Koreanmakeup Photos & Videos

43 seconds ago

Kalung Cool Pearl ~ Rp 30.000 (silver only) . . . . . 🍒 Barang tidak ready. Pre Order ya cantik, kurang lebih 14hari karena datang dr korea/cina sono 💃 Cara order: 1. Screen capture dan tandain yg mana 2. Bisa DM / WA ke nomer attached disertai nama dan alamat lengkap cantik 3. Kalau Yes, admin langsung totalin harga+ongkir 4. Yang udah transfer, kirim bukti transfer nya, langsung admin list 5. Kalau barang sudah dikirim nanti admin kirimkan nomer resi kalian, jadi terpercaya banget cantik 🍍 Ketentuan : 1. No cancel setelah transfer 2. Mengutamakan yang sudah transfer, no keep kalau blm transfer 3. Hanya untuk para cantik cantik yang serius order biar tambah cantik yaa 4. Buat para cantik cantik yang syabar menunggu karena asli diimpor dr korea #antingkorea #kalungkorea #koreanstyle #antingmurah #antingsolo #antinglucu #kalungcantik #kalungsolo #accesoriessolo #solo #antingjogja #antingbandung #accesoriesmurah #antingsurabaya #kalungjogja #kalungbandung #kalungsurabaya #jepitkorea #jepitsolo #jepitmurah #koreanmakeup

00
9 minutes ago

Блестящие Тени глиттеры Meis 🤩🌟 Золотые тени с блестками добавят вашему взгляду настоящий фейерверк! Для Выпускного вечера — лучше и не придумаешь. Аккуратные стрелочки будут как нельзя кстати, дополнив основной мэйк. Самым популярными и востребованными являются классические цвета: черный, серебристый, золотой, бронзовый. Они могут использоваться для самостоятельного мэйкапа, и как составляющая. Черные тени с блестками пользуются большой популярностью. Макияж такими тенями можно часто встретить на подиумных показах, в фотосессиях, да и просто — на праздничных вечеринках. Такие тени дают новую жизнь столь любимому мэйку — смоки айс. 👁🖤 . Цена по АКЦИИ только эти 3 дня Всего - 500 kzt 😻😻😻 at Юг сити

111
13 minutes ago

🇰🇷🇰🇷OPEN PO KOREA🇰🇷🇰🇷 💯%ORIGINAL PRODUCT ✌HAND CARRY👌 🛒ETA 29MAY 2019🛒 35k/item y guys, kalau beli ny buanyak bgt, kt bisa diskon ya guys. Happy shopping. #pokorea #jastip #jatipmurah #pohandcarry #koreafirsthand #koreanmakeup #madeinkorea #koreafashion #peko #milky #sappun #linefriends #playnomore #jastipkorea #marhenj #filakorea #chuu #mcm #findkapoor #pokpop #skincarekorea #handcarry #nikekorea #adidaskorea #seoul #shopping #shoppingbosque

10
15 minutes ago

#testibabyarauna Sekian banyak customer yang telah menggunakan product Baby Arauna , apa kata mereka tentang Baby Arauna ? Baby Arauna lip care & lip balm bukan lipstik melainkan perawatan yang sekaligus memberikan warna yang alami untuk keseharian yang natural. Free paraben free sulfate & fragrance free Aman digunakan remaja-dewasa dan ibu hamil. RAMADHAN SALE only 100.000/pcs sampai 29 Mei 2019 #freeongkir #freegift . . #babyarauna #testimonibabyarauna #testimonibabyaraunasemarang #babyaraunaindonesia #babyaraunasemarang #koreanmakeup #koreanmakeuptutorial #makeuptutorial #koreanskincare #makeuptips #koreanbeauty #lbeauty #kpop #bts #redvelvet #koreancosmetic #koreanstyle #makeup #kstyle

