Longcardigan Photos & Videos

39 minutes ago

100

01
2 hours ago

#FazzCardigan ni serbaguna tau. Dari nak keluar sidai baju hingga pergi konsert pun boleh 😉 . Bila ada #FazzCardigan ni memang memudahkan! . Cecepat grab sempena Year End Sales ni, jimaaaat sgt! ❤ . . =================== UNTUK PEMBELIAN/PERTANYAAN =================== Klik link di bio kami atau wassap 0133932583 . . #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmurah #bazarpaknil #longcardigan #sayajualcardigan #cardiganlabuh #zliahcardigan #cardiganpoket #fazzcardigan #zliahootd #ootdzliah #dropshipwanted #bajupregnant #teamZliahCom

30
2 hours ago

LONG BLACK CARDI DA5419 Harga Rp.139.000 . . - simple long cardy - warna basic hitam - bagian bawah pinguin asymetris material : Spandek Crepe HQ panjang 114cm lingkar dada 110cm lengan 58cm bahu 40cm lebar bawah 56cm lingkar lengan atas 46cm ; bawah 20cm hanya satu ukuran - muat s.d. L 1 Warna: Black ~ non pashmina Berat : 360.05 gram Data Model : BB 50-55kg | TB 165cm | LD 90-95cm Info Order WA 0812-8814-8812 #longcardigan #cardiganlovers #cardigancewek #cardiganbatik #cardiganmurah #cardiganpanjang #luarancardigan #cardiganwanita #cardiganrajut #cardiganjumbo #cardigankimono #kimonocardigan #cardigancantik #cardiganwanitapanjang #cardiganmuslimah #cardigankorea #cardigans #cardiganbigsize #cardighitam #cardiganmurahmeriah #cardigan

20
3 hours ago

Sis nak share close up #fazzcardigan pandangan belakang buat awak2 yang bertanya labuh belakang dia mcm mana. . Labuh hingga lutut. . Material selesaa. Tak panas. Ringan. Tp elok jatuh terletak & flowyyy. . Sis suka! ❤ Awak? . . Berminat? Whatsapp 0148095852 atau lebih mudah klik je link di bio kami. . . #sayajualcardigan #longcardigan #cardiganlabuh #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmalaysia #cardiganmurah #cardigan #ramadhansale #AuraInsta #AuraInstaBatch29 #Teamzliahcom

40
3 hours ago

LISTED ⚠️😍🤩 Long coat with split sides and pockets. You can choose another color too. 100% wool yarn. Stylish, smart and easy to wear. Order now: WWW.TINES.LV Sizes: XS - XXL. WORLDWIDE SHIPPING

201
3 hours ago

✨ Bali Cardigan Murah only IDR @56K All Size, fit S-XL (Matt rayon tekstur kain Dijamin Lembut,Adem & Menyerap keringat)✨ •BALI ORI• Harga belum termasuk Jastip 15K ya . . Barang Langsung dari Konveksi Terbesar di BALI 🌴 JASTIP TRUSTED @bali_personalshopper Order & info link di Bio/wa 085738138677 #kardigan #cardiganmurah #cardiganbali #madeinbali #longcardigan #baliisland #baliguide #balivibes #jastipbali #personalshopperbali #bali #balipersonalshopper #jastipbajubali #jasatitipbalimurah #pasarsukawati #balitravel #beachoutfit #jualbarangmurah #bali🌴 #makassar #manadohits #balilocal #balilivin #dressbestseller #baliindonesia #floraldress #makassardagangcom #cardiganpanjang #jualcardigan #jualcardiganmurah

82
3 hours ago

✨ Bali Cardigan Murah only IDR @56K All Size, fit S-XL (Matt rayon tekstur kain Dijamin Lembut,Adem & Menyerap keringat)✨ •BALI ORI• Harga belum termasuk Jastip 15K ya . . Barang Langsung dari Konveksi Terbesar di BALI 🌴 JASTIP TRUSTED @bali_personalshopper Order & info link di Bio/wa 085738138677 #kardigan #cardiganmurah #cardiganbali #madeinbali #longcardigan #baliisland #baliguide #balivibes #jastipbali #personalshopperbali #bali #balipersonalshopper #jastipbajubali #jasatitipbalimurah #pasarsukawati #balitravel #beachoutfit #jualbarangmurah #bali🌴 #makassar #manadohits #balilocal #balilivin #dressbestseller #baliindonesia #floraldress #makassardagangcom #cardiganpanjang #jualcardigan #jualcardiganmurah

