Lottomy Photos & Videos

2 days ago

Lotto's Runner II CVS with lightweight mesh material lets you hit the road running with ease. #LottoMY

80
5 days ago

In life, always keep an ear to the ground and your feet firmly on it! #LottoMY

00
7 days ago

Keep yourself fit and fabulous 💁🏼‍♀️ Use my promo code and get 20% REBATE with " raniaxlotto " code while shopping at lotto boutique in Central iCity Mall #lottomy 👕👖: @lotto_my at Celebrity Fitness Subang Parade

10k19
7 days ago

Warm up duluu Btw guys, dont forget to use Lotto' s promo code: QhouirunnisaXLotto to entitle to 20% rebate when purchasing from Lotto Boutique in Central iCity Mall! #LottoMY at Publika

9k113
7 days ago

“Kita tidak akan tahu apa Yang ada di sebalik langsir sehingga kita selak langsir itu” . Untuk mengetahuinya kita perlu ada NIAT untuk menyelak, perlu ada USAHA untuk bergerak kearahnya dan selak la langsir tersebut. BERDOA & TAWAKAL supaya ada sesuatu yg BAIK dibalik itu. . #18zs #OneZeight #dynamaxathlete #dynamaxnutripro #LottoMy #alikhsansports #jimgk_malaysia #myprestigesports #fighttillsuccess #transformation . @fapenangofficial @dynamaxnutripro @alikhsansports @jimgk_malaysia @myprestigesports

1k11
8 days ago

Last skali heavy Workout chest dan Sholder berbulan2 lepas kot.🤣 start on season je dah main Combo set je banyak. Jarang or tak der fokus set per day. . Tu pun main light weight dan high rep. 15- 20. So now back Pada off season. Nak start la main berat skit supaya Muscle develop skit. Tp baru2 nak strt ni mmg Barai la. Hahahah🤣🤣🤣 17.5 kg pun dah sangkak nak angkat. . Tahun lepas mmg off season start bulking dlu smpai 85-90 kg. Then nak start season cutting smpai 75-78 kg. Tahun ni maybe tak la bulking , just go with the flow. Yg penting nak start season back to 75-78 kg. InsyaAllah. . Fight fight fight. Set the GOAL and BELIEVE the PROCESS. . “SUCCESS not a MAGIC , it’s a PROCESS “ . #18zs #OneZeight #dynamaxathlete #dynamaxnutripro #hp7booster #spedpum #protein #fighttillsuccess #transformation #LottoMy #jimgk_malaysia #alikhsansports #myprestigesports #insyaallah #🤲🏻💪🏻⚽️🇲🇾

89719
10 days ago

Lotto Malaysia welcomes freestyle football sensation Qhouirunnisa to Central I-City boutique! Can't wait to hear from her soon! #LottoMY at Central i-City

60
11 days ago

Strive for perfection but settle for excellence. #LottoMY

10
12 days ago

Lotto Camo Sport-style Cap . Stay protected from the glare of the sun with this sportstyle cap . Do not wait any longer, buy this product at the best price and always with the security that we offer. . Was : RM 75.00 Now : RM 59.00 . Grab yours now exclusive available in @exchange.store . Come and visit our store in eCurve Damansara or contact us for more. . #lotto #lottomalaysia #lottomy at Ecurve

120
12 days ago

Lotto mengucapkan tahniah buat Lang Merah berjaya mara ke pusingan separuh akhir. #LottoMY

40
13 days ago

Lotto Sport-style Cap . Stay protected from the glare of the sun with this sportstyle cap . Do not wait any longer, buy this product at the best price and always with the security that we offer. . Was : RM 65.00 Now : RM 49.00 . Grab yours now exclusive available in @exchange.store . Come and visit our store in eCurve Damansara or contact us for more. . #lotto #lottomalaysia #lottomy at Ecurve

220
16 days ago

Terkadang kita merasa penat dalam sesuatu perjalanan yang berliku? Itu biasa sebab kita manusia! Tambahan lagi kalau apa yg kita impikan itu Belum berhasil. . Tapi... . Cuba kita fikir balik impian kita yg Belum tercapai itu mungkin cuma 3/10. Sedangkan sudah 7/10 Allah tunai dan makbulkan permintaan kita. 😭😭😭 Cuma kita yg kurang bersyukur. . Tak salah inginkan kejayaan Yang lebih lagi. Tapi yakin lah Allah Belum makbulkan lagi atas faktor bukan masa Yang sesuai atau kejayaan yg kita inginkan tu bukan yg terbaik untuk kita. . Pasti dan yakin Hanya yg TERBAIK untuk kita akan diberi olehNYA. 💪🏻💪🏻💪🏻 . Jangan pernah berputus Harap dengan RahmatNYA. . Pesanan untuk diri sendiri terutama dan kita semua. 🤲🏻 . @dynamaxnutripro @fapenangofficial @alikhsansports @jimgk_malaysia @myprestigesports . #18zs #oneZeight #dynamaxnutripro #dynamaxathlete #LottoMy #alikhsansports #fighttillsuccess #transformation #myprestigesports #jimgk_malaysia at Kuala Lumpur, Malaysia

