kulit normal 3. Formula 3 untuk kulit berminyak Untuk regimen penjagaan kulit yang sihat, kita perlu ada 4 step berikut 👇 1.Cleanse (Pencuci muka) 2.Mask (Masker) 3.Freshen (Toner ) 4.Hydrate (Pelembab ) ❤Cleanse (3in1) 👉 Mencuci, membersih dan membuka pori-pori wajah. Ianya bertindak mengeluarkan minyak serta kekotoran, membersih, menyegar serta menanggalkan kesan solekan seperti bedak, foundation mahupun blusher!😉 ❤Mask 👉 Mengeluarkan kekotoran daripada dalam lapisan kulit yang tidak dapat dilakukan oleh pencuci muka dan menanggalkan sel-sel kulit mati. Paling saya suka sebab lepas pakai nie kulit wajah rasa sangat-sangat bersih dan hasil solekan nampak sangat cantik!!! (Kesan dari kulit yang bersih!) Psstt....10 minit sahaja yer..2 kali seminggu! ❤Freshen 👉 Menutup pori-pori yang telah dibuka oleh cleanse dan masker seterusnya menyegarkan kulit. Ianya juga dikategorikan sebagai proses 'double cleansing' dan jika masih terdapat kotoran sama ada dari sel kulit mati mahupun sisa solekan, ianya akan kelihatan di cotton pads yang anda gunakan. ❤Hydrate 👉 Sebagai air/pelembab untuk kekalkan lembapan kulit yang lebih sihat. Share with love, Munirah #zerokosmarketing #marykaymakeup #marykaylife #marykayselangor #marykaylovers #marykaysgbuloh

00
3 hours ago

Advance birthday present from my SD (Sales Director) @ngivy2256 . I love everytime I met her, she never miss out in giving me present. Ni satu lagi sebab kenapa una suka Mary Kay punya cultures. Appreciate people even for the smallest thing they did! 😊 Awak tau! Join facial class yg free tu je pun awak akan dapat hadiah tau hehe. Dah lah semua percuma, dapat hadiah pulak lagi. . . Thank you very much @ngivy2256 😘😘😘 . . Jom join Facial class Mary Kay dengan una secara percuma! Kite ajar awak mcm mana nak jaga kulit muka dgn betul. Tak semestinya awak kena guna product Mary Kay! Tapi kalau betul caranya awak menjaga kulit InshaAllah kulit boleh cantik dan sihat tak kira produk apa pun awak guna, JANJI SESUAI DENGAN KULIT MASING-MASING! okay? 😊😊😊 . . Awak jangan lah takut, jangan lah fikir "habis kelas dia ni mesti kena paksa beli produk Mary Kay ni!" TAK!!! KITE TAK PERNAH PAKSA TAU! Awak nak cantik pun atas pilihan awak sendiri, kite ni cuma jadi perantaraan untuk bantu awak jadi cantik. Kite bantu bukan paksa ok? 😊😉 Kalau tak percaya risik lah dulu kite. Boleh je tanya. InshaAllah kite cuba reply sebaiknya. 🤗😊 . whatsapp una tau 013-5930381 whatsapp una tau 013-5930381 whatsapp una tau 013-5930381 . . #beautyforlife #marykay #marykaymakeup #marykaylife #marykaylovers #marykaytaiping #marykaybeautyconsultant #marykayfacials #ilovemarykay #marykaybest #marykayproducts #marykaymysg #marykayskincare #marykayconsultant #beautymarykay #marykaybrushmakeup #marykay #cantikdenganmarykay #facialclassmarykay #makeupclassmarykay #freeconsultation #marykayfreeconsultation at Taiping, Perak

111
3 hours ago

*Mary Kay Lash & Brow Building Serum* 💓 Diformulakan untuk memperbaiki dan melebatkan bulu mata & kening keistimewaannya :- 👉 Melebatkan bulu mata dan bulu kening secara semulajadi. 👉 Perubahan seawal 2 minggu dengan penggunaan yang konsistan. 👉 Mengurangkan kerapuhan dan keguguran bulu mata. 👍 Sangat sesuai kepada wanita yang ingin memperbaiki penampilan kening dan bulu mata supaya tampak lebih menarik. Kakak bantu 011 27262449 #marykaybeautyconsultant #marykayforever #marykaylife #katmana2punakakok #kakakbolehdimanamana #kajang #cheras #Melaka #muar at Oasis 1

