Malaysianig Photos & Videos

18 minutes ago

"AUNTY...SAYA LA BABY FURMON..GOLEK2 DALAM RAHIM MAMA SAYA..๐Ÿ˜˜" . Alhamdulillah Terima kasih tau Atiey ikhlas dan sporting share perkembangan baby..๐Ÿ˜˜ Cust zana ni tengah tunggu hari je.. Sekarang Alhamdullilah 36 minggu . Ni waktu baby 29 minggu "Mama..saya malu nak tunjuk muke๐Ÿคช Saya nak surprise ayah dengan mama.. Mama jaga kesihatan tau... Tunggu saya keluar ke..jangan lupa Mama niat Allah mudahkan dan mama zikir dengan baca doa nabi yunus ye... Tak sabar ye saya nak jumpe Mama" . Agak2 tu kan anak kita dalam rahim sebut... Rindunya ๐Ÿ˜ญ Bestnya Masyallah.. Tahniah tau Atiey... Apa pun jangan lupe zikir dan doa yang zana ketika hamil dan nak bersalin.. . Ya Fattah (3x) Ya Bari(3x) Ya Allah, permudahkan proses bersalin Siti Aminah Dania Sama-sama kita doakan semoga urusan bersalin Atiey dipermudahkan urusan oleh Allah Aamiin . Siapa nak Ikhtiar Hamil Tapi Sukar Lekat dan Sperma Suami Cair? . Zana nak bantu 3 orang sahaja betul2 serius ada masalah keputihan dan sperma suami cair? Wssap zana terus ke www.wasap.my/60177734208/nakhamilkeputihan/spermasuami

21
42 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? โ€ข Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja๐Ÿ˜Š . Pastikan awak guna Original Product Calcium dan Zinc Tiens. Distributor Ubat Tinggi Trusted di Malaysia hanya๐Ÿ‘‡๐Ÿป @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my . LAJU LAJU PM ADMIN UNTUK HARGA DISCOUNT : ๐Ÿ“ฑ Whatsap : 01116641349 ๐Ÿ“ฑ Wechat ID : herbaltinggibadan_01 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

40
43 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? โ€ข Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja๐Ÿ˜Š . Pastikan awak guna Original Product Calcium dan Zinc Tiens. Distributor Ubat Tinggi Trusted di Malaysia hanya๐Ÿ‘‡๐Ÿป @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my . LAJU LAJU PM ADMIN UNTUK HARGA DISCOUNT : ๐Ÿ“ฑ Whatsap : 01116641349 ๐Ÿ“ฑ Wechat ID : herbaltinggibadan_01 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

20
43 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? โ€ข Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja๐Ÿ˜Š . Pastikan awak guna Original Product Calcium dan Zinc Tiens. Distributor Ubat Tinggi Trusted di Malaysia hanya๐Ÿ‘‡๐Ÿป @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my . LAJU LAJU PM ADMIN UNTUK HARGA DISCOUNT : ๐Ÿ“ฑ Whatsap : 01116641349 ๐Ÿ“ฑ Wechat ID : herbaltinggibadan_01 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

20
50 minutes ago

Alahai Comel Nye Adik Nie Berpantang Jaga Anak Patong Ea..๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Kelakar akak tengok adik..terhibur akak..๐Ÿคช . Hilangkan stress kan tengok ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ Lucu adik ni.. Pengubat hati betul..

61
1 hour ago

Ranked Singaporeโ€™s #1 Italian Restaurant is now open at @publika_gallery ๐Ÿ˜ Come visit us at Block C1, Level G3, Lot 2. Call us at +603 6411 3799 for assistance! at Positano Risto at Publika

