Kotakinabalu Photos & Videos

3 minutes ago

This utterly calming and gentle anti-pollution treatment is ideal for any city dwellers! ๐ŸŒ† Aiming to repair skinโ€™s cellular structure, overall deeply nourishing & targets the effects of daily pollutants such as ageing, dulling and stressing your skin out โ€ข ๐Ÿ’œTreatment: #ISKINAntiStressTrt ๐ŸŽฏIdeal for: All skin types โฐTime it takes: 1h 30mins to 2 hrs, depending on skin type ๐Ÿ“†Recovery: None ๐ŸŒŸAppointments๐ŸŒŸ ๐Ÿ“ฒ(088)260949 or 0168331852 โ€ข #ISKINAestheticsKK #facial #beauty #kotakinabalu #sabah #facialtreatment at Kota Kinabalu

00
4 minutes ago

Price: Rm1,420 (Ansuran serendah Rm57 / bulan) Yamaha FX370C-Nat, AC/EL Guitar FX370C features a spruce top, nato back and sides, an ultra-thin polyurethane finish and high-spec hardware to ensure the looks, sound and playability of this guitar are all at the top of their game. - Traditional Western Body Cutaway - Spruce Top - Yamaha Quality in an Affordable Price - Cut-through Pickup Sound !! Call > V-MIS @ 088-716584. #vmismusic #vmismusicstore #sabahguitarist #lokalbah #lokalah #sabah #sabahonlineshopping #sabahonlineshop #kotakinabalu #kotakinabaluonlineshop #kkcity #kkcityonlineshop #penampang #penampangonlineshop #tuaran #tuaranonlineshop #maluapabosskita #maluapaboskita #maluapabossku #maluapabosku at VMIS Music Store

10
6 minutes ago

HERO HELPING HANDS: Health & Education . Daripada Abu Hurairah RA bahawasanya Rasulullah SAW bersabda, โ€œSesiapa yang menempuh satu jalan untuk mencari ilmu pengetahuan, maka Allah memudahkan baginya satu jalan untuk menuju ke Syurgaโ€ (Hadith Riwayat Muslim) . Kutipan Diperlukan: RM4,000 Kutipan Terkini: RM20 . . Sekolah Alternatif Harumanis adalah sekolah percuma yg diwujudkan untuk anak-anak yg tidak mempunyai dokumen di Kota Kinabalu, Sabah. Kini, seramai 150 orang pelajar yang mendaftarkan diri untuk mendapatkan pendidikan secara percuma di sekolah ini. . Lihat sahaja bagaimana mereka gigih ingin belajar tanpa peralatan dan kemudahan yang lengkap. . . Justeru, kami memohon sumbangan dan perhatian warga Malaysia untuk menyumbangkan sedikit dana bagi projek ini. Dana diperlukan untuk kegunaan seperti: . . โœ… Educational Games โœ… Kelas Penjagaan Kebersihan โœ… Sumbangan Kit Alat Tulis . Sumbangan ke akaun atas nama: PERTUBUHAN WIRA KEMANUSIAAN UNTUK INSAN MALAYSIA . Maybank Malaysia Berhad (5648 1052 4226) . Ref: HeroSabah . ๐Ÿ’Œ Email: donation.myhopehero@gmail.com . Sumbangan atas talian: >>> www.billplz.com/herosabah >>> www.billplz.com/herosabah . Sebarang pertanyaan bolehlah merujuk: . ๐Ÿ“ฒ Fazlan Thomas: 017-5959179 . . #HopeHeroHeart adalah jalinan kerjasama dan kasih sayang; . . . @myhopehero @HarumanisAlternatifSchool @kelabbeliaginagayan . . #hopeheroheart #myhopehero #everybodyisahero #harumanisalternatifschool #sekolahalternatif #kelabbeliatinagayan #kotakinabalu #sabah #sedeqah #sedekah #jariah #kerjaamal

60
11 minutes ago

Tanteknya diaaaa ! Haaa meh sini nak pecah rahsia apa dia makan untuk maintain kulit cantik ๐Ÿ˜. Consume DewyGlow VitC la uols ! Kemam kemam je kulit dah syantikk . . . . DewyGlow VitC ni boleh :. โœ… Buat kulit sihat dan glowing. โœ… Kurangkan masalah parut dan jerawat. โœ… Lembabkan kulit. โœ… Kurangkan alergi dan resdung. โœ… Kulit akan jadi lebih cerah dan pinkish ! . . . Haaaa taknak ke? Cepat cepat cuba DewyGlow VitC ni. Serius tak cari lain dah . . . . Nak risik risik? Click link di bio ya โค

