Lawak Photos & Videos

54 seconds ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @calciumtinggi.store @calciumtinggi.store Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja๐Ÿ˜Š . FEEDBACK terkini boleh cek disini๐Ÿ‘‡๐Ÿป @calciumtinggi.store . ๐Ÿ“ฑWhatshap : +60 16 824 5649 . JANGAN LUPA BELI DAN MENANG๐ŸŽ๐ŸŽ‰ . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia

70
4 minutes ago

tak tahu nak cakap kesian ke apa ๐Ÿ˜….. . #video #lawak

20
14 minutes ago

Awak adalah segala-galanya bagi saya.. ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜ (Tag orangยฒ yg tersayang ๐Ÿ’•) . . ๐Ÿ“ŒUntuk quotes, ayat cinta, video . Follow us: โฉ@akubroken โฉ@silamoveon โฉ@alongbebel โฉ@selagirindu โฉ@pesankakmoji โฉ@epilog.cinta โฉ@hatiterluka โฉ@hipotesiscinta โฉ@ayoi_tv โ–ถTurn on post notification . #pesankakmoji #epilog_cinta #jommoveon #moveon #hatikecai #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #nakpesan #lawakhambar #lawak #videolawak #seribusatucerita #atukpesan #malaysiatrending #igersmalaysia #mudahterhibur #nature #quote #himpunanlawakmalays #nakpickupline #nakpesan #paidreviewmurah #paidreview #paidreviewrm5 #paidreviewrm10 #silamoveon #love #cartoon #ceritacinta #ayatayatcinta

230
17 minutes ago

Moh siapa yang kat rumah sekarang xde nak buat apa tu... Cer buat senaman nih. Boleh gak keluar peluh. Seharian dok dalam aircond jer kan.... Lemau badan tu nanti. . ๐Ÿ‘‰saya Coach turun berat badan secara online ๐Ÿ—’Coach Program Fast Track Online Coaching . Sila klik link d bio @indra_shahrill untuk mendapat maklumat lanjut dan respont awal ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พCoach Indra +60179820773 . #shawl #seluarmurah #seluarbesar #zalora #tipssihat #tipskurus #fitmom #fitmama #tudungbawal #bhonline #plussize #onlineshopping #onlinecoaching #nealofarhijab #kurustanpasenaman #teamindrashahrill #lawak #viral #azamtahunbaru #tutorial #tutorialhijab #healthy #healthylifestyle

70
20 minutes ago

Ganas sial makcik ni main PUBG, seram admin tgok โ€ข Jom tag kawan korang supaya tau video lawak ni... โ€ข Jom follow @lawakrecehan supaya bisa ketawa bersama... ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ โ€ข โ€ข โ€ข #HBL #himpunanbahanlawak #lawak #lawakrecehan #kelakar #lawakkerder #videolawak #lawaktahapdewa #lawakgram #lawakhangit #lawakan #himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakboring #lawakterkini #lawak #ketawa #himpunanlawakmalaysia #lawakmalaysia #abangkacamata #gengjiwakacau #secebiskenangan #apaapajer #atukpesan #santapandiri #gengmoveon #singgahsekejap #ayatabangmotor #pubg #iglepak_santai at Kuala Lumpur

50
22 minutes ago

Nah tgk oppa kepala bana kau berpakat ngan member suro selak baju nk tunjuk six pack ๐Ÿ™„๐Ÿ™„ bdak2 pompuan melayu mesti suka ni โ€ข Jom tag kawan korang supaya tau video lawak ni... โ€ข Jom follow @lawakrecehan supaya bisa ketawa bersamaโ€ฆ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ โ€ข โ€ข #HBL #himpunanbahanlawak #lawak #lawakrecehan #kelakar #lawakkerder #videolawak #lawaktahapdewa #lawakgram #lawakhangit #lawakan #himpunanlawakmalays #lawakhambar #lawakboring #lawakterkini #lawak #ketawa #himpunanlawakmalaysia #lawakmalaysia #abangkacamata #gengjiwakacau #secebiskenangan #apaapajer #atukpesan #santapandiri #gengmoveon #singgahsekejap #korea #kpop #iglepak_santai at Kuala Lumpur

40
23 minutes ago

Tengah mencari ubat tinggi? Nak tambah tinggi 15cm? Tengok member semua makin TINGGI? Mesti ade kat sini,promotion tengah besar ni @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay @kingtinggi_malay Jangan risau hari ni admin nak bagitau pasal satu shop ni yang memang terbaik,jangan risau harga murah2 dia kasi asalkan korang pm saja๐Ÿ˜Š . FEEDBACK terkini boleh cek disini๐Ÿ‘‡๐Ÿป @kingtinggi_malay ๐Ÿ“ฑWhatshap : +60 16-621 0480 JANGAN LUPA BELI DAN MENANG๐ŸŽ๐ŸŽ‰ . #malaysia #malaysian #malaysiaigers #sketsa #luqman #lawak #ujian #luqmanpodolski #spm #viral #pmr #pt3 #sijilpelajaranmalaysia #lawakmalaysia #mudahterhibur #singapore #heighupmalaysia #ubattinggi #malaysianig #dubsmashmalaysia #smulemalay #instaseleb #meletop #hotfm976 #kualalumpur #radiomalaysia #sinarfm #mk5 #mkv #tiensmalaysia at PAID Review

