Jomsihat Photos & Videos

8 minutes ago

Ahaakksssss , I told you, tiada mustahil dengan chcoburnz 🔥🔥 tiada lagi masalah peha besar , tiada lagi lengan macam peha ayam, malah badan terus fit dan shape. I bukan senang nak percaya minuman ni semua tapi dengan Chocburnz really buat i jatuh cinta, dari pipi berlapis lapis , Vshape terus u alls, now even I makan banyak pun, berat tetap Maintain, badan tak naik pun, kekal fit sampai sekarang. Kalau i dah berjaya dan boleh lakukan , kenapa tidak anda ?? Jangan buang masa pandang cermin duk tengok diri yang terlebih lemak tu🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ BERTINDAK SEKARANG 🔥🔥 . . . Berminat untuk menjadi salah satu consumer berjaya ? Boleh direct message kami sekarang‼️ Kita guide awak sampai Jadi Sesuai utk LELAKI DAN PEREMPUAN !! 💖💖💖 P/s : Jangan tak percaya kerana admin sendiri dah berjaya, mereka juga dah berjaya , jangan biarkan lemak tepu terus terusan berada dalam badan kita , JOM HAPUSKAN OBESITI 🔥 #letsgetfitwithchocburnz . #misskerengga #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #indonesia #chocburnz

70
8 minutes ago

Fitness meal to break plato stage 🔥 . 👉Fitness meal yang buatkan berat lemak akan turun & muscle akan naik dengan perfect. 👉Sesuai untuk sesiapa yang rasa susah sangat nak break plato, dah diet tapi tak turun-turun. 👉 Fitness meal ni bagus untuk penghadaman juga ye. 💪 . Ws 0111-0577413 untuk info lebih lanjut . #nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar #nakkurus #gemokisawesome #misimengecil #pialasuzuki2018 #affsuzukicup18 #harimaumalaya

30
8 minutes ago

Mengenyangkan dan menahan selera mkn sbb tinggi protien. . *BizziBoddy* ❌Sakit jantung ❌Darah tinggi ❌Jantung ❌Sakit buah pinggang ✅ Kencing manis . . ❗️pantang = air gas/air kelapa/ais ❗️minum byk air. . Nak turunkan berat badan secara sihat❓ . Komen "saya nak cuba" 🙋🙋🙋 . Atau boleh DM saya Atau boleh terus Whatsapp 📲 0193811238 . Jangan risau saya akan bantu anda insyaAllah. . "saya tak janji, tapi insyaAllah pasti" 😘😘😘 #bizziboddy #gelmandianbidara #gentelharumnita #harumnita #eczemacream #melaleucaeczemacream #melaleucacream #datoaliffsyukri #aslegacy #aslegacymalaysia #asbeauty #asbeautymalaysia #shahidadherbs #terlajaklaris #terlajakmurah #produkviral #wanitadankecantikan #produkkesihatan #produkkecantikanmurah #bisnesonlinemalaysia #sayajual #nakcantik #naksihat #jomsihat #jomcantik #sakitkulit #kulitgatal #ruambayi

00
10 minutes ago

Patutlah siapa minum bizziboddy ni cepat turun sbb.... . 👉Bahan aktif membantu mereka utk dptkan berat badan yg ideal lebih efektif👏🏻👏🏻👏🏻 Terutama white kidney bean dan hoodia gordomi. . Mengenyangkan dan menahan selera mkn sbb tinggi protien. . *BizziBoddy* ❌Sakit jantung ❌Darah tinggi ❌Jantung ❌Sakit buah pinggang ✅ Kencing manis . . ❗️pantang = air gas/air kelapa/ais ❗️minum byk air. . Nak turunkan berat badan secara sihat❓ . Komen "saya nak cuba" 🙋🙋🙋 . Atau boleh DM saya Atau boleh terus Whatsapp 📲 0193811238 Jangan risau saya akan bantu anda insyaAllah. . "saya tak janji, tapi insyaAllah pasti" 😘😘😘 #bizziboddy #gelmandianbidara #gentelharumnita #harumnita #eczemacream #melaleucaeczemacream #melaleucacream #datoaliffsyukri #aslegacy #aslegacymalaysia #asbeauty #asbeautymalaysia #shahidadherbs #terlajaklaris #terlajakmurah #produkviral #wanitadankecantikan #produkkesihatan #produkkecantikanmurah #bisnesonlinemalaysia #sayajual #nakcantik #naksihat #jomsihat #jomcantik #sakitkulit #kulitgatal #ruambayi

00
14 minutes ago

Padu tak hasil teh kombo kita ? Jangan pandang rendah harga murah tau. Walaupon harga murah tapi kesan powerrrr ! 💪🏻 Terbukti berkesan. Korang yg tak cuba lagi tu rugi besar ! . Set combo Rm40 dapat 2 paket (kuning & pink) Whatsapp 0129738395 . . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #selangor #johor #melaka #kualalumpur #klang #damansara

13
16 minutes ago

Anda stress bila bekerja? Ada masalah sukar fokus? Mudah letih? 😵😵 Jangan abaikan kesihatan mental anda kerana ia sama penting dengan kesihatan fizikal anda!!😁😁 Beli 1x Nutrilite FAV Gift Set dan akan dapat Limited-Edition Jute Bag secara PERCUMA. Bukan itu sahaja, anda dapat membeli Tropical Herbs 'Rejuvenate' Essential Oil Kit dengan harga jauh lebih murah dari harga asal. 🎉🎉Promosi ini bermula pada 15 Dec 2018 sehingga 14 Jan 2019...Jadi tunggu apa lagi, jangan lepaskan peluang tawaran hebat ini!!!🎉🎉 Untuk maklumat lanjut, boleh wasap 📱 011-56923164😁😁 #Nutrilite #NutriliteMalaysia #promosi #SoyProtein #DoubleX #BioCPlus #SalmonOmega3 #OsteGlucosamine #NaturalBComplex #LecithinE #CalciumMagD #jomsihat #healthy #healthylife #healthylifestyle #healthyliving #befit at Shah Alam, Malaysia

31
17 minutes ago

DAH CUBA MACAM2 TAPI TAK BERJAYA KURUS!!! . Tapi bila minum Klubna dan laleh brt badan dah turun 15kg !!! Fuhhh bayangkan klu korang yg dh keciwa cuba mcm2 produk lemak masih kekal melekat dalam badan tu dpt hasil mcm ni jugak kan. Double confirm melompat atas penimbang tu nanti😂 Ok taknak ckp byk jom dapatkan Klubna n Laleh sekarang!! Whats app 0133576603 . Klik link ni utk order http://wasap.my/0133576603 . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #deatoxteamalaysia #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusselamat #dietmalaysia #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kurussebelumkahwin #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #intermittentfasting

50
18 minutes ago

Teatox medina ni klu awk konsisten kan,awk pn terkejut dgn hasil dia. Dolu2 nak hilangkan 21kg lemak dr badan,berpuluh ribu duit awk kena keluarkan tau. . Tapi kan,custer kte spend RM80 je awk!! 2 set combo hilang 21kg. Murah mudah berkesan!!! Jom kurus dgn teatox medina desire. . To order whatapps 0133576603 SLIMMING DETOX TEA™ : RM15 KAKI CANTIQ ™(SLIM LEG) : RM25 POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS) To order : whatapps 0133576603 . Klik link ni utk order http://wasap.my/0133576603 . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #deatoxteamalaysia #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusselamat #dietmalaysia #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kurussebelumkahwin #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #intermittentfasting

