Klubnalaleh Photos & Videos

51 seconds ago

LOSS 4KG DALAM MASA 14 HARI❓‼️ Biar betul nih❓🤔. Ehh memang betul pun. Buat apa nak tipu?. Bukan dapat apa pun. #customerClaim dalam masa 14 hari dia minum, dia berjaya turunkan berat sebanyak 4KG. Best kan?. Macam mana dia buat ek. Dia bagitaw rahsianya adalah ✅ KONSISTEN MINUM KLUBNA & LALEH ✅ JAGA PEMAKANAN ✅ BUAT SENAMAN RINGAN. WHATSAPP http://bitlykurustanpadiet.wasap.my/ #berkesan #klubnalaleh #klubnalalehtestimoni #sihatluardandalam #produkviral #medinadesire #teammedina #teamnik #kopiviral #kurusberkesan #klubnalalehhq #haidtakteratur #agentdiperlukan #stokisdiperlukan #bisnesonline #tipskurus #kurussebelumkahwin #kurustanpaberlapar #kurusselamat #supplementkurus #produkkurusmurah #kurusdengancepat #kurustanpadiet #kuruslepasbersalin #kuruspantas

10
9 minutes ago

MINUM KOPI JE HILANG 14KG 😱😱😱 Tudia.. Spe sangka kn.. Tak ade yg mustahil kalau korang yang mengubah kannya.😉Bahan2 yg terkandung dlm #klubnalaleh mmg terbaik👍👍 ❌ Diet ketat ❌ Berlapar ❌ Bersenam 🤫🤫🤫 Promosi hebat dr HQ tau.. Setiap Belian 1 set akn dpt 3 gift yg Merecik tau.. Hebat ke tak hebat😍😍 . http://www.wasap.my/60125468209

00
13 minutes ago

KOPI KLUBNA. BUKAN KOPI BIASA . . KONSISTEN MINUM SETIAP HARI HABIS LEMAK TERSINGKIR 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍🏼 . . *JOM MINUM - JOM KURUS* . . CLICK LINK DI BIO SEKARANG . . #klubnalaleh #klubnalalehpuchong #sayanakkurus #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #menudietmudah #kurusmudah #kurusduaminggu #kopiviral #kopikurus #rahsiakuruscepat #langsing #perutkempis #slimbody #detox #kurussebelumkahwin #kurus1malaysia #bodyanakdara #roadtofitness #jussihat #buanglemak #bajuplussize #kuruscepat #kurustanpadiet #coffeelover #healthystyle #kopisihat #detoxbodykerengga #ubatsembelit #sembelithilangperutkempis #testimoniklubnalaleh

10
14 minutes ago

KOPI KLUBNA. BUKAN KOPI BIASA . . KONSISTEN MINUM SETIAP HARI HABIS LEMAK TERSINGKIR 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👍🏼 . . *JOM MINUM - JOM KURUS* . . CLICK LINK DI BIO SEKARANG . . #klubnalaleh #klubnalalehpuchong #sayanakkurus #kurussebelumkahwin #kurussebelumraya #menudietmudah #kurusmudah #kurusduaminggu #kopiviral #kopikurus #rahsiakuruscepat #langsing #perutkempis #slimbody #detox #kurussebelumkahwin #kurus1malaysia #bodyanakdara #roadtofitness #jussihat #buanglemak #bajuplussize #kuruscepat #kurustanpadiet #coffeelover #healthystyle #kopisihat #detoxbodykerengga #ubatsembelit #sembelithilangperutkempis #testimoniklubnalaleh

00
21 minutes ago

KLUBNA LALEH “ TERPAKSA KENYANG TERPAKSA KURUS” ✔menyekat selera makan sehingga 48jam ✔klubna rasa sedap ya amat setanding latte starbuck ✔️laleh rasa jus jambu asam boi ✔bertenaga sepanjang hari confirm! ✔tiada rasa debar2 hati ✔tiada rasa pedih ulur hati ✔tiada rasa pening2 ✔tiada lesu2 ✔tiada ganggu waktu tidur ✔tidur malam yang selesa dan lena ✔tiada sakit2 perut ✔tiada angin2 perut atau angin naik kepala kesan selepas minum klubna laleh ✔on the spot keyang selapas 5 minit minum ✔bertenaga luar biasa ✔kulit makin glowing ✔kulit jadi moist #Klubnalaleh Utk respond sepantas kilat klik www.wasap.my/60125367576/KLUBNALALEH #kuruscepat #kurussepantas7haribysyu #plussizemalaysia #bajuplussize #dietsihat #cepatkurus #tipskurus #tipscantik #tipscantik #kurus #tipskecantikan #bengkungmoden #zumbamalaysia #jomkurus1malaysia #kurussihat #losyenkurus #detoxmalaysia #kuruspantas #kurusdengancepat #kurustanpadiet #tehkurusmurah #kopikurusviral #dietmalaysia #agentwanted #dropshipwanted #kualakangsar

