Kurusselepasraya Photos & Videos

5 hours ago

SIAPA SUKA KENE EJEK GEMUK, KENE PERLI BADAN MCM BRANAK 10 , JANGAN TERUSKAN BACA SAMPAI BAWAH.. . . Pedihkan bila kene perli?  Penatkan nk cr angle bg nmpk kurus bila nk bgambar? . . Pernah diet? Tahan lapar? Tak jadi? Tak guna juga syg klu xcuci/detox badan buang toksin2. . . Lebihan air dalam badan. Toksin tekumpul. Ada pula masalah sembelit seminggu 1x je buang. . . Sebab utama kenapa badan payah nak kurus tu. . Nak cuba x detox badan? MUDAH DAN MURAH. . BILA DAH KURUS CANTIK PUN DATANG SEKALI♥🙈 ........ COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ..... ..... Saya bantu anda kurus... ..... Whatsapp sekarang 019-3705174 Whatsapp sekarang 019-3705174 Whatsapp sekarang 019-3705174 #kuruscepat #kurussihat #kurusbadan #produkkurus #produkkurusmurah #teatoxmalaysia #skinnymalaysia #legstea #skinnyteamurah #kurusselepasraya #kuruscepat #larome #langsing #kurusseawal3hari #produkkurus #masalahkegemukan #jamu #dherbs #sayajual #sayajualonline #slimming #jomkurus #cikguseo #berisi #perutbuncit #punggungbesar #selulit #teamilafazila at Seksyen 9, Bandar Baru Bangi, Selangor

82
8 hours ago

RUGI JE DUIT!!!!! . Beli produk itu produk ini tapi xde hasil. Takde kesan!!! . Tapi lepas cuba Klubna Laleh ni fuhhh. Baru hari pertama dh ada kesan!! . Perut rasa kenyang je lepas minum Klubna. Laleh pulak berjaya keluarkan sisa2 pepejal yg x diperlukan dr badan ni😍 . Nak hasil mcm ni? . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

70
9 hours ago

KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi. baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. kurus dapat. buncit pun hilang. utk order whatsapp 0139115567 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

60
10 hours ago

Percaya ke Tak!! Percaya ke Tak!! Uolls kena percaya sebab ni dah berlaku. Ramai customers kami dah berjaya. . ❓Uolls yang berat lebih 55kg, lemak tepu susah nak turun, air banyak dalam badan, susah nak membuang, perut buncit, sembelit dan kemaruk makan. ✔Masalah Uolls ni boleh selesai dengan Tea Medina.... Minum 1 set combo pagi dan malam....Kurangkan ais, manis dan kaffein...Makan malam di awal waktu. Banyak minum air suam 3-4 liter sehari ..... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ...... WA 0193705174 #kuruscepat #kurussihat #kurusbadan #produkkurus #produkkurusmurah #bymyna #teatoxmalaysia #skinnymalaysia #legstea #skinnyteamurah #kurusselepasraya #kuruscepat #larome #langsing #kurusseawal3hari #produkkurus #masalahkegemukan #jamu #dherbs #sayajual #sayajualonline #slimming #jomkurus #cikguseo #berisi #perutbuncit #punggungbesar #selulit #teamilafazila at Dataran Pahlawan Melaka Megamall

160
11 hours ago

Bila kita sentiasa rasa kenyang. Nak makan pun tak lalu. Bila kurang makan,lg cepat penurunan berat badan berlaku!!! Amalkan Klubna setiap pagi n kenyang sampai tgh hari😍😍 Nak makan lebih2 pun rasa mcm xmuat dah nak masuk perut😂 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

50
11 hours ago

KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi. baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. kurus dapat. buncit pun hilang. utk order whatsapp 0139115567 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

40
13 hours ago

#respot @chocofitofficial_petalingjaya ...... WOW😱😱👏👏💃💃) #MukaPunRuncingWee dgn @chocofithq 😍😍👍👍 Jom grab 🙋🙋@chocofithq Dgn k.za mung semua #READYSTOCK Tau👏👏👍👍🙌😍😍 💃REPEAT KALI KE 4👍👏SEBAB LOST DAH BANYAK 😱😱👏👏 Ramai sungguh tanya apa beza chocofit ni dengan produk slimming yang lain? sebenarnya sis tak tahu pasal produk lain so tak dapat sis nak banding bandingkan TAPI!!!!... ☕Minum chocofit tak perlu pantang nasi ☕Minum chocofit tak perlu pantang coffee ☕Minum chocofit tak perlu pantang ais ☕Minum chocofit tak perlu diet dan bersenam Eh banyak nya tak perlu buat, senangnya nak kurus!! TAK PERCAYA?? KORANG TERPAKSALAH PERCAYA... SBB SIS DAH BAGI BANYAK FEEDBACK UNTUK TATAPAN KORG.. apa apa nak tanya roger je link whatsapp dibawah 👇👇 @chocofitofficial_petalingjaya @chocofitofficial_petalingjaya @chocofitofficial_petalingjaya www.wasap.my/6019355314/pmchocofit #chocofithq #coklatkurus #jomkurus #kuruscantik #solidmolid #bodycantik #nakcantikslim #nakkurus #kurusdalam10hari #naksedap #chocolover #belgiumcoklat #chocolateforfitness #chocofit #kurussihat #kuruscantik #airkurus #coklatbelgiumsedap #coklatsedap #lemonfit #chococurve #kurusselepasraya #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #tipkuruscepat

