Majlis Photos & Videos

7 minutes ago

Ok hari raya pertama kita bergaya dengan kurung Jelicca, hari raya kedua kita melawa dengan BLOUSE MYRANA.. . Cair kan tengok MYRANA ni? 😍😍😍 . Nak details? Boleh wasap 01139915185 . #breastfeedfriendly #mom #woman #girl #raya2019 #raya #hariraya #bajuraya #blouseraya #jubahraya #bajumelayu #bajumelayuraya #jubahraya #man #kurta #kurtaraya #lelaki #perempuan. #blousemuslimah #palazo #pakaiankerja #womenwear #officeattire #event #kenduri #smart #majlis #muslimah #muslimahfashion #bajutunang #wedding

50
8 minutes ago

Ok hari raya pertama kita bergaya dengan kurung Jelicca, hari raya kedua kita melawa dengan BLOUSE MYRANA.. . Cair kan tengok MYRANA ni? 😍😍😍 . Nak details? Boleh wasap 01139915185 . #breastfeedfriendly #mom #woman #girl #raya2019 #raya #hariraya #bajuraya #blouseraya #jubahraya #bajumelayu #bajumelayuraya #jubahraya #man #kurta #kurtaraya #lelaki #perempuan. #blousemuslimah #palazo #pakaiankerja #womenwear #officeattire #event #kenduri #smart #majlis #muslimah #muslimahfashion #bajutunang #wedding

00
8 minutes ago

Ok hari raya pertama kita bergaya dengan kurung Jelicca, hari raya kedua kita melawa dengan BLOUSE MYRANA.. . Cair kan tengok MYRANA ni? 😍😍😍 . Nak details? Boleh wasap 01139915185 . #breastfeedfriendly #mom #woman #girl #raya2019 #raya #hariraya #bajuraya #blouseraya #jubahraya #bajumelayu #bajumelayuraya #jubahraya #man #kurta #kurtaraya #lelaki #perempuan. #blousemuslimah #palazo #pakaiankerja #womenwear #officeattire #event #kenduri #smart #majlis #muslimah #muslimahfashion #bajutunang #wedding

11
9 minutes ago

Ok hari raya pertama kita bergaya dengan kurung Jelicca, hari raya kedua kita melawa dengan BLOUSE MYRANA.. . Cair kan tengok MYRANA ni? 😍😍😍 . Nak details? Boleh wasap 01139915185 . #breastfeedfriendly #mom #woman #girl #raya2019 #raya #hariraya #bajuraya #blouseraya #jubahraya #bajumelayu #bajumelayuraya #jubahraya #man #kurta #kurtaraya #lelaki #perempuan. #blousemuslimah #palazo #pakaiankerja #womenwear #officeattire #event #kenduri #smart #majlis #muslimah #muslimahfashion #bajutunang #wedding

40
9 minutes ago

Ok hari raya pertama kita bergaya dengan kurung Jelicca, hari raya kedua kita melawa dengan BLOUSE MYRANA.. . Cair kan tengok MYRANA ni? 😍😍😍 . Nak details? Boleh wasap 01139915185 . #breastfeedfriendly #mom #woman #girl #raya2019 #raya #hariraya #bajuraya #blouseraya #jubahraya #bajumelayu #bajumelayuraya #jubahraya #man #kurta #kurtaraya #lelaki #perempuan. #blousemuslimah #palazo #pakaiankerja #womenwear #officeattire #event #kenduri #smart #majlis #muslimah #muslimahfashion #bajutunang #wedding

10
9 minutes ago

Ok hari raya pertama kita bergaya dengan kurung Jelicca, hari raya kedua kita melawa dengan BLOUSE MYRANA.. . Cair kan tengok MYRANA ni? 😍😍😍 . Nak details? Boleh wasap 01139915185 . #breastfeedfriendly #mom #woman #girl #raya2019 #raya #hariraya #bajuraya #blouseraya #jubahraya #bajumelayu #bajumelayuraya #jubahraya #man #kurta #kurtaraya #lelaki #perempuan. #blousemuslimah #palazo #pakaiankerja #womenwear #officeattire #event #kenduri #smart #majlis #muslimah #muslimahfashion #bajutunang #wedding

10
9 minutes ago

Ok hari raya pertama kita bergaya dengan kurung Jelicca, hari raya kedua kita melawa dengan BLOUSE MYRANA.. . Cair kan tengok MYRANA ni? 😍😍😍 . Nak details? Boleh wasap 01139915185 . #breastfeedfriendly #mom #woman #girl #raya2019 #raya #hariraya #bajuraya #blouseraya #jubahraya #bajumelayu #bajumelayuraya #jubahraya #man #kurta #kurtaraya #lelaki #perempuan. #blousemuslimah #palazo #pakaiankerja #womenwear #officeattire #event #kenduri #smart #majlis #muslimah #muslimahfashion #bajutunang #wedding

31
10 minutes ago

Ok hari raya pertama kita bergaya dengan kurung Jelicca, hari raya kedua kita melawa dengan BLOUSE MYRANA.. . Cair kan tengok MYRANA ni? 😍😍😍 . Nak details? Boleh wasap 01139915185 . #breastfeedfriendly #mom #woman #girl #raya2019 #raya #hariraya #bajuraya #blouseraya #jubahraya #bajumelayu #bajumelayuraya #jubahraya #man #kurta #kurtaraya #lelaki #perempuan. #blousemuslimah #palazo #pakaiankerja #womenwear #officeattire #event #kenduri #smart #majlis #muslimah #muslimahfashion #bajutunang #wedding

