Kakicantiqtea Photos & Videos

3 hours ago

Berat naik! Penimbang yang salah ! Penimbang rosak ! Berat naik , salahkan keadaan , salahkan orang sekeliling , salahkan mak masak sedap , salahkan family , kerajaan dan negara😅 Semua orang salah , diri sendiri yang asyik makan , tak salah ! Dah 2019 ni , marilah muhasabah diri . Masih sempat kembali ke pangkal jalan Stop salahkan sesiapa dan diri sendiri Cari punca , cari solution dan take action! #DetoxTeabyMedinaDesire #tehkuruspantas #SlimmingDetoxTea #KakicantiqTea

20
5 hours ago

Arsya Beaute tengah mencari DROPSHIP!!! . 🌈 Postage kami 😁 Modal kami (takde modal pon boleh je buat) 💞 Bahan iklan kami jua . 🎒 Untung anda (keuntungan dari RM5 - 32) . 🍅 Tak perlu pon postage barang 🍁 Tak perlu simpan barang (zero risk barang tak terjual) 🖤 Tak ada Yuran pendaftaran . Sapa2 yang berminat bolehlah wassap sis okey Click whatsapp link dekat bio tau . #Kahwinmelayu #Kahwinmuda #Kahwinmurah #Kahwinpenang #Kahwinsingapura #kainpasang #kainpasangcantik #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #Kaisonipohklebang #Kajang #kakicantiq #kakicantiqtea #Kakikasutjerteh #Kakisentap #Kakiviral #Kalauakukaya #kalungperak #kalyanambaazar #Kamitakramai #kampar #Kamparperak #Kampungkoh #Kampussegamat #Kangar #Kangarperlis #Kapar #Kaparklang #Kapit #Karnivalmerbok

50
5 hours ago

KALAU TAK BERKESAN ORG TAK BG FEEDBACK. . Betul?? Klu ada feedback positive tu maknanya produk tu memang bagus. Betul? Kalau betul tu meh beli lelaju kurus sesama okayyy! . Meh whatapps lelaju 0164517261 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0164517261 #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #detoxtea #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #tehkurus #tehdetox #kopisedap #rahsiakurus #agenttaipingperak #agenttaiping #kurusseblmraya

70
5 hours ago

KALAU TAK BERKESAN ORG TAK BG FEEDBACK. . Betul?? Klu ada feedback positive tu maknanya produk tu memang bagus. Betul? Kalau betul tu meh beli lelaju kurus sesama okayyy! . Meh whatapps lelaju 0164517261 . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0164517261 #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #detoxtea #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #tehkurus #tehdetox #kopisedap #rahsiakurus #agenttaipingperak #agenttaiping #kurusseblmraya

60
6 hours ago

AMARAN : KOPI NI HANYA SESUAI UTK YANG NAK TURUN 10KG SEBULAN SAHAJA !! . . . Saya tak diet! Saya tak jogging! Saya tak suka makan ubat ( pil/kapsul ) Saya cuma minum KOPI PENCAIR LEMAK pagi sebelum sarapan... ada siapa2 nak rahsia kempis perut / turunkan berat badan dengan pantas x? 3hari lost 2kg 1 minggu lost 5kg 1 bulan lost 20kg . 👇👇👇 Berminat? Whatsapp 0127747675 . #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #detoxtea #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #tehkurus #tehdetox #kopisedap #rahsiakurus - #regrann

102
6 hours ago

Kepada ibu2/istery2/suami2/hakak2 single/abam2 single.. Akq nk bgtau satu rahsia utk kurus dgn cepat... DETOX TEA DRY MEDINA DESIRE ✔Kaki chanteq tea ✔slimming detox tea Lebih berkesan kalau tambah lagg 1 produk utk cepatkan lagy kesan tu ✔maryam lotion Nk try??? Pm hakak 019 9332470 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal at Universiti Sains Islam Malaysia - USIM

