Kurusdalam7hari Photos & Videos

25 minutes ago

"APOLAH DAH BERTAHUN AZAM TAHUN BARU TU BRING FORWARD 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️, AWAL-AWAL TAHUN NI CEPATLAH BERTINDAK😖" . . Adoi makan tahun plak azam tahun baru nak kurus-kurus tak settle2 tapi tengok feedback kawan-kawan minum TRUFITZ 🔥🔥🔥 MELETOPP SANGAT! . . . "TRUFITZ!!!!!!" . TRUFITZ adalah Strawberry Slimming Juice yang mudah dan berfungsi untuk mendapatkan berat badan ideal dengan kesan hebat Dalam Masa 7 HARI . Dengan cara pengambilan yang betul. TRUFITZ diyakini akan memberi kesan kepada pengguna. . 🍓5 BAHAN UTAMA TRUFITZ🍓 . 👉🏻GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat. . 👉🏻 L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung. . 👉🏻 RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat. . 👉🏻BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan . 👉🏻HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makan. . 🍓KESAN POSITIF TRUFITZ🍓 . ✅ Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat . ✅ Membantu menurunkan berat badan . ✅ Mengawal selera makan . ✅ Melawaskan sistem pencernaan . ✅ Meningkatkan kadar metabolisma . ▶️ CARA PENGAMBILAN TRUFITZ: Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise . Klik Link @trudolly.ilyana . Or Whatsapp For More Info . >>> +60105531132 >>> +60105531132 >>> +60105531132 . . #trudollyhq #trudolly #trudollykl #trufitz #trufitzbyfazura #trufitzbytrudolly #fatburner #kurusdalam7hari #trufitz7dayschallenge #slimmingjuiceonthego #trudollyteamkayana at Villa Danialla Beach Resort

00
25 minutes ago

"APOLAH DAH BERTAHUN AZAM TAHUN BARU TU BRING FORWARD 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️, AWAL-AWAL TAHUN NI CEPATLAH BERTINDAK😖" . . Adoi makan tahun plak azam tahun baru nak kurus-kurus tak settle2 tapi tengok feedback kawan-kawan minum TRUFITZ 🔥🔥🔥 MELETOPP SANGAT! . . . "TRUFITZ!!!!!!" . TRUFITZ adalah Strawberry Slimming Juice yang mudah dan berfungsi untuk mendapatkan berat badan ideal dengan kesan hebat Dalam Masa 7 HARI . Dengan cara pengambilan yang betul. TRUFITZ diyakini akan memberi kesan kepada pengguna. . 🍓5 BAHAN UTAMA TRUFITZ🍓 . 👉🏻GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemak dengan lebih cepat. . 👉🏻 L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung. . 👉🏻 RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormon adinopectin yang membantu membakar lemak dengan lebih cepat. . 👉🏻BEET ROOT: Melancarkan sistem pencernaan . 👉🏻HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makan. . 🍓KESAN POSITIF TRUFITZ🍓 . ✅ Membakar lemak degil 3x ganda lebih cepat . ✅ Membantu menurunkan berat badan . ✅ Mengawal selera makan . ✅ Melawaskan sistem pencernaan . ✅ Meningkatkan kadar metabolisma . ▶️ CARA PENGAMBILAN TRUFITZ: Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise . Klik Link @trudolly.ilyana . Or Whatsapp For More Info . >>> +60105531132 >>> +60105531132 >>> +60105531132 . . #trudollyhq #trudolly #trudollykl #trufitz #trufitzbyfazura #trufitzbytrudolly #fatburner #kurusdalam7hari #trufitz7dayschallenge #slimmingjuiceonthego #trudollyteamkayana at Pasir Puteh

00
36 minutes ago

Selamat pagi... Jom BERKOKO SLIMI dulu pagi ni... Supaya pagi ni x rasa lapar pon...

31
37 minutes ago

Selamat pagi... Jom BERKOKO SLIMI dulu pagi ni... Supaya pagi ni x rasa lapar pon...

