Lawakboring Photos & Videos

1 hour ago

support 3k guys ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ž Follow @jiwang.habis for more video๐Ÿ‘Œ๐ŸปโœŒ๐Ÿป Halalkan admin amik video korg๐Ÿคช Tag owner๐Ÿ˜‹ Tag anyone๐Ÿ˜˜ . . . #lagujiwang #videojiwang #jiwang #cinta #sayang #rindu #baby #ayatpasrah #ayatjiwang #ayatsedih #ayatkecewa #sakithati #ayatsentap #ayatmanis #moveon #musicallymalaysia #musically #tiktok #tiktokmalaysia #lawakhambar #lawakboring #review #malaysia #reviewmalaysia #giftreviewmalaysia #paidreview #djremix #dj #remix #lagujiwangโค๐Ÿ˜ญ

390
5 hours ago

MASALAH DAKI HITAM BERKERAK KRONIK . . Leher Hitam, ketiak BERKARATTT Malu weiii,, orang dok pandang leher kita PROMOSI RM12 NI UNTUK 50 ORG PERTAMA SAHAJA, UNTUK RAWAT MASALAH ANDA nak saya KONGSI TIPS..?? Tinggalkan no hp di bawah atau dm sekarangg! #lawaktahapdewa #lucu #lawakterkini #lawakboring #lawakteroks #lawakbermusim #lawakhangit #lawakhambar #lawaksiyot #ngakak #nakbebel #najibrazak #nakfakta #nakpesan #freereview #wechat #budakwechat #viralmalaysia #viral #maluapabossku #bawang #kucingku #selfie #syedsaddiq #dance #motifviral #daki #hilangdaki #kesancepat #kulitcantik

211
5 hours ago

Tag your gf/bfโค Follow @broken.terokks @broken.terokks @broken.terokksโค๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป . #lagujiwangย  #videojiwangย  #jiwangย  #cintaย  #rindu #sayangย  #babyย  #sedihย  #ayatpasrahย  #ayatjiwang #ayatsedihย  #ayatkecewaย  #sakithatiย  #ayatsentap #ayatmanisย  #moveonย  #musicallymalaysia #musicallyย  #tiktokmalaysiaย  #ย  #lawakhambar #lawakboringย  #reviewย  #malaysiaย  #reviewmalaysia #giftreviewmalaysiaย  #paidreviewย  #djremixย  #dj #remixย  #lagujiwangโค๐Ÿ˜ญ

1k31
5 hours ago

#Repost @broken.terokks โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #Repost @mhd_syhmi_27 โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข Tag your gf/bfโค Follow @broken.terokks @broken.terokks @broken.terokksโค๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป . #lagujiwangย  #videojiwangย  #jiwangย  #cintaย  #rindu #sayangย  #babyย  #sedihย  #ayatpasrahย  #ayatjiwang #ayatsedihย  #ayatkecewaย  #sakithatiย  #ayatsentap #ayatmanisย  #moveonย  #musicallymalaysia #musicallyย  #tiktokmalaysiaย  #ย  #lawakhambar #lawakboringย  #reviewย  #malaysiaย  #reviewmalaysia #giftreviewmalaysiaย  #paidreviewย  #djremixย  #dj #remixย  # at Selangor

232
5 hours ago

๐ŸŒถ๐ŸŒถ SambalHitamTokTheVaini๐ŸŒถ Mari rasa Sambal viral sekali order confirm repeat. ๐ŸŒถ๐Ÿ’ฏresepi asal Pahang ๐ŸŒถTerus dimakan ๐ŸŒถ Tidak perlu penyimpanan rapi ๐ŸŒถTahan lama 3-4 bulan ๐ŸŒถSungguh enak makan dgn nasi panas , dijadikan inti sandwich & Mudah bawa travel ๐ŸŒถTidak perlu dipanaskan ๐ŸŒถSesuai untuk Student yg malas ke Cafe ๐ŸŒถ Terdapat 2 pilihan iaitu Original & Pedas giler. *Mini Pack Original 40g Rm6.00* *Travel Pack Original 100g Rm12.00* *Pedas Giler Pack 100g Rm14.00* Boleh wasap tepi http://www.wasap.my/60189724898 #lawaktahapdewa #lucu #lawakterkini #lawakboring #lawakteroks #lawakbermusim #lawakhangit #lawakhambar #lawaksiyot #ngakak #nakbebel #najibrazak #nakfakta #nakpesan #freereview #wechat #budakwechat #viralmalaysia #viral #maluapabossku #bawang #kucingku #selfie #syedsaddiq #dance #motifviral at Ladang Strawberi Kedah