20
13 minutes ago

Hadirilah dan syiarkanlah serta sebarkanlah insyaallah berkah !!! Bagi antum sekalian yang berada di daerah kota maupun kabupaten Bekasi yang memiliki peringatan maulid , isra mi'raj, pengajian, kajian, dan event Islam lainnya bisa wa ke 08978871218 atau DM #infojadwalmajelissebekasi #infojadwalmajlissebekasi #pengajian #habaib #ulama #habib #kiai #ustadz #guru #kajian #talim #belajar #menuntutilmu #bekasi #maulid #houl #haul #quran #alquran #bekasi #majelis #majlis #infomajlis #pengajian #talim #majlisilmu #majlismaulid #majlissholawat #majelisdzikir #bersatu

41
13 minutes ago

Hadirilah dan syiarkanlah serta sebarkanlah insyaallah berkah !!! Bagi antum sekalian yang berada di daerah kota maupun kabupaten Bekasi yang memiliki peringatan maulid , isra mi'raj, pengajian, kajian, dan event Islam lainnya bisa wa ke 08978871218 atau DM #infojadwalmajelissebekasi #infojadwalmajlissebekasi #pengajian #habaib #ulama #habib #kiai #ustadz #guru #kajian #talim #belajar #menuntutilmu #bekasi #maulid #houl #haul #quran #alquran #bekasi #majelis #majlis #infomajlis #pengajian #talim #majlisilmu #majlismaulid #majlissholawat #majelisdzikir #bersatu

10
19 minutes ago

Sempena Hari Bumi Sedunia Peringkat DUN Bagan Pinang dan Hari Ladang Jabatan Pertanian 2019 kami berada di majlis perasmian terbabit di Balai Raya Kampung Baru Si Rusa, Port Dickson.🌏 Terima kasih kepada mereka yang serbu kiosk jualan kami tadi...🍦 +sekali jilat, terus terpikat..πŸ˜‹ #warighaiskrim #portdickson #aiskrim #tanjak #mppd #penganjur #datarantelokkemang #katering #pengantin #majlis #sukanneka #baganpinang #jabatanpertanian #haribumisedunia #balairayakampungbarusirusa

30
28 minutes ago

MOMMIES SUSAH NAK CARI BAJU RAYA YANG 'BETUL-BETUL' BREASTFEED FRIENDLY? DON'T WORRY, MYRANA KAN ADA 😘 . Kak Sya ada berita baik untuk mommies! Dengan Myrana ni, mommies dah tak perlu risau lagi nak cari baju yang cantik bergaya dan dalam masa sama, 'betul-betul' breastfeed friendly. . Dengan hanya RM79, mommies akan dapat Blouse Myrana + FREE Outerwear yang bukan sahaja boleh digunakan untuk nampak lebih elegan dan bergaya, malah boleh digunakan sebagai COVER semasa breastfeed baby. 2 in 1. Best kan?FREE postage. Hihi.. . Nak details? Boleh wasap 01139915185 . #breastfeedfriendly #mom #woman #girl #raya2019 #raya #hariraya #bajuraya #blouseraya #jubahraya #bajumelayu #bajumelayuraya #jubahraya #man #kurta #kurtaraya #lelaki #perempuan. #blousemuslimah #palazo #pakaiankerja #womenwear #officeattire #event #kenduri #smart #majlis #muslimah #muslimahfashion #bajutunang #wedding

50
33 minutes ago

MOMMIES SUSAH NAK CARI BAJU RAYA YANG 'BETUL-BETUL' BREASTFEED FRIENDLY? DON'T WORRY, MYRANA KAN ADA 😘 . Kak Sya ada berita baik untuk mommies! Dengan Myrana ni, mommies dah tak perlu risau lagi nak cari baju yang cantik bergaya dan dalam masa sama, 'betul-betul' breastfeed friendly. . Dengan hanya RM79, mommies akan dapat Blouse Myrana + FREE Outerwear yang bukan sahaja boleh digunakan untuk nampak lebih elegan dan bergaya, malah boleh digunakan sebagai COVER semasa breastfeed baby. 2 in 1. Best kan?FREE postage. Hihi.. . Nak details? Boleh wasap 01139915185 . #breastfeedfriendly #mom #woman #girl #raya2019 #raya #hariraya #bajuraya #blouseraya #jubahraya #bajumelayu #bajumelayuraya #jubahraya #man #kurta #kurtaraya #lelaki #perempuan. #blousemuslimah #palazo #pakaiankerja #womenwear #officeattire #event #kenduri #smart #majlis #muslimah #muslimahfashion #bajutunang #wedding

30
51 minutes ago

CARTOON BOX . πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ SAIZ : 9 cm x 6 cm x 13 cm . Price (per piece) : 200 (RM 0.75) 300 - 400 (RM 0.70) 500 - 700 (RM 0.65) 800 ke atas (RM 0.60) . . * Harga tidak termasuk harga postage * Pre-order 2-3 bulan sebelum majlis . . Terus whatsapp kalau berminat ok!πŸ‘‰017- 2440601 . . #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftkahwin #majlis #kahwin #majlisperkahwinan #majliskahwin #majlisaqiqah #pesonapengantin #mefapengantin #packaging #doorgiftpackaging #kotakdoorgift #doorgiftkualalumpur #kotakmurah #doorgiftmalaysia #kotaksale #pakejdoorgift #paperbag #doorgiftcomel #doorgiftmajliskahwin #candygift #cutedoorgift