92
14 hours ago

Teh luar biasa dari biasa... Slimming detox dan kakicantiq tea mampu mengubah kehidupan anda.. Dari size xxxl kpd s ..perghh magic betul.. Pelik tapi benar.. Follow testimoni kami jom.. COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) WA 0193705174 #kuruscepat #kurussihat #kurusbadan #produkkurus #produkkurusmurah #bymyna #teatoxmalaysia #skinnymalaysia #legstea #skinnyteamurah #kurusselepasraya #kuruscepat #larome #langsing #kurusseawal3hari #produkkurus #masalahkegemukan #jamu #dherbs #sayajual #sayajualonline #slimming #jomkurus #cikguseo #berisi #perutbuncit #punggungbesar #selulit #teamilafazila at AEON MALL Kuching Central

181
14 hours ago

" PROMOSI BADAN ROZITA CHE WAN SUDAH KEMBALI... " . . ✅PRODUK LULUS KKM . ✅100% HERBA ✅HALAL ✅SELAMAT DIGUNAKAN . . JIKA BERMINAT NK TENGOK SIJIL KKM CLEAN8 , BOLEH WHATSAP KAMI SEGERA. . . BERIBU TESTIMONI YANG DAH BERJAYA TURUNKN BERAT,KEMPISKAN PERUT,RAWAT SEMBELIT,SIHAT BERTENAGA DGN CLEAN8. . . ANDA BILA LAGI?? . ______________________________________________________ #kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas #clean8 #clean8murah #clean8original

41
20 hours ago

RUGI JE DUIT!!!!! . Beli produk itu produk ini tapi xde hasil. Takde kesan!!! . Tapi lepas cuba Klubna Laleh ni fuhhh. Baru hari pertama dh ada kesan!! . Perut rasa kenyang je lepas minum Klubna. Laleh pulak berjaya keluarkan sisa2 pepejal yg x diperlukan dr badan ni😍 . Nak hasil mcm ni? . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

60
20 hours ago

NO FEAR.. . Tip terbaik utk motivasi diri kita adalah dgn lakukan perkara yang kita takut, geli, seram atau ape2 yg menghalang kita utk melakukan nya... . Insyaallah lawan fikirkan kita utk lebih berani dgn lakukan tindakkan.... . Coach open untuk cabar sesiapa sahaja yang berani nak TURUNKAN BERAT BADAN Bulan APRIL INI.. . FOLLOW IG DAN KLIK LINK WASAP DI BIO IG SAYA. @24coach_naz dan @naz_azie . Coach Naz 0136711218 Coach Azie 0136111518 . #kurusonlinecoaching #kuruslepasbersalin #kurustanpadiet #kurusselepasraya #kurussebelumraya #kurushanyadirumah #jomkurus1malaysia #kurus #tipskurus #kuruscepat #tipskuruscepat #cepat #nakkuruscepat #resepmudah #dakwahmudah #mudah #peluangusahamudah

191
1 day ago

LAGI CUSTOMER REPEAT ORDER 😍 Kalau seminggu dah turun 2 KG, sebulan comfirm dah turun 8 KG kan 😱😱 Hebat #detoxtea #medinadesire nih 👍😆😆 Combo set memang set lengkap untuk kurus dan kempiskan perut #slimmingdetoxtea & kawal selera makan & kecikkan peha & lengan #kakichantiqtea . Jom order RM40 ja 😊 Whatsapp 011-36157533 Free COD : sungai dua, bayan lepas, bayan baru & USM #teatox #tehkurus #teatoxmurah #teatoxpenang #teatoxpeneng #teatoxmalaysia #slimmingtea #kakichantiq #legstea #tehkecikkanpeha #pilkurus #ubatkurus #kurussihat #kurussebulan #kurus #kurusselepasraya #kurusselamat #comboset #codbayanbaru #codpeneng #codusm at Penang, Malaysia

251
1 day ago

KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi. baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. kurus dapat. buncit pun hilang. utk order whatsapp 0139115567 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