50
19 minutes ago

#testibabyarauna Sekian banyak customer yang telah menggunakan product Baby Arauna , apa kata mereka tentang Baby Arauna ? Baby Arauna lip care & lip balm bukan lipstik melainkan perawatan yang sekaligus memberikan warna yang alami untuk keseharian yang natural. Free paraben free sulfate & fragrance free Aman digunakan remaja-dewasa dan ibu hamil. RAMADHAN SALE only 100.000/pcs sampai 29 Mei 2019 #freeongkir #freegift . . #babyarauna #testimonibabyarauna #testimonibabyaraunasemarang #babyaraunaindonesia #ramadhan #babyaraunasemarang #koreanmakeup #koreanmakeuptutorial #makeuptutorial #koreanskincare #makeuptips #koreanbeauty #lbeauty #kpop #bts #redvelvet #koreancosmetic #koreanstyle #makeup #kstyle

112
20 minutes ago

33
21 minutes ago

#testibabyarauna Sekian banyak customer yang telah menggunakan product Baby Arauna , apa kata mereka tentang Baby Arauna ? Baby Arauna lip care & lip balm bukan lipstik melainkan perawatan yang sekaligus memberikan warna yang alami untuk keseharian yang natural. Free paraben free sulfate & fragrance free Aman digunakan remaja-dewasa dan ibu hamil. RAMADHAN SALE only 100.000/pcs sampai 29 Mei 2019 #freeongkir #freegift . . #babyarauna #testimonibabyarauna #testimonibabyaraunasemarang #babyaraunaindonesia #babyaraunasemarang #koreanmakeup #koreanmakeuptutorial #makeuptutorial #koreanskincare #makeuptips #koreanbeauty #lbeauty #kpop #bts #redvelvet #koreancosmetic #koreanstyle #makeup #kstyle

40
30 minutes ago

Палетка теней 💥 39 разных оттенков 😍 . Цена со скидкой только эти 3 дня - 1500 kzt 🔥🔥🔥 . Работаем сегодня с 10.00 до 20.00 . 📍адрес: ул.Аскарова Тд «Юг Сити» 4 этаж 406 бутик at South Kazakhstan Region

161
30 minutes ago

Unboxing kali ini aq cobain soflens darinya @kawaigankyu Warna grey dan brown untuk mata normal dan aku jg cobain produk @ladyfameshop Baju importnya untuk persiapan lebaran loch guys. Buat yang pengen tau produknya apa saja dan ada diskon menarik loch disana,langsung aja ke ig nya @kawaigankyu Dan @ladyfameshop Untuk yang mau lihat review nya bisa langsung ke channel youtube Pita Sekayu dan ini linknya https://youtu.be/zTiPp6LsrLY Terima kasih guys #soflensmurah #koreanmakeup #murahbanget #bajulebaran2019 #importbangkok #ladyfameshop at Sekayu, Sumatera Selatan, Indonesia

20
35 minutes ago

Get intense hydration 💦 With the TONY MOLY The Chok Chok Green Tea Watery Moisture Cream! 🍃😍 . Formulated with pure fermented green tea extract in lieu of distilled water, this antioxidant-rich cream is gel based to provide intense hydration without being sticky or too heavy on skin. The gel based cream contains over 63% of fermented green tea extract and allows skin to retain moisture for long hours by forming a thin hydrating layer on dry skin. . This gets a: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ From us!! #k_connection . . Buy on our site: 🖥 https://www.k-connection.co.uk/ (QUICK LINK IN BIO) . . . . #beautyblogger #koreanbeauty #beautytrend #makeup #kawaiimakeup #kawaii #kmakeup #kbeauty #skincare #foundationroutine #koreanskincare #koreanmakeup #ukcosmetics #koreancosmetics #korean at London, United Kingdom

430
36 minutes ago

Bagus lho jadinya . .