20
55 minutes ago

Di saat kita rs sedih...rs kecewa...rs down...rs macam2...kena marah dgn patient la...kena 2 la...kena ni la....tetiba rezeki datang walaupun hanya 6 ringgit...trs hati gembira n bersyukur alhamdulillah🀲🀲🀲....aci xayat kita???hahaha...πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ . Ada yg nk order lg x???kita mmg jual utk org nk beli makan ka...nk beli buat doorgift majlis kawin or apa2 majlis ja la...nk order 200 pack boleh...1000 pack pun boleh....🀣🀣🀣🀣 www.wasap.my/+60135318050/nakordershtt www.wasap.my/+60135318050/nakjadidropship #sambalbilistempoyak #sambalhitamtokthevaini #sambalhitamsedap #viralfood #majlis #majlispernikahan #doayangbaikbaiksahaja

00
57 minutes ago

CARTOON BOX . πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ SAIZ : 9 cm x 6 cm x 13 cm . Price (per piece) : 200 (RM 0.75) 300 - 400 (RM 0.70) 500 - 700 (RM 0.65) 800 ke atas (RM 0.60) . . * Harga tidak termasuk harga postage * Pre-order 2-3 bulan sebelum majlis . . Terus whatsapp kalau berminat ok!πŸ‘‰017- 2440601 . . #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftkahwin #majlis #kahwin #majlisperkahwinan #majliskahwin #majlisaqiqah #pesonapengantin #mefapengantin #packaging #doorgiftpackaging #kotakdoorgift #doorgiftkualalumpur #kotakmurah #doorgiftmalaysia #kotaksale #pakejdoorgift #paperbag #doorgiftcomel #doorgiftmajliskahwin #candygift #cutedoorgift

10
60 minutes ago

CARTOON BOX . πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ SAIZ : 9 cm x 6 cm x 13 cm . Price (per piece) : 200 (RM 0.75) 300 - 400 (RM 0.70) 500 - 700 (RM 0.65) 800 ke atas (RM 0.60) . . * Harga tidak termasuk harga postage * Pre-order 2-3 bulan sebelum majlis . . Terus whatsapp kalau berminat ok!πŸ‘‰017- 2440601 . . #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftkahwin #majlis #kahwin #majlisperkahwinan #majliskahwin #majlisaqiqah #pesonapengantin #mefapengantin #packaging #doorgiftpackaging #kotakdoorgift #doorgiftkualalumpur #kotakmurah #doorgiftmalaysia #kotaksale #pakejdoorgift #paperbag #doorgiftcomel #doorgiftmajliskahwin #candygift #cutedoorgift

20
1 hour ago

CARTOON BOX . πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ πŸ’Ÿ SAIZ : 9 cm x 6 cm x 13 cm . Price (per piece) : 200 (RM 0.75) 300 - 400 (RM 0.70) 500 - 700 (RM 0.65) 800 ke atas (RM 0.60) . . * Harga tidak termasuk harga postage * Pre-order 2-3 bulan sebelum majlis . . Terus whatsapp kalau berminat ok!πŸ‘‰017- 2440601 . . #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftakikah #doorgifttunang #doorgiftkahwin #majlis #kahwin #majlisperkahwinan #majliskahwin #majlisaqiqah #pesonapengantin #mefapengantin #packaging #doorgiftpackaging #kotakdoorgift #doorgiftkualalumpur #kotakmurah #doorgiftmalaysia #kotaksale #pakejdoorgift #paperbag #doorgiftcomel #doorgiftmajliskahwin #candygift #cutedoorgift

10
1 hour ago

Ekspresi tim sukses paslon 01 merayakan kemenanganπŸ˜…komentarnya? βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Follow,Komen, Like❀️ dan Tag teman kalian untuk berbagi informasi bersama @istana_viral dan buat follower sejati @istana_viral akan dapat hadiah setiap bulan nya. βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– #istana_viral #ustadzadihidayat #ustadzabdulsomad #ustadzbachtiarnasir #ustadzhananattaki #ustadzkhalidbasalamah #ustadzhaikalhassan #babehaikalhassan #babehaikal #majlisrasulullah #ustadzarifinilham #kalamulama #haikalhassan #habibtaufiqassegaf #abdulsomad #kajianislam #majelisrasulullahsaw #ustadzfelixsiauw #lagiviral #alumni212 #habibtaufiqassegaf #habibrizieq #kajiansunnah #hijrah #aagym #majlis #kajiansunnah #2019gantipresiden #aswaja #hijrah #ceramahislam at Indonesia

