Lipgloss Photos & Videos

2 minutes ago

#topface #iNstyle КОМПАКТНАЯ ТОНАЛЬНАЯ ОСНОВА 💜COMPACT FOUNDATION💙 💞Нежная муссовая текстура обеспечивает ровное покрытие и создаёт безупречный тон лица В состав входит растительный экстракт🍀🌿 macadamia и camellia🍀🌿 💝скрывает недостатки 👍увлажняет кожу 👍защищает от негативного воздействия окружающей среды 💞уменьшает признаки старения Можно наносить кистью, спонжем или руками Удобная упаковка легко поместиться в косметичке и не займёт много места. На крышке есть качественное зеркало! Благодаря компактности и универсальности средства вы будете иметь безупречный вид в течении всего дня! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 +380955792399 +380689891337 #макияж #topfacecosmetics #malva #foundation #beautikua #ресницы #mua #киев #харьков #житомир #полтава #сумы #львов #косметика #malvacosmetics #пигменты #eyeshadows #lipgloss #помада #брови #помадка #брови #beautik_ua #mua

10
4 minutes ago

💄Il #rossetto è l’unico elemento del #makeup che ha la capacità di trasformare le #donne . Non solo come ci si vede, ma anche come ci si sente. Questo è quello che mi ha affascinato del rossetto, mentre altri prodotti correggono, nascondono o migliorano, il rossetto quando le donne lo indossano si sentono come se potessero conquistare il mondo. Luigi Mammalella MakeUp Artist @ladymakeupprofessional @luigimammalella81_mua @elisa_castaldo at Naples, Italy

61
6 minutes ago

#Repost @maraonlineshops_beauty (@get_repost) ・・・ 🎀 #Internationalgiveaway🎀 I winner will win everything in this photo: 🎁32 pcs brush set 🎁11 pcs makeup set: eyeshadow, eyebrows, lipstick, lipgloss, eyeliner, mascara, highlighter plus more! To Enter: 1)Like the post and follow: @maraonlineshops @maraonlineshops_beauty @maraonlineshops_kids @travelinglogs @elitedgefashion 2)Tag your all your friends below. Celebs, fake or spam accounts do not count in the comments. Bonus entry: Repost on your feed with #giveaway #sweepstakes and tag us! Giveaway starts now and ends on Feb 2nd at midnight EST. 1 Winner will be announced on Feb 3rd in our stories. This giveaway is open worldwide!! . Disclaimer- this giveaway is is in no way sponsored, endorsed or administered by Instagram or Facebook. . 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 . 🎀 #Concursointernacional🎀 Una persona se puede ganar todo lo de esta foto: . 🎁Set de brochas de 32 piezas 🎁Set de maquillaje de 11 piezas: sombra de ojos y cejas, lipstick, lipgloss, delineador ojos, mascara, highlighter y más! . Para participar 1) Dar like al post y seguir las cuentas: @maraonlineshops @maraonlineshops_beauty @maraonlineshops_kids @travelinglogs @elitedgefashion 2) Etiqueta tus amistades por cada línea de comentario. Cuentas de celebridades o falsas no cuentan en los comentarios. Bono: Repostear este post en tu muro con los hashtags #giveaway #concurso y etiquetanos Concurso comienza ahora y finaliza el día 2 de Febrero en la media noche. 1 ganadora será anunciada el día 3 de Febrero. Enviaremos el premio a cualquier país del mundo🎉 . . . . #concursos #giveaways #verlosung #makeup #maquillaje #lipstick #lipgloss #concours #maraonlineshops #swepstake #makeupbrush #eyepalette #eyeshadow #mascara #highlighter #instamakeup #instagiveaway #brushes #makeupbrush #beauty