102
1 day ago

[ SIAPA TAK NAK KAN MUKA V SHAPE, BARU DARI JAUH PUN NMPAK CANTIK ] . . TAK CUBA TAK TAHU !!! HURU HARA HQ DIBUATNYA DENGAN ORDER BERTALU-TALU!!!❞ 😱😁 . . Permintaan kapsul clean8 ni memang gila-gila melampau, mane tidaknya, produk mmg dah terbukti berkesan utk buang lemak tepu. . . Tak payah nak kacau2, tumbuk2, dan tak payah nak blend2 bagai, just telan jer kapsul clean8 ni,2biji sehari amik selepas makan pagi dan makan malam. Nak makan apa pun makan lah ,cepat je lemak dibakar..hihi. . . KESAN YG ANDA PEROLEH LEPAS MAKAN CLEAN 8 ? . . 🔥 Lemak jahat dibakar dengan pantas. . 🔥 Buat keje sikit badan cepat berpeluh. . 🔥 Tak payah nak senam teruk-teruk. . 🔥 Selalu rase kenyang jer. . 🔥 Berat turun lebih cepat. . 🔥 Badan ringan. . 🔥 Mudah untuk bergerak. . 🔥 Tidak rasa penat. . SAPA LAGI NAK ORDER ? . . . Whatsapp "C8" ke 014-2422 142 Whatsapp "C8" ke 014-2422 142 Whatsapp "C8" ke 014-2422 142 . Atau . Komen “NAK” di bawah sekarang Komen “NAK” di bawah sekarang Komen “NAK” di bawah sekarang . . ______________________________________ #kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas

60
1 day ago

Teh detox yg paling viral. Harga sgt2 murah student pun boleh minum. Boleh loss 5 - 10kg dgn penggunaan 1 set. Yg penting ikt guide kaksu bg 😍 . 👇👇👇 . ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) . Nak order? Whatsapp 0134877874 Atau klik je link bwh ni http://tehkuruspantas.wasap.my/ . #medinadesire #tehkurus #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #buanglemak #kurustanpasenaman #detoxtea #kurusdalammasa7hari #kurussihatcepat #kuruscepat #medinatea #teatox #kurus #tipskurus #tipskuruscepat #tehviral #tehkurusviral #kakicantiqtea #kurusselepasraya

41
1 day ago

" USUS YANG KOTOR MENJEMPUT PENYAKIT & MASALAH " . . Berapa umur kita sekarang? Sepanjang umur kita hidup ini, usus kita telah dimasuki oleh pelbagai jenis makanan & minuman , buah-buahan & juga sayuran. Kebanyakan makanan tercemar dengan racun perosak .Usus manusia dewasa secara purata adalah 8 - 12 meter ( berbeza setiap manusia ) . Kita seringkali lalai menjaga kesihatan usus sebagai anugerah Tuhan yang luar biasa , ditambah pengambilan pelbagai jenis makanan yang tidak sihat . . . Jom Cuci Usus Kotor Dengan Clean 8! . . #kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas #clean8 #clean8murah #clean8original

101
2 days ago

LEMONTAB 100% bahan semulajadi dengan gabungan 5 bahan nie dlm LEMONTAB mampu trunkan berat bdan 3kg hingga 5kg dalam msa sminggu 😍👍🏻 . . 🍋 ASAM KEPING Membantu mgurangkan selera makan, mgurgkn pbntukan lemak dan mgurangkan sakit sendi.. . 🍋 DAUN TEH Mlancarkan pcernaan mkanan dan mnurunkn tekanan darah serta mbntu mngkatkan metabolisma.. . 🍋 MANGGA AFRIKA Membntu pelarutan makann lebih cepat dan myerap nutrisi, mngkat dayatahan tubuh dan mmbantu proses mbkar lemak dgn mudah dan cepat.. . 🍋 ASAM JAWA Mlncarkan pbuangan air besar, predaran darah, dan dapat mnurunkan kolestrol dan mrawat msalah sembelit.. . 🍋 LEMON Mmbantu myingkir cecair dan toksin dlm badan, mbaiki pcernaan dlaman badan utk lebih mudh cairkan lemak.. . Nak kurus seawal 7 hari🤩 whatsapp SEKARANG‼ Code - 'SAYA NAK LEMONTAB' 📱01116932421 📱01116932421 📱01116932421 Kunyah-kunyah #LEMONTAB dah kurus😍😍😍 #fereenafams #fereenateam #fereenasquad #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurus #produkkurus #sayanakkurus #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusbadan #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurustanpadiet #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #kurustanpalapar #kurusselepasraya #LEMONTAB at Fereena Hq

