Kualalumpur Photos & Videos

6 seconds ago

Catch a fashion showcase by one of Malaysia's best, @cosryofficial, the creator to the legendary and stunning wedding dress worn by @anzalnanasir88 at FAMEST 2018 on Saturday, 29 Dec 2018 at @skyark_event_space. There'll be many amazing performances, fashion showcase, art exhibition, local vendors and more! Get your tickets now! This community event is brought to you by @remborise supported by @rothkofella, @theduoagency, @skyark_event_space and our media partners @apakesdotcom @apakes.tv Stay tuned for more updates! #famest #famest2018 #fashion #arts #music #festival #community #kualalumpur #malaysia #talents #youngandtalented #urban #2018 #remborise #rothkofella #theduo #apakes #apakestv #skyarkeventspaces #monaslab #uitm #facultyofmusic #uitmfacultyofmusic

00
35 seconds ago

Assalamu’alaikum, everyone!🙋🏻‍♀✨ OPEN PRE ORDER KL - INDONESIA *Pre Order before 4 January 2019 (ETA 9 Jan) Samyang Carbonara 26 K/Pcs, Samyang Toppoki Samyang Kimchi Samyang Bulgogi • Lush Face Mask • Jeju AloeVera 100 K • Freeman Mask 120 K • St. Ives • OXY Products • Senka Perfect Whip • Typo Stuffs • Drug Store • Vincci Accessories • Ovaltine Biscuit • Cadbury Lickables • Teh Tarik • PopCorn Garrett • Herseys Biscuit Sandwich • Milo Cube • Milka Chocolate • ORDER BY REQUESTED 🌻🌈🌻🌈🌻🌈🌻🌈🌻🌈🌻🌈 #jastipjakarta #jastipmurah #indonesia #malaysia #kualalumpur #iium #handcarry #PoMalaysia #boncabe #temantulus #tulus #jakartaevent #jakarta.event #malaysiaevent #personalshopper #wonderfulindonesia #jakarta #UIAM #Lush #lushmalaysia #konsermonokromtulus #international #kaisonindonesia #bandung #jabarjuara

00
37 seconds ago

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2.0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018

00
45 seconds ago

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2.0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018

20
57 seconds ago

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2.0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018

10
1 minute ago

🎊!!! YEAR END SALE PROMOTION !!!🎊 . . Kepada yg sering mengalami masalah bau badan, perfume collector dan Victoria’s Secret lovers ini la masanya ramai2 join promo kakfa yg dtg hanya setahun sekali nii. 50% DISCOUNT untuk hampir kesemua items 🤩 . . ✨ ORIGINAL REJECTED : RM90 ( normal price RM180 ) ✨ TWIST & SPRAY : RM110 ✨ VICTORIA’S SECRET : 4 BOTTLE FOR RM120 . . 🚚 FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA ✅ ITEM READY STOCK ⚠ LIMITED TIME OFFER . . Sold out items no restock. Siapa cepat dia dapat. Whatsapp kakfa now untuk place order. FULL DETAILS & ORDER +60145326212 Click whatsapp link in bio ☝🏼📲 . . #sayajualperfume #perfumemurah #perfumeoriginal #perfumemalaysia #perfumemalaysiamurah #onlineseller #kedaionline #instashopmalaysia #igshopmalaysia #sayajualonline #bazaronline #bazarpaknil #sayajual #kualalumpur #johorbahru #johor #sabah #sarawak #brunei #selangor #melaka #kedah #perak #kelantan #terengganu #penang #negerisembilan #malaysia #sayajual

00
1 minute ago

Assalamu’alaikum, everyone!🙋🏻‍♀✨ OPEN PRE ORDER KL - INDONESIA *Pre Order before 4 January 2019 (ETA 9 Jan) Samyang Carbonara 26 K/Pcs, Samyang Toppoki Samyang Kimchi Samyang Bulgogi • Lush Face Mask • Jeju AloeVera 100 K • Freeman Mask 120 K • St. Ives • OXY Products • Senka Perfect Whip • Typo Stuffs • Drug Store • Vincci Accessories • Ovaltine Biscuit • Cadbury Lickables • Teh Tarik • PopCorn Garrett • Herseys Biscuit Sandwich • Milo Cube • Milka Chocolate • ORDER BY REQUESTED 🌻🌈🌻🌈🌻🌈🌻🌈🌻🌈🌻🌈 #jastipjakarta #jastipmurah #indonesia #malaysia #kualalumpur #iium #handcarry #PoMalaysia #boncabe #temantulus #tulus #jakartaevent #jakarta.event #malaysiaevent #personalshopper #wonderfulindonesia #jakarta #UIAM #Lush #lushmalaysia #konsermonokromtulus #international #kaisonindonesia #bandung #jabarjuara