10
4 hours ago

⠀ КАК ПОЙМАТЬ ПОЛНЫЙ «ДЗЫНЬ»🧘🏻‍♀️. ЧИТАЕМ -ЛИСТАЕМ ➡️ ставим ❤️ ⠀ Бывали ли у вас такое , что вы приходите в магазин с целью купить или подобрать тональное средство, а оно вам не подходит ?👛 ⠀ А с оттенком тона промахивался мне кажется каждый . Вот вы покупаете тоналку , приходите домой , а она смотрится на вас не так , как с пробника магазина 😱. Деньги заплачены , продукт куплен . Куда его пристроить ? Маме или сестре ? А может подруге ? Либо оно лежит у вас в косметичке пока не выйдут все сроки годности тюбика , а после уже и выкинуть не жалко 😅. ⠀ Очень часто слышу от девочек которые ко мне приходят , что тоналку им подобрать сложно , мол все течёт , кожа жирная , либо наоборот , сушит , слишком плотной консистенции . ❌ ⠀ Вот здесь я начинаю задавать вопросы : Зачем ты используешь тональное средство? Что бы замаскировать покраснения? Высыпания ? Какие-то другие причины ? ⠀ Какая у тебя кожа ? Жирная или комбинированная ? А может быть вообще сухая и обезвоженная ? ⠀ Тональное средство должно быть лёгкой или плотной консистенции ? И многие другие наводящие вопросы , которые помогают мне с точностью определить какое средство подойдёт именно ей . ⠀ После чего я предлагаю на выбор протестить тональное средство . Нанести на пол лица одно и другое ( два абсолютно разные по консистенции , но прекрасные в нанесении тональные средства-это СС КРЕМ , либо тональное средство TIMEWISE) После смотрим на ощущения кожи , на тон , на то , как смотрится данное средство при дневном освещении. ⠀ После такой консультации и сделанного выбора я уже могу продать средство и со спокойной душой принять следующую клиентку . ⠀ ⠀ Пишите в комментариях , были ли у кого нибудь промахи в выборе тоналки ? Пользуетесь ли вы данным средством каждый день ? Или только по праздникам? ⠀ #marykaymakeup #marykaymakeup #marykayrussia #надым #marykay #надым2019 #надымскийрайон #надымвлицах #надымский_район #волгоград #волгоградmakeup #nadym #marykaylife at Бизнес-центр «Меркурий»

352
4 hours ago

Info tentang Radiance Facial Peel 👇👇👇👇👇 2. Revealing Radiance Facial Peel. 🌸 Menanggalkan sel kulit mati dari permukaan atas kulit. 🌸 Tingkatkan proses pembaharuan kulit supaya kulit kelihatan muda. 🌸 mencerahkan kulit dengan menggantikan kulit yang kusam kepada kulit cerah berseri. 🌸 Memperbaiki tekstur kulit dengan ketara. 🌸 Kurangkan keduran dan garis halus. 🌸 Menganjalkan, melicinkan dan menyekatakan tona kulit. Kakak bantu 01127262449 #marykaybeautyconsultant #marykayforever #marykaylife #kajang #cheras #Melaka #muar #katmana2punakakok #kakakbolehdimanamana at Oasis 1