10
21 minutes ago

Hai semua ! Selesai Slot Pertandingan Mewarna Kanak-kanak berumur 7-12 tahun ! Dapatkan kupon segera! Jom sama-sama memeriahkan Program Hari Terbuka 2018 Pusat Internet Felda Gunung Besout 1.🎉🎉 • Tarikh : 19 & 20 Disember 2018 (Rabu&Khamis) bertempat di Dewan Semai Bakti Felda Gunung Besout 1,Sungkai,Perak Malaysia 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 • Jumpa anda di sana🤗🎪🎁🎈🎉 Pastikan tak lepaskan peluang untuk dapatkan kupon cabutan bertuah ya 😜 • #hariterbuka2018 #pusatinternet #openday #futsal #kuizdigital #stem #fungames #kesihatan #jaguhkampung #masterchef #usahawan #jualan #mewarna #pakaianberagam #zumba #senamrobik #jomsihat #karaoke #sukanekarakyat #cookingcontest #coloringart #kidscoloring

30
21 minutes ago

. . ANDA NAK KURUS DLM 2 MINGGU SEBELUM TAHUN BARU 2019??🔥🔥🔥 . . Jangan panik jgn risau!!!! . . Sexycurve ada!!! . . Bengkung utk kempiskan perut dan kecikkan pinggang!💐- RM 100 ❤️ . . Girdle pants utk bakar lemak dan kecikkan peha⭐️⭐️- RM 90❤️ . . De-tea utk turunkan 5kg ke 10kg berat badan anda- RM 59.90 ❤️ . Wondercurve - lotion panas bakar lemak2 degil di lengan, peha, perut dan pinggung- RM 80❤️ . Whatsapp eika sekarang tau utk order pantass😜🎉 📲019-234 3425 📲019-234 3425 📲019-234 3425 . . ✅Postage setiap hari ✅Free Gift for all 🎁 ✅Bayar item & postage sahaja ✅Boleh COD or Selfpickup area👇🏽 ▪️Putrajaya ▪️Cyberjaya ▪️Bangi ▪️Dengkil ▪️Seri Kembangan ▪️Equine Park _ #misskerengga #sexycurve #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #agentprodukkecantikan #girdlepants #letskuruswithsasha #wondercurve #ps_eika #sexycurveputrajaya #sexycurvebangi #sexycurvecyberjaya #sexycurve #sexycurveequinepark #sexycurveserikembangan #sexycurvedengkil #sexycurveseremban #setbersalin #setberpantang

20
21 minutes ago

Serbuk beras perang untuk hapuskan lemak di perut! Bagus diambil sebagai sarapan pagi dan minuman malam 3 hari lost 3kg! 7 hari lost 10kg! 1 bulan lost 20kg! Tak perlu di masak cuma tambah air suam Nak Zati bantu kempiskan perut bakar sehari 1kg dengan pantas? Komen "Saya Nak" Klik link di bio utk info pantas. . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruslangsing #kurusselamat #dietmalaysia #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #kurussebelumkahwin #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #intermittentfasting

20
24 minutes ago

Did you know that detox drinks help to boost energy, cleanse the liver and promote skin health? You can get all that with De-Tea! RM119.80 (Monthly Supply -30 sachets) . WHATSAPP 0109712205 FREE COD KUANTAN . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #teamstokistanushia

50
25 minutes ago

. . ANDA NAK KURUS DLM 2 MINGGU SEBELUM TAHUN BARU 2019??🔥🔥🔥 . . Jangan panik jgn risau!!!! . . Sexycurve ada!!! . . Bengkung utk kempiskan perut dan kecikkan pinggang!💐- RM 100 ❤️ . . Girdle pants utk bakar lemak dan kecikkan peha⭐️⭐️- RM 90❤️ . . De-tea utk turunkan 5kg ke 10kg berat badan anda- RM 59.90 ❤️ . Wondercurve - lotion panas bakar lemak2 degil di lengan, peha, perut dan pinggung- RM 80❤️ . Whatsapp eika sekarang tau utk order pantass😜🎉 📲019-234 3425 📲019-234 3425 📲019-234 3425 . . ✅Postage setiap hari ✅Free Gift for all 🎁 ✅Bayar item & postage sahaja ✅Boleh COD or Selfpickup area👇🏽 ▪️Putrajaya ▪️Cyberjaya ▪️Bangi ▪️Dengkil ▪️Seri Kembangan ▪️Equine Park _ #misskerengga #sexycurve #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #agentprodukkecantikan #girdlepants #letskuruswithsasha #wondercurve #ps_eika #sexycurveputrajaya #sexycurvebangi #sexycurvecyberjaya #sexycurve #sexycurveequinepark #sexycurveserikembangan #sexycurvedengkil #sexycurveseremban #setbersalin #setberpantang

10
25 minutes ago

. . ANDA NAK KURUS DLM 2 MINGGU SEBELUM TAHUN BARU 2019??🔥🔥🔥 . . Jangan panik jgn risau!!!! . . Sexycurve ada!!! . . Bengkung utk kempiskan perut dan kecikkan pinggang!💐- RM 100 ❤️ . . Girdle pants utk bakar lemak dan kecikkan peha⭐️⭐️- RM 90❤️ . . De-tea utk turunkan 5kg ke 10kg berat badan anda- RM 59.90 ❤️ . Wondercurve - lotion panas bakar lemak2 degil di lengan, peha, perut dan pinggung- RM 80❤️ . Whatsapp eika sekarang tau utk order pantass😜🎉 📲019-234 3425 📲019-234 3425 📲019-234 3425 . . ✅Postage setiap hari ✅Free Gift for all 🎁 ✅Bayar item & postage sahaja ✅Boleh COD or Selfpickup area👇🏽 ▪️Putrajaya ▪️Cyberjaya ▪️Bangi ▪️Dengkil ▪️Seri Kembangan ▪️Equine Park _ #misskerengga #sexycurve #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #agentprodukkecantikan #girdlepants #letskuruswithsasha #wondercurve #ps_eika #sexycurveputrajaya #sexycurvebangi #sexycurvecyberjaya #sexycurve #sexycurveequinepark #sexycurveserikembangan #sexycurvedengkil #sexycurveseremban #setbersalin #setberpantang

00
26 minutes ago

Jom bersama Forever living Product, Demi menjaga kesihatan Dalaman jua Luaran, kesihatan menjamin keselesaan beribadah, Bekerja, keriangan bersama keluarga Dan disamping itu juga kita juga Perlu menambah pendapatan kita supaya kita juga dapat moderns Dan bersedekah Jom... Berminat Hubungi PN Hapsah 010 2659737 sentiasa menanti #foreverlivingcheras #tambahincome #jomsihat