151
1 hour ago

Hi folks... Anyone planning travels for 2019, or perhaps travelling soon?ย  If you are, you may want to try our specially packed Travel Kit.ย  Containing our Jet Lag Tea, Ginger Lime Rose or Butterfly Rose, the travel kit is useful for people who need to travel through time zone and have jammed-packed schedules.ย  Don't stress, have Cinta Tea and be happy :-) . . . (p/s:ย  In the picture is also the handyphone as we mentioned in our previous travel tip.ย  This is taken in Vienna) . . DM us for inquiries, or if you want to know the name of the hotel. . . . . . #traveltipsย  #travelgramย  #travellingย  #travelsmart #hoteltips #cintateasย  #plantpower #plantbaseddietย ย  #herbalremediesย  #morenergyย  #livebetterย  #livehealthyย  #wellbeingย  #selfloveย  #beabetteryouย  #selfcare #infusedwaterย  #infusedtea #cintafootsoakย  #naturalremediesย  #jetlagtea #healthylivingย  #herbalproductsย  #instaherbย  #malaysianigย  #malaysianproduct #malaysiantravellers

120
6 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja๐Ÿ˜Š . FEEDBACK terkini boleh cek disini๐Ÿ‘‡๐Ÿป ๐Ÿ“ฑWhatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG๐ŸŽ๐ŸŽ‰ . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

122
9 hours ago

Do you Have A choice? . NO, you have to lose weight... . If you are worried about the investment, then you are in for some surprises on the future. . Prevention is Cheaper than CURE.... . Get into our January Weightloss Challenge Online..... . Click link in BIO or DM.. . @coach_sangram ๐Ÿ“ฑ9831436666 . . . . . . . . . . . . . #malaysianfood #malaysiaku #malaysianfoodie #malaysiawedding #malaysiancafes #malaysiakini #malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #malaysiancover #malaysiaairlines #malaysiabaru #malaysiaphotographer #malaysiasoccer #igersmalaysia #malaysiancuisine #malaysiahair #malaysianig #malaysiaonlineshop #malaysiabaru #malaysiamemilih #malaysiangp #airasia #kualalumpurmalaysia #kualalumpurcity #kualalumpur2017 at Malaysia

213
12 hours ago

Do you Have A choice? . NO, you have to lose weight... . If you are worried about the investment, then you are in for some surprises on the future. . Prevention is Cheaper than CURE.... . Get into our January Weightloss Challenge Online..... . Click link in BIO or DM.. . @coach_sangram ๐Ÿ“ฑ9831436666 . . . . . . . . . . . . . #malaysianfood #malaysiaku #malaysianfoodie #malaysiawedding #malaysiancafes #malaysiakini #malaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #malaysiancover #malaysiaairlines #malaysiabaru #malaysiaphotographer #malaysiasoccer #igersmalaysia #malaysiancuisine #malaysiahair #malaysianig #malaysiaonlineshop #malaysiabaru #malaysiamemilih #malaysiangp #airasia #kualalumpurmalaysia #kualalumpurcity #kualalumpur2017 at Malaysia

3415
15 hours ago

Korang dah rasa imported ice cream dekat @hungrypeoplefreshfoodmart ni ke? Ada banyak jenis ice cream imported, diantaranya perisa Tobleron, Kinderbueno, Daim dan Oreo! Saya dah rasa yang Oreo! Memang sedap weyyyy sumpah! Next nak try yang Tobleron ni! - - - #vsco #food #foodporn #malaysianfoodie #eeeeeats #foodstagram #instafood #foodgasm #f52grams #instadaily #foodphotographer #buzzfeast #foodphotography #malaysiafoodphotographer #malaysiafoodphotography #igfood #foodpics #thefeedfeed #malaysianig #zagat #foodvscocam #goodlife #foodism #vscogrid #vscogood #vscocam #vscophile #icecream #toblerone #hungrypeoplefreshfoodmart at Hungry People Fresh Food Mart Uptown

6313
18 hours ago

am #fanboyingsohard #supportlokl regram @greyshoremalaysia Hey guys, don't forget checkout for latest gig performance by @death.becomes.her will be held on December 28th till December 30th.. Show some support to our local scene and local heroes.!! Keep our local scene alive!!! #malaysianmusic #malaysia #maddness #death.become.her #malaysianig #igersmalaysia #igermy #igerssel #igerkulompo #localband #localscene #penang #igerspenang #penangisland #pearlislands #darkwave #darkwavemusic #postpunk at Petaling Lama, Kuala Lumpur, Malaysia

