Lawak Photos & Videos

13 minutes ago

Kalo gada gambar kedua bikin salah paham aja Difollow ya guys 😊⁣⁣⁣⁣ ⁣ @rei_cehan @rei_cehan @rei_cehan ⁣⁣ 🤸 jangan lupa like, komen dan share ke temen² kamu ya 😊⁣⁣⁣⁣⁣ 🤸tag temen kamu, biar ketawa'a bareng²😉⁣⁣⁣⁣⁣ 🤸turn on notification biar gak ketinggalan konten rei ⁣ #memedaily #memecomic #lucu #dagelan #ngakak #videolucu #kocak #viral #ngakakkocak #lucubanget #lucuabis #indonesia #meme #humor #memeindonesia #kocakbanget #gambarlucu #lawak #videongakak #guyonankekinian #bhfyp #receh

61
15 minutes ago

Farisha kurung . Price : RM145 . Postage : Semenanjung - Add RM8 Sarawak - Add RM13 Sabah - Add RM15 . Material : Chiffon with lining except for sleeve + net for skirt . Other : •Back zip •Zip at sleeve •Elastic waist . Measurement (inch) : . S Bahu 14 Dada 18 L tangan 22 L baju 25 L skirt 42 Punggung 17 . M Bahu 15 1/2 Dada 19 L tangan 23 L baju 26 L skirt 42 Punggung 18 1/2 . XL Bahu 17 1/2 Dada 21 1/2 L tangan 23 L baju 27 L skirt 42 Punggung 21 1/2 #blouse #giveaway #promotionmerdeka #muslimah #fashion #jubah #murah #promo #tudung #bawal #satin #chiffon #shawl #labuh #jubah #instafamous #lawak #cantik #lawa #diskaun #kebaya

31
16 minutes ago

CUSTOMER FEEDBACK @leeyanarahman.co . . Alhamdulillah, tq sis NORHASIBAH .sebab sudi buat kiriman baju raya letopss LATEÉFA dengan saya.Tq jugak bayar extra dengan saya . Semoga murag rezeki sis . Siap pos nanti kita update tracking number awak ok. Confirm cantik & ayu la sis NORHASIBAH di pagi raya nanti kannn. semoga sis NORHASIBAH berpuas hati dengan service & layanan saya 💕 _ . . Korang nak buat kiriman jugak? Jom whatsapp saya . sebelum sold out tau 👍 _ How to order : Do whatsapp 0135696754 . . #leeyanaraya2019 #leeyanarahman #sedondon #suamiisteri #designletops #design #meletop #ame2019 #nur2 #amyrarosli #syafiqkyle #meletopraya #feedback #customerfeedback #bajusedondon #viral #lawak #cantik #cantikbergaya #elegant #meloditv3 #nonatv3 #whitv3 #newdesign #new #newcollection #motifviralmalaysia #toppersonalshopper #teammy1pshopper #teampowerletops

30
24 minutes ago

Siti oo siti...abg john rindu sangat2 😣😭...takleh move on katanya...mkn tak kenyang..mandi tak basah...berak tak cebok...siann abg john😞...nak mintak tolong siti sikatkan rambut...ada member korang nama siti tak?...ex dia cari nie...tolong tag kat bawah . slide ke tepi👉 dan follow ig di bawah utk mantapkan miss B anda😘 . jom follow ig nie @femini.beauty @femini.beauty @femini.beauty . 10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘 ❤Menganjalkan & membesarkan ❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman. ❤Memantapkan otot pengembang ❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit ❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz ❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam ❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu ❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit ❤Melancarkan pengedaran darah ❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan . Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼ . #kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta at Selangor

687
27 minutes ago

abg mat rindu sangat kat nurul...dia kata dia takleh move on and tak nak curang lagi...dia rindu nak vc dgn nurul sampai pagi2 buta...tngk mata tu...kalau blh rasa nak tutup selama2nya masuk kubur terus...takleh tido katanya😖..tolong tag nurul...bagi tahu dia abg mat nak get back😢 . slide ke tepi👉 dan follow ig di bawah utk mantapkan miss B anda😘 . jom follow ig nie @femini.beauty @femini.beauty @femini.beauty . 10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘 ❤Menganjalkan & membesarkan ❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman. ❤Memantapkan otot pengembang ❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit ❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz ❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam ❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu ❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit ❤Melancarkan pengedaran darah ❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan . Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼ . #kinkviral #faktamerapu #nakbebel #igshopmalaysia #lawak #malaysiaonlineshopper #pesankakmojie #hatikecai #ipta #ipts #nakluahsikit #kiniviral #lawakhangit #lawakhambar #silamoveon #selagicinta at Johor Bahru

14013
28 minutes ago

🇲🇾 TERKEJUT UMUR 49TAHUN,MACAM 29TAHUN. KULIT LICIN GLOWING TANPA JERAGAT. UMUR 50, 60 TAHUN PAKAI PUN BOLEH JADI AWET MUDA . Modal murah jer! Tak payah suntik-suntik Tak payah bancuh-bancuh Tak payah telan-telan . Guna 1 produk je uols. Takyah susah-susah . Lulus KKM Halal Jakim NOT171101149k Nak Cantik Sebelum raya ni Komen NAK Atau terus wasap 📲📲📲 0136309563 . Jangan lupa Follow @wdec_official_melaka @wdec_official_melaka @wdec_official_melaka . .