70
24 minutes ago

LEMAK LARI SEPANTAS LAMBORGHINI!!! . . Nafsu makan dah macam bela saka tak sedar2 lg punca lemak tu membiak? . FEEDBACK KLUBNA LALEH 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 . . 📲 0172663446 . #datoaliffsyukri #greentea #greencoffee #diet #detox #igshop #langsing #bizzyboddy #jamu #kuruskerengga #bodykerengga #zumba #fitness #online #virals #wanita #kurus #slimming #ubatkurusmurah #losyenkurus #losyenbakarlemak #pilkurus #pilkurusberkesan #lotionpanas #testimonilemonex #bbbody #lemonexputrajaya #klubnalaleh #klubnalalehhq

80
27 minutes ago

Kawal selera makan Garcinia cambogia, bahan penting bagi sesiapa yang ingin turunkan berat badan. Sebab garcinia cambogia bantu kawal selera makan & hilangkan cravings. Tidak lah kita rasa nak makaaaan je nanti bila dah mula minum #klubnalaleh. Selera makan terkawal, lebih mudah turunkan berat badan 👍🏼 . 📱To order : Whatsapp 0133551104 . #kurus #kuruscepat #kuruscepatselamat #kurusdalam2minggu #kurusdengancepat #kurusdenganselamat #kurusdengansihat #kurusdenganmudah #kecikkanpeha #kempisperut #kempiskanperut #lotionkurus #lotionkurussejuk #lotionkurusmalaysia #losyenkurus #losyenkurussejuk #kurusselepasbersalin #kurussebelumraya #jomkurus #juskurus #kurussihat #kurussihatcantik #klubna #laleh #klubnalaleh #kopikurus #kopikuruslentik7hari at Cyberjaya

20
28 minutes ago

TAK PASAI PASAI HATI KENA TOREH DENGAN PISAU LIPAT Kita dah tahap Wajib turunkan berat badan bila 😱Anak tegur "mummy gemuk"  #Budak2 die cakap jujur.tak menipu. 😱Peha bergesel..pedih oooo 😱Kawan2 tersengaja cakap kita pregnant 😱Kite pon perasan..baju makin sendat.ehhhh....Takkan baju plak yg mengecik 😱Suami mula hadiahkan baju xL🔥 Adoii pedihnya hati ni Relaks kak magic cadangjan awak consume setcombo kuruss ni sesui untuk awak. Pecahkan lemak2 yg ade Tak perlu diet senaman gilew Lagipon kita dah nak puasa ni Sedang helok lah Nak solat terawih tak de la tercungap cungap baju raya pakai cantik lah tahun Selamat berbahagia dgn bentuk badanmu Sihat dan berkeyakinan tinggi. www.wasap.my/60135281544 #dropshipwanted #agentwanted #rbeauteempire #magicpillsperak #magicpillshq #likesforlikes #like4likeback #like4like #corklarea #slimmingpills #langsing #alhaalfa #demica #klubnalaleh #sabah #sarawak #squadlibas #bizziboddy #dietatkins #kurusselamat #aslegacy #magicpillsadvance #FRUITJUZ #Jodohjodohanisah #bazarpaknil #detox

10
35 minutes ago

KLUBA “ TERPAKSA KENYANG TERPAKSA KURUS” . ✔menyekat selera makan sehingga 48jam ✔rasa sedap ya amat setanding latte starbuck ✔bertenaga sepanjang hari confirm! ✔tiada rasa debar2 hati ✔tiada rasa pedih ulur hati ✔tiada rasa pening2 ✔tiada lesu2 ✔tiada ganggu waktu tidur ✔tidur malam yang selesa dan lena ✔tiada sakit2 perut ✔tiada angin2 perut atau angin naik kepala kesan selepas minum klubna ✔on the spot keyang selapas 5 minit minum ✔bertenaga luar biasa ✔kulit makin glowing ✔kulit jadi moist wajib selepas minum klubna ✔minum air kosong 3L wajib ✔makan ikut time ✔jangan skip sarapan ✔STOP sugar ✔STOP carbo ✔CONTINUE PROTIEN ✔senaman . . Untuk sebarang pertanyaan jom wssp laju2 di 01128993746 skrg ❤️ . . #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang #produkdetoks #detoxamalaysia #produkkurusmalaysia #kopikurus #greencoffeemalaysia #plussizemalaysia #gulagulakurus #dietatkinmalaysia #resepiatkin #ubatkurusmalaysia #intermittenfastingmalaysia #ifmalaysia #zumbamalaysia #sukusukuseparuh # at Dengkil