80
5 hours ago

SIMPLE LONG CARDI 2PCS@RP80.000 ECER@RP85.000 MATERIAL:waffle Ld:95cm P:130cm Melayani pembelian grosir,retail dan ecer Untuk harga grosir silakan DM PEMESANAN wa :087839330778 bbm:DD48018E Line :vinnahandoyo DM instagram vinastarjcshop BOOKED NO CANCEL KEEP=TRANSFER TRANSFER BARANG LANGSUNG DIKIRIM Batas tranfer jam 3sore untuk ikut pengriiman di hari yang sama dengan waktu trsfr. Resi H+1/H+2 setelah pengiriman #cardiganpanjang #longcardigan #longcardi #longouter #cardiganhijab #cardiganwaffle #wafflecardi #simplecardigan #outerhijab #suppliercardigan #grosircardi #outerkeren #outerjalanjalan #koreancardi #koreanstyle #koreanouter #hijabcardi #suppliercardi #hijaberscardi #cardigankeren #outer #ootdcardi #ootdouter #outiftoftheday #ootd #vinastarjcshopcardi #vinastarjcshopouter #maxicardigan #cardiganmaxi

10
8 hours ago

[RAMADHAN SALE] - DISKAUN RM20 untuk sehelai #FazzCardigan ! 😍 . Fazz Cardigan ni sangat memahami keperluan cikpuan yang nak bersiap cepat, dalam masa yang sama mahukan baju yang labuh sopan 😊 . . Uuuiii mana nak dapat harga gini. Buat cikpuan yang teringan nak cuba sehelai dulu, atau nak tambah koleksi #FazzCardigan.. inilah masanya! . 🌸Harga ASAL : RM69 sehelai 🌸Harga PROMO: RM49 sehelai (jimat RM20) . Tambah kos postage: 🌸 Sem Msia : RM7 sehelai (tambah RM2 untuk setiap helaian seterusnya) 🌸 Sabah/Srwk : RM10 sehelai (tambah RM2 untuk setiap helaian seterusnya) . . Alhamdulillah banyak feedback positif dari customer kami yang dah berpuas hati dengan #fazzcardigan ni: . . 💕“Malas gosok baju, sarung cardigan terus ONZ “ 💕“Sejak ada cardigan ni senangnyaaa nak siap. “ 💕“Bila urgent sarung je cardigan penyelamat ni. “ 💕“Syukur sangat ada cardigan ni. Kat rumah selalu pakai lengan pendek, nak keluar sarung je cardigan“ 💕“Sekarang akak pakai #FazzCardigan je pegi kerja, ada 5 helai dalam lemari tu standby pegi kerja..” . . Untuk pertanyaan lanjut atau pembelian pantas bole wassap 0184605052 , atau lebih mudah klik je link di bio kami 👆😊 . . #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmurah #longcardigan #sayajualcardigan #cardiganlabuh #zliahcardigan #fazzcardigan #blousemalaysia #ootdzliah #dropshipwanted #bajupregnant #prelovedmalaysia #bajuraya2019 #cardiganzliah #30pesanansuara #cardigansale

20
9 hours ago

[RAMADHAN SALE] - DISKAUN RM20 untuk sehelai #FazzCardigan ! 😍 . Fazz Cardigan ni sangat memahami keperluan cikpuan yang nak bersiap cepat, dalam masa yang sama mahukan baju yang labuh sopan 😊 . . Uuuiii mana nak dapat diskaun banyak camni. Buat cikpuan yang teringan nak cuba sehelai dulu, atau nak tambah koleksi #FazzCardigan.. inilah masanya! . 🌸Harga ASAL : RM69 sehelai 🌸Harga PROMO: RM49 sehelai (jimat RM20) . Tambah kos postage: 🌸 Sem Msia : RM7 sehelai (tambah RM2 untuk setiap helaian seterusnya) 🌸 Sabah/Srwk : RM10 sehelai (tambah RM2 untuk setiap helaian seterusnya) 🌸 FREE POSTAGE utk pembelian 3 helai ke atas . . Alhamdulillah banyak feedback positif dari customer kami yang dah berpuas hati dengan #fazzcardigan ni: . . 💕“Malas gosok baju, sarung cardigan terus ONZ “ 💕“Sejak ada cardigan ni senangnyaaa nak siap. “ 💕“Bila urgent sarung je cardigan penyelamat ni. “ 💕“Syukur sangat ada cardigan ni. Kat rumah selalu pakai lengan pendek, nak keluar sarung je cardigan“ 💕“Sekarang akak pakai #FazzCardigan je pegi kerja, ada 5 helai dalam lemari tu standby pegi kerja..” . . Pssst: Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat 😍 . Untuk pertanyaan lanjut atau pembelian pantas bole wassap +60162400493 , atau lebih mudah klik je link di bio kami 👆😊 . . #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmurah #longcardigan #sayajualcardigan #cardiganlabuh #zliahcardigan #fazzcardigan #zliahootd #ootdzliah #dropshipwanted #bajupregnant #TeamZliahCom #FlashSale #cardiganzliah #zliahcom #cardigansale