710
27 minutes ago

Vans Old School Warna: AllBlack๐Ÿ–ค (Free lanyard and sockโค๏ธ) Saiz36-45 (LIMITED STOCK) (Saiz amik 1 saiz kecik๐Ÿ™๐Ÿผ sbb cutting besar) Harga ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ Sm rm80 Ss rm85 Harga termasuk Postage (BACK TO SCHOOL CAMPAIGNโ˜ƒ๏ธ) #kasutmurah #sneaker #sneakermurah #murah #kasutgirl #kasutlelaki #kasutmalaysia #kasutbaru #kasutcantik #malaysia #malaysiaootd #localbrand #kasutcomelmurah #ootdfashion #lawak #ctdk #zizanrazak #paknil #fashion #shafiqkyle #hanadelisha #datoaliffsyukriterlajaklaris #datovida #aydajebat #johanrajalawak #jepsepahtu #kpop #twice

51
33 minutes ago

repost by @reymon_knuliqh.ori Satu lagi karya masterpiece yg mampu menghentakkan jagat pervideoan tolol indonesia. Diperankan oleh artis ganteng @aliandooo dan saya sendiri sebagai sodara kembarnya. Penasaran yaa? Ditonton makanya... Jangan lupa tiap yg views harus kasih like dan commentnya ya Jangan lupa juga di tag ke temennya @ali_ofc._ @aliandoalbum @syutingbeneran @senjaazhari @iam.alicious #indovidgram #komedivideo #komedividgram #komedi #komedilucu #ngakakkocak #kocak #guyonankekinian #lucubanget #reymonknuliqh #lucu #viral #lawak #viralindonesia #ngakakkocakvideo #happy #tawa #hiburan #syutingbeneran #ketawa at Chai Wan

80
35 minutes ago

Min guna formula tu time tadika ๐Ÿ˜‚ . . (Jangan lupa tag member korang). . ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ #paidreviewrm5 #magic #quotes #videolawak #brocuba #siscuba #igshopmalaysia #rotikaya #malaysiaku #paidreviewmalaysia #paidreviewmurah #dagelan #viral #mudahterhibur #funny #bf #lawak #student #perempuan #gf #padubeb #ikutcarakita #mudahterhibur #jangankecam #lelaki #igersmalaysia #kitapunyacerita #wanita ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ at Malaysia

62226
40 minutes ago

Komen sikit ape yg terjadi pada anda๐Ÿ˜‚ #lawak

80
42 minutes ago

MENGAPA MESTI MAKAN JAMU SETIAP HARI? Sebab pemakanan kita. Tiap-tiap hari kita minum ais makan makanan sejuk. Sebab suami. Kerapkali kena "usik" oleh suami . Sebab haid. Setiap 28 hari selama 7 hari didatangi haid. Amalan memakan jamu setiap hari adalah untuk mengelakkan rahim kembang dan mengetatkan semula otot2 faraj. Membersihkan rahim dari sisa2 darah haid yang kemungkinan melekat di dinding rahim. Selain daripada tu ia dapat membuang angin dalam badan, mencuci darah, melawaskan pembuangan air besar, meningkatkan metabolisma serta menambah tenaga. Sesekali berikan kebaikan untuk RAHIM awak. . Semoga bermanfaat ๐Ÿ˜‰

61
54 minutes ago

Memang gak enak ya bet ya kalau makan lagi saket' โ€ข apapun yg kau makan itu pasti gak ada rasa, sama kayak perasaan dia ke kau, . "kaunya ada rasa, tapi dianya enggak' kau menyimpan sejuta rasa tentang dia, dia menyimpan sejuta rasa tentang taman kau! " Saket mak'ee saaaakkkeeetttt!!! โ€ข Gak papa bet' biarkan hati kecilmu menjawab semua tentang perasaanmu, biarkan darahmu mengalir turun saat mendengar kabarnya, yang penting tetap MAKAN karena makan untuk hidup bukan hidupรฉ55 free untuk makan! โ€ขon c #indovidgram #ivgcomedy #ivgcommunity #medan #medanvidgram #sumut #binjai #dagelan #dagelantv #dagelantivi #ngakak #ngakakkocak #ngakakbareng #ngakakbanget #rajangakak #lucu #lawak #indolawak #lucuabis #arifmuhammaddd #beti #betizenn #beticomedy #videolucu #mamakbeti #makbeti #beticomedy #sekolah #smp #9gag #indovidgram #ivgcomedy #ivgcommunity #medan #medanvidgram #sumut #binjai #dagelan #dagelantv #dagelantivi #ngakak #ngakakkocak #ngakakbareng #ngakakbanget #rajangakak #lucu #lawak #indolawak #lucuabis #arifmuhammaddd #beti #betizenn #beticomedy #videolucu #mamakbeti #makbeti #beticomedy #sekolah #smp #9gag

500
5 hours ago

Pelik!! Pelik!! Pelik!! Kenapa kalau sarapan dengan KOPI ANGGUN PESONA perut rasa penuh je? Kenapa rasa macam tak lapar je? kenapa makan nasi sekali je sehari? Kenapa rasa macam susu banyak je? Kenapa rasa cergas sihat je? Pelik! Pelik sungguh!! Orang pun puji muka berseri. Muka tak penat, muka tak kusam. Nampak ceria happy go lucky saja๐Ÿ˜„ Seronok pulak! Diet boleh kawal. Badan pun cergas sihat. Mana nak cari kopi sihat dalaman dan luaran mcm ni?

72