130
1 hour ago

UNTUNG BERIBU RIBU 🀩🀩🀩 πŸ‘‰BERITA INI KHAS UNTUK WARGA PEKAN DAN SEKITARNYAπŸ‘ˆ PROJEK PARTIME RAYA 2019β€Ό Biasanya bila masuk je bulan puasa ramai yg diantara kita mencari PELUANG untuk menambah pendapatan kan❗ MASA nie la masing masing sibuk kumpul modal nk berniaga tudung laaa,brooch laaa.. baju laaa... berniaga di bazaar ramadhan laa..mcm2 lagi laa..tpi kan semua tu untung belum tau..modal dah kuar..SO apa kata kita jangan fikir nak niaga apa buat je busines MOBILE SPA untung memang pasti dah..setakat nak rm10,000 senang je boleh dapat, modal pun rendah..smua org boleh buat tak kira lelaki @ perempuan. . SO tunggu apa lagi!!!! NAK TAK πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» DUIT RAYA RM10,000πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» DUIT RAYA RM10,000πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» DUIT RAYA RM10,000 . BEAUTY WORKSHOP MOBILE SPA THIS SUNDAY.. Tarikh : 28 April 2019 (Ahad) Masa : 2ptg - 5ptg Tempat : Ancasa Royale Pahang, Pekan. Yuran : RM20 sahaja. senang je nak dapat duit raya rm10,000 keatas ..tak susah pun ,, ramai dah dapat pun,, nak tau caranya ? cepat cepat reserved seat anda, i will show u how😊.. tiket rm20 ja termasuk DIY facial tau Sebarang tempahan dan pertanyaan boleh tekan di link bio #majlisbertandang #majlisbersanding #akadnikah #sanding #pengantin #majlis #makanmalam #dinner #makeup #makeupartist #mannequinbeauty #facialkuantan #facialkotatinggi #facialjohorbharu #facialjohor #mobilespakuantan #mobilespajohorbharu #mobilespakotatinggi #mobilespajohor #f2fempire #health #beauty #beautycare #tips #tipskecantikan #beautytipsandtricks #pahang #pantaitimur #johor #luaskankuasamu #majlisbertandang #majlisbersanding #akadnikah #sanding #pengantin #majlis #makanmalam #dinner #makeup #makeupartist #mannequinbeauty #facialkuantan #facialkotatinggi #facialjohorbharu #facialjohor #mobilespakuantan #mobilespajohorbharu #mobilespakotatinggi #mobilespajohor #f2fempire #health #beauty #beautycare #tips #tipskecantikan #beautytipsandtricks #pahang #pantaitimur #johor #luaskankuasamu

80
1 hour ago

PROJEK PARTIME RAYA 2019β€Ό Biasanya bila masuk je bulan puasa ramai yg diantara kita mencari PELUANG untuk menambah pendapatan kan❗ . MASA nie la masing masing sibuk kumpul modal nk berniaga tudung laaa,brooch laaa.. baju laaa... berniaga di bazaar ramadhan laa..mcm2 lagi laa..tpi kan semua tu untung belum tau..modal dah kuar..SO apa kata kita jangan fikir nak niaga apa buat je busines MOBILE SPA untung memang pasti dah..setakat nak rm10,000 senang je boleh dapat, modal pun rendah..smua org boleh buat tak kira lelaki @ perempuan. . SO tunggu apa lagi!!!! NAK TAK πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» DUIT RAYA RM10,000πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» DUIT RAYA RM10,000πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» DUIT RAYA RM10,000 . BEAUTY WORKSHOP MOBILE SPA THIS SUNDAY.. Tarikh : 28 April 2019 (Ahad) Masa : 2ptg - 5ptg Tempat : Ancasa Royale Pahang, Pekan. Yuran : RM20 sahaja. senang je nak dapat duit raya rm10,000 keatas ..tak susah pun ,, ramai dah dapat pun,, nak tau caranya ? cepat cepat reserved seat anda, i will show u how😊.. tiket rm20 ja termasuk DIY facial tau Sebarang tempahan dan pertanyaan boleh tekan di link bio #majlisbertandang #majlisbersanding #akadnikah #sanding #pengantin #majlis #makanmalam #dinner #makeup #makeupartist #mannequinbeauty #facialkuantan #facialkotatinggi #facialjohorbharu #facialjohor #mobilespakuantan #mobilespajohorbharu #mobilespakotatinggi #mobilespajohor #f2fempire #health #beauty #beautycare #tips #tipskecantikan #beautytipsandtricks #pahang #pantaitimur #johor #luaskankuasamu #majlisbertandang #majlisbersanding #akadnikah #sanding #pengantin #majlis #makanmalam #dinner #makeup #makeupartist #mannequinbeauty #facialkuantan #facialkotatinggi #facialjohorbharu #facialjohor #mobilespakuantan #mobilespajohorbharu #mobilespakotatinggi #mobilespajohor #f2fempire #health #beauty #beautycare #tips #tipskecantikan #beautytipsandtricks #pahang #pantaitimur #johor #luaskankuasamu

180
1 hour ago

πŸ‘‰BERITA INI KHAS UNTUK WARGA PEKAN DAN SEKITARNYAπŸ‘ˆ PROJEK PARTIME RAYA 2019β€Ό Biasanya bila masuk je bulan puasa ramai yg diantara kita mencari PELUANG untuk menambah pendapatan kan❗ . MASA nie la masing masing sibuk kumpul modal nk berniaga tudung laaa,brooch laaa.. baju laaa... berniaga di bazaar ramadhan laa..mcm2 lagi laa..tpi kan semua tu untung belum tau..modal dah kuar..SO apa kata kita jangan fikir nak niaga apa buat je busines MOBILE SPA untung memang pasti dah..setakat nak rm10,000 senang je boleh dapat, modal pun rendah..smua org boleh buat tak kira lelaki @ perempuan. . SO tunggu apa lagi!!!! NAK TAK πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» DUIT RAYA RM10,000πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» DUIT RAYA RM10,000πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» DUIT RAYA RM10,000 . BEAUTY WORKSHOP MOBILE SPA THIS SUNDAY.. Tarikh : 28 April 2019 (Ahad) Masa : 2ptg - 5ptg Tempat : Ancasa Royale Pahang, Pekan. Yuran : RM20 sahaja. senang je nak dapat duit raya rm10,000 keatas ..tak susah pun ,, ramai dah dapat pun,, nak tau caranya ? cepat cepat reserved seat anda, i will show u how😊.. tiket rm20 ja termasuk DIY facial tau Sebarang tempahan dan pertanyaan boleh tekan di link bio #majlisbertandang #majlisbersanding #akadnikah #sanding #pengantin #majlis #makanmalam #dinner #makeup #makeupartist #mannequinbeauty #facialkuantan #facialkotatinggi #facialjohorbharu #facialjohor #mobilespakuantan #mobilespajohorbharu #mobilespakotatinggi #mobilespajohor #f2fempire #health #beauty #beautycare #tips #tipskecantikan #beautytipsandtricks #pahang #pantaitimur #johor #luaskankuasamu #majlisbertandang #majlisbersanding #akadnikah #sanding #pengantin #majlis #makanmalam #dinner #makeup #makeupartist #mannequinbeauty #facialkuantan #facialkotatinggi #facialjohorbharu #facialjohor #mobilespakuantan #mobilespajohorbharu #mobilespakotatinggi #mobilespajohor #f2fempire #health #beauty #beautycare #tips #tipskecantikan #beautytipsandtricks #pahang #pantaitimur #johor #luaskankuasamu