311
37 minutes ago

Korean Makeup🌸 yang lagi lagi tidak seperti korean makeup🥀 wkwk tp gapapa lah yaa ahaa Iya ini shootnya mlm mlm dan kekurangan lighting😌 Semangat puasanya comelllpeople🤗❣ ✨ Det: @eminacosmetics pore ranger @pixycosmetics bb cream (02) @innisfreeindonesia no sebum mineral powder @focallure eyebrow matic (02) @focallure eyeshadow palette @focallure pen eyeliner @focallure blush&highlight palette (02) @maybelline hypercurl mascara @maybelline colorshow eyeliner (snow white) @wardahbeauty blush on (c) @imploracosmetics urban lip cream (01) @youmakeups_id soft matte lip cream (05) . @beautybloggerindonesia @indobeautygram @indobeautysquad #beautybloggerindonesia #indobeautysquad #indobeautygram #makeup #tutorialmakeupnatural #emina #focallure #hudabeauty #contouring #elf #naturalmakeup #beautybloggers #beautyclass #beautybloggers #tampilcantik #kecantikanwajah #kecantikan #indobeautyvlogger #beautyvlogger #ivgbeauty #makeupinspiration #beautycc #tutorialmakeup #pixy #wardah @beautycontent_creator #indobeautysquad #beautyclass #contouring #easykoreanmakeuplook #makeup #koreanmakeup #tampilcantik #ragamkecantikan #ivgbeauty @indovidgram #hudabeauty #abh #urbandecay #makeuptutorial

673
47 minutes ago

Wondolly Cotton Tinting Lips 💄 Shades: 01 Tina 02 Chloe 03 Jessica How to use : Tap around the inside of the lip line and apply it meticulously. You can create a gradient by blending the outside with a finger or swab. FOR ORDERS AND INQUIRIES👇🏻 ⁣⁣⁣⁣ 👥IG /FB: @lovekbeautyph⁣⁣⁣⁣ 👩🏻‍💻SHOPEE: @lovekbeautyph⁣⁣⁣⁣ 💌: lovekbeautyph@gmail.com⁣⁣⁣⁣ 📲: 09568225828

81
48 minutes ago

🐱HAPPY HOURS SALES🐱 . VALID TILL 11.59PM {26/5) . 💥NEW💥 . 🍂SOMEBYMI ACNE CLEAR FOAM🍂 . PRICE: RM50 FREE POS SM (N/P RM79) . Formulated for sensitive and acne prone skin Product Features AHA: Removes impurities and dry flakes from skin surface. BHA: Exfoliates pores, removing clogged impurities and sebum. PHA: Stops losing moisture from skin, dissolving dead skin cell. Contains: Salicylic Acid 5,000ppm Tea Tree 10,000ppm Centella Asiatica 150,000ppm TRUECICA 160,200ppm AHA/BHA/PHA/Niacinamide 2% 20 kinds nature plants extract. How To use Massage a suitable amount on wet face and rinse off with lukewarm water. Suitable for all skin types whatsapp 📲01117959891 #somebymi #somebymimalaysia #alwaysbepure #alwaysbepuremalaysia #thesaem #thesaemmalaysia #innisfreemalaysia #innisfree #kbeauty #kbeautymalaysia #thefaceshop #thefaceshopmalaysia #laneige #etudehouse #koreanskincareroutine #koreanskincare #koreanmakeup #igshop #igshopmalaysia #nur2 #goshop #onlineshop

31
49 minutes ago

🐱HAPPY HOURS SALES🐱 . VALID TILL 11.59PM {26/5) . 💥NEW💥 . 🍂SOMEBYMI ACNE CLEAR FOAM🍂 . PRICE: RM50 FREE POS SM (N/P RM79) . Formulated for sensitive and acne prone skin Product Features AHA: Removes impurities and dry flakes from skin surface. BHA: Exfoliates pores, removing clogged impurities and sebum. PHA: Stops losing moisture from skin, dissolving dead skin cell. Contains: Salicylic Acid 5,000ppm Tea Tree 10,000ppm Centella Asiatica 150,000ppm TRUECICA 160,200ppm AHA/BHA/PHA/Niacinamide 2% 20 kinds nature plants extract. How To use Massage a suitable amount on wet face and rinse off with lukewarm water. Suitable for all skin types whatsapp 📲01117959891 #somebymi #somebymimalaysia #alwaysbepure #alwaysbepuremalaysia #thesaem #thesaemmalaysia #innisfreemalaysia #innisfree #kbeauty #kbeautymalaysia #thefaceshop #thefaceshopmalaysia #laneige #etudehouse #koreanskincareroutine #koreanskincare #koreanmakeup #igshop #igshopmalaysia #nur2 #goshop #onlineshop