483
32 minutes ago

Sumpah ni kreatif gila 😍 !!!! 📷 @aghilhosseinian . . Tag member korang~ . . . ✅ FOLLOW ●●●●●●●●●●● ♥ LIKES ●●●●●●●●●●● 📌 TAG ●●●●●●●●●●● 💬COMMENT ●●●●●●●●●●● 📬 SHARE ●●●●●●●●●●● . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan content² yg menarik 💯 . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #lanunlawak #marvel #endgame #hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha #spiderman

413
34 minutes ago

Bahagia. . 📝 @sandarkan.kenangan . Share & tag kawan korang 📍 Jangan lupa turn on notification 🎈 . Follow @zonviral.my untuk lebih banyak lagi quotes menarik 🔥

1269
39 minutes ago

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 . Tag member korang ye 😘 . Jangan lupa turn on post notification ♥️ . Nak review ws 012-8894981 🎈 . Anda mencari JERSI BOLA MURAH❓❓❓ Jom follow @19street.jersey @19street.jersey ✅Qualiti padu ✅Harga berpatutan ✅Giveaway turut disediakan . #lawak #lawakhambar #lawakterok #lawaksavage #paidreview #paidreviewmurah #paidreviewrm5 #bazaarpaknil #bazarpaknil #servisnaikknfollowers #paidreviewmalaysia #maluapabossku #lawaksavage #lawaking #lawakkeder #lawakbodoh #lawakhangit #lawakterkini #himpunanlawakmalays #himpunanbahanlawak #himpunanlawakmalaysia #himpunanceritalawak #sayajual #sayajualmurahmurah #igers #igersmalaysia

81
45 minutes ago

😍RAINBOW TOP SALE😍 • • • Amacam nice x nice rainbow colour untuk smoknord ni🤪ngam kan? So apa tunggu lagi? Skrg kami dh open order untuk yg booking sebab kami terima hanya RM50 sahaja tau untuk booking so sapa nak booking cepat whatsapp . CARA ORDER👇🏻 📱Whatsapp 01114986162 atau Click link di bio . #lawaking #lawakan #lawakbodoh #nesopodkit #lawak #viral #trending #trendingmalaysia #viralmalaysia #podkit #karat #edition #sayajual #sayajualmurah #sayajualgadget #vape #karatpodkit #klip #malaysia #tripod #powerbank #headphone #tular #vaping #lakukeras

1331
47 minutes ago

MUIRA POP CANDY 🍓🍓 . ➕LEBIH KERAS! ➕LEBIH TEGANG! ➕LEBIH MANTAP! ➕LEBIH TAHAN LAMA! ➕ZAKAR LEBIH PANJANG & BESAR! . ❇Terrr(paksa) pancut awal? ❇Tak mampu kawal game lama-lama? ❇Terasa kalah sebab isteri amalkan jamu rapat ketat, tak boleh tahannnn? . Rileks bang.. Muira Pop Candy dah ada sekarang untuk bantu abang jadi hero kembali. . . Fungsi Muira Pop : 🍓🍓 . ✔Mengatasi permasalahan ejakulasi pramatang ✔Menambah ketegangan, lebih kuat & keras semasa ereksi ✔Lambat pancut dan tahan lama ✔Melancarkan peredaran darah ✔Meningkatkan stamina ✔Mendapat lebih nikmat ✔Membangkitkan ghairah ✔Membesarkan saiz zakar ✔Memanjangkan zakar . . JANGAN RISAU!! . ✔100% herba terpilih dari Brazil ✔Selamat dan tidak mendatangkan kesan sampingan . . ➡Cod: Shah Alam 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP  0142397669 . #muirapop #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping #damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

133
50 minutes ago

LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang] . Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦 . *Lorenxo* dapat membantu anda dengan:- ✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari) ✅ Besarkan zakar ✅ Panjangkan zakar ✅ Kuatkan pangkal zakar ✅ Keras tegang maksima ✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi . Tiada kesan sampingan‼️ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas . . 🏍Cod: Shah Alam, Klang . 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP 0142397669 . #lorenxo #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping #damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