1k6
21 days ago

Langkah Demi langkah... . Sebelum Melangkah Niatkan yg baik2 minta Ibu Bapa dan semua di sekeliling Mendoakan kita. Semoga Allah angkat dan makbulkan doa antara mereka dan kita. Walaupun dalam melangkah terpijak Bola sampai jatuh tersungkur tergolek2. Pasti lah itulah jalan yg terbaik untuk masa tersebut dan Yakin Allahswt akan beri perjalanan yg lebih baik. InsyaAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💪🏻⚽️❤️ . Sponsor @dynamaxnutripro @alikhsansports @myprestigesports @jimgk_malaysia . #18zs #oneZeight #dynamaxnutripro #dynamaxathlete #LottoMy #alikhsansports #myprestigesports #jimgk_malaysia #fighttillsuccess #future #hopeandprayforbetter #transformation #offseason

95711
24 days ago

Shop for Lotto's latest at Central i-City Mall, Prestige Outlet 10 Boulevard PJ, Mitsui Outlet Park & selected aL-ikhsaN store in Malaysia today 😉 #LottoMY

430
28 days ago

Kedah 2019 Goalkeeper Pink Kit … A kit that’s worn by Kedah Homegrown Goalkeeper, @hadihamid in Liga Super #21 when Kedah beat the reigning Malaysia Cup Champions Perak at Home 4-2. Kedah’s Goalkeeper Lineup are a mixed of experienced and talented youngsters that started from the famous Kedah FA academy … 1 - Hadi Hamid 18 - Ifwat Akmal 22 - Asri Muhammad 30 - Ramadhan Hamid … #pulunkedahpulun #kedahfa #hijaukuning #goalkeeper #goalkeeperkits #pknk #lottomy #lotto #pinkjersey

380
1 month ago

Anda fikir sy ada masa untuk sakit kepala? 😬😬😬 (Jangan zoom🤣) . Sakit? Musibah? Terbahagi 3 menurut @ustadzabdulsomad_official 1 , penghapus dosa . 2 , meningkatkan darjat disisi Allah swt. 3, balasan. . Macam mana nak tahu kita katogori mana? Jawapan: HUSNUZON. 🤲🏻💪🏻❤️ . Semoga menjadi penghapus dosa dan ditingkatkan darjat kita dikurnia syurga Firdaus.🤲🏻🤲🏻🤲🏻Amin. . #18zs #LottoMy #myprestigesports #alikhsansports #dynamaxnutripro #dynamaxathlete #fighttillsuccess #transformation

2k5
2 months ago

MERDEKA is just around the corner 🇲🇾✨ . Here are our MERDEKA Promotions just for YOU, the people of Malaysia! Enjoy Buy 1 Free 1 storewide 💥 Visit our outlet now! . T&Cs *first item based on normal price *free item based on normal & lowest price . #LottoMY

771
2 months ago

Nak belajar menari main la skipping. Nnt baru boleh shuffle depan klcc🤣 . Sekarang futsal pun dah steady. 💪🏻💪🏻 buat kaki2 futsal tu boleh lah Dapatkan kasut futsal #LottoMy ni. Kualiti Mantap , selesa dan Yg penting HARGA berpatutan. . Dekat butik Lotto I city mall Shah Alam byk design boikkkk2. Jangan lupa pakai “ ZamirXLotto “ untuk diskaun 20% ok. . Sebelum berfutsal tu pastikan ambil 1 biji HP7 Booster by @dynamaxnutripro . WhatsApp “HP7Z” ke 017-6048354 untuk HARGA Promo. 👍🏻 Rezeki kita kongsi bersama 🤲🏻 . #LottoMy #myprestigesports #alikhsansports #DynamaxNutripro #DynamaxAthlete #Hp7Booster #transformation #fighttillsuccess #18zs

51415
2 months ago

Alhamdulillah 🤲🏻💪🏻⚽️ tiada daya upaya kita melainkan dengan pertolongan Allah swt. Alhamdulillah diberi teammate yg berjuang sepenuh haru. Alhamdulillah official dan management sentiasa membantu. Alhamdulillah penyokong yg sentiasa mendoakan kami. Alhamdulillah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 . #18zs #LottoMy #DynamaxNutripro #alikhsansports #myprestigesports #DynamaxAthlete #jimgk_malaysia #fighttillsuccess . @dynamaxnutripro @myprestigesports @alikhsansports @jimgk_malaysia