00
1 minute ago

" JOM PUTIH 10X GANDA!!💉💉TERKEJUTTTT !! SAMPAI MACAM NI SEKALI PERUBAHAN 😊👍🏼" . . . Booster Whitening Premium💖 sekarang promosi RM70 harga asal RM85 !! Jom dapatkan sekarang😘 . BERDESUP WHATSAPP MASUK GARA GARA PRODUK BARU 👍🏻👍🏻... " . Hiiiiiihhh ! knpe ramai sngat tanya sis ni kulit putih dan pinkish sekarang ,, sis amalkan ni 👇🏻👇🏻👇🏻 . BOOSTER WHITENING PREMIUM . . 💁🏼Kulit putih 10x ganda . 💁🏼Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari . 💁🏼Mehilangkan parut lama . 💁🏼Mengecilkan liang roma terbuka . 💁🏼Merawat kulit dari dalam . 💁🏼Mengecutkan JERAWAT . 💁🏼Menyingkir kan toksin dlm bdn . 💁🏼Kulit gebu, lembap & pink . 💁🏼Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata . 💁🏼Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda . 💁🏼Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh . 💁🏼Mensekatakan tona kulit seluruh badan . 💁🏼Menghaluskan kulit seperti kulit bayi . 💁🏼Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah . 💁🏼Boleh mencegah penyakit kanser . perisa yang sangat sedap, (passion fruit) 1box untuk sebulan. . 🔺N/P - RM85 🔺 PROMOSI RM70 (Stock terhad) . postage add Rm8sm Rm11ss . ✅. #kualalumpur #putrajaya #kajang #bangi #terengganu #kelantan #kedah #kualalumpur #aerilzafril #selangor #jubah #tudung #cantik #supplemen #kanser #tekanandarah #najibrazak #tunm #wanazizah #Baekhyun #najib #rosmah #robinhood #motifviral #cctv #2.0(tamil) #polisevo2 #harimaumalaya #aliffshukri #affsuzukicup2018

20
1 minute ago

Assalamu’alaikum, everyone!🙋🏻‍♀✨ OPEN PRE ORDER KL - INDONESIA *Pre Order before 4 January 2019 (ETA 9 Jan) Samyang Carbonara 26 K/Pcs, Samyang Toppoki Samyang Kimchi Samyang Bulgogi • Lush Face Mask • Jeju AloeVera 100 K • Freeman Mask 120 K • St. Ives • OXY Products • Senka Perfect Whip • Typo Stuffs • Drug Store • Vincci Accessories • Ovaltine Biscuit • Cadbury Lickables • Teh Tarik • PopCorn Garrett • Herseys Biscuit Sandwich • Milo Cube • Milka Chocolate • ORDER BY REQUESTED 🌻🌈🌻🌈🌻🌈🌻🌈🌻🌈🌻🌈 #jastipjakarta #jastipmurah #indonesia #malaysia #kualalumpur #iium #handcarry #PoMalaysia #boncabe #temantulus #tulus #jakartaevent #jakarta.event #malaysiaevent #personalshopper #wonderfulindonesia #jakarta #UIAM #Lush #lushmalaysia #konsermonokromtulus #international #kaisonindonesia #bandung #jabarjuara

00
1 minute ago

Skincare nafura discount 20% ✨grab smntara masih ada stock ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨ ✨😍✌️️ ✨mmg murahhh harga sale ni uolls ..dan quality hebat ..cpt grabb .dan quality baik 💯 ..Jom grabb! sis jual skincare,beg, cosmetik mampu milik original , trialmakeupkl .Sis fatin jual mur mur shj ..utk makeup skrg sis suka bgi discount sale..moga murah rezki semua k ..cepat dm atau wsp ✨whatapps for info http://www.wasap sy jual #eyeshadow original ferrarossa too..ada cod #ampang cheras , sesuai daily #makeup #events #kualalumpur #kl #wedding .. sy jual juga #beevenom nafura ori ..your trusted shopper.. semua ada req je #likeforlike product #aurainsta #instagood #ootd #tgif #makeuptutorial #milan #goodvibes motd #mekapmurah #youtube #kosmetikmurah contour #bazaarpaknil #maldives #terapiinstagram #salam #bossku #photograph #assalamualaikum alhamdulillah trusted sayajualmekap berpatutan . Bminat original makeup dm #assalamualaikum salam sjahtera tq support✨0192327062

40
2 minutes ago

Assalamu’alaikum, everyone!🙋🏻‍♀✨ OPEN PRE ORDER KL - INDONESIA *Pre Order before 4 January 2019 (ETA 9 Jan) Samyang Carbonara 26 K/Pcs, Samyang Toppoki Samyang Kimchi Samyang Bulgogi • Lush Face Mask • Jeju AloeVera 100 K • Freeman Mask 120 K • St. Ives • OXY Products • Senka Perfect Whip • Typo Stuffs • Drug Store • Vincci Accessories • Ovaltine Biscuit • Cadbury Lickables • Teh Tarik • PopCorn Garrett • Herseys Biscuit Sandwich • Milo Cube • Milka Chocolate • ORDER BY REQUESTED 🌻🌈🌻🌈🌻🌈🌻🌈🌻🌈🌻🌈 #jastipjakarta #jastipmurah #indonesia #malaysia #kualalumpur #iium #handcarry #PoMalaysia #boncabe #temantulus #tulus #jakartaevent #jakarta.event #malaysiaevent #personalshopper #wonderfulindonesia #jakarta #UIAM #Lush #lushmalaysia #konsermonokromtulus #international #kaisonindonesia #bandung #jabarjuara