10
26 minutes ago

#PETANDA BAHAYA #JERAWAT 😱😱😱 . . . Lama Sara tak share post kat sini kan? Ada yang rindu tak? 😘 . . Ok, entri harini Sara nak share mengenai masalah jerawat yang asyik tumbuh di tempat sama aje. Mesti rimas kan, terutama yang selalu tumbuh di dahi, dagu, pipi dan badan kan? 😫 . . Jom kita tengok kenapa jerawat tumbuh di tempat yang sama ni ~ . . 📌 DAGU ATAU LEHER . 👉 Berkait rapat dengan kitaran haid & hormon. Hormon berlebihan dalam badan menyebabkan minyak dimuka keluar dengan banyak dan menyebabkan pori tersumbat. . . 📌DAHI DAN HIDUNG . 👉 Stress dan makan makanan produk tenusu dan berminyak secara berlebihan adalah punca yang sering terjadi menyebabkan jerawat tumbuh dengan kerap di kawasan ni. Nak dahi licin, jagalah pemakanan mu... 😇 . . 📌 PIPI . 👉 Berpunca daripada alergik, tangan yang tidak bersih dan bayangkan handphone dah jatuh2 kemudian tak dibersihkan lepastu letak pula di pipi. Akhirnya, jerawat pun tumbuh dengan bahagia . . 📌 BADAN . 👉 Selalunya berkait dengan soal kebersihan dan boleh jadi faktor genetik. . . ❗️Faktor darah kotor yang terkumpul pun boleh jadi punca terjadinya jerawat yang tumbuh bagaikan cendawan. ❗️ . . . #JOMSIHAT BERSAMA #JOMBEKAM . . senang2 sis klik je link di bio untuk whatsapp 🤗 . . Jangan lupa LIKE & SHARE page kami ye ❤️😘 . . . . #jombekam #jomsihat #KualaLumpur #Selangor #Wangsamaju #wangsawalk #Srirampai #Danaukota #Setapak #Keramat #Ampang

10
26 minutes ago

. . ANDA NAK KURUS DLM 2 MINGGU SEBELUM TAHUN BARU 2019??🔥🔥🔥 . . Jangan panik jgn risau!!!! . . Sexycurve ada!!! . . Bengkung utk kempiskan perut dan kecikkan pinggang!💐- RM 100 ❤️ . . Girdle pants utk bakar lemak dan kecikkan peha⭐️⭐️- RM 90❤️ . . De-tea utk turunkan 5kg ke 10kg berat badan anda- RM 59.90 ❤️ . Wondercurve - lotion panas bakar lemak2 degil di lengan, peha, perut dan pinggung- RM 80❤️ . Whatsapp eika sekarang tau utk order pantass😜🎉 📲019-234 3425 📲019-234 3425 📲019-234 3425 . . ✅Postage setiap hari ✅Free Gift for all 🎁 ✅Bayar item & postage sahaja ✅Boleh COD or Selfpickup area👇🏽 ▪️Putrajaya ▪️Cyberjaya ▪️Bangi ▪️Dengkil ▪️Seri Kembangan ▪️Equine Park _ #misskerengga #sexycurve #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #agentprodukkecantikan #girdlepants #letskuruswithsasha #wondercurve #ps_eika #sexycurveputrajaya #sexycurvebangi #sexycurvecyberjaya #sexycurve #sexycurveequinepark #sexycurveserikembangan #sexycurvedengkil #sexycurveseremban #setbersalin #setberpantang

00
27 minutes ago

Katakan YES! kepada Curves yang luar biasa dan kehilangan lemak yang degil di sekitar bahagian pinggang anda! . BENGKUNG STRAP SEXYCURVE akan flatkan perut dan merampingkan pinggang anda secara dramatik. Rasa confident yang teramat apabila anda kelihatan 3-4 inci kurus dengan serta merta! . Tunggu apa lagi ullouss . ✨1 x Bengkung Strap Myr 100! (Rp:myr110) . To Order DM us or whatsapp - 010 9712205 #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #kurusdalam2minggu #girdlepant #wondercurve #teamstokistanushia

10
30 minutes ago

Say YES! to amazing Curves and lose those stubborn inches around your lowerbody instantly! . The SEXYCURVE GIRDLE PANTS tightens, tones your thighs and flattens your stomach for immediate results that dramatically helps you drop a dress size. . You'll feel confident while THE GIRDLE PANTS effortlessly peels off the weight to help you look 3-4 inches thinner. . Transform with Sexycurve! ✨1 x Girdle Pants MYR 90 (RP99) . To Order DM us or whatsapp - 010 9712205 . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #kurusdalam2minggu #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #teamstokistanushia

20
30 minutes ago

3 ISU KENAPA ORANG MAKAN BANYAK TAPI TAK NAIK BERAT!! . . Ramai tanya Coach isu ni. Pagi ni Coach nak kupas 3 isu ni . Pertama ialah sebab genetik. Ade yang genetik nye memang susah naik berat walaupun makan macam2 termasuk yang tak sihat TAPI DALAMAN NYA BELOM TENTU SIHAT WALAUPUN DIRI TU KURUS. Ramai yang kurus tapi terlantar kat spital atau hidap mcm2 masalah kesihatan, betol? . Kedua ialah metabolisme setiap badan berbeza. Yang tinggi metabolisme tu yang buatkan susah nak naik berat. Itulah pentingnya dan Coach selalu share pasal metabolisme badan ni. Pastikan jangan drop. Nanti efek pada pembakaran kalori dan sistem kesihatan badan secara keseluruhan . Ketiga ialah sometimes orang yang makan banyak tapi berat tak naik ni biasanya orang yang makan Nutrition yang bagi result 80% dan 20% result pula dari senaman. Hasilnya 100% result powerful secara total. Coach sendiri tak naik berat dah 7 tahun dah alhamdulillah . DAH FAHAM? SHARE INFO BERMANFAAT INI ❤ . . #cabarankurusonline Coach Faiz 📲 010-5433234 . #gengslimfit #coachkurus #coachdiet #shaklee #fatburnermega #mirafilzah #jusdetoks #tehkurus #viral #onlinecoachingmalaysia #bajuxxl #jubah #tudung #shawl #hijabmuslimah #turunberat #turunberatonline #coachonline #produkherbalife #programkurus #cabarankurus #moodrepubplik #jomsihat #jomkurus #jk1m #fitmalaysia #tipscantik #tipskurus #kurussihat at Senawang

201
30 minutes ago

GIRDLE PANTS & DETEA COMBO! . Get that hour glass body, ask us how! ✨1 x Girdle pants ✨1 x Detea MYR 149.90 (FREE SHIPPING) . To Order DM us or whatsapp - 010 9712205 FREE POSTAGE + FREE GIFT . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #teamstokistanushia

70
32 minutes ago

5 hri loss 3kg pergh gmpak en😱 Dh la Teatox tk pahit No diet no eksesais Murah nk mati rm40 je siap dpt 2 paket tahan sebulan lagi tauu So tggu ape lagi cepat klik link ws di bio - - Berminat trus klik link ws di bio atas ye♥️👆🏻👆🏻 . WASAP :0105677817 [DROPSHIP /AGENT /STOKIS DIPERLUKAN DISELURUH NEGERI] . #petuakurus #mealplanning #makananmelayu #makananmalaysia #makanmakan #pedas #kurusmudah #kurus2minggu #sedap #jomsihat #jomkurus #gayahidup #gayahidupsihat #produkviral #nocollagen

00
33 minutes ago

Hey peeps! Come & get your LUNCH/DINNER set! Basmathi Rice+Chicken Teriyaki 🍱🔸Rm12🔸 Available From: Monday - Friday Minimum Order: 3 Meals Delivery Area: Gombak,Melawati, Setapak & Wangsa Maju *Other places will be charged RM 3 for delivery* Self Pick-Up:KL TRADERS SQUARE -ORDER A DAY BEFORE- If you’re interested, feel free to whatsapp 011-51708966 😉 #healthylunch #healthydinner #healthyrecipes #healthyeatings #healthyfood #healthylifestyle #healthymeals #foodporn #food #foodie #foodism #foodgasm #jomdiet #jomsihat #jomkurus #fitnessmalaysia #jomfit #wangsamajudelivery #kualalumpurdelivery #menu #lisaklkitchen