32
1 hour ago

FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK!! . Siapa belum mmg rugi sangat. Bahan2 dalam Kopi klubna laleh sgt berkualiti. . KLUBNA buat rasa kenyang berpanjangan. LALEH cuci usus tanpa ada kesan cirit birit dan rampingkan perut!! . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalaleh

20
1 hour ago

++++ KENAPA ANDA PERLU SURETRIM SETIAP HARI? .. 😍 Semestinya untuk mencapai berat ideal Uolls 😍 .. DiFormulasikan dgn kandungan bahan #POWER membantu membakar lemak 7x ganda lebih pantas boleh mengurangkan berat badan 2-7 kg dalam masa 1 minggu! .. Jom SURETRIM sekarang. .. Pertanyaan & order klik je link dekat bio 👌 #kurus #kurustanpalapar #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbadan #kuruspantas #kuruscantik #kuruscepat #kurussihat #ramping #kuruslangsing #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #kurusselepasbersalin #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurusbajet #kurustanpasenaman #kurusmudah #kurusselamat #lemonex #lentikdara #mince #kopihijau #jeratmagika #jamususukdara #detoxmalaysia #magicslims

10
1 hour ago

++++ KENAPA ANDA PERLU SURETRIM SETIAP HARI? .. 😍 Semestinya untuk mencapai berat ideal Uolls 😍 .. DiFormulasikan dgn kandungan bahan #POWER membantu membakar lemak 7x ganda lebih pantas boleh mengurangkan berat badan 2-7 kg dalam masa 1 minggu! .. Jom SURETRIM sekarang. .. Pertanyaan & order klik je link dekat bio 👌 #kurus #kurustanpalapar #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbadan #kuruspantas #kuruscantik #kuruscepat #kurussihat #ramping #kuruslangsing #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #kurusselepasbersalin #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurusbajet #kurustanpasenaman #kurusmudah #kurusselamat #lemonex #lentikdara #mince #kopihijau #jeratmagika #jamususukdara #detoxmalaysia #magicslims

10
1 hour ago

++++ KENAPA ANDA PERLU SURETRIM SETIAP HARI? .. 😍 Semestinya untuk mencapai berat ideal Uolls 😍 .. DiFormulasikan dgn kandungan bahan #POWER membantu membakar lemak 7x ganda lebih pantas boleh mengurangkan berat badan 2-7 kg dalam masa 1 minggu! .. Jom SURETRIM sekarang. .. Pertanyaan & order klik je link dekat bio 👌 #kurus #kurustanpalapar #kurussebelumkahwin #kurusmurah #kurusbadan #kuruspantas #kuruscantik #kuruscepat #kurussihat #ramping #kuruslangsing #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #kurusselepasbersalin #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurusbajet #kurustanpasenaman #kurusmudah #kurusselamat #lemonex #lentikdara #mince #kopihijau #jeratmagika #jamususukdara #detoxmalaysia #magicslims

10
1 hour ago

Darah tinggi maintain .asbab minum kopi klubna laleh. Bila badan sihat,kolestrol turun lemak jahat xde .penyakit lain pon insyallah beransur baik. Wssp 0189125891

21
2 hours ago

Sampai hati sis jual teatox ni! . "Sis tau tak produk ni dah buat saya hilang lemak 4 kilo dalam masa 5 hari je?" . Terpaksa customer serahkan RM 40 kat sis tiap bulan sebab nak beli set kombo teh ni. . Barang bagus ni customer tak kesah sgt nak repeat order. Lagi2 dengan harga rm 40. Mampu milik semua org boleh beli. Budak 15 tahun pun ramai beli. . Risau betul sis kalau makin ramai yg tahu teatox berhantu ni. Dah satu hal kene berebut pulak lepas ni 😅 . Sebelum lebih ramai yg dapat tahu pasal teatox ni, better korg beli cepat. . Terus terang cakap, stok teatox pun dah macam nak jadi debu ni. Sekejap masuk. Sekejap hilang balik 😂 . Klik je link kat bio ig utk order ye 😚 . . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #malaysian #bazaarpaknil #likeme #likeforfollow #like4follow

82
3 hours ago

ORDER TAK PUTUS2 SETIAP HARI!! ..... Tak sempat sy nk upload semua pembelian customer, namun syukur selalu ramai yang mula repeat order.. ..... --KENAPA KENA BELI TEA MEDINADESIRE??-- ..... serius banyak fungsi dalam satu, jimat wang, masa dan tenaga untuk beli banyak produk dalam satu!!...MANFAAT CUSTOMER: ☑️MELANGSINGKAN BADAN ☑️MENGECILKAN PERUT BUCIT/BOROI ☑️MENGECILKAN PEHA DAN LENGAN ☑️MEMBUANG AIR BERLEBIHAN DALAM BADAN ☑️MELAWASKAN KENCING ☑️MENURUNKAN PARAS GULA DALAM DARAH ☑️KENCING MANIS ☑️DARAH TINGGI ☑️GOUT/URIC ASID TINGGI ☑️KOLESTROL TINGGI ☑️OBESITI ☑️ANGIN DALAM BADAN ☑️MEMBUANG LEMAK YANG DEGIL ☑️SETTLE KAN MASALAH SEMBELIT & KEPUTIHAN ☑️PELBAGAI LAGI MASALAH DALAMAN DAN LUARAN ..... Jom order now.... ...... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .... Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at Pekan