30
52 minutes ago

Mohon bapak, ibu dosen waktu dan tempat kami persilahkan Difollow ya guys 😊⁣⁣⁣⁣ ⁣ @rei_cehan @rei_cehan @rei_cehan ⁣⁣ 🤸 jangan lupa like, komen dan share ke temen² kamu ya 😊⁣⁣⁣⁣⁣ 🤸tag temen kamu, biar ketawa'a bareng²😉⁣⁣⁣⁣⁣ 🤸turn on notification biar gak ketinggalan konten rei ⁣ #memedaily #memecomic #lucu #dagelan #ngakak #videolucu #kocak #viral #ngakakkocak #lucubanget #lucuabis #indonesia #meme #humor #dagelanvideo #ketawa #indovidgram #ngakaksehat #memeindonesia #kocakbanget #gambarlucu #lawak #videongakak #guyonankekinian #bhfyp

90
55 minutes ago

Ngeyel banget sih, di bilang lagi mager Difollow ya guys 😊⁣⁣⁣⁣ ⁣ @rei_cehan @rei_cehan @rei_cehan ⁣⁣ 🤸 jangan lupa like, komen dan share ke temen² kamu ya 😊⁣⁣⁣⁣⁣ 🤸tag temen kamu, biar ketawa'a bareng²😉⁣⁣⁣⁣⁣ 🤸turn on notification biar gak ketinggalan konten rei ⁣ #meme #humor #dagelanvideo #ketawa #indovidgram #ngakaksehat #gokil #videokocak #memelucu #vidgram #receh #jakarta #prank #memeindonesia #kocakbanget #gambarlucu #lawak #videongakak #guyonankekinian #bhfyp

100
59 minutes ago

Bagi 3 patah perkataan 😅 . . . Tag member korang~ . . .✅ FOLLOW ●●●●●●●●●●● ♥ LIKES ●●●●●●●●●●● 📌 TAG ●●●●●●●●●●● 💬COMMENT ●●●●●●●●●●● 📬 SHARE ●●●●●●●●●●● . . . Follow @lanun_lawak utk mendapatkan content² yg menarik 💯 . . . #lawaking #lawakterkini #lawakbodoh #lawakhambar #lawakbangang #lawakhangit #lawaksembanglebat #lawakbatak #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawakkampus #lawakkeder #lawakminang #lawak #lawakan #himpunanlawakmalays #videolawak #lawakking #kiniviral #videolawak #viralvideos #viral #motifviral #instagram #internet #lanunlawak #sukanpermotoran #pencintaduaroda #hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

9140
1 hour ago

• BAJU ERAYA Perkara kawannya yang uda belik baju eraya gambar projen, ucok pun sibuk merengek mintak belikkan jugak sama Mamaknya KUCAM (Kamus Cakap Medan) - Mak ek : Mamak Ku - Eraya : Hari raya / Lebaran - Pajak : Pasar - Pigi : Pergi - Ko : Kau - Ngelendot : Menempel manja sama seseorang - Projen : Frozen (Film Frozen) - Mo : Mau - Nak ek : Anak Ku Cast : Mamak Gardam @alvin_mtd Ucok @arie_indrawan2602 Cameramen @bossiyannn Music Ost.Keluarga Cemara (Cover by Leviana) #medanvidgram #anakmedan @dagelan #dagelan #viral #dagelanvideo @ngakakkocak #ngakak #ngakakkocak #ngakakkocakvideo #ngakakbareng #ngakakbanget #videodubbing #lucuabis #guyonankekinian #lucukali #lucubanget #medandubbing #rajahumor #medan #pelawak #lawak #komedi #alvinmtd #dubbingmedan #kotamedan #medanlipp #wowvideo #lucubanget #videoviral at Dolok Merangir

1k33
1 hour ago

👉Bukti withdraw, baru dua bulan withdraw dah nk dekat 1000usd . . 👉Bisnes ni sesuai sgt utk korang yang nk cari side income or student nk buat duit sendiri👍sampai bila nak paki duit mak ayah, sampai bile nk berhutang semua . . 👉Jom gandakan duit korang dengan kami, kami akan ajar sampai korang faham dan dpt Jana income rm 5k -10k sebulan💪 . #malaysia #maluapebossku #bukanbeshebeshe #bisnes #bisnesonline #bisnesonlinemalaysia #bisnesmudah #usahawanmuda #viral #lawak #projekraya #projekraya2019 #bisnessantai #buatduit #gandakansimpanan #buatduitsantai #bisnespelajar #duitmasuk #gengmotor #duitlamamalaysia

111