10
5 hours ago

Setiap 2-3 Kali dalam seminggu kita WAJIB exfoliate tau.. Iaitu membuang sel kulit mati.. Caranya?? Salah 1 cara adalah dengan menggunakan MASK 😘😘Jomm tengok mask yg ade dalan Mary Kay 😍 Mary Kay ada Empat Jenis MASKER hebat yg dapat membantu kita 🌼 Masker Botanical Effect 🌼 Masker Melacep Luminious 🌼 Timewise Renewing Gel Mask 🌼 Charcoal Clearproof Mask Masker Botanical Effects -Menanggalkan kekotoran dengan lembut. -Mudah ditanggalkan dengan menggunakan air. -Membantu membersihkan pori dan menghaluskan penampilannya. -Meresap dan mengawal minyak berlebihan. -Meninggalkan kulit kelihatan cerah, segar dan anjal. Masker MelacepLuminious. -Kulit kelihatan bercahaya dan berseri. -Meningkatkan daya hidup kulit . -Kulit terasa lembut dan licin . -Mengurangkan perubahan warna kulit (mencerahkan kulit 3x ganda). -Lembut pada kulit. Timewise Renewing Gel Mask. -Menghidratkan kulit. -Menyeimbangkan Kelembapan. -Menegangkan kulit. -Menenangkan kulit. -Melicin dan melembutkan kulit. -Dirumus dengan anti-oksida (awet muda). Charcoal Clearfpoof Mask. -Menarik semua kotoran & minyak berlebihan. -Membantu meredakan irritation pada skin. -Melicin dan melembutkan kulit. Kakak bantu 011 27262449 #marykaybeautyconsultant #marykayforever #marykaylife #kajang #cheras #muar #Melaka at Oasis 1

00
5 hours ago

. . TESTIMONI CIKGU AQILAH DR PENAGA PENANG. Cikgu sekarang jauh lebih cantik dr dulu yg kusam gelap tak bermaya kulit..jerawat membiak dgn tabahnya. Sambil semak buku murid mlm2...cikgu pasti teringat2..ada murid menegur kulitnya d siang hari tempohari. Cikgu malu nk ke sekolah. Luahan di status whapps telah mengejutkan kwn2nya. Akhirnya..semua ini laluan cikgu kenal MaryKay❤. . Alhamdulillah segalanya bermula dengan skincare Mary Kay. . Anda bila lagi? Jom wasap 013 513 7710 Da . #marykayskincare #marykaylife

20
5 hours ago

Testemoni ke 3 .. Off spring ke 3 Aslina... Kalau tengok dari mata kasar macam tak ada apa permasalahan kan?? X de jerawat... Biasalah bila kata x ada jerawat tu rasanya x bermasalahkan? Tapi bila tengok betul2 kulit yang kering dan kusam... Nampak tak bermaya... Haaa hasil konsisten pakai Mary Kay... Skin makin cerah... Glowing.... Flawless dah.... Tu lah Mary Kay nie... Makin lama pakai draf cantik makin meningkat...dia tak mungkin mendatar macam tu je... Kakak bantu 011 27262449 #marykaybeautyconsultant #marykayforever #marykaylife #kajang #cheras #muar #Melaka #katmana2punakakok #kakakbolehdimanamana at Oasis 1

20
5 hours ago

Lepas akak belanjew testemoni diri sendiri beberpa hari yang lalu.. Akak belanjew plak testemoni dari off spring pertama akak Maryati.... Merangkap kawan sekolah...merangkap jiran kampung sebelah...heheh... Teralpa dengan lambakan product di luar sana...akhirnya Mary Kay cinta terakhir dalam penjagaan skin beliau.... Tantek skin dia sekarang.... Awak ada masalah macam nie?? Muka break out?? Dunia belum berakhir hokey... Kakak bantu 011 27262449 #marykaybeautyconsultant #marykaylife #marykayforever #kajang #cheras #Melaka #muar #katmana2punakakok #kakakbolehdimanamana at Oasis 1

30
5 hours ago

MelaCEP Plus+™ Luminous System yang direka dan diuji untuk kulit Asia mempunyai 5 produk iaitu Ultimate Serum (winning "whitening awards" CLEO 2016), Foaming Cleanser, Freshener, Mask and Ultimate Cream. Semua produk ni direka khas untuk memberi hidrasi dan pencerahan kulit. Produk ni sesuai untuk jenis kulit yang kering, normal, kombinasi atau jenis kulit berminyak dan terbukti kulit menjadi lembut dan tidak merengsakan (irritate). Kebiasaanya produk pencerahan kulit akan membuatkan kulit menjadi kering tetapi dengan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System telah direka khusus untuk mengekalkan kelembapan kulit setiap hari tidak kira pagi atau malam dan kulit akan menjadi sihat selepas menggunakan ia. Kebaikan Mary Kay MelaCEP Plus+™ Luminous System : • Meningkatkan kilauan kulit • Mencerahkan kulit • Membuatkan tona kulit menjadi sekata • Membantu meningkatkan, mendapatkan semula dan mengekalkan kejelasan (clarity) kulit • Meningkatkan penampilan keseluruhan kulit. MelaCEP Plus+™ Luminous Complex (terdapat dalam semua produk) menggunakan : Ekstrak edelweiss : Membantu mengurangkan perubahan warna pada kulit. Ekstrak alga : Membantu mengurangkan kemunculan perubahan warna pada kulit permukaan. Contoh : dark spot. Amino Acid tumbuh-tumbuhan : meningkatkan kecerahan kulit, meningkatkan keserasian keseluruhan tona kulit dan mengurangkan kontras tompok-tompok hitam pada kulit. #mkbeauskin #marykay #marykayskincare #marykaypuchong #marykaykajang #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykaybeautyconsultant #marykaylife #marykaylovers