152
5 hours ago

STOK KASUT COPY ORI 1:1 BARU MASUK ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โœ… Kualiti terjamin, gerenti puas hati โœ… Harga mampu milik โœ… Readystock โœ… Design rare dan terkini โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Setiap saiz stok sangat terhad ! Harga RM 260 termasuk postage Size 40-44 โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda ๐Ÿ“ฒ #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

200
5 hours ago

STOK KASUT COPY ORI 1:1 BARU MASUK ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โœ… Kualiti terjamin, gerenti puas hati โœ… Harga mampu milik โœ… Readystock โœ… Design rare dan terkini โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Setiap saiz stok sangat terhad ! Harga RM 160 termasuk postage Size 40-44 โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda ๐Ÿ“ฒ #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

91
5 hours ago

STOK KASUT COPY ORI 1:1 BARU MASUK ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” โœ… Kualiti terjamin, gerenti puas hati โœ… Harga mampu milik โœ… Readystock โœ… Design rare dan terkini โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Setiap saiz stok sangat terhad ! Harga RM 210 termasuk postage Size 40-44 โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€” Berminat? Screenshot gambar dan terus send dalam whatsapp dengan tekan link di bio beserta size anda ๐Ÿ“ฒ #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

110
6 hours ago

๐Ÿ”ฅVans classic black gumsole๐Ÿ”ฅ ----------------------------- . Barang hipster๐Ÿ‘ Harga:Rm55 Sm:rm5,Ss:rm10 . . โœ”stock limited โœ”ready stock Jom grab cepat2 sementara stock masih ada๐Ÿ˜Š Untuk order,sila tekan link diatas. #ootdfashion #ootd #kasutmurahmalaysia #kasutmurahonline #sayajualkasut #sayajualkasutonline #motifviral #kiniviral #kiniviralmalaysia #kipidap #hidip #kronilampupetak #lawaktahapdewa #lawaktwitter #lawakterkini #lawak #lawakteroks #lawakboring #lawakkeder #videoviralkini #videolawak #malaysiabaru #tiktok #cover #tiktokmalaysia #atukpesanchannel #atokpesan #teamatukpesan #igshopmalaysia

120
6 hours ago

Kawan jee. Ada jodoh kita kawen.

351
7 hours ago

So here some short story , beberapa hari yang lepas ryn pergi rumah makcik dekat area sunway. then tangga apartment ni ada pintu tau so time nak balik ni baru lepas hujan sebenarnya so dah tentu2 lah kan angin tiup pintu sampai tertutup. ryn ni jenis pergi mana2 tak pernah missed dengar lagu kat youtube tiba2 lagu dunia khayalan ni pula terkeluar then aku pun terfeeling ๐Ÿ˜‚. #lawakbodoh #lawakhambar #indonesia #lawakboring #lawak

1034
8 hours ago

. Bila budak 6 tahun main mode zombie ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ . Ada x perangai member korang menangis dan menjerit bila dikejar zombie? ๐Ÿ˜ . Kalau ada tag member korang yg mcm tu ๐Ÿ™„ #comedy #parody #funny #lawak #lawaktahapdewa #musically #lawakkeder #lawakhambar #ngakak #LawakTakJadi #lucu #videolawak #videolawakwarna #viral #laugh #lawakboring #lawaktakjadi #malaysia #tiktok #zonlawak #funnyvideo #lawakoverdose #lawakmalaysia #hiburan #kiniviral #malaysiaviral #kelakar #funnycomedy #comedyvideo #ajl33

816
9 hours ago

Follow @_vid.djremix โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜œ . . .. #lagujiwangย  #videojiwangย  #jiwangย  #cintaย  #rindu #sayangย  #babyย  #sedihย  #ayatpasrahย  #ayatjiwang #ayatsedihย  #ayatkecewaย  #sakithatiย  #ayatsentap #ayatmanisย  #moveonย  #musicallymalaysia #musicallyย  #tiktokmalaysiaย  #ย  #lawakhambar #lawakboringย  #reviewย  #malaysiaย  #reviewmalaysia #giftreviewmalaysiaย  #paidreviewย  #djremixย  #dj #remixย  #lagujiwangโค๐Ÿ˜ญ

