Malaysiaigers Photos & Videos

2 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi.store @calciumtinggi.store Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumtinggi.store . 📱Whatshap : +60 16 824 5649 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

170
19 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

982
23 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia at PAID Review

710
29 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1424
35 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calsium.store_my @calsium.store_my Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calsium.store_my 📱Whatshap : +601136975806 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

42358
37 minutes ago

DONE POSTAGE 🎀 . Alya pos barang setiap hari Isnin-Jumaat tau! Siapa yang nak join postage, whatsapp je Alya 019 964 3498 at Kuala Terengganu

81
42 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

16512
42 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

42610
47 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

2k66
48 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

38233
50 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

484
52 minutes ago

Hi dyla 😘 nak share cara naikkan seri muka semula dgn pakai botanical mask ni. Muka nampak kusam atau letih? 😫 Banyak faktor2 yg akan buat muka kita stress dan nampak lesu... . Kebaikan ✨ yg terdapat dlm mask ni korang akan rasa kulit jadi anjal, mengecutkan jerawat, membuang white / black head dan sel kulit mati pada wajah dgn selamat, menutup liang pori yg terbuka, mengatasi kulit kusam, mengembalikan kecerahan kulit yg kusam akibat pemakaian produk pengelupasan. Cara penggunaannya mudah : ▪️ 1 calit kecil @ sebenar 5sen sapuan pada wajah dan elakan kawasan mata & bibir ▪️Seminggu 2@3 bermasker. . Nak try? Please WhatsApp 😘🤗 http://www.wasap.my/60123992785/FreeConsultant Sharing with ❤️, . Dyla Syakila Independent Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 . #beautyconsultantmarykay #marykayampang #marykaylovers #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaammara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor

51
56 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

75570
58 minutes ago

Ini gambar sebelum /selepas pakai botanical mask mary kay. Sebelum pakai muka nampak lesu dan penat. Selepas nampak perbezaan kan. . Meh dyla 😘 nak share cara naikkan seri muka semula dgn pakai botanical mask ni. Muka nampak kusam atau letih? 😫 Banyak faktor2 yg akan buat muka kita stress dan nampak lesu... . Kebaikan ✨ yg terdapat dlm mask ni korang akan rasa kulit jadi anjal, mengecutkan jerawat, membuang white / black head dan sel kulit mati pada wajah dgn selamat, menutup liang pori yg terbuka, mengatasi kulit kusam, mengembalikan kecerahan kulit yg kusam akibat pemakaian produk pengelupasan. Cara penggunaannya mudah : ▪️ 1 calit kecil @ sebenar 5sen sapuan pada wajah dan elakan kawasan mata & bibir ▪️Seminggu 2@3 bermasker. . Nak try? Please WhatsApp 😘🤗 http://www.wasap.my/60123992785/FreeConsultant Sharing with ❤️, . Dyla Syakila Independent Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 . #beautyconsultantmarykay #marykayampang #marykaylovers #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaammara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor at Ampang, Kuala Lumpur

50
58 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kingtinggi_malay 📱Whatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

3208
2 hours ago

Hi dyla 😘 nak share cara naikkan seri muka semula dgn pakai botanical mask ni. Muka nampak kusam atau letih? 😫 Banyak faktor2 yg akan buat muka kita stress dan nampak lesu... . Kebaikan ✨ yg terdapat dlm mask ni korang akan rasa kulit jadi anjal, mengecutkan jerawat, membuang white / black head dan sel kulit mati pada wajah dgn selamat, menutup liang pori yg terbuka, mengatasi kulit kusam, mengembalikan kecerahan kulit yg kusam akibat pemakaian produk pengelupasan. Cara penggunaannya mudah : ▪️ 1 calit kecil @ sebenar 5sen sapuan pada wajah dan elakan kawasan mata & bibir ▪️Seminggu 2@3 bermasker. . Nak try? Please WhatsApp 😘🤗 http://www.wasap.my/60123992785/FreeConsultant Sharing with ❤️, . Dyla Syakila Independent Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 . #beautyconsultantmarykay #marykayampang #marykaylovers #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaammara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor at Ampang, Kuala Lumpur