180
34 minutes ago

DAPATKAN KOPI DIET DI @skinny.ironbabe @skinny.ironbabe @skinny.ironbabe . NAK DAPATKAN BODY GOALS MACAM INI?! TAK MUSTAHIL!!!! 👊👊👊 . Dulu cuba macam² tak pernah menjadi. Perut buncit and berat badan still tak turun². 😭 Tapi dengan #KLUBNA dan #LALEH tiada yang mustahil. LOVE YOUR BODY BY SHOW SOME EFFORTS. Inshaallah boleh.❤ . Whats app 010 2419703 @ klik link bio saya 🍑 Harga : Klubna : RM39 Laleh : RM39 COMBO KLUBNA LALEH : RM78 (FREEGIFT MENARIK BAGI YANG TERAWAL!) . (Harga belum termasuk postage) Pos rm10sem/rm15ss

61
34 minutes ago

SET BODY MODEL! 👙 . . RM149.90 . . Untuk dapatkan berat badan model 50kg boleh minum De-Tea setiap hari selama sebulan . . Girdle Pants pula bantu kecikan peha dan dapatkan shape body yang langsing dan kurus macam model . . Jom body model untuk 2019! . . 📲 Whatsapp @sexycurve_queen at +60193595769 to place your order . . #sexycurvesenoritas #sexycurvelovers #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #wellness #motivation #vegan #weightloss #transformation #selflove #love #happy #inspiration #waisttrainer #detea #detox #girdle #wondercurve #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #johorbahru #malaysia at Kings Tomyam Bandar Kinrara

100
37 minutes ago

Jomm ke sini jam 9.30 mlm ini - Aerodance Workout (Please Share / Tag Kawan2 yer ..) =============== Yang tidak bercuti balik ke kampung dan cuti-cuti Malaysia jika berkelapangan jemput bersenam disini bersama :- ✅Coach Jaja Mokhtar 🔹️19/12/18 | Rabu Mlm Ini 🔹️9.30 Malam Ini 🔹️Pusat Kecemerlangan Sukan PARALIMPIK Kampung Pandan 🔹️Open To Public 🔹️Ladies Only 🔹️Walk In RM6.00 🔹️Tema Purple ☎️ 019 6649337 019 3176445 ✅IG: zumba_eniaerodance ✅Page: Eni Aerodance Zumba Kampung Pandan/Ampang #eniaerodance #zumba #jomkurus #pandan #kampungpandan #community #cheras #kualalumpur #sajat #maluri #ampang #senamrobik #tasik #jomsihat #nakkurus #challenger #sportplanetampang #celebrityfitness #studioworkout #haiking #mytown #fitness #studio #jomsenam #ride #partiharapan

100
41 minutes ago

NAK KURUS KENA ADA TINDAKAN Buat pilihan bijak untuk fokus dalam diet Nak kurus sebelum tahun 2019 ni.. Jom bermula Daftar sesi JANUARI.. Khas utk yang serius nk kurus 3-11kg Turun Berat Badan Intake Bulan Januari personal dan group coaching bersama Coach YATIE YAT 📲PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫SLOT TERHAD Yatie Yat 010 700 5865 Tekan Link DI BIO👇🏻👇🏻 👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻http://yatiyatslim.wasap.my/ #dietkurus #jubahbesar #tudung #bajubesar uru n lemak #kuru scepat #psminazshahalam #jomkurus #kurusdarirumah #bakarlemak #hijab #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa #turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansinat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #myClinic #psbel laammara #psleeyanarahman

40
44 minutes ago

Stress tak akan membantu anda pun utk lose weight malah parah lagi.. . 1️⃣ Stress akan increase selera nak makan. Rasa nk ‘Baham’ semua. 2️⃣ Proses pembakaran kalori terhalang. 3️⃣ Stres pemusnah diet. 4️⃣ Stres merangsang Hormon yg menggemukkan. 5️⃣ Metabolisme badan semakin perlahan. 6️⃣ Ia ‘Menyerap’ tenaga semasa exercise. . Lepas nih jangan stress2 dh...dh aku gemuk aku jadi stress? Amik action, jom join program ngan saya! Slide je 'DM' tu saya tak makan org pun.. InsyaAllah sama sama kita belajar. . . . #onlinecoaching #befitprogram #youcanloseweightfromhome #tipssihat #motivationalquotes #kataperangsang #befitwithcoachyazid #jomkurus #tubuhruncing #pipitirus #zalora #fattahamin #syafiqkyle #jomsihat #tipssenang #healthylifestyle #mealplan #simpletips #coachonline #seluarbesar #makansihat #sizebesar #fitmama #plussize #moodrepublik #BHOnline #dietseimbang

60
45 minutes ago

9 HARI LAGI?!!! 😱😱😱 Cant wait !!! Beli tiket anda harini juga girlsss. Acara penutup 2018 wajibbb masuk list nih 😍😍 see u there! . #Repost @lilyfitnessbangi with @get_repost ・・・ BAHANGNYA KIAN TERASA 🔥🔥 . Jom dapatkan tiket dengan hubungi +60122755456 atau www.lilyfiesta.com . Masih ada sikit lagi free tshirt utk pembeli tiket combo atau yang join hari sabtu , jumaat dan ahad boleh walk in 💃🏻💃🏻💃🏻 . #lampuputrajaya #fitnessfiesta # #lilyfitnessstudio #ladiesonly #wanitasahaja #zumba #bandarbarubangi #bangigateway #zumbabangi #zumbakajang #yogabangi #aerodancebangi #piloxingbangi #sbzbangi #fit #sihat #kurusbangi #jomsihat #muslimahgym #gymwanita

50
46 minutes ago

#jomsihat bersama #puterimama Assalamualaikum sahabat2 mama.. Hari ni mama nak share tentang KHASIAT DAUN MULBERI. Kalau nak tahu, daun mulberi ni boleh makan tau. Biasanya mama akan buat ulam. SEDAP !! Kalau nak campur dalam masakan pun boleh seperti nasi goreng, sup sayur. Pokok mulberi mempunyai semua 18 asid amino dan mengandungi vitamin B, B1, B2, C, asid folik, potassium yang amat diperlukan oleh badan kita. 🌿 #puterimama

00
46 minutes ago

MAKANAN RINGAN Bila makan kerepek ingat kalorinya memang tinggi bayangkan 3 keping dah 500 kcl Baik ambik nasi dan lauk pauk puas dan kenyang Nak kurus sebelum tahun 2019 ni.. Jom bermula Daftar sesi JANUARI.. Khas utk yang serius nk kurus 3-11kg Turun Berat Badan Intake Bulan Januari personal dan group coaching bersama Coach YATIE YAT 📲PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫SLOT TERHAD Yatie Yat 010 700 5865 Tekan Link DI BIO👇🏻👇🏻 👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻http://yatiyatslim.wasap.my/ #dietkurus #jubahbesar #tudung #bajubesar uru n lemak #kuru scepat #psminazshahalam #jomkurus #kurusdarirumah #bakarlemak #hijab #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa #turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansinat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #myClinic #psbel laammara #psleeyanarahman