8562
9 hours ago

Tag your gf/bfโค๏ธ Follow @farisfrhn._ @farisfrhn._ @farisfrhn._ โค๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป . #lagujiwangย  #videojiwangย  #jiwangย  #cintaย  #rindu #sayangย  #babyย  #sedihย  #ayatpasrahย  #ayatjiwang #ayatsedihย  #ayatkecewaย  #sakithatiย  #ayatsentap #ayatmanisย  #moveonย  #musicallymalaysia #musicallyย  #tiktokmalaysiaย  #ย  #lawakhambar #lawakboringย  #reviewย  #malaysiaย  #reviewmalaysia #giftreviewmalaysiaย  #paidreviewย  #djremixย  #dj #remixย  #lagujiwangโค๐Ÿ˜ญ

1352
10 hours ago

Assalamualaikum korang!!๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Ž Nak kasut yang murah2 lagi hebat bergaya tak..??๐Ÿค“ Korang boleh tengok dekat @rare_shoes.kl Harga pun murah2 jer...yg penting mampu milik๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„ Design pun cun2 dan sentiasa Up To Date...lg satu nak bgtau korang barang dekat @rare_shoes.kl ni READY STOCK semuanya...๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘Ÿ Kalau beli sepasang harga biasa tapi kalau beli lebih dari sepasang harga kompom luar biasa dan berbaloi..๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ Cepat2 Whatsapp 0192628044 / DM admin @rare_shoes.kl ๐Ÿค“๐Ÿค“ 9/30

2466
11 hours ago

100% no different to me . I dont know why ade org cakap dunhill classic rasa lain , dunhill baru rasa lain , wth ???? Guys , dua2 dunhill baru , design je classic nampak old school , tpi rasa absolutely no different at all , so guys stopi it oukayy . " TAG YOUR FRIENDS " and " SHARE THIS VIDEO " kat kawan2 korang yg cakap rasa dunhill classic ngan dunhill baru lain tu . Dont forget to " DROP YOUR COMMENTS " jgakkk oukayy guysss . Tags; #lawakbatak #lawakterkini #lawakboring #lawakgram #lawakkampus #lawakmedan #lawakkeder #lawakhangit #lawakan #lawakmalaysia #lawandordersvu #lawakbaline #lawaking #lawakbodoh #lawakhambar #lawaktahapdewa #hiburan #hiburandewasa #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #tiberrr #tiktokindo #tiktokmemes #tiktoktiktok #tiktokindonesia #tiktokmalaysia #tik #musically #muahciked #musicallymalaysia

9917
12 hours ago

Kenapa berdarah tu? Tag kawan korang siapa pernah excident โ˜บ๏ธ . . . โ€œ CINTA PUBG Part 7 โ€œ siapa dah tengok full kat youtube comment โ€œ udah โ€œ and MAKE IT TRENDING on youtube okay ๐Ÿ˜˜ . w/ QIMAQs PRODUCTION. ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป @eytajuwita @syamimhasni @itsrosenicotine @kamilzahar @shahidan_izwan . . #secure #lawakkeder #bbb #bahenol #nopal #jengjengjeng #gila #parody #awekbongok #lawakhambar #lawakan #tiktok #lawakhangit #mudahterhibur #iglelakivsperempuan #atukpesan #lawakboring #siakapkeli #lawaksangat #sosuweet #otai #gedik #queencontrol #atukpesanchannel #malayvines @iglelakivsperempuan @awekjongang #belitbelit @lelakivsperempuanvideo @atukpesan @ohviral_official @lawak_hambar @kini.viral

8k169
13 hours ago

Tag your gf/bfโค Follow @broken.terokks @broken.terokks @broken.terokksโค๐Ÿ‘ˆ๐Ÿป . #lagujiwangย  #videojiwangย  #jiwangย  #cintaย  #rindu #sayangย  #babyย  #sedihย  #ayatpasrahย  #ayatjiwang #ayatsedihย  #ayatkecewaย  #sakithatiย  #ayatsentap #ayatmanisย  #moveonย  #musicallymalaysia #musicallyย  #tiktokmalaysiaย  #ย  #lawakhambar #lawakboringย  #reviewย  #malaysiaย  #reviewmalaysia #giftreviewmalaysiaย  #paidreviewย  #djremixย  #dj #remixย  #lagujiwangโค๐Ÿ˜ญ