00
2 minutes ago

Wangian LQ Haruman Luqman 😍 Sesuai untuk terapi dan penyembuhan 😊 (PENAWAR SIHIR DAN GANGGUAN MAKHLUK HALUS) ➡🎁Sekotak ada 12 botol (3ml) ➡👶👦👧👨👩👴👵 semua peringkat umur boleh guna Haruman Luqman 😍 ➡👲🏻👳🏾 non Muslim pon boleh pakai 😍 ➡Wangian yg dibacakn dan didoakn dari ayat2 dan surah2 dari Al-Quran(القرآن) ➡setiap warna berbeza khasiat👍 ➡Harga Offer boleh pm/whatsapp sy..Harga terbaik..👍 ➡Harga terbaik utk agent 👍 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📮 Berminat boleh whatsapp http://wasap.my/601123578127/LQharumanluqman #pengedarsahharumanluqman #trustedseller #agentdropshipdiperlukan # #agenstokisdiperlukan #minyakwangiayatalquran #harumanluqman #bazarpaknil #prelovedmalaysia #sabah #labuan #kualabelait #brunei #sarawak #limbang #pulaupinang #perak #perlis #kedah #kelantan #kualalumpur #johor #negerisembilan #pahang #melaka #terengganu #tambahpendapatan #agenstokisdiperlukan #mampumilik

10
2 minutes ago

My first experience . . Walau aku tau aku akan kalah awal tapi apa salahnya mencuba. Kali pertama sepanjang hidup aku pergi temuduga. Selama ni kerja dengan family je haha. . . Cuma aku ada satu masalah. Aku dalam hati chill je tapi tangan kiri aku akan menggeletar. Taktau kenapa. Padahal aku siap boleh buat eye contact lagi. Masalah yang sememangnya ada dari dulu hahaha. . . Keputusan temuduga keluar semalam. Seperti yang dijangka sememangnya mendukacita kan. Mustahil untuk ambil budak 18 tahun yang takde apa-apa pengalaman dalam bidang pendidikan untuk jadi cikgu. Pesaing aku semua level degree, master. . . Keputusan keluar semalam & hari yang sama juga aku dapat satu tawaran yang aku fikir lagi wow & berbaloi. Yang buatkan aku rasa macam yeah ini hikmahnya Alhamdulillah. Sememangnya aku tak boleh lari dari bidang sales & marketing. Its my passion! . . Btw, tahniah yang baca habis coretan aku. Anda hebat! Anak muda usah dilayani keseronokkan. #doakanaku #supportaku #vintagepants #takafulconsultant #marketing #sale #motivation #positivevibe #youngster #striplingconsultant #champion #takaful #insurace #anakmuda #malaysia #perak #ipoh #kualalumpur

20
2 minutes ago

; Kek pandan cheese leleh. Terima kasih dari Faalicious Kitchen 🌳 IG : Faalicious Kitchen Untuk tempahan atau pertanyaan, klik link yang tertera di profile untuk direct contact kami thru whatsapp. FB : Fayyadh Kitchen (Faalicious Kitchen) 📱www.wasap.my/60133722168 (Fatin) . 📱www.wasap.my/60172464410 (Syafiq) . #FaaliciousKitchen #ngam #2018 #fatinMasakOi #kualaLumpur #ampangfooddelivery #kualaLumpur #apampolkadot #apamsusu #apamcoklet #cheesekut #apamcornetto #moistchocolatecake #brownies #cheesecake #brownies #kekbatik #cheesetart #minifruittart #congobars #pandancake #redvelvetcheese #birthdaycakemalaysia

00
3 minutes ago

Wangian LQ Haruman Luqman 😍 Sesuai untuk terapi dan penyembuhan 😊 (PENAWAR SIHIR DAN GANGGUAN MAKHLUK HALUS) ➡🎁Sekotak ada 12 botol (3ml) ➡👶👦👧👨👩👴👵 semua peringkat umur boleh guna Haruman Luqman 😍 ➡👲🏻👳🏾 non Muslim pon boleh pakai 😍 ➡Wangian yg dibacakn dan didoakn dari ayat2 dan surah2 dari Al-Quran(القرآن) ➡setiap warna berbeza khasiat👍 ➡Harga Offer boleh pm/whatsapp sy..Harga terbaik..👍 ➡Harga terbaik utk agent 👍 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📮 Berminat boleh whatsapp http://wasap.my/601123578127/LQharumanluqman #pengedarsahharumanluqman #trustedseller #agentdropshipdiperlukan # #agenstokisdiperlukan #minyakwangiayatalquran #harumanluqman #bazarpaknil #prelovedmalaysia #sabah #labuan #kualabelait #brunei #sarawak #limbang #pulaupinang #perak #perlis #kedah #kelantan #kualalumpur #johor #negerisembilan #pahang #melaka #terengganu #tambahpendapatan #agenstokisdiperlukan #mampumilik