20
8 hours ago

Не можешь отрастить длинные волосы из- за секущихся кончиков? 😭 Мы тебе подскажем как это исправить 😉💡 ⠀ Сыворотка - клей для посечённых кончиков волос от #lador спасёт длину твоих волос👍🏻 ⠀ Цена: 150руб. ✨Сыворотка восстанавливает секущиеся волосы, запаивая их на концах. Принцип работы сыворотки базируется на способности "склеить" чешуйки волоса😊 ⠀ ❗️Этот эффект хорошо закрепляется термо-обработкой волоса, то есть во время последующей укладки волос феном или утюжком❗️ ⠀ В составе: ⠀ ✨Кератин - белок покрывает волос и таким образом бережёт его от внешних воздействий. ⠀ Кератин естественного происхождения находит на волосе участки с дефектами и заполняет их. Именно он придаёт волосам красивый сияющий вид. ⠀ ✨Коллаген покрывает волос, оберегая его от пересушивания. ⠀ ✨Масло моринги обладает живительным действием: питает и увлажняет волосы, делает их более мягкими и шелковистыми. ⠀ ✨Улиточный муцин является естественным восстановителем и обеспечивает регенерацию повреждённых концов волос, делает волосы увлажнёнными и предотвращает их пересушивание, оздоравливает ослабленные волосы. at Анапа

82
2 days ago

Not Today 놀고싶다 누구랑 재밌게 보내고싶어ㅓ at Seoul, Korea

10523
2 days ago

#舊眉重整 調整了變橙的眉色 氣質就這樣完全改變了 有了整潔順滑的眉毛 你才發現 原來可以更精緻🍸 . 獨家的真正韓國技術 #yana定制三重粉霧手工羽線combo 術後即時* 雪絨般的納米粒 羽毛般柔軟的線條 十分逼真自然 改善毛量不夠的效果 不會如marker般生硬🙅🏻大量提升整個人的氣質和氣場🔮 乾淨完美的外貌爲你帶來更多好運 來換一個全新的自己🥂 . *****術後即日可濕水 可見人~顏值輕鬆up 24小時無懼素顏♡♡👆🏻👰🏻 這裡沒有廉價的項目 只專注技術 效果品質 12年專業認可 不停到韓國更新技術 *對自己不要將就 放在臉上的要小心選擇 一點錢富不了你 但能醜你兩三年甚至更久🥀 。 。 。 . 每個真實客人就是 ʜᴀʀᴛɪsᴛ-ʏᴀɴᴀ 的最佳代言~🏆 . . 👏🏻👏🏻6月開放預約了~~ 新來的客人可到ig版面按連結 直接查詢/預約* . . 比原生更美 H̆̈ artist🌿 ʙʏ ᴍʀs. ᴘᴀʀᴋ▴ ✈︎ sᴛᴀʏɪɴɢ ɪɴ H⃞K⃞ / K⃞R⃞ ❤︎ ᴍᴏɴ~sᴜɴ ( 11ᴀᴍ~9ᴘᴍ ) ✉︎ ᴡʜᴀᴛsᴀᴘᴘ ₊₈₅₂ 6500 2528 . . . #yanamade #아이브로우타투 #반영구눈썹 #반영구아이라인 #修眉 #畫眉 #hkeyebrows #半永久化妝 #飄眉 #霧眉 #韓妝 #koreanmakeup #852 #hkiger #hkmua #hkwedding #hkmakeupartist #hkigshop #eyebrow #eyeliner #microblading #3deyebtow #hairstrokeeyebrow #powdereyebrow #eyebrowembroifery #semipermanentmakeup #permanentmakeup #centralhongkong