10
9 hours ago

[RAMADHAN SALE] - DISKAUN RM20 untuk sehelai #FazzCardigan ! 😍 . Fazz Cardigan ni sangat memahami keperluan cikpuan yang nak bersiap cepat, dalam masa yang sama mahukan baju yang labuh sopan 😊 . . Uuuiii mana nak dapat diskaun banyak camni. Buat cikpuan yang teringan nak cuba sehelai dulu, atau nak tambah koleksi #FazzCardigan.. inilah masanya! . 🌸Harga ASAL : RM69 sehelai 🌸Harga PROMO: RM49 sehelai (jimat RM20) . Tambah kos postage: 🌸 Sem Msia : RM7 sehelai (tambah RM2 untuk setiap helaian seterusnya) 🌸 Sabah/Srwk : RM10 sehelai (tambah RM2 untuk setiap helaian seterusnya) 🌸 FREE POSTAGE utk pembelian 3 helai ke atas . . Alhamdulillah banyak feedback positif dari customer kami yang dah berpuas hati dengan #fazzcardigan ni: . . 💕“Malas gosok baju, sarung cardigan terus ONZ “ 💕“Sejak ada cardigan ni senangnyaaa nak siap. “ 💕“Bila urgent sarung je cardigan penyelamat ni. “ 💕“Syukur sangat ada cardigan ni. Kat rumah selalu pakai lengan pendek, nak keluar sarung je cardigan“ 💕“Sekarang akak pakai #FazzCardigan je pegi kerja, ada 5 helai dalam lemari tu standby pegi kerja..” . . Pssst: Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat 😍 . Untuk pertanyaan lanjut atau pembelian pantas bole wassap +60162400493 , atau lebih mudah klik je link di bio kami 👆😊 . . #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmurah #longcardigan #sayajualcardigan #cardiganlabuh #zliahcardigan #fazzcardigan #zliahootd #ootdzliah #dropshipwanted #bajupregnant #TeamZliahCom #FlashSale #cardiganzliah #zliahcom #cardigansale

90
9 hours ago

[RAMADHAN SALE] - DISKAUN RM20 untuk sehelai #FazzCardigan ! 😍 . Fazz Cardigan ni sangat memahami keperluan cikpuan yang nak bersiap cepat, dalam masa yang sama mahukan baju yang labuh sopan 😊 . . Uuuiii mana nak dapat diskaun banyak camni. Buat cikpuan yang teringan nak cuba sehelai dulu, atau nak tambah koleksi #FazzCardigan.. inilah masanya! . 🌸Harga ASAL : RM69 sehelai 🌸Harga PROMO: RM49 sehelai (jimat RM20) . Tambah kos postage: 🌸 Sem Msia : RM7 sehelai (tambah RM2 untuk setiap helaian seterusnya) 🌸 Sabah/Srwk : RM10 sehelai (tambah RM2 untuk setiap helaian seterusnya) 🌸 FREE POSTAGE utk pembelian 3 helai ke atas . . Alhamdulillah banyak feedback positif dari customer kami yang dah berpuas hati dengan #fazzcardigan ni: . . 💕“Malas gosok baju, sarung cardigan terus ONZ “ 💕“Sejak ada cardigan ni senangnyaaa nak siap. “ 💕“Bila urgent sarung je cardigan penyelamat ni. “ 💕“Syukur sangat ada cardigan ni. Kat rumah selalu pakai lengan pendek, nak keluar sarung je cardigan“ 💕“Sekarang akak pakai #FazzCardigan je pegi kerja, ada 5 helai dalam lemari tu standby pegi kerja..” . . Pssst: Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat 😍 . Untuk pertanyaan lanjut atau pembelian pantas bole wassap +60162400493 , atau lebih mudah klik je link di bio kami 👆😊 . . #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmurah #longcardigan #sayajualcardigan #cardiganlabuh #zliahcardigan #fazzcardigan #zliahootd #ootdzliah #dropshipwanted #bajupregnant #TeamZliahCom #FlashSale #cardiganzliah #zliahcom #cardigansale