50
48 minutes ago

'COCOS POWER!TURUN 5KG!'💪🏻💪🏻 Dah beribu-ribu #testimoni #bodydreamcocos Power or tak??minum cocos saja BERAT TURUN 5KG DENGAN SEKOTAK COCOS!👏🏻👏🏻👍🏻 Dah ramai yang CUBA #bodydreamcocos dah semuanya BERJAYA TURUNKAN BERAT Siap REPEAT ORDER lagi....💋 Berminat?Nak jadi testimoni #bodydreamcocos? . Interested to oder : Www.wasap.my/60175285869/cocos #Bodydream #Bodydreamkanada #bodydreamcocos #kurustanpapantang #bodydreamjb #codjb #kurussihat #kurusdarirumah #perutKempis #kuruscantik #kurusCepat #supplementkurus #turunberatbadan #kurustanpapantang #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #cuciusus #detox #antiselulit #bazaarpaknil #sayajual #MisiKurusSihat #onlinebiz #igseller #igbized

00
52 minutes ago

MULAKAN BANGUN PAGI Dari bangun pagi kita susun jadual dengan elok akan jadi elok hingga ke petang Nak kurus sebelum tahun 2019 ni.. Jom bermula Daftar sesi JANUARI.. Khas utk yang serius nk kurus 3-11kg Turun Berat Badan Intake Bulan Januari personal dan group coaching bersama Coach YATIE YAT 📲PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫SLOT TERHAD Yatie Yat 010 700 5865 Tekan Link DI BIO👇🏻👇🏻 👇🏻👇🏻👇🏻 👉🏻http://yatiyatslim.wasap.my/ #dietkurus #jubahbesar #tudung #bajubesar uru n lemak #kuru scepat #psminazshahalam #jomkurus #kurusdarirumah #bakarlemak #hijab #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa #turunberat #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #jomsihat #makansinat #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #myClinic #psbel laammara #psleeyanarahman

80
54 minutes ago

Setelah Mengunakan Deina mmg berat turun mendadak, sis x bersenam pun, just minum je, tetiba turun 4kg, sis beli ngn no ni 0169171108. Berminat ? Pm . . LOSS #3KG - #5KG SEMINGGU ??? 4 dalam 1 ❗️ Wajib minum 2sudu sehari sahaja. . 7x Bakar Lemak tanpa perlu diet & bersenam. 100% bahan semulajadi dari herba terpilih. Mengawal selera makan !! Melancarkn haid yg tidak teratur !! HALAL . LULUS KKM . . . PROMOSI terhad lg 39 org yg TERAWAL ! . ✔WHATSAPP - 0137418925 ✔WHATSAPP -0137418925 . #juspencairlemak #sayajualprodukkecantikan #sayajualdeinaslimax #kurustanpadiet #kuruscepat #gemuk #wanita #assalamualaikum #jomkurus #jomsihat #cantik

11
56 minutes ago

Macam mana ni? Dah jaga makan tapi berat naik jugak....😭 . Diantara sebabnya adalah:- - stress kerja. Mulalah mulut tu nak mengunyah macam2kan 😥😥 - Makan tak ikut masa. Macam mana busy pun makan kena ikut time 🍲🍝 - Kurang minum air kosong. 25 kg berat bdn kita kena minum 1 liter air 💦💦 - Kurang bergerak. Di office kita mmg kurang bergerak asyik duduk jer..sesekali bangunlah utk jalan2 🚶‍♀️🚶‍♂️ - Office buat potluck. Boleh kalau nak join tapi pandai2 pilih makanan 🥪🥙 . . . Apa yang penting ; KNOWLEDGE IS IMPORTANT BUT NOT POWERFUL. APPLICATION IS MORE POWERFUL . . 👉🏻INTAKE JANUARY 2019 YOU CAN LOSE WEIGHT FROM HOME 🏠 OPEN!!! . Klik saja biolink IG kami utk details pendaftaran SESI JANUARY 2019 . . 📖 Meal plan terancang berkesan, menu sihat, resipi dan cara masak setiap hari selama sebulan . 🍽 Makan 5 hingga 6 kali sehari..TANPA BERLAPAR. . ❌ BUKAN UBAT KURUS. . 💯ONLINE🤳🏻. SIHAT, PERMAKANAN SEIMBANG DAN NUTRISI LENGKAP. . 💭 MIND TRAINING FOR HEALTHY EATING HABITS. . . Coach Shidi.📲📲📲+60126069522 Coach Ita.📲📲📲 +60192408262 . #jomkurus #jomfit #jomsihat #jomdietsihat #nakcantik #naksihat #nakdiet #slimfit #youcanloseweightfromhome #ucandoit #kalori #tipsdiet #healthylifestyle #healthydiet #teamnickhinhussien #teamfadzil #teamatikahzakaria #misimengecil #wowbodytransformation #weightlossprogramme #primavalet #jubahbesar #tv3 #jalanjalancarimakan #progressontrack #gemokisawesome #isihatmagazine #bajubesar #tipsdiet

110
57 minutes ago

. MORNING SHAKE ✌. . Lets full fill your day with awesome healthy breakfast 🥃. . Ada apa dengan F1 ⤵ 1⃣ Low calorie 2⃣ Low GI 3⃣ Kenyang 4⃣ Full with nutrition . Program Premium Coaching Online intake JANUARI 2019 dibuka. Personal dan group coaching bersama team Kurus 21 Hari✌. . ✅ Meal plan sihat harian ✅ Rating lunch ✅ Tips kurus yang sihat ✅ Support group ✅ Love and happiness . 🔊 Pendaftaran telah DIBUKA ⏩ SLOT TERHAD Terus click link di bio ⤴⤴⤴ ATAU Whassap terus di 📲016-9500476📲 . #jubahsouq #jubahbesar #pakejpelamin #pakejpengantin #bajubesar #psminazshahalam #bakarlemak #skinspa #idealyst #fashionvalet #hannanmedispa #pakejbersalin #blouselabuh #tudunglabuh #arianiootd #ootd #carimakan #seluarbesar #jomsihat #bajumenyusu #duckscarves #blousebesar #duckcosmetics #kuruscantik #tipskurus #tipsdiet #seluarbesar #myclinic #psbellaammara #psleyanarahmah

20
57 minutes ago

Ganti Mee Segera Anda dengan Resipi Ini👇🏻 . Rebus spaghetti sehingga masak. . Tumis Bawang putih + bawang holand dan cili flakes. . Letak tuna chunck, masukkan spaghetti dan hias dengan daun sup. . SIAP!! . . Jangan lupa klik 'ON POST NOTIFICATION' supaya tak terlepas Tips Kurus, Info Kesihatan & Menu Diet . Meal Plan Zig Zag & Resepi Sihat Personal Coach WhatsApp Group Support Daily Topoc Coaching Daily Nutrition Home Workout Video 100% Online Coach Dini +601127793120 . Atau klik link di bio utk info lanjut 👆 . . . . #jomsihat #jomkurus #dietonline #dietsihat #seluarbesarmurah #zalora #suamitanpacinta #cikreenencikngokngek #healthylifestyle #sayanakkurus #coachonline #bajuplussizemurah #cantikberhijab #tipsdiet #tipskurus . #tipssihat #menusihat #dietseimbang #lisasurihani #jovianmandagie #errafazira #aliffsyukriterlajaklaris #abambocey #coachdini #infosihatcoachdini #tipsihatcoachdini

491
1 hour ago

'COCOS POWER!TURUN 5KG!'💪🏻💪🏻 Dah beribu-ribu #testimoni #bodydreamcocos Power or tak??minum cocos saja BERAT TURUN 5KG DENGAN SEKOTAK COCOS!👏🏻👏🏻👍🏻 Dah ramai yang CUBA #bodydreamcocos dah semuanya BERJAYA TURUNKAN BERAT Siap REPEAT ORDER lagi....💋 Berminat?Nak jadi testimoni #bodydreamcocos? . SO UNTUK ORDER BOLEH TERUS TEKAN BIO LINK WS . whatsapp 0123881794 . #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamkana #bodydreamlondonparis2018 #perutKempis #kuruscantik #turunberatbadan #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #cuciusus #detox