1314
4 days ago

因為yana將會在9月誕下寶寶的關係 現提早作出有關半永久項目2nd touch up安排如下:👐🏻 . . 7月期間的新客人:2nd touch up時間自動延長至11月 8月期間的新客人:2nd touch up時間自動延長至12月 . . 9~10月期間yana將會暫停工作 暫定11月前復工 如確定了日期會立即在這裡公佈 在此感謝美美們的支持和等待 謝謝大家⌛️🧡 . . . 👏🏻👏🏻新來的客人趕緊到ig版面按連結 直接查詢/預約哦~~ . . 比原生更美 H̆̈ artist🌿 ʙʏ ᴍʀs. ᴘᴀʀᴋ▴ ✈︎ sᴛᴀʏɪɴɢ ɪɴ H⃞K⃞ / K⃞R⃞ ❤︎ ᴍᴏɴ~sᴜɴ ( 11ᴀᴍ~9ᴘᴍ ) ✉︎ ᴡʜᴀᴛsᴀᴘᴘ ₊₈₅₂ 6500 2528 . . . #yanamade #아이브로우타투 #반영구눈썹 #반영구아이라인 #修眉 #畫眉 #hkeyebrows #半永久化妝 #飄眉 #霧眉 #韓妝 #koreanmakeup #852 #hkiger #hkmua #hkwedding #hkmakeupartist #hkigshop #eyebrow #eyeliner #microblading #3deyebtow #f4f #hairstrokeeyebrow #powdereyebrow #eyebrowembroifery #semipermanentmakeup #permanentmakeup #hongkongcentral

599
4 days ago

獨家的真正韓國技術 #yana定制三重粉霧手工羽線combo 術後即時* . 解決毛量不足問題 調整了高低不平衡 氣質就這樣完全改變了 有了整潔順滑的眉毛 你才發現 原來可以更精緻🍸 . 雪絨般的納米粒 羽毛般柔軟的線條 十分逼真自然 改善毛量不夠的效果 不會如marker般生硬🙅🏻大量提升整個人的氣質和氣場🔮 乾淨完美的外貌爲你帶來更多好運 來換一個全新的自己🥂 . *****術後即日可濕水 可見人~顏值輕鬆up 24小時無懼素顏♡♡👆🏻👰🏻 這裡沒有廉價的項目 只專注技術 效果品質 12年專業認可 不停到韓國更新技術 *對自己不要將就 放在臉上的要小心選擇 一點錢富不了你 但能醜你兩三年甚至更久🥀 。 。 。 . 每個真實客人就是 ʜᴀʀᴛɪsᴛ-ʏᴀɴᴀ 的最佳代言~🏆 . . 👏🏻👏🏻5月預約差不多滿了~~ 新來的客人可到ig版面按連結 直接查詢/預約* . . 比原生更美 H̆̈ artist🌿 ʙʏ ᴍʀs. ᴘᴀʀᴋ▴ ✈︎ sᴛᴀʏɪɴɢ ɪɴ H⃞K⃞ / K⃞R⃞ ❤︎ ᴍᴏɴ~sᴜɴ ( 11ᴀᴍ~9ᴘᴍ ) ✉︎ ᴡʜᴀᴛsᴀᴘᴘ ₊₈₅₂ 6500 2528 . . . #yanamade #아이브로우타투 #반영구눈썹 #반영구아이라인 #修眉 #畫眉 #hkeyebrows #半永久化妝 #飄眉 #霧眉 #韓妝 #koreanmakeup #852 #hkiger #hkmua #hkwedding #hkmakeupartist #hkigshop #eyebrow #eyeliner #microblading #3deyebtow #f4f #hairstrokeeyebrow #powdereyebrow #eyebrowembroifery #semipermanentmakeup #permanentmakeup #hongkongcentral