30
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

2326
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

64416
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

13815
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

4514
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

43615
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

1880
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

63220
2 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

4434
2 hours ago

Hi dyla 😘 nak share cara naikkan seri muka semula dgn pakai botanical mask ni. Muka nampak kusam atau letih? 😫 Banyak faktor2 yg akan buat muka kita stress dan nampak lesu... . Kebaikan ✨ yg terdapat dlm mask ni korang akan rasa kulit jadi anjal, mengecutkan jerawat, membuang white / black head dan sel kulit mati pada wajah dgn selamat, menutup liang pori yg terbuka, mengatasi kulit kusam, mengembalikan kecerahan kulit yg kusam akibat pemakaian produk pengelupasan. . Cara penggunaannya mudah : ▪️ 1 calit kecil @ sebenar 5sen sapuan pada wajah dan elakan kawasan mata & bibir ▪️Seminggu 2@3 bermasker. . Nak try? Please WhatsApp 😘🤗 http://www.wasap.my/60123992785/FreeConsultant Sharing with ❤️, . Dyla Syakila Independent Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 . #beautyconsultantmarykay #marykayampang #marykaylovers #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaammara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor at Ampang, Kuala Lumpur

20
2 hours ago

Hi dyla 😘 nak share cara naikkan seri muka semula dgn pakai botanical mask ni. Muka nampak kusam atau letih? 😫 Banyak faktor2 yg akan buat muka kita stress dan nampak lesu... . Kebaikan ✨ yg terdapat dlm mask ni korang akan rasa kulit jadi anjal, mengecutkan jerawat, membuang white / black head dan sel kulit mati pada wajah dgn selamat, menutup liang pori yg terbuka, mengatasi kulit kusam, mengembalikan kecerahan kulit yg kusam akibat pemakaian produk pengelupasan. . Cara penggunaannya mudah : ▪️ 1 calit kecil @ sebenar 5sen sapuan pada wajah dan elakan kawasan mata & bibir ▪️Seminggu 2@3 bermasker. . Nak try? Please WhatsApp 😘🤗 http://www.wasap.my/60123992785/FreeConsultant Sharing with ❤️, . Dyla Syakila Independent Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾 . #beautyconsultantmarykay #marykayampang #marykaylovers #marykayoriginal #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics #marykayproduct #marykaymysg #aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaammara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykayselangor at Ampang, Kuala Lumpur

30
3 hours ago

. Stok baru masuk! Petang nie Insyallah siap sorting apa patut, mana area JB mari lah cuci mata dekat kedai. Pembelian online boleh tengok @solematemy_vans or whatsapp 013-7981357 . . 🔥Follow @solematemy (Main Account) 🔥Follow @solematemy_adidas (Adidas) 🔥Follow @solematemy_vans (Vans) 🔥Follow @solematemy_converse (Converse & JP) 🔥Follow @solematemy_rm75 (Sneakers & Sport) . 📌 136, Jalan Layang 16, Taman Perling, 81200, Johor Bahru - Waktu Operasi 6 PM-11.00PM - Cuti setiap Isnin - Waze/Maps "SOLEMATEMY" . #bundlemalaysia #sneakerhead #sepatugua #klkix #hypebeast #malaysiaigers #kasutbundle #sayajualkasut #bundlekasut #kakibundle #onlinebundle #supreme #sneakersmalaysia #jb #johorbahru #johor #borongkasut #adidas #kasutbundlepunsteadyyy at Solematemy

980
5 hours ago

Tertanya-tanya produk Wawawax ni diperbuat daripada apa? . Kami hanya menggunakan bahan yang terbaik kualitinya dalam setiap production batch 👍 . Tiada bahan yang berbahaya sama sekali dalam Wawawax😊 . Sebarang pertanyaan, sila whatsapp Alya👇 019 964 3498 at Banting