131
2 days ago

LEMONTAB 100% bahan semulajadi dengan gabungan 5 bahan nie dlm LEMONTAB mampu trunkan berat bdan 3kg hingga 5kg dalam msa sminggu 😍👍🏻 . . 🍋 ASAM KEPING Membantu mgurangkan selera makan, mgurgkn pbntukan lemak dan mgurangkan sakit sendi.. . 🍋 DAUN TEH Mlancarkan pcernaan mkanan dan mnurunkn tekanan darah serta mbntu mngkatkan metabolisma.. . 🍋 MANGGA AFRIKA Membntu pelarutan makann lebih cepat dan myerap nutrisi, mngkat dayatahan tubuh dan mmbantu proses mbkar lemak dgn mudah dan cepat.. . 🍋 ASAM JAWA Mlncarkan pbuangan air besar, predaran darah, dan dapat mnurunkan kolestrol dan mrawat msalah sembelit.. . 🍋 LEMON Mmbantu myingkir cecair dan toksin dlm badan, mbaiki pcernaan dlaman badan utk lebih mudh cairkan lemak.. . Nak kurus seawal 7 hari🤩 whatsapp SEKARANG‼ Code - 'SAYA NAK LEMONTAB' 📱01116932421 📱01116932421 📱01116932421 Kunyah-kunyah #LEMONTAB dah kurus😍😍😍 #fereenafams #fereenateam #fereenasquad #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurus #produkkurus #sayanakkurus #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusbadan #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurustanpadiet #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #kurustanpalapar #kurusselepasraya #LEMONTAB at Sungai Lalang, Kedah, Malaysia

92
2 days ago

LEMONTAB 100% bahan semulajadi dengan gabungan 5 bahan nie dlm LEMONTAB mampu trunkan berat bdan 3kg hingga 5kg dalam msa sminggu 😍👍🏻 . . 🍋 ASAM KEPING Membantu mgurangkan selera makan, mgurgkn pbntukan lemak dan mgurangkan sakit sendi.. . 🍋 DAUN TEH Mlancarkan pcernaan mkanan dan mnurunkn tekanan darah serta mbntu mngkatkan metabolisma.. . 🍋 MANGGA AFRIKA Membntu pelarutan makann lebih cepat dan myerap nutrisi, mngkat dayatahan tubuh dan mmbantu proses mbkar lemak dgn mudah dan cepat.. . 🍋 ASAM JAWA Mlncarkan pbuangan air besar, predaran darah, dan dapat mnurunkan kolestrol dan mrawat msalah sembelit.. . 🍋 LEMON Mmbantu myingkir cecair dan toksin dlm badan, mbaiki pcernaan dlaman badan utk lebih mudh cairkan lemak.. . Nak kurus seawal 7 hari🤩 whatsapp SEKARANG‼ Code - 'SAYA NAK LEMONTAB' 📱01116932421 📱01116932421 📱01116932421 Kunyah-kunyah #LEMONTAB dah kurus😍😍😍 #fereenafams #fereenateam #fereenasquad #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurus #produkkurus #sayanakkurus #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusbadan #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurustanpadiet #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #kurustanpalapar #kurusselepasraya #LEMONTAB at Fereena Hq

120
2 days ago

KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi. baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. kurus dapat. buncit pun hilang. utk order whatsapp 0139115567 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

41
2 days ago

KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi. baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. kurus dapat. buncit pun hilang. utk order whatsapp 0139115567 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

20
2 days ago

Bila kita sentiasa rasa kenyang. Nak makan pun tak lalu. Bila kurang makan,lg cepat penurunan berat badan berlaku!!! Amalkan Klubna setiap pagi n kenyang sampai tgh hari😍😍 Nak makan lebih2 pun rasa mcm xmuat dah nak masuk perut😂 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

10
2 days ago

8 TIPS DIET MUDAH💃💃💃 . . Mula2 nak diet, cuba latih buat ni dulu. . ✅ Jangan berlapar dalam pemakanan. ✅ Minum air kosong sekurang-kurangnya 8 gelas sehari. ✅ Elakkan minum minuman yang bergas. ✅ Elakkan/kurangkan pengambilan garam dalam makanan seharian ✅ Jangan skip sarapan pagi. ✅ Makan secara perlahan-lahan. ✅ Kunyah makanan kepada cebisan kecil. ✅ Makan dengan kerap tapi dalam jumlah yang sedikit. . Meh belajar lagi banyak ilmu dan tips untuk sihat dan kekal kurus. Intake April sedang dibuka. Klik link di bio untuk details. . Coach Reez 0197557767 Kurus Online Coaching . . . #dietselamat #dietmalaysia #kurustanpabersenam #kurussecarasihat #Kurusberkesan #kurustanpaberlapar #kurussihatcantik #kurusdengansihat #kurusselepasbersalin #kurusdenganmudah #kurusselepasraya #Kurusbudget #kurustanpalapar #tipkurus #coachhuda #senangkurus #taknakgemuk #nakkurusbadan #kurusmurah  #tipskuruscepat #kurussebelumkahwin #kurussenang #kempisperut #teamhudarizal #Kuruscarasihat #teamreezfauzee

450
2 days ago

Berbaloi ke?Kalau dah beribu real testimoni masuk takkan nak kata tak berbaloi lagi kan? 🙈✌ . 👇👇👇 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) . Nak order? Whatsapp 0129459814 Atau klik je link bwh ni http://tehkuruspantas.wasap.my/ . #medinadesire #tehkurus #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #buanglemak #kurustanpasenaman #detoxtea #kurusdalammasa7hari #kurussihatcepat #kuruscepat #medinatea #teatox #kurus #tipskurus #tipskuruscepat #tehviral #tehkurusviral #kakicantiqtea #kurusselepasraya