70
9 hours ago

[RAMADHAN SALE] - DISKAUN RM20 untuk sehelai #FazzCardigan ! 😍 . Fazz Cardigan ni sangat memahami keperluan cikpuan yang nak bersiap cepat, dalam masa yang sama mahukan baju yang labuh sopan 😊 . . Uuuiii mana nak dapat diskaun banyak camni. Buat cikpuan yang teringan nak cuba sehelai dulu, atau nak tambah koleksi #FazzCardigan.. inilah masanya! . 🌸Harga ASAL : RM69 sehelai 🌸Harga PROMO: RM49 sehelai (jimat RM20) . Tambah kos postage: 🌸 Sem Msia : RM7 sehelai (tambah RM2 untuk setiap helaian seterusnya) 🌸 Sabah/Srwk : RM10 sehelai (tambah RM2 untuk setiap helaian seterusnya) 🌸 FREE POSTAGE utk pembelian 3 helai ke atas . . Alhamdulillah banyak feedback positif dari customer kami yang dah berpuas hati dengan #fazzcardigan ni: . . 💕“Malas gosok baju, sarung cardigan terus ONZ “ 💕“Sejak ada cardigan ni senangnyaaa nak siap. “ 💕“Bila urgent sarung je cardigan penyelamat ni. “ 💕“Syukur sangat ada cardigan ni. Kat rumah selalu pakai lengan pendek, nak keluar sarung je cardigan“ 💕“Sekarang akak pakai #FazzCardigan je pegi kerja, ada 5 helai dalam lemari tu standby pegi kerja..” . . Pssst: Stok adalah terhad. Siapa cepat dia dapat 😍 . Untuk pertanyaan lanjut atau pembelian pantas bole wassap +60162400493 , atau lebih mudah klik je link di bio kami 👆😊 . . #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmurah #longcardigan #sayajualcardigan #cardiganlabuh #zliahcardigan #fazzcardigan #zliahootd #ootdzliah #dropshipwanted #bajupregnant #TeamZliahCom #FlashSale #cardiganzliah #zliahcom #cardigansale

10
9 hours ago

Assalamualaikum cantik, Yang selalu ditanya dan ditunggu2 #flowerlongouter ready motif baru lagi ya...😊 Dengan warna dan motif yang sangat lovely, cocok dipakai semua usia..💕 - - - - - Kode : Flower Long Outer Bahan : Maxmara, bahan premium, gak nerawang, adem Perbedaan warna sedikit karna efek cahaya ya cantik...😊 - - - - - Real pict STOCK TERBATAS - - Hanya 109b Ready di Shopee juga ya...🌹 - - - - Yuk order sekarang : 📩WhatsApp : 085265564295 📩Line : ajmalaofficial - - Happy Shopping...🤗 #longcardigan #longoutermotif #longouter #kimonoouter #cardigan #boleromotif #bolero #kardiganpanjang #outerpanjang

90
9 hours ago

💥 PROMOSI RAMADHAN 💥 . Sehelai 👉🏻 RM33 ______________________ . Postage add RM8sm / RM12ss . FREE POS UNTUK PEMBELIAN 3 HELAI KEATAS . Material : chiffon crepe ( tak jarang) Free size : bahu 17inci, Dada 44inci labuh 27inci . Cara order : screeshoot gambar dan hantar ke +6017-6401917 . ❌NO DM ❌ URUSAN PEMBELIAN HANYA MELALUI WASSAP . #longcardiganmurah #longcardigan #palazzomurah #blousemurah #blouse #kimonocardigan #kimonocardiganmurah #kimonomalaysia #peplummurah #cardiganmurahmalaysia #cardiganpanjang #kimonoavailablebymk #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #blousemurah #blouselabuh #blousecantikmurah #blousewanita #3RM90bymk at Rawang, Selangor

61
9 hours ago

Assalamualaikum cantik...😊 Alhamdulillah untuk Rayya Series dengan model baru sudah ready lagi ya, kali ini stylenya juga cocok buat anak muda, tinggal ditambah inner dress bisa langsung tampil anggun di hari Raya...bagus juga dipakai kondangan ya cantik...💕 - - - Kode : Rayya series Bahan : katun Ima, jatuh, adem dengan tambahan renda brukat - - - Hanya 165rb aja Stock terbatas ya...😊 - - - Yuk jangan sampai gak kebagian CONTACT ORDER : 📩Whatsapp : 085265564295 📩Line : ajmalaofficial - - #laceouter #longoutermotif #longcardigan #longouter #outerpanjang #tunik #blouse #kardigan #cardigan #cardiganpanjang #boleromurah #bolero #bajuwanita

60
9 hours ago

. •••••••••• KEMEJA STRIPE ••••••••• . Sehelai 👉🏻 RM38 ______________________ . Postage add RM8sm / RM12ss . Material : cotton Free size : bahu 15inci, Dada 38inci labuh belakang 32inci, labuh depan 27inci . Cara order : screeshoot gambar dan hantar ke +6017-6401917 . ❌NO DM ❌ URUSAN PEMBELIAN HANYA MELALUI WASSAP . #longcardiganmurah #longcardigan #palazzomurah #blousemurah #blouse #kimonocardigan #kimonocardiganmurah #kimonomalaysia #peplummurah #cardiganmurahmalaysia #cardiganpanjang #kimonoavailablebymk #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #blousemurah #blouselabuh #blousecantikmurah #blousewanita