61
7 hours ago

Kepada ibu2/istery2/suami2/hakak2 single/abam2 single.. Akq nk bgtau satu rahsia utk kurus dgn cepat... DETOX TEA DRY MEDINA DESIRE ✔Kaki chanteq tea ✔slimming detox tea Lebih berkesan kalau tambah lagg 1 produk utk cepatkan lagy kesan tu ✔maryam lotion Nk try??? Pm hakak 019 9332470 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal at Masjid Negara Kuala Lumpur

21
7 hours ago

Kepada ibu2/istery2/suami2/hakak2 single/abam2 single.. Akq nk bgtau satu rahsia utk kurus dgn cepat... DETOX TEA DRY MEDINA DESIRE ✔Kaki chanteq tea ✔slimming detox tea Lebih berkesan kalau tambah lagg 1 produk utk cepatkan lagy kesan tu ✔maryam lotion Nk try??? Pm hakak 019 9332470 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal at Dataran Merdeka,Kuala Lumpur

50
7 hours ago

Kepada ibu2/istery2/suami2/hakak2 single/abam2 single.. Akq nk bgtau satu rahsia utk kurus dgn cepat... DETOX TEA DRY MEDINA DESIRE ✔Kaki chanteq tea ✔slimming detox tea Lebih berkesan kalau tambah lagg 1 produk utk cepatkan lagy kesan tu ✔maryam lotion Nk try??? Pm hakak 019 9332470 #cantik #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #dietatkins #dietsihat #jomsihat #sayajual #slimfittea #produkmuslim #lotionmalaysia #teamurah #teakuruscepat #kakicantiq #slimmingtea #sayajuallosyen #losyenkurus #losyenmaryammurah #perutbuncit #secretcorreaglobal at Teluk Chempedak Beach

50
11 hours ago

EH TERKURUS TANPA SENGAJA!! . Consume xhabis lg 1 set combo. Tapi sedar2 eh rse ringan badan ni. Rasa kurus la. Rasa makin lawa la. Rasa perut kempis laa. . Tanya org lain pn mmg nampak perubahan dia 😍😍 Korang nak kurus tanpa sengaja? Meh amalkan slimming detox tea n kaki cantiq tea mula dr sekarang. . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0175679890 #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus

21
11 hours ago

Mengapa harus bayar beratus2 untuk dapatkan ubat kurus yg xpasti lgi berkesan atau x??😨😨 . Cuma hanya RM40 SEBULAN,anda akan dapat 1SET COMBO TEATOX(Slimming+kaki cantiq)👢💅 . CONFIRM akan HILANG 3-5KG SEMINGGU jika KONSISTEN. TIDAK PERCAYA?!! Lihat la Feedback dan testimonial..💓💓 .. 💰HARGA EXC POSTAGE 👉Slimyou dytox tea RM15 👉Kakicantiq (legs tea) RM25 👉Set Combo(Kakicantiq + Slimyou dytox Tea) 📮Exc Postage : RM8SM/RM12SS . 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 .. #slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus # #teatox #legstea # #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu

60
11 hours ago

Mengapa harus bayar beratus2 untuk dapatkan ubat kurus yg xpasti lgi berkesan atau x??😨😨 . Cuma hanya RM40 SEBULAN,anda akan dapat 1SET COMBO TEATOX(Slimming+kaki cantiq)👢💅 . CONFIRM akan HILANG 3-5KG SEMINGGU jika KONSISTEN. TIDAK PERCAYA?!! Lihat la Feedback dan testimonial..💓💓 .. 💰HARGA EXC POSTAGE 👉Slimyou dytox tea RM15 👉Kakicantiq (legs tea) RM25 👉Set Combo(Kakicantiq + Slimyou dytox Tea) 📮Exc Postage : RM8SM/RM12SS . 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 .. #slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus # #teatox #legstea # #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu

60
13 hours ago

Kopi pagi pemecah lemak tepu Ramai berebut nak beli walaupun tgh bulan. Sebab apa ? Sebab nak kuyus sebelum raya 😋 Kalau start waktu puasa kang x sempat pilih baju raya 😂 Sebab tu kaksu suruh start sekarang 🔥 klik www.wasap.my/60134877874/kopikurus . #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #detoxtea #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #tehkurus #tehdetox #kopisedap #rahsiakurus