30
7 minutes ago

Curiosi di sapere cosa ne penso di questi prodotti?! Leggete qui! 😍 🌸 Triple treat sculpt perfect nella tonalità "medium-light"; questa palettina è stata una vera scoperta! Presenta una polvere illuminante suddivisa in due sezioni (una dal sottotono rosato, l'altra dal sottotono giallo), due terre (una più fredda e l'altra più calda) ed un illuninante in crema. Le cialde sono leggermente polverose e prelevano tanto prodotto, ma si sfumano benissimo e basta poco prodotto perché sono molto pigmentate. La durata su di me è davvero buona! L'illuminante in crema non è molto luminoso, ma utilizzato come base per un prodotto in polvere, prelevato e picchiettato con le dita è veramente fantastico! Nel complesso mi piace anche il pack del prodotto perché è solido, compatto e pratico perché non troppo grande e munito di specchio. 🌸 Blue venom lip plumper, gloss repulpant; questo prodotto serve a rimpolpare e volumizzare le labbra ed a dare un effetto visivo sbiancante ai denti grazie alla sua base blu trasparente con glitter rosa/lilla. Indossato è veramente bello, pizzica leggermente ma non è molto appiccicoso; però ha un odoro troppo forte, un mix di menta e citronella che personalmente non riesco a tollerare più di un tot di tempo. Probabilmente ho sbagliato io a scegliere questa profumazione, ce ne sono tante altre molto più dolci. Il pack è molto minimal (visto che, togliendo la scatolina esterna in cartone, rimane un tubicino in plastica) e l'applicatore a pennellino è fatto bene ma non è il mio preferito (predilico quelli in simil spugnetta). P.s. Ringrazio @duwopcosmetics per avermi selezionata come sua collaboratrice e per avermi fatto provare questi prodotti. ❤ Buona giornata a tutti 💋!

32
10 minutes ago

pencinta lipstik .... NASA menyediakan liptik lokee 👇 ⏬ringan di bibir ⏬tdK mudah luntur ⏬tidak menggumpal ⏬tahan lama.. ⏬melembabkan kan bibir ada 4mcm pilihan warna natural ▶Gaia ▶hebe ▶Italia ▶Irene Luna( lipgloos) lipstik lokee bisa jg untuk 💟bibir 💟eyeshadow 💟blush on dapat kan lipstik loooke haya di distributor resmi NASA.. Ayoo...order yuuuk. Kualitas top aman dan warna yang cantik😍 WA :: 083811081369 #nhisanasa #Looke #beautybloggerindonesia #keren #jualkosmetik #like4follow #jakartahits #viral #kekinian #hits #beauty #girls #lipgloss #lipcream #kekinian #likes #muaindonesia #makeup #cantik #lfl #flf #hijabers #lifestyle #jualkosmetik #ootd #kosmetik #skincare #lipstik #dandan #trendy #cewek #mua

31
11 minutes ago

pencinta lipstik .... NASA menyediakan liptik lokee 👇 ⏬ringan di bibir ⏬tdK mudah luntur ⏬tidak menggumpal ⏬tahan lama.. ⏬melembabkan kan bibir ada 4mcm pilihan warna natural ▶Gaia ▶hebe ▶Italia ▶Irene Luna( lipgloos) lipstik lokee bisa jg untuk 💟bibir 💟eyeshadow 💟blush on dapat kan lipstik loooke haya di distributor resmi NASA.. Ayoo...order yuuuk. Kualitas top aman dan warna yang cantik😍 WA :: 083811081369 #nhisanasa #Looke #beautybloggerindonesia #keren #jualkosmetik #like4follow #jakartahits #viral #kekinian #hits #beauty #girls #lipgloss #lipcream #kekinian #likes #muaindonesia #makeup #cantik #lfl #flf #hijabers #lifestyle #jualkosmetik #ootd #kosmetik #skincare #lipstik #dandan #trendy #cewek #mua

60
11 minutes ago

pencinta lipstik .... NASA menyediakan liptik lokee 👇 ⏬ringan di bibir ⏬tdK mudah luntur ⏬tidak menggumpal ⏬tahan lama.. ⏬melembabkan kan bibir ada 4mcm pilihan warna natural ▶Gaia ▶hebe ▶Italia ▶Irene Luna( lipgloos) lipstik lokee bisa jg untuk 💟bibir 💟eyeshadow 💟blush on dapat kan lipstik loooke haya di distributor resmi NASA.. Ayoo...order yuuuk. Kualitas top aman dan warna yang cantik😍 WA :: 083811081369 #nhisanasa #Looke #beautybloggerindonesia #keren #jualkosmetik #like4follow #jakartahits #viral #kekinian #hits #beauty #girls #lipgloss #lipcream #kekinian #likes #muaindonesia #makeup #cantik #lfl #flf #hijabers #lifestyle #jualkosmetik #ootd #kosmetik #skincare #lipstik #dandan #trendy #cewek #mua