80
5 hours ago

“Atenção Obras Primas! Nesta quarta-feira, às 19h30, Dani Fontana estará no COTIDIANO Café e Restaurante, em Carlos Barbosa, com o Celebra Mk! Você não pode ficar de fora! Entrada free!! Reserve agora o seu lugar e o das suas convidadas e conheçam juntas a trajetória dessa grande líder nacional na área da beleza!!! (Reservar inbox)” . #danifontana #diretoramarykay #marykay #marykaymakeup #marykaylife #marykaybrasil #marykaylovers #consultoramarykay #marykaylover #escolhimarykay #lideranca #liderança #desenvolvimento #inspiracao #inspiração #inspiracão #inspiraçao #empoderamento #estrategias #estratégias #cotidiano #evento #eventos #carlosbarbosa #serragaucha #serragaúcha #rs #riograndedosul #sul #suldobrasil at Carlos Barbosa

281
5 hours ago

Cityscape™ Cologne Spray Pencipta minyak wangi terkemuka Linda Song dan Olivier Gillotin diilhamkan dari kehidupan lelaki. “Ia diilhamkan dari kehidupan lelaki yang inginkan kejayaan dalam apa jua bidang yang diceburi. Sepanjang usaha dan pengembaraan di dunia ini, dia menjadi seorang yang berpendidikan dan bijak kerana rasa ingin tahu yang tidak pernah puas. Wangian ini diibaratkan perjalanan seorang lelaki sepanjang dia mengembara. Dengan itu kami mencipta wangian ini untuk dia.” Minyak wangi ini mengandungi Italian bergamot, French lavender and pepper combined with notes of Geranium oil Egypt, orange flower, whiskey barrel accord, cedarwood, sandalwood, patchouli oil, vetiver, amber and Mediterranean rockrose untuk memberi haruman kejantanan yang lebih sensual. #marykayperfium #marykaythebestproduct #marykaylife

00
6 hours ago

RAWATAN MASALAH JERAGAT . . 🌸 Melacep LumiVie Serum🌸 . Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan penuh kehidupan! . Mengandungi mutiara hitam semulajadi yg lebih mahal dan misteri berbanding mutiara putih yg klasik. . Apa kelebihan Black Pearl? 🌼Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino. 🌼Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit. 🌼Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula aktiviti dlm kulit. 🌼Membantu menguatkan daya ketahanan kulit. . Serum ini juga : ✅ Sesuai utk semua jenis kulit iaitu kering, berminyak, kombinasi atau kulit sensitif. ✅ Non comedogenic (tidak menyumbat pori) ✅ Dermatological tested ✅ Diuji ke atas kulit alergik dan ber-irritasi ✅Diuji ke atas kulit org Asia. ✅Tiada pewangi ✅Selamat utk ibu mengandung . Lihat kesannya dalam masa 2 minggu! . nk cuba? belum ada beauty consultant? boleh pm aisyah 😊 . #freeconsultation #freepostage #freecod #freesamples . . 𝓐𝓲𝓼𝔂𝓪𝓱 . 👑 Beauty Consultant Marykay . 📲http://httpmarykayecah.wasap.my/ . . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #marykaybotanicaleffect #marykaynegerisembilan #marykayjasin #marykaylumivie #marykaymerlimau #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaykelantan #merlimau #jasin #marykaymysg #marykaymelacep #marykaylife #jeragat #beautyconsultant #kulitsihat #sitiaisyahmk