01
14 minutes ago

Kami cari bunga untuk sesi terakhir Terapi Aura Pesona Hawa hari ni. Mandi bunga sebagai penutup. Banyak cerita di sebalik setiap kisah. . Alhamdulillah, sepanjang 7 hari sesi terapi ada pembongkaran energy + trauma lama yang rupanya selama ni masih tersimpan di memori dan mempengaruhi jalan kehidupan. Dia perasan semakin ramai yang notice kehadirannya dengan cara yg baik. Semakin ramai yang senang. Ada jawapan-jawapan yang hadir untuk persoalan yang selama ini membelenggu dirinya. . Bermula dengan penggunaan Wangian 7 Aura, terus ambil sesi Terapi Aura Pesona Hawa sambil teruskan calit-calit W7A. Kerana nekad untuk keluar dari kepompong, akhirnya dia keluar dengan penuh karisma dan pesona memancarkan cinta kasih kepada semua. . Semoga sis yang berwajah manis ni semakin tenang, semakin bahagia dan didatangi orang-orang & perkara-perkara yang baik sentiasa. Love and be loved always๐Ÿ’š โ€ข ..Much Lโ™กVE.. โ€ข #MandianRatu9 #Wangian7Aura #MRKBP #RajaKayu #aurarezeki #terapiaura #TerapiAuraPesonaHawa #testimoniwangian7aura #minyakaura #seriwajah #mandibunga #rezeki #magnetrezeki #carijodoh #kotakinabalu #kk #sabah #marah #pikatsuami #suamisayang #suamiisteribahagia #profmuhaya #azizanosman #sifubads #cutisekolah #pengantin #aurainsta #AnakTenang #SayaSukaTerapiDiri at Kota Kinabalu

20
18 minutes ago

1 DAY SINGAPORE GROUP TOUR ๐Ÿ˜ ๐Ÿ’ต RM85 PER PERSON ๐Ÿ’ต RM85 PER PERSON ๐Ÿ’ต RM85 PER PERSON . 27 APRIL 2019 . ๐Ÿ“ฃ Merlion Park For Photo Stop ๐Ÿ“ฃ Passby Singapore Flyer ๐Ÿ“ฃ Esplanade & Marina Bay Sand ๐Ÿ“ฃ Bugis Street ๐Ÿ“ฃ Chocolate Duty Freeshop ๐Ÿ“ฃ Masjd Sultan ๐Ÿ“ฃ Photostop at Garden By The Bay JOM DAPATKAN SEAT ANDA SEKARANG โ€ผ๏ธ . www.wasap.my/60127651942/ www.wasap.my/60127651942/ www.wasap.my/60127651942/ #jomtravel #kakitravel #pakejmurah #ewintravel #larkin #pakejpercutianbadget #pelancongan #thailand #indonesia #korea #pakej #pulaulangkawi #percutianmurah #honeymoon #bali #europe #london #paris #pangkor #jogjakarta #perhentian #jakarta #sibu #island #sabah #kotakinabalu #sapiisland #batam #krabi #uss at Johor Bahru

102
21 minutes ago

์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ #์Šคํƒ€๋ฒ…์Šค #kotakinabalu in #malaysia #starbucks

90
21 minutes ago

์„ ์…‹์ด ์•„๋ฆ„๋‹ค์šด ๋‚˜๋ผ, ๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„ ์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ ๊ฒจ์šธ์—ฌํ–‰ ํœด์–‘์ง€ ์ถ”์ฒœํ•ฉ๋‹ˆ๋‹ค ! . . . #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ #๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„ #ํœด์–‘์ง€์ถ”์ฒœ #๊ฒจ์šธ์—ฌํ–‰์ถ”์ฒœ #๋ฐ”๋‹ค #์ข‹์•„์š” #ํŒ”๋กœ์šฐ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ #์ผ์ƒ #์†Œํ†ต #์„ ํŒ” #๋งžํŒ” #์†Œํ†ตํ•ด์š” #์ธ์นœ #๋Œ“๊ธ€ #์—ฌํ–‰ #travel #kotakinabalu #daily #f4f #l4l #follow #good #like #์…€ํ”ผ #์…€์นด #๋ชจ๋ธ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ๋ฃฉ #์˜ค์˜คํ‹ฐ๋”” at Kota Kinabalu