00
1 hour ago

YEAR END SALE VALID UNTIL 31 DEC 2018🔥💋📢📢 Good News untuk semua Disebabkan permintaan yang banyak🔼🔼 maka SALE semua produk BODYDREAM akan di "EXTEND" sehingga 31 DEC 2018👌🏻😍 SPECIAL OFFER!📣📣 . . lebih banyak lebih untung So dont miss out! Nak KURUS,MELETOP dan CANTIK? . klik bio/whatsapp 0123881794 . #bodydream #bodydreamcocoslimming #bodydreamkana #no1cocoslimminginMalaysia #perutKempis #kuruscantik #turunberatbadan #jomkurus #jomsihat #nakkurus #bakarlemak #cuciusus #detox #sayajual #MisiKurusSihat #onlinebiz #igseller #igbiz #feedbackigshop #feedbackmalaysia #feedback #trustedseller #sale #sale1212 #malaysiasale

10
1 hour ago

NAK TAMPIL KURUS?? SEMPAT LAGI TAU....MASIH BELUM TERLAMBAT.. JOM MINUM TEH MEDINADESIRE.. TERBUKTI BERKESAN...FOLLOW TESTIMONI2 HOT KAMI... ..... COMBO SET : RM 40 (ADA 2 PACK TEH) 👉1)SLIMMING DETOX TEA™ RM15 👉2)KAKI CANTIQ™(SLIM LEG TEA) RM25 👉POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS) ... Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 Whatsapp "SET COMBO" ke 019-3705174 #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kuruscepat #jomkurus #kurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #cikguseo #nakkurus #nakkuruscepat #jomsihat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #teamilafazila #qurose #langsingsehat #langsingcepat #ubatkurusmurah #obatkurus #kuruscantik

51
1 hour ago

Hai semua ! Pelbagai STEM Fun Games Corner disediakan. Dapatkan kupon segera! Jom sama-sama memeriahkan Program Hari Terbuka 2018 Pusat Internet Felda Gunung Besout 1.🎉🎉 • Tarikh : 19 & 20 Disember 2018 (Rabu&Khamis) bertempat di Dewan Semai Bakti Felda Gunung Besout 1,Sungkai,Perak Malaysia 🇲🇾🇲🇾🇲🇾 • Jumpa anda di sana🤗🎪🎁🎈🎉 Pastikan tak lepaskan peluang untuk dapatkan kupon cabutan bertuah ya 😜 • #hariterbuka2018 #pusatinternet #openday #futsal #kuizdigital #stem #fungames #kesihatan #jaguhkampung #masterchef #usahawan #jualan #mewarna #pakaianberagam #zumba #senamrobik #jomsihat #karaoke #sukanekarakyat #cookingcontest

30
1 hour ago

DENGAN RM40 DAPAT 2 PACKS ! TAHAN UNTUK 17 HARI ! . Giler tak berbaloi, hari hari laku keras. Tengah bulan pon org berduyun beli tauuu. Semua pakat nak kurus sebelum 2019 ni 😊 . Hanya rm40 saja Whatsapp 0129738395 . . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #selangor #johor #melaka #kualalumpur #klang #damansara

44
1 hour ago

Siapa ckp lelaki takyah jaga badan ? Siapa cakap lelaki tak blh nk body lawa2 jgk ? . Tak caye, cuba tanya girls kat luar sana, nak ke lelaki yg perut buncit kalah ibu mengandung ? Mesti taknak kan ? 😎 . Cuba tgk bro ni. Ambik masa 5 bulan utk loss sebanyak 30kg. Fuhh, memang banyak perubahan dia. Ni baru laa ohsem. So lelaki2 kt luar sana jgn cpt give up hokayy. klu brader ni blh, takkan awk tak blh kan ? . Nak try ? Whatsapp 0129738395 😊 . . #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #selangor #johor #melaka #kualalumpur #klang #damansara

33
1 hour ago

Apa-apa pun kita kena faham setiap makanan di atas muka bumi ini ada nilai kalorinya tersendiri termasuk la buah-buahan. . Yg takde kalori hanya lah air putih sahaja. hehe! 😉 . Sama jugak dengan buah-buahan..apa-apa makanan kalau kita makan beyond portion pasti akan memudharatkan sebab kalori akan jadi tinggi. . Kawal portion..kalau epal makan sebiji atau 2 biji..sama jugak dengan pisang 1-2 depend pada size.. . Nak turun berat badan,portion kena masterkan dulu baru diikuti dengan kualiti kalori.. . . . #onlinecoaching #befitprogram #youcanloseweightfromhome #tipssihat #motivationalquotes #kataperangsang #befitwithcoachyazid #jomkurus #tubuhruncing #pipitirus #zalora #fattahamin #syafiqkyle #jomsihat #tipssenang #healthylifestyle #mealplan #simpletips #coachonline #seluarbesar #makansihat #sizebesar #fitmama #plussize #moodrepublik #BHOnline #dietseimbang

62
1 hour ago

Kita bermula dari sekarang.. Dan anda akan tahu hasil anda dalam 3 bulan bagaimana? .. . Siapa yang dah pasang azam untuk turun berat badan?.. . Jom join PROFITness Coaching Online.. . Pendaftaran INTAKE JAN sudah dibuka... . Coach Naz 0136711218 Azie 0136111518 . #24coach_naz #cabarankurusonlinemalaysia #kurusdarirumah #misimengecil #tipsdiet . #sihatdancantik #kurusdarirumah #coachdiet #dietsihat #kuruslepasbersalin #buncit #tipsmenusihat #cintatiadaganti #tutorialtudung #bajulabuh #lelakikiramtuhan #turun5kgsebulan #fitmama #turunberatonline #jomsihat #negerisembilan #sayana #johor #pahang #melaka

114
2 hours ago

. . NAK KURUS & RAMPING SEPERTI EIRA AZIERA ? . INI LAH JAWAPANNYA👇🏻 . KEBAIKAN KLUBNA (GREENCOFFEA BERAS PERANG)MINUM PAGI SEBELUM SARAPAN ———————————————————— . 💎MENAHANKAN SELERA MAKAN 💎MENAMBAHKAN TENAGA SEPANJANG HARI 💎MENGEYANGKAN SEPANJANG HARI 💎MEMBAKAR LEMAK DARI DALAM BADAN 💎MEMBUANG AIR LEBIHAN DALAM BADAN 💎MELANCARKAN PEMBUANGAN AIR KECIL 💎MELANCARKAN PENGALIRAN DARAH 💎MELAMBATKAN PROSES PENUAAN 💎MENIGKATKAN DAYA PERTAHANAN 💎MEMBANTU KESIHATAN OTAK,KULIT&MATA 💎MEMBANTU MERAWAT MASALAH KENCING TIDAK LAWAS 💎MEMBANTU MENURUNKAN TEKANAN DARAH TINGGI 💎MEMBANTU MASALAH PRIOD TIDAK TERATUR . CARA PENGUNAAN KLUBNA ————————————— CAMPURKAN 1 SACHET KLUBNA KE DALAM 120ML-200ML AIR PANAS ATAU AIR SEJUK, KACAU DAN MINUM. . CARA PENGUNAAN KLUBNA ————————————— CAMPURKAN 1 SACHET KLUBNA KE DALAM 120ML-200ML AIR SEJUK /KOSONG KACAU DAN SEDIA DIMINUM . . TIDAK DI BENARKAN UNTUK: 🌸WANITA MENGANDUNG 🌸PESAKIT JANTUNG 🌸MENYUSU BABY BAWAH 6 BULAN . HARGA JUALAN RM78.00 PER.SET POSTAGE RM10 SM/ RM15 SS . KLUBNA 15SACHET LALEH 15SACHET . Berminat nak tahu lebih lanjut boleh terus klik link di bio atau wassap 👉 01128595862 😍😍 . #kopikurus #teatox #kopikurusmurahmalaysia #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #produkkurusmurah