20
9 hours ago

. •••••••••• KEMEJA STRIPE ••••••••• . Sehelai 👉🏻 RM38 ______________________ . Postage add RM8sm / RM12ss . Material : cotton Free size : bahu 15inci, Dada 38inci labuh belakang 32inci, labuh depan 27inci . Cara order : screeshoot gambar dan hantar ke +6017-6401917 . ❌NO DM ❌ URUSAN PEMBELIAN HANYA MELALUI WASSAP . #longcardiganmurah #longcardigan #palazzomurah #blousemurah #blouse #kimonocardigan #kimonocardiganmurah #kimonomalaysia #peplummurah #cardiganmurahmalaysia #cardiganpanjang #kimonoavailablebymk #blousemuslimah #blousemurahmalaysia #blousemurah #blouselabuh #blousecantikmurah #blousewanita

300
9 hours ago

•••••••••• LONG KIMONO CARDIGAN ••••••••• . Sehelai 👉🏻 RM39 ______________________ . Postage add RM8sm / RM12ss . Material : chiffon (jarang) Free size : bahu 17inci, Dada 44inci labuh 36inci . Cara order : screeshoot gambar dan hantar ke +6017-6401917 . ❌NO DM ❌ URUSAN PEMBELIAN HANYA MELALUI WASSAP . #longcardiganmurah #longcardigan #palazzomurah

30
9 hours ago

•••••••••• LONG KIMONO CARDIGAN ••••••••• . Sehelai 👉🏻 RM39 ______________________ . Postage add RM8sm / RM12ss . Material : chiffon (jarang) Free size : bahu 17inci, Dada 44inci labuh 36inci . Cara order : screeshoot gambar dan hantar ke +6017-6401917 . ❌NO DM ❌ URUSAN PEMBELIAN HANYA MELALUI WASSAP . #longcardiganmurah #longcardigan #palazzomurah

00
9 hours ago

•••••••••• LONG KIMONO CARDIGAN ••••••••• . Sehelai 👉🏻 RM39 ______________________ . Postage add RM8sm / RM12ss . Material : chiffon (jarang) Free size : bahu 17inci, Dada 44inci labuh 36inci . Cara order : screeshoot gambar dan hantar ke +6017-6401917 . ❌NO DM ❌ URUSAN PEMBELIAN HANYA MELALUI WASSAP . #longcardiganmurah #longcardigan #palazzomurah

00
9 hours ago

•••••••••• LONG KIMONO CARDIGAN ••••••••• . Sehelai 👉🏻 RM39 ______________________ . Postage add RM8sm / RM12ss . Material : chiffon (jarang) Free size : bahu 17inci, Dada 44inci labuh 36inci . Cara order : screeshoot gambar dan hantar ke +6017-6401917 . ❌NO DM ❌ URUSAN PEMBELIAN HANYA MELALUI WASSAP . #longcardiganmurah #longcardigan #palazzomurah

20
10 hours ago

•••••••••• LONG KIMONO CARDIGAN ••••••••• . Sehelai 👉🏻 RM39 ______________________ . Postage add RM8sm / RM12ss . Material : chiffon (jarang) Free size : bahu 17inci, Dada 44inci labuh 36inci . Cara order : screeshoot gambar dan hantar ke +6017-6401917 . ❌NO DM ❌ URUSAN PEMBELIAN HANYA MELALUI WASSAP . #longcardiganmurah #longcardigan #palazzomurah

30
10 hours ago

•••••••••• LONG KIMONO CARDIGAN ••••••••• . Sehelai 👉🏻 RM39 ______________________ . Postage add RM8sm / RM12ss . Material : chiffon (jarang) Free size : bahu 17inci, Dada 44inci labuh 36inci . Cara order : screeshoot gambar dan hantar ke +6017-6401917 . ❌NO DM ❌ URUSAN PEMBELIAN HANYA MELALUI WASSAP . #longcardiganmurah #longcardigan #palazzomurah

110
10 hours ago

R A M A D H A N S A L E!!! . #CardiganBasic . Sale Price : RM49 (Jimat RM20) Normal Price : RM69 (Postage SM RM7 : SS RM10) . . Cardigan sempoi.. Pakai siang pun memang tak panas.. #FazzCardigan . 🌸Senang bersiap, jimat masa! 🌸FazzCardigan tak perlu iron 🌸Ambil gambar pun walau nampak santai tapi tetap cantiks . 🌸Labuh just nice, sopan je kan! . . =================== UNTUK PEMBELIAN/PERTANYAAN =================== Klik link di bio kami atau wassap 010-9866104 . . #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmurah #bazarpaknil #longcardigan #sayajualcardigan #cardiganlabuh #zliahcardigan #cardiganpoket #fazzcardigan #zliahootd #ootdzliah #dropshipwanted #bajupregnant #cardigantravel #teamZliahCom