20
36 minutes ago

𝐍𝐀𝐊 𝐓𝐔𝐑𝐔𝐍 𝟏𝟎𝐊𝐆 𝐒𝐄𝐁𝐄𝐋𝐔𝐌 𝐑𝐀𝐘𝐀? . ☑️ ᴛᴀɴᴘᴀ ᴘᴇʀʟᴜ ʙᴇʀsᴇɴᴀᴍ ☑️ ᴛᴀɴᴘᴀ ᴘᴇʀʟᴜ ʙᴇʀʟᴀᴘᴀʀ ☑️ ᴛɪᴀᴅᴀ ᴋᴇsᴀɴ sᴀᴍᴘɪɴɢᴀɴ ☑️ ᴛɪᴀᴅᴀ ᴘᴀɴᴛᴀɴɢ ʟᴀʀᴀɴɢ ☑️ 𝟷𝟶𝟶% ʙᴀʜᴀɴ sᴇᴍᴜʟᴀᴊᴀᴅɪ ☑️ ᴅɪsᴀʜᴋᴀɴ sᴇʟᴀᴍᴀᴛ ᴏʟᴇʜ ᴊᴀᴋɪᴍ & ᴋᴋᴍ . ᴛᴇʀʜᴀᴅ 𝟷𝟶 ᴏʀɢ ᴛᴇʀᴀᴡᴀʟ ʜᴀʀɪɴɪ ᴀᴋᴀɴ ᴅɪʙᴇʀɪᴋᴀɴ ғʀᴇᴇ ɢɪғᴛ ᴘᴇʀᴄᴜᴍᴀ ᴜᴛᴋ ᴀɴᴅᴀ. . ᴋʟɪᴋ ʟɪɴᴋ ᴡʜᴀᴛsᴀᴘᴘs ʙᴀᴡᴀʜ ɴɪ sᴇᴋᴀʀᴀɴɢ 👇 . ✆ Whatsapp: 011-1073 1776 ✆ Whatsapp: 011-1073 1776 . ✆ http://orderklubnalaleh.wasap.my/ ✆ http://orderklubnalaleh.wasap.my/ . . 🏍 FREE COD: Puchong 📮 Pos Laju: RM10/RM15 . IG: www.instagram.com/KlubnaLaleh FB: www.fb.com/KopiKurusTerlajakLaris Web: www.klubnalaleh.com . . #A18S1KL5MED #KlubnaLaleh . . #Klubna #Laleh #KopiViral #KopiKurus #KopiDetox #KlubnaLalehPuchong #KlubnaLalehSelangor #AgenKopiKurus #KopiSihat #HilangkanBuncit #CODKlubnaLaleh #UbatKurus #TehKurus #KopiKlubnaLaleh #KurusDenganCepat #TestimoniKlubnaLaleh #KopiSlim #NakKurus #KurusTanpaLapar #KopiKurusViral #KurusTanpaDiet #KopiKurusMurah

20
38 minutes ago

CUKUP-CUKUPLAH PAKAI BAJU SAIZ XXL TU!! . . Pernahkan terfikir smpi smpi bila nk beli bj setiap tahun tukar saiz. Dulu saiz lain skrg ni menjadi- jadi saiznya. Mujur ada klubna laleh ni dah bnyk turun berat badan selepas amalkannya. . . Hebat klubna ni minum setiap pg boleh buatkan perut kenyang lbh lama.. Badan pun tak pernah letih dan rasa bertenaga sepanjang hari. . . tekan link untuk maklumat lanjut ⬆️ . . HARGA 1 SET RM78 COD area JOHOR BHARU postage rm10SM/15SS #klubnalalehtestimoni #kopiviral #jomkurus #sayajualonline #klubnalaleh #produkviral #medinadesire #turunberatbadan #turunberat #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksehat #kuruscepat #carakurusbadan #jomkurus #kopikurusviral #kurusdalam2minggu #kurussehat #kurus #sehat #klubna #laleh #kopi #gayahidupsehat #testimoniklubnalaleh #dietkenyang #slim #slimdetox at Johor Bahru

10
39 minutes ago

15 HARI LOST 4KG! . WAHHH..manyak dasat tau penangan klubna laleh ni tau. Pagi pagi sebelum brekpes u olls pekena dulu klubna satuu shaker.Fuhhh kenyang sampai petang tau. . Malam sebelum tidor pekena pulak laleh satu shaker.Esok pagi bangun lawas je perut. . . 🌸RM78 /SET. (EXCLUDE POSTAGE). 🚗COD : SELAYANG & BATU CAVES. 🚛POSTAGE SELURUH MALAYSIA. . 📲WHATSAPP: 0133557750. (TEKAN LINK WASSAP DI BIO IG). . . #klubnalaleh #klubnalalehhq #klubnalalehbatucaves #klubnalalehselayang #deliveryselayang #codselayang #hisaphisapteruscantik #eatcleanmalaysia #kurussihat #tipskurus #tipsdiet #erezeki #kopikurusviral #kopisedap

00
39 minutes ago

MORNING gaisss, pada korang yang nak COD PUTRAJAYA korang boleh arrange datang pickup kat faa atau kita boleh hantar ke tempat korang dengan cas delivery.. yang stay BANGI pun kita cover . berminat nak COD dgn fafa? wassap 01116243581 ❤️ . . #klubnalaleh #agentklubnalalehputrajaya #agentklubnalalehbangi #agentklubnalalehsalaktinggi #agentklubnalalehsepang #klubnalalehputrajaya #klubnalalehbangi #klubnalalehsalaktinggi #klubnalalehsepang #produkdetoks #detoxamalaysia #produkkurusmalaysia #kopikurus #greencoffeemalaysia #plussizemalaysia #gulagulakurus #dietatkinmalaysia #resepiatkin #of all #ubatkurusmalaysia #intermittenfastingmalaysia #ifmalaysia #zumbamalaysia #sukusukuseparuh #teamkaktila at UiTM Jengka, Pahang