41
2 days ago

Bila kita sentiasa rasa kenyang. Nak makan pun tak lalu. Bila kurang makan,lg cepat penurunan berat badan berlaku!!! Amalkan Klubna setiap pagi n kenyang sampai tgh hari😍😍 Nak makan lebih2 pun rasa mcm xmuat dah nak masuk perut😂 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

70
2 days ago

KEPENTINGAN SNACKING UNTUK TURUN BERAT.. . Snacking adalah hidangan antara makan pagi dan makanan tengahari dan di antara makan tengahari dan makan malam. Snacking juga sangat penting untuk turun berat. . Snacking penting untuk stabilkan gula dalam darah dan ia membantu anda kenyang lebih lama. Selain itu snacking juga boleh meninggikan metabolisme dan menurunkan lemak dengan laju. . Snacking turut memberi tenaga pada badan sepanjang hari. Ia juga dapat mengawal nafsu yg berlebihan ketika makan berat. . #Dongdebabdongibab #AwesomeMealPlan30hari #Detox #Energy #Awetmuda #Flawless #Kurusdarirumah #Kurusdaripejabat #EnImamExpress #FikriIbrahim #Uqasha #KurusSebelumRaya #KurusSelepasRaya #HealthyActiveLifeStyle #Tudung #BajuBesar #Jubahbesar #Seluarbesar #Happyturunberat #Exercise #Workout #Shawl #Bajubaru #Saizbaru . Personal Wellness Coach zazlina_rokhani 0173968437 . Personal Wellness Coach zazlina_rokhani 0173968437

110
2 days ago

RUGI JE DUIT!!!!! . Beli produk itu produk ini tapi xde hasil. Takde kesan!!! . Tapi lepas cuba Klubna Laleh ni fuhhh. Baru hari pertama dh ada kesan!! . Perut rasa kenyang je lepas minum Klubna. Laleh pulak berjaya keluarkan sisa2 pepejal yg x diperlukan dr badan ni😍 . Nak hasil mcm ni? . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

10
2 days ago

Apa yg bestnya lemontab ni ada kelulusan KKM (MAL dr Biro Farmasi Malaysia) 😍 penting tau utk akak/abg ambil supplement yg selamat Lagi 1 akak/abg jgn risau tentang kesan sampingan, sebab Lemontab bebas dari bahan kimia tau, jadi akak/abg boleh kurangkan b3rat baddan secara sihat & selamat 😍 .Nak kurus? . Nak tahu lebih lanjut? klik link kt bio atau whatsapp 0142478609 . #ajimaura #fereenateam #fereenasquad #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurus #produkkurus #sayanakkurus #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusbadan #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurustanpadiet #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #kurustanpalapar #kurusselepasraya #Lemontab

161
2 days ago

Apa yg bestnya lemontab ni ada kelulusan KKM (MAL dr Biro Farmasi Malaysia) 😍 penting tau utk akak/abg ambil supplement yg selamat Lagi 1 akak/abg jgn risau tentang kesan sampingan, sebab Lemontab bebas dari bahan kimia tau, jadi akak/abg boleh kurangkan b3rat baddan secara sihat & selamat 😍 .Nak kurus? . Nak tahu lebih lanjut? klik link kt bio atau whatsapp 0142478609 . #ajimaura #fereenateam #fereenasquad #kurus #jomkurus #kuruscepat #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #ubatkurusberkesan #ubatkurusmalaysia #ubatkurusselamat #ubatkurus #produkkurus #sayanakkurus #kurussihat #kurusdalam2minggu #kurusbadan #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #kuruskanbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurustanpadiet #kurussebelumkahwin #kurusselepasbersalin #kurusdalam7hari #kurustanpalapar #kurusselepasraya #Lemontab

141
2 days ago

MEMBAZIR JE DUIT AKU SELAMA NI!!! . . Beli macam2 tak menjadi. Nasib baik jumpa kopi klubna laleh ni turun jgk brt badan ni. Bila dah jumpa mmg taknak cari lain dah!! . Yg bagusnya klubna laleh ni seawal 3 hari pun kita dah boleh mula rasa kesannya. Pembuangan lawas. Selera makan terkawal. Bila timbang pulak berat badan turun!!! . Yg ada masalah pelawasan,masalah berat badan wajib cuba! Whats app 0139115567 . . . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