172
28 minutes ago

์—ฌ์šด์ด ๊ธธ๋‹ค at Kota Kinabalu

75
29 minutes ago

๋„˜๋‚˜๋ง›์žˆ๋ˆˆ๊ณ ๋‚ฎ์—๋จน์œผ๋ฉด์ทจํ•œ๋‹ค๐Ÿน #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ #kotakinabalu #์—ฌํ–‰ #์—ฌ๋‹ˆํˆฌ์–ด #travel #์–ผ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์…€์Šคํƒ€ #์…€์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์…€์นด #์…€ํ”ผ #selca #selfie #์–ผ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์…€์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์ข‹๋ฐ˜ #๋Œ“๋ฐ˜ #์ข‹์•„์š”๋ฐ˜์‚ฌ #์ข‹์•„์š”ํ…Œ๋Ÿฌ #์†Œํ†ต #๋งžํŒ” #์„ ํŒ” #likeforlikes #followforfollowback #๋ถ€์‚ฐ #์–ผ์Šคํƒ€ #์˜ค์˜คํ‹ฐ๋”” #ootd #์ผ์ƒ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ #daily at Sutera Harbour Resort

383
31 minutes ago

์„ ์…‹์ด ์•„๋ฆ„๋‹ค์šด ๋‚˜๋ผ, ๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„ ์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ ๊ฒจ์šธ์—ฌํ–‰ ํœด์–‘์ง€ ์ถ”์ฒœํ•ฉ๋‹ˆ๋‹ค ! . . . #์ฝ”ํƒ€ํ‚ค๋‚˜๋ฐœ๋ฃจ #๋ง๋ ˆ์ด์‹œ์•„ #ํœด์–‘์ง€์ถ”์ฒœ #๊ฒจ์šธ์—ฌํ–‰์ถ”์ฒœ #๋ฐ”๋‹ค #์ข‹์•„์š” #ํŒ”๋กœ์šฐ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ #์ผ์ƒ #์†Œํ†ต #์„ ํŒ” #๋งžํŒ” #์†Œํ†ตํ•ด์š” #์ธ์นœ #๋Œ“๊ธ€ #์—ฌํ–‰ #travel #kotakinabalu #daily #f4f #l4l #follow #good #like #์…€ํ”ผ #์…€์นด #๋ชจ๋ธ #๋ฐ์ผ๋ฆฌ๋ฃฉ #์˜ค์˜คํ‹ฐ๋””

101
31 minutes ago

โค๏ธKami di @lapis.sari Kek Lapis Sari sentiasa ingin memberikan yang terbaik untuk pelanggan-pelanggan kami Pada 24 mac staf staf di Lapis Sari komited untuk mengikuti Kursus Pengurusan Dan Pengendalian Makanan yang dikendalikan oleh Encik.... dari jabatan kesihatan kuching. Kami di Lapis Sari sentiasa memastikan staf staf mendapat latihan dan pengetahuan tentang pengendalian yang betul mengikut SOP jabatan kesihatan Semoga usaha ini dapat memantapkan ilmu dan pengetahuan staf staf di Lapis Sari dan berharap agar dapat memberikan komitmen yang jitu dalam berkerja. . . . . . #keklapiskualiti #keklapismoist #keklapissarawak #kuching #miri #mukah #bintulu #sibu #kotakinabalu #kotabharu #brunei #bruneifm #Singapore #johor #perlis #langkawi #selangor #negerisembilan #melaka #penang #labuan #pahang #putrajaya #alorsetar #perak #kelantan #terengganu #ipoh #sayajual at Lapis Sari Kuching - Kek Lapis Sarawak