51
10 hours ago

R A M A D H A N S A L E!!! . #CardiganLabuh . Sale Price : RM49 (Jimat RM20) Normal Price : RM69 (Postage SM RM7 : SS RM10) . Cardigan sempoi.. Pakai siang pun memang tak panas.. #FazzCardigan . 🌸Senang bersiap, jimat masa! 🌸FazzCardigan tak perlu iron 🌸Ambil gambar pun walau nampak santai tapi tetap cantiks . 🌸Labuh just nice, sopan je kan! . . =================== UNTUK PEMBELIAN/PERTANYAAN =================== Klik link di bio kami atau wassap 010-9866104 . . #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmurah #bazarpaknil #longcardigan #sayajualcardigan #cardiganlabuh #zliahcardigan #cardiganpoket #fazzcardigan #zliahootd #ootdzliah #dropshipwanted #bajupregnant #cardigantravel #teamZliahCom

90
11 hours ago

"Close up #fazzcardigan dark blue Anim pakai dari @zliahcom :) Super love and gonna buy more in future! Anim suka gayakan dgn dress sebab nampak sopan dan feminine, nak pakai dgn top or tshirt inside pun lawa tau" -Farahanim ❤ . . Best sangat #fazzcardigan ni: ⚘material selesaaaa sgt, tak panas ⚘tak mudah kedut, so tak perlu gosok/iron! ⚘sopan, labuh hingga lutut, aurat terjaga ⚘material ringan, tp jatuh flowyyy.. sgt sesuai utk bawa travel atau balik kampung raya ni ⚘jimat masa untuk bersiap! . . . Sekarang @zliahcom tengah buat Ramadhan Sale tauuu. . . 🌸Normal Price : RM69. . 🌸PROMO PRICE: RM49 (JIMAT RM20) 😍 . . Utk pembelian atau pertanyaan lanjut; Bole klik link di bio kami utk wassap +601110576203 😘 . . #fazzcardigan #zliahootd #ootdzliah #sayajualcardigan #cardiganmurah #cardiganlabuh #longcardigan #cardiganselesa #cardiganmalaysia #cardigan #teamzliahcom

180
11 hours ago

🍉List Harga Alila 1 Felisya Tunic @125rb Ellisya Dress @150rb Abelia Tunic @135rb Squary Tunic @125rb Mauliza Dress @160rb Arabela Tunic @135rb Lizza Tunic @135rb Andin Blouse @125rb . 💌Pemesanan : chat langsung via WA ➡ 0895391558298 atau bisa langsung klik link di bio 😍 #mukenasolo #mukenasolomurah #solo #mukenaanak #pusatbajumuslim #pusatbajumurah #pusatbajuhijab #grosirhijab #pusatbajumuslimah #bajukokosolomurah #bajuhijabsolo #cardiganpanjang #cardigansolo #longcardigan #blousehijabsolo #jilbabmotif #tunikmurahsolo #bajukokomurahgrosir #tuniksolomurah #segiempatinstant #monalisaset #tunikmurah #tunikhijabmurah

100
11 hours ago

LIST HARGA🍎 *AYESHA* Deriva 180 Brite 120 Nova 145 *KALANI* Azalia 175 *GAUDY* Gosha 145 Arga 125 Penta 125 Prada dior 125,size 31-34 Zeca 135 Prada dior 135. size 39-42 . . 💌Pemesanan : chat langsung via WA ➡ 0895391558298 atau bisa langsung klik link di bio 😍 #mukenasolo #mukenasolomurah #solo #mukenaanak #pusatbajumuslim #pusatbajumurah #pusatbajuhijab #grosirhijab #pusatbajumuslimah #bajukokosolomurah #bajuhijabsolo #cardiganpanjang #cardigansolo #longcardigan #blousehijabsolo #jilbabmotif #tunikmurahsolo #bajukokomurahgrosir #tuniksolomurah #segiempatinstant #monalisaset #tunikmurah #tunikhijabmurah