100
2 hours ago

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Alhamdulillah.Tempahan katering ,kambing golek,majlis aqiqah adik Puteri Aleena Binti Muhammad Hakem,terima kasih yang tak terhingga kerana memilih perkhidmatan kami @cheflubis chef lubis roast lamb & catering untuk mengendalikan majlis ini,kami amat menghargai dan merakamkan jutaan terima kasih atas sokongan anda,kepada anda yang masih tercari2 tempat majlis @rendezvouseventspace sedia membantu anda diluar sana lokasi bangi sahaja Vanue=@rendezvouseventspace Jangan lupa follow dan like _Facebook & Instagram_ kami πŸ™†πŸ» πŸŽ€ *Instagram*:https://www.instagram.com/cheflubis/ πŸŽ€ *Facebook*:https://web.facebook.com/cheflubisroastlambcatering/ Terima kasih Muhamad Napie Lubis πŸ“ž 012-2586849 http://www.wasap.my/60122586849/cateringkambinggolek #majlisperkahwinan #wedding #tvalhijrah #tv3 #viral #selamatpagimalaysia #kambinggoleksedap #jjcmtv3 #maluapabossku #foodpornmalaysia #kambinggoleksedapselangor #kambinggoleksedapnegerisembilan #kambinggoleksedapseremban #kambinggoleksedapshahalam #kateringsedap #kateringkl #kateringsedapselangor #jjcm #kambinggoleksedapbangi #kambinggoleksedapkajang #kambinggoleksedapsemenyih #ctdk #viral #zizanrazak #kateringsedapnegerisembilan #cateringsedap #majlis #aqiqah #akikah #cheflubis #cheflubis_katering

70
2 hours ago

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Alhamdulillah.Tempahan katering ,kambing golek,majlis aqiqah adik Puteri Aleena Binti Muhammad Hakem,terima kasih yang tak terhingga kerana memilih perkhidmatan kami @cheflubis chef lubis roast lamb & catering untuk mengendalikan majlis ini,kami amat menghargai dan merakamkan jutaan terima kasih atas sokongan anda,kepada anda yang masih tercari2 tempat majlis @rendezvouseventspace sedia membantu anda diluar sana lokasi bangi sahaja Vanue=@rendezvouseventspace Jangan lupa follow dan like _Facebook & Instagram_ kami πŸ™†πŸ» πŸŽ€ *Instagram*:https://www.instagram.com/cheflubis/ πŸŽ€ *Facebook*:https://web.facebook.com/cheflubisroastlambcatering/ Terima kasih Muhamad Napie Lubis πŸ“ž 012-2586849 http://www.wasap.my/60122586849/cateringkambinggolek #majlisperkahwinan #wedding #tvalhijrah #tv3 #viral #selamatpagimalaysia #kambinggoleksedap #jjcmtv3 #maluapabossku #foodpornmalaysia #kambinggoleksedapselangor #kambinggoleksedapnegerisembilan #kambinggoleksedapseremban #kambinggoleksedapshahalam #kateringsedap #kateringkl #kateringsedapselangor #jjcm #kambinggoleksedapbangi #kambinggoleksedapkajang #kambinggoleksedapsemenyih #ctdk #viral #zizanrazak #kateringsedapnegerisembilan #cateringsedap #majlis #aqiqah #akikah #cheflubis #cheflubis_katering

40
2 hours ago

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Alhamdulillah.Tempahan katering ,kambing golek,majlis aqiqah adik Puteri Aleena Binti Muhammad Hakem,terima kasih yang tak terhingga kerana memilih perkhidmatan kami @cheflubis chef lubis roast lamb & catering untuk mengendalikan majlis ini,kami amat menghargai dan merakamkan jutaan terima kasih atas sokongan anda,kepada anda yang masih tercari2 tempat majlis @rendezvouseventspace sedia membantu anda diluar sana lokasi bangi sahaja Vanue=@rendezvouseventspace Jangan lupa follow dan like _Facebook & Instagram_ kami πŸ™†πŸ» πŸŽ€ *Instagram*:https://www.instagram.com/cheflubis/ πŸŽ€ *Facebook*:https://web.facebook.com/cheflubisroastlambcatering/ Terima kasih Muhamad Napie Lubis πŸ“ž 012-2586849 http://www.wasap.my/60122586849/cateringkambinggolek #majlisperkahwinan #wedding #tvalhijrah #tv3 #viral #selamatpagimalaysia #kambinggoleksedap #jjcmtv3 #maluapabossku #foodpornmalaysia #kambinggoleksedapselangor #kambinggoleksedapnegerisembilan #kambinggoleksedapseremban #kambinggoleksedapshahalam #kateringsedap #kateringkl #kateringsedapselangor #jjcm #kambinggoleksedapbangi #kambinggoleksedapkajang #kambinggoleksedapsemenyih #ctdk #viral #zizanrazak #kateringsedapnegerisembilan #cateringsedap #majlis #aqiqah #akikah #cheflubis #cheflubis_katering