72
37 minutes ago

Awalnya Menunda Hamil, Akhirnya Malah Susah Hamil Sudah sering terjadi kasus seperti berikut ini: pasangan suami istri sepakat menunda program hamil karena alasan sedang sibuk dengan karir masing-masing. Bulan demi bulan berlalu. Tak terasa tahun demi tahun berlalu. Dan akhirnya karir mereka pun menanjak. Mereka kini sudah memiliki penghasilan yang lebih besar dan tabungan yang cukup. Mereka lalu berpikir, "Kayaknya ini waktu yang tepat untuk punya anak". Lalu mereka mencoba dan mencoba namun tak kunjung berhasil. Segala cara dilakukan namun tak kunjung dapat momongan. Kasus seperti ini sering sekali terjadi. Pertanyaan kebanyakan orang adalah: apa penyebab mereka susah hamil setelah sekian lama menunda kehamilan? Banyak penyebab-penyebab yang mungkin dialami. Mencari dokter ataupun alternatif tetapi belum berhasil. Tapi tidak menutup kemungkinan bahwa ini tidak ada solusi. Ternyata ada satu jenis terapi yang sedang populer di masyarakat Indonesia sekarang. Terapi Bio Entropy Energy. Sudah banyak sekali yang berhasil mengatasi masalahnya berkat terapi ini. Dan untung terapi ini tidak mahal dibandingkan harus cek ke dokter, alternatif, dan lain-lain. Uniknya, kita dapat konsultasi dahulu GRATIS sebelum mencoba. Di catat pinnya apabila ingin konsultasi dahulu. Ini dibatasi hanya 5 orang/hari untuk konsultasi karena saking RAMAInya. Jadi ADD dulu supaya dapat GILIRAN. Ayo Bunda bunda! Biar cepat HAMIL! #regrann Follow: @info.kehamillan @info.kehamillan @info.kehamillan @info.kehamillan @info.kehamillan ๐ŸฅUntuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi ๏ธโœ” contact person : ๐Ÿ“ฒLINK WA;Https://wa.me/6288228746043

53
37 minutes ago

๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” Kenapa Semakin Ramai Wanita Jatuh Cinta Dengan Bisnes Mobile Spa?? ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ’†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ BOOK YOUR TICKET & Sila HADIR ke Kelas MobileSpa: Tarikh 31 Mac 2019 AHAD Masa 2ptg - 5ptg Tempat Elysyle Beauty Training Centre LINTAS #KotaKinabalu ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ TICKET BOOKING www.wasap.my/601118577291/KelasMobileSpa Video credit @eyla_beautyfacial

00
38 minutes ago

ๆœ€่ฟ‘ๅฅฝๅคš้กพๅฎข่ฏด่ฟ™ๆฌพๅฃ็บขๅฅฝ็”จ๏ผŒไบŽๆ˜ฏๅฃ็บข็‰Œๅญ็š„ Logo ็ป˜ๅœจๆ‹‡ๆŒ‡ไธŠใ€‚ๆ‡‚่ฟ™ๆ˜ฏไป€ไนˆ็‰Œๅญ็š„ๆ ‡ๅฟ—ๅ—๏ผŸไฝ ไนŸ้’Ÿ็ˆฑไฝ ็š„ๅ…ฌๅธๅ“็‰Œ๏ผŸๅฐฑ่ฎฉๆˆ‘ไปฌๆŠŠไฝ ็š„ๅ“็‰Œๆ ‡ๅฟ—็ป˜ๅœจๆŒ‡ๅฐ–ไธŠๅง๏ฝž Book now at DressUpYourNails.com ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #ManiqureMy #DressUpYourNails #NailSalon #MalaysiaNailSalon #KotaKinabalu #LogoDesign #LogoNails #BrandNails #LogoManicure #BrandManicure #LegendAgeNails #GelNails #GelManicure #NailArt #NailDesign #LegendAge #ไผ ๅฅ‡ไปŠ็”Ÿ #่œœๅฅณ้˜ #็พŽ็”ฒๆขไธŠๆ–ฐ่กฃ่ฃณ #ไบšๅบ‡ #้ฉฌๆฅ่ฅฟไบš็พŽ็”ฒๅบ— #็พŽ็”ฒๅฝฉ็ป˜ at Kota Kinabalu

221
40 minutes ago

How can you save your money and create that positive cash flow in your bank account every month? How about spending more time doing the purple things, less time on the blue things and figuring out ways to cut costs on the red things without depriving and compromising yourself as a start? That way, you achieve happiness still at a cost-efficient rate. #goals . #money #management #savings #finance #cost #efficient #success #empowerment #enrichment #improvement #nontraditional #education #mentality #mindset #learning #change #growth #responsibility #lifeskill #realworldproblems #thefocushub #thefocusmission #malaysia #sabah #borneo #kotakinabalu #bki #kk at Malaysia