60
11 hours ago

LIST HARGA🍎 *AYESHA* Alka 155 Serla 135 Altha 140 Delias 155 Shena 135 *KALANI* Mikai 115 Konia 185 Pinata 170 Eldara 155 Delena 135 *GAUDY* Zeca 135 . . 💌Pemesanan : chat langsung via WA ➡ 0895391558298 atau bisa langsung klik link di bio 😍 #mukenasolo #mukenasolomurah #solo #mukenaanak #pusatbajumuslim #pusatbajumurah #pusatbajuhijab #grosirhijab #pusatbajumuslimah #bajukokosolomurah #bajuhijabsolo #cardiganpanjang #cardigansolo #longcardigan #blousehijabsolo #jilbabmotif #tunikmurahsolo #bajukokomurahgrosir #tuniksolomurah #segiempatinstant #monalisaset #tunikmurah #tunikhijabmurah

90
11 hours ago

LIST HARGA🍎 *AYESHA* Candera 175 *KALANI* Mikai 115 Elori 180 Folia 160 Pinata 170 Eldara 155 Rinata 150 Fahila 165 Reina 180 Alteza 175 *GAUDY* Vidya 135 . . 💌Pemesanan : chat langsung via WA ➡ 0895391558298 atau bisa langsung klik link di bio 😍 #mukenasolo #mukenasolomurah #solo #mukenaanak #pusatbajumuslim #pusatbajumurah #pusatbajuhijab #grosirhijab #pusatbajumuslimah #bajukokosolomurah #bajuhijabsolo #cardiganpanjang #cardigansolo #longcardigan #blousehijabsolo #jilbabmotif #tunikmurahsolo #bajukokomurahgrosir #tuniksolomurah #segiempatinstant #monalisaset #tunikmurah #tunikhijabmurah

70
11 hours ago

Sempat lagi cikpuan nak dapat harga jimat melampau (diskaun RM20) utk #FazzCardigan ni 😍 . Dan bole pakai time balik kampung raya nantiiiii . . 👚: #FazzCardigan Red . Cecepat grab sementara promosi ramadhan - NP: RM69. Selepas diskaun jadi RM49 je (JIMAT RM20) 😲 . . Berminat? Whatsapp +601110576203 atau lebih mudah klik je link di bio kami. 😊 . . #sayajualcardigan #longcardigan #cardiganlabuh #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmalaysia #cardiganmurah #cardigan #ootdzliah #zliahootd #TeamZliahCom

60
11 hours ago

[RAMADHAN SALE] - DISKAUN RM20 untuk sehelai #FazzCardigan ! 😍 . Fazz Cardigan ni sangat memahami keperluan cikpuan yang nak bersiap cepat, dalam masa yang sama mahukan baju yang labuh sopan 😊 . . Uuuiii mana nak dapat harga gini. Buat cikpuan yang teringan nak cuba sehelai dulu, atau nak tambah koleksi #FazzCardigan.. inilah masanya! . 🌸Harga ASAL : RM69 sehelai 🌸Harga PROMO: RM49 sehelai (jimat RM20) . Tambah kos postage: 🌸 Sem Msia : RM7 sehelai (tambah RM2 untuk setiap helaian seterusnya) 🌸 Sabah/Srwk : RM10 sehelai (tambah RM2 untuk setiap helaian seterusnya) . . Alhamdulillah banyak feedback positif dari customer kami yang dah berpuas hati dengan #fazzcardigan ni: . . 💕“Malas gosok baju, sarung cardigan terus ONZ “ 💕“Sejak ada cardigan ni senangnyaaa nak siap. “ 💕“Bila urgent sarung je cardigan penyelamat ni. “ 💕“Syukur sangat ada cardigan ni. Kat rumah selalu pakai lengan pendek, nak keluar sarung je cardigan“ 💕“Sekarang akak pakai #FazzCardigan je pegi kerja, ada 5 helai dalam lemari tu standby pegi kerja..” . . Untuk pertanyaan lanjut atau pembelian pantas bole wassap +601110576203 , atau lebih mudah klik je link di bio kami 👆😊 . . #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmurah #longcardigan #sayajualcardigan #cardiganlabuh #zliahcardigan #fazzcardigan #zliahootd #ootdzliah #dropshipwanted #bajupregnant #TeamZliahCom #FlashSale #cardiganzliah #zliahcom #cardigansale

60
13 hours ago

Fazz Cardigan ni special tau, ada span di bahu, haa kan senang nak cucuk pin tudung 😁 . RAMADHAN SALE TINGGAL 7 HARI LAGI ‼ 😱 . DISKAUN SEBANYAK RM20 bagi setiap helai pembelian Fazz Cardigan sah sehingga 31 MEI 2019 sahaja. . Normal Price: RM69 Sale price: RM49 . Cecepat whatsapp Azz sementara stok masih ada. Link whatsapp ada di bio 😘 . . #fazzcardigan #zliahcardigan #zliahootd #teamzliahcom #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmurah #cardigans #bazarpaknil #longcardigan #sayajual #sayajualcardigan #style #sleevelessdress #dress #outerwear #ootd