20
39 minutes ago

*PATUTLAH SELUAR TERLONDEHHH!!!* . . Ceritanya, sis cuba pakai baju kegemaran. Maklumlahhh OFF DAY nak jenjalan . Tiba-tiba ❗❗❗ Terlondeh sampai kena ikat getah! Terus call kawan yang rekemen #KLUBNA_LALEH ni, yang benerrr, seluar longgar loss inch beb! tekan link untuk maklumat lanjut ⬆️ . . HARGA 1 SET RM78 COD area JOHOR BHARU postage rm10SM/15SS #klubnalalehtestimoni #kopiviral #jomkurus #sayajualonline #klubnalaleh #produkviral #medinadesire #turunberatbadan #turunberat #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksehat #kuruscepat #carakurusbadan #jomkurus #kopikurusviral #kurusdalam2minggu #kurussehat #kurus #sehat #klubna #laleh #kopi #gayahidupsehat #testimoniklubnalaleh #dietkenyang #slim #slimdetox at Johor Bahru

32
41 minutes ago

Hanya dengan 15 sachet boleh hilang 5 kilo . Uollsss dalam misi nak turunkan berat badan tahun 2019 ni, disarankan minum jer klubna laleh.. . Nak lagi cepat berkesan?? Diet dan bersenam. 😉 memang lagi letops bodyy nnti tekan link untuk maklumat lanjut ⬆️ . . HARGA 1 SET RM78 COD area JOHOR BHARU postage rm10SM/15SS #klubnalalehtestimoni #kopiviral #jomkurus #sayajualonline #klubnalaleh #produkviral #medinadesire #turunberatbadan #turunberat #ubatkurus #nakkurus #nakcantik #naksehat #kuruscepat #carakurusbadan #jomkurus #kopikurusviral #kurusdalam2minggu #kurussehat #kurus #sehat #klubna #laleh #kopi #gayahidupsehat #testimoniklubnalaleh #dietkenyang #slim #slimdetox at Johor Bahru

30
42 minutes ago

KLUBNA LALEH kopi kurus viral no 1.. Nak KURUS sebelum raya tak? 😃😃 Kenapa ramai yg ambik set combo ni? Sebab kedua-dua tak sama fungsi..☺☺ Kena ikot panduan minum yg betul baru BERKESAN !! Klubna utk bakar lemak , Laleh utk buang lemak ..jadi memang kena minum COMBO Dapatkan sekarang 👇👇 http://www.wasap.my/60122782742/SAYANAKKLUBNALALEH #KlubnaLaleh #KopiKurusRamping #KopiKenyangBertenagaKurus #AgenSuzie Penghantaran dr pihak pos laju kebiasaanya tempoh 1-3 hr.. tp selama kita pos ni, biasanya sehari dah sampai.. http://www.wasap.my/60122702742/SAYANAKKLUBNALALEH

00
45 minutes ago

BUKAK ORDER UTK YG KURUS JE. BELI 2 SET COMBO TEA DPT PERCUMA LOKET EMAS 999 IKHLAS DARI HATI. TANDA KASIH SBB UOLSS BERTEKAD NK KURUSS. 😍😍 INGATTT STOK LIMITED YER DA HABIS X RESTOK DAHH 😣😣 . . To order : whatapps 0176556909 . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop

10
45 minutes ago

BUKAK ORDER UTK YG KURUS JE. BELI 2 SET COMBO TEA DPT PERCUMA LOKET EMAS 999 IKHLAS DARI HATI. TANDA KASIH SBB UOLSS BERTEKAD NK KURUSS. 😍😍 INGATTT STOK LIMITED YER DA HABIS X RESTOK DAHH 😣😣 . . To order : whatapps 0176556909 . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop

10
45 minutes ago

BUKAK ORDER UTK YG KURUS JE. BELI 2 SET COMBO TEA DPT PERCUMA LOKET EMAS 999 IKHLAS DARI HATI. TANDA KASIH SBB UOLSS BERTEKAD NK KURUSS. 😍😍 INGATTT STOK LIMITED YER DA HABIS X RESTOK DAHH 😣😣 . . To order : whatapps 0176556909 . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop

20
46 minutes ago

Alahai maniiiiissss bila dah kurus. Duk consume teatox hari2 pastu timbang tup2 hilang dh 8kilo😍😍 Dalam diam,dalam jaga,dalam tido teatox kte kikis lelemak dalam badan dia 👏🏻 . To order whatapps 0192009440 SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0176556909 . . BUKAK ORDER UTK YG KURUS JE. BELI 2 SET COMBO TEA DPT PERCUMA LOKET EMAS 999 IKHLAS DARI HATI. TANDA KASIH SBB UOLSS BERTEKAD NK KURUSS. 😍😍 INGATTT STOK LIMITED YER DA HABIS X RESTOK DAHH 😣😣 . . To order : whatapps 0176556909 . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop at MSU - Management & Science University