50
2 days ago

Assalamualaikum semua... Good morning to all my followers 🤗 . Alhmdulillah kita da masuk di minggu terakhir bulan ke3, apa habit baru yg telah berjaya anda create dlm masa 21hari di bulan mac ni? . Always remember yg bdn kita cuma perlukn 21 hari shj utk create habit sama ada habit minum 3-4L air sehari, habit eat right, habit cut sugar, habit tinggalkn 3-in-1 termasuk habit tidak tinggalkn healthy breakfast 🤗 . Ni adslah lesson di minggu pertama. Kalau anda berjaya create habit yg sihat ni selama 21hari secara sempurna, InsyaAllah progress diet anda akn jd lebih mudah . Tice Ain +60132844258 . #getfitnowonline . #TiceAin #teamsyaiaizat #kurussihat #tudungbawal #bawalexclusive #azamkurus #arianiexclusive #prelovedduckscarves #sayajualprodukkurus #duckscarves #kurussebelumkahwin #janganbencicintaku #swapreview #coachonline #zumbamalaysia #resipisihat #resipimudah #eatcleankl #lunchboxkl #lunchboxdeliverykl #duckscarves #healthymeal #fashionvalet #kurusselepasraya #foodhunter #kekechallenge #dinner #coach

190
2 days ago

Bila kita sentiasa rasa kenyang. Nak makan pun tak lalu. Bila kurang makan,lg cepat penurunan berat badan berlaku!!! Amalkan Klubna setiap pagi n kenyang sampai tgh hari😍😍 Nak makan lebih2 pun rasa mcm xmuat dah nak masuk perut😂 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

91
2 days ago

" JANGAN TERKEJUT DARI SIZE L KE S SEPANTAS ABC?.. HAA TEPUK!! " . . Nak Cari Produk Yg Halal, Selamat & Lulus KKM . . CLEAN8 TERBUKTI BERKESAN! . . Ramai sudah kata TERBUKTI! ______________________________________________________ #kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas

90
2 days ago

KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi. baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. kurus dapat. buncit pun hilang. utk order whatsapp 0139115567 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

41
2 days ago

" NAK KURUS TAPI SAYANGKAN KESIHATAN BUAH PINGGANG? " . . Jawapannya ber CLEAN 8 Lah.... . . CLEAN8 dirumus dengan 100% herba yang berfungsi MEMBAKAR LEMAK supaya lebih mudah anda cari saiz baju yang anda idamkan selama ini. . . Hanya 2 BIJI SEHARI dah cukup untuk anda rasa PERUBAHAN POSITIF pada berat badan anda. Mudah kan? . . ========== . “5 SEBAB ANDA WAJIB DAPATKAN CLEAN8 HARI INI.” . . 1) Diiktiraf Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 06061488T) . 2) HALAL JAKIM (MS 2424:2012 109-07/2013) . 3) Kandungan 100% herba di dalam kapsul halal bovine . 4) Diproses di kilang berstatus GMP (Good Manufacturing Practice) . 5) Mudah guna. Hanya TELAN dan tunggu hasil sahaja. . . TEKAN LINK DI BIO UNTUK MEMUDAHKAN COACH KAMI BANTU ANDA & DAPATKAN HARGA PROMOSI MELALUI WHATSAPP 😘 . . ______________________________________________________ #kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #clean8 #clean8original

72
2 days ago

[ 5 RISIKO UTAMA BILA obes PADA USIA LEBIH 25 TAHUN!! ] . . [1] Darah tinggi menuju puncak khatulistiwa . [2] Serangan jantung berdegup laju kilat . [3] Stroke (minor) . [4] Sukar mendapat zuriat . . [5]Masalah kolestrol yang tidak terkawal . . Cegahan awal akan menyelamatkan nyawa anda . . Cuba kurangkn berat badan bermula sekarang dengan mudah dan berkesan! . . Pengambilan 2 biji sehari secara berterusan mampu membantu anda jauh dari masalah dan risiko di atas . . Bertindaklah hari ni, atau anda akan terus bertangguh selamanya. ______________________________________________________ #kurus #kuruscepat #kurusputih #kurussegera #kurusselepasraya #kurus7hari #kurusselamat #jomkurus #jomsenaman #jomkurus1malaysia #jomkurussihat #jomkurus2017 #ubatkurus #ubatkurusmurah #ubatkurusberkesan #ubatkuruscepat #ubatkurushalal #ubatkurusherbal #ubatkurusselamat #ubatkuruspower #ubatkurusterbaik #ubatkurusajaib #ubatkuruspantas #jk1m8 #jk1m6 #jk1m5 #kuruspantas

101
2 days ago

KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi. baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. kurus dapat. buncit pun hilang. utk order whatsapp 0139115567 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

70
3 days ago

DAH CUBA MACAM2 TAPI TAK BERJAYA KURUS!!! . Tapi bila minum Klubna dan laleh brt badan dah turun berkilo-kilo !!! Fuhhh bayangkan klu korang yg dh keciwa cuba mcm2 produk lemak masih kekal melekat dalam badan tu dpt hasil mcm ni jugak kan. Double confirm melompat atas penimbang tu nanti😂 Ok taknak ckp byk jom dapatkan Klubna n Laleh sekarang!! . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