122
10 hours ago

KEISTIMEWAAN KLUBNA * Kawal selera makan * Rasa kenyang lebih lama *Buang lebihan air dalam badan *Membakar lemak tepi *Membantu betulkan hormon *Tingkatkan metobolisme badan Harga : Klubna : RM39 Laleh : RM39 COMBO KLUBNA LALEH : RM78 (FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!) . (Harga belum termasuk postage) Pos rm10sem/rm15ss 0193927753 http://wasap.my/60193927753 #makcikkurusnakoii #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #deatoxteamalaysia #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusselamat #dietmalaysia #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kurussebelumkahwin #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #intermittentfasting

80
10 hours ago

Ada masalah turun berat badan? SENANG JE KALAU DAH MINUM KLUBNA LALEH.. Lemak cair begitu sahaja.. Tak caya?😉😉 Meh try..😊😊 Meh order dengan Makcik Kurus Nak Oii🧕🧕 1 set RM88 semenanjung/ RM93 Sabah Sarawak Klik link ni utk order http://wasap.my/60193927753 Atau Klik link whatsapp dkt bio utk order #makcikkurusnakoii #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #deatoxteamalaysia #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #kopibakarlemak #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusselamat #dietmalaysia #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kurussebelumkahwin #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #klubnalaleh #intermittentfasting #teamizzatisafri

40
10 hours ago

Real testimoni..panas2 dari oven ya ! Kurus dgn combo set confirm menjadi tau! ... siapa nak kurus boleh ambil set combo hebat nie..Rm40 shj...murah dan berkesan... X rugi cuba tp rugi klu x cuba..Jom Order.... .. COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .. WA 0193705174 WA 0193705174 WA 0193705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at Gopeng

176
10 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

60
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

60
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

290
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

80
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

960
11 hours ago

Dah cuba macam2 tapi x kurus-kurus jgak.Timbang makin lama makin menaik.. . Alamakkk.. tak perlu pening2 KOKO SLIMI kan ada...

61
11 hours ago

Dah cuba macam2 tapi x kurus-kurus jgak.Timbang makin lama makin menaik.. . Alamakkk.. tak perlu pening2 KOKO SLIMI kan ada...

61
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

50
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

40
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

650
11 hours ago

"RAYA LAGI TIGA BULAN JE LAGI!!! LELEMAK KU MASIH DISINI!!! Argggg 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ . . Adoi makan tahun plak azam tahun lps ni tak settle2 lagi, tapi tengok feedback kawan-kawan minum TRUFITZ 🔥🔥🔥 MELETOPP SANGAT! . Takkan ku biar diriku murung dihari Raya nanti.. . Mesti kena cuba ni sempat lagi tercapai misi 😍 . . "TRUFITZ!!!!!!" . 🍓KESAN POSITIF TRUFITZ🍓 . ✅ MembakaarR Lelemak degilL 3x ganda lebih cepat . ✅ Membantu menurunkanN berratT badaaNN . ✅ MengawalL selera makanN . ✅ MelawaskanN sistem pencernaaanN . ✅ MeningkatkanN kadar metabolism . . Klik Link @trudolly.ilyana . Or Whatsapp For More Info . >>> +60105531132 >>> +60105531132 >>> +60105531132 . . #trudollyhq #trudolly #trudollykl #trufitz #trufitzbyfazura #trufitzbytrudolly #fatburner #kurusdalam7hari #fattzura #bodygoals #bazaarpaknil #trufitz7dayschallenge #slimmingjuiceonthego #trudollyteamkayana at Kota Bharu