10
47 minutes ago

Dengan 2 set combo berjaya hilang 10kg. Org yg nak kurus,dia konsisten tau. Bila dah jumpa produk yg berkesan turunkan brt dia,dia akan teruskan sampai dia capai target. Sis ni mmg dh jd pengguna setia teatox by medina desire. Sbb dia dh nampak hasil positive dr produk kita. . Awk xjumpa lg produk yg sesuai nak turunkan brt? Meh cuba teatox by medina desire. . To order whatapps 0192009440 SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0176556909 . . BUKAK ORDER UTK YG KURUS JE. BELI 2 SET COMBO TEA DPT PERCUMA LOKET EMAS 999 IKHLAS DARI HATI. TANDA KASIH SBB UOLSS BERTEKAD NK KURUSS. 😍😍 INGATTT STOK LIMITED YER DA HABIS X RESTOK DAHH 😣😣 . . To order : whatapps 0176556909 . #teakurus #tealangsing #produkkurusmurah #produkkurus #produksihat #tearamping #detoxramping #detoxkurus #detoxtea #slimmingdetoxtea #slimmingdrink #slimmingtea #slimmingteamurah #slimmingteatox #legsteamalaysia #legsteamurahmalaysia #kurussebelumraya #jamumurahmalaysia #produkkurusmalaysia #detoxmurah #kurusmurah #kuruscepat #kurusmudah #setbersalinmurah #setberpantangmurah #klubnalaleh #kopiviral #kopikerengga #leeyanaraya2019 #bajukurungmeletop at MSU - Management & Science University

20
59 minutes ago

*INILAH SAATNYA, RAHSIA YANG KU SIMPAN SELAMA INI, DAH TAK MAMPU PENDAM SORANG DIRI* Ramai orang ingat saya pakai produk yang mahal harga ribu riban! Manalahhh nak mampu pakai beribu-ribu sebulan! Ada yang kata saya pergi sedut lemak! Ohhhh scary! "Awak pakai apa? Nampak kurus lain la! Mesti mahal! Saya nak cuba tapi takutlah! Ke awak pergi buat liposuction tu?! Sudah, sudah! Hahaha apesal ni! Tetiba jadi FEMESSSS! Semua ni PUNCA dari #KLUBNA_LALEH! Takde makna nak sedut lemak! RAHSIA saya adalah ISTIQAMAH jaga pemakanan dengan KOPI AJAIB ni. Jangan la amalkan sekali dua lepastu stop cakap TAKDE KESAN! Kena usahakan berterusan! Hasilnya memang PROVEN! Dulu lemak berkilo, tak yakin pada diri, kini makin berkeyakinan, dah PANDAI JAGA BADAN. Harap-harap lepas ni, sis lebih tenang 😂 Sebab dah #bongkarkan rahsia kurus melentiks dengan KLUBNA LALEH! Yang mana ada masalah macam sis, cecepat grab kopi detox ini! RECOMMENDED sis! Follow #detoxmurahjew #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #dewiremaja #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #gegarvaganza #mentor7 #gv #adapkatmana #medinadesire #klubnalaleh #kopikurus #kurussebelumraya #ZonLarangancopy #mohonsharesahaja #teamkaktila

41
59 minutes ago

*INILAH SAATNYA, RAHSIA YANG KU SIMPAN SELAMA INI, DAH TAK MAMPU PENDAM SORANG DIRI* Ramai orang ingat saya pakai produk yang mahal harga ribu riban! Manalahhh nak mampu pakai beribu-ribu sebulan! Ada yang kata saya pergi sedut lemak! Ohhhh scary! "Awak pakai apa? Nampak kurus lain la! Mesti mahal! Saya nak cuba tapi takutlah! Ke awak pergi buat liposuction tu?! Sudah, sudah! Hahaha apesal ni! Tetiba jadi FEMESSSS! Semua ni PUNCA dari #KLUBNA_LALEH! Takde makna nak sedut lemak! RAHSIA saya adalah ISTIQAMAH jaga pemakanan dengan KOPI AJAIB ni. Jangan la amalkan sekali dua lepastu stop cakap TAKDE KESAN! Kena usahakan berterusan! Hasilnya memang PROVEN! Dulu lemak berkilo, tak yakin pada diri, kini makin berkeyakinan, dah PANDAI JAGA BADAN. Harap-harap lepas ni, sis lebih tenang 😂 Sebab dah #bongkarkan rahsia kurus melentiks dengan KLUBNA LALEH! Yang mana ada masalah macam sis, cecepat grab kopi detox ini! RECOMMENDED sis! Follow #detoxmurahjew #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #dewiremaja #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #gegarvaganza #mentor7 #gv #adapkatmana #medinadesire #klubnalaleh #kopikurus #kurussebelumraya #ZonLarangancopy #mohonsharesahaja #teamkaktila

30
60 minutes ago

Gomukkk nyerr sis Dgn klubnalaleh... Settle masalah sis Jom.... Pm laju2 😍😍😍😍 Tak tipu sis. Bukan kopi biashe-biashe tau Berminat . Klik No wasup di bawah . Agen Sah HQ Klubna Laleh. (NO ID AGEN 004523) Trussted seller http://www.wasap.my/60197530204/TICEnakKlubnaLaleh http://www.wasap.my/60128378232/KlubnaLaleh #idAgen004523 #AgenKlubnaLaleh #klubnalaleh #kopikurus #kopiterpaksakurus #kopikerengga #kopisedap #kopiviralsedap #kuruscantik #terpaksakurus #medinadesire #klubnalaleh #teamairdila #MisiKurusSebelumRaya

00
1 hour ago

*CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?* Tanda badan makin membesar bila ⤵ Seluar dah SENDAT, Sarung- sarung sangkut di lutut Baju dah KETAT, Duduk-duduk butang terkeluar Lutut tumit dah PENAT, Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan Pernah siang ayam? Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita. Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu. Minum hehari #Klubnalaleh Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂 Maharnya mampu milik . Izinkan dirimu cantik wahai hawa . 0165553017 . . Follow #detoxmurahjew #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #dewiremaja #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #gegarvaganza #mentor7 #gv #adapkatmana #kurusdarirumah #kopikurus #produkkurus #KurusItuSIHAT #jangancopy #teamkaktila #mohonshare