100
16 hours ago

Ingat lg kak ell yg dh berjaya loss 7kg sblm ni. Latest brt dia dah tinggal 63kg. Xpnh miss mnum tea tau. Makin kurus makin lawa makin nampak mcm anak dara . Cuba teka mummy anak 3 ni umur brp sekarang??? . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0175679890 #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus

21
16 hours ago

GEMUK LEPAS BERSALIN. . Agent akma ni masalah dia brt badan susah nam turun lepas bersalin. So dia consume set combo utk dptkan semula brt bdan sblm bersalin. . Alhamdulillah dia dh berjaya loss 6kg dgn set combo. N skrg sgt aktif jual tea utk share kt kawan2 dia kebaikan teatox kte ni. . SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0175679890 #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus

41
17 hours ago

Kenapa MESTI PILIH KLUBNA LALEH??? Dapat membakar lemak dan membentuk badan anda ! . Salah satu fungsi KLUBNA LALEH ialah mengawal nafsu makan anda. . Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja. . LALEH membantu dari segi pelawasan dan penghadaman untuk membuang lemak dan seterusnya membentuk badan! . “ TERPAKSA KENYANG TERPAKSA KURUS” . ✔menyekat selera makan sehingga 48jam ✔rasa sedap ya amat setanding latte starbuck ✔bertenaga sepanjang hari confirm! ✔tiada rasa debar2 hati ✔tiada rasa pedih ulur hati ✔tiada rasa pening2 ✔tiada lesu2 ✔tiada ganggu waktu tidur ✔tidur malam yang selesa dan lena ✔tiada sakit2 perut ✔tiada angin2 perut atau angin naik kepala . Kesan selepas minum klubna laleh ✔on the spot keyang selapas 5 minit minum ✔bertenaga luar biasa ✔kulit makin glowing ✔kulit jadi moist Wajib selepas minum klubna ✔minum air kosong 3L wajib ✔makan ikut time ✔jangan skip sarapan ✔STOP sugar ✔STOP carbo ✔CONTINUE PROTIN ✔senaman. Best kan??? 💕0136462960 💕www.wasap.my/60136462960 💕www.instagram.com/klubna.laleh 💕www.facebook.com/klubnalaleh.seremban . #agentklubnalalehseremban #klubnalalehseremban #kopikurus #kopilondehlemak #kopicairlemak #kopiklubnalaleh #kopiklubna #klubna #laleh #klubnalalehviral #testimonigreencoffee #testimoniklubnalaleh #testimonimedinadesire #medinadesire1 #medinadesirehq #kurusdengancepat #carakuruaberkesan #misimengecil #misikurus #getslim #slim #detox #kakicantiqtea #seremban #coffee #greencoffee at Ampangan, Negeri Sembilan, Malaysia