110
3 days ago

Tiada apa yg lebih indah selain drpd senaman di pagi hari utk org bujang mcm tice 🤪 . Alhamdulillah, 6km done within 1hour 1min 30seconds . Peduli lah dgn pace yg out. Yg penting tice habiskn. Sape suh xturun training kn 😂 . Haha...actually its all about stamina. Kalau stamina nk fit mmg kne rajin berlatih. Tanpa training yg proper dan harapkn sentiasa kekal fit tu sesuatu yg mustahil lebih2 lg kalau anda pernh gemuk dan tak suka kn senaman seperti tice yg dulu. Sejujurnya drpd zmn sekolah tice seorang yg suka mengelat kalau tiba time hari sukan 😂 . And yes, dulu juga tice bermula dgn 5km yg mngambil masa lebih drpd 1 jam. Tp alhmdulillah skrng 5km tanpa latihn yg proper pn tice boleh lakukan dibawah 1 jam . Apa yg tice selalu pesan pd diri tice adalah, “Saya MUSUH kpd diri saya sendiri”. Untuk berjaya tice perlu berperang dgn diri sendiri. Lawan rasa malas, lawan rasa penat dan selalu try improve pencapaian diri sendiri dr masa ke semasa . Adakah anda belajar sesuatu drpd sharing tice harini? Semoga ia mmberi mnfaat kpd anda yg perlukan motivasi utk menurunkn bert bdn😊 . Tice Ain +60132844258 . #getfitnowonline #TiceAin #teamTiceAin #kurussihat #tudungbawal #bawalexclusive #azamkurus #arianiexclusive #prelovedduckscarves #sayajualprodukkurus #duckscarves #kurussebelumkahwin #janganbencicintaku #swapreview #coachonline #zumbamalaysia #resipisihat #resipimudah #eatcleankl #lunchboxkl #lunchboxdeliverykl #duckscarves #healthymeal #fashionvalet #kurusselepasraya #foodhunter #kekechallenge #dinner #coach #doctorrun2019 at Dataran Merdeka,Kuala Lumpur

602
3 days ago

RAHSIA KENYANG,KURUS BERTENAGA Campuran kopi hijau+ beras perang + psyllium husk buat kenyang lama. Alhamdulilah tgk hasil yg dah berjaya selim melim dgn serbuk ketagih sedap ni. Link order dibawah Wasap kakbie for fast reply 01137544204 #stokisklubnalalehkuantan #klubnalalehkuantan #kopihijau #juskurus #juice #kopiviral #kopikurus #gemuk #kurusdengancepat #kuruscantik #kopibuanglemak #lossweight #klubna #plussizemalaysia #kopibergaduhviral #kopiviralsedap #medinadesire #kopitrending #skinnycoffea #slimbodyshake #slimworld #kopi #kurussihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #ibumenyusu #jomkurus #jaminselamat #kecilkanpeha #dietkenyang at Bandar Rompin, Pahang, Malaysia

42
3 days ago

Mulakan pagi anda dgn teh kaki cantiq dulu 😍 . Nak kaki cantik bak model?? Ikut cakap kaksu. Keluar modal untuk diri sendiri jugak. Nanti tgk sendiri hasil dia 😘 . 👇👇👇 . ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) . Nak order? Whatsapp 0134877874 Atau klik je link bwh ni http://tehkuruspantas.wasap.my/ . #medinadesire #tehkurus #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #buanglemak #kurustanpasenaman #detoxtea #kurusdalammasa7hari #kurussihatcepat #kuruscepat #medinatea #teatox #kurus #tipskurus #tipskuruscepat #tehviral #tehkurusviral #kakicantiqtea #kurusselepasraya #kopikurusviral #kopiviral #kopikurus #klubna #laleh #klubnalaleh #happynewyear

112
3 days ago

KOPI AIS PUNYA PENANGAN!! hilang terus perut buncit, dari korang duk minum kopi ais biasa tu, dah la gula bersudu sudu, lagi tambah lemak ada lah . silap hb bacaan gula lg tinggi. baik korang tukar kopi yang sedap namatee  ni ala ala capucchino starbucks. kurus dapat. buncit pun hilang. utk order whatsapp 0139115567 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

100
3 days ago

Hyee korang...morning ! Sha mencari yg betul2 serius yg nk turunkan berat badan sebelum raya nie haa. YANG SEYES NAK KURUS JER !!! . . Yang tak sayang duit nak beli baju baru yang sizenya M 🤗 Korang wajib try 👇🏼 . . ❌ exercise ❌ lapar ❌diet nasi . . Boleh whatsapp sha sekarang ye. . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