3k94
13 hours ago

Follow @_vid.djremix โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜œ . . .. #lagujiwangย  #videojiwangย  #jiwangย  #cintaย  #rindu #sayangย  #babyย  #sedihย  #ayatpasrahย  #ayatjiwang #ayatsedihย  #ayatkecewaย  #sakithatiย  #ayatsentap #ayatmanisย  #moveonย  #musicallymalaysia #musicallyย  #tiktokmalaysiaย  #ย  #lawakhambar #lawakboringย  #reviewย  #malaysiaย  #reviewmalaysia #giftreviewmalaysiaย  #paidreviewย  #djremixย  #dj #remixย  #lagujiwangโค๐Ÿ˜ญ

4k25
13 hours ago

๐Ÿ”ฅVans oldskool black white๐Ÿ”ฅ ----------------------------- . Barang hipster๐Ÿ‘ Harga:Rm65 Sm:rm5,Ss:rm10 . . โœ”stock limited โœ”ready stock Jom grab cepat2 sementara stock masih ada๐Ÿ˜Š Untuk order,sila tekan link diatas. #ootdfashion #ootd #kasutmurahmalaysia #kasutmurahonline #sayajualkasut #sayajualkasutonline #motifviral #kiniviral #kiniviralmalaysia #kipidap #hidip #kronilampupetak #lawaktahapdewa #lawaktwitter #lawakterkini #lawak #lawakteroks #lawakboring #lawakkeder #videoviralkini #videolawak #malaysiabaru #tiktok #cover #tiktokmalaysia #atukpesanchannel #atokpesan #teamatukpesan #igshopmalaysia

131
14 hours ago

[Bila kau nak buat pickupline kat orang,tapi orang tu blur..] (tag kawan korang yang kena macam ni..) โ€ข โ€ข โ€ข (Lepas tengok mention kawan korang dan tag dia). โ€ข โ€ข #iglelakivsperempuanvideo #lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #lawakhambar #mudahterhibur #kiniviral #lawakterkini #lawakboring #lawak #ohsem #lawakhangit #zonlawak #pickuplines @lawak_hambar @lawak.hangit @iglelakivsperempuan @budakijat @atukpesan @otakpishang @kini.viral @igwhatsnews @hatikecai

5134
15 hours ago

2 typez ๐ŸŒŸ Swipe left ๐Ÿ‘ˆโœจโœจ =========================== ๐ŸŒŸConverse All Star Low ๐ŸŒŸConverse All Star High =========================== โœ”White ๐ŸŒ  =========================== 40-44 =========================== Price offer RM 60.00 ๐Ÿšš FREE POSTAGE =========================== Tekan link di bio untuk order ๐Ÿ˜˜ #sneakers #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok #syoktube #cover #coversong #videolawakmalaysia #malaysiabaru

181
15 hours ago

Muka keras sebab ada kim jong un kat atas tu bukan sebab tak minat kpop tapi sayang nyawa ๐Ÿ˜…. . Song : Red flavor by Redvelvet ๐ŸŽฅ . Jangan lupa tag #kawan ๐Ÿ‘ฅ dan #like โค #Post kami ๐Ÿ“ฉ. . #maharajalawak #lawakgila #lawakterkini #indolawak #lawaktahapdewa #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakhangit #lawakkampus #lawakvanjava #lawakkerder #lawakbodoh #lawakhambar #malaysia #lawaklucu #lawak #lawakmalaysia #lawakan #lawakking #lawakgram #pelawak #lawakbatak #lawaksolo #lawakboring #Indonesia #Redvelvet #Kpop

2k129
16 hours ago

PROMOSI PROMOSI PROMOSI!!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โ€ข Fila Distruptor Sport -all nude -all black Rm89sm +5ss Saiz 36-40 (HARGA DAH TERMASUK POS) ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š โ€ข WHATSAPP FOR ORDER : +60138599704 #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok

200
16 hours ago

PROMOSI PROMOSI PROMOSI!!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โ€ข Fila Distruptor Sport -all nude -all black Rm89sm +5ss Saiz 36-40 (HARGA DAH TERMASUK POS) ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š โ€ข WHATSAPP FOR ORDER : +60138599704 #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok

140
17 hours ago

PROMOSI PROMOSI PROMOSI!!๐Ÿ”ฅ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โ€ข Kasut Futsal Nike Mercurial FE -Black Red -Black Grey Price : RM84 SM / RM89 SS Size : 40 - 44 (HARGA DAH TERMASUK POS) ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š โ€ข WHATSAPP FOR ORDER : +60138599704 #atukpesan #atukpesanchannel #teamatukpesan #mudahterhibur #lawakhambar #lawakhangit #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #paidreview #lawakteroks #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #motifviral #kiniviral #lawakking #lawak4x4 #lawaktwitter #bolasepak #kronilampupetak #tiktok

131