20
17 hours ago

Kenapa MESTI PILIH KLUBNA LALEH??? Dapat membakar lemak dan membentuk badan anda ! . Salah satu fungsi KLUBNA LALEH ialah mengawal nafsu makan anda. . Dengan cara apa? Dengan memberikan khasiat yang membuatkan anda rasa kenyang sahaja. . LALEH membantu dari segi pelawasan dan penghadaman untuk membuang lemak dan seterusnya membentuk badan! . “ TERPAKSA KENYANG TERPAKSA KURUS” . ✔menyekat selera makan sehingga 48jam ✔rasa sedap ya amat setanding latte starbuck ✔bertenaga sepanjang hari confirm! ✔tiada rasa debar2 hati ✔tiada rasa pedih ulur hati ✔tiada rasa pening2 ✔tiada lesu2 ✔tiada ganggu waktu tidur ✔tidur malam yang selesa dan lena ✔tiada sakit2 perut ✔tiada angin2 perut atau angin naik kepala . Kesan selepas minum klubna laleh ✔on the spot keyang selapas 5 minit minum ✔bertenaga luar biasa ✔kulit makin glowing ✔kulit jadi moist Wajib selepas minum klubna ✔minum air kosong 3L wajib ✔makan ikut time ✔jangan skip sarapan ✔STOP sugar ✔STOP carbo ✔CONTINUE PROTIN ✔senaman. Best kan??? 💕0136462960 💕www.wasap.my/60136462960 💕www.instagram.com/klubna.laleh 💕www.facebook.com/klubnalaleh.seremban . #agentklubnalalehseremban #klubnalalehseremban #kopikurus #teamkaktila #kopilondehlemak #kopicairlemak #kopiklubnalaleh #kopiklubna #klubna #laleh #klubnalalehviral #testimonigreencoffee #testimoniklubnalaleh #testimonimedinadesire #medinadesire1 #medinadesirehq #kurusdengancepat #carakuruaberkesan #misimengecil #misikurus #getslim #slim #detox #kakicantiqtea #seremban #coffee #greencoffee at Senawang

61
17 hours ago

Dah la murah RM39 jek . Free guide pulak tu . Boleh loss 15kg dalam masa SEBULAN !! 😱 . . Dah la murah RM39 jek . Free guide pulak tu . Boleh loss 15kg dalam masa SEBULAN !! 😱 . . . #kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #puabu #lotionkurus #pilkurus #cantik #maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #anugerahmeletopera #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #klubnalaleh #cikguseo

333
17 hours ago

KLUBNA LALEH BIKIN MAINTAIN SLIM💃😍 Apa awak rasa bila orang jumpa awak dan BAGITAW YG AWAK NAMPAK KURUS SKIT❓. Best gilerr woo. Berapa kurun sudah serata dunia mencari produk yg mampu bagi effect kenyang & lawas, akhirnya ada kat depan mata jerr. Berbaloi ke tak❓. Opkosss lah berbaloi2 dek😉. Ehh tak boleh dibiarkan begitu je nih🤔. Nanti irg lain pakat pakai baju saiz M. Awak takkan nak tengok jer. Apakata awak pun cuba satu set. Kita guide sampai jadi. Amacam❓ Jom cepat whatsapp ▶️0183104812 HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ " STOP GEMOK, JOM KURUS " . . . #kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #puabu #lotionkurus #pilkurus #cantik #maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #anugerahmeletopera #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #klubnalaleh #cikguseo

151
17 hours ago

SEHARI JE TRUS BERAT SUSUT 2KG😳‼️ Bior betik‼️. Baru start sehari dua trus turun 2KG tuh. Wahhhh‼️. Bukan senang nak turunkan berat badan selama ni betul tak?. Alhandulillah berkat minum KLUBNA LALREH, nahhh terus dia nyahkan 2KG. Tanjat makk😅. Itu cerita customer nih. Ehh cerita kita pulak macam mana agaknya kalau kita dah start minum KLUBNA LALEH ekk❓🤔. Jom try satu set😉 Whatsapp 👉0183104812 HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ " STOP GEMOK, JOM KURUS " . . . #kurus #slimtea #kurussenang #kurusmurah #kuruscepat #kurusberkesan #nakkurus #kakicantiqtea #teatox #detox #diet #sayajual #lostweight #lostinch #lostkg #puabu #lotionkurus #pilkurus #cantik #maryam #inchloss #kurus #bakarlemak #lotionkurus #pilpelangsing #anugerahmeletopera #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #legstea #fitness #kurusseminggu #klubnalaleh #cikguseo