40
13 hours ago

Material kain Fazz Cardigan sangatlah selesa dan sesuai dengan cuaca panas di Malaysia ni ❤ . RAMADHAN SALE TINGGAL 7 HARI LAGI ‼ 😱 . DISKAUN SEBANYAK RM20 bagi setiap helai pembelian Fazz Cardigan sah sehingga 31 MEI 2019 sahaja. . Normal Price: RM69 Sale price: RM49 . Cecepat whatsapp Azz sementara stok masih ada. Link whatsapp ada di bio 😘 . . #fazzcardigan #zliahcardigan #zliahootd #teamzliahcom #cardiganmalaysia #cardigancantik #cardiganmurah #cardigans #bazarpaknil #longcardigan #sayajual #sayajualcardigan #style #sleevelessdress #dress #outerwear #ootd

30
13 hours ago

LIMITED STOCK Cocok banget buat ootd daily kamu😍 Dikirim dari Bandung - R . . For fastest response and serious order, please contact us: WA : 08563565706 . JNT/JNE - BCA ONLY Maaf NO BARTER - NO NEGO SADIS ya 😊 BISA #TITIPJUAL 😘 . . #kimonoouter #outerlucu #cardiganlucu #cardiganpanjang #outerimport #outerwear #longouter #outermurah #l #basicouter #outerformal #cardiganformal #cardiganmurah #cardiganimport #outerhijab #outerlace #longkimono #longcardigan #bohostyle #outersifon #outerrajut #cardiganrajut #outerbrokat #outerbatik #outeretnik #outermotif #outerbordir #outerpolos #rompipanjang

30
16 hours ago

Pricelist Farzolla 1🌴 Nadhifa. *135 55 maxy. *150 Neyo maxy. *150 Strippo maxy. *155 . . 💌Pemesanan : chat langsung via WA ➡ 0895391558298 atau bisa langsung klik link di bio 😍 #mukenasolo #mukenasolomurah #solo #mukenaanak #pusatbajumuslim #pusatbajumurah #pusatbajuhijab #grosirhijab #pusatbajumuslimah #bajukokosolomurah #bajuhijabsolo #cardiganpanjang #cardigansolo #longcardigan #blousehijabsolo #jilbabmotif #tunikmurahsolo #bajukokomurahgrosir #tuniksolomurah #segiempatinstant #monalisaset #tunikmurah #tunikhijabmurah

70
16 hours ago

Pricelist Farzolla 1🌴 . . Wilona. *130 Karina. *130 Dea *130 Donna. *135 Momina coup *200 . . 💌Pemesanan : chat langsung via WA ➡ 0895391558298 atau bisa langsung klik link di bio 😍 #mukenasolo #mukenasolomurah #solo #mukenaanak #pusatbajumuslim #pusatbajumurah #pusatbajuhijab #grosirhijab #pusatbajumuslimah #bajukokosolomurah #bajuhijabsolo #cardiganpanjang #cardigansolo #longcardigan #blousehijabsolo #jilbabmotif #tunikmurahsolo #bajukokomurahgrosir #tuniksolomurah #segiempatinstant #monalisaset #tunikmurah #tunikhijabmurah

80
16 hours ago

Pricelist Farzolla 1🌴 Meriska *130 Karina. *130 Roslin tunik *140 Lola maxy. *140 Shofiya maxy. *150 Melinda maxy *170 . . 💌Pemesanan : chat langsung via WA ➡ 0895391558298 atau bisa langsung klik link di bio 😍 #mukenasolo #mukenasolomurah #solo #mukenaanak #pusatbajumuslim #pusatbajumurah #pusatbajuhijab #grosirhijab #pusatbajumuslimah #bajukokosolomurah #bajuhijabsolo #cardiganpanjang #cardigansolo #longcardigan #blousehijabsolo #jilbabmotif #tunikmurahsolo #bajukokomurahgrosir #tuniksolomurah #segiempatinstant #monalisaset #tunikmurah #tunikhijabmurah

70
16 hours ago

Pricelist Farzolla 1🌴 . . Lusita *125 Devi *135 Helwa *135 Shanaz. *130 Melinda maxy *170 . . 💌Pemesanan : chat langsung via WA ➡ 0895391558298 atau bisa langsung klik link di bio 😍 #mukenasolo #mukenasolomurah #solo #mukenaanak #pusatbajumuslim #pusatbajumurah #pusatbajuhijab #grosirhijab #pusatbajumuslimah #bajukokosolomurah #bajuhijabsolo #cardiganpanjang #cardigansolo #longcardigan #blousehijabsolo #jilbabmotif #tunikmurahsolo #bajukokomurahgrosir #tuniksolomurah #segiempatinstant #monalisaset #tunikmurah #tunikhijabmurah

90