00
3 minutes ago

Wangian LQ Haruman Luqman 😍 Sesuai untuk terapi dan penyembuhan 😊 (PENAWAR SIHIR DAN GANGGUAN MAKHLUK HALUS) ➡🎁Sekotak ada 12 botol (3ml) ➡👶👦👧👨👩👴👵 semua peringkat umur boleh guna Haruman Luqman 😍 ➡👲🏻👳🏾 non Muslim pon boleh pakai 😍 ➡Wangian yg dibacakn dan didoakn dari ayat2 dan surah2 dari Al-Quran(القرآن) ➡setiap warna berbeza khasiat👍 ➡Harga Offer boleh pm/whatsapp sy..Harga terbaik..👍 ➡Harga terbaik utk agent 👍 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📮 Berminat boleh whatsapp http://wasap.my/601123578127/LQharumanluqman #pengedarsahharumanluqman #trustedseller #agentdropshipdiperlukan # #agenstokisdiperlukan #minyakwangiayatalquran #harumanluqman #bazarpaknil #prelovedmalaysia #sabah #labuan #kualabelait #brunei #sarawak #limbang #pulaupinang #perak #perlis #kedah #kelantan #kualalumpur #johor #negerisembilan #pahang #melaka #terengganu #tambahpendapatan #agenstokisdiperlukan #mampumilik

00
3 minutes ago

MAKING S #IT UP IS HAPPENING TONIGHT! Catch @nooranwarhadi , @faridazmeir , @gajen_nad , @or akashdaniel and @harithiskander on stage at The Joke Factory, Publika. Show starts at 8.30 PM. Get your tickets now! For bookings, call: +6013 523 1491 OR tap the WhatsApp LINK in our BIO! For more updates on upcoming shows and events at The Joke Factory, Publika, follow us on Facebook and Instagram: @thejokefactory.com.my . #thejokefactory #publika #kualalumpur #improvcomedy #lawak #funny #malaysia at The Joke Factory

10
4 minutes ago

Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #JOHOR #KEDAH #KELANTAN #MELAKA #NEGERISEMBILAN #PAHANG #KUANTAN #PENANG #PERAK #IPOH #PERLIS #SABAH #SARAWAK #SELANGOR #TERENGGANU #KUALALUMPUR #LABUAN #PUTRAJAYA #APPLESERIES #SAMSUNGSERIES #HUAWEISERIES #HONORSERIES #XIAOMISERIES #OPPOSERIES #VIVOSERIES #ALCATELSERIES 【APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand 。。。】 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my

10
4 minutes ago

#zarainspiredfashionhub ETA 10-15 working days Size S|M|L Top Size:shoulder.bust.sleeve.length . S:.36cm.88cm.50cm.88cm M:37cm.92cm.51cm.89cm L:38cm.96cm.52cm.90cm Cotton Polyester . RM56+RM8(sm)/RM12(ss) . . . #bajumurah #outfitoftheday #malaysia #ootd #inspiredzara #sayajualbaju #zalora #jovianmandagie #top #shirt #zarashirt #fashion #style #blouse #blousewanitamurah #blousecantik #blousemurah #rizalmanforzalora #bazarpaknil #zaramalaysia #mango #zara #zarainspired #zarainspiredmalaysia #inspiredblouse #zaramalaysiamurah #kualalumpur #love #girls

40
4 minutes ago

Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #JOHOR #KEDAH #KELANTAN #MELAKA #NEGERISEMBILAN #PAHANG #KUANTAN #PENANG #PERAK #IPOH #PERLIS #SABAH #SARAWAK #SELANGOR #TERENGGANU #KUALALUMPUR #LABUAN #PUTRAJAYA #APPLESERIES #SAMSUNGSERIES #HUAWEISERIES #HONORSERIES #XIAOMISERIES #OPPOSERIES #VIVOSERIES #ALCATELSERIES 【APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand 。。。】 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my

20
4 minutes ago

Ahaakksssss , I told you, tiada mustahil dengan chcoburnz 🔥🔥 tiada lagi masalah peha besar , tiada lagi lengan macam peha ayam, malah badan terus fit dan shape. I bukan senang nak percaya minuman ni semua tapi dengan Chocburnz really buat i jatuh cinta, dari pipi berlapis lapis , Vshape terus u alls, now even I makan banyak pun, berat tetap Maintain, badan tak naik pun, kekal fit sampai sekarang. Kalau i dah berjaya dan boleh lakukan , kenapa tidak anda ?? Jangan buang masa pandang cermin duk tengok diri yang terlebih lemak tu🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ BERTINDAK SEKARANG 🔥🔥 . . . Berminat untuk menjadi salah satu consumer berjaya ? Boleh direct message kami sekarang‼️ Kita guide awak sampai Jadi Sesuai utk LELAKI DAN PEREMPUAN !! 💖💖💖 P/s : Jangan tak percaya kerana admin sendiri dah berjaya, mereka juga dah berjaya , jangan biarkan lemak tepu terus terusan berada dalam badan kita , JOM HAPUSKAN OBESITI 🔥 #letsgetfitwithchocburnz . #misskerengga #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #indonesia #chocburnz