30
1 hour ago

*CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?* Tanda badan makin membesar bila ⤵ Seluar dah SENDAT, Sarung- sarung sangkut di lutut Baju dah KETAT, Duduk-duduk butang terkeluar Lutut tumit dah PENAT, Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan Pernah siang ayam? Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita. Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu. Minum hehari #Klubnalaleh Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂 Maharnya mampu milik . Izinkan dirimu cantik wahai hawa . 0165553017 . . Follow #detoxmurahjew #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #dewiremaja #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #gegarvaganza #mentor7 #gv #adapkatmana #kurusdarirumah #kopikurus #produkkurus #KurusItuSIHAT #jangancopy #teamkaktila #mohonshare

00
1 hour ago

*CIK AKAK TAHU BAHAYA OBESITI?* Tanda badan makin membesar bila ⤵ Seluar dah SENDAT, Sarung- sarung sangkut di lutut Baju dah KETAT, Duduk-duduk butang terkeluar Lutut tumit dah PENAT, Jalan-jalan sakit tampung berat berlebihan Pernah siang ayam? Gitulah lemak yang membaluti saluran darah kita. Insofff ler kome. Kita bakorrr jer lelemak tu. Minum hehari #Klubnalaleh Taim membuang cer tengok, berkilo minyak keluar, jangan nak uwekkkk sangat, sendirik punya 😂 Maharnya mampu milik . Izinkan dirimu cantik wahai hawa . 0165553017 . . Follow #detoxmurahjew #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #dewiremaja #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #gegarvaganza #mentor7 #gv #adapkatmana #kurusdarirumah #kopikurus #produkkurus #KurusItuSIHAT #jangancopy #teamkaktila #mohonshare

21
1 hour ago

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Timbangan makin lama makin meningkat?? . Alamakkkk 😱 macam mana ni . Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔 Tak perlu pening2, #kopikurusviral kan ada?? Belum cuba belum tahu. #teamkaktila #klubnalaleh #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #dewiremaja #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #gegarvaganza #mentor7 #gv #adapkatmana #kurusdarirumah #kopikurus #produkkurus #detoxmurahjew #dreamtorich #tipskurus

02
1 hour ago

Dah cuba macam2 produk kurus tapi tak kurus-kurus?? Timbangan makin lama makin meningkat?? . Alamakkkk 😱 macam mana ni . Ada yang tengah dilema ke nak kurus tapi xtahu nak buat apa??🤔 Tak perlu pening2, #kopikurusviral kan ada?? Belum cuba belum tahu. #teamkaktila #klubnalaleh #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #dewiremaja #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #gegarvaganza #mentor7 #gv #adapkatmana #kurusdarirumah #kopikurus #produkkurus #detoxmurahjew #dreamtorich #tipskurus

21
1 hour ago

Panas litlit ni kalau minum klubna ais ni sedapppp betul kan. Kurus pun dapat 😍. . Free gift utk pembelian set combo. Stok sgt2 limited jom grab cpt! Botol tu boleh guna isi air lain tau 😊😊 . 👇👇👇 Berminat? Whatsapp 0129459814 atau klik link di bio. . #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #detoxtea #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #tehkurus #tehdetox #kopisedap #rahsiakurus

20
1 hour ago

Bagaimana nak KAWAL NAFSU MAKAN yang MENGGANAS DAN SEKALIGUS dapat menurunkan berat badan TAHUN 2019 NI ⁉️ . Azam jee tak guna kalau tak jaga pemakanan. Ramai yang dah berjaya kawal selera makan dari makan dan minum yg manis2 dan sekaligus turunkan berat badan dengan KOPI klubna . #klubnalaleh #teamkaktila #leaderkaktila

10
1 hour ago

🎀 Assalamualaikum semua!! 🎀 🔸 PEMINAT KOPI WAJIB BACA NI!!! . Klu dulu minum kopi berat xturun2. Makin naik lagi ada sbb dicampur gula or susu nak bagi sedap! . Tapi sekarang dah ada kopi Klubna laleh! Bila minum berat turun turun turun dan turun!!! Badan yg dulu berisi sekarang dah selim!! Dah lawa!! Muka dulu tembam sekarang dah runcing. . Eh taknak cakap byk nilai lah sendiri. Beli klubna laleh sekarang!! . to order : whatapps 0135299869 👝 Harga : ▶ KLUBNA : RM 39 ▶ LALEH : RM 39 ▶ COMBO KLUBNA LALEH : RM 78 (FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!) . (Harga belum termasuk postage) Pos RM 10 SM / RM 15 SS . #klubnalaleh #kopikurusviral #kopiberasperang #jomkurus

10
1 hour ago

Bila minum Klubna dan Laleh kesan paling ketara seawal sehari ialah : 🌷Pembuangan lawas tanpa cirit birit atau perut memulas2 🌷 Rasa kenyang sentiasa (kawal rasa lapar n selera makan) Perut kempis, badan pun makin mengecil. Bila selera makan terkawal, kita pun tiada lah balik2 mau mengunyah ja kan? Lagii cepat berat turun😍😍 Sebab tu kamu kena cuba SET KURUS KERENGGA ni dulu Jom dapatkan sekarang. Kurus dan sihat dengan klubnalaleh Www.wasap.my/60168379435 Rm78 #Kopibantukurus #klubnalalehkamunting #klubnalalehdenaroline #agentklubnalaleh #dropshipdiperlukan #klubnalaleh #ida3s7 at Taiping, Perak