171
23 hours ago

Kenapa pilih KLUBNALALEH 💞6x bakar lemak 💞4x detox buang toksin 💞berkesan sekat gula & karbo 💞mengawal nafsu makan 💞sentiasa kenyang & bertenaga 💞memutihkan kulit badan 💞merawat kulit dari jerawat 💞tingkatkan daya imunisasi 💞melancarkan peredaran darah 💞tiada kesan sampingan & cirit 💞fokus lemak yg terkumpul 💞tak perlu diet ketat 💞tak perlu senam teruk 💞Sesuai utk lelaki & wanita 💞tiada kesan kembali gemuk kalau stop . . READY STOK !! Klik link di BIO IG Wasap.my/60123056522/PGkopikurus . . #teakurus #kopikurus #klubnalalehagentmelaka #pickuptamansrikrubong #slimmingdetoxtea #tehkurusmedina #kakicantiqtea #klubnalaleh #kurus #produkkurus #coffeelover #kopiklubna #klubnalalehcodmelaka #klubnalalehtestimoni #klubnalalehmelaka #dropshipwanted #agentwanted #tehkurusviral #kopikurusviral #kurussebelumraya #slimtea #coffeeslim

21
23 hours ago

Kenapa pilih KLUBNALALEH 💞6x bakar lemak 💞4x detox buang toksin 💞berkesan sekat gula & karbo 💞mengawal nafsu makan 💞sentiasa kenyang & bertenaga 💞memutihkan kulit badan 💞merawat kulit dari jerawat 💞tingkatkan daya imunisasi 💞melancarkan peredaran darah 💞tiada kesan sampingan & cirit 💞fokus lemak yg terkumpul 💞tak perlu diet ketat 💞tak perlu senam teruk 💞Sesuai utk lelaki & wanita 💞tiada kesan kembali gemuk kalau stop . . READY STOK !! Klik link di BIO IG Wasap.my/60123056522/PGkopikurus . . #teakurus #kopikurus #klubnalalehagentmelaka #pickuptamansrikrubong #slimmingdetoxtea #tehkurusmedina #kakicantiqtea #klubnalaleh #kurus #produkkurus #coffeelover #kopiklubna #klubnalalehcodmelaka #klubnalalehtestimoni #klubnalalehmelaka #dropshipwanted #agentwanted #tehkurusviral #kopikurusviral #kurussebelumraya #slimtea #coffeeslim

40
1 day ago

Panas litlit ni kalau minum klubna ais ni sedapppp betul kan. Kurus pun dapat 😍. . Free gift utk pembelian set combo. Stok sgt2 limited jom grab cpt! Botol tu boleh guna isi air lain tau 😊😊 . 👇👇👇 Berminat? Whatsapp 0134877874 atau klik link di bio. . #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #detoxtea #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #tehkurus #tehdetox #kopisedap #rahsiakurus

101
1 day ago

KAD BISNES💳 . Produk yang mudah untuk menambahkan RANGKAIAN (networking) dikalangan rakan niaga, prospek, keluarga, saudara mahupun rakan. Produk dilengkapi dengan maklumat bisnes/produk/perniagaan kita boleh menarik "FIRST IMPRESSION" yang positif kepada bisnes kita dengan design kad bisnes yang baik dan professional. Juga boleh dibuat sebagai penanda/pengingat untuk menghubungkan kita dengan pembeli. CETAK OHSEM menawarkan kad bisnes yang lebih tebal daripada biasa (310gsm BUKAN 260gsm), tahan lasak dan tidak mudah koyak. . Antara pilihan material kad bisnes adalah : 💳310gsm Art Card + Silky Matt 💳260gsm Art Card + Matt + Spot UV (single/double sided) 💳260gsm Art Card + Matt + Hot Stamping (single/double sided) (1color/2color) (Black,Blue,Green,Red,Gold,Silver Hot Stamping) 💳230gsm Ivory Card 💳250gsm Metal Ice Card 💳240gsm Linen Card 💳240gsm Suwen Card 💳220gsm Brilliant White 💳220gsm Vellum Card 💳180gsm PVC Card 💳280gsm Frosted Plastic Card . Pilihan finishing kad bisnes yang lain : 💳Glossy Lamination 💳Round Corner 💳Hole Punching (3mm/5mm) 💳Custom Die-Cut . Untuk tempahan, sila nyatakan 📝 : 🎲Kuantiti 💳Material . Untuk harga, saiz, spesifikasi, jumlah atau produk yang lain, sebarang pertanyaan : 📩cetakohsem@gmail.com 📱016 242 7408 (WhatsApp SHJ)