91
6 hours ago

RAWATAN MASALAH JERAGAT . . 🌸 Melacep LumiVie Serum🌸 . Singkatan drpd perkataan Lumi (luminous) dan Vie (hidup dlm bahasa Perancis) membawa maksud utk kulit yg luminous dan penuh kehidupan! . Mengandungi mutiara hitam semulajadi yg lebih mahal dan misteri berbanding mutiara putih yg klasik. . Apa kelebihan Black Pearl? 🌼Mengandungi kandungan kalsium, magnesium, kuprum, iodin, fosforus, sodium, potassium dan asid amino. 🌼Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit. 🌼Membantu merangsang tenaga dlm kulit dan membantu dlm menghidupkan semula aktiviti dlm kulit. 🌼Membantu menguatkan daya ketahanan kulit. . Serum ini juga : ✅ Sesuai utk semua jenis kulit iaitu kering, berminyak, kombinasi atau kulit sensitif. ✅ Non comedogenic (tidak menyumbat pori) ✅ Dermatological tested ✅ Diuji ke atas kulit alergik dan ber-irritasi ✅Diuji ke atas kulit org Asia. ✅Tiada pewangi ✅Selamat utk ibu mengandung . Lihat kesannya dalam masa 2 minggu! . nk cuba? belum ada beauty consultant? boleh pm aisyah 😊 . #freeconsultation #freepostage #freecod #freesamples . . 𝓐𝓲𝓼𝔂𝓪𝓱 . 👑 Beauty Consultant Marykay . 📲http://httpmarykayecah.wasap.my/ . . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #marykaybotanicaleffect #marykaynegerisembilan #marykayjasin #marykaylumivie #marykaymerlimau #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaykelantan #merlimau #jasin #marykaymysg #marykaymelacep #marykaylife #jeragat #beautyconsultant #kulitsihat #sitiaisyahmk

141
6 hours ago

. . . Mudah sangat nak tanggalkan makeup mata dengan #eyemakeupremovermarykay ✔️ . . ❌❌❌JANGAN‼️pakai baby oil utk remove make up tau....kalau tak nnt tumbuh oil seed 😁 nak ke? . . Eye make up remover MK bukan setakat remove mekap je..ia juga ada fungsi merawat kawasan mata..agar sentiasa tegang, tak de garis2 halussss...dan kedutan💪 . . Best ke best? . . Online Beauty consultant, #salmahsal Perunding Kecantikkan Bebas Mary kay Malaysia 📲013-9983106 . . #marykaylife #marykaymakeup #marykaypuchong #marykaybandarkinrara #marykayash #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant

70
6 hours ago

Punca blackhead , whitehead dan jerawat adalah daripada sebum yang tersumbat pada liang pori wajah kita 😬😄. . . Dengan menggunakan pencuci muka sahaja ia tidak akan menjamin kulit wajah kita akan betul betul bersih.. so kita perlukan tools untuk membantu membersihkan kulit wajah kita hingga ke liang pori 😍👍🏻 . . . . . . .. . . . 🌸SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH 🌸 . . . In sha Allah dengan Skinvigorate INI, anda tak perlu risau lagi dengan masalah masalah di atas 👆🤗 . . . Excited nak cuba satu? Kalau nak, pm Dina ya! . . Dina Hisam, 011.11052753 Beauty Consultant Mary Kay🇲🇾 . #marykaylife #marykayus #dinamarykay #fixamarykay #marykaymalaysia #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #uniszapastitahu #pujaanhatikanda #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #brushmakeup #brushmakeupmarykay #marykaybrushmakeup #brushmakeupsetmurah

140
6 hours ago

🅿️🆁🅾️🅼🅾️🆃🅸🅾️🅽 BULAN NI 27% DISCOUNT💥💥💥💥 Beli Cleanser Melacep + Fresheners Melacep + Day Cream Melacep = Total Rm414 FREE MASK MELACEP BERNILAI RM 159 HARGA SEBENAR RM573 😱 . #freeconsultation #freepostage #freecod #freesamples . . 𝓐𝓲𝓼𝔂𝓪𝓱 . 👑 Beauty Consultant Marykay . 📲http://httpmarykayecah.wasap.my/ . . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #marykaybotanicaleffect #marykaynegerisembilan #marykayjasin #primerfoundation #marykaymerlimau #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaykelantan #merlimau #jasin #marykaymysg #marykaymelacep #marykaylife #mencerahkankulit #beautyconsultant #kulitsihat #sitiaisyahmk