50
5 minutes ago

Wangian LQ Haruman Luqman 😍 Sesuai untuk terapi dan penyembuhan 😊 (PENAWAR SIHIR DAN GANGGUAN MAKHLUK HALUS) ➡🎁Sekotak ada 12 botol (3ml) ➡👶👦👧👨👩👴👵 semua peringkat umur boleh guna Haruman Luqman 😍 ➡👲🏻👳🏾 non Muslim pon boleh pakai 😍 ➡Wangian yg dibacakn dan didoakn dari ayat2 dan surah2 dari Al-Quran(القرآن) ➡setiap warna berbeza khasiat👍 ➡Harga Offer boleh pm/whatsapp sy..Harga terbaik..👍 ➡Harga terbaik utk agent 👍 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📮 Berminat boleh whatsapp http://wasap.my/601123578127/LQharumanluqman #pengedarsahharumanluqman #trustedseller #agentdropshipdiperlukan # #agenstokisdiperlukan #minyakwangiayatalquran #harumanluqman #bazarpaknil #prelovedmalaysia #sabah #labuan #kualabelait #brunei #sarawak #limbang #pulaupinang #perak #perlis #kedah #kelantan #kualalumpur #johor #negerisembilan #pahang #melaka #terengganu #tambahpendapatan #agenstokisdiperlukan #mampumilik

10
5 minutes ago

Cheer up , Online Buying Deep Cleansing To Acne Pores LED Skin Beauty Instrument KD802 now with RM109.61 (Original Price RM146.15) today on CosyFans !!!🎊🎉🎁 https://item-m.cosyfans.com/en/detail/242040.html?shopId=15131 One machine matches multiple nozzles LED blue light firming skin Suction mode for Asian skin Professional principles of optical skin care 🚚🚛Free Shipping From RM99🚛🚚 💰Cashback Everyday for Cosy Discoveries💵 LIKE & TAG your friends to tell them about it !!!🛍 #CosyFans #CosyFans1212 #Love #InstaGood #Beautiful #Happy #like4like #followme #follow #BeautyCare #Kingdom #Beauty #Healthy #Kesihatan #OnlineShop #Shopping #Buy #Sale #FlashSale #eCommerce #Malay #Malaysia #KualaLumpur #365Malaysia #Ig_Malaysia

60
5 minutes ago

Wangian LQ Haruman Luqman 😍 Sesuai untuk terapi dan penyembuhan 😊 (PENAWAR SIHIR DAN GANGGUAN MAKHLUK HALUS) ➡🎁Sekotak ada 12 botol (3ml) ➡👶👦👧👨👩👴👵 semua peringkat umur boleh guna Haruman Luqman 😍 ➡👲🏻👳🏾 non Muslim pon boleh pakai 😍 ➡Wangian yg dibacakn dan didoakn dari ayat2 dan surah2 dari Al-Quran(القرآن) ➡setiap warna berbeza khasiat👍 ➡Harga Offer boleh pm/whatsapp sy..Harga terbaik..👍 ➡Harga terbaik utk agent 👍 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📮 Berminat boleh whatsapp http://wasap.my/601123578127/LQharumanluqman #pengedarsahharumanluqman #trustedseller #agentdropshipdiperlukan # #agenstokisdiperlukan #minyakwangiayatalquran #harumanluqman #bazarpaknil #prelovedmalaysia #sabah #labuan #kualabelait #brunei #sarawak #limbang #pulaupinang #perak #perlis #kedah #kelantan #kualalumpur #johor #negerisembilan #pahang #melaka #terengganu #tambahpendapatan #agenstokisdiperlukan #mampumilik

10
5 minutes ago

Terimakasih yang sudah order alat PEMBESAR & PENGENCANG PAYUDARA MHCA NYA 👩👩👩 Ayoo Belanja di sini ... !!! Dan dapat promo yang sangat Luar Biasa , mulai dari Potongan harga Produk 30 - 50 persen + GRATIS ONGKOS KIRIM KE SELURUH INDONESIA & MALAYSIA 🚛🎉 . Pengiriman Internasional, info lebih lanjut : 📲 LINE : @tdw9055n (wajib pakai@) 📲 W.A : +6281263375650 . Payment: BRI, MANDIRI, BCA, Maybank Malaysia & Western Union. . #promosionlineshop #promosi #freeongki #gratisongkir #peninggibadan #tinggi #langsing #langsingsehat #penggemuk #kekinian #bandung #jakarta #malaysia #sabah #selangor #kllc #kualalumpur #maskerspirulina #malaysianhair #jakarta #surabaya #medan