61
1 day ago

Mengapa harus bayar beratus2 untuk dapatkan ubat kurus yg xpasti lgi berkesan atau x??😨😨 . Cuma hanya RM40 SEBULAN,anda akan dapat 1SET COMBO TEATOX(Slimming+kaki cantiq)👢💅 . CONFIRM akan HILANG 3-5KG SEMINGGU jika KONSISTEN. TIDAK PERCAYA?!! Lihat la Feedback dan testimonial..💓💓 .. 💰HARGA EXC POSTAGE 👉Slimyou dytox tea RM15 👉Kakicantiq (legs tea) RM25 👉Set Combo(Kakicantiq + Slimyou dytox Tea) 📮Exc Postage : RM8SM/RM12SS . 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 .. #slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus # #teatox #legstea # #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu

120
1 day ago

Mengapa harus bayar beratus2 untuk dapatkan ubat kurus yg xpasti lgi berkesan atau x??😨😨 . Cuma hanya RM40 SEBULAN,anda akan dapat 1SET COMBO TEATOX(Slimming+kaki cantiq)👢💅 . CONFIRM akan HILANG 3-5KG SEMINGGU jika KONSISTEN. TIDAK PERCAYA?!! Lihat la Feedback dan testimonial..💓💓 .. 💰HARGA EXC POSTAGE 👉Slimyou dytox tea RM15 👉Kakicantiq (legs tea) RM25 👉Set Combo(Kakicantiq + Slimyou dytox Tea) 📮Exc Postage : RM8SM/RM12SS . 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 .. #slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus # #teatox #legstea # #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu

40
1 day ago

Mengapa harus bayar beratus2 untuk dapatkan ubat kurus yg xpasti lgi berkesan atau x??😨😨 . Cuma hanya RM40 SEBULAN,anda akan dapat 1SET COMBO TEATOX(Slimming+kaki cantiq)👢💅 . CONFIRM akan HILANG 3-5KG SEMINGGU jika KONSISTEN. TIDAK PERCAYA?!! Lihat la Feedback dan testimonial..💓💓 .. 💰HARGA EXC POSTAGE 👉Slimyou dytox tea RM15 👉Kakicantiq (legs tea) RM25 👉Set Combo(Kakicantiq + Slimyou dytox Tea) 📮Exc Postage : RM8SM/RM12SS . 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 Ws 📲📲+60145283888 for order..😘 💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫 .. #slimtea #skinnytea #slimmingdetox #slimteatox #slimteamurah #tehkurus # #teatox #legstea # #tehkurusmurah #kakicantiqtea #legsteamalaysia #skinnyteatoxmurah #skinnyteatox #kuruscantik #kurussihat #minumankesihatan #teaslim #teaslimming #ibumenyusu

130
1 day ago

Knp perlu bazir duit yg byk utk kurus, sekiranya ada yg lbh mudah & diyakini berkesan? Terbukti dgn feedback & testimoni2 yg terbaikk.. Produk buatan M'sia, 100 herbs . Selamat di minum. Bebas racun. Diluluskan SIRIM. ✅MURAH ✅MUDAH ✅BERKESAN Dah la murah RM39 jek . Free guide pulak tu . Boleh loss 15kg dalam masa SEBULAN !! 😱 😊Klik link whatsapp jika berminat.. www.wasap.my/60128511984/sayanakkurus #tehdetox #tehkuruspantas #tehkurusviral #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #medinatea #tehdetoxviral #tehdetoxkuching #teatoxsarawak #teatox #klubnalalehsedap #klubnalalehsarawak #klubna #klubnalalehkuching #klubnalaleh #klubna #laleh #klubnalalehmantap #kikislemak #kopiviralsedap #stopgemukjomkurus