70
2 hours ago

・・・ JOM PAKAI GIRDLE PANTS! . . Sapa ada masalah peha besar angkat tgn!!! X suke kan peha bsr, bila pakai seluar je rase stuck kt peha tu. Alahai stress sis😭 . . Girdle pants sexycurve dpt membantu anda semua utk kecikkan peha tu dgn lebih cepat dan lebih efektif sbb ade formula special iaitu tourmaline bead pada girdle pant . . Cube google kebaikan tourmaline beads ni skrng. Lepas tu korang mesti gila2 nak dptkan girdle pants dari sexycurve ni skrng jugak!! . . Join the lifestyle loved by celebrities and everyday women . ✨1 x Girdle pants Myr 90 (RP: 99) . DM Ms. Orked 012.254.6955 . #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

121
2 hours ago

APA ITU VIVIX SHAKLEE? Vivix sangat power tau untuk bantu pulihkan dengan cepat luka,dalam pantang memang sangat elok ambil VIVIX ni 😍 Tambah2 untuk orang yang lepas bersalin ceaser atau normal kakChom syorkan sangat2 ambil la VIVIX ni,luka korang cepat elokk😊 Beri tenaga kepada badan,mengawal kolestrol,meningkatkan sistem imun,yang bestnya kulit jadi pink kemerahan tau.Ni ramai customer sendiri bagi feedback mcm ni tau..Bukan propaa ajee😍 Lagi satu VIVIX ni anti-aging,boleh la korang nanti nampak awet muda,tak la nampak tua cepat sangat🤗 Promo VIVIX bulan ni sangat murah..dan memang wajib korang grab VIVIX🤗🤗 Untuk order Meh whatsapp kakChom 👇 📲www.wasap.my/60192347071/Vivix . Untuk keterangan lanjut,boleh whatsapp✌ . www.wasap.my/60192347071 . Your Trusted SID Shaklee❤ Kalsom Razak ID No :1296158 . #shakleepenang #shakleemalaysia #jomsihat #shakleelover #espshakleemurah #sayajualshaklee #dietsihat #kurus #shakleekepalabatas #shakleesungaipetani #sayajualespshaklee #vivixshaklee #vivixmurah #sihatdancantik #sungaipetani #vivix #erezeki

20
2 hours ago

APA ITU VIVIX SHAKLEE? Vivix sangat power tau untuk bantu pulihkan dengan cepat luka,dalam pantang memang sangat elok ambil VIVIX ni 😍 Tambah2 untuk orang yang lepas bersalin ceaser atau normal kakChom syorkan sangat2 ambil la VIVIX ni,luka korang cepat elokk😊 Beri tenaga kepada badan,mengawal kolestrol,meningkatkan sistem imun,yang bestnya kulit jadi pink kemerahan tau.Ni ramai customer sendiri bagi feedback mcm ni tau..Bukan propaa ajee😍 Lagi satu VIVIX ni anti-aging,boleh la korang nanti nampak awet muda,tak la nampak tua cepat sangat🤗 Promo VIVIX bulan ni sangat murah..dan memang wajib korang grab VIVIX🤗🤗 Untuk order Meh whatsapp kakChom 👇 📲www.wasap.my/60192347071/Vivix . Untuk keterangan lanjut,boleh whatsapp✌ . www.wasap.my/60192347071 . Your Trusted SID Shaklee❤ Kalsom Razak ID No :1296158 . #shakleepenang #shakleemalaysia #jomsihat #shakleelover #espshakleemurah #sayajualshaklee #dietsihat #kurus #shakleekepalabatas #shakleesungaipetani #sayajualespshaklee #vivixshaklee #vivixmurah #sihatdancantik #sungaipetani #vivix #erezeki

01
2 hours ago

Tak banyak tempat kosong dah.. dah penuh link akan automatik tutup untuk pendaftaran! PROGRAM PENURUNAN BERAT BADAN PALING SIHAT & BERKESAN DI PUTRAJAYA! Tarikh Akhir Pendaftaran Peserta : 5 Januari 2019 Tarikh Program Bermula: 12 Jan - 3 Mac 2019 DERA merupakan satu program kecergasan melibatkan latihan yang mempunyai pelbagai Dynamic ( Up and Down), lebih Energetic (Power), meningkatkan tahap Resilient (daya tahan) seseorang, dan lebih Active (Movement) dari biasa. Dera akan bermula pada 12 Jan - 3 Mac 2019 Peserta akan berada di bawah pemantauan Coach Joe sepenuhnya! ANDA MERUPAKAN BEKAS PESERTA DERA?? Berita baik untuk anda! DERA akan memberikan harga GILA GILA MURAH & BERBALOI untuk anda join! iaitu RM180 selama 7 minggu latihan. Untuk Peserta baru yang ingin turut sama menyertai program ini, harga untuk season pertama anda ialah RM250 sahaja Ayuh mulakan langkah pertama anda untuk kurangkan berat badan dan menjadi sihat bagi tahun 2019..Tak perlu menjadi penyumbang kepada peningkatan statistik pesakit di hospital! Contoh latihan: 1. Tyre Training 2. Tabata 3. Functional Training 4. Strong Zumba 5. HIIT Training 6. Hiking 7. Dodgeball 8. Cardio Jumpstreet 9. ABS Training 10. Worrior Training Latihan ini melibatkan intensity yang lebih tinggi daripada biasa. Peningkatan intensity latihan meninggkat mengikut turutan minggu & jadual yang telah disediakan. DEPOSIT RM100 ringgit harus dibuat terlebih dahulu untuk sahkan penyertaan anda untuk musim ini.. Deposit tidak akan dipulangkan semula jika sebarang kebarangkalian selepas itu berlaku. Berminat untuk menyertai? Daftar disini! https://goo.gl/forms/qSxg9Ls7p9x04W9R2 https://goo.gl/forms/qSxg9Ls7p9x04W9R2 https://goo.gl/forms/qSxg9Ls7p9x04W9R2 Sebarang persoalan blh terus whatsapp Admin di link ini http://www.wasap.my/60145112208 Dera Putrajaya Powered by Abstrax #DERA #putrajaya #biggestloser #jombakarlemak #fitmalaysia #putrajaya #bangi #nakkurus #nakfit #cergas #fit #jomkurus #jomsihat #fitcergas #kurus #cergas #fit #fitnessputrajaya #fitnessbangi #grouptraining #personaltrainer #NASC #NAFI at Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia

90
2 hours ago

APA ITU VIVIX SHAKLEE? Vivix sangat power tau untuk bantu pulihkan dengan cepat luka,dalam pantang memang sangat elok ambil VIVIX ni 😍 Tambah2 untuk orang yang lepas bersalin ceaser atau normal kakChom syorkan sangat2 ambil la VIVIX ni,luka korang cepat elokk😊 Beri tenaga kepada badan,mengawal kolestrol,meningkatkan sistem imun,yang bestnya kulit jadi pink kemerahan tau.Ni ramai customer sendiri bagi feedback mcm ni tau..Bukan propaa ajee😍 Lagi satu VIVIX ni anti-aging,boleh la korang nanti nampak awet muda,tak la nampak tua cepat sangat🤗 Promo VIVIX bulan ni sangat murah..dan memang wajib korang grab VIVIX🤗🤗 Untuk order Meh whatsapp kakChom 👇 📲www.wasap.my/60192347071/Vivix . Untuk keterangan lanjut,boleh whatsapp✌ . www.wasap.my/60192347071 . Your Trusted SID Shaklee❤ Kalsom Razak ID No :1296158 . #shakleepenang #shakleemalaysia #jomsihat #shakleelover #espshakleemurah #sayajualshaklee #dietsihat #kurus #shakleekepalabatas #shakleesungaipetani #sayajualespshaklee #vivixshaklee #vivixmurah #sihatdancantik #sungaipetani #vivix #erezeki

00
2 hours ago

SNACKING APE YANG SESUAI UNTUK DIET? . . Ade banyak snacking list yang sihat. Antara nya ialah Edamame. Cara pengambilan ialah ambil hanya 100g sahaja per serving per snacking. So dalam paket tu ade 400g, leh jadi kan 4 x serving . Dan waktu snacking sihat janga lupe tau antara jam 10 pagi hingga jam 11 pagi. Kenapa kena snacking? Sila rujuk pada post2 Coach sebelum ni mengenai kepentingan snacking untuk kesihatan . . #cabarankurusonline Coach Faiz 📲 010-5433234 . #gengslimfit #coachkurus #coachdiet #shaklee #fatburnermega #mirafilzah #jusdetoks #tehkurus #viral #onlinecoachingmalaysia #bajuxxl #jubah #tudung #shawl #hijabmuslimah #turunberat #turunberatonline #coachonline #produkherbalife #programkurus #cabarankurus #moodrepubplik #jomsihat #jomkurus #jk1m #fitmalaysia #tipscantik #tipskurus #kurus at Senawang

271
2 hours ago

Tak sempat edit gambar untuk join #transformationtuesday semalam. Hari ni pun boleh lah kan? Sekilas pandang macam Nissa Sabyan pulak si tudung hitam tu. 😜 Sekilas pandang je macam Nissa, dua kali pandang macam Mira Filzah lah pulak. Nak jugak tu. 😌Hihi. Gurau je. . Bila jadi seorang mak biasalah berat badan bertambah. Namun tak salah kan kita nak jaga diri kita. Bukan semata-mata untuk kurus tetapi untuk sihat juga. . Saya tahu bukan mudah sebab ibu-ibu banyak cabarannya untuk kurus tetapi percayalah kebanyakan suri kurus adalah di kalangan ibu-ibu. Kebanyakannya lebih kurus dari zaman anak dara termasuklah saya. 😂 . Program kami terbukti mudah dan berkesan untuk ibu-ibu. Boleh whatsapp Coach Amira 📱017-4404613 untuk pertanyaan program kurus dengan Team Suri Kurus. NOW! . #teamsurikurus #herbalifemalaysia #herbalifecoachmalaysia #coachwanita #coachperempuan

44
2 hours ago

Peanut butter — 3 tu antara brand yg saya suggest, kalau korang jumpa yg organic unsweetened... terbaik! Cuma organic food, price mahal sikit la. . Bukan makan sebalang tu sekali hadap ye... satu sudu besar je..swipe sebelah... tgk bnyk mana satu sudu besar tu 🥄 . . Makan dgn pisang🍌, apple 🍎🍏 ataupun sekeping roti wholemeal🍞 time snacking 😊 . #coachayutinie #teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome . 📲Coach Ayu: +60123491813 . #nakturunberat #jomsihat #cantik #rapi #ramping #bilanakdiet sayacoach #coachturunberat #nakturunberatbadan #tipsdiet #tipsturunberat #naksihat #nakdiet #bilanakdiet #menudiet #dietsihat #bilanakkurus #tipskurus #bajuplussize #seluarbesar #jubahbesar #nakkurus #gemokisawesome #misimengecil #pialasuzuki2018 #affsuzukicup18 #harimaumalaya

860
2 hours ago

NAK TAHU BAGAIMANA BUAH-BUAHAN DAPAT MEMBANTU ANDA TURUNKAN BERAT BADAN? . Jom Baca... . . . 1. MANGGA Salah satu buah yang tinggi serat yang digemari ramai wanita menurunkan berat badan dan keliling pinggang dengan mudah dan cepat. 2. Acai Beri Antioksida membantu kita membuang toksin dalam badan yang menyebabkan banyak penyakit. 3. Mangga Buah Nenas memenuhi sebanyak 131 % daripada keperluan harian anda kepada antioksidan seperti Vitamin C. 4. Markisa Terdapat hanya kira-kira 50 kalori dalam satu buah markisa, jadi buah ini sesuai untuk mengurangkan berat badan jika anda menggantikan makanan lain dengan buah ini. 5. Lemon Minum air lemon pada waktu pagi membantu tubuh membakar lemak dengan lebih cekap dan berkesan. 6. Camu-Camu Kandungan Vitamin C ini menjadikan camu camu makanan yang super kuat untuk membina kolagen dalam badan. 7. KranBeri Pengambilan diet berserat tinggi juga boleh turunkan tekanan darah keparas normal dan turunkan paras kolestrol. Selain itu, ia juga boleh bantu turunkan berat badan bagi individu obesiti. 8. Gula Steavia Sejenis pemanis semulajadi yang tidak mengandungi kalori. Ia boleh beri kesan positif kepada mereka yang ingin kawal berat badan atau menuruskan masalah diabetes. . . TAHNIAH KERANA ANDA TELAH BACA SEHINGGA HABIS KHASIAT BUAH-BUAHAN YANG MEMBANTU ANDA TURUNKAN BERAT BADAN... . . Langkah yang terakhir nak amalkan KHASIAT BUAH-BUAHAN ini kan? . Leceh bukan nak beli 1 per 1 buah untuk kita amalkan. . Kami MEMPERKENALKAN JUS DEINA SLIMAX FRUIT JUICE yang diformulasikan oleh BUAH-BUAHAN yang berkhasiat tinggi yang anda baca sebentar tadi. . SELAMAT & EFEKTIF dalam membantu anda turunkan berat badan.. . . ====================== KELEBIHAN SLIMAX JUICE ====================== ✅ Melancarkan Haid ✅ 5x Membakar Lemak Degil ✅ Mengawal Selera Makan ✅ Kecilkan Peha, Pinggul, Perut ✅ Buang Toksin Dalam Badan. . 7 org terawal akan dapat EYE BAG PERCUMA untuk kurangkan gelap bawah mata anda + Special Harga Potongan RM40 😱 . Komen #DM sekarang . #DEINASLIMAXJUICE

02
2 hours ago

. Bestnya klu dpt apa yg diidamkn kan... . Bagi yang Dh Ada Azam nk kurus & Turunkan berat badan..JANGAN TUNDA-TUNDA!! BUAT TINDAKAN HARI NI JUGAK!! Bukannya esok,lusa atau minggu Depan.. . SET COMBO hanya rm 40 jer awak.. Saya Bantu awak hingga dpt badan idaman.. . Wasap 0162199742 . SLIMMING DETOX TEA & KAKICANTIQ TEA . #teamilafazila #cantik #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kurus

100