80
2 hours ago

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Alhamdulillah.Tempahan katering ,kambing golek,majlis aqiqah adik Puteri Aleena Binti Muhammad Hakem,terima kasih yang tak terhingga kerana memilih perkhidmatan kami @cheflubis chef lubis roast lamb & catering untuk mengendalikan majlis ini,kami amat menghargai dan merakamkan jutaan terima kasih atas sokongan anda,kepada anda yang masih tercari2 tempat majlis @rendezvouseventspace sedia membantu anda diluar sana lokasi bangi sahaja Vanue=@rendezvouseventspace Jangan lupa follow dan like _Facebook & Instagram_ kami πŸ™†πŸ» πŸŽ€ *Instagram*:https://www.instagram.com/cheflubis/ πŸŽ€ *Facebook*:https://web.facebook.com/cheflubisroastlambcatering/ Terima kasih Muhamad Napie Lubis πŸ“ž 012-2586849 http://www.wasap.my/60122586849/cateringkambinggolek #majlisperkahwinan #wedding #tvalhijrah #tv3 #viral #selamatpagimalaysia #kambinggoleksedap #jjcmtv3 #maluapabossku #foodpornmalaysia #kambinggoleksedapselangor #kambinggoleksedapnegerisembilan #kambinggoleksedapseremban #kambinggoleksedapshahalam #kateringsedap #kateringkl #kateringsedapselangor #jjcm #kambinggoleksedapbangi #kambinggoleksedapkajang #kambinggoleksedapsemenyih #ctdk #viral #zizanrazak #kateringsedapnegerisembilan #cateringsedap #majlis #aqiqah #akikah #cheflubis #cheflubis_katering

100
3 hours ago

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Alhamdulillah.Tempahan katering ,kambing golek,majlis aqiqah adik Puteri Aleena Binti Muhammad Hakem,terima kasih yang tak terhingga kerana memilih perkhidmatan kami @cheflubis chef lubis roast lamb & catering untuk mengendalikan majlis ini,kami amat menghargai dan merakamkan jutaan terima kasih atas sokongan anda,kepada anda yang masih tercari2 tempat majlis @rendezvouseventspace sedia membantu anda diluar sana lokasi bangi sahaja Vanue=@rendezvouseventspace Jangan lupa follow dan like _Facebook & Instagram_ kami πŸ™†πŸ» πŸŽ€ *Instagram*:https://www.instagram.com/cheflubis/ πŸŽ€ *Facebook*:https://web.facebook.com/cheflubisroastlambcatering/ Terima kasih Muhamad Napie Lubis πŸ“ž 012-2586849 http://www.wasap.my/60122586849/cateringkambinggolek #majlisperkahwinan #wedding #tvalhijrah #tv3 #viral #selamatpagimalaysia #kambinggoleksedap #jjcmtv3 #maluapabossku #foodpornmalaysia #kambinggoleksedapselangor #kambinggoleksedapnegerisembilan #kambinggoleksedapseremban #kambinggoleksedapshahalam #kateringsedap #kateringkl #kateringsedapselangor #jjcm #kambinggoleksedapbangi #kambinggoleksedapkajang #kambinggoleksedapsemenyih #ctdk #viral #zizanrazak #kateringsedapnegerisembilan #cateringsedap #majlis #aqiqah #akikah #cheflubis #cheflubis_katering

100
3 hours ago

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.Alhamdulillah.Tempahan katering ,kambing golek,majlis aqiqah adik Puteri Aleena Binti Muhammad Hakem,terima kasih yang tak terhingga kerana memilih perkhidmatan kami @cheflubis chef lubis roast lamb & catering untuk mengendalikan majlis ini,kami amat menghargai dan merakamkan jutaan terima kasih atas sokongan anda,kepada anda yang masih tercari2 tempat majlis @rendezvouseventspace sedia membantu anda diluar sana lokasi bangi sahaja Vanue=@rendezvouseventspace Jangan lupa follow dan like _Facebook & Instagram_ kami πŸ™†πŸ» πŸŽ€ *Instagram*:https://www.instagram.com/cheflubis/ πŸŽ€ *Facebook*:https://web.facebook.com/cheflubisroastlambcatering/ Terima kasih Muhamad Napie Lubis πŸ“ž 012-2586849 http://www.wasap.my/60122586849/cateringkambinggolek #majlisperkahwinan #wedding #tvalhijrah #tv3 #viral #selamatpagimalaysia #kambinggoleksedap #jjcmtv3 #maluapabossku #foodpornmalaysia #kambinggoleksedapselangor #kambinggoleksedapnegerisembilan #kambinggoleksedapseremban #kambinggoleksedapshahalam #kateringsedap #kateringkl #kateringsedapselangor #jjcm #kambinggoleksedapbangi #kambinggoleksedapkajang #kambinggoleksedapsemenyih #ctdk #viral #zizanrazak #kateringsedapnegerisembilan #cateringsedap #majlis #aqiqah #akikah #cheflubis #cheflubis_katering