61
11 minutes ago

shit this is a repost bc I posted the wrong one andnajsns

811
11 minutes ago

pencinta lipstik .... NASA menyediakan liptik lokee 👇 ⏬ringan di bibir ⏬tdK mudah luntur ⏬tidak menggumpal ⏬tahan lama.. ⏬melembabkan kan bibir ada 4mcm pilihan warna natural ▶Gaia ▶hebe ▶Italia ▶Irene Luna( lipgloos) lipstik lokee bisa jg untuk 💟bibir 💟eyeshadow 💟blush on dapat kan lipstik loooke haya di distributor resmi NASA.. Ayoo...order yuuuk. Kualitas top aman dan warna yang cantik😍 WA :: 083811081369 #nhisanasa #Looke #beautybloggerindonesia #keren #jualkosmetik #like4follow #jakartahits #viral #kekinian #hits #beauty #girls #lipgloss #lipcream #kekinian #likes #muaindonesia #makeup #cantik #lfl #flf #hijabers #lifestyle #jualkosmetik #ootd #kosmetik #skincare #lipstik #dandan #trendy #cewek #mua

30
12 minutes ago

pencinta lipstik .... NASA menyediakan liptik lokee 👇 ⏬ringan di bibir ⏬tdK mudah luntur ⏬tidak menggumpal ⏬tahan lama.. ⏬melembabkan kan bibir ada 4mcm pilihan warna natural ▶Gaia ▶hebe ▶Italia ▶Irene Luna( lipgloos) lipstik lokee bisa jg untuk 💟bibir 💟eyeshadow 💟blush on dapat kan lipstik loooke haya di distributor resmi NASA.. Ayoo...order yuuuk. Kualitas top aman dan warna yang cantik😍 WA :: 083811081369 #nhisanasa #Looke #beautybloggerindonesia #keren #jualkosmetik #like4follow #jakartahits #viral #kekinian #hits #beauty #girls #lipgloss #lipcream #kekinian #likes #muaindonesia #makeup #cantik #lfl #flf #hijabers #lifestyle #jualkosmetik #ootd #kosmetik #skincare #lipstik #dandan #trendy #cewek #mua

50
16 minutes ago

10 Tahun lebih muda, mau?😍 Kalau mau, ajak saya, saya juga mau, Hehehe... Ngomong-ngomong, siapa sih yang nggak mau, bener nggak? Dan disini saya mau infoin aja ya sis, Kalau Ada produk bernama FF Cream yang bikin kamu makin kinclong dan cetar membahana... Dan pastinya bikin wajah terlihat 10 tahun lebih muda! Saya sih, ga suka terlalu banyak janji ya... Karena itulah, buktiin aja sendiri... (Yuk di order sis... Nomor WA saya belum ganti kok. Masih di 0896 0867 6575 ) Beautiful Convidence is in you B ERL Cosmetics Order/info produk B Erl Cosmetic >>>> 0896 0867 6575 (atau klik link di biio) #lipstik #bedak #lipcream #lipstikmatte #berl #serum #skincare #facewash #lightening #brightening #bodylotion #bodycream #lotion #handandbody #lipbalm #moisturizing #facialoil #facecream #basemakeup #foundation #lipgloss #lipstick #makeupremover #cleanser #remover #liptreatment #faceserum #liptint

10
17 minutes ago

Aurora 🌸 One of our best selling glosses😍

151
19 minutes ago

NEW HUDA BEAUTY - LIP STICK - PACK OF 10 Rs 1395/= Available on cosmetic valley. FREE GIFT INSIDE WITH YOUR EVERY ORDER, BOOK YOUR ORDER NOW 💕 We offer cash on delivery all over Pakistan. #lipstick #lahorediaries #liptattoo #lipps #lahorestreetstyle #lahorefood #lahorestyleicons #lipgoals #lahores #lahoreblogger #lip #lahorelahorehai #lahorelife #lipgloss #lahoregirls #lahorecantt #lahorecity #lahoretrip #lahorenews #lahorefashiontrends #lahorebrides #lahorebeauty #lahoresalon #lahoreparties #lipfillers #lipgloss #lipinjections at Islamabad, Pakistan