20
5 minutes ago

🔥 HOT SELLING PARIO 🔥 . 💥💥 YEAR END SALE 2018 💥💥 . PRODUCT : PARIO + BUCKLE PRICE : RM79 ONLY SIZE : FREE SIZE FABRICS : DOBY FABRIC . KAIN YG SANGAT LEMBUT, PANJANG, JENIS FABRIC DOBY LEMBUT, TIDAK MUDAH PANAS, TIDAK JARANG, MUDAH TERBENTUK DAN SELESA. . 🚫 NOTE : COLOUR CAN BE SLIGHTLY CHANGE DUE TO THE LIGHTING . HOW TO PURCHASE : 1. DM or Whatsapp 011-39703073 2. Walk-in Boutique : No 24, Jalan Padi Emas 1/4, Uda Business Center, 81200 Johor Bahru, Johor . Landmark : ➖Belakang Jakel BBU ➖Berdepan Butik Bella Ammara #familiacollection #bajumelayu #jubahlelaki #kurungmini #cotton #jubahperempuan #shawlcantik #jubah #bajukurung #batikexclusive #dokohmurah #murahmurah #butikbandarbaruuda #sayajualonline #sayajualbaju #kebarong #kebarung #kualalumpur #sayajual #butikonline #ruangrezeki #bazarpaknil #johorbahru #malaysia #pario #pariobatik #yearendsale #kebaya #yes2018

10
5 minutes ago

Филипок

11
5 minutes ago

Jualan Year End Sale gais🧣 . Semestinya harga YES memang menjunam dari harga asal 😧 . Saiz x banyak dah sekarang ni.Cuma ada saiz L,XL dan XXL sahaja lagi 🤭 . Kualiti macam biasa tetap padu👍🏻💪🏼 . #upsi #politeknik #uitm #bazaronline #bazarpaknil #instafamous #viral #neelofa #fattahamin #fazura #igers #igersmalaysia #igerssabah #igerssarawak #vsco #vscocam #kualalumpur #kotakinabalu #kuching #meletop #trustedseller #bazarartis #zizanrazak #vscomalaysia #sayajualmurah

30
5 minutes ago

Wangian LQ Haruman Luqman 😍 Sesuai untuk terapi dan penyembuhan 😊 (PENAWAR SIHIR DAN GANGGUAN MAKHLUK HALUS) ➡🎁Sekotak ada 12 botol (3ml) ➡👶👦👧👨👩👴👵 semua peringkat umur boleh guna Haruman Luqman 😍 ➡👲🏻👳🏾 non Muslim pon boleh pakai 😍 ➡Wangian yg dibacakn dan didoakn dari ayat2 dan surah2 dari Al-Quran(القرآن) ➡setiap warna berbeza khasiat👍 ➡Harga Offer boleh pm/whatsapp sy..Harga terbaik..👍 ➡Harga terbaik utk agent 👍 FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 📮 Berminat boleh whatsapp http://wasap.my/601123578127/LQharumanluqman #pengedarsahharumanluqman #trustedseller #agentdropshipdiperlukan # #agenstokisdiperlukan #minyakwangiayatalquran #harumanluqman #bazarpaknil #prelovedmalaysia #sabah #labuan #kualabelait #brunei #sarawak #limbang #pulaupinang #perak #perlis #kedah #kelantan #kualalumpur #johor #negerisembilan #pahang #melaka #terengganu #tambahpendapatan #agenstokisdiperlukan #mampumilik

10
6 minutes ago

New Design!!!😍😍😍 . 💕KOREAN SILK💕 . 💸 Harga (Takde Batu) : RM65 . 💸 Harga (Batu) : RM75 . 🌹Material : Korean Silk . 🌹Warna-warna pastel . 🌹 Bidang 45 (4 mtr sepasang) . 🌹Ready stock . 🌹Kain lembut, sejuk & selesa . 🌹Sangat berkualiti & Cantik sesangat . 🌹Senang gosok . 🔖TAKE NOTE : Warna kain mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pengcahayaan @ HP masing-masing. . Jika berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp yer 😉 . . ☎www.wasap.my/60196741704 . 📲 https://t.me/galeri_jelita_scarf . @kainpasang_jelita_scarf @bajumurah_jelita_scarf @jelita_scarf . #jelitascarf #kain #kainmurah #kainpasang #kainpasangmurah #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainseragam #kaincotton #produkviral #jubah #minaz #murah #kaincottonmurah #terapiinstagram #songketcotton #songketmurah #koreansilk #bajumurah #ctdk #cikgu #bazaarpaknil #uitm #um #instashopmurah #instashopmalaysia #murahdancantik #kualalumpur #johor #selangor at Petaling Jaya, Malaysia

30
6 minutes ago

Bibirku kemain cantik,seksi dan gojes like Angelina Jolie 💋💋Bibirku sungguh sihat dan mungil yachhh semuanya kerana LIPSCRUB LIMITED EDITION BY DYAS! Grab laah sekarang sebab Lipscrub ni bakal melabuhkan tirainyaa. Kang chuols punya bibir tak seksi like dyaslovers pula camno?? . 🌸RM 17/1pcs 🌸10gram 🌸Pink guava flavour . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes #aor #bazaar