70
3 hours ago

Assalamualaikum semua . Alhamdulillah, pada hari ini, saya akan bertugas sebagai pengacara majlis utk Majlis Resepsi Raihan Raihanah @yxnnrahim & pasangannya Zayd Harris di Pusat Komuniti Bukit Bandaraya, Jalan Medang Tanduk, Kuala Lumpur . Semoga segalanya berjalan lancar hari ini. Selamat berhujung minggu semua 😁β™₯️ . β™₯️, Emcee Saufi . #EmceeSaufi #PastiBerseri #emcee #emceekahwin #weddingemcee #emceemalaysia #emceeofmalaysia #emceesofmalaysia #EmceePro #yougoemcees #yougoemceesnetwork #teamemceecute #host #wedding #weddinginspiration #sayajual #sayajualservis #pengacara #majlis #kahwin #kenduri #malaywedding #pasystem #gamelan #liveband #entertainment #event #personanine #carirezekihalal at Pusat Komuniti Bukit Bandaraya

170
3 hours ago

HAUL BPK. MARJUK ,kediaman bpk alm. Marjuk Jl.SPG7 Lubang Buaya Jakarta Timur ( samping masjid Al - Hakim ) -------------------------- Info & Mengundang Hadroh Harokatul Widad : Sdr Ardi : 089505738532 -------------------------- Sosial Media HAROKATUL WIDAD Instagram : @harokatulwidad https://www.instagram.com/harokatulwidad/ -------------------------- Facebook : @harokatulwidad https://www.facebook.com/harokatul.widad.3 --------------------------- Youtube : HAROKATUL WIDAD https://www.youtube.com/channel/UCyYSrEFsOkz38TGFXFztuyg --------------------------- #hadroh #qosidah #majlis #majelis #basshadroh #basskotek #habib #santri #maulidnabimuhammadsaw #maulidnabi #maulud #maulid #maulidaddibai #maulidsimtudduror #simtudduror #haul #indalfajrikuntuusholi #sholawat #sholawatnabi #sholawatmerdu #sholawatan #sholawatnabimuhammadsaw #sholawatkuy #sholawatyuks #sholawatan_indonesia #sholawatbanjari #sholawatbareng #cintasholawat #pecandusholawat #maribersholawat at SPG 7 no. 31 Lubang Buaya

271
4 hours ago

JODOH ITU UNIK pm untuk button badge high quality 0133918457 jangka masa siap : 2 hari selepas design proceed diwaktu hari bekerja. DESIGN SENDIRI atau KAMI DESIGN (3pilihan) caj dikenakan 3 kali pembetulan SELF PICK UP alor setar. ambil di pc depot alor setar # # # # bankin dahulu untuk pengesahan DEsign / production akan dilakukan selepas pengesahan bayaran penuh AKAUN DAN ALAMAT/GPS AKAN DIBERIKAN UNTUK PEMBAYARAN SEBELUM DESIGN PRODUCTION insyaallah.. Button badge 58mm 0133918457 Nak letak gambar sendiri pd buttonbadge? Meh whatsapp kami lelaju.. # # # # # # # t stand juga ada .. 013-3918457 013-3918457 013-3918457 013-3918457 # # # # # # # # # # # Pm wasap 0133918457 Sesuai untuk semua majlis keramaian.. #photoboothwedding #buttonbadge #buttonbadgemurahmalaysia #kahwin #sekolah #discoverkedah #konvo #harijadi #majlis #savethedate #aor #malaysia #alorsetar #buttonbadge #printing #banner #billboard #photobooth #backdrop #sticker #hollywoodsign #cutoutfont #businesscard #streamer/bunting #tstand #boothdesign #lightbox #stagedecor #malaysianfood #signagedesigns

31
4 hours ago

Nak bertunang? Masih belum ada photographer? Pakej kami dari RM 200. Transportation FREE (T&C) . πŸ’― GAMBAR CANTEK πŸ’― UNLIMITED GAMBAR πŸ’― PAKEJ JIMAT πŸ’― VIDEO TERBAIK . Like our page & Follow us @lamargraphyΒ  @lamargraphy @lamargraphy . πŸ“ž 0163374719 (Direct W.A click Bio) βœ‰οΈ hello@lamargraphy.com . #promosi #photography #weddingmurah #malaysiaphotography #jurugambar #malaysiawedding #weddingphotographer #malaywedding #majlis #akadnikah #pengantin #bentongphotographer #serembanphotographer #melakaphotographer #aqiqah #birthdayparty #berendoi #perkahwinanmurah #weddingmurah #bridesmaids #akikah #prewedding

110
4 hours ago

Ramai peminat Puteri ayu choc cheese ni. Rugi tak cuba.πŸ˜‹πŸ‘ Tempahan/Pertanyaan πŸ“±whatsapp 0136166572 (farahin) πŸ‘‰link di bio ATAU Click di profile utk direct message ▢️ COD with EXTRA CHARGES ▢️ self pickup Taman Jasmin, Kajang ▢️ Confirm order with lock payment . . . . . #smallbytes #sayajual #puteriayucheese #puteriayuchoccheese #puteriayuchoccheesekajang #apampisangcomel #apampisangcheese #apamgulahangus #pencucimulut #dessert #dessertkajang #kudapan #snack #hightea #minumpetang #majlis #kenduri #familygathering #kajang #semenyih #bangi #UPM #serdang #putrajaya at Kajang, Malaysia

40
4 hours ago

Nak bertunang? Masih belum ada photographer? Pakej kami dari RM 200. Transportation FREE (T&C) . πŸ’― GAMBAR CANTEK πŸ’― UNLIMITED GAMBAR πŸ’― PAKEJ JIMAT πŸ’― VIDEO TERBAIK . Like our page & Follow us @lamargraphyΒ  @lamargraphy @lamargraphy . πŸ“ž 0163374719 (Direct W.A click Bio) βœ‰οΈ hello@lamargraphy.com . #promosi #photography #weddingmurah #malaysiaphotography #jurugambar #malaysiawedding #weddingphotographer #malaywedding #majlis #akadnikah #pengantin #bentongphotographer #serembanphotographer #melakaphotographer #aqiqah #birthdayparty #berendoi #perkahwinanmurah #weddingmurah #bridesmaids #akikah #prewedding