1532
7 days ago

#yana定制三重粉霧手工羽線combo 留色+touch up即時* . 在沒有眉毛的情況下 兩個月後回來的留色效果很不錯❤️ 謝謝你再找yana 還有親手造的禮物🎁 祝你快點康復 繼續做自己想做的事👩🏻‍🍳 變美令你開心了yana就滿足~每天都做很有意義的事真的很開心♡ . ✦最完美的韓國半永久技術 不是讓人一眼看得你做了眉 而是覺得你整個變得更有氣質 又說不出你做過甚麼✦ 這是ʜᴀʀᴛɪsᴛ-ʏᴀɴᴀ一直追求的♡ . *****術後"即日可出街 可濕水" 顏值輕鬆up 24小時無懼素顏🕊 這裡沒有廉價的項目 只專注技術 效果品質 12年專業認可 不停到韓國更新技術 *新一年對自己不要將就 放在臉上的要小心選擇 一點錢富不了你 但能醜你兩三年甚至更久🥀 . 每個真實客人就是 ʜᴀʀᴛɪsᴛ-ʏᴀɴᴀ 的最佳代言!!🏆 . . 新客人可到ig版面按連結 直接查詢/預約* . 。 比原生更美 H̆̈ artist🌿 ʙʏ ᴍʀs. ᴘᴀʀᴋ▴ ✈︎ sᴛᴀʏɪɴɢ ɪɴ H⃞K⃞ / K⃞R⃞ ❤︎ ᴍᴏɴ~sᴜɴ ( 11ᴀᴍ~9ᴘᴍ ) ✉︎ ᴡʜᴀᴛsᴀᴘᴘ ₊₈₅₂ 6500 2528 。 #yanamade #아이브로우타투 #반영구눈썹 #반영구아이라인 #修眉 #eyebrowtattoo #hkmodel #旅行 #kpop #semipermanentmakeup #夏天 #畫眉 #hkeyebrows #hkgirl #飄眉 #霧眉 #防水 #eyebrows #koreanmakeup #852 #hkmodel #韓妝 #hkiger #hkmua #hkwedding #hkmakeupartist #hkigshop #hkonlineshop #中環 #上環

1591
7 days ago

獨家的真正韓國技術 #yana定制三重粉霧手工羽線combo 術後即時* . 解決毛量較少問題 調整了高低不平衡 氣質就這樣完全改變了 有了整潔順滑的眉毛 你才發現 原來可以更精緻🍸 . 雪絨般的納米粒 羽毛般柔軟的線條 十分逼真自然 改善毛量不夠的效果 不會如marker般生硬🙅🏻大量提升整個人的氣質和氣場🔮 乾淨完美的外貌爲你帶來更多好運 來換一個全新的自己🥂 . *****術後即日可濕水 可見人~顏值輕鬆up 24小時無懼素顏♡♡👆🏻👰🏻 這裡沒有廉價的項目 只專注技術 效果品質 12年專業認可 不停到韓國更新技術 *對自己不要將就 放在臉上的要小心選擇 一點錢富不了你 但能醜你兩三年甚至更久🥀 。 。 。 . 每個真實客人就是 ʜᴀʀᴛɪsᴛ-ʏᴀɴᴀ 的最佳代言~🏆 . . 👏🏻👏🏻5月預約差不多滿了~~ 新來的客人可到ig版面按連結 直接查詢/預約* . . 比原生更美 H̆̈ artist🌿 ʙʏ ᴍʀs. ᴘᴀʀᴋ▴ ✈︎ sᴛᴀʏɪɴɢ ɪɴ H⃞K⃞ / K⃞R⃞ ❤︎ ᴍᴏɴ~sᴜɴ ( 11ᴀᴍ~9ᴘᴍ ) ✉︎ ᴡʜᴀᴛsᴀᴘᴘ ₊₈₅₂ 6500 2528 . . . #yanamade #아이브로우타투 #반영구눈썹 #반영구아이라인 #修眉 #畫眉 #hkeyebrows #半永久化妝 #飄眉 #霧眉 #韓妝 #koreanmakeup #852 #hkiger #hkmua #hkwedding #hkmakeupartist #hkigshop #eyebrow #eyeliner #microblading #3deyebtow #f4f #hairstrokeeyebrow #powdereyebrow #eyebrowembroifery #semipermanentmakeup #permanentmakeup #hongkongcentral

1423
13 days ago

- Im very tired 😓

235