190
19 hours ago

BODY CARE AND MASSAGE FOR MUSLIMAH DIRECT KE RUMAH ANDA. LIHAT PROMOSI KAMI.. 0 1 3 - 3 3 3 0 9 6 7 9( Ms Dina whatsapp now ) Aroma therapy massage - RM60 (1 hour) Acupressure massage - RM50 (30 minutes) Traditional massage - RM80 (1 hour 15 minutes) Herbal sauna - RM35 (15minutes) Mandi Herbal - RM45 (15minutes) Mandi Aura - Rm35 (15minutes) Slimming massage - RM90 (1 hour 15 minutes) Ovary care - RM30 (20 minutes) Body mask - RM25 (20 minutes) ear candling - RM15 Body scrub - RM75 (45 minutes) Bertungku - Rm40 ( 45 minutes) Bertร ngkas & Berpilis - Rm50 ( 45 minutes) Foot reflexology - RM40 (40 minutes) breast massage- RM45 (30 minutes) Urutan relaxing for baby - Rm40 ( 30minutes) Prenatal care(package) - RM380 (3 Times) - traditional massage - acupressure massage - Herbal&flower bath - body mask - mandi seri aura Postnatal care (package) - RM780 (4 Times) - sauna herbal - tradisional massage - bertangkas - bertungku - ovari care - berpilis -mandi herbal - baby massage for baby -berbengkung -minuman teh herbal 0 1 3 - 3 3 3 0 9 6 7 9( Ms Dina whatsapp now ) #muslimah #muslimahwear #urut #sparumahan #home #sy #malaysianhair #malaysianig #malaysiancurly #spa #wanitacantik #hijab #tudung #tudungmurah #tudungbawal #ibu #umi #bonda #muslims #cintabatik #sihatcantik #sihatselalu at Selangor

83
19 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? โ€ข Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja๐Ÿ˜Š . Pastikan awak guna Original Product Calcium dan Zinc Tiens. Distributor Ubat Tinggi Trusted di Malaysia hanya๐Ÿ‘‡๐Ÿป @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my . LAJU LAJU PM ADMIN UNTUK HARGA DISCOUNT : ๐Ÿ“ฑ Whatsap : 01116641349 ๐Ÿ“ฑ Wechat ID : herbaltinggibadan_01 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

50
19 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? โ€ข Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja๐Ÿ˜Š . Pastikan awak guna Original Product Calcium dan Zinc Tiens. Distributor Ubat Tinggi Trusted di Malaysia hanya๐Ÿ‘‡๐Ÿป @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my . LAJU LAJU PM ADMIN UNTUK HARGA DISCOUNT : ๐Ÿ“ฑ Whatsap : 01116641349 ๐Ÿ“ฑ Wechat ID : herbaltinggibadan_01 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

40
19 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? โ€ข Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja๐Ÿ˜Š . Pastikan awak guna Original Product Calcium dan Zinc Tiens. Distributor Ubat Tinggi Trusted di Malaysia hanya๐Ÿ‘‡๐Ÿป @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my @herbaltinggibadan1.my . LAJU LAJU PM ADMIN UNTUK HARGA DISCOUNT : ๐Ÿ“ฑ Whatsap : 01116641349 ๐Ÿ“ฑ Wechat ID : herbaltinggibadan_01 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

71
20 hours ago

grandma with her two amazing and creative grandchildren ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ at Pintu

432
22 hours ago

POSTAGE HARI NI . Alhamdulillah ramai grab set subur suami isteri ๐Ÿ˜Š Ikhtiar sama-sama suami isteri ๐Ÿ’ช . Consultant /Pesanan Furmon Wssap zana terus ke www.wasap.my/60177734208