141
5 hours ago

🔥🔥Hot design shoes 🔥🔥Limited stock (SERIUS ADMIN MASA AMBIL GAMBAR STOK NI PUN RASA CANTIK GILA KASUT NI !! SERIUS TALK ) Kasut sesuai untuk pakai keluar berjalan ,ootd,bergambar,gym,ke kelas ipt .. mesti nampak bergaya and cool !!! PREMIUM NIKE CORTEZ COLOUR: SIZE 36-45 Sekarang postage free dan discount kita bagi , janji customer Puas hati !!! 🔥 PRICE SM RM100 PRICE SS RM100 Postage percuma 📣📣📣📣📣📣📣📣 Sebarang Pertanyaan slide in dm atau klik link Di bio untuk whatsapp #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysian #malaysiaigers #malaysiafashion #malaysiaonlineshopping #igshopmalaysia #malaysiaigshop #malaysiainstashop #tiktokmalaysia #fitmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #diskaun #ootd #studentlife #studentmalaysia

90
6 hours ago

Slimming girdle manakah yang sesuai untuk orang yang baru nak cuba-cuba bergirdle? Akak akan suggest #slimminggirdlekod3 Memang simple je, sarung dah tutup bahagian perut. Mudah untuk ke toilet sebab mudah buka. Untuk yang takde masalah peha bergeseran dan nak yang mudah dipakai, slimming girdle kod 3 memang sesuai sangat. Jangan risau, sebab memang akan terletak elok, tak berlipat, tak bergulung dan takkan melorot kebawah bila dipakai. Streskan kalau pakai girdle yang melorot kebawah, elok-elok nak cantik jadi lain pulak. #sipenjualbengkunggirdle #teamratuletops #slimminggirdle #girdle #girdlemurah #girdlemurahmalaysia #lakumall #fattzura #ctdk #malaysiaigers #igers #igersdaily #kualalumpur #malaysian

10
7 hours ago

Musim kenduri kawen sana sini ni mesti ramai yg nak cari kek hantaran kan.. Haa.. Jom serikan majlis syg2 dgn kek hantaran Sabrina Bakery.. Sweet elok molek! Rasa pun sedap syg2.. Dalam dia choc moist cake tau! . . #sayajualkek #kekkajang #kekkl #kekshahalam #kekampang #kekcyberjaya #kekputrajaya #kekbangi #keksepang #kekdamansara #kekpuchong #keksubang #cafehopkl #eatdrinkkl #malaysiaigers #keksedap #kekmurah #deliveryteruskehati #kekbirthday #kekunicorn #kekdidi #kekbabyshark #kekkuantan #keksentul #kekhantaran #kekkawin

60
7 hours ago

It’s Thursday and it is tiring but I’m a hustler .. go in and be the shark dominate all .. . . Thanks and keep supporting us !! Love you all ❤️❤️ ............................................ Sekarang postage free dan discount kita bagi , janji customer Puas hati !!! Postage percuma 📣📣📣📣📣📣📣📣 Sebarang Pertanyaan slide in dm atau klik link Di bio untuk whatsapp #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysian #malaysiaigers #malaysiafashion #malaysiaonlineshopping #igshopmalaysia #malaysiaigshop #malaysiainstashop #tiktokmalaysia #fitmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #diskaun #ootd #studentlife #studentmalaysia

91
8 hours ago

KUN ANTA CETAKAN KE-3! . 33 cerita yang bakal memberi impak buat diri.😍 YE, buat diri yang sedang mencari kembali DIRI sebelum bertemu ILLAHI. . KUN ANTA! JADI DIRI SENDIRI! . Perkongsian bercorak motivasi dari pengalaman penulis, kisah-kisah para sahabat, kisah benar yang kena batang hidung sendiri.😅 . Jadilah diri sendiri tanpa perlu memakai topeng untuk berpura-pura.🎭 . BE YOURSELF!😎 Tidak perlu menjadi orang lain. . #nurelhikmah #readit #bukumotivasi #bukuilmiah #malaysiamembaca #malaysiaigers #onlinebookstore #bukubest #hikmahsquad #bukubestseller #bukuagama at Nur El-Hikmah