00
2 hours ago

PROMO PREMIUM FREEGIFTS BUY 1 FREE 4 ITEMS 🎁 . 1 SET KLUBNALALEH HARGA : RM78 / 1 SET POSTAGE : RM10 SM / RM15 SS (PER SET) . 🎀 FREE ✔ SUBANG LV ✔ RANTAI ATAU LOKET LV ✔ NEW SHAKER ✔ BIOAQUA MASK . LOST SEHINGGA 5-10KG KEATAS SEAWAL 2 MINGGU DGN 1 SET SAHAJA🔥 . 📲 BERMINAT? MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

21
2 hours ago

PROMO PREMIUM FREEGIFTS BUY 1 FREE 4 ITEMS 🎁 . 1 SET KLUBNALALEH HARGA : RM78 / 1 SET POSTAGE : RM10 SM / RM15 SS (PER SET) . 🎀 FREE ✔ SUBANG LV ✔ RANTAI ATAU LOKET LV ✔ NEW SHAKER ✔ BIOAQUA MASK . LOST SEHINGGA 5-10KG KEATAS SEAWAL 2 MINGGU DGN 1 SET SAHAJA🔥 . 📲 BERMINAT? MORE INFO & ORDER WHATSAPP 0193104860

11
2 hours ago

Bila kita sentiasa rasa kenyang. Nak makan pun tak lalu. Bila kurang makan,lg cepat penurunan berat badan berlaku!!! Amalkan Klubna setiap pagi n kenyang sampai tgh hari😍😍 Nak makan lebih2 pun rasa mcm xmuat dah nak masuk perut😂 . . Whatsapp : 013-9115567 . #sayajual #kurussihat #kurusselamat #skinnyteamalaysia #detoxmurah #plussizemalaysia #kuruscepat #klubnalalehkotabharu #klubnalalehbachok #klubnalaleh #kurusselepasraya #klubnalalehkelantan #nakkuruscepat #produkkurus #produkkurus #jomkurus #kurussebelumraya #sayanakkurus #detoxslim #sayajualdetoxtea #skinnytea #fatburner #detoxteamalaysia #kempisperut #jomdetox #jomkurus #tehhijau #langsingcepat #losyenkurus #sayanakkurus #ubatkurus #kurustanpadiet

40
2 hours ago

MISI KURUS SLIM SEHAT SEBELOM RAYA 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 NAK TAHU RAHSIA PENURUNAN 2KG KE 10KG HANYA DALAM MASA 2MINGGU?!! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 HANYA BERMODALKAN RM78 BERSERTA 3 FREE GIFT??? 😍😍😍😍 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ HANYA MINUM SET Kopi Viral Klubna Laleh MAMPU MEMBANTU REALITIKAN MISI ANDA 💪💪💪💪💪💪💪💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 💪 LET'S START... LET'S KURUS SIHAT DETAIL TEKAN LINK DIBAWAH WWW.WASAP.MY/60125460534/kopiviralklubnalaleh #teamciktiy #medinadesire #klubnalaleh #futehfu #ZEROKOSMARKETING #2498_S06_KL33MED #terpaksakenyang #terpaksakurus #kopibuanglemak #kopislim #kopiviralsedap #kopikurusviral #kopiramping #misikurus #kurusdalamseminggu #kesan3hari

30
2 hours ago

MAGRAIN HILANG !!! 3KG TURUN !!! Sakit tumit beliau juga sudah baik ! Asbab Klubna Laleh juga beliau disahkan hamil selepas consume 2 Set Klubna Laleh ! Alhamdulillah Klik sini 👇🏻 http://NakLostKG.wasap.my #teamsisfa #KlubnaLalehJohorBahruPasirGudang #CodAreaJohorBahruPasirGudang #id000990_kl33med #medinadesire #medinadesireofficial #bymedinadesire #klubnalaleh #klubna #klubnalalehhq #klubnalalehjohor #klubnalalehtestimoni #produkviral #trustedsellermalaysia #produkviral #codareajb #codjb

20
2 hours ago

MAGRAIN HILANG !!! 3KG TURUN !!! Sakit tumit beliau juga sudah baik ! Asbab Klubna Laleh juga beliau disahkan hamil selepas consume 2 Set Klubna Laleh ! Alhamdulillah Klik sini 👇🏻 http://NakLostKG.wasap.my #teamsisfa #KlubnaLalehJohorBahruPasirGudang #CodAreaJohorBahruPasirGudang #id000990_kl33med #medinadesire #medinadesireofficial #bymedinadesire #klubnalaleh #klubna #klubnalalehhq #klubnalalehjohor #klubnalalehtestimoni #produkviral #trustedsellermalaysia #produkviral #codareajb #codjb