80
41 minutes ago

SATU-SATUNYA TEMPAT UNTUK ANDA MERASAI NOSTALGIA KERETA API BERKUASA WAP BRITISH!โฃ .โฃ โฃ Korang pernah Dengar NORTH BORNEO RAILWAY (NBR)?โฃ .โฃ Tidak pernah? Di sini korang bakal merasakan nostalgia yang romantis ketika berada di kereta api berkuasa Wap British ini. Tambahan pula, ia dapat mangukir memori indah bersama dengan si dia yang istimewa. hehe.โฃ .โฃ Satu lagi! korang akan dihidangkan dangan Cara Tiffin Atau #tiffinstyle. Dimana, mereka menyediakan Makanan asia terutama masakan malaysia dan masakan ala Eropah. Menarik bukan? Pergi restoran pun belum tentu dapat tau ni.โฃ .โฃ #gpstravelandtours #jombercutikesabah #amazingborneo #borneo #malaysia #tripmelancongbajet #explore #kualalumpur #shahalam #beautiful #nature #selangor #selfie #malaysiaairlines #malaysiantraveler #kakitravel #jalanjalan #airasia #backpackers #cuticutimalaysia #kundasang #kotakinabalu #sabahtourism #holiday #boheydulang #kkcity #gunungkinabalu #travel

130
41 minutes ago

Shop the Latest Fashion at www.looclabel.com | Chic Style at Pocket-friendly Prices | WORLDWIDE SHIPPING (Prices in SGD are fixed. Other currencies are estimated.)โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #Singapore #OotdSingapore #SG #Philippines #Brunei #BruneiOnlineShop #KualaBelait #Bandarseribegawan #Indonesia #Jakarta #Malaysia #OotdMalaysia #Kualalumpur #Selangor #Zalora #ZaloraMY #ZaloraSG #Melaka #JohorBahru #Penang #Georgetown #Ipoh #KotaKinabalu #Sarawak #Sabah #Kuching #Malacca #USA #Australia #Germany

60
44 minutes ago

wahhhh tq for your feedback๐Ÿคฉ @keensalleh , kami hargai kedatangan anda , ๐Ÿ˜ Hubungi kami segera! Contact Us for Booking/Enquiries ๐ŸŒน โ˜Ž089-223 446 โ˜Ž089-223 446 โ˜Ž089-223 446 . Address: Block F, Lot 43, Ground Floor, Utama Place 1, Mile 6 North Road, Sandakan, Sabah 90000 (infront of McD) . Masa operasi Tuesday - Sunday (Monday off day) 10am-7pm . #rf #faceslimming #doublechin #jomkurus #vaginaltightening #medicaltourism #vshape #medispa #drkatalina #aestheticbeauty #goldfacial #daguberlapis #jomcantik #cryolipolysis #vaginaltightening #imago #sabah #breastfillers #sabahan #threadlift #aestheticdoctors #kotakinabalu #aesthetic #acne #sandakan #photospray #hairremoval #labiallightening #fillers #dermapen at IJM Area

201
52 minutes ago

Ya Allah kenapa hati ku dari tadi rasa tak sedap je? Macam ada sesuatu yang akan berlaku. Astaghfirullah robbal baroya.... #tanjungaru #kotakinabalu #tb Tenangkan lah hati hambamu yg berada dalam gelisah, kalau ada sesuatu yg berlaku, engkau tunjukkan lah. at Tanjung Aru Beach

50
56 minutes ago

ANA AZKA TRAVEL & CAR RENTAL KK SABAH . We make your travel easy, easier and easiest. . Your truly sabahan travel partner. . Travel through the earth and observe how He began creation [Al-Ankabut:20] . INQUIRIES? **Call / WhatsApp: ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ+60 19-885 5580 ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ+60 19-885 5580 ๐Ÿ“ž๐Ÿ“ฒ+60 19-885 5580 . **Book Online: ๐Ÿ’ปwww.anaazka.com ๐Ÿ’ปwww.anaazka.com ๐Ÿ’ปwww.anaazka.com #anaazkacarrental #anaazkarentacar #anaazkaholiday #anaazkapackage #anaazkatravel #anaazkatour #sabah #kotakinabalu #sabahcarrental #kotakinabalucarrental #keretasewakotakinabalu #kkcarrental #keretasewakk #rentacarserviceskotakinabalu #Kundasang #Ranau #Poring #cuticutisabah #cuticutikk #sewaaxiakk #sewabezzakk #sewavankk #sewavioskk #sewavivakk #sewahiluxkk #sewaalzakk #sewainnovakk at Kota Kinabalu