00
1 day ago

Knp perlu bazir duit yg byk utk kurus, sekiranya ada yg lbh mudah & diyakini berkesan? Terbukti dgn feedback & testimoni2 yg terbaikk.. Produk buatan M'sia, 100 herbs . Selamat di minum. Bebas racun. Diluluskan SIRIM. ✅MURAH ✅MUDAH ✅BERKESAN Dah la murah RM39 jek . Free guide pulak tu . Boleh loss 15kg dalam masa SEBULAN !! 😱 😊Klik link whatsapp jika berminat.. www.wasap.my/60128511984/sayanakkurus #tehdetox #tehkuruspantas #tehkurusviral #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #medinatea #tehdetoxviral #tehdetoxkuching #teatoxsarawak #teatox #klubnalalehsedap #klubnalalehsarawak #klubna #klubnalalehkuching #klubnalaleh #klubna #laleh #klubnalalehmantap #kikislemak #kopiviralsedap #stopgemukjomkurus

20
2 days ago

minum coffee ni kan, seriuss korang rasa kenyang lama weyh. ni tak lama nak puasa, kalau korang amik, insyaAllah tak de la monyok muka nak menunggu waktu buka 😆 takde la perangai nak pegi google lauk pauk. 😆 sebab korang rasa kenyang je sampai bebuka. siyess best. tak sedar minum2 baju pun dah tuka saiz tau ❤️ whatsapp 0134877874 . #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #detoxtea #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #tehkurus #tehdetox #kopisedap #rahsiakurus

73
2 days ago

KOPI BAKAR LEMAK VIRAL! satu satunya kopi beras perang yg buat perut awak tahan lama. elok sgt di ambil pada bulan puasa tak lama lagi. yang mana gastrik,jenis nak melantak 24jam, ini kopi terbaik! serius sedap gile rasa capucchino. 1 hari hilang 1kg 5 hari hilang 3kg 10 hari hilang 7kg 😱 beribu real testimoni dah buktikan.komen NAK kalau nak sama sama kurus sebelum raya!! wasap.my/60134877874 . #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #detoxtea #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #tehkurus #tehdetox #kopisedap #rahsiakurus

72
2 days ago

tumit pecah pecah ni selalunya punca dia dari berat badan yang berlebihan, jadinya lower body pun susah nak tampung upper body. jom kita cek tumit kaki kita. agak agak dah retak seribu tu dah boleh start turunkan berat badan dah kot 😁 . #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #kopikurusviral #misikurus #jomkurus #tipskurus #tipskuruscepat #sayanakkurus #kurussihat #detoxtea #medinadesire #kopiviral #klubnalaleh #kopikurus #klubna #laleh #petuakurus #infokurus #tehkurus #tehdetox #kopisedap #rahsiakurus

30
2 days ago

KAKI CANTIQ TEA ❤❤ . Minum teh ni hari2. Sama macam tea boh cuma hat ni minum2 je perut kempis, paha tak bergesel, hilang lengan sado. Bdn ringan senang nak solat. . Tk payah nak ketuk serai halia, perah lemon nak bagi lawas perut. Rendam jer teh ni minum tanpa gagal. Ramuan sama jer cuma nk senangkan superwoman skrg yg makin bizi. . #medinadesire #tehkurus #tehkuruspantas #slimmingdetoxtea #kakicantiqtea #langsingcepat #kurusdalamseminggu #buangtoksin #buanglemak #kurustanpasenaman #detoxtea #kurusdalammasa7hari #kurussihatcepat #kuruscepat #medinatea #teatox #kurus #tipskurus #tipskuruscepat #tehviral #tehkurusviral #kakicantiqtea #kurussebelumraya