81
1 day ago

Nak menang hadiah baju from us?? Senang je, be our active follower, Like & Comment picture seberapa banyak mungkin dan kami akan pilih pemenang bertuah ๐Ÿ˜ Plus profile mestilah authentic ye (No Fake account or giveaway account. Admin check ye) Awak ke yang dapat untuk bulan Oktober? Admin akan annouce pemenangnya bulan Disember ni ๐Ÿ’• Tips nya kena aktif tau, baru admin perasan siapa yang bertuah๐Ÿ˜€ #contest #giveawaymalaysia #likeandcomment #malaysiagiveaway #malaysianig #bangigateway #malaysia #minaz #minazlovers #leeyanarahman #leeyanarahmanlovers #onlineshoppingmalaysia

219
1 day ago

"SHARING UPT POSITIF ๐Ÿ˜" . SubhanaAllah..SubhanaAllah.. Sujud Syukur di atas rezeki yang dilimpahkanNYA.. Penantian yang didambakan selama ni..Allah sebaik2 perancang ๐Ÿ˜˜ . Kak nak beli furmon lagi? . โ€œ kisahnya.. fiza gugur bln 3 2018 haritu. period pn start xstabil dlm beberapa bln. pnah period xdtg 10 hari.. igtkn pregnant tp cek2 xde.. hrmon xstabil.. ade masa lmbt dtg period.. start ttc bln 7 haritu. dlm masa yg sama amalkan pemakanan sihat.buat diet seimbang utk turunkan berat. sbb berat naik mendadak.. tggu jgk msh xhamil.. teruskan diet ke harini smpai dpt berat normal, alhamdulillah kali ni lekat. . Kawen dah 3 tahun lebih..ni kandungan yang ke 3..yang sulung dah 2 lebih umur yang ke 2 gugur bulan 3.. . Saya sapu untuk kuatkan rahim Sebb pernah ada sejarah gugur..jadi berharap sangat kali ni kandungan kuat" . Siapa ada masalah hormon tak stabil, Period tak teratur dan kerap gugur? . Zana nak bantu 3 orang ada masalah period tak teratur dan pernah gugur? Wssap zana terus ke 0177734208

162
1 day ago

Have you caught Chang Yoong Chiaโ€™s new solo exhibit at the @nationalartgallerymy ? The exhibition is titled โ€œSecond Lifeโ€ and showcases his meticulous crafting and painting and curating of found and natural objects and the layers of meaning bestowed upon them - definitely worth a visit! @changyoongchia #museumday #changyoongchia #malaysianartist. (We were at the launch and posted on IG but a reminder to everyone during this festive season when you have some extra time to spend!๐Ÿคฉ) at Balai Seni Negara OfficiaI

451
8 days ago

๐Ÿฝ four course celebration dinner at Enfin by James Won Menara Hap Seng. Whole roasted spring chicken was decadent and deliciously ๐Ÿคค ๐Ÿ“ #yumlicious ! Dessert was amazing deserving its own post! Happy birthday #EY ๐ŸŽ‚ at Enfin by James Won

485
8 days ago

A personal favourite! Big head prawn ๐Ÿฆ sang har noodle in PJ ๐Ÿ˜‹ at Restoran Green View

463
8 days ago

Matcha ice cream ๐Ÿจ ๐Ÿ’“

432
10 days ago

A great place to end the trip! The best bar find in Ginza, be sure to discover this hidden gem on next trip to Tokyo! Guess the drinks ๐Ÿธ ๐Ÿ˜Š at Star Bar Ginza

352
10 days ago

Tempura soba set meal in the heart of Shinjuku ๐Ÿค ๐Ÿค ๐Ÿ˜‹ at Shinjuku

463
9 months ago

The hidden cafe gem found in an obscure corner of Bangsar - Jalan Riong. Incredible 24-hour-braised Ox cheek (with truffle essence skordalia), Wagyu Slider, Lobster Bisque with garlic butter poached prawn, cheese platter - haloumi fries, caprese salad, cheddar & feta croquette. at Breakfast Thieves Kuala Lumpur

234