120
8 hours ago

DIET di saat menjelang hari ‘bahagia’??🤔 . “Siti, Jom makan!” “Tafaddal Insyirah, ana puasa” “Wahh, Siti diet ye? Maklumlah nak dekat Hari Bahagia.”🤗 . . Siti senyum sambal berkata, bukan diet, Cuma mahu kosongkon perut.🙂 . Selang beberapa hari, baru Insyirah tahu yang Siti telah pergi buat selama-lamanya. Rupa-rupanya tujuan mengosongkan perut adalah bagi memudahkan ketika proses mandikan jenazah.😔 . Allahu… . Adakah kita tahu bilakah kita bakal dijemput kembali? bertemu….. ILLAHI….👀 . WhatsApp kami untuk sebarang pembelian. . 016-216 6400 016-216 6400 016-216 6400 . #nurelhikmah #readit #bukumotivasi #bukuilmiah #malaysiamembaca #malaysiaigers #onlinebookstore #bukubest #hikmahsquad #bukubestseller #bukuagama at Kuala Lumpur, Malaysia

150
9 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtambah.tinggi @calciumtambah.tinggi Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumtambah.tinggi . 📱Whatshap : +60166210488 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

171
9 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtambah.tinggi @calciumtambah.tinggi Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @calciumtambah.tinggi . 📱Whatshap : +60166210488 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

110
9 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi_international @ calciumtinggi_international Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 📱Whatshap : +60 166104688. JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

133
9 hours ago

: Salam! Hai! YEAR END SALE is happening NOW!! . Women: 5th Avenue NYC by Elizabeth Arden EDP 125ml . Price: RM130 each (IF BUY 3, CAN MIX ITEMS) . Advice:- . This is peak season, people buy every second, so don’t think, just BUY! Terms and Conditions:- . Minimum purchase 3 Big Sized Bottle to enjoy our Super Low Price, can choose variety items (Please request the Price List) . Harga memang KAW2 MURAH! Lebih murah dari Mall and also Factory Outlet! Barang Limited, First Pay First Serve!! . Takut tak original macam mall? Jangan risau.. Kami DOUBLE kan duit awak kalau barang kami tidak sama macam mall! Atau nak check/inspect dulu pon boleh. . Untuk yang berminat, cepat2 hubungi kami (whatsapp) dan minta price list dari kami. . ====================== Contact Details:- Whatsapp: 018-299-7345/018-792-0940 Wechat_ID: Scentspot ====================== . Happy Shopping! 😘 . Ouh, jangan lupa share pada kawan2 yang teringin pakai perfume original! . Stock limited, first pay first serve! . If you buy from us, please do share with your friends and family, help us growing our business. With your support, we can maintain our business, meaning every year we’ll provide this kind of sale, for you to own your desire fragrance at super low price! . If you don’t buy with us this time, please also share, sharing is awesome! . #malaypretty #vscomalaysia #malaysiaigers #perfumes #perfumemalaysia #perfumeori #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumetester #perfumeborong #perfumetahanlama #sayajualbarangbaby #sayajualbaranganbayi #sayajualbajubaby #sayajualbegtangan #sayajualcosmetics #sayajualemas #sayajualhandbag #sayajualiphone #sayajualjubah #sayajualjam #sayajualkosmetik #sayajualperfume #sayajualperfumeusa #sayajualperfumeori #sayajualperfumemurah #sayajualperfumeoriginal #scentspot #scentoftheday at Puchong Prima