30
30 minutes ago

Invest In Your Future ☺️✨

91
35 minutes ago

LIP CARE SR12 terdaftar BPOM, hanya 25.000 So temen-temen jangan cuma kulit wajah dan tubuh kita aja yang rawat, kulit bibir juga penting banget dirawat biar gak kering dan pecah-pecah. Nah Lip care SR12 ini recommended buat dicobain, bahan-bahan yang dipakai alami, harganya murah, isinya bakalan awet berbulan-bulan dan hasilnya okeh banget. #lipbalm #liptreatment #lipcare #bibirkering #solusibibirpecah #cantik #pelembabbibir #murah #berkualitas #hargaterjangkau #lipgloss #sr12skincare #skincareindonesia #skincare

10
36 minutes ago

How gorgeous are these Layering and Pre Mix Combos using the stunning Glam Doll LipSense😍 I love both of them and need to decide if I want the Matte look of the Goddess and Glam Doll Mix today or the Frost of the Mauve Ice and Glam Doll....💋 #LipSense #lipstick #liquidlipstick #lipgloss #GlamDoll #goddess #mauveice #premix #layeringcombo #Mixology #mattelips #frostlips #DMforinfo #DMtoorder #everlastingkisses #Everlastingkissesuk at Wansford, Nottinghamshire, United Kingdom

40
37 minutes ago

✖️LIP REFRESH✖️ . This was before and immediately after lip filler for the first time on this nearly 70 year young patient 💗. . It’s import to set realistic expectations about treatment outcomes. Not all of the wrinkles will go after injection. The deeper, static line (her) upper left lip is still there after injection, but it is softened. . Sometimes, it’s all just about softening the area, not making it 100% wrinkle free - especially with mature patients! . . . . . Treatment performed @cityskin_clinic #filler #fillers #lipfiller #lipfillers #liplover #lippies #dermalfiller #dermalfillers #naturalresults #injectables #cosmeticinjections #cosmeticnurse #lipsonfleek #cosmeticinjections #sydney #wrinkles #beauty #beautyblog #lipinjections #lipaugmentation #lipgloss #lipstick #liquidlipstick #pout #beforeandafter #lipsense #lipart #lipsonpoint #cosmeticinjector #lips at Sydney, Australia

70
47 minutes ago

פורים כבר כמעט ופה, וכמו בכל שנה אנחנו רוצים להפציץ בתחפושת שתהמם את כולם.🎃🎉🎊 חברים מי שמעוניין בשדרוג תחפושת השנה,זה הזמן לשריין תור ! אל תחכו לדקה 90..👏💄 🔥👌🏼למשריינים תור מראש בין התאריכים 21.1-28.2 יהנו ממחיר מיוחד ! Makeup by Itay Levi ☎️📞** מוזמנים לפנות אלי בפרטי או בנייד 050-9229564 (שרית/איתי) #makeupartist #פורים2019 #עיצובשיער #אירועים #makeupitaylevi #מלאך #לאקישרית_לקביעת_תורים0509229564📞 #onlymakeup #makeup #makeupartist #lovemyjob❤️ #hairstyles #makeupitaylevi #mat #אודם #lipglosscollection #lipstick #lipgloss #פורים #purim2019 #onlymakeup #לאקישרית_לקביעת_תורים0509229564📞 #בתיאוםמראש👆

111
3 months ago

[Werbung/Anzeige] Hallo ihr Lieben 💕 Vor einigen Wochen durfte ich dank der lieben @doroleiin diesen Lippenstift von @marykay.deutschland testen 🎊 Den ersten Beitrag dazu findet ihr weiter unten in meinem Feed und in meinen Highlights 💐 Ich war direkt begeistert und kann nur sagen: das hat sich nicht geändert! 😋 Die Farbe ist wirklich wahnsinnig toll, lässt sich super Aufträgen und trocknet die Lippen null aus! 😍 Selten hat mich ein Lippenprodukt so überzeugt! ❤️ Sagt ihr doch mal, was ihr von der Farbe haltet 😊 Benutzt ihr selber Produkte von @marykay.deutschland ? 🌷 Partnerseiten: @ccaroracc @doroleiin @lottelou_testet #beauty #beautyblog #fashion #produkttest #produkttester #lippenstift #makeup #schminken #cosmetics #pink #marykay #marykaymakeup #marykayatplay #mascara #testen #test #produkttesterin #tester #testerin #lipstick #lipgloss

1876