51
6 minutes ago

Fantastic news! Sunfeet Anniversary Special Promotion! Enjoy : 1. Buy1free1 Orthotic School shoes for Flatfoot correction 2. Free Foot Biomechanical Assessment with Dr. EDMUND LEE 3.Call/WhatsApp 0139122939 /0135283939 now 4. Valid from 19th-26th Dec 2018 5. Delivery service available #anniversary #happyanniversary #sales #prmotions #christmas #comfortshoes #family #backtoschool #kasutsekolah #schoolshoes #malaysian #flatfeet #petalingjaya #kanak #tadika #kaki #kualalumpur #klcc #passion #inspiration #motivation #love #archsupport #pronation #solutions #podiatry #diabetes #parents at Sunfeet International Rehab centre

20
6 minutes ago

📦📦📦READY STOCK...📦📦📦 . LONGCHAMP LE PLIAGE CLASSIC TOTE (Long Handle) . Available in the following sizes: . Medium (25cm): 🏷️ RM230 ; and Large (31cm): 🏷️ RM260 . COLOUR: 🎨 Beige . Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. . Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs. . Top zip with snap-flap closure. - Interior wall pocket. - Folds flat for storage. - Nylon with leather trim. . Place your order ladies! . We are offering 💯 Authentic Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❤️. . . 📝Place your order NOW, ladies!!! . 🙅🏻Strictly NO COD, NO refund, NO backout buyer and NO for fussy buyers. . 📮Our prices are not inclusive of postage nationwide (add RM10 for semenanjung or add RM15 for Sabah/Sarawak) . 📲Place your order now. Wassap me QUICK for my fast response: 0133878016. . Or, click at my bio 👆🏻for a quick link 😊 . #longchamplepliageclassicmalaysia #longchampmurah #begbrandedmurah #sayajualbegbrandedmurah #longchampmalaysia #lepliagenylon #lepliageclassic #sofiahauzofbags #sayajual #sayajualonline #bazarpaknil #bundledeals #kualalumpur #petalingjaya #subang #subangjaya #damansara #kotadamansara #kuching #kotakinabalu #janganbencicintaku #semerahcintahumairah #cintabukankristal #cintalemonmadu

00
6 minutes ago

Bibirku kemain cantik,seksi dan gojes like Angelina Jolie 💋💋Bibirku sungguh sihat dan mungil yachhh semuanya kerana LIPSCRUB LIMITED EDITION BY DYAS! Grab laah sekarang sebab Lipscrub ni bakal melabuhkan tirainyaa. Kang chuols punya bibir tak seksi like dyaslovers pula camno?? . 🌸RM 17/1pcs 🌸10gram 🌸Pink guava flavour . Biarkan Kulit Anda Bernafas . #DyasScrub #DyasOfficial #DyasScrubMalaysia #Dyas #DyasMalaysia #DyasHQ #DyasLovers #Melaka #Johor #KualaLumpur #Selangor #Perak #Kedah #Penang #Perlis #PulauPinang #Kelantan #Terengganu #ScrubMalaysia #ScrubMurah #TheBestScrub #ScrubMurahMalaysia #like4like #likeforfollow #likeforlike #likesforlikes #likes #likeforlikes #aor #bazaar

40
6 minutes ago

🇲🇾 AHLI perniagaan kontroversi, Nur Sajat, akan didakwa di Mahkamah Sesyen Shah Alam, hari ini. Berdasarkan notis yang ditampal di mahkamah, Nur Sajat atau nama sebenarnya Muhammad Sajjad Kamaruzzaman dijangka akan menghadapi pertuduhan mengikut Seksyen 41(6) Akta Cukai Barang dan Perkhidmatan 2014. Prosiding pendakwaan Nur Sajat akan dijalankan di hadapan Hakim Rofiah Mohamad dan dikendalikan oleh Jabatan Kastam Diraja Malaysia selaku pihak pendakwa. Terdahulu, Nur Sajat yang memakai baju berwarna merah serta berkasut tumit tinggi tiba pada jam 9.25 pagi diiringi beberapa rakan. Media ketika ini masih menunggu prosiding kes berkenaan di mahkamah. . Sumber: H.Metro #irdmalaysia #inforakyat .