60
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

90
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

120
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

380
11 hours ago

"RAYA LAGI TIGA BULAN JE LAGI!!! LELEMAK KU MASIH DISINI!!! Argggg 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ . . Adoi makan tahun plak azam tahun lps ni tak settle2 lagi, tapi tengok feedback kawan-kawan minum TRUFITZ 🔥🔥🔥 MELETOPP SANGAT! . Takkan ku biar diriku murung dihari Raya nanti.. . Mesti kena cuba ni sempat lagi tercapai misi 😍 . . "TRUFITZ!!!!!!" . 🍓KESAN POSITIF TRUFITZ🍓 . ✅ MembakaarR Lelemak degilL 3x ganda lebih cepat . ✅ Membantu menurunkanN berratT badaaNN . ✅ MengawalL selera makanN . ✅ MelawaskanN sistem pencernaaanN . ✅ MeningkatkanN kadar metabolism . . Klik Link @trudolly.ilyana . Or Whatsapp For More Info . >>> +60105531132 >>> +60105531132 >>> +60105531132 . . #trudollyhq #trudolly #trudollykl #trufitz #trufitzbyfazura #trufitzbytrudolly #fatburner #kurusdalam7hari #fattzura #bodygoals #bazaarpaknil #trufitz7dayschallenge #slimmingjuiceonthego #trudollyteamkayana at Pasir Puteh

1100
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

60
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

160
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

300
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

40
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

40
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

50
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

80
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

100
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

70
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

70
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

60
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

90
11 hours ago

NEW!! Juzfit Fiber Shot by @aamyrarosli ialah slimming juice on the go yang mudah di ambil, Formulasi baru dengan kesan hebat untuk mendapatkan berat badan ideal & kesan boleh lihat seawal 7 hari💚. . - Munurunkan berat badan - Memberi tenaga - Mengawal selera makan - Mencerahkan kulit - Membakar lemak - Merendahkan kolestrol - Meningkatkan metabolisma . BERMINAT NAK DAPATKAN JUZFIT FIBER SHOT? Whatsapp kami di 📲0122706058 atau boleh terus je dm kami tau . . 🚗 COD area #seremban #senawang #negerisembilan . #juzfit #juzfitteatox #fibershot #juzfitfibershot #juzfitoriginal #juzfitkurus #juzfitselangor #detox #detoxkurus #detoxsedap #detoxbestseller #produkkurusbestseller #produkkurus #produkkurusterbaik #produkkurusbadan #produkkurusmalaysia #kuruscepat #kuruscepatselamat #nakkuruscepat #kurusdalam7hari #kurusdalamseminggu #produkkurusselamat #tipskurus #tipskuruscepat #tipsdiet

150
11 hours ago

LOSS 12KG DENGAN 2 SET KLUBNA LALEH😱‼️ Pahpalihhhh weihh❗. Haaa kan dah keluor loghat Pahang gitu😅. Teruja giler lah dengan perubahan customer ni. Satu result yg teramat2lah cantik sebab dia berjaya turunkan berat badan sebanyak 12KG dalam masa sebulan. Apa rahsianya❓. Mudah je tu. Dia KONSISTEN KLUBNA LALEH ➕IKUT GUIDELINE dari kami, maka itulah hasilnya. Best ke best❓. Tengok INCHLOSS dia tu, awak2 tak cemburukah❓🤔 Jom try satu set. Kita guide awak2 sampai jadi💪. Whatsapp ➡️ 0173632687 HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ " STOP GEMOK, JOM KURUS " http://www.wasap.my/+60173632687 #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #deatoxteamalaysia #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #kopibakarlemak #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusselamat #dietmalaysia #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kurussebelumkahwin #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #klubnalaleh #intermittentfasting

50
12 hours ago

"RAYA LAGI TIGA BULAN JE LAGI!!! LELEMAK KU MASIH DISINI!!! Argggg 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ . . Adoi makan tahun plak azam tahun lps ni tak settle2 lagi, tapi tengok feedback kawan-kawan minum TRUFITZ 🔥🔥🔥 MELETOPP SANGAT! . Takkan ku biar diriku murung dihari Raya nanti.. . Mesti kena cuba ni sempat lagi tercapai misi 😍 . . "TRUFITZ!!!!!!" . 🍓KESAN POSITIF TRUFITZ🍓 . ✅ MembakaarR Lelemak degilL 3x ganda lebih cepat . ✅ Membantu menurunkanN berratT badaaNN . ✅ MengawalL selera makanN . ✅ MelawaskanN sistem pencernaaanN . ✅ MeningkatkanN kadar metabolism . . Klik Link @trudolly.ilyana . Or Whatsapp For More Info . >>> +60105531132 >>> +60105531132 >>> +60105531132 . . #trudollyhq #trudolly #trudollykl #trufitz #trufitzbyfazura #trufitzbytrudolly #fatburner #kurusdalam7hari #fattzura #bodygoals #bazaarpaknil #trufitz7dayschallenge #slimmingjuiceonthego #trudollyteamkayana at Ampang, Kuala Lumpur