30
2 hours ago

FEEDBACK FEEDBACK FEEDBACK!! . Siapa belum mmg rugi sangat. Bahan2 dalam Kopi klubna laleh sgt berkualiti. . KLUBNA buat rasa kenyang berpanjangan. LALEH cuci usus tanpa ada kesan cirit birit dan rampingkan perut!! . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #klubnalaleh #kopiviral #kopikurus #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #klubnalalehbachok #klubnalalehkotabharu #klubnalalehkelantan #klubnalaleh

20
2 hours ago

MYVI SE 1.5CC (A)- CONTINUE LOAN TAHUN : 2013 BULANAN : RM 540 BAKI : 7 TAHUN BANK : AEON CREDIT START PAY : 15 HB APRIL ROADTAX: BARU RENEW 1 TAHUN DVD / BLUETOOTH TIP TOP CONDITION DIRECT OWNER DOWN PAYMENT : RM 10.4K CALL/SMS/WHATSAPP : 013-3640693 (CEO AUTO) 📲 #shahalam #selangor #kualalumpur #malaysia #petalingjaya #klang #ampang #putrajaya #sayajual #kl #subangjaya #damansara #bangi #cheras #jomkurus #ipoh #klubnalaleh #puchong #rawang #subang #cod #klcc #shahalamresident #gym #promosi #johorbahru #gombak #sunway #wedding #kereta at Shah Alam, Malaysia

100
2 hours ago

💔MASALAH KEGEMUKAN KRITIKAL💔 . JANGAN AMBIL MUDAH MASALAH KEGEMUKAN YANG KRITIKAL . FOBIA, bila tengok bentuk badan di cermin, nak keluar rumah pun malas dan bosan ! . MALU orang sekeliling asyik tanya . . BADAN kenapa ? Makin chubby & mengembang ? Tak cuba ikhtiar pape produk ke ? . Kos hampir ribuan ringgit saya laburkan untuk SEIMBANGKAN berat badan tapi MASIH TIADA PERUBAHAN. 😔 . Siapa sangka masalah yang dah lama menghantui diri kink BERUBAH sepantas 14 hari selepas disiplin consume dengan #klubna & #laleh . Dulu aku diejek-ejek, Kini aku non stop dipuji-puji . . Alhamdulillah, terima kasih #klubnalaleh ❤️ . #teamkaktila #jomkurus #misikurus #tipskurus #sayanakkurus #kurussihat #atasimasalahgemuk #diet #langsing #badanlangsing #cairkanlemak #buangangin #medinadesire #kuruscantik #klubnalalehhq #sayajualonline #baazaronline #baazarpaknil #sayajualsayapakai #kopiviral #serikembangan #sabakbernam #sungaibesar #kelantanese #kualalumpur #putrajaya #upm

10
2 hours ago

💔MASALAH KEGEMUKAN KRITIKAL💔 . JANGAN AMBIL MUDAH MASALAH KEGEMUKAN YANG KRITIKAL . FOBIA, bila tengok bentuk badan di cermin, nak keluar rumah pun malas dan bosan ! . MALU orang sekeliling asyik tanya . . BADAN kenapa ? Makin chubby & mengembang ? Tak cuba ikhtiar pape produk ke ? . Kos hampir ribuan ringgit saya laburkan untuk SEIMBANGKAN berat badan tapi MASIH TIADA PERUBAHAN. 😔 . Siapa sangka masalah yang dah lama menghantui diri kink BERUBAH sepantas 14 hari selepas disiplin consume dengan #klubna & #laleh . Dulu aku diejek-ejek, Kini aku non stop dipuji-puji . . Alhamdulillah, terima kasih #klubnalaleh ❤️ . #teamkaktila #jomkurus #misikurus #tipskurus #sayanakkurus #kurussihat #atasimasalahgemuk #diet #langsing #badanlangsing #cairkanlemak #buangangin #medinadesire #kuruscantik #klubnalalehhq #sayajualonline #baazaronline #baazarpaknil #sayajualsayapakai #kopiviral #serikembangan #sabakbernam #sungaibesar #kelantanese #kualalumpur #putrajaya #upm

10
2 hours ago

💔MASALAH KEGEMUKAN KRITIKAL💔 . JANGAN AMBIL MUDAH MASALAH KEGEMUKAN YANG KRITIKAL . FOBIA, bila tengok bentuk badan di cermin, nak keluar rumah pun malas dan bosan ! . MALU orang sekeliling asyik tanya . . BADAN kenapa ? Makin chubby & mengembang ? Tak cuba ikhtiar pape produk ke ? . Kos hampir ribuan ringgit saya laburkan untuk SEIMBANGKAN berat badan tapi MASIH TIADA PERUBAHAN. 😔 . Siapa sangka masalah yang dah lama menghantui diri kink BERUBAH sepantas 14 hari selepas disiplin consume dengan #klubna & #laleh . Dulu aku diejek-ejek, Kini aku non stop dipuji-puji . . Alhamdulillah, terima kasih #klubnalaleh ❤️ . #teamkaktila #jomkurus #misikurus #tipskurus #sayanakkurus #kurussihat #atasimasalahgemuk #diet #langsing #badanlangsing #cairkanlemak #buangangin #medinadesire #kuruscantik #klubnalalehhq #sayajualonline #baazaronline #baazarpaknil #sayajualsayapakai #kopiviral #serikembangan #sabakbernam #sungaibesar #kelantanese #kualalumpur #putrajaya #upm

10