3k49
2 months ago

Abang2,Adik2, Kakak2 semua !!! Peluang KEEMASAN sudah tiba. Rezeki kita kongsi bersama Jom. sekarang korang boleh enjoy 20% off klau korang beli barang di butik Lotto Central I-City mall, Shah Alam . Bagi Salam dan Guna code “ZamirXLotto” Masa nk buat pembayaran. . Jom beli barangan kt Lotto! . Selgalanya ada . Casual , running , soccer , futsal dan macam2 lagi. . Singgah dan beli barangan Lotto Sekarang! . #LottoMy #myprestigesports @myprestigesports

1k16
2 months ago

Bila kita Kalah/Jatuh . Jangan lah kecewa bagaikan hidup telah musang. Bila kita Menang/Berjaya Jangan lah kita bangga bagaikan kehidupan sudah sempurna dek kerana usaha kita sahaja. . Ingat jika nak berputus asa, iblis tak pernah putus asa dari zaman Adam as hingga hari kiamat. . Ingat kejaaan kita belum tentu atas usaha dan doa kita. Boleh jadi Yang Allah swt angkat Doa ibu bapa dan keluarga kita. . So kita bukan lah sapa2. . Gambar ke tiga tu sy ingin mengucapkan jutaan Terima kasih buat semua penyokong yg sokong dan mendoakan kami. . Terima kasih juga buat sponsor yg percaya kan sy. Sesungguhnya rezeki dari Allah. @dynamaxnutripro @myprestigesports @alikhsansports @jimgk_malaysia . #18zs #dynamaxnutripro #dynamaxathlete #fighttillsuccess #lottomy #myprestigesports #alikhsansports #jimgkgloves

2k23
2 months ago

Kita pasti suka UJIAN dalam bentuk kejayaan dan kekayaan. Tapi jangn kita lupa Allah hantar kejayaan untuk melihat kita ingin jadikan ia sebagai Nikmat atau Laknat. . Tapi Ujian dalam bentuk kegagalan dan kejatuhan pasti akan di hantar buat kita sesuai dengan kemampuan. Allah nak tgk adakah kita masih berharap Pada manusia/makhluk lain atau kita nak kembali mintak pertolongan dan perlindungan dariNYA. . So pesanan untuk saya dan kita semua. Kejayaan atau kegagalan, akan memberi manfaat dan kebaikan di jalan yg berbeza. . Allah knows the best for us. Yakin💪🏻🤲🏻 . #18zs #dynamaxnutripro #dynamaxathlete #lottomy #myprestigesports #alikhsansports #fighttillsuccess #jimgkgloves at Pulau Pinang

2k26
2 months ago

Bukan rezeki di bumi kuantan. 1st game Piala Malaysia. Kekalahan pasti memberi sesuatu pengajaran berguna untuk kita bersaing di peringkat lebih tinggi. . Terima Kasih penyokong yg datang dari jauh. 🙏🙏🙏 . Teruskan Doakan kami🤲🏻👍🏻👍🏻👍🏻💪🏻 . Sponsor @dynamaxnutripro @alikhsansports @myprestigesports @jimgk_malaysia . #18zs #LottoMy #dynamaxnutripro #dynamaxathlete #alikhsansports #fighttillsuccess #transformation #penang #hariapenangharia at Kuantan

2k28
3 months ago

Jom temui wira skuad hijaukuning pada hari Jumaat ini: 26 Julai 2019, Jumaat 11:00 pagi hingga 1:00 tengahari Football Republic, Sunway Pyramid Jangan lepaskan peluang untuk beramah mesra bersama pasukan kesayangan anda dan dapatkan promosi hebat untuk barangan KFA dan LOTTO MY hanya terhad semasa sesi Meet & Greet ini. Jumpa anda disana! #LottoMY *Kehadiran lengkap pemain tertakluk kepada jadual sesi latihan.

3k8
3 months ago

Kepada semua penyokong Hijau Kuning yang ada di Lembah Klang, jom temui pemain pasukan Kedah FA di Football Republic Sunway Pyramid pada 26 Julai (Jumaat) ini! Boleh bagi semangat dekat depa! Ayuh! 🔥 #alikhsansports #myprestigesports #lottomy

3490
3 months ago

Alhamdulillah Rezeki dan Rahmat Allah swt. Dipertanggungjawab bersama Lotto Malaysia 🇲🇾 Terima Kasih Lotto Malaysia💪🏻❤️ . #Lottomy #alikhsansports

5k50