120
12 hours ago

Akak musykil la..mana pegi perut buncit awk ni?? Ni mesti smimming tea kte punya kerja kan. Korg xnk kempiskan prt semakin buncit tu asyik mkn makanan xbékhasiat je? . . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0145590246 . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #deatoxteamalaysia #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusselamat #dietmalaysia #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kurussebelumkahwin #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #intermittentfasting

50
12 hours ago

Habis 1 set combo die whatsapp dh nak repeat order. . Musykil betul ramai repeat order. Rupanya ramai berjaya buang lemak dgn 1 set combo tu😍😍😍 . . Nak order? Whatapps 0145590246 SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) . Klik link ni utk order http://wasap.my/0133576603 . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #deatoxteamalaysia #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusselamat #dietmalaysia #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kurussebelumkahwin #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #intermittentfasting at Malaysia

71
12 hours ago

Ramai orang bila sebut atau dengar ja perkataan diet AUTOMATIK stress😁 sebab dalam mindset dia dah bayangkan yang diet ni 1😥 Tak boleh makan best2 2😥 Tak makan nasi 3😥 Berlapar 4😥 Tak kenyang sebab tu la siti sendiri tak suka sebut perkataan diet, siti suka sebut "jaga makan" . Untuk pelanggan MINCE, tak perlu berpantang pun boleh turunkan berat badan tapi bila follow panduan pemakanan yang sihat selama 30 hari daripada kami, InsyaAllah berat akan lagi cepat turun dan rasa ringan serta sihat😃 Sebab kami fokus untuk badan kita ni SIHAT. kita bentuk balik corak pemakanan uolss cara yang sihat dan untuk pengetahuan uolss untuk hilangkan lemak2 ni kita tak boleh stress kita kena happy dengan apa yang kita tengah buat. Kalau senaman pun kena happy, makan pun happy tapi tidak lah happy sehingga makan berlebihan! Jujur siti kata ia bukan proses yang mudah tapi tiada yang mustahil. Dah banyak bukti pun kann Jom grab set Mince Sementara harga tengah tak masuk akal sekarang ni Berbaloi-baloii dear😘 +60124646014

112
12 hours ago

LOST 7KG & MAINTAIN BERAT😱‼️ Alkisahnya cust ni dah lama stop minum SET KOMBO taw. Pastu dia senyappp.. Ehhh tiberrrr dia bank in mengejut dan mesej bgtaw nak REPEAT ORDER‼️2 SET terus. Lagi terkejut bila dia bagitau loss 7KG dan selama tak minum teh ni , badan dia still maintain koooo😮. Haaa camne tuh❓ Terbukti set teh detox KAKICANTIQ torbaekkkk sgt2 dek. Mencair bak volcano lelelemakss dekk😉💃 HARGA RM40 SATU SET Postage RM8 SM/ RM12SS Nak tau details jom whatsapp 0145590246 atau klik je link dkat bio akak . . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #deatoxteamalaysia #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusselamat #dietmalaysia #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kurussebelumkahwin #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #intermittentfasting at Kota Kinabalu

31
12 hours ago

Ok.. yang ni SLIMYOU DETOX TEA . Minum ni SEBELUM tidurrrr. . Esok pagi PEMBUANGAN LAWAS, BADAN LANGSING, perut KEMPIS, mengurangkan GULA dalam darah. . Ibu2 yg masih menyusukan bayi boleh consume teh ne ye😀 Klik link d bio utk sebarang pertanyaan/order . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #deatoxteamalaysia #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusselamat #dietmalaysia #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kurussebelumkahwin #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #intermittentfasting #tehsabahviral #kotakinabalu #missgrandmalaysia2019 #fitnessmalaysia

51
13 hours ago

KALAU ANDA SANGGUP TINGGALKAN MAKANAN FAVOURITE ANDA?? .... JOM CABAR DIRI ANDA UNTUK KURUS.. MINUM TEA MEDINADESIRE MAMPU MENGEMBALIKAN ZAMAN KURUS ANDA.. .... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .... ANDA NAK KURUS?? .... WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 WHATSAPP "SET COMBO" 0193705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at Setia City Mall

130
13 hours ago

FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK!! . Siapa belum mmg rugi sangat. Bahan2 dalam Kopi klubna laleh sgt berkualiti. . KLUBNA buat rasa kenyang berpanjangan. LALEH cuci usus tanpa ada kesan cirit birit dan rampingkan perut!! . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalaleh

30
13 hours ago

Serious la set kurus kerengga power macam ni? Yesss serious. Klu awk xcuba mmg rugi. Sbb makin ramai yg berjaya kurus. Makin ramai yg jatuh cinta dgn Klubna n laleh kopi viral turunkan berat badan dgn pantas TERPAKSA KENYANG,TERPAKSA KURUS!! . . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalaleh

70
13 hours ago

FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK!! . Siapa belum mmg rugi sangat. Bahan2 dalam Kopi klubna laleh sgt berkualiti. . KLUBNA buat rasa kenyang berpanjangan. LALEH cuci usus tanpa ada kesan cirit birit dan rampingkan perut!! . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalaleh

30
14 hours ago

FULL PAKEJ UTK KEMBALI RAMPING!! 👉🏻Pembuangan lawas 👉🏻Sentiasa rasa kenyang 👉🏻Selera makan berkurang . Bila kita sentiasa rasa kenyang,kita automatic jd kurang makan. Sbb tu bila mnum set kopi viral ni,badan kita cepat kurus. . Dan yg paling best!!! Rasa Klubna n laleh sangat sedap. Confirm blh mnum hingga titisan terakhir😍😍 Jom dapatkan set kopi kurus ni sekarang. #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

30
14 hours ago

LOST BERKILO2 ASBAB MINUM KOKO SLIMI JER.. Uolls x teringin nak try ke jomlah kata nak kurus sebelum raya Sempat lagi ni...

32
14 hours ago

LOST BERKILO2 ASBAB MINUM KOKO SLIMI JER.. Uolls x teringin nak try ke jomlah kata nak kurus sebelum raya Sempat lagi ni...

51
15 hours ago

📢📢📢SIAPA NAK KURUS??? JOM ORDER SET COMBO TEH RM 40 BY MEDINADESIRE..... .. ✔️1 PAX SDT ✔️1 PAX KCT ✔️FREE GIFT 📝FREE GUIDE .... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) .... BERMINAT JOM ORDER!!!! Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at Stesen MRT Sg Buloh

170
15 hours ago

Perrrghhhhhh!! Dah loss 21kg.. Makin kurus dan ramping la lepas ni.. JOM ORDER KLUBNA LALEH DENGAN MAKCIK.. Makcik guide & bagi tips cepat kurus sekali.. Klubna : RM39 Laleh : RM39 COMBO KLUBNA LALEH : RM78 . (Harga belum termasuk postage) Pos RM10 Semenanjung / RM15 Sabah Sarawak . Klik link ni utk order http://wasap.my/60193927753 Atau Klik link whatsapp dkt bio utk order. . #makcikkurusnakoii #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #deatoxteamalaysia #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #kopibakarlemak #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusselamat #dietmalaysia #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kurussebelumkahwin #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #klubnalaleh #intermittentfasting #teamizzatisafri

61
15 hours ago

62-60-58-53.. Eh sedar2 dah loss 9kilo dah.. Nak kurus tanpa sedar? Mnum je teh kurus kami hari2.. . . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0175679890 #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

30
16 hours ago

REAL TESTIMONI!!!!!! ...... Laaa ni dah try satu set combo...dia repeat lagi...dah turun 3kg kata dia..seronok sgt sbb baju2..seluor2 lama semua leh sarung..yg paling best bdn rasa ringan time solat..itu yg pentingnya😍 ........ COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ........ WA 0193705174 #detoxteamalaysiamurah #skinnyteatox #murahmurahmurah #nakcantikcarisaya #nakkurusselamat #visitmyigmalaysia #sayajualteatox #supplementkurus #kurusdalam7hari #kurusselamat #kuruscepat #carakurusbadan #masalahgemuk #nakcantikcarisaya #kurussihat #kuruslangsing #nakkuruskanbadan #cikguseo #sayanakkurus #lentikdara #ubatkurus #teamilafazila #qurose #tipskurus #fooddeliveryselangor #surprisedeliveryselangor #selangorku #fooddeliverykl #kldelivery #codsubang at Pantai cenang

170
16 hours ago

Serious la set kurus kerengga power macam ni? Yesss serious. Klu awk xcuba mmg rugi. Sbb makin ramai yg berjaya kurus. Makin ramai yg jatuh cinta dgn Klubna n laleh kopi viral turunkan berat badan dgn pantas TERPAKSA KENYANG,TERPAKSA KURUS!! . . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalaleh

40