141
6 minutes ago

💝 NEW TESTIMONI KELAHIRAN 💝 19 DESEMBER 2018 Alhamdulillah.. BAHAGIANYA Malaikat Kecil Bunda telah Hadir ke Dunia 😘😘😘 Inilah kebahagiaan *Bunda SRI* dari *BOGOR* Alhamdulillah.. janji Allah itu nyata🙏🏻😘 Menunda = Menghilangkan 1 Kesempatan KEBERHASILAN 👍 Salah 1 KODRAT ISTRI yg diingikan SUAMI adalah Bisa MELAHIRKAN BAYI dari RAHIM-nya sendiri 👪 😊. Pertama liat baby nya antara percaya dan nggak kalau sekarang bunda sudah menjadi seorang ibu. ALHAMDULILLAH ATA IZIN ALLAH SWT Bunda *SRI* : *Nichhh hasil dari Neuven, Alfalfa dan seagold telah lahir putri 1* Sukses selalu untuk bunda SRI, salam ✌ garis merah dari PROMIL HERBAL BEE. Alhamdulillah selamat ya bunda SRI atas kebahagiaan ini. Semoga si Baby dan Bunda sehat selalu.. terima kasih 😍 masih menjaga silahturahmi ini. Penantian yg tidak sebentar ini telah terbayar lunas dg melalui perantara PROMIL HERBAL BEE. 😘 Ya.. Allah, hiasilah rumah tangga kami dengan senyuman seorang anak yang bisa membahagiakan hati dan menjadi penyejuk mata bagi kami.. Aamiin *SEMOGA GILIRAN BUNDA SELANJUTANYA UNTUK CEPAT HAMIL SEHAT DAN MEMPUNYAI MOMONGAN, AMIN* Salam ✌garis merah bunda at Daerah Surakarta ,solo

51
6 minutes ago

Ladies Night has rolled back around, so grab those dancing heels and head on down for: . 🔸Diamond Life at the Lounge with DJane Geri from 8pm . 🔸Ladies Life at the Club with DJ Tiana and DJ Ezzy from 10pm . #partynight #celavikl #thisisthelife at CÉ LA VI Kuala Lumpur

41
6 minutes ago

Official Store: www.untung1818.lelong.my Email Careline: untung1818@yahoo.com and more various product logon Official Website (click) http://www.lelong.com.my/merchant/untung1818.htm Price from RM59 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my #MALAYSIA #JOHOR #KEDAH #KELANTAN #MELAKA #NEGERISEMBILAN #PAHANG #KUANTAN #PENANG #PERAK #IPOH #PERLIS #SABAH #SARAWAK #SELANGOR #TERENGGANU #KUALALUMPUR #LABUAN #PUTRAJAYA #APPLESERIES #SAMSUNGSERIES #HUAWEISERIES #HONORSERIES #XIAOMISERIES #OPPOSERIES #VIVOSERIES #ALCATELSERIES 【APPLE,ALCATEL,SAMSUNG,XIAOMI,HUAWEI, HONOR,OPPO,VIVO,LENOVO,ASUS,HTC,SONY,NOKIA ,ZTE,others Brand 。。。】 For more different products/Pelbagai jenis produk Logon to/Tekan link www.untung1818.lelong.my

30
7 minutes ago

💝 NEW TESTIMONI KELAHIRAN 💝 19 DESEMBER 2018 Alhamdulillah.. BAHAGIANYA Malaikat Kecil Bunda telah Hadir ke Dunia 😘😘😘 Inilah kebahagiaan *Bunda SRI* dari *BOGOR* Alhamdulillah.. janji Allah itu nyata🙏🏻😘 Menunda = Menghilangkan 1 Kesempatan KEBERHASILAN 👍 Salah 1 KODRAT ISTRI yg diingikan SUAMI adalah Bisa MELAHIRKAN BAYI dari RAHIM-nya sendiri 👪 😊. Pertama liat baby nya antara percaya dan nggak kalau sekarang bunda sudah menjadi seorang ibu. ALHAMDULILLAH ATA IZIN ALLAH SWT Bunda *SRI* : *Nichhh hasil dari Neuven, Alfalfa dan seagold telah lahir putri 1* Sukses selalu untuk bunda SRI, salam ✌ garis merah dari PROMIL HERBAL BEE. Alhamdulillah selamat ya bunda SRI atas kebahagiaan ini. Semoga si Baby dan Bunda sehat selalu.. terima kasih 😍 masih menjaga silahturahmi ini. Penantian yg tidak sebentar ini telah terbayar lunas dg melalui perantara PROMIL HERBAL BEE. 😘 Ya.. Allah, hiasilah rumah tangga kami dengan senyuman seorang anak yang bisa membahagiakan hati dan menjadi penyejuk mata bagi kami.. Aamiin *SEMOGA GILIRAN BUNDA SELANJUTANYA UNTUK CEPAT HAMIL SEHAT DAN MEMPUNYAI MOMONGAN, AMIN* Salam ✌garis merah bunda at Daerah Surakarta ,solo

21
7 minutes ago

_ 🐒Revisit for their banana-blueberry waffle ; heavenly made with full whipped cream. Not too sweet so it’s suitable for everyone. Waffle itself is not too soft or soggy, it has the crisp! Doesn’t taste heavy at all! They have both desserts and savoury dishes options! 🍌 Rating : 5/5 #waffles #waffle #guiltypleasure #sweetooth #sweet at Soft Launch Cafe

32
8 minutes ago

This gifting season, we’re giving one lucky winner a pair of the Je Ne Sais Quoi jumper (one adult and one kid), swipe left to find out how 🖤✨ All you have to do is answer the question and tag us! All the best, darlings! #petitmoifamily #PMTheHolidayEdit

21