60
2 days ago

5 HARI LOSS 4.1 KG🤩 Yang ni memang tak boleh nak kata apa. Bila dia timbang berat dari 115KG dan tengok angka berat dia makin susut kepada 111.9KG dalam masa 5 hari jeee! Memang dia terkejut sangat2. Tak sangka dan terkejut katanya. Ehhh kita ni pun naik tanjattt makk gitu. Nak lompat sampai bintang dah rasanya nih. Haa awak2 bila lagi❓Tak nak ke camnih❓. Sis tanya jurrrr😏 Jom whatsapp ▶️ 0128511984 HARGA RM78 SATU SET Postage RM10 sm / RM15 ss 🎁 BELI SATU SET, AWAK AKAN DAPAT 2 FREE GIFT IKHLAS DARI HQ MEDINA DESIRE🤗. JOM GRAB‼️ " STOP GEMOK, JOM KURUS " #tehdetox #tehkuruspantas #tehkurusviral #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #medinatea #tehdetoxviral #tehdetoxkuching #teatoxsarawak #teatox #klubnalalehsedap #klubnalalehsarawak #klubna #klubnalalehkuching #klubnalaleh #klubna #laleh #klubnalalehmantap #kikislemak #kopiviralsedap #stopgemukjomkurus

00
2 days ago

Bukan 1 bukan 2. Tapi dah beribu feedback customer kita dpt yg berjaya kurus berkesan dgn klubna laleh. Awk bila lagi? Tak lama dah nak raya. Tak berangan nak pakai red kebaya ke? 🤔 Http://www.wasap.my/60128511984/sayanakkurus #tehdetox #tehkuruspantas #tehkurusviral #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #medinatea #tehdetoxviral #tehdetoxkuching #teatoxsarawak #teatox #klubnalalehsedap #klubnalalehsarawak #klubna #klubnalalehkuching #klubnalaleh #klubna #laleh #klubnalalehmantap #kikislemak #kopiviralsedap #stopgemukjomkurus

10
2 days ago

Bukan 1 bukan 2. Tapi dah beribu feedback customer kita dpt yg berjaya kurus berkesan dgn klubna laleh. Awk bila lagi? Tak lama dah nak raya. Tak berangan nak pakai red kebaya ke? 🤔 Http://www.wasap.my/60128511984/sayanakkurus #tehdetox #tehkuruspantas #tehkurusviral #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #medinatea #tehdetoxviral #tehdetoxkuching #teatoxsarawak #teatox #klubnalalehsedap #klubnalalehsarawak #klubna #klubnalalehkuching #klubnalaleh #klubna #laleh #klubnalalehmantap #kikislemak #kopiviralsedap #stopgemukjomkurus

00
2 days ago

Bukan 1 bukan 2. Tapi dah beribu feedback customer kita dpt yg berjaya kurus berkesan dgn klubna laleh. Awk bila lagi? Tak lama dah nak raya. Tak berangan nak pakai red kebaya ke? 🤔 Http://www.wasap.my/60128511984/sayanakkurus #tehdetox #tehkuruspantas #tehkurusviral #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #medinatea #tehdetoxviral #tehdetoxkuching #teatoxsarawak #teatox #klubnalalehsedap #klubnalalehsarawak #klubna #klubnalalehkuching #klubnalaleh #klubna #laleh #klubnalalehmantap #kikislemak #kopiviralsedap #stopgemukjomkurus

10
2 days ago

Knp perlu bazir duit yg byk utk kurus, sekiranya ada yg lbh mudah & diyakini berkesan? Terbukti dgn feedback & testimoni2 yg terbaikk.. Produk buatan M'sia, 100 herbs . Selamat di minum. Bebas racun. Diluluskan SIRIM. ✅MURAH ✅MUDAH ✅BERKESAN Dah la murah RM39 jek . Free guide pulak tu . Boleh loss 15kg dalam masa SEBULAN !! 😱 😊Klik link whatsapp jika berminat.. www.wasap.my/60128511984/sayanakkurus #tehdetox #tehkuruspantas #tehkurusviral #kakicantiqtea #slimmingdetoxtea #medinatea #tehdetoxviral #tehdetoxkuching #teatoxsarawak #teatox #klubnalalehsedap #klubnalalehsarawak #klubna #klubnalalehkuching #klubnalaleh #klubna #laleh #klubnalalehmantap #kikislemak #kopiviralsedap #stopgemukjomkurus

00