111
6 hours ago

🅿️🆁🅾️🅼🅾️🆃🅸🅾️🅽 BULAN NI 27% DISCOUNT💥💥💥💥 Beli Cleanser Melacep + Fresheners Melacep + Day Cream Melacep = Total Rm414 FREE MASK MELACEP BERNILAI RM 159 HARGA SEBENAR RM573 😱 . #freeconsultation #freepostage #freecod #freesamples . . 𝓐𝓲𝓼𝔂𝓪𝓱 . 👑 Beauty Consultant Marykay . 📲http://httpmarykayecah.wasap.my/ . . #marykaymelaka #marykaykl #marykaymalaysia #beauty #marykay #ilovemarykay #skincare #marykaymuar #marykaybotanicaleffect #marykaynegerisembilan #marykayjasin #primerfoundation #marykaymerlimau #marykaymelakategah #marykaysemujuk #marykayuitmjasin #marykaykelantan #merlimau #jasin #marykaymysg #marykaymelacep #marykaylife #mencerahkankulit #beautyconsultant #kulitsihat #sitiaisyahmk

140
7 hours ago

Timewise Nights Cream... . 🌸 segera menghidratkan sambil menguncikan kelembapan. 🌸 kulit berasa lebih tegang dan sihat. 🌸 lebih lembut dan kelihatan terisi dari dalam. 🌸 kulit berasa disuburkan. 🌸 membantu mengecilkan pori. 🌸 mengurangkan garis halus dan kedutan. . Tak kira umur berapa, bila skin kita tak dapat hydration yg sewajarnya , akan menyebabkankan garis halus dan kedutan nampak ketara. plus boleh nampak tanda-tanda lain yang menunjukkan kulit wajah tidak seimbang. . even kulit oily , kena pakai product yg boleh mengekalkan kelembapan. sebab kalau kulit wajah kering, cepat nampak tua. 😕 . jadinya, pakailah night cream ni before sleep.. bangun esok kulit wajah akan lembut dan licin... baru kulit sihat kan... yeayyyy!! 😉😉 . ✔️nak jadi cantik / kulit sihat tak susah pun kan. cuma kena rajin je... Beauty consultant, Helen. -016.6933252/marykay❣️ #dilarangcuricaption #marykay #marykaymakeup #marykayskincare #marykayeyegel #marykaylovers #marykaylife #beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaypahang #marykaysarawak #marykayperak #marykaypenang #marykayampang #marykayshahalam #marykayrawang #marykaygombak #marykaymelaka #marykayklang

50
7 hours ago

Eye Cream ni pakai 2 kali sehari.. Pagi dan Malam... siapa ada masalah bawah mata macam ni? Lebam. Garis halus. Sembab.🤔 • Punca Lebam : - Kurang tidur dan usahakan tidur sebelum jam 11 malam selama 6-8 jam sehari. • Punca Garis Halus : - Kumunculan kedutan ini adalah tanda pertama pernuaan ia tercetus akibat pendedahan sinaran matahari dan tidur yang tidak mencukup. • Punca Sembap : - Terjadi kerana kekurangan waktu tidur. solekan tebal yang tidak dicuci. sinaran UV petanda penyakit mata mata dan dari genetik kerurunan. • ok, nampak tak punca dia dari mana? dah baca kan.. so, mostly punca ketiga-tiga ni disebabkan kurang tidur kann... • jom apply ni utk mata tu. supaya sekeliling mata tu lebih menawan. menjeling pun cantik nanti. hehe... • Beauty consultant, Helen. -016.6933252/marykay❣️ #dilarangcuricaption #marykay #marykaymakeup #marykayskincare #marykayeyegel #marykaylovers #marykaylife #beautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaypahang #marykaysarawak #marykayperak #marykaypenang #marykayampang #marykayshahalam #marykayrawang #marykaygombak #marykaymelaka

31