80
4 hours ago

🍧🍦Alhamdulillah🍦🍧 πŸ’“πŸ’•πŸ’“πŸ’•πŸ’“πŸ’• TAHNIAH buat pasangan pengantin baru. πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘ TERIMA KASIH sudi menjemput #uncleDicecream bagi memeriahkan lagi #majlis #akadnikah anda. 😍😍😍 INSYAALLAH kita akan bekerjasama lagi di lain waktu πŸ’“πŸ’“πŸ’“ #softicecream #aiskrim #aqiqah #katering #korporat #ipoh #perak #pakejmenarik #ipoh #walimatulurus #jimat #berbaloi #openhouse #iftar #raya #aidilfitri2019

50
4 hours ago

3 keahlian yang harus di miliki umat islam dalam bernegara

2233
5 hours ago

#Majlis sambut menantu. Semoga kekal bahagia hingga ke jannah ank buah ku alif n liyaβ™₯️

110
5 hours ago

#Repost @idrisiyyahid β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ Dunia bisa membuat seseorang lupa dengan kehidupan akhirat, dunia bisa menjauhkan hamba dari tuhannya. Bagaimanakah ulama sufi dalam menyikapi sihir dunia ? Temukan jawabannya dengan menyaksikan SATUKAN SHAF INDONESIA program televisi religi unggulan bersama Syekh Muhammad Fathurahman M.Ag. Ditayangkan pada saluran TVRI Nasional pada hari Ahad 21 April 2019 mulai Pukul 13:00 WIB dengan tema "ZUHUD ME-MANAGE DUNIAWI" Anda dapat juga menyaksikan secara Live Streaming, melalui : -Smartphone (Android/IOS/Blackberry) http://m.tvri.co.id/live/ -PC - Laptop http://www.tvri.co.id/live -Playstore TVRI KLIK https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tvri.hub&hl=in . @tvrinasional @raka_khusnul . #kamikembali . #YukNgaji #KajianTasawuf . #syekhmuhammadfathurahman #sufiindonesia #tarekat #tarekatidrisiyyah #agama #dakwah #muslim #tasawuf #majlis #assunnah #islam #hijrah #muslimah #taubat #santri #kajian #tawakal #satukanshafindonesia #AyoNontonTvri #TVRI

30
5 hours ago

Salam uolls.. Mencari sesuatu yg #EXCLUSIVE utk para #GUESTVIP di majlis Anda nnt❓ Cdangan Kami Dari Cheap Doorgift Jom jdkan #MUG atau #GELAS sbg #GIFT ❗ Utk sbrng detail meh kita wasup tepi.. Click ja link bwah ni πŸ“²http://www.wasap.my/-60124784275/mugdangelas #doorgift #goodies #doorgiftpakej #doorgiftset #majlis #doorgiftutara #doorgiftmalaysia #doorgiftmurah #doorgiftbajet #doorgiffexclusive #doorgiftkahwin #doorgiftaqiqah #doorgiftbrithday #doorgiftkenduri #doorgiftsimple

50
13 hours ago

πŸ‘—NEW ARRIVAL KEBAYA BATIK AMEENAH #kebayabatikameenahbyfitrisya769 . AVAILABLE IN SIZES S, M, L &XL **_refer measurement guide_ -Material printed moss crepe -Hidden zip at sleeve & front -skirt full elastic waistband . LABEL S Please refer measurements: Top Shoulder :14" Bust :36" Armhole:18" Sleeves: 22" Front Length:27" Back Length:25" . SKIRT: Waist :25-36" Hips :36" Length :41" . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL M Please refer measurements: Top Shoulder :15" Bust :38" Armhole:19" Sleeves :22" Front Length:27" Back Length:25" . SKIRT: Waist :27-36" Hips: 36" Length :41" . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL L Please refer measurements: Top Shoulder :17" Bust :44" Armhole:21" Sleeves :22.5" Front Length:27.5" Back Length:25.5" . SKIRT: Waist :29-44" Hips: 44" Length :41" . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . LABEL XL Please refer measurements: Top Shoulder: 18" Bust :46" Armhole:22" Sleeves : 22.5" Front Length:27.5" Back Length:25.5" . SKIRT: Waist :31-46" Hips: 46" Length :41" . . ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ ✳️ . πŸ’°PRICE: RM120 sm / RM125 srwk / RM127 sbh πŸ“¦Termasuk Postage . ============= CARA ORDER: ============= Screenshot gambar & whatsapp πŸ“²018-2626 119 @ Tekan je link wasap di BIO . . . #kebayabatikameenahbyfitrisya769 #kebayabatikameenahmurah #kebayabatikameenah #koleksikebayabybutikmuslimah #butikmuslimah_fitrisya769 #koleksikebayabatikmurah #kebayabatikmurah #kebayadarkblue #kebayaemeraldgreen #bajuraya2019 #teammaroon #kurungbatikmodenterkini #kebayabridesmaidmurah #bajubatikmurah #bajukurungmalaysia #bazarpaknil #kurungbridesmaid #bisneswomen #pakaianwanita #bajukendurikahwin #majlis #jualanmurah #instafamous #blouselabuhmuslimah #muslimah #kebayacantikmodern

50
3 days ago

Talam Roti 🍞πŸ₯–πŸžπŸ₯–πŸž Thank you ❀️ . Esok kita ada bomboloni and creampuff. Anyone? πŸ˜‰

81