2210
19 hours ago

Amalkan pengambilan CALCIUM TIENS. Masalah badan rendah boleh diatasi. Kenapa masih tunggu? Consumelah sekarang. 😙 Apa itu CALCIUM TIENS?? ✔ CALCIUM TIENS™ adalah SUPPLEMENT menambah ketinggian yang amat selamat. CALCIUM TIENS™ telah diformulasikan dengan Nano Teknologi sebagai Supplement Peninggi Badan No.1 DI DUNIA Kerana ia bertindak MEMBANTU menambahkan ketinggian badan secara semulajadi dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi berkualiti tinggi dan BAHAN-BAHAN SEIMBANG,TIME-RELEASE NUTRION,MINERALS,ASID AMINO DAN BAHAN-BAHAN yang diformulasikan dengan formula Nano Teknologi High Quality (KOREA BIO-Advanced Technology) yang akan memberikan kesan pemanjangan tulang serta penambahan ketinggian secara semulajadi 2-15cm keatas bergantung pada metabolisma masing✦ ✔ SENAMAN MEMBANTU LAGI CEPAT PENAMBAHAN KETINGGIAN RAHSIA ORANG KOREA SANGAT TINGGI KINI BERADA DI MALAYSIA. ✦ KETINGGIAN BERTAMBAH 2--->15 SENTIMETER LAGI. 100TERBUKTI BERKESAN !!!!!! ✔ Scientifically Researched & Proven Height Formula : ✔ CUBA CALCIUM TIENS SEKARANG™ KAMI 100BERKESAN TANPA RISIKO DAN TANPA SIDE EFEK NUTRISI SEMULAJADI , BERKESAN , SELAMAT & 100HALAL ✦ Fikirkan. Jika anda boleh bertambah tinggi ★ . ______________________________________ Ready stok !! Jika berminat, hubungi hotline kami ✆✉☏ 📱Whatsapp : +6010-467-1278 FAST RESPON & HAPPY SHOPPING ㅤㅤ ------------------------------------------------------------ . . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

171
20 hours ago

🔥🔥Hot design shoes 🔥🔥Limited stock (SERIUS ADMIN MASA AMBIL GAMBAR STOK NI PUN RASA CANTIK GILA KASUT NI !! SERIUS TALK ) Kasut sesuai untuk pakai keluar berjalan ,ootd,bergambar,gym,ke kelas ipt .. mesti nampak bergaya and cool !!! PREMIUM CLARK SLIP BEIGE COLOUR: SIZE 36-45 Sekarang postage free dan discount kita bagi , janji customer Puas hati !!! 🔥 PRICE SM RM100 PRICE SS RM100 Postage percuma 📣📣📣📣📣📣📣📣 Sebarang Pertanyaan slide in dm atau klik link Di bio untuk whatsapp #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysian #malaysiaigers #malaysiafashion #malaysiaonlineshopping #igshopmalaysia #malaysiaigshop #malaysiainstashop #tiktokmalaysia #fitmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #diskaun #ootd #studentlife #studentmalaysia

50
20 hours ago

. . Thanks and keep supporting us !! Love you all ❤️❤️ ............................................ Sekarang postage free dan discount kita bagi , janji customer Puas hati !!! Postage percuma 📣📣📣📣📣📣📣📣 Sebarang Pertanyaan slide in dm atau klik link Di bio untuk whatsapp #malaysia #malaysiaonlineshop #malaysian #malaysiaigers #malaysiafashion #malaysiaonlineshopping #igshopmalaysia #malaysiaigshop #malaysiainstashop #tiktokmalaysia #fitmalaysia #kasutmurahmalaysia #kasutmurah #diskaun #ootd #studentlife #studentmalaysia

70
20 hours ago

You’re only one swim away from a good mood! So if you’re feeling like sh*t just take a dip. You can never go wrong with that! Oh, and it also helps when the view is as good as this 😏 ☼ Are you a water lover as well or do you prefer to stay dry? ☼ ☼ ☼ #malaysia #malaysiatrulyasia #malaysiaigers #malaysiagram #discovermalaysia #kualalumpur #discoverkualalumpur #thefacesuiteskualalumpur #petronastowers #travelling #meettheworld #travelingram #instatravel #globetrotter #travelphoto #bestintravel #lovetotravel #adventure #travelstoke #youmustsee #mytinyatlas #coupleswhotravel #travelwithus #LP #travelawesome #wonderfulglobe #wonderful_places #beautifuldestinations #flipflopwanderers at Kuala Lumpur, Malaysia

1k103
21 hours ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kejaptinggi.co @kejaptinggi.co Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja😊 . FEEDBACK terkini boleh cek disini👇🏻 @kejaptinggi.co . 📱Whatshap : +60 10-9024-959 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG🎁🎉 . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia at Paid Review Terbaik

56542