192
3 days ago

AJAIBNYA KLUBNA & LALEH😘 . Selama ni bila kita sebut 'saka makan' mesti kita tak faham maksudnya kan. Rupanya owhh yg dikatakan SAKA MAKAN tu bila kita ni jenis yang mulut tak reti diam 24 duk kunyah makan. Bak kata PRamlee "selagi belum tutup mata.."😅. Kalau dah tak reti berhenti makan, memang KLUBNA lah jawapannya. Shake2, minum trus rasa kenyang yg lama. Tengok nasi pun tak hingin kata customer nih. Haaa kann dah bagutau ari tuh😉. . Pastu bila dah minum LALEH, ehhh melawaslah dia dengan heloknyer. Bila dah combine dua beradik nih, badan pun boleh kurus tak sengaja..ehh tiber😁. . Amacam, best ke best❓ . Jom whatsapp ➡️0193743558 . HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss . 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ . " STOP GEMOK, JOM KURUS " . #kopiviral #klubna #laleh #kuruscepat #kurussihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #kuruspantas #dietprofessional #teammedina #kurusselamat #kurus2minggu #kopibergaduhviral #supplementkurus #rahsiakurus #kopiviralsedap #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #skinnycoffea #detox #teamrocket #klubnalaleh #medinadesire #kakicantiq #jomkurus #misidiet #kuruscantik #plussize #malaysiaonlineshop #produkkurus

70
3 days ago

TIGA TAHUN MENUNGGU AKHIRNYA DISAHKAN MENGANDUNG😱‼️ . Ya Allah. Besar sungguh kurnia dari Allah. Tiga tahun dia tunggu saat2 ni. Asbab minum KLUBNA LALEH dalam usaha mendapatkan cahaya mata, alhamdulillah beliau kini disahkan hamil anak pertama😍. Seronoknya tuhan je yg tau. . See‼️. Setiap usaha pasti ada ganjarannya. Awak betul nekad nak turunkan berat badan dan ichloss yg banyak❓. Sila masukkan KLUBNA LALEH sebagai salah satu senarai booster kurus awak. Sebab ianya memang berbaloi sangat2. Belum cuba belum tahu dek😉. . Berminat❓ . Jom whatsapp ➡️0193743558 . HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss . 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ . " STOP GEMOK, JOM KURUS " . #kopiviral #klubna #laleh #kuruscepat #kurussihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #kuruspantas #dietprofessional #teammedina #kurusselamat #kurus2minggu #kopibergaduhviral #supplementkurus #rahsiakurus #kopiviralsedap #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #skinnycoffea #detox #teamrocket #klubnalaleh #medinadesire #kakicantiq #jomkurus #misidiet #kuruscantik #plussize #malaysiaonlineshop #produkkurus

40
3 days ago

"SELERA MAKAN TERKAWAL😍" . Sebelum ni kalau sentuh bab makan, memang manjang rasa lapar perut ni. Alhandulillah selepas start munum KLUBNA LALEH, tak teringin langsung nak makan banyak macam sebelum ni. Habis saka makan nangis tengok tuannya tak lalu nak makan😅. . Srkarang ni rasa badan memang ringan sangat kata customer nih. Perut dia pun dah nampak kempis tuh. Wahhh misu kebaya during this raya is on💃😍. . Awak, jom lah join misi kurus kakak nih. Tak rugi awak cuba satu set. Manalah tau asbab satu set tu awak boleh turun 2 atau 4KG gitew. Amacam❓ . Berminat, whatsapp ➡️0193743558 . HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss . 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ . " STOP GEMOK, JOM KURUS " . #kopiviral #klubna #laleh #kuruscepat #kurussihat #kurusselepasraya #kurussebelumkawin #kuruspantas #dietprofessional #teammedina #kurusselamat #kurus2minggu #kopibergaduhviral #supplementkurus #rahsiakurus #kopiviralsedap #supplementkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #skinnycoffea #detox #teamrocket #klubnalaleh #medinadesire #kakicantiq #jomkurus #misidiet #kuruscantik #plussize #malaysiaonlineshop #produkkurus

30
3 days ago

Last tice training utk Dr Run ni 13 Mac 2019. Lps tu pergi MMI 3 hari, balik MMI 4 hari demam. Tetiba da sabtu lps tu esok g running 😂 . Boleh imagine x mcm mne nk running without proper training? Xpela, redah je. Nasib baik amik 6km. Tp kalau regis 12km pn redah jgk la kot...cuma pace je la kelaut. Haha . Ada x followers tice yg join Dr Run esok? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♂️. Kalau nmpk tice esok tegur2 la ya . Good night . Tice Ain +60132844258 . #TiceAin #teamsyaiaizat #kurussihat #tudungbawal #bawalexclusive #azamkurus #arianiexclusive #prelovedduckscarves #sayajualprodukkurus #duckscarves #kurussebelumkahwin #janganbencicintaku #swapreview #coachonline #zumbamalaysia #resipisihat #resipimudah #eatcleankl #lunchboxkl #lunchboxdeliverykl #duckscarves #healthymeal #fashionvalet #kurusselepasraya #foodhunter #kekechallenge #dinner #coach at Kajang, Malaysia

400