30
1 hour ago

Yuk, kenalan dengan salah satu dokter kita yang menanggani masalah ginjal. myPatientย  #meetthedoctorย Dr.ย Kenneth Wu,ย Spesialis Ginjalย dari KPJย Kuchingย Specialist Hospital. Menempuh training di United Kingdom, selain berprofesi sebagai dokter ternyata beliau juga penulis, pembicara dan peninjau jurnal medis internasional lho. Dr. Kenneth Wu adalah sabahan british-CCT pertama yang terakreditas sebagai konsultan ginjal dan dokter umum. myPatient,ย adakah saudara atau kerabat dekat yang mengalami penyakit gagal ginjal?ย Kasih tau kami di komen, ya! โ € โ € myPatient ada yang menderita penyakitย ginjalย dan ingin Second Opinion Medic secara gratis dari dokter-dokter spesialis luar negeriย ? Yuk, hubungi @dokter.my di:ย  0817 123 452 | info@dokter.my |ย www.dokter.my Cek juga video tips dan info kesehatan di channel youtube kami https://www.youtube.com/channel/UC9RCvGEaldDqMce8C6i0D5w โ € #doktermyย  #secondopinionmedicย  #konsultasigratisย  #kesehatanโ € #malaysiamedicaltourismย  #kuchingย  #sarawakย  #kotakinabaluย โ € #kesehatantubuhย  #ginjalย  #kesehatankeluargaย  #infosehatalamiย  #ginjalsehatย  #kesehatanginjalย  #batuginjalย  #infokesehatan #perut #solusikesehatan #infokesehatan #kesehatanmasyarakat #konsultasidokter #konsultasidoktergratis

61
1 hour ago

Used/2nd hand Iphone murah-murah. MANY SETS AND COLORS ARE AVAILABLE. DM us for details. Ip6 - Ip6s = Fullset Ip7 = Fullset kecuali Earpod Ip7plus - IpXsMax = Phone Only Fullset tambah Rm90 FREEGIFTS : TEMPERED GLASS / CASING Instagram : @fattah.gadget Call/SMS/Whatsapp : 019-6622244 COD : Damansara Perdana/Hartamas #iphonemurahmalaysia #iphonemurah #iphonesecondmurah #iphone5murah #iphone6murah #iphone7murah #iphone8murah #iphonexmurah #iphonemalaysia #iphonexsmaxmurah #iphonebaru #borong #johorbahru #kotabharu #johor #penang #terengganu #ipoh #kotakinabalu #alorsetar #kuantan #kuching #putrajaya #hartamas #kangar #labuan #kelantan #kedah #melaka at Petaling Jaya

152
1 hour ago

HELLOOOOO GUYSS๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— โคโคโคโคโคโคโค VACATION IN SABAH FOR 3D2N is now ONLY FOR RM360/pax ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ PICK YOUR OWN DATE !!!! AND THE TOUR CAN BE CHANGED BASED ON YOUR PREFERENCE! ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ OUR PACKAGE INCLUDES WITH: Accommodation In Both Places (Kundasang & Kk) Private Tour (The Group Are Not Combined With Other Tourist) Driver, Petrol, Parking Fee Airport Transfer (Pick-up and Send) Tour @ Shopping Tour. Boat and Visited Entrance Fees. ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ ONLY THIS THREE WILL NOT BE INCLUDED WITH THIS PACKAGE: โŒโŒโŒโŒ Travel Insurance Flight Ticket Meal IT IS WORTH TO JOIN US. U WILL EXPERIENCE THE BEST MOMENT EVER DURING THE VISIT๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• Contact us to booked your journey with us. For booking/inquiries please contact: 0165095981 https://wa.me/60165095981 #edholidaystravel #edholidays #kotakinabalu #keretasewakk #homestaykotakinabalu #tourpackage #cuticutisabah #pakejpercutian #kktour #keretasewamurah

00